19 Şubat 2014 Çarşamba

Kamenashi Kazuya'dan Süpriz Film!


Merhabalar~ Bendeniz Darkangel yeni bir haber güncellemesi ile daha karşınızdayım. KAT-TUN ve Kamenashi Kazuya cephesi sessizliğe bürününce benim de güncellemeri hazırlama hevesim biraz sönüyor haliyle ama nihayetinde biraz güncelleme yapmam gerek :) Efenim yukarıdaki resimde Kame'yi Joker Game filminde birlikte rol aldığı yardımcı yabancı aktörlerle görüyoruz. İliklenmemiş beyaz gömlek, yeni saç stili ve dudaklarda çarpık bir gülümseme ppfgfgfğfğhpf <3 Tabii bu yine de sıskalığını ve küçücük kalmış yüzünün halini bana unutturmuyor ne yazık ki. :( Öğrendiğimize göre Joker Game'de son çekim haftalarındalar. Bu ay sonunda çekimlerin bitmiş olması gerekiyor planlara göre. Belki de bu yüzden Junno ve Nakamaru dans ve ses çalışmala programlarına katıldıklarından bahsettiler geçen gün. Yavaş yavaş KAT-TUN un geri dönüş aktivitelerine hazırlıklar başlıyor öyle sanıyorum ve heyecanla bekliyorum. Zira bu single Kame'nin solosunun olacağı single olacak büyük ihtimalle <3


Yukarıdaki resimlerde de Kame'yi Joker Game'in çekimleri için Singapur hava alanından ülkesi Japonya'ya giderken görülüyor. Anlaşılan Kame eğer Japonya'ya gidecekse gece 3 teki bir uçağa biniyormuş. Bunu çözen fanlar da gece pusuya yatıyorlar ve resimlerini çekiyorlar XD Son düşen pek net olmayan görüntülerde yukarıdakilerin ve bundan öncekilerin aksine yanında bir de bavul vardı. Bu yüzden artık en azından Kame'nin çekimlerinin bittiğini düşünüyorum. Filmin bu kadar kısa sürede çekilmesi beni gerçekten şaşırttı. Acaba yaza doğru bir çekim planı daha mı yapılacak? Kapalı mekan çekimleri veya Japonya çekimleri olacak mı? Çünkü çekimi bu kadar kısa sürede biten filmin 2015 te gösterime girmesini başka nasıl açıklayabiliriz bilemiyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz. :)


Tam Joker Game heyecanı sakinleşmişti ki Kame'nin başka bir filmde daha baş rol oynayacağı haberiyle çalkalandık. Birkaç gündür devam eden söylentiler bugün iyice ayyuka çıktı. Kame'nin " No Vancouver no Asa " İngilizce adıyla " Morning in Vancouver " adlı beysbol konulu bir filmde baş rollerden birini oynayacağı söyleniyor. Üstelik en güzeli Kame'nin filmde bir atıcıyı canlandıracak olması.

Filmin konusu adı üzerinde Kanada'nın Vancouver eyaletinde geçiyor. Kanadalı Japonların oluşturduğu takımın herkesi şaşırtarak liglerde şampiyon olmasını ardından Pearl Harbor saldırısı sonrasında Japon asıllı herkesin kamplara yerleştirilmesiyle oyuncuların besybola karşı soğumaları işlenecek. Tamamen gerçek bir hikayeden uyarlamada olacak bu filmde oyuncular kamplarında yavaş yavaş eski hallerine gelip takımlarını yeniden kuruyorlar ve kamp alanının gardiyanlarına karşı oynamaya başlayarak iki millet arasındaki köprülerin yeniden kurulmasında büyük etken oluyorlar.

Sanıyorum ki ciddi anlamda çok güzel bir film olacak hatta ben bunu Joker Game'den daha ilgi çekici buldum. Çünkü çekimlerin bazı kısımları gerçekten de Vancouver'de yapılacakmış. Kame'yi de daha fazla İngilizce konuşurken duyacağız anlamına geliyor bu durum. Ayrıca Joker Game için verdiği kiloları da atıcı rolü için geri alması gerekecek ki sanırım benim açımdan eeeeeeen güzel avantajı bu olacak filmin. Uluslararası gösterim imkanı da bulacağını düşünüyorum bu güzel konulu filmin. Filmin Aralık ayında gösterime gireceği söyleniyor. Henüz bir TV filmi mi olacak yoksa sinema filmi mi olacak o bile kesin değil ama Kame'nin Ace Pitcher lakaplı Roy isimli birini canlandıracağı söyleniyor. Kame'ye eşlik edecek diğer oyunculardan bazıları Tsumabuki Satoshi, Yusuke Uechi ve Katsuji Ryo olacakmış. Şimdiden detayların gelmesi için sabırsızlanmaya başladım.

Gerçek takımla ilgili bilgileri bulabileceğiniz bazı linkler,

WİKİ

Link 2

Link 3

Link 4


Kame'nin yeni Kirin reklamı saçlarının Joker Game için değiştirilmesinden önce çekilmiş ancak şimdi gösterilmeye başlandı. Japonya Milli takımının teknik direktörü Alberto Zaccheroni'nin de yer aldığı reklamda ilk kez Kame'yi futbolla alakalı bir reklamda izlemiş olduk. Kirin Japonya'da pek çok spor dalının ana sponsoru durumunda, beysboldan basketbola, futbola ve daha birçok dala sponsor oluyor. Kame'nin şu Kirin reklamlarını seyrettikçe Onigiri veya Kimbap yiyesim geliyor *ağzınınsularınısiler* Sevimli bir reklam olmuş her zamanki gibi.

KİRİN REKLAM


Ancak AOKİ reklam panoları çoktan Kame'nin yeni saç stilini taşıyan pozlarıyla süslenmeye başladı bile. Super slim modelini tanıyor Kame zaten şu anki durumuyla ancak bunu tanıtabilirdi. Şu bele bakar mısınız? O geniş omuzları bile küçülmüş. :( Hoş görünmesine görünüyor ama eski haline dönmesini tercih ederim.


GOING programı da olmasa Kame'nin yeni saç stilinin keyfini çıkaramayacağız. Cidden uzun zamandır o büyük anne saçı dediğim tarzı kullanıyordu. 2011 den beridir büyük ihtimalle arada ufak değişiklikler yapmasına rağmen hep aynı stili kullanıyordu. Şimdi yeni saç stili adeta yeni bir nefes gibi geldi itiraf etmek gerekirse. Üstelik ne kadar yakışmış, ne kadar yakışıklı olmuş <3 Junno'nun son zamanlardaki saç stiline de çok benziyor aslında. Yan yana gelirlerse ağabey kardeş gibi olacaklar pgfhgfghf XD Sabırsızlıkla KAT-TUN un yeni aktivitelerini bekliyorum.


Bir derginin anketinde " İlk Görüşte Aşık Olduğunuz İdol? " oylamasında Junno birinci olmuş. Onu Ueda ve Nakamaru takip ederken Kame sonuncu olmuş. Aslında buna hiç şaşırmadım çünkü kendimden biliyorum ben bile ilk gördüğümde Kame'den hiç hoşlanmamıştım. Özellikle kaşları beni çok irrite etmişti. Ama sonra ne oldu bilmem eleman kanıma sızdı adeta <3 Kame de sanki ilk görüşte değil ama gördükçe ve tanıdıkça aşık olunacak bir tip var. Junno'nun da yükselen popülaritesi artık kendini anketlerde göstermeye başlayacak sanırım. Junno aynı zamanda bir show programında devamlı konuk olmaya başladı. Nakamaru ve Kame'den sonra bir KAT-TUN üyesi daha devamlı bir programa katılmış oluyor. Son gelen bilgilere göre de armonika çalma dersleri almaya başlamış. Bunun bir sahne showu için olduğu söylentileri var ama henüz doğrulanmadı. Belki de yeni singleları içindir.


Sato Takeru son romantik filmi " Kanojo wa Uso wo Aishisugiteiru " nun Tayvan'daki premierine katıldı. Yaklaşık olarak 200 kadar fanın hava alanında karşıladığı sanatçı oldukça yoğun ilgi gördü. Her tarafta ne kadar Kame'ye benzediğine dair yorumlar okuyorum. Sadece göz altı torbaları ve burnu Takeru'yu farklı gösteriyormuş. XD Ciddi anlamda herkes bu ikisini bu kadar benzetiyor bence eğer kardeşi oynamalarına dair bir teklif gelirse hemen kabul etsinler. Bize de çifte seyir zevki çıkar ppfgphfhfg <3 Filmin premieri için ayrılmış 650 koltuk 3 dakikada satılıp bitmiş efenim O_o


Eien no Zero filmi üst üste 8. hafta Japonya sinemalarında 1 numarada kalmayı başardı. Şimdiye dek 128.400 bilet satılmış ve bundan 7 billionu aşkın bir gelir elde edilmiş durumda. Elbette Japonya'da şu sıralar yoğun kar yağışının olması, haftalardır kar altındaki ülkede vatandaşların daha çok kapalı mekan aktivitelerine yönelmelerinin de etkisi var. Üstelik bu durumun daha birkaç hafta devam edeceği söyleniyor. Eğer 12 billion kazanırsa bir rekora imza atmış olacak. Tabii ayrı bir kategori de 1. olma sayısı. Gelen yorumlarda seyircilerin çoğunluğunun göz yaşları içinde izlediği söyleniyor. Merakla takip ediyorum filmin başarısını.


Kyary Pamyu Pamyu ikinci dünya turuna başladı. " NANDA COLLECTION WORLD TOUR 2014 " adındaki turunun ilk ayağı Amerika'nın Seattle semti oldu. Burada bir kulüpte 1.500 kişiye konser veren Pamyu'nun bundan sonraki konserleri de benzer kulüplerde olacak. Konsere başlamadan önce hem çarpık İngilizcesiyle hem de Japonca hayranlarına teşekkür ediyor.


Bundan sonraki konser ayakları ise şöyle,

2/15 (Sat) San Francisco / The Regency Ballroom
2/16 (Sun) LA / Club Nokia LA Live
3/5 (Wed) Chicago / House of Blues
3/7 (Sat) Toronto / Sound Academy
3/8 (Sat) NY / Best Buy Theater
3/23 (Sun) Sydney / Metro Theatre
4/5 (Sat) Hong Kong / ROTUNDA 3, KITEC
4/25 (Fri) Paris / Bataclan
4/27 (Sun) Cologne / Gloria
4/29 (Tue) London / Shepherd’s Bush Empire
5/17 (Sat), 18 (Sun) Tokyo / ZEPP TOKYO
5/30 (Fri) Taipei / Taipei International Convention Center
6/21 (Sat) Singapore / Venue TBA
6/28 (Sat) Bangkok / Bangkok Convention Centre, Central Plaza Ladprao (BCC HALL)



Arashi'nin sevilen üyelerinden Matsumoto Jun ve daha önceden Hana Yori Dango dizisinde birlikte rol aldığı Inoue Mao hakkında çıkan evlenecekler dedikodusu bir türlü ölmek bilmiyor. Yılan hikayesine dönen ilişkide son olarak bir dedikodu dergisinin iddiasına göre Johnny-san artık Matsujun'dan gelen istekleri geri çevirmekten bıkmış ve ikilinin evliliğini bomba bir şekilde açıklamayı planlıyormuş. Ancak bundan önce Matsujun'un ve Mao'nun dizilerinin ve şu andaki kontratlarının bitmesi gerekiyormuş. Otuz yaşına varmış olan Mao'nun ailesinin evlenmesi yönündeki baskısının da bu kararı almalarında büyük etken olduğu yazılmış. Ama ben sanmıyorum ki böyle bir şey gerçekleşsin. En azından Matsujun 35 yaşına gelene kadar böyle bir girişime Johnny'nin onay vereceğini hiç sanmıyorum. Bırakın Johnny'i Julie çıldırır böyle bir şey olursa XD Büyük ihtimalle şu sıralar Matsujun'un yeni dizisinin tanıtımı için yapılan spekülasyonlardan biri diye düşünüyorum. İlginç bir şekilde Matsujun Mao'dan, Kame Kyon Kyon'dan bir türlü kurtulamadı. XD


Akanishi Jin'in eşi Meisa Kuroki elinde tutmayı başardığı birkaç kontrattan biri olan Kate kozmetikleri için yeni reklamını çekti. Şimdi Allah için kadın gerçekten birkaç güzel Japon aktristten biri. Melez kan onu sıra dışı yapıyor. Biraz gözlerinde dengesizlik var ama olsun yine de güzel kadın ve bence Kate onu reklamlarına seçmekte son derece haklı. Jin totosunun üzerinden kalkamadı daha bari Meisa para kazansın. :)

REKLAM


Arashi'nin merakla beklenen yeni singleı " Bittersweet " Matsujun'un dramasının da them parçası olarak piyasaya çıktı. Oricon chartı 511.696 adetlik satışla 1. sırada bitirmeyi başardılar. Bu Arashi'nin single satışlarında bazen istenileni veremediğini gösteriyor. Her ne kadar yarım milyon satmış olsalar da bundan önceki singleları " Calling/Breathles " ilk haftasında 756.000 satarken " Endless Game " 477.000 satmıştı. Bundan sonra üç hafta daha satışlarına eklemeler yaparak belki 600kt sınırını geçerler.

Bugün de Kanjani8 in yeni singleı " King of Otoko " piyasaya çıktı ve ilk gün 172.360 adetlik bir satış gerçekleştirdi. Bundan önceki singlelarından çok çok daha iyi bir satış. Büyük ihtimalle 300kt yakın bir satış elde edecekler. Arashi ve Kanjani singlelarını böyle ardı ardına haftalara koyma zekası da Julie kitagawa'ya ait. :P


F.T.Island 27 Martta 3. Japonca albümünü piyasaya sürecek. Bu da demektir ki yakında konser turları başlayacak. Zaten şu sıralar pek çok Kpop grubunun Japonya'da verecekleri konser turları ilan ediliyor. Bunlar hakkında da alt alta bilgi vermek istiyorum. Ama önce F.T.Island'ın albümlerinin çıkış parçası olan " You Are My Life " isimli muhteşem Japonca şarkılarıyla sizleri baş başa bırakıyorum. Bu ne güzel bir parçadır, günlerdir dinliyorum hala bıkmadım. <3



Big Bang grubunun üyelerinden Daesung da Japonca albüm çıkarmaya hazırlanıyor. 16 Temmuz'da çıkarmayı planladığı albümle birlikte ilk kez solo konser turları da verecek olan Daesung sonrasında Big Bang'in yaz dönüşüne yetişecek.


CNBLUE grubu üyelerinden Yonghwa, Jonghyun ve Jungshin kişisel Twitter hesapları açtı. Grubun ülkemizde de büyük bir takipçisi olduğunu biliyorum. Bu yüzden eğer takip etmek isterseniz, Yonghwa Twitter , Jonghyun Twiter ve Jungshin Twitter hesaplarıdır.



Askerlik sonrası çalışmalarına son hız geri dönen Rain Japonya'daki hayranlarını da unutmadı. 5.000 kişilik bir event için Japonya'ya giden Rain'i hava alanında yaklaşık 500 kişilik bir hayran kitlesi karşıladı. Kendisinin dudak izi basılı biletlerin satıldığı eventte şarkılar seslendiren Rain sonrasında fanları high five eşliğinde uğurlamış. Bildiğim kadarıyla eski KAT-TUN üyesi Koki bile seviyor Rain'i :)

Evettt şimdilik birikmiş haberlerimiz bu kadar. Umarım önümüzdeki hafta Kame'nin film çekimleri biteceği için KAT-TUN la ilgili haberler alırız. Bir sonraki güncellemeye kadar byss~

Bu kez sizlere ilginç bir şekilde veda edeceğim. KAT-TUN elemanlarının şebeklikleriyle XD

Dediğine göre Kame işine giderken böyle giyiniyormuş dikkat çekmemek için. Evet canım gerçekten de hiç dikkat çekici değilsin ppfgğfğhfpg XD Eleman sapık/dedektif arası bir şeye dönmüş farkında değil.


Bizim ciddi boksörümüze bakın hele aslında içine çocuk kaçmış bir yetişkindir de çaktırmıyor XD


Demişler ki KAT-TUN a kız arkadaşınızın ellerinin üşüdüğünü fark ettiniz. Nasıl ısıtırdınız? Diğerlerinin tipleri geçtim Kame'ye bakın. Kızın elini kendi cebine sokarak ısıtırmış. <3 Bir de adama gay diyorlar XD


Bizimkilere grupça poz verin dediklerinde yaptıkları ppfphgpfhfg XD


Son olarak muhabir rolüne büründüklerinde kimse ellerinden kurtulamaz XD


6 Şubat 2014 Perşembe

JMA 2013 Sonuçları!!!


KAT-TUN Kamenashi Kazuya'nın yeni filminin çekimleri dolayısıyla bir dinlenme molasına çekildiğinden grupla ilgili fazla haberim yok bu güncellememizde. Ama olanlar da gayet güzel haberler. Öncelikle her sene düzenlenen JpopAsia Music Awards 2013 kısaltma adıyla JMA 2013 oylamalarının sonuçları açıklandı. 464.722 adetlik oyla geçen seneki oylamanın gerisinde kalan bir oylama gerçekleşti bu sene. Geçen sene 500bin sınırını geçen bir oy sayısı vardı. Ancak birinci ve ikincilerde çok fazla değişiklik olmadı. Yine kendi ülkesi Japonya'da öyle büyük bir fan kitlesine sahip olmayan ve fazla satmayan bir kız rock grubu bir çok birinciliği uluslararası fanlarının çabası sayesinde topladı. KAT-TUN ve Kame de pek çok kategoride ya birinci ya da ikinci oldular. Ayrıca Ueda'nın " Most want-to-be boyfriend " kategorisinde 3. lüğü alması beni çok şaşırttı. Uzun zamandır bu tür oylamalarda Kame dışında bir KAT-TUN üyesini sıralamalarda göremiyorduk. Ancak sanırım bundan sonra Ueda ve Junno'yu sık sık bu listelerin üst sıralarında göreceğiz. :) Akanishi Jin de listelerde iki kategoride kendisine 3. lük bulmuş. Eskiye oranla popülaritesinin düştüğü bu tür oylamalarda daha fazla belli oluyor. Yine de sadık hayranlarının çabasını takdir ediyorum.Sonuçlar kısaca şöyle,


Favorite artist/band

1 ) Scandal
2) KAT-TUN
3) Yuya Matsushita

BEST MV 2013

1) Scandal -  Awanai Tsumori no, Genki de ne
2) KAT-TUN - FACE to FACE
3) Yuya Matsushita - Sweet Love

BEST SINGLE 2013

1 ) Scandal - Awanai Tsumori no, Genki de ne
2 ) KAT-TUN - FACE to FACE
3 ) Scandal - Kagen no Tsuki

BEST ALBUM 2013

1) Scandal - Standart
2) KAT-TUN - Kusabi
3) Yuya Matsushita - Musicoverdose

BEST GIRL BAND

1) Scandal
2) AKB48
3) Perfume


BEST BOY BAND 

1) KAT-TUN
2) ARASHI
3) HEY! SAY! JUMP!

BEST MALE SOLO

1) Akihisa Kondo
2) Yuya Matsushita
3) Jin Akanishi

BEST FEMALE SOLO

1)
Mika Nakashima
2) Ms. Ooja
3) Che'Nelle

Most Promising artist/band

1) Yuya Matsushita
2) LoVendoЯ
3) Chiaki Kuriyama


NEW Artist/Band 2013

Kamenashi Kazuya ve Tamaki Koji'den kurulu Hottake Band'ın yeni grup kategorisinde birinciliği almalarına çok sevindiğimi söylemem gerek. Bu sene kurulan yeni gruplar ve geçici gruplar içinde gerçekten de en başarılısı Hottake Band idi. Dizisi fazla tutmasa da " Sayanora Arigatou " başarılı ve dile dolanan güzel bir parçaydı.

1) Hottake Band
2) Flower Flower
3) Juice = Juice

Best musical ability (vocal, instrumental, etc.)

1 ) Mami Sasazaki
2) Haruno Ono
3) Kazuya Kamenashi

Best use of social media (facebook, twitter, etc.)

1 ) Kyary Pamyu Pamyu
2) Yuya Matsushita
3) Jin Akanishi


Sexiest Male Singer

Bu katagoride Kame üst üste 3 yıldır 1. oluyor. Eternal Best Jeanist olması gibi burada da Eternal Best Sexiest Male Singer olacak böyle giderse. <3

1) Kazuya Kamenashi
2) Yuya Matsushita
3) Hyde

Sexiest Female Singer

1) Haruna Ono
2) Mami Sasazaki
3) Rina Suzuki


 Most want-to-be boyfriend

1) Kazuya Kamenashi
2) Yuya Matsushita
3) Ueda Tatsuya

Most want-to-be girlfriend

1) Mami Sasazaki
2) Haruno Ono
3) Rina Suzuki


Gelelim JRock kategorisineeee~ Bu kategoride One Ok Rock neredeyse bütün ödülleri silip süpürerek artık JRock alanında liderliğe oynadığını bir kere daha kanıtlamış oldu. Ünleri sınırları aşan ve son olarak düzenledikleri Avrupa turuyla adlarından bahsettiren grubun ileride çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. Bu sene kendilerinden çok daha kapsamlı bir dünya turu bekliyoruz efenim.


Favorite artist/band

1) ONE OK ROCK
2) the GazettE
3) GACKT

BEST ROCKING PV

1) ONE OK ROCK - DEEPER DEEPER
2) the GazettE - Fadeless 
3) GACKT - Claymore

BEST SINGLE 2013

1) ONE OK ROCK - Deeper Deeper / Nothing Helps
2) the GazettE - Fadeless 
3) KAMIJO - Louis

BEST ALBUM 2013

1) ONE OK ROCK - Jinsei x Boku =
2) the GazettE - Beautiful Deformity
3) VAMPS - Sex, Blood, Rock N' Roll

BEST ROCKBAND

1) ONE OK ROCK
2) Uverworld
3) VAMPS

BEST ROCK ACT

1) ONE OK ROCK
2) the GazettE
3) GACKT


BEST SOLO

1) GACKT
2) Miyavi
3) KAMIJO


Best musical ability (vocal, instrumental, etc.)

1 ) Taka (One Ok Rock)
2) GACKT
3) Miyavi

Best use of social media (facebook, twitter, etc.)

1) Aoi (the GazettE)
2) GACKT
3) Ruki

New artist/rock band of 2013

1) VANIRU
2) AvelCain
3) Cheese Cake

Sexiest Rocker

1) Kai (the GazettE)
2) Taka (One Ok Rock)
3) GACKT



Kame'nin yeni filmi Joker Game'in Japonya'daki çekimleri tamamlandı. Önce yönetmen ve film ekibi ardından da Kame yurt dışında yapılacak çekimler için ülkelerinden ayrıldılar. Yukarıdaki resimler Kame'nin Singapur hava alanında çekilmiş resimleri. Kame her cuma uçakla Japonya'ya dönüyor, Hang Out ve Going programlarına canlı katıldıktan sonra Pazar gecesi yeniden çekim yapılan ülkeye geri dönüyor. Singapur çekimleri bitti ardından Endonezya'nın Batam adasındaki çekimlere geçildi bile. Oradan da yeniden Japonya'ya dönüş planlanıyor. Belki İngiltere veya Almanya gibi dış Avrupa çekimleri de yaparlar. Merakla gelişmeleri takip ediyorum. Bu arada Kame " Beni herkes KAT-TUN un bir üyesi olarak tanıyor. Ancak gelecek yıllarda bir aktör olarak tanınmaya başlayacağımı düşünüyorum. " şeklinde bir yorumda bulundu. Bu da Kame'nin filmlerde oynamaya devam etmeyi planladığını gösteriyor ki bu çok güzel. Kendisine gelecek için bir yön belirlemiş gibi görünüyor. KAT-TUN un geleceğine dair umutlarında zayıflama mı var acaba diye düşünmeden edemedim bu yorumunu okuduğumda. Sanki gelecekte kendisini KAT-TUN suz da ayakta tutacak bir şeyler edinmek istiyor gibi. Eh haksız da sayılmaz adam iki kere sırtından bıçaklandı neredeyse yani kimseye güvenmemekte son derece haklı. Eğer müzik hiç olmazsa spor spikerliği ve aktörlük ona zaten fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. :)

Bir de filmde küçük bir rol üstlenen geri zekalı bir elemanın twitterden attığı mesajlar tepki topladı. Eleman resmen Kame'nin adını kullanarak kendi müzik çalışmalarını tanıtmaya ve takipçi kazanmaya çalışıyor. Bazı fanlar da en azından film hakkında bir şeyler öğreniriz umuduyla elemanı pişpişliyorlar. Bu durumu daha önceden Jin'e yaklaşmak için onun dansçılarının peşinde koşan fanlardan hiçbir farkı yok. Onlardan da hoşlanmazdım bu gruplardan da hoşlanmıyorum. Mesajlarında daha çok Kame'yle şu şarkıyı dinleyip eğleniyoruz, Kame Will Smith'le arkadaşlarmış vs gibi saçmasalak mesajlar atıyor yani çok önemli değil. :P

Bu arada Joker Game'in İMDB sayfası da açıldı. :) Bu da film hakkında daha bir heyecanlanmama neden oldu yav. :)

JOKER GAME İMBD


Yukarıda Kame'nin de reklamını yaparak grup arkadaşı Ueda'ya destek olmaya çalıştığı Eien No Zero filmi bir rekora doğru koşuyor. Bu hafta itibariyle sinemalarda 6 haftadır 1 numarada yer almayı başaran film hız kesmek bilmiyor. Film daha şimdiden 5 billion yenden fazla kazandı. Kamikaze pilotlarının hikayelerini konu edinen filmi ben de merakla bekliyorum. Baş rollerinde Junichi Okada (V6 grubu üyesi), Miura Haruma, Inoue Mao ve Ueda Tatsuya (KAT-TUN) var.

Filmler demişken... Japanese Film Producers Association (Eiren)  şimdiye kadar 1 Billion yen ve fazlasını kazanan 34 filmi açıklamış. Bunların içinde Johnnys yeteneklerinin başrolünde oynadığı 7 film var. Filmler ve liste içindeki sıralamaları şu şekilde,


6 )  Nazotoki wa Dinner no Ato de - 3.25 billion yen - Sakurai Sho

12 )  Platinum Data  - 2.64 billion yen - Ninomiya Kazunari

17 ) The Movie ATARU-THE FIRST LOVE & THE LAST KILL- 1.85  billion yen - Nakai Masahiro & Tamamori Yuta

20 ) Hidamari no Kanojo  - 1.79 billion yen - Matsumoto Jun

22 ) Library War - 1.72 billion yen - Okada Junichi

27 ) Nou Otoko - 1.27 billion yen - Ikuta Toma

31 ) Yokai Ningen Bem - 1.17 billion yen - Kamenashi Kazuya

Johnnys üyesi grupların resmi fanclub üye sayısı şu anda bu şekildeymiş,

Arashi - 1.520.000
SMAP - 950.000
Kinki Kids - 480.000
Kanjani8 - 330.000
V6 - 240.000
Kis-My-Ft2 - 200.000
Hey Say Jump! - 160.000
KAT-TUN - 140.000
NEWS - 120.000
Tackey&Tsubasa - 110.000
TOKIO - 110.000
YamaPi - 70.000
Sexy Zone - 70.000


KAT-TUN un gag ustası Junno'nun yıl sonu konserlerinde ve sonra düzenlenen eventlerde goodları en fazla satan kişi olduğundan bahsetmiştim. Hem konserlerde hem de eventte uchiwaları, resim dosyaları ve bilumum eşyaları ilk önce satılıp tükenen kişi Junno oldu. Bu konu üzerinde Nakamaru'nun acaba yeterince sipariş vermedik mi gibisinden bir eleştirisi olduğundan geçen güncellemelerde bahsetmiştim. Sonunda bu durum gazetelere bile yansıdı. Tokyo Sport gazetesindeki haberde Junno'nun popülaritesi sorgulanıyor. Acaba Kame'nin popularitesini aştı mı şeklinde bir soru sorularak Johnnys jimusho'dan bilgi istenmiş. Johnnys'den gelen açıklama ise şöyle

" Normal olarak ajans goodlar sipariş verileceği zaman dikkatli bir şekilde ayarlamaları yapıyor, bu durumda en popüler üyeye en fazla olacak şekilde ayarlanıyor, KAT-TUN durumunda ise bu kişi Kamenashi. Junnosuke'nin goodları onunkilerin yarısı kadar sipariş verilmiştir. Ancak büyük ihtimalle Legal High dizisinin Junno'ya getirdiği ilgi ve kazandırdığı fanlarla birlikte popülaritesinde beklenmedik roket yükselişi görüldü. Johnnys goodların tamamının satılmasından memnun olur. Aslında fanların protestolarını duyduğumuz zaman biz de gerçekten endişelenmiştik. "

Anlaşılan artık ajans istese de istemese de Junno'nun ve KAT-TUN un artan popülaritesinden haberdar. :) Bu da iyi bir şey çünkü bir dahaki sefere KAT-TUN a daha fazla good ayarlanacaktır. Bu haberin üzerinden çok geçmeden Johnnys 2014 yılında goodlara 500 ile 50 yen arasında zam yaptığını açıkladı. Cinsin Johnnys XD


Geçen güncelleme de Akanishi Jin'in Hawaii gezisinden bahsetmiştim. Bu gezide şarkı sattığına yönelik haberler çıkan Jin hakkında şimdi de bu haberleri çürüten söylentiler yayılmakta. İddialara göre Jin, kardeşi Reio, eşi Meisa ve kızları Theia'dan oluşan grup Hawaii'ye gizli düğünleri için gitmişlermiş. Meisa ve Jin burada sadece aileleri ve en yakın arkadaşlarının katıldıkları özel bir yemekli resepsiyon vermişler. Yamapi ve Nishikido Ryo'nun da katıldığı bu organizasyonda denilenlere göre Yamapi çifte doğru " Ben de evleneceğim! " diye bağırmış. XD Evliliklerinin üzerinden 2 yıl geçtikten sonra Meisa ve Jin'in böyle bir şey yaptıklarına pek ihtimal vermiyorum. Ama eğer gerçekten amaçları sadece böyle bir şeyse ikinci kez tebrik edelim çifti :)


F.T. Island'ın solisti Lee Hong Gi uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekranlara dönüyor üstelik baş rolde. You're Beautiful dizisindeki eğlenceli karakterinin aksine Hong Gi " The Bride of 100 Years " veya " Bride of the Century " adıyla yayınlanacak dizide kibirli bir varisi canlandırıyor. Lanet altında bulunan ünlü bir şirketin varisi olan kişi ile gizemli olaylar neticesinde yollarının kesiştiği bir kız arasında doğan aşkı işleyecekmiş. Birkaç yere baktım farklı farklı yazılmış konusu ama izleyince öğreneceğiz sanırım. 22 Şubat'ta hem Kore'de hem de Japonya'da aynı anda yayınlanmaya başlayacak dizinin 16 bölümden oluşması planlanıyor.

Bu arada F.T.Island'ın yeni Japonca singleı 16.325 adetlik satışla haftayı 8. sırada bitirdi. ;)


İKİNCİ TRAİLER

Derleme birkaç haber ekleyelim altına :) En zengin koreli ünlülerin listesi açıklanmış. İlk dört şu şekilde,

Erkeklerde

Bi Rain 1,215,000won
Gwon Sang Woo 1,144,000won
Song Seung Hyun 1,122,000won
Jang Geun Suk 535,000won

Kadınlarda

Jun Ji Hyun 1,023,000won
Sin Eh Ra 799,000won
Yoo Ho Jung 557,000won


Super Junior grubu üyelerinden Siwon, Çin'de yeni bir dizide başrol oynamaya hazırlanıyor. " The Heirs " isimli dizide Siwon dedesinden büyük miktar para miras kalan bir adamı canlandıracakmış. Yakında çekimlere başlamak için Çin'e uçacak olan Siwon'un Çin'ce mi konuşacağı yoksa dizinin dublajlı mı olacağı henüz açıklanmadı. Kore'de geçen sezon yayınlanan aynı isimli dizinin Çin uyarlaması olmayacağının altını çizelim.

Kanjani8/ in son singleı Hibiki 234.987 adetlik satışla Oricon chartı 1. sırada tamamladı. Bir ay önce çıkan singleları 176.171 adet satarak yine birinci olmuştu. Bu ayın 19 unda çıkacak singleları King Of Otoko'nun da birinci olacağına hiç kuşku yok. Böylelikle 3 ay süren single maratonundan sonra yeni Ranger filmlerinin çekimlerine başlayabilecekler. Yaza kadar başka bir single çıkaracaklarını hiç sanmıyorum. Bu üç single toplamının 600 bin adeti aşacağı da kesin görünüyor. Kanjani gayet iyi bir satışla güzel para kazandı. :)


AKB48 grubunun geçen güncellemede bahsettiğim çok iyi bir ilk gün açılışıyla satışa çıkan yeni albümleri " 'Tsugi no Ashiato " Oricon chartı 961.531 adetlik satışla 1. sırada tamamlamayı başardı. Böylelikle ilk hafta en fazla satış yapan bayan grup kategorisinde ikinci sıraya yükselmiş oldu. Hala SPEED grubunun 1998 yılında çıkardığı RISE albümlerinin 1.318.00 adetlik satış rekorunu kıramadılar. Ancak her çıkardıkları albümle satış grafiklerini arttırdıkları düşünülürse bu çok uzak bir hayal sayılmaz. Elbette favori elemanlarının eksilmiş olmasına rağmen bu satış geliyor. Single satışlarında düşüş olsa da albüm satışlarındaki yükseliş sanırım farkı kapatmıştır. Arashi'nin bu satış rakamına ulaşması oldukça zor görünüyor. Elbette 2014 ü 1. bitirmek için fanları kasıp ellerinden geldiğince çok kopya alırlarsa o başka aksi takdirde sanırım daha şimdiden AKB48 in 2014 yılının albüm satış şampiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Merakla Arashi'nin yıl sonunda çıkacak albümünü bekliyorum. Bu arada ilk singleları çok yakında piyasada olacak.


Japonya'nın sevilen bayan şarkıcılarından Utada Hikaru yakında evleneceğini açıkladı. İtalyan olan sevgilisiyle çok yakında evleneceğini açıklaması bir resepsiyon veya tören düzenlenecek mi acaba sorularını beraberinde getirdi. Çünkü genellikle Japonya'ya ünlüler evlendikten sonra bu tür haberleri basınla paylaşırlar. Gerekli kağıtların imzalanmasıyla olay biterç (BKZ: AkanishiJin/Meisa Kuroki) Yukarıda adamın tipini görünce neredeyse kolam boğazıma kaçacaktı. XD Ah şu Asya'lılar ve beyaz adamla/kadınla evlenme hayalleri :P

Haberlerimiz şimdilik bu kadar. KAT-TUN un aktivitelerinde bir artış olana kadar fazla haber birikeceğini sanmıyorum ama en azından yeni TV programlarına bir bölüm daha geleceği açıklandı. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum işte. Anlatacak çok şey çıkıyor bu programdan :) Postumu KAT-TUN ve Kame'nin Countdown konserlerinden henüz atmadığım resimleriyle bitiriyorum. Byssssss~