28 Haziran 2011 Salı

Uzak Doğu Postası - 11

Aslında birkaç tanıtım güncellemesi yapmak istiyordum ama harika gelişmeler ve haberler dolayısıyla bunu erteleyip haberleri vermeye karar verdim.






TÜRK TELEVİZYONLARINDA İLK KEZ KAT-TUN!!!


Number One Tv'de yayınlanan YounGo isimli program her hafta facebook üzerinden aldığı istekleri değerlendirerek video klipler yayınlıyor. Asya severler bu programa istek yapmaya başladıktan sonra bir mucize oldu ve istekler dikkate alınmaya başladı. Önce Kore'li müzik grupları derken bugün ilk kez bir de japon müzik grubuna yer verdiler. Türk Hyphen'lerin haftalardır istek yağdırdıkları program sonunda insafa geldi ve KAT-TUN un bir videosunu yayınlayacağını açıkladı. Bugün saat 18 de başlayan programın son parması olarak KAT-TUN un Ultimate Wheels şarkısının video klibi yayınlandı. Böylelikle KAT-TUN ilk kez bir türk televizyonunda görüntülenmiş oldu.


Ben de anı olsun diye televizyondan çektim ehehehe


KAT-TUN - ULTİMATE WHEELS TURKISH TV


Program Çarşamba günü 18 de ve Perşembe 19 da tekrar edecek kaçıranlar izleyebilirler. KAT-TUN un şarkısı programın sonundaki özel " ASİANGO " bölümünde verilecek. Bu beni çok mutlu eden olayın hemen öncesinda zaten grupla ilgili çok güzel bir haber daha almıştım.






KAT-TUN un yeni singleının 3 Ağustos'ta yayınlanacağı açıklandı. Tam da Jin ve Arashi rüzgarının azaldığı, Kis-My-Ft2'in debut singleından önceki hafta çıkacak olan albüm umarım bir öncekinden daha iyi satar. Cdyi Amazon, cdjapan ve YesAsia gibi sitelerden alabilirsiniz. Şahsen ben hep YesAsia'dan alışveriş yaparım şimdiye dek hiçbir sorunla karşılaşmadım.


RUN FOR YOU [w/ DVD, Limited Edition]

1. [CD] RUN FOR YOU
2. [DVD] RUN FOR YOU (Video Clip & Making-of)


RUN FOR YOU [Regular Edition (First Press)]

1. RUN FOR YOU
2. COSMIC CHILD
3. DIAMOND
4. Untitled (A)
5. RUN FOR YOU Karaoke
6. COSMIC CHILD Karaoke
7. DIAMOND Karaoke
8. Untitled (A) Karaoke


RUN FOR YOU [Regular Edition]

1. RUN FOR YOU
2. COSMIC CHILD
3. DIAMOND
4. Untitled (B)
5. RUN FOR YOU Karaoke
6. COSMIC CHILD Karaoke
7. DIAMOND Karaoke
8. Untitled (B) Karaoke


Şarkılara bakarsak,

Run For You - Suzuki Solio CM Song
Cosmic Child - Wing 'Zurui Bra' & 'Zurui Panties' CM Song
Diamond - NTV Baseball Relay Image Song/Going!Sports&News Theme Song


hepsi bir reklamın them songu. Umarım KAT-TUN şu reklam şarkılarından sonra tamamen KAT-TUN tarzında tatlı sert bir albüm çıkarır. Lips'i, Hell No'yu düşünüyorum da ah aahhh... Ama bu yukarıdaki şarkıların kötü olduğu anlamına gelmez. Cosmic Childe'ı henüz dinlemedik ama Diamond ve Run For You gerçekten haraketli ve güzel parçalar.


( Üstten sondaki annesi, alttan baştaki babası- bakınca aynı baba değil mi? Sadece kaşları alınmış ehehe)






Geçtiğimiz günlerde Babalar Günü kutlandı bildiğiniz üzere. Kame'ye bu konuyla ilgili sorulan sorulara verdiği cevap babasıyla arasının ne kadar iyi olduğunu ve aslında babasını kendine ne kadar idealize ettiğini gösteriyor.


" Ben çok küçükken devamlı polis olacağım der dururdum. (güler) Ama sonra beysbola ilgi duymaya başladığımda uzun yıllar kahramanlarım beysbol oyuncuları oldular. Şimdi geriye dönüp bakıyorum ve hayatımda yeri asla değişmemiş tek bir kahraman olduğunu görüyorum, o da babam. "

" Çok küçükken babamın beysbol seyredişini seyrettiğimi hatırlıyorum. Sanırım bu oyuna ilgi duymama neden olan buydu. Ben beysbolun kurallarını öğrenip daha fazla ilgi duymaya başladığımda babam bunu fark etti ve beni maçlara götürmeye başladı. Maçlar dönüşünde trenler aşırı derece kalabalık olurdu. Babam beni güvenli bir köşede, kollarının arasına alıp, bedeniyle bana yaratabildiği kadar alan yaratmaya ve ezilmeme engel olmaya çalışırdı. O zamanlarda ne zaman beni kontrol etmek için aşağı baksa ben de ona bakar, gülümserdim ve " Selam baba " (Hi Dad) derdim. Babam da o zaman rahatlar ve baba gülümserdi. "











Ayrıca Kame'nin radyo programı haber olmaya devam ediyor. Bir dinleyicisinden gelen mail Kame'yi epey şaşırttı. Kız diyor ki,

" Geç bir saatte evime gitmek için metro istasyonuna indiğimde 40 yaşlarında bir adamın Kame-Chan'ın AnAn posterini öptüğünü gördüm. İçinden woowww Kame-Chan giderek bir old-man killere dönüşüyor dedim. Hatta erkekler bile Kame-Chan'ın seksiliğini göz ardı edemiyor. Bu sence kabul edilebilir mi edilemez mi? "

Kame " Edilemez " diye cevap veriyor ama nedeni neymiş bakın,

Kame: Eeehhh! Gerçekten twitterde bunu mu konuşuyorsunuz?! Bence kadın veya erkek kimse metro istasyonlarında posterleri öpmemeli. Büyük ihtimalle adam sarhoştu ve benim kadın olduğumu sandı. (Yavruum o bile ne kadar güzel olduğunu biliyor yane) Adamın yaşında bir sorun yok çünkü ben bütün yaşlarda hayranlar edinmeyi istiyorum. Sadece poster öpmesinler.

Wuhahahahaha :D Bu bir şey mi? Kame'nin AnAn posterleri panolardan, duvarlardan hatta tabelalardan bile çalınıyormuş! Kame'nin olduğu sayı kısa sürede tükendiği için pek çok dükkan camına uyarı asmak zorunda kalmış.






Bir başka yayında da Arashi hayranı olan bir kızdan mail geldi.

" Kamenashi-kun geçen gün Nino-kun radyo programında lider (Ohno Satoshi) in seni aradığını ama senin onun telefonlarına yanıt vermediğini, liderin buna çok kızdığını söyledi. Hatta o senin için bir talbo bile yapmış. Bu doğru mu? "

Kame önce gülüyor ve ardından olayı açıklıyor.

" Bu neredeyse 10 yıllık bir söz. On yıl kadar önce, ben Arashi'nin backdanceriyken bir gün Ohno-kun'u çizim yaparken gördüm ve ona gerçekten iyi olduğunu söyledim. O zaman o da bana " Bir gün senin için de çizim yaparım. " dedi. O günden sonra karşılaştığımız zamanlarda bu benim ona takıldığım bir espriye dönüştü. Hala çizimi bekliyorum falan gibi. Sonra geçenlerde telefonuma bir mesaj geldi Ohno-kun'dan " Bu gece boş musun? Yemeğe çıkalım mı? " diye. Ben de meraklandım. Çünkü uzun zamandır ondan mesaj almamıştım. Yemekte bana kendisinin yaptığı benim suluboya bir resmimi hediye etti. Gerçekten çok güzel yapmıştı. Kendimi onun kız arkadaşı ya da onun gibi birşey gibi hissettim. Sonra bu duyulursa başkalarının yanlış anlayabileceğini düşünerek aramızda sır olarak saklamaya karar verdik.(İlla fanservis yapacak :D )

Geçenlerde Ohno-kun bana yeniden mesaj atmış. Ancak ben Going'in çekimlerinde olduğumda gece yarısından sonraya kadar telefonumu kontrol etmem. Bu arada sanırım bu mesajı attığında Nino-kun'un yanındaymış. Daha sonra telefonuma yine tanımadığım bir numaradan sesli mesaj gelince şaşırdım ve dinlediğimde Nino-kun olduğunu anladım. " Lider çok kızgın, burada kız arkadaşının ona geri dönmesini bekleyen bir aşık gibi dolanıp duruyor. Neden ona geri dönmedin? Üstelik o şu ana kadar içimizden kimseye suluboya bir resim bile yapmadı! " diyordu. (güler) Ohno-kun gerçekten hiç diva gibi davranan biri değil, çok iyi, benim için gerçek bir sempai. Onu en kısa sürede geri arayacağım. "


Kame ve Arashi üyelerinin gerçekten yakın oldukları biliniyordu ama bu olaydan sonra kesinlik kazandı. Nino devamlı Kame'yle uğraşır, Matsujun Jin'in ayrılışının ardından Kame'ye destek ve 5. yıldönümlerini kutlamak için mesaj gönderir, Ohno resmini yapar. Kame'nin Johnnys içindeki iki önemli grup Smap ve Arashi'nin üyeleriyle böyle iyi geçinmesi onlara olan desteği arttıracaktır.







Kis-My-Ft2 DEBUT


Kis-My-Ft2 grubunun debut singleı ve çıkış parçası belli oldu. Aynı zamanda da japonların " You're Beautiful " dizisinin uyarlaması olan " Ikemen desu ne " nin de tema parçası olan " Everybody Go " nun bulunduğu single Ağustos'un 10 unda çıkacak. Daha önceden bildirdiğim üzere grubun debutu deprem yüzünden ertelenmişti. Şimdi harekete geçtiler. Önce resmi WEB SİTELERİ açıldı. Buraya üyelerin bilgileri ve yaz konserleriyle ilgili takvimler yerleştirildi. Zaten iki öne çıkan üyelerinin dizisi de başlıyor güzel bir çıkış yapacaklarından ve çok satacaklarından hiç kuşkum yok. Ayrıca ilk kez debut yapan diğer Johnnys gruplarından farklı olarak grubun singleı Tayvan, Hong Kong, Thayland, Filipinler, Singapur, Malezya ve Kore'de aynı anda çıkacak. Yanlız şu " Everybody Go " öyle salak bir şarkı ki ben olsam para yatırmam :D Söz falan yok sadece bu kelimeyi söyleyip dans ediyorlar, poz atıyorlar o kadar.

Kis-My-Ft2 - Everybody Go





MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN


MTV Music Japan'dan birkaç posttur bahsediyordum. Sonunda program gerçekleştirildi. AKB48 grubunun ev sahipliğini üstlenerek sunuculuk yaptığı program gayet başarılıydı. AKB48 üç şarkılarını birden performanslarında sergilediler ve Lady Gaga'dan sonra en fazla alkışı da onlar aldılar. Şöyle videolarına bir göz atabilirsiniz,


AKB48 basının önüne çıkıyor. BURADA


AKB48 Programı sunarken BURADA

AKB48 PERFORMANS - Beginner - Everyday - Heavy Rotation


Shinee ilk defa bu kadar büyük bir uluslarası gösteride sahne aldı. Kıyafetleri Japonya'da oldukları için midir nedir çok janjanlıydı. :D Beğenmedim. Sahne alan birkaç erkek gruptan biri olarak performanslarını sönük buldum açıkçası.


Shinee - 君は僕のeverything (Replay jp. ver.)


Monkey Majik grubunun depremden sonra yardımlara yaptıkları katkıları gösteren kısa bir video da yayınlandı. Şarkıları da fena değildi, ortalama bir performanstı.


Monkey Majik - Mahou no Kotoba


Nishino böyle latin havalarında bir parçayla bu yıl adından epey söz ettirmişti. Şarkısı da fena değil.


Nishino - Esperanza


Japonya'nın popüler gruplarından bir başkası Exile'ın performansı bana şu müzikle yapılan dövüşü, Capueramıydı neydi onu anımsattı. :) Payraklar falan sanki maça gidiyorlar gibiydi.


EXILE


Son olarak da sanırım en fazla beklenen performansı vereyim. Lady Gaga tam da ünvanına yakışır çılgınlıktaki gösterisiyle tartışmasız programın en iyisiydi.


LADY GAGA - THE EDGE OF GLORY & BORN THİS WAY





Arashi hayranları albüm için geri sayıma geçtiler. Ama bu arada grup başarılarına devam ediyor. Reklam araştırması yapan bir şirketin sonuçlarına göre ülkenin en iyi satan yüzü, markası ARASHI.

Ayrıca bu yılın ilk yarısında en çok kazanan gruplar listesinde çok az bir farkla AKB48 in gerisinde kalarak 2. olsular.


1. AKB48 – 6.66 billion yen (USD $82.6 million)
2. Arashi – 6.59 billion yen (USD $81.7 million)
3. EXILE – 4.68 billion yen (USD $58 million)
4. Amuro Namie – 2.7 billion yen (USD $33.4 million)
5. Shoujo Jidai (SNSD) – 2.6 billion yen (USD $32.2 million)


Bu paranın ne kadarı ne kadarı grup üyelerine gidiyor diye merak edenlere ufak bir açıklama yapalım. Japonya'da aynı grup içinde bile olsanız kazandığınız para bir diğer üyeden farklı olabiliyor. Mesela NEWS grubunda Yamapi ve Ryo diğer üyelerden daha fazla popüler oldukları için daha fazla para almaya hak kazanıyorlar. KAT-TUN da Tanaka Koki diğer üyelerden biraz daha fazla (Kame hariç) kazanıyor çünkü kendi yazdığı rap sözleri sayesinde telif kazanıyor. Kame ise kendi Cm, kampanyaları ve spor programlarından zaten ek olarak epeyce gelir elde ediyor. Arashi de bu pay Sho, Matsumoto, Nino olarak dağılım gösteriyor. Ama paranın çoğunluğu elbette bütün haklarını elinde bulunduran şirketlerine gidiyor.


**** GACKT hayranları da onu bir Hollywood filminde seyredebilecekler. Başrollerini Josh Hartnett, Woody Harrelson, Demi Moore, Ron Perlman ve Kevin McKidd ile paylaştığı filminin adı Bunraku. Film 1 Temmuz da gösterime girecek. Ülkemize gelir mi bilinmez ama böyle vurdulu kırdılı dövüşlü filmler genelde ülkemizde de gösterime giriyor. Bir şans diyelim...


GACKT - BUNRAKU Trailer


**** Becky'i sever misiniz? Japon eğlence dünyasını bilenler hemen kimden bahsettiğimi anlayacaklardır ama bilmeyenler için açıklayayım Becky hem komedyen, hem sunucu, hem şarkıcı çok yetenekli bir kadın. Şimdi ondan bahsetmemin nedeni artık onun da bir ofFicial bir Twitter hesabının olması. Hayranıysanız işte hesap buyrun karşınızda Becky ;)


BECKY TWITTER

BECKY FACEBOOK


***** X JAPAN ın yeni Jade PV si gösterime çıktı. IV Pv sini fazlasıyla andırıyor ama yine de çok süper elbette. Yarın dünya çapında satışa çıkacak. ve satış sonuçları elbette yine buradan duyrulacaktır ;)


X JAPAN - JADE


***** Oricon'un yarım yıl DVD satış listesi, KAT-TUN da Jin de listede :)


Top 50 Music DVD ilk on

1 785,410 Arashi - Arashi 10–11 Tour "Scene": Kimi to Boku no Miteiru Fūkei – Stadium
2 227,500 KARA - KARA BEST CLIPS
3 159,541 Amuro Namie - namie amuro PAST<FUTURE tour 2010
4 155,844 Kanjani8 - KANJANI8 LIVE TOUR 2010→2011 8UPPERS
5 154,030 NEWS - NEWS DOME PARTY LIVE! LIVE! LIVE! DVD
6 131,007 EXILE ATSUSHI - EXILE ATSUSHI Premium Live ~The Roots~
7 120,437 KAT-TUN - KAT-TUN -NO MORE PAIИ- WORLD TOUR 2010
8 114,746 EXILE - EXILE LIVE TOUR 2010 FANTASY
9 103,400 Perfume - Kessei 10-shūnen, Mega Debut 5-shūnen kinen!Perfume Live @ Tokyo Dome "1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11"
10 92,273 Akanishi Jin - Yelow Gold Tour

16 Haziran 2011 Perşembe

Uzak Doğu Postası - 10




KAT-TUN grubu konser serilerinin iptal edilmesinin ardından fan buluşmalarına ağırlık vermeye başladı. İlk buluşmaları Fukushima'da bir üniversitede düzenlendi. Radiodan da canlı olarak yayınlanan buluşmaya yaklaşık 3,400 fan katıldı ve seçilmiş 600 fan salona alınarak KAT-TUN a soru sorma şansına erişti. Üniversitenin önünde uzun bir kuyruk oluşmuştu. Junno'nun saçlarını biraz daha kısalttığı ve Koki'nin saçlarını yeniden sarıya çevirdiği (NEDEN?!!!!) görüldü. Kame son jwebinde bu etkinlikten dönerken otobüste konserlerinin iptali hakkında üyelerle konuştuklarını ve durumu tartıştıklarını " Ne yapabiliriz? " diye düşündüklerini yazmış. " Ama üzülmeyin bu bir iptal değil sadece Erteleme! " diyor ve ilk kez fanları _ işaretiyle simgeliyor. Böylece direkt olarak telaffuz etmese de hayranlara " Hyphens " demiş oldu. YAY!







Eylül ayında büyük ihtimalle son kez sahne alacak olan Dream Boys müzikalinde 4. kez başrolü oynayacak Kame'ye eşlik edecekler açıklandı ve basın toplantısı düzenlendi. Daha önce de bir kere grupla birlikte bu müzikalde yer alan Nakamaru ve iki kere (ikincisinde başrollerden birinde) Koki yer alacak. Kame, Koki ve Maru bir arada! Şu anda KAT-TUN un öne çıkan üç ismini bir müzikalde görmek için sabırsızlanıyorum. Çünkü büyük ihtimalle bu son Dream Boys DVD olarak piyasaya çıkacak. Basın toplantısında özellikle gelen bir soru vardı ki millet koptu. Bilindiği üzere Nakamaru'nun şiddetli bir yükseklik korkusu var ve müzikal boyunca karakterler genellikle iplerle böyle salonun üzerinde uçuruluyor falan. Nakamaru'nun nasıl uçup konacağını gösterdiği sahneye şahsen ben de koptum, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


DREAM BOYS 2011










Koki'nin saçları sarıyken de hoş ama ben onu siyah saçlı daha çok beğeniyorum açıkçası. Oysa pek çok kişi sevinmiş saçını sarı yaptı diye. İşte zevk meselesi ne diyelim. :) Bir de her nedense bu etkinlik boyunca yani müzikalde KAT-TUN grubunun adı Katsu-un olarak değiştirilecekmiş. Bilmeyenler için açıklayayım grup ilk kurulduğu dönemlerde insanlar adını en çok bu kısaltmayla karıştırıyorlardı. KAT-TUN değil Katsu-un diyorlardı. Dream Boys'da karakterler genellikle oynayan kişilerin adını taşıyor. Yani Kame orada Kazuya adıyla, Nakamaru da Yuichi adıyla yer alacak ve orada yakın arkadaşları canlandıracaklar. Bu yüzden gruplarının adı da KAT-TUN değil ama onu her zaman çok çağrıştıran Katsu-un la değiştirilmiş. Yani sadece oyunda. Ama bence yine de gerek yoktu :P





Kame'nin geçen sene rol aldığı dizisi Yamanade'nin şu anda devam eden mangasının 2. sezonunda Kame etkileri görülmeye devam ediyor. Daha önce bir kere Kame'nin 1582 performansına gönderme yapan sahnelere yer veren mangada baş karakterin çizimleri iyice Kame'yi andırmaya başlamıştı ve hayranları hemen bunu fark etmişlerdi. Geçenlerde bir bölümde yine Kame'nin adı sayfalar arasında bir yere sıkıştırılıvermiş. ;)





Johnnys içindeki juniorlara sormuşlar " Sizce ses bakımından en yetenekli sempainiz kimdir? " diye bıcırıkların ilk 10 u şöyle,


10. Akanishi Jin (Soloist/ Former KAT-TUN) / Sakurai Sho (ARASHI)
9. Takizawa Hideaki (Tacky - Tsubasa)
8. Ninomiya Kazunari (ARASHI)
7. Matsumoto Jun (ARASHI)
6. Yamashita Tomohisa (NEWS)
5. Kamenashi Kazuya (KAT-TUN)
4. Subaru Shibutani (Kanjani8)
3. Masuda Takahisa (NEWS)
2. Tegoshi Yuuya (NEWS)
1. Ohno Satoshi (ARASHI)





Akanishi Jin twitterden sonra oficcial olarak Youtube ve Facebook adresleri de almış bulunmakta. Johnnys üyelerinden farklı olarak internetin kendisine sunduğu olanaklardan sonuna kadar yararlanan Jin reklamlarını bu alanlardan yapmaya devam edecek. Kendisini eklemek isteyenler için,


Akanishi Jin Youtube

Akanishi Jin Facebook





Jin'in twitlerini takip edenler onun bir ara ard arda uykusuzluktan şikayet eden mesajlar attığını biliyorlardır. Sonunda bu konuyla ilgili bir rop vermiş. Özellikle depremden sonra ailesinin yanında olamadığı ve ülkesindeki hiçbir etkinliğe katılamadığı için üzülen Jin iki hafta boyunca uyuyamamış. Nerdeyse 47 Ronin filminin çekimlerini bırakma noktasına gelmiş. Ama sonra ailesinin desteğiyle toplarlanmış. Budapeşte'de filminin çekimlerindeyken şehirde yapılan foto çekimlerinde çok zayıflamış gördüm onu, o bol pantolonunun içinde adeta kaybolmuş :/ Zaten herkes albümü için geri sayıma geçmişken stresini düşünemiyorum bile. Bu arada 47 Ronin'in posterleri bazı yerlere asılmaya başlanmış ama henüz net bir tane düşmedi bununla idare edin.






Ne yazık ki Jin mesajlarında albümünün Japonya'da da Amerika'yla aynı tarihte çıkacağını doğruladı. Neden üzülüyorum? Çünkü Jin dünya standartları baz alınarak Pazartesi albümünü piyasaya sürecek ancak ne yazık ki Japonya'da yeni albümler genellikle Çarşamba günleri piyasaya çıkar. Jin 4 temmuz Pazartesi albümünü çıkaracak ve 6 temmuz Çarşamba günü de Arashi'nin uzun zamandır beklenen albümü piyasada olacak. Büyük ihtimalle de 1 numaradan giriş yapacakları için Jin ilk albümünün satışını ülkesinde hafta birincisi olarak tamamlayamayacak. :/





Gazetenin birinde Kame ve Jin hakkında bir haber çıkmış. Yazıda Jin'in gruptan ayrılmasının hem Jin hemde KAT-TUN için iyi olduğundan bahsediyormuş. Kame'nin grubu zirvede tutabilmek için deli gibi çalıştığı ve Jin'in de başarılarını devam ettirmeye uğraştığı anlatılmış. Medyaya göre her iki taraf için de bu ayrılık iyi sonuçlar getirmiş görünüyor.





Amerikada şu baka gençlik dergilerinden birinde Jin hakkında ufak bir tanıtım yazısı çıkmış. Bu güzel de öyle bir hata yapılmış ki millet hem çok kızmış hem de çok gülmüş. Cidden KAN-KAN??????? Hadi sen salaksın internet kullanmasını da mı bilmiyorsun arkadaş? Aç bak grubun adı ne ona göre yaz :P

Jin duygularımıza tercüman olsun :D





Jin'in twitter maceraları da devam ediyor. Önce zil zurna sarhoş halde online oldu, kendi adını bile hatırlayamayacak kadar sarhoş olduğuyla ilgili mesajlar attı, sonra kendi mesajlarını retwitleyip nedeninin o kafayla anlayamayınca insanlara sordu. :D





Sonra bir espri yapayım dedi sonra açıklayacağım diye çatladı. :D Önce " My Lovers " bana bileklik verdi dedi. İnsanlar kaç tane sevgilin var falan diye bununla dalga geçince hemen " Lovers çok kötü kaçtı aslında küçük kız demek istedim " dedi. Bu sefer de kızın mı var neden açıklamıyorsun gibisinden laflar gelince yine mesaj atıp " Küçük kız derken küçük kız kardeşim gibi gördüğüm bir kız demek istedim. " diye açıklamaya çalıştı. Bu kez de madem öyle diyecektin neden sevgili iması olan bir cümleyle başladın dediklerinde kalakaldı garip :D Kendini açıklamak isterken böylesi batan biri anca filmlerde olur sanırdım, yanılmışım. :D Bakanishi vallahi seviyoruz seni yafz ;)

Son olarak da BoA ile ortaokul veletleri seviyesinde bir tartışma içine girdiler ben kapattığımda en son BoA " Senden nefret ediyorum hıh " hallerindeydi. :D Bu arada Jin internetin nimetlerinden faydalanırda haterslar faydalanmaz mı? Facebook'da " Jin Akanishi Haterz " adıyla bir grup kurulmuş. Ben son baktığımda 30 üyesi vardı. Tabii Jin hayranları sayfayı basmış durumda :D Kapattırmaya çalışacaklarmış. Ben haberini vereyim benden çıksın.





***** X JAPAN ın beklenen albümü Oricon'da ön siparişe 1 numaradan giriş yapmayı başardı. Uzun zamandır hasretle beklenen çıkış parçası yine gönüllerimizi titretti vallahi. Ben şahsen gözyaşlarımı tutamadım.



X JAPAN - THE SCARLET LOVE


***** Japonya'nın sevilen kız gruplarından Perfume'in "Polyrhythm" adlı şarkısı Cars 2 filminin soundtrackına girmiş. Aynı zamanda da fragmanlarda kullanılan parça olarak seçilmiş. Aslında eski bir parça ama albümde remiz hali yer alacak. Marty Friedman tarafından düzenlenen parçanın yeni hali ve fragmanı,


PERFUME Polyrhythm feat marty friedman

CARS 2 FRAGMAN





***** Kore medyası skandal üstüne skandal patlatıyor. Önce 2PM in sonra SDNS nin Japonya'daki satışlarını abartan ve yalan ifadeler kullanan medya son olarak Super Junior'un Japonya'da çıkan albümünün satış rakamını 100.000 olarak yansıtırken Oricon gerçek rakamın 59,262 olduğunu açıkladı. Bu tavır yine zavallıca olarak nitelendirildi. Bence de Kore medyası satmayan albümleri satmışmış gibi göstermeye çalışacağına Jang Geuk Suk gibi haftalardır satış listelerinden inmeyen gerçek satışçıları hakkında yazmalı.





Yamapi'nin Jin'in ayak izlerini takip edeceği yönündeki dedikodular artık ayyuka çıktı ve neredeyse gerçekleşmek üzere denilebilir. NEWS'in bu sene sadece bir single çıkarmış olması ve şu anda herhangi bir konser planlarının bulunmaması, Tegomass (Tegoshi ve Massu) birlikte gayet güzel idare etmeleri, Ryo'nun da Kanjani8 le aktivitelere devam etmesi, bu sene tur yapan tek kişinin Yamapi olması zaten dedikoduları güçlendirmişti. Ama haftalık cuma ekinde çıkan bir yazıyla neredeyse %95 oranında gerçekleşmek üzere olduğu söylenebilir.

Johnnys ENT. in sahibi Johnny Kitagawa, Yamapi ve Warner Music Japan' ın CEO'su Lachie Rutherford birlikte yemek yerken görüntülendiler. Böylelikle çok yakında Yamapi'nin de bir anlaşma imzalayacağı ve Amerika yollarına düşeceği yolundaki teoriler iyice güçlenmiş oldu. Hani neredeyse geriye bir tek açıklamadıkları kaldı bile denilebilir. Bunu daha blogumun ilk açıldığı dönemlerde yazmıştım, Yamapi'nin şarkılarında giderek ingilizceye daha fazla ağırlık vermesi, News'ten ayrı bir görüntü çizmesi ve dedikoduları sizlere aktarmıştım ve sanırım Jin'den sonra bir kere daha haklı çıkacağım.

(Bana birini hatırlattı bilmem neden? :D )




Derginin haberlerine göre Yamapi hakkında epey bir spekülasyon dönmüş. Önce Jin solo turuna başladığı sıralarda Yamapi'nin de Johnny'e solo kariyer için isteklerde bulunduğunu ancak o sıralarda Jin'in solo konserlerinin yeterli ilgiyi görmemesi neticesinde Johnny'nin ona sadece Asya Turu için onay verdiği yazılmış. Ancak Jin bir Hollywood filminde rol kapınca Yamapi ve Jin arasında kıskançlık doğduğunu ve bu yüzden Yamapi'nin artık beklemek istemediği iddia edilmiş. Yamapi önceden NEWS ten ayrılmayacağıyla ilgili açıklamalar yaparken son zamanlarda verdiği demeçlerde " Artık profesyonel dansçılarla, iyi kareografilerle şarkılarımı söylemek istiyorum ancak grupla bunu yapmak çok zor. " şeklinde ifadeler kullanıyormuş.

Aynı dergide henüz deprem ve tsunami felaketinden iki gün sonra Yamapi'nin bir kadınla sarhoş halde barda eğlenirken çekilmiş resimlerinin gazetelere düşmesi sonucunda ülkesindeki popülaritesi büyük zarar gördüğünü, bu yüzden artık televizyonda bile Yamapi'ye sık yer vermez olduklarını ve prpgramlardan davet almadığını hatta bu sene herhangi bir drama teklifinin bile gelmediği yazılmış.

Ne diyelim, şimdiden yolun açık olsun Pi. Durum netleşir ve açıklanırsa ondan sonra oturup Jin'e yaptığım gibi onun da başarı sansını maddelerle değerlendiririm. Şimdilik kesin değil sonuçta %100 resmileşene kadar beklemeli.

Haberleri Kame'nin Son AOKİ reklamlarından görüntüler ve son kapak olduğu dergiye ait sayfalarla noktalıyorum. By-By-cle!


Tabe herkes böyle bir adamı tablo yapıp duvarına asmak ister yane :D








Bu adam tam evinin erkeği olacak kıvama geldi yahu! Ben de istiyorum bundan bi tane :D










6 Haziran 2011 Pazartesi

Uzakdoğu Postası - 9




Haberler bölümüne maalesef üzücü bir haberle başlamak istiyorum. KAT-TUN un bu yaz Temmuz ayında vereceği 5. yıldönümü konserleri iptal edildi. Nedeni de felaketzedelerin bir kısmının halen bu stadyumlarda kalıyor oluşu. Elbette Johnnys ve KAT-TUN bu konuda hassas davranmak zorundaydılar ama insan üzülmeden edemiyor. Onlar için çok önemli bir yıldı ve bu konser serisinin DVD sini gerçekten çok istiyordum. :( Diyeceksiniz ki daha geçen haber postasında Arashi'nin yaz konser turunu haber verdin. Onlar nasıl konser veriyorlar? Onların verecekleri konserler KAT-TUN un vereceği kadar büyük dome konserleri değil küçük stad konserleri, ayrıca Arashi'nin vereceği konserlerden elde edilecek gelirin hepsi felaketzedelere gönderilecek. Yani bir nevi hayır konserleri.

Yurt dışı konserlerinin durumu ise belirsizliğini koruyor. Ama Ekim gibi yapılma olasılığı halen tartışma durumundaymış. Taiwan ve Tayland'dan yoğun istek var. Hatta o kadar ki sonunda müzik şirketleri KAT-TUN, Hey Say Jump!, Yamapi gibi buralarda çok ilgi gören şarkıcı ve grupların albümlerini yayınlama kararı almışlar.






KAT-TUN un yeni Solio reklamlarının detaylarını önceki yazıma yetiştirememiştim. Hepsi reklam için defalarca koşmak zorunda kalmışlar öyle ki kilometrelerle ölçülüyor. Ama sanırım en güzeli üyeleri birbirine bağlayan sekanslar. Ben çok sevdim. Bir de şarkı gerçekten güzel ve neşeli bir şeye benziyor şimdiden tamamını dinlemek için sabırsızlanıyorum. Reklamın iki ayrı versiyonu ve making aşağıda, şarkının değişik parçalarını dinleyebileceğiniz partları seçtim. KAT-TUN " Run For You " ve reklamlarrrr :D (Benim favorim 1. version) Ve evet " Run Run Run diyorlar La La La demiyorlar :D Neden hep dillerinin dönmediği sözleri seçerler bilmiyorum ama çok yakışıyor onlara orası kesin ehehehe.


VERSİON 1

VERSİON 2

MAKİNG PART





KAT-TUN ve yeni singleları White'ın tanıtımı için katıldıkları bir program. Neden mi koydum? Çünkü bu programın özel bir sunucusu var, pembe bir kukla. Hirunandesu :D Oldukça sevilen bir kukla bu, bizimkilerle rop yapmaya gelmiş ama göreceksiniz aceyip komik. Kame zaten tam formunda kuklayla düello falan edişi kopmalık hahahay :D


KAT-TUN VS HIUDANDESU







***** johnnys Marcing J projeleri kapsamında bu seneki Johnnys Sports Day'den elde edilen geliri de bağışladı. Tam 45.000 hayranın izlediği müsabakalarda iki takım mücadele etti.

Beyzbolda White Team: Tegoshi → Nagano → Uchi → Kame (Lider) → Koyama → Tsubasa → Kitayama → Imai → Yucchi

Beyzbolda Red Team: Koichi → Juri → Sakamoto → Nakai (Lider)→ Taguchi → Takki → Massu → Fujigaya → Tamamori


WHITE/BLUE TEAM

- Kame @ KT
- Yucchi @KT
- Nikaido@Kismai
- Senga @Kismai
- Kitayama @Kismai
- Tegoshi @News
- Miyada @Kismai
- Koyama @News
- Fuuma@ B.I. Shadow
- Kochi @ B.I. Shadow
- Tsubasa @T&T
- Uchi
- Nagano @ V6

RED TEAM

- Koki @KT
- Junno @KT
- Juri @ jrs (aka. Koki'nin kardeşi)
- Takki @T&T
- Fujigaya @ Kismai
- Yokoo @Kismai
- Tamamori @ Kismai
- Massu @ News
- Kento @B.I. Shadow
- Matsumura @ B.I. Shadow
- Sakamoto @ V6





Geçen seneki oyunlarda Maru Jin'le birlikte mavi takımdaydı şimdi Kame'yle birlikte beyaz takımda yer aldı. Kame'nin takımındaki bütün üyelere dikkatli bakıldığında hepsinin Jin karşısında Kame'ye destek olan arkadaşları olduğunu göreceksiniz. Maru da Jin gittikten sonra onunla yakınlaşanlardan. Kame geçen seneki gibi yine beyaz takımın kaptanıydı ve yine geçen seneki gibi galipler 10-9 beyaz takım oldu. Kame aynı zamanda oyunların yıldızı seçildi. Konuşmasında aslında dirseğinden yaralandığını ve bu oyunlara katılabilmek için 6 adet ağrıkesici aldığını söyledi. Tam 6 adet! Kame tam bir iş kolik bunu herkes biliyor hele de böyle önemli organizasyonlarda kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemez ama sağlığını böyle harcaması beni endişelendiriyor açıkçası.

Videolarda Smap grubunun üyelerinden birini göreceksiniz, böyle stad kenarlarını dolaşıp kızlarla konuşuyor falan. Kızlar sevgi gösterilerinde bulunduğunda diyor ki " Hepiniz öyle diyorsunuz ama elinizde sadece tek bir isim görüyorum, Kame, Kame, Kame, Kame! " :D Önünde durduğu gruptaki kızların hepsinin ellerinde Kame'nin resimleri veya adının yazıldığı kartonlar var da ondan kıskandı birazcık :D


MARCHİNJ 1

MARCHİNGJ 2

MARCHİNGJ 3





***** AKB48 in ilk günki satışını önceki haber postasında vermiştim. Grup ilk haftalık satışlarında toplamda 1,333,969 adet satarak 1978 yılından beri en yüksek satış yapan bayan şarkıcı rekorunu egale etmekle kalmadılar aynı zamanda şimdiye kadarki en yüksek ilk hafta satışı olarak da kayda geçti. Aynı zamanda o hafta dünya listelerinde de en fazla satanlar listesinde 1 numaraya oturmuşlar. Grup ülkede gerçekten çok seviliyor. Şahsen şarkıları çok ilgimi çekmese de insanlarla iletişimlerine bayılıyorum. Onlar kadar çok handshake toplantıları düzenleyen bir grup daha yok. Aynı zamanda sık sık deprem bölgesindeki barınaklara yaptıkları ziyaretler de onları gerçekten farklı bir grup pozisyonuna sokmaya yetiyor benim için.

AKB48 DEPREM BÖLGESİNDE





***** Boys Over Flowers ve Playful Kiss dizileriyle ünlenmiş SS501 in eski lideri Kim Hyun Joong'un ilk solo albümü Kore, Çin, Japonya, Tayland, Tayvan, Hong Kong ve Singapur'da aynı anda satışa çıkacak. " Break Down " adını taşıyan albümde " Please " , " Kiss Kiss " ve " Yes I Will " isimli şarkılar yer alacakmış. Albüm için Amerika'da çalışmalar yapılmış ve müzik videosu için 200 milyon won harcanmış.


***** 13 Assassins filminin traileri yayınlanmış ve öff çok gaz görünüyor yahu! Benim gibi böyle kılıçlı dövüşlü filmlere bayılanların hasta olacakları tarzda bir film geliyor galiba.


13 Assassins Trailer





Haberlerimin sonunda Kame'nin AnAn resimlerine yer vereceğim. Bilindiği üzere AnAn dergisi Japonya'da ünlüleri çıplak resimlemekle ünlü bir dergidir. Şu ana kadar Arashi grubunun üç üyesini, Yamapi'yi, Ryo'yu, Akanishi Jin'i hatta İkuta Toma'yı bile soydular ama Kame'yi yine soyamamışlar. Kimilerine göre Kame derginin politikasına adeta meydan okurken diğer taraftan soyunmadan da ne kadar seksi olunabileceğini cümle aleme gösteriyor. Ama çoğumuz *ben dahil* yine de onun nude resimlerini görmek isterdik doğrusu. Emin olduğumuz tek şey çıplak veya değil Kame her zaman seksi olacaktır.

Kame dergideki ropunda olgun kadınlarla ilişki kurmak hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor çünkü derginin bu ayki genel konusu olgun kadınlar ve onlarla ilgili herşeymiş. Kame " Bu benim için bir problem teşkil etmiyor. " diyor. " Bir kadından hoşlanıp ona çıkma teklif ettiğimde " Senden biraz yaşlıyım. " derse benim tepkim " Ne olmuş yani? " olur. Kadınlar nedense erkeğin şok olmasını falan bekliyorlar. Oysa eğer ben " Benim bir erkek arkadaşım var. " dersem asıl şok bu olur. " İlahi Kame bak bak örneğe bak yahu :D Ropu yapan vatandaş bu kez " Ama kadınlar kırışıklarının erkeği rahatsız etmesinden endişe edebilir. " dediğinde Kame gülüyor ve şöyle diyor,

- Okey okey biz de ışıkları kapatırız. :D


Kame'nin varlığının derginin satışlara etkisi





Satın alanların pek çoğu erkekmiş :D





Sizleri Kame'nin birbirinden muhteşem resimleriyle başbaşa bırakarak kenara çekiliyorum.


DİKKAT KALP KRİZİ TEHLİKESİ!!!

















Yukarıdaki resmin tam boyut hali ( şu an benim bilgisayarımın ekranını süslüyor)


KAME ANAN