27 Eylül 2012 Perşembe

IT'S A GIRL!!!



Haberlerimize güzel haberlerle başlamak istedim bu kez. Ani bir evlilikle hayranlarını şoke eden, ajansı tarafından cezalandırılan, konserleri iptal edilen, altı aydır ortalıklarda görünmeyen Akanishi Jin cephesinden güzel haberler var. Bu kadar olumsuzluğun içinde Jin ve eşi Meisa Kuroki 23 Eylül de yavrularına kavuştular. Evliliklerinin de nedeni olan bebeklerinin cinsiyeti konusunda size daha önce kız olacağını söylemiştim hatırlarsanız ve haklı çıktım. Bir ay kadar erken doğan bebekleri kız ama henüz ismi belli değil. Jin ve Maisa haberi medyaya çektikleri bir faxla bildirdiler. Anlaşılan Jin medyayla yüzleşmekten sonuna dek kaçacak. Ne KAT-TUN dan ayrılması konusunda, ne evliliği konusunda medyayla yüzleşmedi, çocuğu konusunda da aynı tutumu sergileyecek anlaşılan. KAT-TUN ekibi yine Jin'le ilgili sorulara maruz kalacaktır. Hele de kızı ayın 23 de doğunca fanlar arasında bir alaydır başladı. Malum bir anda çakmayanlar için Kame'nin de doğum günü 23 dür. :)))  Bu bebek Şubat 23 te doğsa kim bilir neler olurdu heuheuuehe :) Medyaya gönderdikleri faxta şunlar yazıyor, en azından evliliklerini bildirdikleri faxtan biraz daha samimi bir fax olmuş :P


"After going through what seemed like a long yet was actually a short period of time, we are finally able to meet her. Together as husband and wife, we are going to raise this new love, and life up properly and with great importance, using our strength and support towards each other," the fax stated.

"We want to thank God and this wonderful wonderful miracle. From now onwards too, we want to continue spending everyday with endless smiles as a family."



Bebeğin henüz adı belli değil. Ama edinilen bilgilere göre Jin doğumhaneye girerek eşine destek olmuş ve bebeklerinin ilk fotoğraflarını bizzat çekmiş. Tabii bir de 1 ay erken doğmuş olması bazı spekülasyonlara neden oldu. Malum Meisa Kis-My-Ft2 elemanı Kitayama'dan ayrıldıktan 1 ay sonra Jin'le birlikte olmaya başlamıştı. Şimdi bazı hayranları bebeğin resmini görüp Kitayama'ya benzeyip benzemediğinden emin olmak istiyorlar. Hala şüpheleri geçmemiş. Gerçi ilk bebekler genelde her zaman erken doğar ama biz de bekleyip göreceğiz artık.


Kame'nin Dragon Sheridan dizisinde konuk oyuncu olacağından bahsetmiştim. Sadece 15 saniyelik bir görüntü olarak dizide yer alıyor. Uzaylı bir komutanı canlandıran Kame sadece " Merhaba dünyalılar. Nasılsınız? Temsilcinizle görüşmek istiyorum. " diyor o kadar. Zaten Kame'nin bu rolde bulunmasının tek nedeni sanırım dizinin son bölümüne biraz reyting kazandırmak. Zira 25 inde yayınlanan bölümü pek çok Kame ve KAT-TUN fanı da seyretti, BlueKame birçok yerde trend oldu. Ayrıca hayranlar Kame'ye yeni bir yakıştırmada da bulundular. Mavi bir vücut, sarı saçlar ve güzellik size kimi çağrıştırıyor? Evet hayranları Kame'ye " Şirine " demeye başladılar hauhbhhsşfhjhşhfggjfjgjkf...........



Dream Boys müzikalinin son günleri oynanmakta. Kame gerçekten iyi iş çıkardı. Gelen raporları eğlenerek okuyorum. KAT-TUN ekibinden sadece Nakamaru birkaç gün önce gelip müzikali seyretmiş. Kame de kapanış konuşmasında nihayet KAT-TUN dan birinin geldiğinden bahsetmiş ama biraz geç kaldıklarını söylemiş Nakamaru oturduğu koltuktan " Zamanında geldim! " diye cevap vererek herkesi güldürmüş. Kame de ona teşekkür ederek nazik bir şekilde el sallamış.

Bir diğer raporda da Kame'nin kontrol edilemeyen gülüşünden bahsediliyor. Bir sahnede diğer oyunculardan birinin doğaçlama yaptığı bir espriye o kadar çok gülmüş ki yüzünü elindeki gitarın arkasına saklamış. Sahne değişip ciddi bir sahneyi oynamaya sıra geldiğinde bile Kame hala kıkırdamaya devam ediyormuş. Tabii o kıkırdadıkça onunla sahnede rol alan diğer juniorlar da kıkırdıyorlarmış. Sonunda seyircilere " Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Bu sahnenin ciddi olması gerekiyor ama kendime engel olamıyorum. " demiş. :)


Son dergi roplarında Kame'nin söyledikleri beni çok etkiledi. Bunlardan bahsetmesem olmaz. Diyor ki,

Ikuta Toma ve Yamapi'yle arkadaş olmaya başladığı, Kinki Kids'in arkasında dans etmek gibi iyi bir pozisyon da yakaladığı zamanlarda genellikle eğlence dünyasının starlarını yetiştiren özel bir lisenin yetkilileriyle annesiyle birlikte görüşmeye gitmek istemiş. Ancak Johnny's Jimusho (görevlileri)  " Sen sadece ufak bir rüzgarla sahne dışına atılabilecek tanınmayan bir Juniorsun, en iyisi normal liseye git. " demişler. Trenle evlerine giderlerken annesiyle yan yana oturmuş ve o an o kadar çok ağlamak istemiş ki. Eğer yalnız olsaydı söylenenler onu o kadar etkilemezmiş ama annesinin önünde bu lafların edilmesi onu hem çok utandırmış, hem de çok üzmüş. O kadar kötü hissediyormuş ki bırakmak istemiş. 

O zaman ailesinin junior olarak görev yaptığı zamanlarda aldığı parayı sakladığı hesaptaki tüm parayla özel bir öğretmen tutmuşlar çünkü okula konsantre olamıyormuş. Lisenin giriş sınavlarını geçtikten sonra ayrılmayı planlamış. Sınavları geçtiği gün Jimushoyu arayarak Johnny'si bıraktığını söylemiş. Ancak bu kez Johnny-san devreye girerek " Bekle! SEN asla bırakmıyorsun! Çok şey düşünüyorum, yarın gel ve beni gör. " demiş. Bir ay sonra Kame KAT-TUN un bir parçası olmuş.

Yine de KAT-TUN un bir parçası olduktan sonra beysboldan ve okuldan vazgeçmek zorunda kalmış çünkü hepsini bir arada yürütemiyormuş. Ondan sonra kendini tamamen KAT-TUN a adadığında grubun mükemmel bir şekilde yükselebilmesi için varını yoğunu ortaya koymaya başlamış. O zamanlarda grup üyelerinin onu pek sevmediğini ve pek çok kez kavga ettiklerini söylüyor. Ona neden KAT-TUN konusunda bu kadar çok çalışıyorsun diye sorduklarında " Çünkü KAT-TUN dan başka sahip olduğum bir şey kalmadı. " diye cevap vermiş.

Kame için sadece kendini düşünüyor, kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor diyenler s.tirin gidin bi zahmet :P


KAT-TUN no Sekaiichi Dame na Yoru yeni bölümüyle yine beni çok güldürdü. Daha önceki bölümlerin birinde cool bir şekilde yemek yeme tripleri atıyor, kötü yapanlar sırtlarından aşağı atılan bir kürek buzla cezalandırılıyordu hatırlarsanız. Bu bölüm o bölümün devamı niteliğinde, grubumuz ve konuk sanatçı bu kez bir sushi restoranındalar. İlk önce Kame denemeye aday oluyor. Biraz fazla acılı söylüyor galiba çünkü yerken bayağı zorlanıyor, saçlarını felan tutuyor, neyse ki konuk onu yeterince cool buluyor. Ardından Koki deniyor. Koki dilimlemenin zahmetli olduğunu ileri sürerek olduğu gibi ısırarak yedikten sonra bir de acı sosu normalde batırmaları gerekirsen o içki içer gibi içiyor ve geçer notu alıyor. Yardımcı bayan sunucu Koki'yi beğeniyor. Bir ara Kame'yi eleştirmeye kalkışır gibi olduğunda Kame'nin dik dik bakışlarından mı artık sertçe gırtlağını temizlemesinden mi bilmem eleştirisini fazla uzatmadan kesiveriyor :D Maru ve Junno geçen sefer oldukları gibi bu kez de cezaya kalıyorlar. Konuk Maru'nun aslında iyi bir yiyecek seçtiğini ama nezaketinden kaybettiğimi söylüyor. Bunun üzerine Kame o yiyecekle bir kere daha poz atmayı deniyor ama bu kez başaramıyor. Cezayı alıyor. Maru ve Junno'ya epey acımasız davranan iri kıyım abinin Kame'ye pek nazik davranması da dikkatlerimizden kaçmadı hani ehehe :)

İkinci partta ise üyelerden Ueda'ya düzenlenmiş sahte sürpriz bir basın toplantısı var. Ueda o kadar şaşırıyor ki bir süre konuşamıyor. Onunla kimliği henüz belli olmayan biri arasında bir boks maçı yapılacakmış -kendisi o anda öğreniyor- bu konuda sorular soruyorlar eheuha :) Silinmeden izleyin bakalım.




KAT-TUN un son singleı Fumetsu no Scrum ikinci haftasında 11.862 adet satarak toplam satışta 168.921 adete ulaştılar. CHAIN DVD sini merak edenler için açıklama Junno'dan geldi. " Ben de DVD yi çabucak istemek istiyorum. Ama konser DVD leri izleyen birçok insanı fana çevirebiliyor bu yüzden DVD yi özenle düzenlemeliyiz. " diyerek gecikmenin nedenini açıklamış oldu. Kame'nin Youkai Ningen Bem filminin tanıtımları da aylar öncesinden başladı. Vay bea diyorum arkadaş tanıtım dediğin böyle olur. :)


Yamapi'nin yeni dizisi " Monsters " te kız arkadaşı olarak tombik komedyen Yanagihara Kanako seçilmiş. Komedi olacağı belli olan dizide Yamapi ve Kanako'nun rabu rabu anlarının bolca olacağı söyleniyor. Ayrıca öpücük sahnesi konusunda gelen bir soruya Yamapi " Nasıl dudaklara sahip olduğunu keşfetmek için sabırsızlanıyorum. " demiş. Yamapi dizide baş rolü SMAP üyesi Katori Shingo ile paylaşıyor. Dizinin fragmanını bir kere izleyince dizinin bana göre olmadığını anladım. Evet Yamapi'nin bir komedi dizisinde oynamasını çok istiyordum ama bu şekilde değil. Abartılı ve gereksiz mimikler, tepkiler, yapmacıklık akan bir oyunculuk...Olmamış... Nerde Akira beeee :)





Arashi'nin Olimpik stadyumda 2 gün üst üste verdikleri konserleri gerçekten müthiş olmuş. Toplamda 37 şarkı seslendirdikleri bu konserlerde söyledikleri parçaların hepsini hayranları oylamalarla seçtiler. 26 şarkı canlı orkestra tarafından çalınan müzikler eşliğinde seslendirilmiş. Toplam 1.500 adet havaii fişek konserler boyunca kullanılmış, adeta bir karnaval havasında geçmiş zira zaten konserlerin konsepti buydu. Konserlerde toplamda 1.500 havaii fişek, 300 ton su, 30.000 balon kullanılmış. İlk gün 70.000 fan onları seyretmeye gelmiş. Bu konserlerin bir de DVD si yayınlanacak. Ayrıca grup Ekim ayında " Popcorn " adında yeni bir de albüm çıkaracak. 

Albümde bulunacak parçalar,

1. Welcome to our party
2. Kakenukero
3. Wild At Heart
4. Face Down
5. We wanna funk, we need a funk (Vocal:Jun Matsumoto)
6. two (Vocal:Satoshi Ohno)
7. Waiting for you
8. Rakuen (Vocal:Masaki Aiba)
9. Tabi wa tsudzuku yo
10. Sore wa yappari kimideshita (Vocal:Kazunari Ninomiya)
11. Meikyuu Love Song
12. Your Eyes
13. Fly on Friday (Vocal:Sho Sakurai)
14. Cosmos
15. Akashi
16. Up to you

Konserlerin uzun bir tanıtımının olduğu videoda göreceksiniz ne kadar muhteşem olduğunu

Bu haftalık haberlerimiz bu kadarrrrr :) Bu kez bir değişiklik yapıp postu Yamapi ile bitireyim bayağı oldu sayfamızda onu ağırlamayalı :) Haftaya görüşürüzzzzzz :)





18 Eylül 2012 Salı

Bir Çuval Patates Gibi...


Bu başlık da ne diye düşünebilirsiniz ama sanırım yukarıdaki resim her şeyi açıklıyor LOL! O kadar çok skandal patlak verdi ki hangisinden başlayacağımı bilemiyorum açıkçası. Ama beni en çok güldürenden başlayamayı tercih edeceğim. Efenim yukarıdaki resimdeki kişiler AKB48 grubundan geçtiğimiz haftalarda mezun olarak solo kariyerine başlayan Maeda Atsuko, diğeri ise Rurouni Kenshin filminin baş rolündeki Sato Takeru. İkili yer aldıkları bir dizide tanıştıktan sonra arada sırada çıkmaya başlamışlar. Ancak geçtiğimiz günlerde imza attıkları bu olayla tüm Japonya'ya alay konusu oldular.


İkili arkadaşlarıyla birlikte klas bir karaoke salonunda gece boyunca eğlenip güzelce içiyorlar. Ancak Maeda içkiyi epeyce kaçırınca başlıyor ağlamaya. Arkadaşları onu teselli etmeye çalışsalar da başarılı olamıyorlar. Bunun üzerine Sato onu taksiyle evine götürüyor. Bu arada Maeda durmadan özür dileyip ağlamaya devam ediyor. Eve vardıklarında kız o kadar sarhoş ki eve yürümesinin mümkün olmadığını görünce Sato kalkıp kızı taşımaya kalkışıyor. Buna taşımak denirse tabe :) Kızı karga tulumba kucağına alıp apartmanına taşırken nasıl bir mucizeyse yere düşürmemeyi başarıyor ama bu arada kızın poposunu dünya aleme afişe ediyor. Apartmana varınca da Maeda ağlamaya devam ediyor. Bu arada onunla kalan kişi artık kız arkadaşı mı nedir gelip kızı akıllıca bir şekilde sırtına alarak dairesine götürüyor. Hani hep o Asya dizilerinde olur ya erkekler kızı sırtlarında taşırlar yalanmış arkadaşlar gözümüz aydın :)))

Bu resimler magazin dergilerine düşer düşmez milletin ağzına sakız oluyorlar tabii. Özellikle Sato'nun Maeda'yı düzgün bir şekilde taşıyamamasıyla feci dalga geçiyorlar. Bir çuval patatesi taşıyor gibi, çöp atmaya çıkmış galiba vs gibi :D Bir manip hazırlama deryası başlıyor. Bazılarına resmen katılarak güldüm :)


Özellikle de Sato Takeru'nun milleti biçtiği Rurouni Kenshin filminin hemen ardından bu skandalın patlak vermesi bütün karizmasının çizilmesine yol açtı. Bir kızı bile doğru düzgün taşıyamıyor, ne kadar zayıf bir adam, kolları hiç güçlü değilmiş gibi eleştirilerin hedefi oldu. Neyse bu ona eminim iyi bir ders olmuştur. Bir daha ki sefere ya bir hamal tutar ya da kızı sırtına alır. :)


Bir başka skandal haberi de Big Bang grubun üyelerinden SeungRi hakkındaydı ve kendi ülkesinde değil Japonya'da patlak verdi. Friday magazine yukarıdaki resimleri veren kız onunla tek gecelik bir ilişki yaşamış. Ancak yaşadıklarından hiç memnun kalmamış. İddialarına göre SeungRi sevişirlerken ona karşı çok soğukmuş, bir kere bile öpmemiş. Ayrıca sert seksten hoşlanıyormuş ve sevişirlerken boğazını sıkarak onu bir süre nefessiz bırakmış. Kız da yaşadığı hayal kırıklığı neticesinde bu resimleri çekerek dergiye vermiş.

Bence SeungRi'nin tek gecelik bir birliktelik dışında hiçbir şey vaat etmediği, ancak beklentiler içine girip hayal kırıklığına uğramış bir kızın yaptığı bir şeye benziyor. Ancak bu SeungRi'nin tamamen masum olduğunu göstermez tabii. Hele de bazı yorumlar okudum nette hiç hoşuma gitmedi. Neymiş efendim SeungRi onu beceriyor diye şükretmesi gerekiyormuş falan. Affedersiniz sizin bu adama tapıyor olmanız onun partnerlerine bu şekilde davranmasını haklı göstermez. İddiaların gerçek olduğunu farz edersek eğer ki kızı birlikteliklerinden önce fetişlerinden haberdar etmemişse suçlu odur. Bu tür olayların ölümle bile sonuçlandığını belirtmek istiyorum. Hatırlarsanız Amerika'lı oyuncu David Carradine Tayland'da kendisini mastürbasyon sırasında nefessiz bırakan özel bir alete bağlamış, böylece alacağı zevki arttırmak istemiş ancak boğularak hayatını kaybetmiştir. Asya'lıların bir kısmının kendisini veya partnerini nefessiz bırakmanın zevki arttırdığına inanıyor olabilir ancak bu çok tehlikeli bir alışkanlık. Bu yüzden eğer SeungRi'nin böyle bir alışkanlığı var idiyse kıza bundan bahsetmeli ve öncesinde bir safe word belirlemesi gerekiyordu ki zamanında durabilsin, onu tehlikeye atmasın. Yoksa istediği gibi sevişsin bana ne yani :)


Bir başka skandan haberi de JRock dünyasının hırçın çocuğu GACKT tan geldi. Bazı mali kayıtlarının basına sızmasının ardından düzenli aralıklarla Amerika/Canada ya para gönderdiği fark edilen GACKT hakkında çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Efenim iddialara göre GACKT ın bu ülkede yaşayan gizli bir sevgilisi, üstelik bu sevgiliden bir de gayri meşru çocuğu varmış. Yılda 120,000,000 yen gönderdiği bu kadınla Amerika'ya gittiği her zaman görüşen ve çocuğun gizli bir şekilde bakımını üstlenmesine rağmen kariyerini kaybetmemek için kabul etmeyen GACKT bu zamana kadar bu durumu sır olarak saklamayı başarmış. GACKT cephesinden bu iddialara cevap gelmedi. Hayranları hala ona tam destek verseler de bir kısım hayranı çocuğuna bu şekilde davranmasını ona kesinlikle yakıştırmadıklarını söylediler. Bakalım hırçın şarkıcı iddiaları kabul edecek mi göreceğiz.


Bu skandal haberi değil ama Akanishi Jin'i zor durumda bırakan gelişmelerden biri olduğu için yer vermek istedim. Jin'in erkek kardeşi Reio kişisel twitter hesabından yukarıdaki resmi postladı. Jin twitterden men edildiğinden beri hayranları onun hakkında bir şeyler öğrenebilmek için erkek kardeşini takip etmeye başlamışlardı. Resimde sol başta eski NEWS üyesi Hironori Kusano, Akanishi Reio, yine eski NEWS üyesi Nishikido Ryo ve onların bir arkadaşı görünmekte. Söylentilere göre Johnnys Jin'den kardeşinin bu resmi kaldırmasını istemişler. Çünkü Kusano'nun geri dönüşü için Ryo ve Jin'in adını kullanmalarını istemiyorlarmış. Hatta Jin'e ceza vermeleri bile söz konusu olabilirmiş. Hayranları elbette buna tepki verdiler. Başkalarının hataları yüzünden Jin'e ceza vermek çok mantıksız olurdu. Netekim bu resim nete düştükten iki gün sonra Kusano resmi internet sitelerini açarak müzik piyasasına geri döndüğünü ilan etti. Ne diyim hadi Jin saf, sen de mi Reio diyoruz.


Hana Kimi dizisinden tanıdığımız ve benim de en sevdiğim aktörlerden biri olan Ikuta Toma yeni yılda yayınlanacak filminin basın toplantısını yaptı. 9 Şubat'ta gösterime girecek " Nou Otoko " isimli filmde Ikuta adaletin yerine gelmesi için cinayet işleyen birini canlandırıyor. Aynı adlı ödüllü bir romandan uyarlanan filmde aksiyon sahnelerinde bizzat rol almış, özellikle bir polis dedektifiyle olan dövüş sahnesinin çekimi için tam 27 saat boyunca uyumadan ve dinlenmeden çalışmak zorunda kalmış. " Neredeyse öleceğimi zannettim. " diyor. Merakla bekliyoruz efem.


Güzel bir haber de Ikuta'nın yeni dizisi " Osozaki no Himawari " de rol arkadaşlarından biri KAT-TUN dan Junnosuke Taguchi olacak. Ikuta ve Kame'yi de bir gün bir dizide birlikte görecek miyizi aceba :)


Daha önceden haberlerini duyurduğum Yamapi'nin SMAP üyelerinden Katori Shingo ile başrolü paylaştığı yeni dizisi " Monsters " için ikili özel bir grup kurarak bir single çıkaracaklar. Yamapi geçmişte bunu bir kere Kame ile birlikte rol aldıkları Nobuta dizisi için yapmıştı. Sadece tek bir kerelik bir grup kurup single çıkarmıştı. Dizinin karakterlerinin adlarından oluşan Shuuji to Akira adlı grubun çıkardığı single 1,5 milyondan fazla sattı şimdiye dek. 15 Kasımda yayınlanacak singleda " The Monsters " adıyla yayınlanacak ayrıca single da Pink Lady isimli bir şarkıcının da Monsters adlı şarkısının coveri de bulunacakmış.

Orcion 2012 yılının ilk 9 ayına kadar olan satış rakamlarını açıkladı. Listelere AKB48 ve Arashi gruıbu damgasını vurdu. Ayrıca görünen o ki akb48 grubu kendisine büyük bir rakip edinmek üzere çünkü SKE48 grubunun satışları da her singlla artmaya başladı. Albüm ve single listesinde ilk 10 lar şöyle oluştu,


Albums

*1 1,152,252 **1,965 Mr.Children 2005-2010 / Mr.Children 12/05/10
*2 1,091,663 **1,468 Mr.Children 2001-2005 / Mr.Children 12/05/10
*3 *,992,742 *17,728 1830m / AKB48 12/08/15
*4 *,762,222 ***,571 EXILE JAPAN/Solo / EXILE/EXILE ATSUSHI 12/01/01
*5 *,719,338 **8,132 I LOVE YOU -now&forever- / Kuwata Keisuke 12/07/18
*6 *,495,364 **2,517 Uncontrolled / Amuro Namie 12/06/27
*7 *,409,801 ***,564 NEWTRAL / Ikimonogakari 12/02/29
*8 *,395,457 395,457 ALL SINGLES BEST 2 / Kobukuro 12/09/05
*9 *,380,525 **1,667 YUZU YOU [2006-2011] / Yuzu 12/04/25
10 *,318,188 ***,997 Kis-My-1st / Kis-My-Ft2 12/03/28


Singles

*1 1,816,809 ***,723 Manatsu no Sounds good! / AKB48 12/05/23
*2 1,436,519 ***,*** GIVE ME FIVE! / AKB48 12/02/15
*3 1,235,826 *53,860 Gingham Check / AKB48 12/08/29
*4 *,648,012 ***,*** Wild at Heart / Arashi 12/03/07
*5 *,618,516 ***,358 Face Down / Arashi 12/05/09
*6 *,592,947 ***,*** Kataomoi Finally / SKE48 12/01/25
*7 *,580,714 **3,087 Ai Shite Love Ru! / SKE48 12/05/16
*8 *,557,445 ***,468 Your Eyes / Arashi 12/06/06
*9 *,448,345 ***,*** Nagiichi / NMB48 12/05/09
10 *,376,302 ***,*** Junjou U-19 / NMB48 12/02/08


Halen devam eden Dream Boys müzikalinde yaşanan bir kaza gazetelerde de yankı buldu. Kame'yi ve diğer oyuncuları sahne üzerinde uçuran çelik tellerden biri kazayla Kame'nin suratına çarpmış. Kame sahneden düşmüş, doğrulmayı denemiş ancak yeniden düşünce sahnesi hemen kesilip arkada tarafa götürülmüş. Bu arada müzikal o sahne atlatılarak devam etmiş. Kame'nin bir sonraki sahnesi geldiğinde oldukça sakin ve rahat bir şekilde yeniden sahneye çıkmış, dialoglarını doğru bir şekilde söylemiş. Yüzünde de herhangi bir yara izi yokmuş. Elbette benim ve fanlarının yüreği ağzına geldi. Bir kere daha Kame'nin çok kolaymışçasına yaptığı bu gösterilerin ne kadar tehlikeli olabileceğini hatırladık. Umarım başına bir şey gelmeden tamamlar bu müzikali.


Kame'nin Youkai Ningen Bem filminin setini ziyarete giden CATCH sunucusu Kame, Anne ve Fuku ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Üçlünün ne kadar iyi kaynaştığını, Fuku'nun Kame'yi ne kadar çok sevdiğini görünce diziyi daha da sevdim. Ayrıca Kame ve Anne arasındaki kimya garip bir biçimde uyuşuyormuş yav! Yani kadın resmen gözlerini ondan alamıyor, Kame de vücut diline bakarsak kadına yakın duruyor. Bilemiyorum belki de birliktelik dedikoduları doğru olabilir. Söyleşi sırasında Kame Anne'nin çok güzel ve çok uzun bacakları olduğu konusunda bir de iltifatta bulundu. Çekimlerde görmüşmüş. Birbirinizi check ettiğinizi biz fark etmemiştik. :) Zaten sunucu kadın da fark etmiş :) Ayrıca hatırlarsınız belki bu kadın geçen seneki Dream Boys haberi sırasında Kame'nin ekranda bornozunu çıkardığı sahnede söyleyeceklerini unutup öylece ona bakakalan kadının ta kendisi. Haberi sunarken de bir ara dikkat edin sonlarda " Kame-" diyor farkında olmadan sonra hızla toparlayarak " Nashi-kun " diye adını tamamlıyor. :)  Anladık fanısın yani :) Yukarıdaki çizim de bizzat Kame'ye ait. Size onun ne kadar kötü resim yaptığından daha önce de bahsetmiştim. Yukarıda kendi yorumuyla Belo'yu görüyorsunuz. :) 



Kame bir başka gazeteye verdiği röportajında BEM in çekimleri ve Dream Boys un provaları başladığındaki yoğunluğundan bahsetti. O kadar ki provolar ve çekimler arasında sadece iki mekan arasında yolculuk ederken arabasında uyuyabilmiş. Nasıl bayılıp kalmıyor hayret ediyorum gerçekten. Bu ay bittiğinde yine kilo vermiş olacak. GOİNG programında Ueda-san zavallıyla bir dalga geçiyor ki, hala Home Run yapamadı diye. Bu adam ne zaman antrenman yapıp güçlensin ki? Hele geçenlerde onun vuruşlarını seyreden bir grup profesyonel Kame'nin en az 10 kilo alması halinde bunu başarabilecek yetenekte olduğunu söylediklerinde yüzünün aldığı ifadeyi görecektiniz. Öyle üzüldü ki... Ueda-San da atladı tabii " Eğer bu kadar kilo alırsa işsiz kalacaktır. " diye laf soktu. Acımasızlık ama maalesef doğru idol olduğu için kilo alamaz, alınca hemen eleştirilmeye başlıyor garip.


Yeni saç şeklini de bayağı sevdi hayranları. Ben zaten her halini beğeniyorum. KAT-TUN no Sekaiichi Damena Yoru'nun yeni bölümünde yine bir fenaydı yani. Çok yakışıklı olmakla kalmamış aceyip de erkeksiydi ki beni bile şaşırttı. Bölüm ise yine müthiş komikti. Bu bölümdeki görevleri ritme kendini kaptırmamak :) Yani bir grup komedyen çok bilinen bazı melodi ve danslarla grup üyelerini baştan çıkarmaya çalışacaklar, eğer kendisini dansta kaptıran olursa ceza olarak Dame Yoru'nun bir bölümünde Kame'nin gözlerinin yaşarmasına neden olup konuşamayacak kadar kötü hale getiren o kokudan iki kat güçlendirilmiş halde koklamak zorunda kalacaklar. Kame bir kere bu cezayı aldı ya bölüm boyunca en çok o dayandı kendini ritme kaptırmamak için. 

Melodiye direnmeye çalışan Kame :)


Koki daha başında en fazla cezayı Junno'nun alacağını söylüyor çünkü onun kendini ritme kaptırması çok kolaymış. Hakkatten de  Junno defalarca kez ceza alıyor. Neden kendini devamlı kaptırıyorsun dediklerinde " Ne yapayım ritmler çok güzel. " diyor. :) Zaten her seferinde onu zapt edebilmek için uğraşıp duruyorlar. Sonra Ueda'ya bir şaka yapıyorlar. Sözde tesadüfen karşılaştıkları Olimpik bir boksör Ueda'yı bir heyecanlandırıyor ki sormayın gitsin. Adam dur seni bir deniyeyim diye çantasından eldivenler çıkarıp verdiğinde bayağı bayağı havalara giriyor. Sonuçta olayın bir şaka olduğunu öğrendiğinde çok bozuluyor. " Döktüğüm terleri geri verin bana! " diye isyan ediyor. Koki ise " Adam çantasından boks eldivenleri çıkardığında şüphelenmen gerekirdi. Gerçekten kim her yere yanında bok eldivenleriyle gider ki? " diyor. :D

Son mekanda ise bir suç mahalline gelmişler. Burada da bir dans başlıyor. Ama bu sanırım çok bilinen bir dans üyeleri biraz dirençten sonra etkisi altına alıyor. Teker teker dansa katılıyorlar. Kame dışında. O da uzunca bir süre direndikten sonra kendini bir kaptırıyor pir kaptırıyor. Kameraya şebeklik yapması yok mu çok güldürdü beni :D Ama kokuyu kokladığında neredeyse ciddi anlamda kusacaktı kaçtı gitti.


Bölümü 2 part halinde vereyim silinmeden izlemeye çalışın ;)


KAT-TUN un yeni singleı Fumetsu no Scrum piyasaya çıktı ve ilk gün 1. sırada yer aldı. Haftayı da 1. bitireceği kesin gibi. Haftalık satışlar açıklandığında KAT-TUN un bu singleı tanıtmak için katıldıkları bütün programların değerlendirmesiyle birlikte singleın incelemesini de diğer blogdaki yazımda okuyabilirsiniz, bilginize ;)

Haberlerimi geleneksel Kame resitaliyle sonlandırıyorum. Haftaya görüşmek üzereeeeee :)


4 Eylül 2012 Salı

Rurouni Kenshin Dünyaya Açılıyor!


Bu kez güncellemem ful dolu arkadaşlar. Hangisini yazacağımı bilemedim. Kaç gündür bir şeyler eklemekten haberleri gönderemedim ama artık postalamam lazım çünkü bu hafta daha da fazla haber birikecek. Hem KAT-TUN dan hem de Kame'den haberler var. Öncelikle geleneksel bir şekilde her Eylül ayında düzenlenen Dream Boys müzikali 3 Eylül itibariyle start almış durumda. Kame konuyla ilgili olarak " Her sene artık bir başkasının bu işi üstleneceğini düşünürken bir gün gazete okurken bu yıl da bu işi yapacağını öğreniyorsun. " diyor esprili ama manidar bir şekilde :)

Bu seneki provaları onun için çok zor geçti. YNB filminin çekimleri ve provalar arasında adeta mekik dokudu. Diyor ki bütün bir gece Dream Boys'un provalarında çalıştıktan sonra sabah erken saatte yapılacak olan filmin çekimlerine gidiyor ve duş bile almadan Bem karakterine bürünüyormuş o derece yani. Müzikalin ilk günü basın toplantısı yapıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir magazin programının spikerlerinden biri Kame'ye " Kame-jiru " yani Kame'nin terinin seyircilerin üzerine düşme olasılığı hakkında ne düşündüğünü soruyor. Kame " Biliyorum. Ama Dream Boys zamanında günde 4 kez duş alıyorum. Yani endişelenmeyin, temizim. " :) Kame'nin terine de lakap taktılar ya artık ben bir şey demiyorum :) Basın toplantısında Kame "daha önce havada yapacağı bungee jumping gösterisi için çalışmalar yaptım ama ta ki bugüne(basın toplantısının olduğu günün sabahına) kadar tam anlamıyla başarılı olamamıştım. " diye itirafta bulundu. Eh bu da o kadar koşuşturma arasında normaldir.

Programı o kadar doluymuş ki " En son bu kadar dolu olduğum zaman sanırım Nobuta zamanlarıydı. " diyor.  KAT-TUN'un TV showuna vakit yaratmak için elinden geleni yapıyormuş çünkü arkadaşlarından ayrı kalmak istemiyormuş. Bu kez hepsi birlikte yapıyorlar ne yapıyorlarsa bu çok güzel. Ayrıca KAT-TUN yeni single çalışmaları da var. " Artık ne iş veya kaç iş yaptığım konusunda kafam karışıyor. " diyor Kame. Yaptığı tek şey işleri arasında koşturmakmış ve bu son zamanlarda onu çok yoruyormuş. Yavrum ya şimdi bir de Dream Boys başladı ya verir kilolarını yine.

Müzikalin biletleri çoktan tükendi ama internet ortamında aceyip faiş fiyatlara satıldığını gördüm ve duydum. Kame'nin Hang Out radyo programına bir sürü bilet bulamayan hayranlardan mail gelmiş. Kame bunun için özür diledikten sonra yapabileceği tek şeyin showa gelemeyenlerin isimlerini okumak olduğunu söyledi. Ardından isimleri okumaya başladı ve her isimde farklı cümlelerle özür diledi. Ancak baktı ki liste çok uzun bir süre sonra okuduklarının çoğunluğun sadece ufak bir kısmı olduğunu belirtip mesaj atan herkesten özür diledi. Yok böyle bir memleket yav valla yok :)


Gösterinin ilk gününden videolar,


VİDEO 1 : http://www.youtube.com/watch?v=UXQc9eLrpqI&feature=youtu.be

VİDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=9pcCKsjVkrw&feature=youtu.be

VİDEO 3 : http://www.youtube.com/watch?v=kkQOIw8KpEk&feature=youtu.be

Burada birçok video bir arada : http://www.telly.com/H2H1J?fromtwitvid=1

Bu video Kame'nin Pisa! Pisa! Pisa! diye bağırdığı yerlerde eridim yeminle :) Pizza demek istiyor bu arada :)

VİDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=V6_L9to0HCM&feature=youtu.be


Bir tabloid gazetesinin haberine göre Kame ve Youkai Ningen Bem filminde birlikte rol aldığı Anne Watanabe arasında büyük bir aşk doğmuşmuş. Gazete'nin  Fuku-Kun'dan öğrendiğine göre ikili boş vakitlerinde pek bir “rabu rabu” (love love) takılıyorlarmış. Geçen sene dizi yayımlanırken de aynı dedikodular çıkmış, dizi bittikten sonra Kame ve Anne bir kere bile yan yana görünmemişlerdi. Şimdi yine bu dedikodular hortlamış durumda. Bir de Anne Kame'ye Dream Boys müzikalinin açılış günü çiçek gönderince hepten kazan kaynamaya başladı. Bakalım bu dedikodu ne kadar devam edecek? :)


Youkai Ningen Bem filminin çekimleri bitti. Ancak çok ilginç gelişmeler oldu. Öncelikle filmin afişleri büyük sinema salonlarında, asansör kapılarında, dergilerde görülmeye başlandı. Sonra filmin bütçesinin 80 milyon yenden 500 milyon yene çıkarılması bütün dikkatleri üzerine çekti. İddialara göre film iki part halinde yayınlanacakmış. İlk partta Belo'yu insan yapma mücadelesi, ikinci partta Belo'nun insan oluşundan sonra Bem ve Bella'nın birbirlerine karşı hisleri olduğunu keşfedip evlenmeye karar vermeleri anlatılacakmış. Tam evlilik günlerinde kötü ruhların saldırısına uğruyorlar ve Bella ölüyor, Bem ise acı içinde o kadar çok kötü ruh öldürüyormuş ki sonunda onlardan birine dönüşüyormuş. İkinci part konusunda henüz hiçbir yetkiliden açıklama gelmedi ama bütçenin arttırılması şüpheli bir durum. Belki de filmin ve efektlerinin çok iyi olmasını istediler bilemiyoruz. Bekleyip göreceğiz.


Singleın çıkmasına tam bir hafta kaldı. Grup bu kez bayağı promo yapacak anlaşılan. Öncelikle Music Lovers programında 4 şarkı birden seslendirecekler. Birth, Give me Give me Give me, Sweet Chain ve Fumetsu No Scrum. Sweet Chain'i ilk kez bir programda seslendirecekler merakla bekliyorum ama keşke beşi birden Hodoukyou'yu söyleselerdi. Sadece Ueda, Maru ve Junno'lu versiyonu dinledik ama henüz CHAIN DVD si çıkmadığı için beşinden dinleyemedik. Gel CHAIN DVD gel :)

Kame danslarının kareograflığını üstlenen Junno için şunları söyledi. " Normalde Junno diğer üyelere şunu yap, burada dur gibi şeyler söylemez, poz almalarında yardım etmez. Ama bu şarkının kareograflığını üstlendiğinde 1 santimlik hatayı bile kabul etmez oldu. " ehehehe :)


KAT-TUN no Sekaiichi Damena Yoru'nun 2. bölümü yayınlandı. Bölümde eski maço rock starlarından biri varmış sanırsam ben adamı tanımıyorum ama kriter biri olduğu belli. Bu vatandaş KAT-TUN için juri oluyor bu kez. Sıcacık gelen hamburgerleri erkekçe yedikten sonra maço yorumlarda bulunmaları gerek. Kibarlığa yer yok, gösterişe yer yok. Bunlar olursa ceza olarak enseden aşağı buz dökülecek. :) Önce Ueda başlıyor biraz kibar takılsa da sonradan yaptığı yorumla olayı kurtarıyor.

Sıra geliyor Kame'ye. Bir havalar ama göreceksiniz. Kendi müziğini de oluşturunca ortamı bir bakmışsınız kendine uyduruvermiş. Hamburgerin yarısını tek lokmada ağzına tıktıktan sonra dedikleriyle birlikte neyse ki jüriden onay almayı başarıyor. Onayın ardından hemen " SICAAAAAK! " diye gözlerini patlatması beni öldürdü gülmekten :) Sıra Nakamaru'ya gelince üst üste hatalar yapıyor. Önce kibar bir şekilde ittadakimasu diyor ki böyle dememesi lazımdı, ardından cool bir şekilde hamburgeri keseceğim derken elini yakıyor :)  Bu yüzden de enseden aşağı buzu yiyor zavallı :) Sıra Koki'ye geliyor. Acı sosun hepsini boca ettikten sonra eliyle tutarak hamburgeri yiyor ve söylediklerinden sonra da jüri tarafından 1. ilan ediliyor. :) Son olarak sıra Junno'ya geliyor. Olaya cool bir hareketle başlamak isteyen Junno tuzluğu artistik bir hareketle alıyor ammmmaaaa içindeki tuz olduğu için saçılıyor ve enseden aşağı buz cezasına çarptırılıyor. :) Zavallı sonrasında konuşamıyor bile.

Bence programın 2. yarısı için daha farklı bir şeyler bulmaları gerek zira ben bile daha ikinci bölümde sıkılmaya başladım bu kısımdan. Tamam konuklar komik, KAT-TUN un tepkileri de komik ama bence bu kısımda tıpkı Cartoon KAT-TUN daki gibi bir konuk ağırlasalar çok iyi olur. Bu kısımdaki en komik kısım dansına bayıldıkları hatunun sesiyle yaşadıkları şok hahaha :)))

PART 1 : http://www.youtube.com/watch?v=Lvahu4X83Kc&feature=youtu.be

PART 2 : http://www.youtube.com/watch?v=VUYyqCbxK8Q&feature=youtu.be

Kore'li boyband gruplarından BOYFRIEND Only Star dergisine verdikleri ropta KAT-TUN u sempaileri olarak gördüklerini söylediler. Üyelerden Minwoo " KAT-TUN un konser DVD seyrettim. Muhteşem bir prodüksiyon, sahne, performanslar... Her şey harikaydı! " demiş.

KAT-TUN hakkındaki haberlerime Koki'nin Pololo dergisine verdiği son roptan bir bölümle nokta koymak istiyorum. Koki diyor ki,

" Eğer geçmişte bana KAT-TUN hakkında ne düşündüğümü sorsaydınız size hoşlanmıyorum ama nefret de etmiyorum derdim. Ama şimdi, eğer bu beş kişi olmazsa ben de çalışmam. "


Kindaichi Hajime mangasından uyarlanacan üçüncü dizinin kadrosu belli oldu. Başrolde  Hey! Say! JUMP grubundan Yamada Ryosuke yer alırken rol arkadaşlarının açıklanmasıyla dizi uluslararası bir kadroya sahip oldu. Dizide grup arkadaşı  Arioka Daiki'nin yanı sıra, Kiritani Kenta, Seungri (BIG BANG/ Kore) Vivian Hsu (Taynan), Wu Chun (ex-Fahrenheit/ Tayvan) ve Eric Tsang (Hong Kong) yer alacaklar. İdolden geçilmiyor anlayacağınız :) Yamada'nın rolünü daha önce Kinki Kids'ten Domoto, Arashi'den Matsumoto ve KAT-TUN dan Kamenashi Kazuya canlandırmıştı. Yamada bu rolü canlandıran 4. Johnnys üyesi olacak.

Seungri den bahsetmişken kendisi geçtiğimiz hafta Japon fanlardan epey tepki alan bir şey yaptı. Big Bang'in fan eventlerinden birinde sahne alan Seungri burada AKB48 grubunun sevilen parçalarından Heavy Rotation'u seslendirdi hem de kızların danslarını taklit ederek. Buraya kadar bir şey yoktu ama şarkının bitiminde geçtiğimiz günlerde gruptan ayrılan Maeda'nın ağlamasını taklit etmesiyle birlikte ülkedeki AKB48 fanlarından tepki almaya başladı. Kimi sadece eğlence amaçlı olduğunu söylese de çoğu hayran bunu Big Bang'in kendi kendinin kuyusunu kazması olarak yorumladı. Bence sorun olmayacaktır zira o an ortamdaki seyircilerin olaya karşı tepki göstermedikleri görülüyor. Bu taklit fazla büyütülmeden unutulacaktır diye düşünüyorum.



Heyecanla beklediğim film " Rurouni Kenshin " tüm dünyada 64 ülkede birden gösterime girmeye hazırlanıyor. Kendi ülkesi Japonya'da 8 günde 1.21 billion yen (15 million dolar) kazandı. Yönetmeninden oyuncusuna kadar herkes bu konuda çok heyecanlı. Henüz ülke listesi açıklanmadı ama umarım ülkemiz de listededir. 

Son olarak PSY nin ortalığı yakıp yıkan şarkısı " GANGNAM STYLE " youtube da 100.000.000 izlenmeye ulaşırken 1.000.000 beğeniyi geçti. Yarım milyona yakın yorum aldı. Bütün bunlar bir Kore şarkısında bir ilk. Bana sorarsanız aman aman bir parça değil ama klip komik, bir de insanları bulduğu o garip dansla etkiliyor sanırım. :)


Haberlerimi Kame'ciğimin zıpır mı zıpır pozlarıyla noktalıyorum. Yeni single çıktıktan sonra inceleme yazısı diğer blogumda gelecektir bilginize ;)