30 Mart 2012 Cuma

Kazuya Kamenashi - Asya'nın Justin Timberlake' i


Hahaa evet evet yukarıdaki ibareyi doğru okudunuz. Ama bunu ben uydurmadım. Bunu yazan Amerika'lı bazı spor yazarları. Nedenine gelince... Amerika'nın Oakland Athletic beysboll takımı ve birkaç takım daha Japonya'ya dostluk maçları yapmaya geldiler. Kame de bu maçlardan birinde seramoni atışını yaptı. Bundan önce Amerikalı bazı oyuncularla rop. yapan ve onlarla şakalaşan Kame hem çok heyecanlı hem de çok mutluydu. İspanyol oyuncunun (alttaki 2. resim) devasa pazularını hayranlıkla mıncıklayıp herkesi güldürdü. Amerika'lı gazeteciler onu sahada gördüklerinde şaşırmışlar. Çünkü kendileri gibi gazeteci veya spikere benzeyen bir genç Amerika'lı oyuncular arasında dolaşırken bir basın ordusu ve kameraman ordusu da onun peşinde dolanıyormuş. Bunun nedenini anlayamayan gazeteciler sorguladıklarında Kame'nin aslında Japonya'nın tanınan şarkıcı ve aktörlerinden biri olduğunu öğrenince çok şaşırmışlar. Onun hakkında yazdıkları " TEEN IDOL " tanımlamasına çok güldüm ama eleman 26 sına geldi hala teen sanıyorlar. Gerçi Kame de hala küçük gösteriyor onları da haklı buluyorum biraz. Bu arada KAT-TUN un yeni şarkılarından biri olan SPIRIT Japon Beysbol liginin yeni sezon resmi şarkısı oldu. Aynı zamanda da GOING programında da kullanılacak.


Ününü öğrendikten sonra onu Asya'nın Justin Timberlake' i olarak tanımlamaları hoşuma gitti. En azından tutarlı sayılabilecek bir adam seçmişler Biberoğlubiber'le kıyaslasalardı ciddi anlamda tepki alırlardı. Kame Atlantics takımından Jemie Weeks'e (ilk resim) atış yaptı. Ama o kadar heyecanlıydı ki topu düzgün atamadı. Kendisi de sonradan diyor ki " Orada dururken dizlerimin titrediğini fark ettim ve ben burada ne yapıyorum diye kendi kendime sormaya başladım. Çok heyecanlandım, topu nasıl attığımı bile hatırlayamıyorum. Bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim." diyerek heyecanını açıklamaya çalıştı. Jaime Weeks'de Kame için " Onunla daha önce hiç tanışmamıştım. İlk kez burada tanıştım. Ama gerçekten zevk aldım. Onunla Going hareketini yapmak hoştu. Topu savururken omuzlarını çok hızlı hareket ettiriyor buna dikkat etmesi gerek. " dedi. Ayrıca Amerika'lı basın üyelerinde de Kame'yi öven laflar etti, onun Japonya'da çok ünlü olduğundan bahsetti. Hatta öğrendiğimize göre sonradan Kame'ye " Ben sana sezonluk bilet hediye ederim yeter ki Amerika'ya gel! " demiş. Hahaah Kame'nin cazibesine kapılan biri daha. O nezaketi ve sevimliliğiyle bu ilgiyi topluyor :) Kame hemen her gün orada özel roplar yapıyor ve yayınlara katılıyor. Ama konserlerinin olduğu bir gün katılmadığında Weeks'in gözleri devamlı yayıncılar arasında dolaşıp onu aramış :D

Maskotlar da pek seviyorlar onu hep dibindeler oyunlar sırasında :D



KAT-TUN CHAIN konser turu Nagano ile devam etti. Geriye az şehir kaldı. Sapparo, Fukuoka, Hiroshima, Tokio ve Sendai. Bu tura dair DVD gelecek mi merak ediyorum ama Tokio Dome konserleri başladığında bu konuyla ilgili açıklamalar da gelmeye başlar diye umuyorum. Konserlerden notlara devam edelim,


* Kame " Ben KAT-TUN un sahnede nasıl göründüğünü çok merak ediyorum. Hiç seyirci koltuklarından izlemedim. " dedikten sonra sahneden atlamış ve seyirci koridorlarından geri geri yürüyerek sahneye bakmış. Sonra " Sugoii! Junno gerçekten harika görünüyor. Hey Junno! Harika görünüyorsun! " demiş. Meraklanan Ueda da peşinden atlayarak o da sahneye bakmış.

* İkinci gün Nakamaru'nun annesi, babası, iki kız kardeşi ve hatta büyükannesi bile onları seyretmeye gelmişler. Maru " Büyükanne seni seviyorum! " diye bağırdığında yaşlı kadın elindeki yelpazeyi torununa sallamış. Çok tatlı bir anmış, herkes bayılmış.

* Ueda kız kardeşi doğum yapıp onu dayı yaptığından beri havalarda uçuyor. Morali bir anda tavana vurdu. Nagano'da da oldukça aktif ve neşeli görünmüş. Üstelik çok da konuşmuş. Koki bunun üzerine " Bu beni depresyona sokuyor. " diye şikayette bulunmuş. Ee alışmışlar adamın bi damlacık konuşmasına birden açılınca sersemlediler sanırım :D


* Kame'nin solosu sırasında mikrofonu arıza yapıp ses kesilince fanlar şarkıyı kaldığı yerden hep birlikte söyleyerek arıza giderilene kadar ona destek olmuşlar.

* Koki diğerlerine siz yemek yemeğe gittiğinizde ben otelde Kamenashi'yi yemekle meşguldüm. " demiş. Bunun üzerine Kame masum bir yüzle " Ben yemiş miyim? " diye sormuş. Baştan sonra kyaaalar eşliğinde geçmiş bu konuşma.

* İkinci gün encore sırasında Kame kolunu Maru'nun omuzuna atmış, Maru da kolunu onun omuzuna atınca arena çığlıklarla inlemiş.

* Kame koridorlar arasında yürürken ona uzanıp dokunan kollar yüzünden yaralanmış. Kolları boydan boya tırmık iziyle kaplanmış ve bazıları kanıyormuş.

* Nagano'da da iki encore yapmışlar. Tek encore planlanmasına rağmen fanların bir daha tezeruhatları yüzünden tekrar sahneye çıkıp Harukana Yakusoku'yu seslendirmişler.


* MC partta KAT-TUN band olarak sahnedeymiş. Kame : drums, Maru : guitar, Ueda : keyboards Koki : conductor. Ardından fanlar hani Junno deyince grup çalmaya başlamış ve Junno çıkıp akrobatik hareketlerle dans etmiş.

* Kame MC sırasında ekrana bakarken alnında bir sivilce tespit edince dudaklarını büküp " Artık sahneye çıkmak istemiyorum. " demiş, millet kopmuş.

* Kame Gokusen dizisindeki karakterinden kısa bir kuple canlandırma yapmış. Odagiri Ryu'nun yere kapanıp babasına arkadaşlarıyla mezun olmak istediğini söylediği sahneyi. ;)


Kame'nin KIRIN reklamlarının ikincisi de yayınlandı. Bu kez Onigiri (yosuna sarılmış pirimc topu) ve KIRIN içeceğinin çk yakışması karşısında şaşkınlığa düşen bir Kame var. Hahah yutkunma sesi ve Kame'nin mimikleri çok komik. Böylelikle Kame'nin kişisel olarak üstlendiği reklam sayısı üçe çıktı. Panasonic, KIRIN, Aoki. İlk reklam ve ikinci reklam




Daha evleneli iki hafta bile olmadan Oguri Shun'un  ilk aldatma dedikodusu patlak verdi. AKB48 kızlarından biriyle yakınlaştığı yönündeki söylentiler bir anda ortalığı sardı, bu arada Oguri bunu inkar etmedi. Taze eşi Yamada Yu bu konuda şu açıklamayı yaptı. " Onun çok istenen bir erkek olduğunu biliyorum ve bazen istemeden de olsa insanlara yanlış sinyaller veriyor. Ama bu bir kere daha olursa onu boğarım. " Haha gelinimiz çok kızmış ama demek ki inkar olmadığına göre dedikodu gerçek. Alacağın olsun Oguri hakkındaki bütün iyi düşüncelerimi yerle bir ettin. :P


Japonya'nın dünyaca ünlü bilinen birkaç JRock gruplarından biri olan L’Arc~en~Ciel Amerika'da konser turuna çıktı. Özellikle NY konserinde şirketleri önce 5.000 kişilik bir mekan ayarlamıştı ancak 5.000 bilet bir anda satılında mekanı genişletmeye karar verdiler ve ünlü konser arenası  Madison Square Garden'i ayarladılar.  L’Arc~en~Ciel bu mekanda konser veren ilk japon grubu olma özelliğini kazandı. Hawaii başta olmak üzere birkaç şehirde daha konser verecekler. Amerika yavaş yavak JRocka kapılmaya başladı. Jpop henüz kendini pek tanıtamıyor ama X-Japan olsun  L’Arc~en~Ciel olsun gayet iyi gidiyorlar. Geçenlerde de  GazettE 10. yıl dönümlerinde fanlarının desteği ve kutlamaları sayesinde bütün bir gün boyunca dünya trendinde kalmayı başarmıştı. 


Geçtiğimiz sene deput yapan Kis-My-Ft2 grubu şu günlerde oldukça yoğunlar. Geçen hafta 3. singleları She!Her!Her! piyasaya çıktı, bugün de ilk albümleri yayınlandı. She!Her!Her! ilk haftasında 192.937 adet satarak 1. sırada yer almayı başardı. Ancak şarkı kalitesinin giderek düşmesi satışlara da yansıyor ve single başına satışların giderek düştüğü görülmekte. Şöyle ki,


Everybody Go 448,598 > We Never Give Up!  299,772 >  She!Her!Her!  192.937


Her single da bir öncekinin yarısı kadar satıyor. Böyle giderse durumlar vahim bir an önce grubun imajına el atması ve sadece üç üyeyi ön plana çıkarıp giderlerine üvey evlat muamelesi yapılmasından vazgeçilmesi gerekiyor. İlk albümleri Kis-My-1st adını taşıyor ve ilk gün toplamda 143.045 adet sattı. Hafta sonuna kadar 250bin adeti geçeceği tahmin ediliyor. Bu albümde grubun debut yapmadan önce söyledikleri ve hayranları tarafından bilinen 9 şarkı yer alıyor. Bu yüzden çok satması normal. Debut albümleri her zaman çok satar. 


AKB48 grubunun kaptanlarından ve en sevilen üyelerinden biri olan Maeda Atsuko grubundan mezun olarak ayrıldı. Henüz 20 yaşında olan ve hayranlarını şoke eden bu kararı anlaşılan Acchan olarak bilinen şarkıcının kendisi almış. Popülaritesinin zirvesinde olan ve diğer tüm üyelerden daha fazla reklam ve dizilerde rol alan Acchan artık solo olarak kariyer yapmayı düşünüyormuş. Eee parayı 48 kişiyle ve şirketle bölüşmek başka sadece kendine almak başka olsa gerek. Şu anda tam da AKB48 in ünü zirvedeyken ve düşüşe geçmeden önce bu kararı almış olmasını haklı buluyorum ben. Zaten hemen yeri dolduruldu. SKE48 üyelerinden ikisi onun takımına geldiler. Acchan 14 yaşından beri bu grupta ve yeterince uzun zamandır bu grup için çalışıyor. Herkes çok üzüldü. Onun ayrılışının satışlara etkisi bir sonraki singlelarında belli olacaktır ama çok da fazla düşüş olacağını sanmıyorum. Zira grupta yeterince çok popüler üye var zaten. :P




Bu arada grup kuruluşlarından beri ilk defe Tokio Dome'da konser verdi. Bu AKB48 için çok önemli çünkü her grubun tek hayali burada konser verebilmektir. Burada konser veren gruplar gerçekten ünlü ve sevilen gruplar olabiliyor. 55.000 koltuk kapasiteli bir domeu doldurabilmek her grubun harcı değildir. Acchan da ayrılış haberini ve vedasını burada yaptı, heeerkesler ağladı elbette. Bu büyük olay öncesi takımın diğer kaptanlarından biriyle AKB48 in Tokio Dome öncesi neler yaşadığına göz atmak ister misiniz? Tamam çok hoşlanmıyorum gruptan ama bu çaba bence takdir edilmeli arkadaş.





Akanishi Jin'le sürpriz bir evlilik yapan Kuroki Meisa ilk kez basının karşısına çıktı. Elinde kalan birkaç reklam anlaşmasından biri olan Bandai'nin " Smart Pet " reklamları için tanıtıma katıldı.Geçenlerde bir reklam anlaşması daha fes edildiği için buna katılmaya mecbur kaldığını düşünüyorum. Zaten Jin'in durumu hiç iyi değil bari Meisa para kazansın. Bol, beyaz bir kıyafet giyerek hamileliğini bertaraf etmeye çalıştığı gözlendi. Basın yine poz verme alanında onu daha önce Kame'ye yaptıkları gibi soru yağmuruna tuttular. Ama o bununla pek Kame kadar iyi baş edemedi. Sorulara cevap vermeye çalıştı, sonra görevlinin onu oradan kurtarmasını ima edercesine kadına baktı, sonra kadın toplantıyı hemen kapatınca o da anında oradan ayrıldı. Ama hamileliğiyle ilgisi sorular peşinden sorulmaya devam etti.



Jin tarafından da pek iyi haberler gelmiyor. Johnnys sonunda cezalandırmanın ilk ayağını başlattı. Akanishi Jin'in Japonya'da yapılması planlanan, 5 şehirde toplamda 701nin kişiye ulaşması beklenen konser turu iptal edildi. Amerika'daki konserlerindeki ilgi azlığı, Japonya'da albüm ve single satışının birdenbire düşmesiyle birlikte Jin'in imajının büyük zarar gördüğüne karar vermiş görünüyorlar. Elbette biletler beklendiği kadar olmasa da Japonya'da satardı ve bu hem Johnnys'e hem de Jin'e para getirirdi ama şirket parayı kaybetmeyi göze almış görünüyor. Söylenenlere göre Jin bu yüzden 200 milyon yen zarara girmiş. Şu anda hiçbir reklam anlaşması olmayan, 47 Ronin'den başka elinde hiç promosyonu olmayan, para kaynakları yavaş yavaş tükenen Jin'i kim kurtaracak ben de merak içinde beklemekteyim. Bence bir süre bu işe ara versin, yeni ailesiyle ilgilensin, çocuğunu karşılasın ve ardından yenilenmiş seksi baba imajıyla yeniden sahnelere dönsün. Ama Jin'de bu alkol düşkünlüğü varken pek umudum yok maalesef. Belki o da bu yüzden son bir umut Bieber'e sarılmıştır. Bakalım Justin'in şanı Jin'i kurtarmaya yetecek mi? İşin kötüsü bu iptaller açıklandığında çoğunluğun " Bunu hak etmişti " demesi. Ne ekersen onu biçersin demişler...

Yeni haberlerle haftaya görüşmek üzere :)



22 Mart 2012 Perşembe

HAPPY ANNIVERSARY KAT-TUN!!!


Haberlerime bir kutlama ile başlamak istiyorum zira 22 Mart KAT-TUN un resmi kuruluş tarihi olarak kabul edildiğinden bu ben ve diğer HYPHENS için çok önemli. 22 Mart 2006 da başlayan müzik dolu macera 6. yılında da aynı coşku ile devam ediyor. Yolunu ayıranlar oldu ama Kame'nin dediği gibi bu sadece aynı denizde farklı bir gemide yolculuk etmek gibi... KAT-TUN u bundan daha iyi tanımlayabilecek bir kelime olamaz. Pek çok boy band biliyorum, dinliyorum, takip ediyorum. Ama ilk defa bir gruba bu kadar düştüm, bu kadar ilgilendim, onları kardeşim, ağabeyim, sevgilim gibi sevdim. KAT-TUN anlatılmaz yaşanır demiştim onları anlattığım blog yazımda. Eğer bu grup da nedir diye merak edip okuyacak olursanız neşeli, birbirinden farklı, mükemmel olmayan üyelerden kurulu mükemmel bir grupla tanışacaksınız. Onları mükemmel kılan da bu zaten...

HAPPY ANNIVERSARY KAT-TUN! I'M SO PROUD BEING A HYPHEN!



Dünden itibaren dünyanın her yerindeki HYPHEN ler twitter ve diğe sosyal paylaşım sitelerinden kutlamalar yaptılar. Japonya, Endonezya, Tayland ve Tayvan'da trend oldular. CHAIN turu Fukui ve Nagoya konserleri ile devam etmişti ve bugün Nagoya'nın 2. günüydü. Dolayısıyla hayranlar gruba güzel bir sürpriz hazırlamışlardı. Tam MC bölümü başlayacağı zaman, müzik susmuş ve grup sahnedeyken birdenbire hayranlar görünmez bir orkestra şefinin eşliğindeymişçesine aynı anda şöyle bağırmışlar.

K-A-T-T-U-N KAT-TUN Debut 6 shuunen Omedetou!!!

Bütün üyeler çok mutlu görünmüşler ve hayranların nasıl böylesine organize olabildiklerine şaşırdıklarını dile getirmişler. Özellikle bugün bütün üyeler çok neşeli, hareketli ve aktifmiş. Kame apayrı neşeli ve mutluymuş bu da konsere yansımış. Bundan sonraki konserlerinde de, özellikle Tokio Dome'dakilerde bakalım başka sürprizler de yaşanacak mı merak ediyorum.


Bu arada fanların fark ettiği harika bir detay var. Meğersem KAT-TUN konserler günlerinin tarihlerinin hepsi grup için önemli bir güne denk geliyormuş!!! Şöyle ki,

3/16 KAT-TUN formation announcement -- Fukui show


3/22 Debut day -- Nagoya show


3/26 First recording of Pop Jam -- Nagano show


3/30 First appearance on Music Station, First perf as KAT-TUN, the first time they got a TV caption as KAT-TUN. -- Hokkaido show


4/7 Pop Jam got on-air for the first time, first described the meaning of group name, KAT-TUN and introduced members. -- Fukuoka show


Ben çok seviyorum ya KAT-TUN un böyle ince mesajlar vermesini! Konser serileri devam ederken KAT-TUN yeni şarkısının teaseri dolanmaya başladı. Bu da Nisan veya Mayıs ayında çıkacağı söylenen yeni singleı doğrular nitelikte. İki konserden düşen notları paylaşayım.

* Fukui sahne arkası turunda Kame genelde hasta olanların taktığı maskelerden birini takıyormuş ve biraz kırık görünüyormuş. Ama sahneye çıktıklarında bunu bilmeyen seyirciler hiçbir şey anlamamışlar. Profesyonellik efem...

* Sahne arkası turunda devamlı ağlayan bir kızı Koki bizzat teselli etmiş. Aralarında geçen dialog şöyle,

Koki: Neden ağlıyorsun? Ne oldu? Lütfen ağlama.
Hyphen : Bir Hyphen olduğum için çok mutluyum!
Koki: Ben de! Ama lütfen ağlama.

Canıııım Koki hep böyle tatlı bir adam olmuştur zaten. Bakmayın siz onun gangster gibi dolaşmasına :)

* Nagoya konserinde Kame KIRIN basın toplantısında kadına dönüşüp etek giymeyi istediğini söylemesini açıkladı. " Eğer BEM gibi çabucak bir insana dönüşmek istiyorum deseydim sanırım kimse gülmezdi, başarısız bir espri olurdu. Eğer bir ahçı olmak istiyorum bu tam dönüşmek sayılmazdı. Ben de bana mantıklı gelen şeyi söyledim. Ertesi gün her yerde şunu yazıyordu : Kamenashi etek giymek istiyor! " Bunun üzerine Koki şöyle demiş " Bunu Yahoo da gördüğümde bu adam tam bir sapık diye düşünmüştüm. Ama sonra düşündüm de eğer Kamenashi bir kız olup etek giyseydi o eteği kaldırmayı deneyecek ilk yaşlı adam ben olurdum. " LOL Koki alem bu adam ya :D

* Kame son zamanlarda Junno'nun solosunu olur olmadık zamanlarda söylemeye başladığından bahsetmiş özellikle " Sexyy ladyyyy.. " kısmını çok seviyormuş. Koki de son zamanlar da Kame'nin solosu Zutto'ya takıldığındna bahsetmiş.

* Ueda bu kez oldukça neşeliymiş hatta pek çok kere şarkı sözlerini değiştirerek eğlenmiş. Perfect sırasında " My smile is PERFECT! " deyince bütün seyirciler kyaaa moduna girmişler ve o da pek sevinmiş :D


* Nakamaru klinik skeci geri dönmüş! İlk konserlerinde sadece video şeklinde gösterilen Kame ve Maru'nun birlikte sahneledikleri mini skeçler halindeki gösterilerini yeniden sahnelemeye başlamışlar. Kame'nin şu dansöz kıvırmasına öldüm tek kelimeyle! Bi insan bu kadar mı tatlı olur yaaaa :D Nagoya'nın 2. gününde yani bugün Kame o kadar aktifmiş ki vampir dişlerinden birini kırmış. :D


* Dome konserlerinde seyircilerle resimlerini çektirmişler. Bunu arada sırada yapıyorlar. Şebeklere bakın ya :D Nagoya kalesinde grupça çektirdikleri resmi göstermişler bugün hayranlarına. Kame Junno'yu göstererek " Aaa burada tanımadığımız bir adam da resme girmiş. " demiş. Bunun üzerine Junno " O benim! O benim! "dediyse de kimse onu sallamamış. Koki de " Orada duruyordu ben de üzüldüm hadi sen de gel dedim. " diye anlatmaya başlamış ama Junno bu arada devamlı " O beniiiiiim! " diye araya girmeye çalışmış. LOL! Bu çocuklar öldürcekler beni ya :D

*  Maru yine " Please Marry Me! "  diye bağırmış. Bunun üzerine Ueda " Benimle evlenmeni falan istemiyorum ama bana bir gece ver olur mu? " demiş hahaaa tek gecelik ilişkilerin adamı Ueda :D Nagoya konserlerinde ise Ueda teklife " Sadece bir saatlik olacaksa... " diye açık kapı bırakınca millet çılgınca çığlık atmış.

* Kame merdivenleri çıkarken Maru " Fermuarın açık! " deyince hemencecik arkasını dönüp fermuarını çekmiş. Bu adam hep yapıyor bunu, unutuveriyor fermuarını açık ehehe :D Bugün ise Kame yine merdivenleri çıkarken birden Maru'ya dönüp " Bugün fermuarımın açık olup olmadığını kontrol etmeyecek misin? " deyince herkes gülmüş ve kyyaaaa yapmış. :D

* Bugün Kame One Day şarkısı sırasında özellikle bir kıza yakınlaşmış, ona doğru yürüyüp yaklaşmış, şarkıyı söylerken devamlı gözlerine bakmış ve kız sonunda bayılmış. Çok fena bu adam ya!

* Nagoya konserlerinin 2. gününde (bugün) Junno'nun annesi de konsere gelmiş. Üyeler bunu öğrendiklerinde Nerde? Nerde? diye sormuşlar. Junno'nun annesi de oturduğu yerden kalkıp elindeki Junno uchiwasını sallamış onlara. Anasına bak oğlunu al :D

* Koki'nin yıl dönümleri mesajına da bayıldım. Altın kalpli gangsterim benim.

Everyone's smiles are our smiles; everyone's well-being is our well-being.........alot has happened during these 6 years and we have made everyone really worried, but (we're) really thankful that u stayed with us. We'll repay this from now on so, come with us and never leave us. For first timers and people who have came here so many times...this is KAT-TUN.


Kuruldukları yıl olan 2006 da üyeler nasıl görünüyorlarmış, şimdi nasıllar bir bakalım. Kame o zamanlar bir iskelet gibi zayıftı. Yüzü de vücudu gibi küçücüktü. Ama şimdi nasıl bir adama dönüştüğünü görebiliyoruz. Sağlıklı, yetişkin olduğu belli olan ve her zamankinden daha güzel. Koki'nin kel kafasını seviyordum ama bence saçları olduğunda daha şeker. :D Grubun şebeği Junno da değişen bir şey yok aslında. Yüzündeki çocuksuluk gitti ve bir yetişkinin hatları oturdu. Ueda şimdi önceki halinden daha güçlü ve daha erkeksi görünüyor. Değişmeyen tek şey sanırım Maru. General hep aynı, hem de aynı kalacak LOL!


Bu sene düzenlenen Johnny's Sports Days Hey Say Jump grubunun iki üyesi Yamada Ryosuke ve Yuri Chinen'in liderliğinde yapıldı. Yamada White takımının, Yuri ise Red takımının lideriydi. Açılış vuruşu için sahaya atıcı olarak Kame, tutucu olarak Koki ve vurucu olarak da Takki çıktı. Ama çok komiklerdi. Takki Kame'yi neredeyse ayaklarının dibine kadar çağırarak öyle atmasını istedi, Kame de yumuşacık bir atış yaptıktan sonra üstün!!! çabalarına rağmen topu yakalayamayarak Takki'nin sayı yapmasını sağladılar :D Ardından da mızıkçılık yapıp sözde kavga çıkardılar. Çok eğlencelilerdi. Aslında Kame'nin programında buraya katılmak yoktu ama bir şekilde dahil oldu. Ya Koki sayesinde, ya söz konusu beysbol olunca uzak kalamadığından ya da yüksek yerlerden git emri geldiğinden :D


White ve Red takımlar berabereyken sahneye son atıcı olarak çıkan Kame sayesinde Red takım oyunları 2-1 kazandı. Yuri gerçekten çok sevindi hatta gözleri doldu. Kame juniorlar arasında nasıl da seviliyor, nasıl saygı görüyor görünce bayağı gururlandım söylemeden geçemeyeceğim ehehe :) Maçların sonunda Hey Say Jump, Kis-My-Ft2, A-B-CZ grupları ve Yamapi sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdiler. Tamı tamına 45.000 kişi onları seyretmek için gelmişti ve hemen hepsi kızdı yani biraz show olmadan olmazdı :D




KAT-TUN macera peşinde :D Geçen haftalarda grup üyelerinin değişik ülkelere giderek araştırmalar yaptıklarından bahsetmiştim. Programın ilk iki partı yayınlandı hem de %12 nin üzerinde reytinglerle. Bu iki partta Koki ve Junno var. Koki Şili'de tarihi heykellerin yürütülerek taşınması organizasyonuna katılıyor. Stüdyoda Kame'nin yumurtayya yaptığı deneyi izlemeniz gerek. Junno da Yunanistan'da 2000 yıllık bilgisayarı incelemeye gidiyor, rüzgar ve ısıyla çalışan pervane ve topu inceliyor. 





Takeshi-san'ın programı sonrasında Maru kendisinin sunucularından olduğu program için grubuyla rop yapmaya kalkışıyor. Onun programındaki bölümü " Majisuka?! " (Gerçekten mi?). Burada ciddi ciddi elinde mikrofonuyla rop yapmaya çalışırken bizimkiler yine içlerindeki oyunbazlığı ortaya çıkarıyorlar. Kame uzanıp birden Maru'nun elindeki mikrofonu kapıveriyor. Maru sağdan uzanıyor, soldan uzanıyor hatta neredeyse Ueda'yı eziyor ama mikrofonu alamıyor. Sonunda Kame'nin etrafını dolanıyor. Bu arada o böyle çırpınırken diğerleri sanki hiç farkında değillermiş gibi konuşmaya devam ediyorlar. Kame Koki'ye sorular soruyor ve tam " Majisuka? " deme bölümüne geldiğinde doğru anı kollayan Maru hemen atılıp cümlesini söyleyiveriyor. Hepsi gülüyorlar tabe. :D
Mikrofonunu geri almak için debelenen Maru


Kimselere kaptırmadığı Majisuka? anı




Yamapi grubu NEWS ten ayrıldıktan sonra çıkardığı ilk solo albümünün satışlarında gayet iyi gidiyor. Elbette Jin'in ilk singleı Eternal ile kıyaslanamaz. Ama hiç de fena değil hem de böylesine basit bir şarkıyla bu kadar satması beni şaşırttı. Anlaşılan Johnnys'in Golden Boy'u Japonların kalbinde kolay kolay ölmeyecek. I, Texas isimli single 2. haftasında 20,886 adet satarak toplam satışı 147.061 adeta çıkardı. 3. haftasında ise 8,446 adet satarak 150kt sınırı aştı ve toplamda 155.507 adete ulaştı.


Bu güzel haberlerin ardından Pi tanınmış spor markası Puma'nın Japonya'daki yüzlerinden biri olarak seçildi. Puma'nın reklamlarında oynayacak ve reklam panolarını süsleyecek. O vücutla Puma tarafından seçilmesi gayet normal bence. Adamlar elbette sportif bir idol arayacaklar. Eh Yamapi'den iyisini mi bulacaklar :D


Jin şu sıralar dramalar kralı :D Gün geçmiyor ki hakkında bir şeyler düşmesin. Nerden başlasam ki? Jin'in Amerika turu NY ve Hawaii ile devam etti ve San Fransisco ile birlikte bitti. Jin NY konserinde kapılarını Japonya'dan gelen programlara açarak biraz reklamını yaptı. Elbette çekimler boşluklardan faydalanarak ön tarafa yığılmış kalabalıkları çekti. Ancak düşen raporlara göre yukarı balkonların yarısından fazlası boşmuş bu yüzden insanlar aşağıdaki alana indiklerinde kimse sesini çıkarmamış. Konserlerden düşen notlara geçmeden önce NY konserinden sonra patlak veren aceyip bir iddiadan bahsetmek istiyorum.

NY konserinde 5 şarkı söyledikten sonra Jin 15 dakika ara vermiş. Bu arada da hızla koşarak tuvaletlere gittiği görülmüş. Uzun süre ortalıkta görünmeyince de fanlar aralarında dalga geçmeye başlamışlar, işte Jin büyük tuvaletini yapıyor herhalde falan diye. Öyle ki konser çıkışında twitter ve tumblr bu dalga geçmelerle çalkalanmış. Üstelik konserin o yarısından önce Jin neredeyse hiç dans etmezken moladan sonra hareketlenip biraz dans etmeye başlaması eğlenceyi de arttırmış. İşte rahatladı herhalde diye hahaah adam robot değil ya canım onun da işemeye affedersiniz b..kunu yapmaya hakkı var. :D

Ama dalga bir kenara bırakılırsa bazı hayranlar Jin'in bu halini molada uyuşturucu almış olmasına bağlamış ki asıl endişe verici olan bu. Üstelik Jin hem kocaman bir bardaktan hatta bir arada şişeden içki içmiş sahnede. Gidişat kötü anlayacağınız. Şimdi diğer detaylara geçeyim.

* Hawaii konserinde hayranlarıyla menajerinin onayı olmadan fotoğraf çektirince kadın bayağı kızmış. Evet Jin'in artık bayan bir menajeri var. Diğeri özürlerini kabul etmeyerek onu bırakmış.

* Hayranlarıyla konuşurken çok çok gergin görünmesine rağmen olabildiğince nazik olmaya çalışmış. Hayranlardan biri raporunda Jin'e başarılar dileyen uzunca bir konuşma yaptığını ama büyük ihtimalle Jin'in hiçbir şey anlamadığını, zira devamlı " Ohh... Wooowww... Thank you " dediğini söylemiş. Yorum yapma konusunda Jin'in ne kadar aciz olduğunu bildiği için de fazla üzülmemiş. :D



* Özellikle NY programında sahneye 7-8 adet kadar sutyen atılmış. Üzerlerinde mesajlar yazıyormuş. Jin tam bu fanların olduğu tarafa geldiğinde atmışlar hatta bazıları Jin2in üzerine çarpıp yere düşmüş. Jin bir an neye uğradığını şaşırıp yere bakmış sonra kahkaha atarak gülmüş. Ben izledim bunu fancamdan çok tatlıydı. Nasıl da hoşuna gitmişti keratanın hhaaa :D 

* SF konserinde encore sırasında Jin ve sahne arkadaşlarından biri fan servis yapmışlar ancak adam hemen geri çekilmiş, Jin de gerilemiş. Sonra adam parmağındaki evlilik yüzünü gösterince Jin de kendininkini kaldırıp seyircilere göstermiş.

* NY konserinin bitişinde Jin hayranlarına " Get drunk! Get horny! " diye bağırmış. Ne müthiş dilekler ya Jin bravo! Çok örnek bir idolsün, başka şeyler de dileseydin, kafayı bulup sapıtın, sarhoş olup kızları hamile bırakın, kadınları istemedikleri cinsel ilişkilere zorlayın felan. Tam sana göre olurdu...

*  Japonicana konser turu Yellow Gold turuna oranla daha başarısız bulunmuş. Her bir konser? in sadece 1-1,5 saat sürmesi ve bunun 15 dakikasında mola yer aldığını , ayrıca iki adette önsanatçı olduğunu düşünün.



Jin baktı ki kimsenin reklamını yapacağı yok kendisi bir şeyler yapmaya başladı. Önce JpopAsia'ya, sonra Allkypop'a ve son olarak da Tokyohive sitesine rop verdi. Ancak Jin'in bu çabası bazı hayranlar tarafından çok iyi karşılanmadı. Özellikle de Tokyohive videosunun Japonya için bloklanmış olması çok ilginç bulundu. Aslında ben onaylıyorum bunu zira binlerce hatta milyonlarca üyeye sahip, özellikle Asya'lı ve Asya ile ilgilenen kişilere hitap eden bu sitelerde adını duyurması reklam açısından iyi olabilir. Tabii zavallıca bulunmadığı sürece...


Jin'in rop sırasında şapkasız ve gözlüksüz olduğu dikkatinizi çekti mi? Galiba sutyenler işe yaradı ehehehe :D Bir de 47 Ronin'i çubuk yerine kılıçların kullanıldığı bir Harry Potter filmine benzetmedi mi... Bu adam çok baka yaa :D

En son haber de en büyük haber. Jin Justin Bieber'in son albümünde bir şarkıda onunla düet yapmış. Şarkının Justin'in albümünde yer alacağı söyleniyor. Zaten Jin de önüne gelen her Amerika'lı sanatçıyla çalışabileceğini söylememiş miydi? Biberoğlubiber de eksik kalmasın. Kariyeri açısından şöyle düşünebiliriz, dikkat çekeceği için iyi, hem de çok iyi. Justin'in dünya üzerinde sahip olduğu milyonlarca hayranlarından birazı bile onu fark edip sevse büyük bir atılım yapabilir. Ama Bieber'den nefret edenlerin de antisini toplayacağı için kötü. Üstelik yarı yaşında bir çocukla düet yapmak zorunda kalması da alay konusu olmasına yetecektir. Offff... Justin'in Jin için iyi olup olmayacağını zaman gösterecek sanırım.

AKB48 in yan gruplarından biri olan SDN48 grubunun bütün üyeleri aynı anda mezun oldukları için   grup disband edildi. Gayet de iyi sonuçlar elde ediyorlardı ve iyi satış yapıyorlardı halbuki. İlk ve tek albümleri  NEXT ENCORE 48,085 adet satarak Oricon Chartı 1. sırada bitirdi. Bu da bir nevi başarıyla veda olsa gerek.

AKB48 grubunun üyelerinden Shinoda Mariko twitter de 980.000 takipçi sayısını aşınca bunu kutlamak için iki grup arkadaşlarıyla birlikte bir sürpriz yaptı. Şişman kostümler ve özel şişman makyajı içinde poz vererek hayranlarını eğlendirdiler.


Kis-My-Ft2 grubu son reklam kampanyalarında kadın kılığına girdiler. Hatta Kame beysbol maçları sırasında Fujigaya'ya resmini metro istasyonunda gördüğünü ve şaşırdığını söyledi. :D Kendisi poz verdikten sonra geri gelmeye başladı.


Haberlerimi bir promo niteliğindeki birkaç video ile noktalamak istiyorum. Önce bir sonraki güncellemede tanıtımını yapacağım dizi Youkai Ningen Bem in BEM i için hazırlanmış çok güzel bir video. O zamana kadar belki diziyi izlemek isteyebilirsiniz.


 İkincisi de KAT-TUN un 6. yıl dönümü şerefine onların birbirinden güzel grup parçalarına yer vermek istiyorum. Nerdeeeeen nereyeeee :D Haftaya görüşürüzzzzz!


Keşke hepsi bir arada kalsalardı demeden edemiyor insan...


15 Mart 2012 Perşembe

PRAY FOR JAPAN...



Oricon Weekly - Albums (5/3/2012~11/3/2012)

*1 83,264 276,141 Ikimonogakari - NEWTRAL
*2 69,887 *69,887 JIN AKANISHI - JAPONICANA
*3 42,246 *42,246 SCANDAL - SCANDAL SHOW
*4 24,471 *24,471 HY - PARADE


Merakla beklenen haftalık sonuçlar açıklandı efem. Akanishi Jin'in albümü JAPONICANA ilk iki gün 1. sırada yer aldıktan sonra haftanın kalan günlerini beşincilik ile üçüncülük arasında dolanarak geçirdi. İkinci günden sonra satışların ikibinli sayılara kadar gerilemesiyle hayranlar umutlarını internet satışlarına bağlamışlardı. Ancak iyi bir katkı sağlasa da TWSS scandalından sonra o kadar çok sipariş iptali olmuştu ki sayı beklenenin çok altında gerçekleşti. Üstelik geçen haftayı 190 binden fazla satış yaparak 1. bitirmiş olan Japonya'nın sevilen üçlü pop gruplarından Ikimonogakari Jin'in aksine her gün satışını arttırarak toplamda  83,264 adet satarak 2. haftalarında da ORICON CHART ı 1. sırada tamamlamayı başardılar. Jin toplamda 69,887 adet satarak 2.likte kaldı.

Bu Ikimonogakari'nin ilk başarısı değil. Bundan önceki albümleri "Ikimonobakari ~Members Best Selection~" Kasım 2010 da piyasa sürülmüş olmasına rağmen hala ilk 30 ila 50 arasında dolanıyor. Yani 71 haftadır listede. Şimdiye dek 1.338.000 kopya sattı. Bu hayal kırıklığıyla Amerika turuna başlayan Jin kelimenin tek anlamıyla çökmüş görünüyor. Şimdiye dek L.A ve Vancover konserlerini verdi. İki konserden düşen notlara yer verelim,


* Vancover konserinde Meisa'nın da orada olduğu görülmüş. Oldukça sade giyinmiş haldeki yıldız hamile görünüyormuş. 

* Her iki konserinde de yaşanan bilet iptalleri nedeniyle boş koltuklar varmış. Ancak özellikle Vancover'da 1.800 bilet kapasiteli clubün 400 bileti satılmamış. Hala da diğer şehirlerdeki konserlerinin biletleri satışta, tükenmiş değil. 

* L.A konserinde bir kadın pembe bir sutyen takımı sahneye atmış ama iki şehirde de toplu bir gösteri olmamış.

* Jin için " super skınny " görünüyordu demişler. O kadar zayıfmış ki hayranları çok endişelenmişler. 

* Jin'in konserin genelinde gözlük takması çok eleştirilmiş ama bazı şarkılarda gözlüklerini çıkardığında gözlerinin şiş ve altlarının da mor halkalarla kaplı olduğu görülmüş.


* O kadar çok autotune kullanılmış ki hayranların bazıları inatla konseri canlı değil playback verdiğini söylüyor. Ama genellikle tıpkı Japonya'daki performanslarındaki gibi kayıt üzerine canlı okumaya çalışmış. Aynı taktiği 2010 konser turu Yellow Gold'da da yapmış ve çok eleştirilmişti hatırlarsanız. 

* Jin'den önce sahne alan Joseph Vincent maalesef ki Jin'den daha başarılı bulunmuş. Hatta bazı hayranların konserden döner dönmez onu nette araştırmaya başladıklarını okudum.

* Jin bir kez bise çıkmış, onda da Seasons'u söylemiş. Japonca seslendirdiği bu parça konserlerinin her ikisinde de en başarılı parça olarak gösteriliyor.


* Jin'in eski crewinin neden sesinin çıkmadığı anlaşıldı çünkü bu turda hiçbiri yok. Jin bu kez zenci ve Asyalı dansçılardan oluşan yeni dansçlılarıyla sahnedeymiş. Özellikle kabarık saçlı bir kadın pek beğenilmemiş, Jin için fazla yaşlı durduğu söylenmiş. Ayrıca Jin'in bu konser turunda hemen hemen hiç dans etmemesi çok dikkat çekmiş. Sahnedeyken sesini çıkarabilmek için o kadar konsantre oluyordu ki dans edemiyordu diyenleri görünce çok üzüldüm. Bu çocuk kendine ne yaptı?...

Hala da bazı hayranlarının çok uçak yolcuğu yüzünden böyleydi de, yok %70-80 doluluk oranı da iyiymiş de filan diye kendilerini avutmaya çalışmıyorlar mı onlar için de üzülmemek elde değil. Adam resmen çakılıyor yahu neresi alkışlanacak bunun? Hele Jin'in bir LJ topluluğu var You and Jin diye buranın adminleri resmen kafayı yemişler. Jin'in kendi ağzıyla verdiği ropörtajları baştan yazıp hayranların hoşuna gidecek tarza sokmadan tutun da, Marching J deki Japon kızların oluşturdukları, benim aşağıdaki habere koyduğum 2. resmi alıp Jin'in konserine girmek için bekleyen kızlar işte falan diye yansıtmaya çalışmaya kadar neler neler yapmıyorlar. Aman azıcık eleştir hemen mesajlarını silerler, seni topluluktan atarlar, orada sadece Jin'i övmen gerekiyor. :P Hani Jin'in topluluğu olmasa ben bile takip etmem, sırf gülmek için bakıyorum he :D


Johnny's Ent. in geçen sene deprem/tsunamizedeler için düzenlediği Marching J projesinden, başarısından ve toplanan bağışlardan bahsetmiştim. Geçen sene tam 10 milyon doların üzerinde bağış toplamayı başaran Johnnys felaketin 1. yıldönümünde yeniden bir Marcing J projesini daha hayata geçirdi. 55.000 koltuk kapasiteli Tokio Dome'u dönüşümlü olarak doldurup boşaltan ve 170 binden fazla hayranı bir günde ağırlayan organizasyonda Johnny's e bağlı pek çok yetenek sahnede hazır bulunmuştu. Smap, V6, Tackey&Tsubasa, KAT-TUN, Kis-My-Ft2, Hey Say Jump ve birçok alt grup oradaydı. Arashi ve Akanishi Jin ise konserleri dolayısıyla hazır bulunamadılar. Jin'in geçen seneki gibi videosu yayınlandı ama geçen senede zaten bu hayır toplantısında katkıda bulunamadığı, bu sene de olmadığı için söylentilere göre videosu pek ilgi görmedi. KAT-TUN da Koki, Ueda ve Junno toplantının başında orada hazır bulundular. Kame ve Nakamaru ise daha sonradan Going ve dizi çekimlerinden gelerek toplantıya katıldılar.


ALTERNATİF LİNK : http://www.youtube.com/watch?v=iVlO0iFt3yA&feature=youtu.be


Geçen sene hatırlarsanız Kame'nin GOING ile deprem bölgesini ziyaret edişinin, oradaki lisede okuyan çocuklarla beysbol oynayışının ve sonrasında çocukların dileklerini gerçekleştirerek onlara Tokio'da maç seyrettirmesinin haberlerini yapmıştım. Kame o çocuklardan birinin atışlarını karşılayamayarak kaybetmişti. Çocuklar daha sonra programa gönderdikleri teşekkür videolarının sonuna onu her zaman intikam için beklediklerini söylemişlerdi. Kame bu sözü unutmadı, depremin yıldönümünde yeniden deprem bölgesine gitti. Bu arada çocuklar yeni mezun olmuşlardı. Mezuniyetlerindeki hüzün öyle ağırdı ki ben bile ekranımın başına ağladım.


Çocuklarla yeniden buluşan Kame onlarla eğlenceli bir maç yaptı. Geçen sene saçlarını kazıttığı kafasını Kame'nin okşamasını isteyen çocuğu şimdi saçlı görünce epeyce şaşırdı ama yine de kafasını okşadı. Çocuklarla onları ciddiye alıp değer vererek oynadığı için de çocuklar çok mutlu oldular. Kame atıcı olarak kazandı ama vurucu olarak yine kaybetti. :D Çocuklarla birlikte bir hatıra ağacı diktiler. Eminim bu onların küçük dünyalarında unutamayacakları anlardan biri daha oldu.

GOINGhttp://www.youtube.com/watch?v=ZVqPh08u0f0&feature=youtu.be



KAT-TUN un 6. albümü CHAIN 3. haftasında 4.235 adet satarak satış rakamını 125.051 e yükseltti. Son singleları BIRTH ise hala ilk 200 içinde satmaya devam ediyor. Bu haftalık satışla birlikte 230kt sınırını geçmeyi başardılar. Toplam satışlarını 230.080 adete çıkardılar. Bu arada dünya sıralamaları açıklandığında KAT-TUN için bir güzel haber daha geldi. CHAIN Global sıralamada 4. sırada yer almayı başarmıştı. Whitney satışları olmasa üçüncü sırayı alırdı kesin. Böylelikle KAT-TUN un 6 albümü de global chartta ilk 5 te yer almayı başardı.

KAT-TUN un Endonezya'lı hayranları 6. kuruluş yıl dönümlerini hem de kendi cluplerinin 1. kuruluş yıldönümlerini kutlamak için bir fan buluşması düzenlediler. Bu o kadar geniş yankı buldu ki SINDO TV isimli bir kanal gelip bu konu hakkında haber bile yaptı. Üstelik haberde KAT-TUN şarkılarına yer verildi. Programın sonunda da STAR RIDER klibi yayınlandı program tarafından. Bunun hemen ardından bir dergi KAT-TUN u tanıtan oldukça geniş bir yazıya yeni sayısında yer verdi. Fanların çabalarını takdir ediyorum. Bu dikkat çekme ve kutlama etkinlikleri önümüzdeki günlerde Medan, Surabaya, Yogyakarta ve Jakarta'da düzenlenecekmiş. Kim bilir belki de gerçekten Johnny'sin dikkatini çekmeyi başarırlar. GANBATTE GIRLS!


Ayrıca bugün itibariyle ASYA turu söylentileri bir başladı ki sormayın. Nedeni de Kore'nin eğlence programlarından biri olan Mnetwide a KAT-TUN un bir mesaj videosunun yayınlanmasıydı. Asya turu planlamalarına başladıklarını ve 2012 bir tur düzenlemeyi çok istediklerini belirtmeleriyle birlikte bir heyecandır aldı gidiyor. Hey Say Jump'un Bangkok konserinin iptal edilmesi üzüntüsünün üzerine bu haber iyi geldi. Merakla gelişmeleri bekliyoruz.

KAT-TUN M WIDE : http://www.youtube.com/watch?v=aVBg83aVxPM&feature=youtu.be



Kame'nin olaylı Panasonic reklamı sonrası KIRIN içeçek grubuyla anlaştığı haberini vermiştim. Meisa'nın eski şirketi Kame'yi reklamlarına alarak birine mesaj vermeye mi çalışıyor bilemiyoruz ama reklamların çok ses getirdiğini söyleyebilirim. İlk reklam da yayınlandı. Kame reklamda yorgun ve yaşlı bir adamın kahve içtikten sonra yakışıklı bir adama dönüşmesini canlandırıyor. Çok sevimli kerata yaa hele makingdeki o pembe tokalı haline bittim hahaha :D Reklamın ve ürünün tanıtım toplantısında yine büyük bir ilgi vardı ama  bu kez toplantıya damgasını vuran sorulan bir soru ile dergi ve gazetelerden gelen fotoğraf ve kameramanların özel istekleri oldu.


Kame'ye sorulan soru " Dönüşmek isteseydi neye ve neden dönüşmek isterdi? " O da " Dönüşmek isteseydim bir kadına dönüşmek isterdim. Etek giyip şehirde dolaşmanın nasıl bir his olduğunu öğrenmek için. " dedi. :D Kadınların ruhundan çok iyi anlıyor bu adam. Kadınlarla arasında empati kuruyor, sizi anlamak istiyorum mesajı veriyor, hem de kadınlarda eteği beğendiğini söylüyor. Fena vallahi :D Diğer olay bundan daha fazla ses getirdi şöyle ki Kame tam ürünle poz verirken ön tarafa yığılmış fotoğrafçılar ondan elinde tuttuğu ürünle " seksi " pozlar vermesini istediler. Kame önce gerçekten bunu istediklerine inanamadı. " Maji de? " (Gerçekten mi?) diye sordu. Ama adamlar ısrar edince o da kutuyu dudaklarına götürüp öptü. Ama bir utandı bir utandı! Sanırsınız ki daha önce hiç seksi poz vermemiş. Zaten gülmekten yapamadı ama yaptığı kadarı adamlara yetti sanırım ona bol bol teşekkür ettiler. Verdiği pozu çok sevmiş olacaklar ki birden fazla kez aynı pozu vermek zorunda kaldı adam. Onları da anlamak lazım bu resimlerden para kazanacaklar ne kadar seksi poz o kadar para :D


KIRIN RESMİ SİTESİ : http://www.beverage.co.jp/gogo/ad_gallery/espresso_cm1/

VİDEO 1 : http://www.youtube.com/watch?v=SPCj8AAs2qA

VİDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=H0gGdqVX8HA

VİDEO 3 : http://www.youtube.com/watch?v=fy_0Uw6qhQM&feature=youtu.be

Kame'nin değişik programlar için verdiği özel roplar. Ama 1.yi mutlaka izleyin. Kame bunda doğum günü pastasını stüdyodakilerden tahmin etmelerini istiyor. Bulmakta epeyce zorlanıyorlar ama en süperi adamın tahminlerinden biri. Ne mi diyor? : Akanishi-Kun? HAHAHAHA!!! Öldüm gülmekten Akame millete ne biçim işlemiş! Meğerse KAT-TUN üyeleri Kame'yi bir restorana götürüp ışıkları kapatıyorlar ve şarkıyı söylemeye başlıyorlar. Kame'nin tek görebildiği maytaplarmış. Ama ışıklar bir açılmış görmüş ki doğum günü pastası kocaman bir BALIK! Balığın ağzına yerleştirilmiş maytaplar hala yanıyormuş hahaha :D İlahi T-TUN yahu!!! KA yı bayağı şaşırtmışlar.

VİDEO 1 : http://www.youtube.com/watch?v=3LkFL7GsMgo&feature=youtu.be

VİDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=Rqs2d6PKA1k&feature=youtu.be

VİDEO 3 : http://www.youtube.com/watch?v=JYl_kI_ACcw&feature=youtu.be

VİDEO 4 : http://www.youtube.com/watch?v=N9WU2b4M6-Y

VİDEO 5 : http://www.youtube.com/watch?v=72OOWHZMFfU

Hana Yori Dango'nun Hanazawai Rui'si olarak gönüllere taht kurmuş sevilen aktör Oguri Shun aktres/model Yamada Yu ile 12 Martta dünya evine girdi. Tam ikisinin ayrıldığı yönünde dedikodular dolanırken bir bakmışız evlenivermişler. Oguri'nin çekimleri dolayısıyla katılamadığı basın toplantısında Yamada Yu aslında geçen sene Temmuz ayında evlenmeyi planladıklarını ama felaket nedeniyle erteleme kararı aldıklarını anlatmış. 2008 den beri çıkan çift yine bir Mart ayında çıkmaya başladıkları için Oguri çıkma tarihlerinde evlenmelerini istemiş. Bu yüzden de ayın başında teklifini yapmış ve elbette kabul edilmiş. Ama Yamada nasıl bir teklif geldiğini açıklamamış çünkü bunun sadece kendi anılarında kalmasını istiyormuş. Bir yakışıklı daha semalardan kayarken darısı diğerlerinin başına DEMİYORUZ elbette :D


Fake olup olmadığı anlaşılamayan ama büyük ihtimalle öyle olan Taeyang adına açılmış bir twitter hesabından atılmış ve hemen ardından da silinmiş bir mesaj yüzünden nette bir karşıklık yaşandı. Binlerce kez retwitlenen, rebloglanan mesaj yukarıdaki gifte gerçekleşen olaya gönderme yapıyordu. Taeyang'ın tekrar aşka yelken açıp açmadığını ilerleyen günler gösterecek. Bu arada BING BANG ın Fantastic Baby şarkısının Japonca versiyonunun da klibi yayınlandı. Açıkçası Kore'ce versiyonunu daha çok beğenmiştim. Hayır bence her iki klip de berbat ama şarkı en azından Kore'cede daha oturaklı.


BIG BANG FANTASTİC BABY JAPONCA VERSİYONU : http://www.youtube.com/watch?v=Da5E3UbRPd4&feature=player_embedded


Hey Say Jump un bu hafta çıkan konser DVD ları haftayı bir numarada tamamladı. Bunun şerefine bence konserdeki en başarılı performans olan Beat Line'ın videosunu koyayım. Bu peformansı izledikten sonra kimse kapıma Kpop diye geleceğini sanmıyorum :D Bu muhteşem performansla birlikte haberlerimi de kapatıyorum efem haftaya görüşürüz. :)



Hey Say Jump - Beat Line : http://www.tudou.com/programs/view/rQ9qH2vr7ME/