29 Haziran 2012 Cuma

Haftanın Birincisi Acaba Hangi Grup Olacak?


Merakla beklenen Music Station performansları yayınlandı efemmm :) Öncelikle bununla haberlere başlamak istiyorum. İlk performans sunan KAT-TUN idi. Neden bilmiyorum ama Kame çok tutuktu bütün program boyunca ya prodüksüyonun LINKIN PARK ı öne çıkarmak için yırtınmasına veya başka bir şeye bozulmuştu, hiç gülümsemedi. Ve bu Kame için hiç normal bir durum değil. Ancak morali ne kadar bozuk olursa olsun performansa kendini tamamen verdi. Yine de Ueda, Junno ve Maru'nun Kame'ye attıkları kısa, meraklı bakışlar dikkatlerden kaçmadı.


Performansa gelince ilk baştaki çember duruşları o kadar mükemmeldi ki artık bir bütün haline gelmiş grup havasını gayet başarıyla verdiklerini söyleyebilirim. Mikrofonlar neredeyse bütün performanslarda olduğu gibi KAT-TUN da da sorun çıkardı ama yine de iyi idare ettiler. Şarkının hip hop tonuna uygun değişik dans koreografileri de beğenildi. Belki biraz daha hareketli bir dans yapabilirlerdi ama bu da idare eder.



KAT-TUN - TO THE LIMIT 1 : http://www.yinyuetai.com/video/443114

KAT-TUN - TO THE LIMIT 2 : http://www.dailymotion.com/video/xrox2u_ms-to-the-limit_webcam

KAT-TUN - TO THE LIMIT 3 : http://www.tudou.com/programs/view/octt8rrdm-o/

KAT-TUN - TO THE LIMIT 4 : http://www.twitvid.com/LZKIJ



Shodo Jidai (Girl's Generation) a gelince dansları yine uyumluydu ancak bu kez dans kareografilerini Mr. Taksi'deki kadar beğenmedim. Zaten başta canlı söylemedikleri için eksi puanı almışlardı, bu da eklenince şarkı etkisini kaybetti. Kamera hareketini tekrarlayıp durmaları da açıkçası sinir bozucuydu. Ama hepsi pek güzeldi, şirinlik yapmak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Kıyafetleri de hoştu.

AKB48 den ayrılan kızımız oldukça sevimliydi ama şarkısı çok yavan, zaten EXILE ın karşısında ezim ezim ezildi. Dünyaca ünlü LINKIN PARK a gelince üyelerden birinin çığlık atan seyircilerin hareketlerinin mimiklemesi tepki aldı ve açıkçası benim de hoşuma gitmedi. Bunun dışında performansları sırasında mikrofonları büyük sorun çıkardı, solist sesini duyurabilmek için adeta gırtlağını yırttı desek yeridir. Zaten her nedense sanki şarkının yarısında playback yarısında canlı söylediler belki ses düzeni yüzünden böyle anlaşıldı bilmiyorum ama büyük ihtimalle playbackti. Sadece onların performansında seyircilerin olması diğer gruplara bence haksızlıktı. Onlar da seyirci ile performans sunsalardı bence çok daha iyi olacaktı, belki de Kame'nin bozulduğu şey budur çünkü o seyirciyle etkileşimli performansları sever.

GİRLS GENERATİON - PAPARAZZİhttp://www.dailymotion.com/video/xrozu5_120622-musicstation-snsd-paparazzi_music

LINKIN PARK - BURN IT DOWN


Konuşma bölümünde yemeklerden bahsederken Junno birden Shodo Jidai kızlarına dönerek Korece " Siz bu yemeği biliyor musunuz? " diye sorunca kızlar hem çok şaşırdılar hem de çok mutlu oldular. Junno 2010 daki konser turlarından beri Korece kursuna gidiyor ve öğrenebilmek için çok sıkı çalışıyor. Böylelikle grupta Nakamaru'dan sonra Korece öğrenen 2. üye oldu. Nakamaru ise şu sıralar Çince'ye çalışıyormuş maaaaşalllah! :) LINKIN PARK la iki kelime bile sohbet etmediler sadece hoşgeldiniz vs sonra hemen Koki'ye grubun hayranı olduğunu duyduklarını sordular. Koki grubu sevdiğini ve karaokeye her gittiğinde şarkılarını söylediğini anlattı kısaca, grup üyeleri de ona teşekkür ettiler. KAT-TUN performansı sırasında Japonya'da trendde bir numaraya çıktı. Sırasıyla performanslar birçok alternatif link vereceğim ki biri ölürse diğerinden seyredin. ;)

Music Station'dn sonra KAT-TUN yoğun çekim programları nedeniyle sadece Ichiban Song Show'da sahne aldı. Bu kez singleları için yeterince promosyon yapamadılar. Umarım birkaç programa daha çıkarlar. Dans kareografilerinde bayağı bir değişiklik vardı ve bu kez Kame'nin morali de yerindeydi zira tüm seksiliğini danslara katmaya çalıştı ama o saçlarına bir çözüm bulması gerek en kısa zamanda. Neredeyse 3 yıldır ayn ı saç stilinde dolanıp duruyor yani Jin gruptan ayrıldığından beri hiç saç şeklini değiştirmedi. Kesinlikle bir imaj değişikliğine ihtiyacı var. Ne bileyim saçlarını uzatsın veya kısaltsın ya da en azından rengini değiştirsin. İnsanları sıkmaya başladı bence bu saç şekli. Ona yakışsa da artık ben bile değiştir artık demeye başladım.


KAT-TUN - TO THE LIMIT - ICHIBAN SHOW :  http://www.youtube.com/watch?v=moddnOIE6ck&feature=youtu.be


Sıra geldi merakla beklenen ilk gün satışlarını açıklamayaaaa, KAT-TUN 60.649 adet satarak ilk günü birinci sırada tamamlamayı başardı. Bu sayı aynı zamanda KAT-TUN un şimdiye kadarki en düşük satış rakamı. Fanlara göre bunun nedeni B-Side da yer alan şarkıların her ikisinin de balad olması nedeniyle singleın zayıf olmasıymış. Ama bence her iki şarkı da gayet güzel şarkılar. Klip zaten  harika. Neyse bunun detaylı incelemesini haftalık satışlar açıklanıp sıralama belli olduğunda diğer sitede yayınlayacağım geleneksel inceleme yazısında okuyabilirsiniz ;) KAT-TUN un en büyük rakibi Girls Generation ise 42.525 adetle ikinci sırada yer aldı. Satışlarının düşük olmasını fanlar singleın B-Sidea sahip olmamasına bağladı. Yani sadece tek şarkılık bir single olduğu, Paparazzi'nin üç değişik versiyonuna yer verdiği için satışların düşük olduğu düşünülüyor. İkinci gün satışlarında ise KAT-TUN 24.741 adet satarak toplam satışlarını 85. 390 a çıkardı. Hafta bitiminde 100 bin sınırını aşacakları kesin. Girls Generation ise ikinci gün 19.250 adet satarak satışlarını 61.775 adete çıkardı. Anlaşılan internet satışları haftanın 1. sinin belirlenmesinde oldukça etkili olacak. Kusura bakmayın ama KAT-TUN fanı olarak onların birinci olmasını diliyorum elbette :D


JROCK un asi çocuğu GACKT kendisi gibi bir şarkıcı olan ICONIQ ile görüntülendi. Bir restoranda başbaşa yemek yedikten sonra mekandan el ele ayrıldılar. Ancak fanlara göre resimlerde ikilinin verdiği pozları oldukça yapmacık ve ilişkinin çıkar amaçlı düzenlendiği yönünde. Zaten geçenlerde grubu YELLOW FRIED CHICKENz ın disband olduğu haberiyle hayranlarını üzmüştü şimdi bir de bu ilişki onlara ikinci darbe oldu. GACKT bundan sonra sadece solo çalışmalar ve konserler verecek. İlişkinin sonucunu da merakla bekliyoruz bakalım.


Yamapi'nin hayranları merakla bekledikleri Toriko animesinden hayal kırıklığı ile ayrıldılar. Onların beklediği Yamapi'nin karakterinin anime içinde hikayeye dahil olan ufak bir yan karakter veya konuk karakter olmasıydı ama hiç de bekledikleri gibi bir şey çıkmadı. Yamapi'nin karakteri sadece animenin sonunda LOVE CHASE singleını tanıtmak için çıktığı bir programın mizanseninde göründü. Yani Yamapi animede de gerçekte yaptığından farklı bir şey yapmadı. Açıkçası ben de böyle bir şey beklemediğim için aynı şeyleri hissettiğimi söyleyebilirim. Ama en azından Yamapi'nin heyecanlı bir seslendirme çabasını dinleme şansı bulduk. :)

 

İstek üzerine NEWS hakkında da biraz bilgi vereyim sizlere. Yamapi ve Ryo nun aynı anda grubu bırakmasıyla 4 kişiye düşen grup toparlanarak geri döndü. Yaklaşık olarak 2,5 yıl aradan sonra ilk olarak NEWS BEST albümünü çıkardılar. En iyi şarkılarını yeniden yorumlayarak çıkardıkları albüm 109.000 adetlik satışla Oricon Chartı 1 numarada tamamlamayı başardı. Bu satış rakamı Yamapi'nin çıkardığı herhangi bir single veya albümün satış rakamıyla çok yakın bir rakam olduğu için hayranlar gerçekten sevindiler. Ayrıca sırada yeni singleları " Chankapaana " var. Bu ne anlama geliyor diye merak ediyorsanız Japonların sevdiklerine kullandıkları " Chan " ekiyle sevgili, sevilen anlamına gelen " kapaana " kelimesinin birleşmesiyle oluşmuş bir kelimeymiş. Yani kelime " My Beloved Girl " anlamına geliyor. Şarkı o kadar NEWS-ish ki insan gülümsemeden edemiyor. Johnny's in en hafif şarkılarını hala NEWS söylüyor :)



Haberler bakımından biraz kıt bir haftaydı ama benim açımdan KAT-TUN un sonucunu beklediğim için oldukça heyecanlı geçti diyebilirim. Oricon Chartın 1. si açıklandığında diğer sitede TO THE LIMIT in inceleme yazısını okuyabilirsiniz. ;)

Kame'nin saçlarından o kadar bahsettim sizlere en beğendiğim saç şekilleriyle resimlerini koymak istiyorum. Şahsen ben Kame'ye kızıl veya sarışınken gerçekten bayılıyorum. Ayrıca saçını topladığı zamanlarda beni mahvediyor. Uzun saç da yüzüne çok yakışıyor. SİZCE ona en yakışanı hangisi?



22 Haziran 2012 Cuma

Akanishi Jin Yokai Ningen Bem'in Kadrosunda mı?


Başlığı görünce şoke mi oldunuz bir de benim gibi bu dizinin hayranı olanların ne hale geldiğini bir düşünün. Ortalıkta dolaşan dedikodulara göre Jin'in BEM in kadrosuna katılma ihtimali varmış. Fikrin sahibi de kimmiş bilin bakalım? Kame. Eh? Nasıl yani? İddiaya göre Kame ve Jin gerçekten birbirlerinden nefret etmiyorlarmış ve Kame Jin'in içinde olduğu bu kötü durumda ona yardımcı olmak için dizide ufak bir rol verilmesini istemişmiş. Ancak gelin görün ki Jin için düşünülen rol şuymuş, Amerika'da istediği çıkışı yakalayamadığı için kariyeri ölmüş eski bir idolün canavara dönüşmesiyle gelişen bir takım olaylar. HAHAHA! Bu ciddi anlamda Jin'le dalga geçmek için ortaya atılmış bir habere benzemiyor mu arkadaşlar? Yani karakterle Jin'i gerçek hayatının bu kadar benzeşmesi bir yana eğer Jin teklifi kabul ederse siz görün o zaman kopacak kıyametleri. Ama neyse ki bu sadece bir söylenti. İlk olarak Kame'nin asla böyle aptala bir şey yaparak kendi showu olan bir diziyi Youkai Ningen Jin haline getirmez :P İkincisi Jin'in varlığı filmin kalitesini ciddi anlamda düşürecektir. Her ne kadar Gokusen'den sonra bir kere daha Kame ve Jin'i birlikte oyunculuk yaparken izlemek güzel olurdu ama bu dizi Kame'nin dizisi, Jin'in peşine taktığı kötü şansı peşinden getirmesini istemiyorum. Üçüncüsü de Jin kendisiyle böylesine dalga geçen bir karakteri oynamayı zaten kabul etmez.

Neyse ki dedikodular çabucak yalanlandı. Dizinin senaryo yazarı " By the way, a shocking rumor is going around, but none of these facts are true, without exception. I am carefully talking with the director and the producers to give birth to a story that the audience who watched the drama can immerge completely in. Please look forward to it! " diyerek söylentileri yalanladı.


Jin ve Meisa evliliğinden de dedikodular gelmeye devam ediyor. Nerden başlasam bilemiyorum puufff! :D Öncelikle yukarıdaki resimde Jin'in kilolu görünmesinin ardından söylentiler hızla yayıldı. Efenim eşi çalışırken evde pinekleyen ve zaten büyük bir alkol problemi olan Jin artık sabahtan akşama kadar içtiği için 8 kilo kadar kilo almış. Ancak bu bira göbeği dediğimiz içkiden kaynaklanan göbeklerdenmiş. Meisa ile alışverişe çıktıklarında hesabı karısının ödemesi, onun sayesinde karnının doyması gururuna dokunduğu için kendini içkiye vermiş :P Sonunda işe yaramamaktan bıkan Jin bir restoran veya bar yada restoran/bar gibi bir şey açmak için yer bakmaya karar vermiş. Bunun üzerine Jin'in eğlence sektörünü tamamen bırakacağı, sadece söz yazarlığı olarak para kazanmaya devam edeceği teorileri ortaya atılmaya başlamış.

Son gelen söylenti ise Jin'in kariyeri dibe vurmadan Johnny's ten ayrılma peşindeymiş. Eşinin ajansına geçmeyi planlıyormuş. Böylece eşi ve kendini bir ajansın çatısı altında çalışabilirler ve çocuklarına da vakit ayırabileceklermiş. Ancaaaak bu kadar da kolay değil. Öncelikle Meisa'nın ajansının Jin'in kontratının bozulmasından doğacak zararı Johnny's e ödemesi gerek. Zaten şimdiye dek çok şey kaybetmiş ajans bunu göze alabilecek mi bilemiyoruz. İkincisi de Johnny-san Jin'i bu kadar kolay bırakır mı, bırakırsa bunun intikamını almaz mı, kara listelere sokmaz mı? Bütün bu endişeler içinde Jin'in neler yapacağını merakla bekliyoruz. 







KAT-TUN şu sıralar en yorun dönemlerini yaşıyor desem yeridir. Yeni singleları TO THE LIMIT in piyasaya çıkmasına bir hafta kala sponsorları olan SUZUKI nin yeni reklamında boy gösterdiler. Genellikle her single bir kampanya ve reklam serisine konu oluyor. Bu kez reklamlarda KAT-TUN un TO THE LIMIT i kullanılmış hem de konser havasında. Şahsen çok beğendim reklamı, TO THE LIMIT in rock havasını hissedebileceğimiz bir CM olmuş.

VIDEO 1 : http://www.youtube.com/watch?v=zmwZ6jNMWeg&feature=youtu.be

VIDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=5dbBhy38SU8&feature=youtu.be

VIDEO 3 : http://www.youtube.com/watch?v=CEaIL4LB0dM&feature=youtu.be




MAKING


27 sinde çıkacak olan singleın en büyük rakibi Girl's Generation'un yeni singleı " PAPARAZZI " Japonya'da şu sıralar bayan grupların liderliği hüküm sürmekte bakalım KAT-TUN bu G.Kore'nin dünyaca tanınmış grubuna karşı kazanabilecek mi? Girl's Generation'un en büyük avantajı da zaten bu. Online satış listelerine bile yansımış durumda bu mücadele ancak ben kızların bu konuda ağırlıklarını koyduklarını düşünüyorum, dünya üzerindeki fanlarının alım gücü daha yüksek bir grup dolayısıyla. Merakla sonucu bekleyeceğiz. Hem KAT-TUN un TO THE LIMIT hem de Girl's Generation'un PAPARAZZI performanslarını izlemek istiyorsanız 22 Haziran da her iki grup da Japonya'nın en bilinen müzik programı Music Station'a katılacaklar. Bu programın önemli bir konuğu daha olacak, ünlü rock grubu LINKIN PARK aynı programda sahne alacak.

Geçenlerde bazı sitelere Gir's Generation LINKIN PARK la aynı sahnede, aynı programda felan fıstık diye reklamlar yapıldı, gerçekten saçma buldum. Sanki bu kızların başarısıymış gibi haber hazırlanmış, sanırsınız ki LINKIN PARK la düet yapacaklar. :P Elbette amaç grubun promosyonunu yapmak ama bir de kalkıp bu saçma haberi aynen çevirip hayranlara servis etme gafletine düşenler var tabii... Dolayısıyla bol bol tepki ve alayın hedefi oldular sitelerinde. Neyse biz 22 Haziran da ekranımızın karşısına geçip bu müzik ziyafetinin keyfini çıkaralım efem :)


AKB48 grubu kızlarından Sashihara Rino ayrıldığı erkek arkadaşının birlikte çektirdikleri samimi resimleri basına sızdırmasının ardından iki gün bile geçmeden anında alt gruplarından HKT48 grubuna transfer edildi. Böylelikle pastanın büyük dilimlerinden de sonsuza dek uzaklaşmış oldu. Bu tarz skandallara asla izin vermeyen grup üyenin suçlu olma duruma göre ya tamamen ilişkisini kesiyor ya da bir başka gruba transfer ediyor. Rino kendini şanslı saymalı bence.


Kanjani8 in 25 Temmuz da gösterime girecek filmi " Eito Ranger " için özel bir single çıkarmaya hazırlanıyor. Filmdeki kahramanların adıyla çıkacak single " Eito Ranger " ilk ve tek singleı olacak. Saçmasapan ve komik kıyafetler giyip klip çekmeyi çok sevdikleri için daha şimdiden nasıl bir klibin geleceğini hayal edebiliyorum :D


Bu kez Yamapi'den biiiiir sürü haberim var. Hayranları umarım sevinecekler :) Öncelikle Yamapi yeni reklamıyla karşımıza çıktı. Notebook reklamında gayet hoş ve yakışıklı görünüyor, şahsen çok beğendim. Jean Reno'lu reklamlardan bir versiyon daha yayınlandı ama o saçlara bir kere daha katlanamayacağım için koymayacağım öğğğh :P

Yamapi yeni singleı Love Chase in them parça olarak kullanılacağı anime olan " Toriko " animesine konuk anime karakter olarak katılacak. 24 Haziran'da yayınlanacak bölümde Yamapi'nin karakteri görünecek, ayrıca Yamapi bizzat kendisi karakteri seslendirmiş. Bu aynı zamanda Yamapi'nin ilk kez ses sanatçısı olarak seslendirme yaptığı çalışması oldu.

Yamapi yeni singleı LOVE CHASE için fan eventleri turnesine çıkmaya başladı. Tokyo, Yokohama, Nagoya, Kobe, Hiroshima, Fukuoka, Sapporo ve Sendai şehirlerinde hayranlarıyla buluşacak ve onların singlelarını imzalayacak. Ancaaaaak gelelim fasülyenin faydalarınaaaaa bu eventlere giriş öyle bedava değil elbette. LOVE CHASE in en az üç ayrı versiyonunu birden satın almış olanlar içeri alınacak. Bu durum birçok fanın tepki göstermesine neden oldu. Kötü bir satış arttırma taktiği olarak görülen bu durum Yamapi'yi zor durumda bırakacak gibi görünüyor. Bazı fanların " Bu kadar çaresiz mi? " " NEWS ten ayrılması belki de gerçekten kötü bir fikirdi? " " Bu çok ucuz bir numara değil mi? "  tarzında yorumlarına neden oldu. 



Yine de ben burada Yamapi'nin tarafını tutmak istiyorum. Çünkü en az üç versiyonun toplam tutarı 3.700 yene denk geliyor yani normal bir fan event bilet fiyatıyla aynı. Yamapi'nin hayranlarına bilet aldırmak yerine cdlerini aldırarak başarısına katkıda bulunmalarını sağlamaya çalışması bence iyi bir taktik. Özellikle de singleı Kim Hyun Joong un yeni singleı " HEAT " ile aynı gün piyasaya sürülecek. Karşısında son zamanlarda Japonya'da giderek yükselen, çıkaracağı yeni singleında JROCK un efsane gruplarından B'Z ile düet yapmış, ayrıca sadece bir CD alan herkesin ücretsiz olarak konserlerine girmesine izin vermeyi vaat etmiş biri var. Elbette değişik satış taktiklerine başvurması normal. AKB48 kızları oylama biletleri, handshake biletleri vererek milyonlarca satıyor garipsenmemesi gerek bu tarz promosyonların. Ha hayranlara haksızlık değil mi? Sonuna kadar. Ama zaten bunu göze alanlar girebilecekleri için alan memnun, satan memnun demekten başka bize bir şey demek düşmez :D Merak edenler için bence Kim'in şarkısı Yamapi'nin Love Chase'inden kat kat iyi. Hak eden kazansın diyelim :)

KIM HYUN JOONG & B'Z - HEAT


Haberlerimi sevgili BEM ciğimle noktalamak istiyorum. Kame'nin canlandırdığı ve benim en sevdiğim karakter. Aslında güncellemeyi yarın atarak Music Station performanslarına da yer vermek istiyordum ama neyse sizi daha fazla bekletmek istemedim. ;)




15 Haziran 2012 Cuma

Youkai Ningen Bem Sinemaya Uyarlanıyor!!!



Kamenashi Kazuya'nın baş rolünde olduğu ve geçtiğimiz senenin en başarılı JDromalarından biri olan Youkai Ningen Bem sinemaya uyarlanıyor. Haber dün gece bomba gibi düştü nete ve hayranlarını büyük bir heyecan sardı. Çünkü dizi o kadar güzel ve doyumsuzdu ki pek çok hayran 2. sezon veya bir film beklentisi içindeydi. Geçtiğimiz aylardaki haberler de ben de bu konuyla ilgili söylentiler olduğundan bahsetmiştim. Sonunda bu doğrulandı. Kame'yi yeniden BEM olarak seyredebileceğiz. YAYYYY!


Filmin internet sitesi açıldı bile ve oyuncular ilk düşüncelerini paylaştılar.

“Oha-yokai! I’m so excited! I really wanted to know what they (Bem, Bero, and Bero) were doing now so I’m looking forward to it. I’m excited to be able to see Bera and Bero again, and to be able to play Bem. I want to be a yokai-ningen now!” (Kazuya Kamenashi)


“I’m so excited to hear it’ll become a movie! I hope to be able to play an even more action-packed Bera on the big screen. I want to be a yokai now!” (Anne)



“I’m so excited to hear my favourite Yokai Ningen Bem will become a movie. I’m looking forward to shooting with my favourite Kamenashi-san and Anne-san. I love action sequences so I hope I get my own fight scene. I’ll do my best to put myself in my acting! Shooting will be over the hot summer season, but as a yokai ningen I promise to do my best not to sweat too much or get bitten by insects, and make the best yokai ningen team ever.” (Fuku Suzuki)

Film kahramanlarımızın gittikleri yeni şehirde başlarından geçen maceraları konu ediniyor. Bu arada Bero da ilk kez aşık oluyor. Bem ve Bela da en azından onun için insan olmanın yollarını aramaya başlıyorlar. Şehirde ise gizemli saldırılar gerçekleşmeye başlar. Karşılarındaki düşman Bem den bile daha güçlü olan bir başka youkai (canaavar) dır. Bakalım kahramanlarımız insan olmanın yolunu bulabilecek ve bu arada düşmanlarını yenebilecekler midir?

Filmin çekimlerine Temmuz ayında başlanacak ve 15 Aralıkta gösterime girecek. Yani Aralıkta YNB e Nisan da da Ore Ore'ye kavuşacağız. Bu arada Eylül'de Dream Boys başlıyor ve tam bir ay sürecek. Kame'nin programı şu sıra o kadar dolu ki hayranları sağlığı için endişelenmekteler. Sonuna kadar da haklılar. Ore Ore'nin çekimlerinden YNB in çekimlerine gidecek, Dream Boys hazırlıkları ve yayınlanması var. Ayrıca iki yeni single da yolda ve bir de Home Run projesini hayata geçirmek için çalışıyor. Oy anam oy buna can mı dayanır?


Kame'nin Ore Ore filminin çekimleri devam ediyor. En sonunda onu sette görüntüleyen paparazzi fotoları düştü. Kame çekimlerde kendi saçını çok anımsatan ancak daha koyu renkte bir peruk kullanıyor. Zaten resimlerde zaman zaman peruğun kaymış olduğunu göreceksiniz. Ayrıca her Ore yani diğer benliğinin çekimi sırasında kıyafetini değiştirmek zorunda kaldığı için sette defalarca kıyafet değiştirme molası veriliyormuş. Fanlar Kame'yi kıyafetini değiştirirken görmek için üzerini değiştirdiği binanın çatısına çıkacak kadar ileri gitmişler ama görebildikleri sadece Kame'nin değişim için arkasına geçtiği paravan olmuş. :D

KAT-TUN un merakla beklenen singleının çıkmasına az bir zaman kala PV öngösterime çıktı ve herkesi şaşırttı. Çünkü KAT-TUN kuruluşundan bu yana ilk kez hikayesi bulunan bir klip çekmişti. Yani sadece yeşil ekran önünde dans etmiyorlar bu kez klip bir hikaye çizgisinde ilerliyor. Klipte KAT-TUN üyeleri bir banka soygununda rehinler. Anladığımız kadarıyla Maru ve Kame görevlilerden ama Kame konusunda emin değilim, o kısacık zaman diliminde bunu çözmek zor. Koki bankanın güvenlik görevlisi ki Koki'ye yakıştırılan gangster lakabını bilenler eminim ki ironiyi anlayarak çok güleceklerdir. Ueda ve Junno birbirine bağlanmış iki rehine. Klipte Nakamaru'yu çerçeveli gözlükler içinde karate yaparken izliyoruz ki herkes bu sahnelere bayıldı. Ayrıca Kame de birkaç aksiyon hareketi yapıyor. Bütün twitter ve blog alemi bununla yıkıldı zaten. Zira Kame için herkes şunu söylüyor " Ninja TURTLE!!! " HAHHAHA




KAT-TUN her zaman beklentilerin dışında şeyler yapmayı seviyor. Mesela Kame CHAIN konser turunda herkesin Plastic Tears'ı beklediğini bilmesine rağmen tutup slow bir parça seçebiliyor. Herkes artık rock parçalardan umudunu kesmişken birden TO THE LIMIT gibi bir parçayla karşımıza çıkabiliyorlar. TO THE LIMIT için LIPS tarzı bir klip beklerken ilk defa hikaye çizgisinde ilerleyen bir klip çekebiliyorlar. Bu yüzden KAT-TUN un sadece tek bir tarza saplanmaması dışın da bizleri her zaman şaşırtmasını da seviyoruz.

Nakamaru'nun dizisinin çekimleri başladı. Temmuz'un 7 sinde start alacak diziyi gerçekten merak ediyorum. Ayrıca Nakamaru jwebinden birkaç gün ard arda şarkı kaydına girdiklerinden bahsetti ve fanlardan onları desteklemelerini istedi. Yaniiiiiiiii drama için bir them parça geliyor sanırım. YAY! KAT-TUN un drama them parçaları her zaman diğerlerinden daha güzel olmuştur. Ueda'nın da boksörlü dizisinin posterleri yayınlandı ve çekimler başladı. Junno zaten kendi dramasında rol alıyor. Geriye bir tek Koki kaldı onu da bir dramada görsek süper olur. Üyelerin son dergi roplarından beğendiğim birkaç açıklamalarına yer vermek istiyorum. 

Junno gelen bir soru üzerine Johnny's ten ayrılmayı bir kez bile düşünmediğini ve KAT-TUN da sonuna dek kalmak istediğini söyledi.

Nakamaru Kame için " O gerçekten de imajında göründüğü gibi çok sıkı çalışan biri ancak bazı zamanlar... Rahatsız edici üçüncü sınıf çocuklarına benzeyebiliyor. Onun bu çocuksu tarafı beni her zaman şaşırtmıştır. Aslında her iki tarafı da Kame'yi bir bütün haline getiriyor. " demiş. 

Ueda bir şeye veda etmesi için bir ayının kaldığını bir kere daha söyledi. Demek ki dramasından bahsetmiyormuş. Fanlar yine saçını kazıtacağından endişe ediyorlar. Bir de yoksa evlenecek mi, veda edeceği şey bekarlık mı dedikoduları var ki aman aman ikinci bir evliliği KAT-TUN kaldırabilir mi bilemiyorum. 


Arashi'nin lideri Ohno Satoshi radyo programlarında Kame'ye bizzat kendisinin yaptığı bir portre hediye ettiğinden bahsetti. Yıllar önce ona verdiği bir söz olduğunu ve Kame'nin karşılaştıkları her zaman bununla ilgili şaka yapması dolayısıyla hiç unutmadığını ve sonunda büyük boyda bir Kame portresi yaptığını anlattı. Mavi tonlar kullanarak yaptığı portreyi Kame'yi yemeğe davet ederek kendisine hediye etmiş. Kame o kadar sevinmiş ki hemen abilerinden birini arayarak sevincini onunla paylaşmış. Bilmeyenler için Ohno'nun Johnnys içinde resim sergisi açmış tek kişi olduğunu belirtmek istedim.

Arashi bir ay arayla çıkardığı yeni singleı " Your Eyes " ile bu hafta da Oricon Charttı 1 numarada tamamladı. Balad bir parça olması sebebiyle sanırım satış 500 bini aşamadı ama ona çok yakın tamamlandı. Önümüzdeki hafta elbette bu sınırı geçeceklerdir. Bu single Arashi'nin çıkardıkları toplam 39 single içinde ardı ardına 1 numarada yer alan 28. single'ı, aynı zamanda da 35. 1 numara singleı.


Yamapi hayranlarına çifte müjde verdi. Önce yeni bir albüm ardından beklenen singleının detayları açıklandı. Yamapi'nin 2. solo albümü olacak olan " エロ(Ero) " 28 Temmuz da piyasada olacak. Albüm toplam 4 versiyonda yayınlanacak. 

CD Only

+ includes 1~2 bonus tracks
+ will feature a picture label cover

CD+DVD A

+ includes a DVD with Music Videos and a special interview

CD+DVD B

+ includes a DVD with Music Video making-of and recording off-shot footage

CD Yamashita Tomohisa Shop LE

+ includes Yamapi original underwear


Evet evet yanlış görmediniz bir versiyonda Yamapi'nin sadece boxer veya külotlu resimlerinin bulunduğu bir de fotobook verilecek ppgpfphgfphfhfp.................... Satşların patlayacağını tahmin etmek hiç de zor değil :) Ayrıca albümle birlikte " TOMOHISA YAMASHITA LIVE TOUR 2012 ~エロP~ DATES " adını taşıyan ülke çapında bir konser turuna da başlayacak. Şehir listesi,

7/28(Sat) Osaka Hall
7/29(Sun) Osaka Hall
8/3(Fri) Yokohama Arena
8/4(Sat) Yokohama Arena
8/5(Sun) Yokohama Arena
8/8(Wed) Marine Messe Fukuoka
8/12(Sun) Hokkaido Prefectural Sports Center
8/23(Thu) Nagoya Gaishi Sports Plaza
8/24(Fri) Nagoya Gaishi Sports Plaza
8/28(Tu) Yoyogi 1st Gymnasium
8/29(Wed) Yoyogi 1st Gymnasium

4 Temmuz da yayınlanacak singleı Love Chase için PV çekimlerini tamamladı. Bana fazlasıyla MOLA yı anımsattığı için şimdiden beğenmeyeceğimi hissediyorum nedense. Ama bekleyip tamamını izleyelim. Ama single kapakları için sadece tek bir şey söyleyeceğim : Berbat. Abi kaçıncı yüzyılda kaldın sen ya bu ne salak kapaklar? Yamapi'nin potansiyelini çok feci harcamış bu kapaklar. Öyle Loveless böyle miydi? Ya da Super Good, Super Bad? 

LOVE CHASE PV PREVIEW :  http://www.yinyuetai.com/video/433357 

COVERS - 4 farklı versiyonda yayınlanacak.
                                   




Japonya genelinde yapılan bir anket sonucunda Lee Min Ho en popüler Kore'li aktör seçilmiş. Oysa geçen seneki sıralamada 21. sırada yer almıştı. Lee Jun Ki 13. sıradan 2. sıraya yükselirken geçen sene 34. sırada yer alan Cha Seungwon 3. sırada yer almış. Geçen sene üst sıralarda yer alan Jang Geuk Suk 5. liğe gerilerken Park Sihoo 4. lüğe gerilemiş. Le Min Ho'nun bu yükselen popülaritesini son dizisi " City Hunter " a borçlu olduğu söyleniyor. 


JROCK un dünyaca ünlü starlarından Miyavi çıkaracağı singleı " Day 1 " in beklenen PV sinin ilk gösterimini yayınladı. Şarkılarını Fransız prodüktör YUKSEK in düzenlemesiyle yayınlayacağı için daha da özel bir single olacak. Şarkı boyunca YUKSEK vs MIYAVI düellosuna tanık olacağız. YUKSEK elektronic müzik sahneleriyle boy gösterirken Miyavi kendi güçlü gitarını konuşturacak. Ortaya lezziz bir parça çıktığını belirtmeme gerek yok sanırım. Temmuz 11 de yayınlanacak singleın track listi ve prewievi

CD Track List
01. DAY 1
02. FUTURISTIC LOVE 2012
03. DAY 1 (instrumental)

CD-EXTRA Track List
01. WHAT’S MY NAME?
02. SURVIVE
03. FUTURISTIC LOVE


Miyavi'den bir gitar show izlemeye ne dersiniz? Hem gözlerinizin hem de kulaklarınızın pası silinsin rockçular.

MIYAVI "WHAT'S MY NAME?" Acoustic Ver.


Bu haftalık haberlerimiz bu kadar. Pamuk eller klavyelere, haberlere tepkilerinizi bekliyorum efemmmm :)


7 Haziran 2012 Perşembe

I'm not a MONSTER!


KAT-TUN un merakla beklenen singleları ilk kez dinleyicilerle buluştu. Kame'nin Hang Out radyo programında ilk kez çalındı ve tepkiler müthiş çünkü şarkı müthiş. KAT-TUN bu kez daha önce yapmadığı bir şeyi yapmış, elektro rock olan bir parça seslendirmişler. Davul ve elektronun temposunda hip hop tarzında söylüyorlar şarkıyı. Meğersem bütün şarkıya yayılmış durumdaymış bu tarz biz sadece bir bölümde olacak sanıyorduk. Dolayısıyla şarkıya ağırlığını ve liderliğini koyan Koki olmuş ki bence çok da iyi olmuş. Kame'yle çok iyi bir uyum yakaladıklarını düşünüyorum. Koki yavaş yavaş şarkılarda Jin'in yerini alıyor gibi. Bu şarkıya hak ettiği tarzda bir klip çekmezlerse beden çekecekleri var :D Yayınlandığından beri LQ versiyonda olmasına rağmen zevk alarak dinliyorum şarkıyı, favorilerim arasında gireceği kesin. HQ versiyonda daha fazla beğeneceğimden eminim.Özellikle o davulu hissetmeyi çok istiyorum.


Kame Hang Out'a geçen hafta kendisini Nobuta Wo Produce dizisinde canlandırdığı Shuuji karakterinin selamlamasıyla selamladığında hatırlayamamış " Bu da ne demek? Anlayamadım. " gibisinden bir tepki vermişti. Bu hafta ona bir sürü mail gelerek ona açıklama yaptıklarında Kame çok şaşırdı. " Öyle mi dedim? Hatırlayamadım mı? " diyerek şaşkınlığını gösterdi. " Aslında Shuuji'nin bütün özel sözlerini hala hatırlıyorum. "'Ohayonme~toru'! "Bye bicycle!" "Douuuu~ " hepsini hatırlıyorum. Ama bu ay çok fazla uyku uyuyamadım ve ben uyuyamayınca unutkanlaşıyorum. Uyku gerçekten çok önemli bir şey." dedi. Zavallı yaa... Uykusuzluktan ne hale geldi hem de kendi kendine daha fazla uyumaya sözler vermişti. Ancak çekimler genellikle akşam 22 gibi başlayıp sabaha karşı 4 e kadar sürüyormuş. E bu adam ne zaman uyusun? Çekim alanında foto çekimi yasak ama bulanık da olsa bir Kame resmi düştü.


Çekim alanında toplanan hayranları gönderebilmek için en sonunda Kame'nin gidip onlarla konuşması gerekmiş. Hayranlarıyla bir süre gülüşerek konuşmuş hatta onlara ördek ve köpek taklitlerinden biraz yapmış, sonunda uzaklaşmayı kabul etmişler. Adam çekimlerde bile zorlanacak diye çekim alanları gizli tutuluyordu bir de :P Gece yarısından sonra bile çekimleri seyredenler Kame'nin çok sakin ve neşeli bir adam olduğunu, çekim yapılan mekanlardaki dükkan sahipleriyle ve stafla bol bol konuştuğunu ve idol imajının arkasında centilmen bir yakışıklı olduğu söylenmiş tweetlerde.

Bir de Kame hakkında düşen bir söylenti var ki geçen akşam bu konu hakkındaki tweetleri okurken gülmekten ölecektim. Şöyle efenim Kame çekimlerden sonra bir grup staffla bara gitmiş ve bir süre sonra oldukça sarhoş olmuş. Gitmeye karar verdiği bir sırada tabureden kalkmış ama gitmemiş. Barı süsleyen insan boyundaki vazolardan birine sarılmış ve onunla konuşmaya başlamış. O vazoyla mırıl mırıl konuşurken bardaki herkes onu sırıtarak seyretmiş. O kadar sevimliymiş ki kimsenin kalbi gidip konuştuğu şeyin bir insan değil de vazo olduğunu söylemeye el vermemiş. Bir süre vazoyla konuşup doğal olarak karşılık alamayan Kame geri çekilip küskünce " Sen çok soğuksun. " demiş ve bardan çıkmış. HAHAHAHHHHAAA!  Kame'yi vazoya sarılmış konuşurken hayal ediyorum da dayanamam ben böyle bir şeye valla :D KAWAİİİİİİİİİİİİİİİ! Atılmış tweetlerde çok tatlı hatta gereğinden fazla tatlı olduğu söyleniyor, çoğu kişi onun için endişe duymuş ya koptum :D


Son dergi ropunda bir otobüste KAT-TUN gezdirerek yapmışlar. Kame'ye en çok neyi merak edersin diye sorulduğunda o da " Acaba insanlar birdenbire bir adamın kendilerine el salladığını görseler ne tepki verirler diye merak ediyorum? " dedikten sonra dönüp otobüsün camından el sallamaya başlamış. Çoğu kişinin onu tanımadığı ama birkaç tanıyan kişinin sevinçle geri el salladığı yazılmış. :) Ayrıca dergide doktor olsan ne doktoru olurdun sorusuna üyelerden gelen cevaplar,

Kame : Göz doktoru
Taguchi :  Plastik Cerrah
Koki : Anestezist
Ueda :  Diş doktoru
Maru :  Pediatrist.

KAT-TUN üyelerinin konser turları CHAIN hakkında verdikleri roptan bazı bölümleri sizlere çevireyim. Ben okurken çok eğlendim ve işte ben bu yüzden KAT-TUN u seviyorum dedim.

Koki : Bu tur gerçekten çok eğlenceliydi.
Kame :  Biz doğal olarak böyle davranıyoruz. Eğer içimizden birinin eğlenmediğini hissedersek " Oi! Haydi eğlenelim! " diyerek hemen onu provoke ediyoruz.

Kame : Biz grubumuzu dengelemek konusunda çok fazla düşünmüyoruz. Beşimiz arasındaki değişiklikler insanların görmesini sağlayabilsek de sağlayamasak da gerçekten çok önemli bir şey.

Kame :  Konserler sırasında dans kareografilerine sadık kalmadığımız zaman biraz suçluluk duyuyorum. Ama bizde %90 planlara uygun, %10 serbest katılımla oluşuyor danslar. Biz gerçekten de risk almayı seviyoruz sanırım değil mi?

Kame : Tokio Dome'un çevresi 400 metre ve Ueda gerçekten de burayı koşarak aştı.
Koki :  Gücünü kanıtlamayı seviyorsun değil mi? (güler)
Ueda : Ben sadece seyircilere biraz daha yakın olmayı istemiştim.
Kame : Dalga mı geçiyorsun? (güler) Ama... O KAT-TUN un üyesi, o halde doğru olmalı.

Junno :  Seyircilere attığımız siyah ve beyaz renkli balonları çok sevdim.
Koki : Bu kez imza tabletlerini kullanmadık, onun yerine balonu tercih ettik. Önce frizbi kullanmayı düşünmüştük.
Maru : Bunu daha önce kullanmıştık değil mi?
Koki :  Bumerang da kullanabilirdik ama attıktan sonra bize geri döneceği için işe yaramazdı. (güler) Bu yüzden vazgeçtik.

CHAIN konser turunun bittiği gece üyeler hep birlikte yemeğe giderek bunu kutlamışlar. Aşağıdaki resim de o geceden. Sanki eğlenmeye gitmiş liseli gençler gibiler ya :D


Bu arada Nakamaru'nun depremzedeler için yardım toplayan bir kızın önünde durduktan sonra kutusuna para atıp " Gambatte ne~ " dediği ve adını vermeden uzaklaştığı söyleniyor. Seviyorum şu Maru'nun nezaketini :) Nakamaru'nun dizisi onaylandı hatta dün poster çekimleri bile yapıldı. Merakla yayınlanmasını bekliyorum. Junno'nun dizisinin reytingleri gayet güzel gidiyor. Ueda da dizisi için poster çekimlerini yaptı. KAT-TUN şu sıra aktörlük mevzusuna gömülmüş durumda. Aceba diyorum en azından Nakamaru'nun dizisine bir them parça yapsalar şöyle ne güzel olur. :)



KAT-TUN dan sonra en merak ettiğim şarkı Big Bang'in MONSTER ıydı. Hem klip hem de şarkı gerçekten de müthiş. Bence artık Big Bang oldu hem de fazlasıyla, Kore'nin sınırlarını değil Asya'nın da sınırlarını kırmayı başardı. Artık kimse bu grubun başarısının önünde duramaz. MTV ödüllerinde bir ödül alınca oradaki idiotların beynini becermişlerdi yakında daha fazla ödül toplayıp biberoğlubiberlere günlerini göstereceklerini umut ediyorum. Göster kendini Big Bang kıçlarını tekleme onların hem de hiç acımadan hahaha :D

Şarkıya zaten bayıldım. Ama hem klip hem de şarkı Big Bang'in bir süredir yapmadığı kadar iyi bir uyum içinde. Kimse kusura bakmasın ama ben Fantastic Baby klibini hiç sevmemiştim, çok ucuz ve saçmaydı. Şarkı bir yanda klip yanda iki ayrı evren gibiydiler. Ancak MONSTER gerçekten de güzel bir klip olmuş. Hapishane gibi bir yerde tutuklu olan monsterlarımız kaçmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Mecazi anlamda ben canavar da olsam seni seviyorum diyor şarkıda, gelen darbeleri ilişkiye yapılan darbeler olarak yorumlayabiliriz. Bazı reaksiyon videolarını seyrettim çoğunluğun ortak sorusu şu savaşın veya kaçışın ortasındayken bu adamlar neden böyle giyinmişler? Çok güldüm bu tarz yorumlara. Big Bang'i tanımayan birinden gelecek tarzda yorumlar çünkü. Cibidik cibidik giyinmezlerse, GD bir klipte en az üç farklı saç şekli ve rengine bürünmezse o klibin tadı olur mu alla sen :D

Ayrıca istatiksel bilgilerle hayranlarını sevindirelim. MONSTER yayınlandığı ilk gün 2 milyon izlenme sayısına ulaştı. Şu anda 6 milyonu aşmış ve gelen yorum sayısı 80.000 i geçmiş durumda. Ayrıca 1 günde 100.000 beğeni kazanan ilk klip oldu youtube tarihinde. Big Bang'in daha çok rekorlar kıracağını biliyorum ve başarılarını alkışlamak için sabırsızlanıyorum. Yıllar yıllar evvel ben forumlarda Big Bang topicleri açıp Haru Haru'yu tanıtmaya çalışırdım. Hey gidi günler heyyyy... Kardeşleriyle gururlanan bir abla gibi hissettim şu anda :) Merak edenler ve hala izlemeyenler için


BIG BANG MONSTER



Sakurai Sho hakkında olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Medya ilginç bir şekilde son zamanlarda Sho'ya takmış durumda. Yazılan son birkaç haberden bahsetmek istiyorum. İlk önce Arashi'nin son singlelarını tanıttıkları bir programdan çıkarken üyeler dışarıda onları bekleyen hayranlarına el sallarken Sho'nun hiç kimseyi sallamadan direkt onları bekleyen araca gitmesi ve binip ortamdan uzaklaşmasıyla ilgili bir haber yayınlandı. Habere göre Sho'nun bu tutumu hayranları hem çok şaşırtmış hem de çok üzmüş. " Sho iyi mi? Onun nesi var? Neden bu şekilde davrandı? " tarzında tepkiler gelmiş. Bu da elbette olduğu gibi gazeteye yansımış. Böylelikle hayranlarından uzaklaşan Sho'nun aleyhine bir puan daha yazılmış oldu bakalım hayırlısı.

Bundan sonra daha önce size onun gay bara gitmesiyle ilgili bir haberden bahsetmiştim. Bu kez gittiği barlardan birinin sahibiyle yapılmış bir rop. yayınlandı. Bar sahibi Sho'nun barda sadece arkadaşlarıyla içki içip eğlendiğini ve kendisini rahatsız eden bayan hayranlarından uzak bir şekilde rahat vakit geçirdiğini anlatmış. Barın zaten turistlere yönelik eğlenceli yapısından dolayı durumun abartılacak bir durum olmadığını, daha önce barında Akanishi Jin, Yamapi ve Ken Hirai'nin de değişik zamanlarda bulunup eğlendiklerini, Sho'nun barına gelmesinin onun gay olduğu anlamına gelmediğini söylemiş.

Bu arada çok komik bir iddia da bir diğer üye, Arashi'nin lideri Ohno hakkında geldi. Neymiş efendim kendisi burun karıştırma hastalığına yakalanmışmış. Program çekimlerinde bile kameralara yakalanıyormuş ve kendini bir türlü durduramıyormuş. Diğer üyeler parmaklarına yakıcı kremler sürmüşler felan ama yine de işe yaramamış. Psikolojik tedavi görmesi gerekebilirmiş bu yüzden. hey allaaaam daha neler duyacağız hahaha :D

Jang Geun Suk'un beklenen Japonca albümü piyasaya çıktı. " Just Crazy " adını taşıyan albüm 88.009 adet satarak Orcion Chartı 1. sırada bitirmeyi başardı. Jang Japonya pazarına girmeye çalışan pek çok Kore'li gruptan çok daha iyi satıyor ve çok fazla seviliyor. Bu arada Mr. Children de bu haftayı 2. sırada tamamladı ve 43,433 adetlik satışla beklenen atılımı gerçekleştirerek toplam satışını 1,029,233 adete ulaştırdı. Bu Mr. Children'in 13. milyonluk albümü oldu. Diğer albümünün de önümüzdeki hafta milyonluk satışa ulaşarak 14. milyon olması bekleniyor. Böylelikle B'Z ile arasındaki 19 albümlük mesafe 5 albüme inmiş olacak. Bakalım yakalayabilecekler mi? :)


Akanishi Jin'le ani evliliği Japonya'yı sallayan Kuroki Meisa yeni bir dramada rol almaya hazırlanıyor. Ayase Haruka'nın baş rolünde oynayacağı ve toplamda 50 bölümden oluşması planlanan " Yae No Sakura " isimli dramada yan rollerden birinde görünecek. Dizinin basın toplantısında görünen Meisa'nın karnı oldukça ilgi topladı. Kalçalarının genişlediği, yüzünün şiştiği ve karnının yaygın halini gören herkes hemfikir oldu ki bebek kız. :D Jin'e de ne yakışır ya kız bebek sahibi olmak zaten kendisi de erkek değil kız bebek istiyordu. :)


Bu arada dün Jin'le el ele dolaşırlarken görüntülendiler. Milletin alay konusu oldular kıyafetleriyle. Kim kimden daha berbat bilemeyeceğim. Ama Jin için karısından daha hamile görünüyor yorumlarına çok güldüm. :D Şu sıra orda burda görünüp lovely dovey takılıyorlar. Elbette bu da paparazzilere bilinçli olarak yakalanarak aman bakız biz ne tatlı bir çiftiz imajı oluşturma çabası olarak yorumlandı elbette :P Umarım aralarında gerçek bir aşk vardır ve o bebeğe yazık olmaz.


Haberlerimi ortaya karışık noktalamak istiyorum. Sırasıyla Kame, Jin ve Yamapi :)