27 Ocak 2015 Salı

Johnny's Şirketinin Gelecekteki Başkanı Açıklandı!!!


Oldukça dolu bir güncellemeyle bir kere daha birlikteyiz efenimmm~ Özellikle KAT-TUN un JYJ ile mücadelesinin neticesini alana kadar beklettim güncellemeyi çünkü en azından benim açımdan büyük önem taşıyordu. Ancak bunun haricinde Johnny's ENT. in geleceğini ilgilendiren çok önemli açıklamalar geçtiğimiz hafta içinde patlak verdi. Öncelikli olarak bu konuya yer vermek istiyorum. Sonuçta Johnny's in geleceği bu şirketle anlaşmalı bütün grupları ve yetenekleri de ilgilendiriyor..


Uzun bir süredir sizlere Johnny's şirketi içindeki güç mücadelesinden ve Fujishima Julie Keiko nam-ı diğer Julie Kitagawa ile Iijima Michi arasındaki iktidar çekişmesinin dedikodularından bahsediyordum. Sonunda bu dedikodular öyle bir noktaya ulaşmış durumda ki Johnny's şirketinin sahibi Johnny Kitagawa'nın kız kardeşi, Julie'nin annesi, ikinci başkan konumundaki Mary Kitagawa'nın deyim yerindeyse patlamasına yol açtı. Her şey Shuukan Bunshun'un Johnny's içindeki güç dengeleriyle ilgili yaptığı bir haberle başladı. Mary, kızı Julie ve önemli bir kaç kişi ile birlikte Matsumoto Jun, Ikuta Toma ve Masuda Takahisa'nın katıldığı özel bir yemek üzerine yazılmış bir haberdi bu. Bu habere çok sinirlenen Mary Kitagawa gazete ile söyleşi yapmak istediğini iletti. 30 yıldır tek bir söyleşi vermemiş bu gölge yöneticiyle bizzat görüşme imkanı yakalayan gazeteciler de elbette bu teklife balıklama atladılar. Ancak söyleşi beklendiği üzere sakin ve bilgilendirici bir söyleşi olmadı tam tersine hedefte Iijima'yı gazetecilerin gözlerinin önünde yerin dibine sokarak saygınlığını zedelemek vardı.

Söyleşi zamanı geldiğinde Marry yanında iki şirket avukatı, bir üst düzey şirket yöneticisi ve iki yardımcısıyla birlikte söyleşi yapılacak yere gelmiş. Johnny-san (83) ın ablası olan bu kadının ondan daha genç ve canlı göründüğü yazılmış. Her ne kadar şirketin başkanı Johnny olsa da onun genellikle yetenek avcılığı yaptığı ve idari işlerle şirketin yardımcı başkanı olan Mary'nin ilgilendiği her zaman söylenen bir şeydi. Sanırım yanında Johnny olmadan böyle bir söyleşiye kalkışmasını ya elindeki güce ya da onun da desteğini aldığına yorabiliriz.

Johnny's 50 yıldan fazladır bu abi kardeşin yönetiminde, bir aile şirketi. Julie de bu kardeşlerden birinin büyük kızı. Oysa Iijima aileden biri değil. Şirket bir zamanlar SMAP ın ard arda gelen skandallarından bıkıp onları deneyimsiz ve menajerlik işine bile başlamamış genç bir stajyerin, Iijima'nın menajerliğine bıraktıklarında durumun bu durumlara geleceğini sanırım asla tahmin etmemişlerdi. Zira Iijima özellikle SMAP'ın bel kemikleri olan Kimura Takuya ve Nakai Masahiro'nun desteğini ve saygısını kazanarak grubu düştükleri çukurdan çıkarmakla kalmamış, onları şirketin gelmiş geçmiş en çok satan grubu haline getirmiştir. Sonrasında ona teslim edilen Kis-My-Ft2, Yamapi ve Sexy Zone grupları için yine SMAP ın özellikle de Nakai'nin büyük destekleriyle güzel şeyler yapmaya çalışmıştır. Son zamanlarda AKB48 tarzı satış stratejilerine yakınlığıyla eleştirilse de gruplarının birbirlerine desteklemesi konusundaki özenini devam ettirmekte.

Julie Kitagawa da kötü bir yönetici değil. Özellikle de Arashi'nin bir dönem dibe vuran satışları sonrasında Matsumoto Jun'un Hana Yori Dango dizisinden gelen popülaritesini çok iyi kullanarak grubu şu anda bulunduğu duruma getirmeyi başarmış biri. Kanjani8 için yaptıkları ortada. KAT-TUN ise bir süre ortalıkta dolanıp tarafsız takıldı, bir ara Iijima'nın grubu SMAP ile yakınlaşsa da sonrasında Julie'nin ekibine katıldı. Bunda sanırım Kame'nin etkisi çok büyük. Julie ayrıca TOKIO, NEWS, Ikuta Toma ve Hey Say Jump! gruplarının da menajeri. Julie'nin en büyük eksikliği yönetimi altına bırakılan çok fazla grup olması dolayısıyla hepsiyle eşit derece ilgilenemeyecek bazılarının geri plana düşmelerine neden olması. Bkz NEWS.



Iijima ve Julie arasındaki mücadele televizyon programlarında da kendini gösteriyor. Iijima Tv Asahi ve TBS kanallarında güçlü. Julie ise NTV de. Fuji TV yarı yarıya bölüşülmüş gibi görünüyor. Uzun bir süredir ikisine ait olan yeteneklerin birbirlerinin programlarına konuk olmamaları zaten dikkatleri çekiyor ve söylentilere neden oluyordu. 24 Hours programında ana sunucular Kanjani8 olmasına rağmen Smap'ın konuk olması, Kimura'nın son dizisi Hero'nun son bölümünde Kanjani8 üyesi Yokoyama Yu'nun rol alması derken bu sene sonunda Matchy-san'ın 35. sanat yılı dolayısıyla hepsini bir sahnede görme şansına erişmiş olduk. Bütün bunlar yavaş yavaş ayrılıkların yok olacağına işaret mi diye düşünüyorduk ki bu söyleşi patlak verdi. Mary'e bu durumdan bahsedildiğinde kadın sesini kızgın bir şekilde yükselterek gazetecilere bağırıyor.

" Burada kaba olduğunu düşündüğüm şey ne biliyor musunuz? Sizin Julie için başkan adayı demeniz! Bu sanki tartışmaya açık bir şey! Bunda yanlış olan ne var? Kendi öz kızımın şirketi devralmasında yanlış olan ne var? Başkan adayı demek sadece kabalık yapmak! Julie gelecekte BAŞKAN OLACAK! Shii-san Julie'miz başkan adayı mı? "

Bu noktada Mary yanında getirdiği üst düzey yöneticiye dönerek ondan da " Hayır, bu yanlış efendim. " diyerek doğrulama alıyor. Böylece ilk kez resmi olarak gelecekte Johnny's şirketinin başkanının Julie olacağı açıklanmış oluyor.

" Bundan doğal bir şey olamaz değil mi? Eğer ben hastalanırsam yerime Julie geçerek başkanlığı devralacak. Ama sizi hayal kırıklığına uğratacağım, hala Shii-san'dan bile daha sağlıklıyım. Önceden yeteneklerimiz az iken bütün menajerlik işleriyle ben ilgileniyordum, Johnny sadece show işleriyle ilgileniyordu. Şimdilerde yeteneklerimiz çok fazla. Julie'nin ne kadar çok çalıştığını göremiyor musunuz? "

Mary sahte konser ürünleri konusunda çetelerle ve yakuzayla nasıl mücadele ettiğinden de bahsediyor. " Bir yerde Yakuza bile kendisinden yüksekte olanları dinler. " diyerek üstünlük taslamaktan da geri kalmıyor. " Eğer gerçekten böyle bir bölünme varsa bu benim yönetimdeki zayıflığımı gösterir. Böyle bir şey varsa Iijima'nın şirketten ayrılmasını sağlarım çünkü bu bize yapılmış bir saldırı demektir. " dedikten sonra Mary yanındaki görevlilerden birine dönerek " Iijima nerde? Git ve onu ara! Hemen buraya gelsin! " diyerek sert bir şekilde emir veriyor. Görevli hemen denileni yaparken Mary " Bunshun-san siz Iijma'nın kızıma karşı bir bölünme içinde olduğunu iddia ediyorsanız bunu ondan doğrulamamda herhangi bir yanlış olamaz değil mi? Çünkü gerçekten böyle bir şey varsa bu çok utanç verici olur. " diyerek yaptığını geçerli göstermeye çalışıyor. Oysa ki o anda Iijima'nın nerede olduğunu, işinin olup olmadığını bile umursamıyor.

Iijima'yı beklerken Mary Julie doğduğu andan itibaren onu başkanlık için yetiştirmeye başladığından bahsediyor. Onu nasıl müzikallere götürdüğünden, İngilizce ve Fransızca öğrenmesini sağladığından özellikle bahsediyor. Çünkü Mary'e göre İngilizce bilmeyen biri şirketin başkanı olamazmış. Gazetecilere yazdıklarının fanlar tarafından okunduğunu ve bunun kötü bir şey olduğunu söylüyor. Çünkü ona göre fanlar sadece yetenekleriyle ilgileniyorlarmış, şirket onları ilgilendirmezmiş. Yoksa Matchy'nin nasıl 35 sene boyunca fanları olurmuş. ( Burada Mary hayal dünyasına yolculuk ediyor. Zira Matchy'nin 35. yıl kutlamasında gördük ki herkes ondan feci halde sıkılmış durumda. Hatta onu tanımayanlar olunca Matchy'nin sizler yoksa bu ülkede yaşamıyor musunuz gibi ego patlaması yaşadığını bilmeyen yok XD )


30 dakika sonra Iijima solgun ve kafası karışmış bir halde mekana geliyor. Gazetecileri selamlayıp iş kartını sunduktan sonra oturuyor. Mary gazetecilere Iijima'ya sorularını sormalarını söylüyor ve bölünmeler hakkındaki sorular geliyor. Iijima,

" Aslında ben de çok sıkıntı yaşıyorum. Zaten ben de bu konu hakkında bir şeyler yapmak istiyordum. Bazı şeylerin fanların internet üzerindeki yazıları sonucunda oluştuğunu düşündüm ama şimdi gazeteler de bu konular üzerinde yazmaya başladığı için insanlar gerçekten böyle bir şey olup olmadığını merak eder oldular. Tam anlamıyla kendimi mağdur gibi hissediyorum eminim Julie-san da böyle hissediyordur. Ben her ne kadar buna engel olmak istesem de eğlence sektöründeki rekabet herkesin sevdiği bir kavram. "

Gazeteci " Peki ya neden Arashi ve SMAP çok zor birlikte çalışıyorlar? "

Iijima " Bunun belirli bir nedeni yok asl- "

Tam bu noktada şimdiye dek sessizce Iijima'yı dinleyen Mary sertçe lafını kesiyor.

" Sonuçta onlar dans edemiyorlar değil mi? "

Tam Iijima'nın önünde, SMAP ın menajerlerinin ve gazetecilerin önünde bunu söyledikten sonra devam ediyor.

" Birlikte çalışsalar bile SMAP dans edemiyor değil mi? İki grup arasındaki dans yeteneğinin farklılığını göremiyor musunuz? "

Elbette imparatoriçe kabaca böyle şeyler söyleyince Iijima aksini iddia edemiyor. Mary yeteneklerini sadece dans eden çocuklardan seçtiklerini, dans etmenin önemini anlatan bir şeyler zırvalıyor ama bunlar TV Show gibi dans etmeyi gerektirmeyen programlarda bile iki grubun yan yana gelmemesini açıklamıyor elbette. Gazeteciler bunu gündeme getirince Mary Iijima'ya temsilcisi olduğu grupları soruyor. Iijima " Smap, Kisumai... " derken yine lafını kesiyor.

" Iijima'nın kontrolündeki grupları bir programlara koymasında yanlış olan bir şey yok değil mi? Burada bir yanlış varsa onun SMAP ın menajerliğini çok uzun süre yapmış olmasıdır. Ajansımızın TOP yeteneği Matchy bile ( Haahahahehhshahapgfdgdf) zaman zaman menajer değiştiriyor ve istediğiyle çalışıyor. Ama size açık olmam gerekirse ellerimi Iijima'nın kontrolündeki gruplara uzatmam. Çünkü dediğim gibi yeteneklerin dans edebilmeleri gerek. "

Mary sustuğunda odaya büyük bir sessizlik çöküyor. Mary dur durak bilmeden yine Iijima hakkında konuşmaya devam ediyor. Ona Takizawa'nın yayınlanması gereken bir programının son anda iptal edilerek yerine bir SMAP showu yayınlanmasından sonra çok kızdığını söylüyor. Elbette sonuçta Tackey Julie'nin kontrolünde olmasa da Iijima'nın kontrolünde de değil. Bu noktada Mary artık egonun ve hakaretin zirvesine ulaşıyor.

" Pek çok kişi Iijima'ya temkinli yaklaşıyor. Çünkü korkutucu olduğunu düşünüyorlar. Benim gibi korkutucu çünkü beni taklit etmeye çalışıyor. Bence benim kadar korkutucu değil. "

Beklendiği üzere Iijima konuşmaya giriyor.

" Eğer konuşmama izin verirseniz açıklamak istiyorum. Televizyon kanalları eğer benden korkuyorsa bunun tek nedeni ortalıkta dolaşan dedikodu ve iddialara gerçekmiş gibi inanmalarıdır. Kendini büyük bir iftiranın kurbanı gibi hissediyorum şu anda. "

Ama elbette ki bu Mary için yeterli olmuyor. " Hayır bu büyük bir problem. Bu yüzden buraya gelmeni istedim. Sana sormadan ve herhangi bir kanıtım olmadan seni kovamam değil mi? " diyerek göz dağı vermeye başlıyor.

" Burada Bunshun-san ve herkesin önünde söylüyorum Iijima, eğer gerçekten bize karşı gelmek istiyorsan SMAP ı da alıp şirketten  hemen ayrıl. Şimdi istifanı istiyorum!' "

Mary'nin sert sözlerine ve istifa isteğiyle karşı karşıya kalan Iijima ciddiyetle bir kere daha söylentileri yalanlıyor.

" Hayatım üzerine yemin ederim ki böyle bir bölünme savaşı yok. "


Peki bu yalanlamara karşılık her yıl Johnny's tarafından düzenlenen Countdown konserinde yaşanan ve Kinki Kids'in Domoto Koichi'si tarafından ilk kez sahnede kabul edilen gerçeğe ne demeli? O zaman patlak verdiğinde yayından hemen kesilmişti bu kısım ama fanlar duyacağını duydu. Şöyle ki normalde şirkete katılım hiyerarşisine göre sahneye çıkmaları gerekirken Julie'nin grupları bir, Iijima'nın grupları birlikte sahneye çıkarak şaşkınlık yaratmışlardı. Her iki tarafın gruplarının da sahneden ayrılmasından sonra sahnede kalanlar sunucular Kinki Kids ve Tackey ile Tsubasa idi. Böyle olunca Domoto Koichi Tackey'e dönerek " Eh bizler tarafsız olanlarız değil mi? " diyerek fanları şoke etti. Bu iki grup her zaman tarafsızlık ilkesi gereği iki tarafa da yakın davranmıyorlardı. Daha çok Johnny'nin grupları olarak kalmaya devam ediyorlardı. İki grup da hem Julie'nin hem de Iijima'nın yeteneklerinin programlarına katılıyorlar, onları da konuk ediyorlardı.

Bundan bahsedildiği zaman Mary'nin gözleri kocaman açılıyor. Kendi yeteneklerinin bile bu savaştan haberdar olması nedense onu çok şaşırtıyor. Iijma ise " Orada değildim bu yüzden bilmiyorum. " diyerek cevap veriyor. Mary ise bu söylemin kayıtlı olup olmadığını araştırma peşinde. Çünkü ona göre Domoto bunu mikrofon elindeyken söylemiş olamaz. Mary ödün vermiyor çünkü ona göre yetenekleri sevimli birer çocuk, böyle şeyler söyleyemez. " Eğer ajanstan istifa bile etseler fanlar onları gittikleri yere takip edeceklerdir değil mi? Çünkü bu yüzden fanlar." diye basit bir kuram sunuyor. 

" Eğer gerçekten Julie ve Iijima arasında bir problem olursa kızımdan yana olurum. Çünkü o benim kızım. Iijima'nın ayrılmasını sağlarım. Ajansımızın TOP yeteneği SMAP değil Matchy'dir. Iijima ajansımızın TOP yeteneği kim? " 

Bu noktada bile bile Iijima'yı " Kondo Masahiko " yani Matchy demeye zorluyor. Bunu söylerken son derece moralsiz görünse bile bu Mary'i durdurmadı. Sarcasmın doruklarına ulaşan Mary yine Iijima'ya dönerek,

" Iijima'nın genel menajer olduğu şirket J-Dream, genel başkanı ise Johnny. Johnny asla şirkette olmuyor, dökümanları incelemiyor, neler olup bittiğini bilmiyor, o halde onu kovalım ne dersin? Burada Iijima ile konuşuyorum! Nasıl benim şirketime karşı böyle şeylerin gündeme gelmesine izin verirsin? Kullandığın kelimeler konusunda daha dikkatli olmalısın. Eğer Iijima Julie'ye karşı gelirse onu kovarım çünkü o benim kızım değil. Eğer Iijima Julie'ye karşı gelirse bana gelmiş olur. Bu da beni arkamdan bıçaklamakla aynı şeydir. Kabul edebileceğim bir şey değildir. Gerekirse SMAP ı çağırır onlarla bu büyük problemi de konuşurum. Eğer bir şirket sahibi olmak istiyorsa gidip kendi şirketini kursun. Iijima ne kadar başarılı olursa olsun ben kızımın tarafında yer alırım. "

Üçüncü kez Iijima'yı kovabileceğinden bahseden Mary'e bu kez Higashiyama hakkındaki dedikoduları soruyorlar. Sonuçta geçtiğimiz sene vefat eden ve Johnny's in annesi lakaplı üst tabakadan kadının ilk tercihinin Higashiyama olduğu açıklanmıştı. Higashiyama ve Julie arasındaki evlilik dedikodularının da aralarındaki 20 yaş farka rağmen halen devam ettiği de hatırlatıldı. 

Mary ise " Eğer Julie ile evlenebilecek biri varsa bu ancak Matchy olabilir. Onun annesini çok severdim. Julie de çok severdi. Ancak Julie Mathcy'den pek hoşlanmaz. Matchy de onunla evlenmeyi kabul etmez. Ama annesi ve ben bu evliliği isterdik. " diyerek şimdiye dek ortaya çıkmamış bir dedikoduyu kendi ağzıyla yumurtlayıveriyor. Bundan sonrasında Mary yeteneklerini ne kadar sevdiğinden bahsetmeye başlarken Iijima izin alarak oradan ayrılıyor.


Makale burada bitiyor. Biz de bildiklerimizle durumu değerlendirebiliriz. Johnny's en başından beri bir aile şirketiydi. Ancak Johnny işten elini ayağını çekmeye başladığında gruplar menajerlere emanet edildi. Menajerler birer şirket başkanıymış gibi güçlendiler. Özellikle de Iijima giderek gücünü arttırdı. Bu öyle bir yere geldi ki artık Julie'nin otoritesini tehdit eder hale geldi. Ancak elbette Julie kendisi kapışamayacağı için durumu annesine bıraktı ve böylece Mary kızını Iijima'yı yerin dibine sokarak savundu. Şirketin bir aile şirketi olduğunu ve böyle kalacağını açıkça yüzüne vurdu ve eğer şirket konusunda umutları varsa hem kendisinin hem de güvendiği SMAP için kapının açık olduğunu açıkça belirtti.

Bu nerden baksanız çok büyük bir meydan okumadır. Mary açıkça Iijima'ya eğer gücün yetiyorsa şirketten ayrıl ve SMAP la birlikte kendi şirketini kur demiştir. Çünkü SMAP dışında sanmıyorum ki Yamapi, Kis-My-Ft2 ve Sexy Zone onu izlesin. Önlerinde şirketten ayrılınca solup giden bir Akanishi Jin ve Tanaka Koki örneği varken hem de. Ancak olur da ayrılırlarsa bunun tek nedeni dışlanmaları olacaktır. Yamapi'ye gözden çıkarılmış muamelesi yapılması, Kis-My-Ft2 zamanında debut yapacak en güçlü grupken onları Iijima'ya vermeleri ve Sexy Zone'un debutu sonrasındaki düşüşü neticesinde Iijima'ye terk edilmesi düşünülürse... 

Iijima şu anda bekliyor. Johnny ve Mary öldükten sonra Julie şirketin başına geçtiğinde yapacağı bir hamle varsa yapacak veya Mary'nin ona yaptığı bu aşağılama sonrasında cidden SMAP ı da beraberinde alıp gidecek. Julie şirketin başına geçtiğinde her şeye hakim olamayacak eskisi gibi. Dolayısıyla meydan Iijima'ya kalacak. Belki de bunu bekliyordur. Eğer Julie kendisini takip eden bir menajerler takımı oluşturmazsa işi çok zor. Iijima ve SMAP şirketten ayrılır ve kendi şirketlerini kurarlarsa biterler mi? Hiç sanmıyorum. Sonuçta SMAP halen çok sevilen bir grup. 1 milyon seyirci toplayan konser turlarını henüz bitirdiler. TV Shıowları iyi reytingler alıyor. Kendi himayelerindeki diğer küçük gruplara ve yeteneklere de destek oluyorlar. Bence beklentilerin aksine bu şirket başarılı olacaktır. Her şey şu anda Iijima'ya bağlı. Iijima kilit isim.

Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim Mary makalede Yakuza bağlantılarından bile eser miktarda bahsetmiş ki buna inanamadım. O.o Bu göz korkutma değil de nedir? Uzun yıllardır Johnny's in yeteneklerinin skandallarını yakuza bağlantıları sayesinde bastırdığı dilden dile dolaşır dururdu. Çok da  yalan değilmiş galiba. O.o Julie yönetiminde bir şirketin eskiye bağlı kalmaya devam edeceği veya artık günümüz şartlarına uymaya başlayacağı konusundaki çelişkiler önemli. Johnny's 21. yüzyıla girmemişiz gibi davranmaya devam edemez. Johnny's market stratejini sadece kendi ülkesi olarak belirlemiş. Bunda yanlış bir şey yok. O halde yurt dışındaki fan kitlesinin onlar için ne kadar önemli olduğuna dair şeyler söylemeyecekler arkadaş. Bu insanlar nasıl sizin gruplarınız hakkında bilgi sahibi olacak? Bir youtube kanalınız bile yok.

Halbuki sadece tanıtım amaçlı bile olsa yani mesela PV lerin yayınlandığı ve her grup için ayrı ayrı açılacak Youtube kanalları güzel olmaz mı sizce? Kpop grupları Youtube'u etkin bir şekilde kullanarak milyonlarca fan edindiler. Bu fanlar ülkelerine gidiyor, turist sayısını arttırıyorlar, para yatırarak yayınladıkları albüm vs alıyorlar, konser düzenlendiğinde kapalı gişe oluyor ve bu insanlar konser ürünlerine de para yatırmaya hazır bir kitle. Sen tutup böylesi önemli bir kitleyi yok sayarsan ancak yerinde sayarsın. Bu açıdan Iijima başa geçtiğinde bu tarz değişiklikler yapabilecek kapasitede biri gibi görünüyor. Julie ise bizler için kapalı kutu. Ailesinin kararlarını izleyecek mi yoksa devrim niteliğindeki kararlar mı verecek bilemiyoruz. Mesela Kame İtalya Film Festivali'nde özel ödül alıp çok övüldüğü zaman Julie menajer olarak çok fazla övgü almış, bu kadının fazlasıyla hoşuna giderek Kame ile gururlanmıştı. Belki de Kame'nin oradaki başarısı yüzünden ve V6 grubunun da bir film sonrasında popülaritesini düzeltmesi sayesinde artık Johnny's film ödüllerini kabul etmeme kuralını bu sene yıktı. Bu da Julie'nin gelişmelere çok da kör olmadığını gösteriyor bence.

Önümüzdeki zaman diliminde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Gruplarımız için hayırlı ne olacaksa o olur umarım :)


KAT-TUN ve JYJ arasındaki nefes kesen birincilik mücadelesini KAT-TUN açık bir farkla kazanmayı başardı. Resmen köşe kapmaca oynarcasına 1.lik bir JYJ nin eline geçti bir KAT-TUN un. Ama neyse ki KAT-TUN un özel versiyonu sayesinde aralarındaki fark epeyce açıldı. Son gün ikinci gün ve son gün eklenen müzik kartlar bile JYJ için birinciliği kazanmasında etkili olamadı. Bence bunda onların yürüttüğü bir taktik hatasının büyük etkisi var. Singleları " Wake Me Tonigth " sadece tek bir şarkı içeriyor ve çıkardıkları 14+1 müzik kartın hepsi de aynı parçayı içeriyor dolayısıyla, sadece kartların üzerindeki üyelerin resimleri farklı o kadar. Oysa eğer ki 3-4 şarkılı bir single çıkarmış olsalar ve müzik kart seçenekleri daha farklı olsa satışlarının yükselmesi işten bile değildi. Yine de tek bir şarkı içeren singlelarının müzik kartlarla birlikte toplamda 135.000 satması bile başarıdır. Sadece kendilerine rakip seçtikleri KAT-TUN u fazla küçümsediklerini düşünüyorum ya da kendilerini fazla büyük gördüler bilemeyeceğim. Bu başarı sayesinde KAT-TUN kuruluşlarından itibaren 23. birinciliğini kazanarak Kinki Kids'in peşinden düşmemiş oldu. Yaklaşık 10 single sonra ve hala 1. olmaya devam ederlerse Kinki'nin Guinnes Rekorlar kitabındaki rekorunu egale edebilecekler. Bakalım önümüzdeki yıllar neler gösterecek. Ancak ben bu sene 3-4 single bekliyorum KAT-TUN dan. Mart'ta, yazın ve bir de sonbaharda yayınlanacak singlelar ile özlemimizi giderelim.

KAT-TUN toplamda 191. 505 adet satarak Oricon'u birinci bitirmeyi başardı. Bu rakam BIRTH singlelından beri ulaştıkları en yüksek rakam. Neredeyse BIRTH ile aynı rakama ulaşmayı başardılar ki BIRTH Kame'nin çok popüler dizisi Youkai Ningen Bem'in them parçası olduğu için çok satmıştı. Dead or Alive da Kame'nin filminin them parçası olduğu için 2. ve 3. hafta satışlarıyla uzun zaman sonra ilk kez 200 bin sınırını geçecekler. Gerçekten çok mutluyum^^

KAT-TUN

LE ① 50,946
LE ② 57,364
REGULAR 40,564
SP VERSION 42,631

TOPLAM : 191.505


JYJ 

CD 86,308
MUSIC KART 49,248

TOPLAM : 135,556


Kuruluşlarından itibaren 1 numara listesinin ilk 3 ü

1 ) Kinki Kids 34 single 2 ) KAT-TUN 23 single 3 ) NEWS 17 single



KAT-TUN SC Premium Show'un bu ayki konukları NEWS grubu oldu. Yeni singleları 2. haftasında 9.908 adet satarak toplam satışını 150.052 adete ulaştırmış durumda. Hala tanıtımlarına devam ediyorlar. Bu kez hem söyleşileri uzundu hem de beklenen collab gerçekleşti^^ NEWS ve KAT-TUN grupları arasındaki benzerlikler hep bu iki grup hayranlarının birbirlerine karşı sempati duymasına neden olmuştur. Üyelerin de iyi anlaşmaları sonucu fanlar da birbirlerini destekliyorlar. :) Bu medley bizlerin uzun süredir beklediği bir şeydi diyebiliriz. Birlikte söyledikleri şarkılar sırasıyla şu şekilde,


Maru ve Massu - Weeeek 
Ueda ve Shige - Expose
Junno ve Koyama -  Chankapana
Kame ve Tegoshi - Love Your self
NEWS - REAL FACE
KAT-TUN & NEWS - SUMMARY


Ayrıca Kame'nin Joker Game filmindeki rol arkadaşı Isaya'da bar bölümünün konuğuydu. Iseya onlara kadınlarda beğendikleri noktaları sorduğunda Nakamaru popo deyince Kame ve Junno'nun " Ama sen Nakamaru'sun " diyerek itiraz etmeleri pdfppfhpfgph XD Kame ise " burun " dediği anda herkesin şokla tekrar etmesine koptum. İnce ve şekilli burunları severmiş Kame efendi. Iseya ise hemen " Yalan söylüyor. Onun Fukada (Joker Game'deki kadın) mini etek giydiğinde nasıl baktığını gördüm. " diyerek hepsini güldürüyor. XD


KAT-TUN - NEWS TALK PART

TALK PART ALTERNATİF

KAT-TUN & NEWS COLLAB

ALTERNATİF

KAT-TUN - DEAD or ALIVE

ALTERNATİF

FULL SHOW


KAT-TUN yeni singlelarının çıkış parçası olan Dead or Alive'ı Music Station'da seslendirecekti ancak ne yazık ki terör örgütü İşid'in iki Japon gazeteceyi kaçırması ve birini öldürmesi neticesinde şarkılarının ülkelerinin içinde bulunduğu duruma uymayacağını düşünerek son dakikada Dead or Alive dan vazgeçtiler. Onun yerine Regular versiyonda bulunan ve çok sevdiğimiz bir başka parça olan White Lovers isimli şarkılarını seslendirdiler. Oturarak sade bir performans sunmuş olsalar da her zamanki gibi harikalardı. Kame sohbet bölümünde yıl sonunda düzenlenen Music Station Super Show'da sahne arkasında X JAPAN grubunun lideri Yoshiki'nin yanına gelip ona başarılar dilemesinden bahsetti. O kadar heyecanlanmış ki kendilerinin sırası gelip sahneye çıktıklarında hala elleri titriyormuş.^^ Zaten X JAPAN ı ve Yoshiki'yi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz bunu duyduğumda gerçekten çok sevindim. Benim için büyük bir hayal Kame ve Yoshiki'yi aynı sahnede görmek. ♥  Bu arada Kame gözlüklü nasssıııı ppfhpgfphgpfhgf ♥


KAT-TUN MUSIC STATION - WHITE LOVERS

ALTERNATİF

Kame'nin Second Love posteri yayınlanınca utanıp yüzünü saklaması XD

VİDEO

Joker Game'in yaratıcısı Shimotsuki Kayoko KAT-TUN u Japonya adına çalışan casuslar olarak işlediği ve özel olarak yayınlacak bir manga yaratmış. Birkaç bölüm olarak Weekly Big Comic Spirits'te yayınlanacak manga ile elbette Joker Game'in promosyonu yapılmış olacak hem de bizler KAT-TUN üyelerini manga karakterleri olarak görme şansını elde edeceğiz. Daha önce Yamanade'nin yaratıcısı da onları manga karakterleri olarak çizmişti ancak böyle bir hikaye kahramanı olarak değil^^ Üyeler çizimlere baktıklarında Nakamaru " Neden sadece ben çıplağım? " diye sormuş hehehe XD






KAT-TUN grup olarak fazla reklamda yer almıyor artık ama ellerindekini de kullanmasını beceriyor. Listen Radio reklamları Joker Game, Dead or Alive ve Listen Radio temalı çok hoş reklamlar olmuş. Junno'yu envai çeşit zibidilik yaparken görebileceğimiz birkaç versiyonu var hem de^^ Ueda'ya pilotluk, Nakamaru'ya da doktorluk pek yakışmış maşallah ♥ 




Kame Joker Game filminin tanıtımlarına hız verdi. Sonuçta birkaç gün sonra gösterime girecek. Baın toplantıları, düzinelerce dergiye kapak olması, TV showlarından showlarına koşması derken umarım kendine bakıyor ve yemeklerini yiyordur diye düşünmeden edemiyorum çünkü çalıştığı zaman kendini ne kadar kaybettiğini hepimiz biliyoruz. Basın toplantılarından birinde iki kriter Kame'ye bazı sorular sorarak onun nasıl bir casus olabileceğine dair bir fikir oluşturmaya çalıştılar. Kame'ye göre o casus falan olamazmış çünkü sır tutamıyormuş. Azıcık alkol aldıktan sonra " Hey millet ben casusum! " diye yumurtlayıvereceğini söylüyor. XD İnceleme sonrası Kame için " Kadınlara karşı zaafı olan biraz sapık bir casus " XD Kame de sırıtarak " Ben de böyle olduğumun farkındayım ama yarın bu " biraz sapık " ibaresi gazetelerde ve televizyonlarda yayınlandığına ailemin yüzüne bakamayacağım galiba " diyor. XD


Kame'nin ve rol arkadaşlarının katıldığı bazı tanıtım programları









Kame'nin kendisinin üstlendiği Sours reklamları da Joker Game promosyonu yaptı. Kame'ye gerçekten hayranlık duymamak mümkün mü? Kendisinin bağlantıda olduğu her reklam ajansı, her program (GOING gibi bir spor programı dahil olmak üzere) her yerde Joker Game ve Dead or Alive'ın promosyonunu yapması, adeta tek kişilik cengaver misali savaşması fazlasıyla takdire şayan. Onun başarılı olması demek KAT-TUN un da başarılı olması demek. Bunun bilincinde ve bir kez daha grubu için savaşıyor. Umarım bir kez daha ihanete uğramaz çünkü son bir darbe sanırım Kame'nin KAT-TUN için savaşma isteğini artık tamamen tüketecektir diye düşünüyorum. Kame Kame Kame Kame... Bir reklam ancak bu kadar güzel bir them şarkısına sahip olabilirdi haheaha XD ♥ 

Bu arada Kame'nin Aralık sonu gösterime giren filmi Vancouver no Asahi 1.200 milyon yen hasılatı aşmış. Şu ana kadar 9.8 milyon adet bilet satılmış durumda. Gerçekten Kame adına çok sevindim umarım Joker Game de bu kadar başarılı olur. 


Kame Joker Game filminin tanıtım turları kapsamında bu ay bütün Arashi programlarına katılacak^^ Julie en azından Kame'yi bu konuda ciddi anlamda destekliyor. Arashi ni Shiyagare programında soru cevap bölümünde üyelere bir soru soruyorlar ve Kame'nin verdiği cevabı düşünerek mavi tarafı veya kırmızı tarafı seçmeleri gerekiyor. İlk soru Kame'nin kadınlarda en çok hoşlandığı bölge dudaklar mı gözler mi? Normalde Kame'den burun demesini beklerdim ama hehehe. Ohno dudaklar derken Sho, Aiba ve Jun gözleri seçiyorlar ve kazanıyorlar. İkinci soru Kame sevgilisiyle tatil için nereye giderdi,  Paris mi yoksa Japonya'da bir bölge mi? Daha önceden Kame'nin konuk olduğu Another Sky isimli programı seyretmiş olan - ki bu konuda seyircilerin epey alayına maruz kalıyor- Sho Kame'nin Paris'i çok sevdiğini bildiğinden Paris'i seçiyor Aiba ile birlikte ve kazanıyorlar. Son soru Kame Arashi üyelerinden kiminle düet yapmak ister? Jun mu yoksa Ohno mu? Sho, Aiba ve Jun'un kendisi Ohno'yu seçiyorlar nedeni de Kame ve Ohno'nun iyi anlaşması, Jun ile çok S ve S olmaları. XD Ama Kame'nin tercihi Jun oluyor ve onu seçmiş olan Ohno kazanarak Kame'nin yapacağı yemeği yemeye hak kazanıyor. Şaşıran Jun'un " O zaman bir Arashi konserine gel yaparız. " deyince Kame'nin " Honto deska? " diyerek ciddiye almasına çok güldüm. XD

Sonra Kame buzdolabından seçtiği yemek kalıplarından biriyle yemek yapıyor. Şu tipe bakar mısınız? Kollarını sıvamış, ince beline önlüğü sarmış, yüzde bir ciddiyet pfhgfpghpghpgfpfh♥


Kame ayrıca V6 grubunun üyelerinden  birinin sunduğu bir programa katıldı. Burada beysbol tutkusundan grubundan ayrılan üyelerden sonra nasıl hissettiğine dair pek çok soruya yanıt verdi.

" Diğer arkadaşlarım da aynı şekilde hissediyorlardır ama benim için başından beri birlikte şarkı söylediğim birinin (Akanishi Jin) birden yok olmasıydı. Benim için kayıp hissi çok kuvvetliydi çünkü en başından beri ikimiz düet yapıyorduk. Bu yüzden sahnedeki açığı kapatmak için daha fazla çalışmam gerektiğini fark ettim. " 

diyor Kame. Ayrıca hala bazı şeyleri kabul edemediğini ama yine de çok uğraştığını söylüyor. Eminim içten içe hala daha fazlasını yapsaydım kalırlar mıydı diye düşünüyordur. Sanki her şey onun çabasına bağlı gibi hissediyor olmalı çünkü sorumluluk hissi çok kuvvetli biri. Ancak gitmek isteyeni bağlasan durmaz derler ya aynen öyle bir şey. Umarım Kame de bunu bir gün bizler gibi kabullenir. Onun için çok daha zor olduğundan eminim çünkü giden insanlar KAT-TUN için onunla birlikte ter dökmüş insanlar. Nasıl emeklerine sırt çevirebildiklerini idrak edemiyormuş gibi görünüyor.


VİDEO



Nasıl poster ama? *_* Şubat ayının 6 sında başlayacak olan Kame'nin yeni dizisi Second Love'ın posteri yayınlandı. Posterin gösterildiği bütün tanıtım programlarında " seksi " olarak nitelendirilen poster kimi sunucuları adeta şoka soktu diyebilirim. XD Hatta tombik bir tanesinin ekrana dönüp postere bakıp önüne döndükten sonra şokla bir kere daha postere dönemsi ve aşağı yukarı incelerken " Sugooiii sugoiiiii " diye söylenmesi tam kopmalık.


Dizinin fragmanlarında da Kame'yi modern dans yaparken, Fukada'yı karşıdan izlerken ve ona ilan-ı aşk ederken gördük. Daha şimdiden telefon numarasını verme sahnesi epic bir hale gelmiş durumda. Hatta programlardan birinde bir sunucu kadın " Eğer ben olsaydım sadece uzatması yeterdi hemen alırdım. " dedi hahah XD Dans sahnelerinde bir bütünlük yok gördüğüm kadarıyla Kame'ye güzel görünebileceği birkaç estetik sahne, artistik görünebileceği birkaç tane de akrobatik sahne yaptırmışlar, sonra da bunları birleştirmişler gibi görünüyor. Ama bir bütün olarak hoş durduklarını kabul etmek gerek. Bu dizi giderek daha fazla ilgimi çekmeye başladı. Tokyo Bandwagon gibi olmayacağı şimdiden belli en azından baş roldeki hatunla öpüşecek, anlayan anladı sanırım. XD

Dizinin açılış them parçası KAT-TUN tarafından seslendirilen " KISS KISS KISS " olacakmış. Bu da yeni single için umutlarımızın artmasına neden oldu elbette.^^ Ama Mart ayında büyükler ligi single ve albüm çıkarıyor, Mart olmasa bile en azından Nisan'da bir single çıksa güzel olurdu. Ana parçayı ise MiSa seslendirecek. Yani iki güzel parça dinleyeceğiz.


VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO


Size geçen güncellemede Miyavi'nin Ellen Show'a konuk olacağından bahsetmiştim. Sonunda büyük hayallerinden birisi gerçekleşti ve Miyavi Amerika'nın en çok izlenen showlarından birine katıldı. Konuşma faslını izlerken ikinci elden utanç yaşayabilirsiniz zira Miyavi çok gergindi ve İngilizce'si de zayıftı. Buna rağmen neden yanında bir çevirmenle çıkmadığını anlayabilmiş değilim. Showun konuklarının İngilizce konuşmalarını şart koşan bir kuralı mı var acaba? Ama performansı bir harikaydı. MIYAVI performansında sırayla önce " What's my name? " şarkısından bir kısım ardından da " LET GO " şarkısından bir kısım seslendirdi.


VİDEO

VİDEO


Ailee , Jay Park ve Sane'nin ülkemizde verme ihtimalleri olan Unite The Mic konseri hakkındaki detaylar sonunda açıklandı. İstanbul Volkswagen Arena'da düzenlenmesi planlanan konser için tarih olarak 17 Mart, saat 19:30 belirlenmiş. Ancak bilet fiyatlarının çok yüksek oluşu nedeniyle ilginin az olacağı düşünülmekte.


VIP bilet (imza ve Hi-Touch etkinliği içine dahil): 510 TL
DELUXE VIP bilet (hi-touch etkinliği dahil): 375 TL
Diğer biletler: 100 TL


29 Ocak - 17 Şubat arasında BILETIX üzerinden bilet satışları olacak ancak yeterince bilet satılmazsa konser iptal edilip bilet alanların parası geri verilecekmiş. Bu kişiler içinde ancak Ailee sevilen birisi ancak o bile çok fazla seyirci çekemeyecek bana göre. Şimdiden geçmiş olsun. Bakalım ülkemizdeki Kore fanları bu etkinliği gerçekleştirebilecek kadar güçlüler mi göreceğiz. Bence Jay Park ve Sane yerine birkaç popüler Kpop grubu olsa daha fazla ilgi çekerlerdi.


Jang Geun Suk şu sıralar çok zor günler geçiriyor. Arada sırada bütün yurt dışında faaliyet gösteren sanatçılar gibi o da vergi kaçakçılığıyla itham edilir, bu konuda dedikodular yapılırdı. Ancak bu son patlak veren dedikoduya sahibi olduğu şirket tarafından yalanlama gelmesinin hemen ardından şirketin aslında 9 milyon dolar vergi cezası ödediğinin ortaya çıkması neticesinde Jang Geun Suk Three Meals a Day programından çıkarıldı, halkın ve gazetecilerin sert eleştirilerine maruz kaldı. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Kore toprakları dışında bir yerden emlak veya toprak alan kişi bunun için Kore'ye vergi ödemek zorunda. Çünkü Kore'ye değil başka ülkeye yatırım yapmış sayılıyor. Ayrıca elde ettiği gelirlerden de vergi vermeli. Tabii yurt dışında en çok faaliyet gösteren  Rain, Jang Geun Suk, Kim Hyun Joong, JaeJong ve Lee Min Ho gibi ünlüler özellikle mercek altına alınıyorlar. Vergi kaçakçılığı vatana ihanet gibi tepki alıyor. Bu yüzden sanatçıların çok dikkatli olmaları gerekiyor. Jang'ın şirketi çalıştıkları incelemelerde çalıştıkları musahebe şirketinden kaynaklanan bir hata yüzünden ceza ödediklerini ancak bu durumun kesinlikle Jang ile bir ilgisinin olmadığını belirtmesine rağmen sonuçta şirketin sahibi bizzat Jang olduğu için okların hedefine giriyor. Jang'ın kendisi de fanlarından defalarca özür dilediği ve ne kadar çok üzgün olduğunu belirttiği bir mektup yayınlamış. Kore medyasında şu anda araştırılan ve ceza alan o kadar kişi varken neden özellikle Jang'ın üzerine gidiliyor ve gündemde tutuluyor tarzı savunmalar yapılsa da sanırım Jang'ın en büyün dezavantajı şirketin sahibinin kendisi olması. Bakalım gelecek günler sanatçıya neler getirecek göreceğiz.

Haberlerim şimdilik bu kadarrrr ~ Bayağı dolu dolu bir güncelleme oldu. Ama bir sonraki de en az bunun kadar dolu olacak. Kame'yi yine VS Arashi programında bu kez Arashi takımının bir parçası olarak izleme şansını bulacağız. Ayrıca Second Love ilk bölümüyle ekrana gelmeden önce promosyonların da artacağını düşünüyorum. Sizlerin de Johnny's konusundaki fikirlerini merak ediyorum. :)



23. 1. likleri için benim tatlı, poz vermekten aciz, sevimli grubumu kutlarım^^

Selfie çekmeye çabalarlarken XD tey Allam yaaaa siz kim selfie çekmek kim XD



15 Ocak 2015 Perşembe

KAT-TUN vs JYJ


Yeni yılın ilk güncellemesinden merhabalarrrr~ Bendeniz Darkangel hepinizin yeni yılını bir kez daha kutlarım. :) Bu yıla güzel haberler başladık ama bakalım devamı nasıl gelecek. @.@ Bu ara güncellemeyi yapmak istedim çünkü önümüzdeki haftalarda KAT-TUN un yeni single promosyonları başlayacak. Müzik programlarına katılacaklarını var yasayarak diğer güncellememi biraz boşaltmak istiyorum^^


Bu vereceğim haber kötü haberin habercisi olabilir *Ne dedim ben ya?* XD Geçen güncellemede ünlü Kpop grubu JYJ nin KAT-TUN la aynı gün single çıkaracağı için endişelerimi dile getirmiştim. Bu endişe şu anda tavan yapmış durumda çünkü JYJ hiç de adil oynamıyor. Her single içinde verilecek hediye müzik kartlarla satışlarını katlama amacındalar. Bu müzik kartların bedeli sadece 500 yen ve 1 CD + 11 versiyon müzik kartla birlikte sanki 12 adet CD satmışlar gibi sayılacak. Bu tehlike sonrasında Johnny's genellikle yapmadığı bir şey yaparak sürpriz ek bir versiyon çıkarma kararı aldı. Detaylarına bir göz atalım,


Dead or Alive <New Year Lucky Draw Special Edition>

1. Dead or Alivee (Single Version)
2. ART OF LIFE ~ Snowflake ~ Kuresento
3. WHENEVER I KISS YOU ~ FLASH ~ Emerald ~ Hanasanaide Ai
4. In Fact ~ countDown 2014-2015~Dead or Alive
*2-4 are live versions (recorded on 12.31.2014-1.1.2015 at KYOCERA Dome, Osaka)
5. CountDown Special Talk (30min.)


Böylesine harika bir ek çıkarma kararı almalarına çok sevindim. Bu da şirketin KAT-TUN un kaybetme riskinin farkında olduğunu gösterir. Ancak bu haberin hemen ardından bu kez JYJ tarafından bir açıklama geldi. Müzik kart sayısını 14+1 e çıkardılar. Böylece JYJ bu birinciliği gerçekten istediği mesajını vermiş oldu. KAT-TUN ve DBSK daha önce karşılaşmış ve KAT-TUN kazanmıştı. Aynı zamanda KAT-TUN TVXQ da birkaç kez karşılaştı ve KAT-TUN yine galip geldi. Ancak bu kez Japonya pazarından şirketlerinin zulmü nedeniyle uzun süre uzak kalan ve hayranlarının çok özlediği, üyelerinden JaeJong'un askere gitmeden önce çıkaracakları son single olan bu single JYJ hayranları için büyük önem arz eder hale gelmiş durumda. Online internet sitelerinde bile JYJ ve KAT-TUN rekabet içinde. Elbette JYJ yine önde zira bir zamanlar Asya'nın en büyük grubu haline gelmiş olan bir efsaneden bahsediyoruz. Üstelik uluslararası alanda KAT-TUN dan daha fazla tanınıyor. Bu yüzden internet üzerindeki satışların üstünlüğünü çok normal karşılıyorum. Ancak keşke JYJ böyle ucuz numaralarla Japonya pazarında galibiyet aramak yerine adil bir şekilde savaşsaydı. Sırf bu müzik kart safsatası yüzünden KAT-TUN yıllardır çektiği bütün sıkıntılara rağmen korumayı başardığı 1. lik başarısını kaybederse gerçekten çok çok üzüleceğim. :(


KAT-TUN no Sekaiichi Tame ni Naru Tabi yeni bölümüyle ekranlardaydı üstelik bu kez yerel değil bütün Japonya da yayınlandı. KAT-TUN vs Tehlikeli Yaratıklar demek sanırım bu bölümü yeterince özetler nitelikte. İnsanlar için tehlikeli olabilecek yaratıkları ormanda ve denizde avlamaya çıkan grubu izlerken gülmekten yanaklarınız acıyacak. XD Zaten korkak Nakamaru'nun varlığı tek başına yetiyor ama ona bir de Junno eklenince eğlence sayısı katlanıyor. Her şeye rağmen cesur ve zalimce uyandırıldığında karşısındaki kişiye vurabilen Ueda, saf ve eğlenceli Junno, korkaklığı dillere destan Nakamaru ve cesareti, azmi ve cool tavırlarıyla grubun dengesini sağlayan Kame'yi izlemek için hiç zaman kaybetmeyin derim. Özellikle uyandırma seansları epic bir hal almış durumda. O yüzlerine yerleştirdikleri şeylerle üyelerin girdikleri hallere bakın yav, bu arada tanıyamadıysanız yukarıdaki Kame hahahehahe XD Ardından bir de vücutlarına kaynak su dökerek?! sözde şaka? yapıyorlar. Zavallılara ekrandan izlerken ben acıdım valla. Kame'nin yuvarlana yuvarlana kaçarken sergilediği vücut show güzeldi ama pfgpdfphdfgpfh♥

Denizdeki avlamada Kame vs Ahtapot güne damgasını vurdu. Kame'nin ahtapot sevdasını bilmeyen kalmamıştır herhalde. Bir tane görünce cengaver gibi saldırdı hayvana XD Bir cebelleşme, bir mücadele derken yanlarındaki denizcinin de yardımıyla Kame Takosunu yakalamayı başardı. Fanlar bu olayla çok eğlenmişler. Birisi " Kame Tako'yu yakalayınca Yüzüklerin Efendisi'ndeki Gollum gibi " My Preciusssss~" diyecek diye beklemedim değil " demiş hahaha XD Gece karanlığında sahildeki avlarında da Kame en başarılı isimdi hatta programdaki sözcüleri kardan adam bile Kame saikooo dedi. ♥ Nakamaru'nun tehlikeli diye zararsız yengeçleri yakalayıp yakalayıp durması birkaç çağrıdan sonra diğer seslenişlerinin dikkate alınmamasına yol açtı biraz ama olsun sonunda en tehlikeli yaratığı o yakaladı. Effeim Maru :)


KAT-TUN no Sekaiichi Tame ni Naru Tabi


FULL SHOW

FULL SHOW ALTERNATİF



KAT-TUN üyelerinden Nakamaru'nun sunucularından olduğu Shuichi programında KAT-TUN Countdown konserleriyle ilgili özel bir bölüm yayınlandı. Bu bölümde son konserlerin sahne arkasına göz atma imkanımız oldu. Çok fazla olmasa da yine her zamanki gibi sahne arkasında Kame önderliğinde çıkışa hazırlandıklarını, provalarda yukarı doğru yükselen sahne setlerinden ürken Nakamaru'yu setler üzerinde zıplayarak korkutan Kame'nin evil planlarını, geçen yayınlanan hızlı tren bölümüyle ilgili fanların yorumlarını izleme şansımız oldu. (*^3^)/~☆ Hala bir DVD haberi gelmiş değil ama içimden bir ses bu son singleın başarısının KAT-TUN un gelecek kararları için çok etkili olacağını söylüyor. :(


Shuichi KAT-TUN özel bölüm

FULL

ALTERNATİF


Kame'nin beklenen filmi Joker Game ilk galasını gerçekleştirdi. 1.600 fanın katıldığı bu özel galaya Kamenashi Kazuya, Fukada Kyoko, Iseya Yusuke ve yönetmen Irie Yu katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği galada Kame ve Fukada birlikte çektikleri aksiyon ve sevişme sahnesinden bahsettiler. Özellikle sevişme sahnesinin çekiminin 2 gün sürmesi çok büyük sükse yarattı. Neden bu kadar uzun sürdüğü sorulduğunda Kame'den çok ilginç, absürd ve komik bir cevap geldi.

Meğersem bu sahne açık alanda çekilmiş ve bu alanın çevresi ineklerle doluymuş. Bu sahnenin çekimine başladıklarında sanki ne yaptıklarını anlamışçasına inekler birden nedensizce heyecanlanarak mölemeye başlamışlar. Sonuçte çekimleri keserek ineklerin sakinleşmesini beklemek zorunda kalmışlar. (*^o^*)  Kame ineklerin sakinleşmesini beklerken geçen zamanın bir çocuğun doğumunu beklerken geçen zamandan daha zor geçtiğini söyleyerek herkesi güldürdü. (*^o^*)

Bahsetmişsim hatırlarsanız Kame bu filmin çekimleri boyunca bir Japonya'ya bir Singapur'a uçup durmuştu. Bu gidiş gelişlerin birinde Kame bayan rol arkadaşı Fukada'ya banyo halısı getirmiş Japonya'dan hediye olarak. Kaldıkları mekanda rahat etmesi için. *owwww* Hatun memnuniyetle kabul etmiş. Sonra Iseya Fukada'ya o halıya ne oldu diye sorunda hatun cevap veremeyerek utangaçça gülümseyince her şey ortaya çıktı. Meğersem Fukada ülkesine geri dönerken halıyı orada bırakmış. . (*^o^*)  Kame ve Iseya birleşip sahnede kadını bayağı utandırdılar bu yüzden. XD

Aksiyon sahnelerinde Kame'nin dublör kullanmadığını ve bütün sahneleri kendisinin çektiğinden bahsedildi. O kadar ki Fukada'nın bıçakla Kame'ye saldıracağı sahnenin çekimlerine başlamadan önce yönetmen ona " Kamenashi'ye gerçekten saldır. Eminim senin saldırılarını durduracaktır. " diyerek Kame'in yeteneklerine duyduğu güveni ortaya koymuş. Kame de eğer yönetmen ona tamamen soyun deseydi itiraz bile etmeden kabul edeceğini belirterek yönetmene duyduğu güveni sergilerdi. *Ta-Ta-Tamamen mi? gulps*

JOKER GAME PREMİER HABERLER

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO


Kame'nin Aralık ayının son haftalarında gösterime giren filmi Vancouver no Asahi ise gayet güzel bir başarı elde etmiş durumda. Son açıklanan verilerde durum şu şekildeydi,


The Vancouver Asahi

- 708,859 viewers / 882,135,700 Yen (7,456,693 USD)


 Henüz yeni toplam açıklanmasa da şu anda filmin 1 Billon yeni geçtiği söyleniyor. Bu da Kame'nin başarı hanesine güzel bir puan ekleyecek hiç kuşkusuz. Youkai Ningen Bem de aynı şekilde 1 billon yeni geçen bir film olmuştu. Ore Ore ve Vancouver nor Asahi uluslararası festivallerde ödüller aldı. Bütün bunlar onun oyunculuk kariyeri için çok olumlu puanlar. Zaten Kame de son roplarında artık western bir filmde rol almanın nasıl bir şey olduğunu hayal etmeye başladığından bahsetti. Eğer onun ününü kullanacakları ufak bir rol ise gerek yok Kame'cim biz böyle de mutluyuz^^ 

Youkai Ningen Bem demişken dizinin geçen sene sinemalarda yayınlanan filmi ilk kez televizyonda yayınlandı ve 11.0% reyting elde etti. Filmi de dizisi gibi başarılı maşallah :)


Geçen haberlerde sizlere Kame'nin Srilanka'ya yaptığı geziden bahsetmiştim. GOING programında bu hafta bu gezi yayınlandı. Kame'nin korumasız bir şekilde pazarları gezmesi ve kapıları açık seyahat eden trene binmesini, çocuklarla çabucak kaynaşmasını izlemek için zaman kaybetmeyin derim. :)

VİDEO



KAT-TUN gibi büyük badireler atlatmış ve yoluna devam etmeye çalışan bir başka grup da NEWS bildiğiniz üzere. NEWS grubunun yeni singleı KAGUYA ilk haftasında toplamda 140.144 adet satarak Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardı. Bu onların kuruluşlarından beri devam eden 17. 1.likleri olmuş durumda. KAT-TUN un hemen arkasındalar^^ Bir önceki singlelarında extra olduğu için 180binin üzerinde bir rakama ulaşmışlardı. Ancak ondan önceki singlelarına bakıldığında 130-150 bin arasındaki çizgilerini korumaya devam ettikleri görülüyor. Ayrıca zaten 2 ve 3. hafta satışları sonrasında bu rakamın 160binin üzerine çıkacağını düşünüyorum. NEWS in Kaguya'sı gayet eğlenceli ve dikkat çekici bir parça aslında neden daha fazla satmadığını merak ettim. Ancak son zamanlarda kart ekleriyle single çıkarak gruplar hariç genel olarak Arashi dahil Johnny's gruplarının satışlarında düşüşler olduğunu bir gerçek. Çağa ayak uydurmaya direttikleri sürece de bu düşüşün devam edeceğini düşünüyorum. Ayrıca Soundscan verilerine bakarsak Oricon listesinden daha fazla satış yaptıklarının görüldüğü de dikkatlerden kaçmadı.


【NEWS】 KAGUYA(3 ONE(4 ワークエ(4 チャンカパ(9 Fight(2 さくら(2 ABO(2 Happy(2
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
火      *81,495 *96,805 *50,926 121,097 *66,887 *78,546 112,153 *84,339
水      *27,958 *27,186 *22,724 *50,632 *37,689 *48,445 *65,588 *57,103
木      *12,297 *11,839 *10,182 *24,613 *16,020 *24,170 *18,709 *22,063
金      **6,703 **6,942 **7,746 *16,712 **9,877 *12,724 *10,309 *11,324
土      **5,237 *32,306 *30,412 *11,630 **6,270 *10,211 *11,132 *13,197
日      **3,705 **4,423 **3,374 **8,317 **6,094 **9,013 *10,848 *13,278
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
推定売上 137,395 179,501 125,364 233,001 142,837 183,109 228,709 201,304
週間枚数 140,144 182,772 130,899 244,710 150,261 195,204 234,448 201,304


Soundscan:

*61,098 KAGUYA【Tip A】(CD+DVD) / NEWS
*43,925 KAGUYA【Tip B】 / NEWS
*42,129 KAGUYA【Regular】 / NEWS

TOPLAM: 147.152


Ayrıca NEWS grubu üyelerinden Shige'nin profesyonel olarak yazarlıkla uğraştığını daha önceden yazmıştım. Şimdi kitaplarından " Pink and Grey " yine bir Johnnys yeteneği olan Nakajima Yuto'nun baş rolünde film oluyor. Bu da en azından Shige'nin yazarlık geleceği açısından olumlu bir gelişme. İleride idollükten emekli olduğunda da yapacak bir şeyleri olmalı sonuçta. :)


Oguri Shun ve Ikuta Toma'nın baş rolünde oldukları yeni dizi  " OUROBOROS ~ Kono Ai Koso, Seigi " gümbür gümbür geliyor. Sadece Oguri ve Ikuta'nın olması zaten bir reyting getirisiydi ancak dizinin them parçasını da Arashi grubunun seslendireceği açıklanınca dizi iyice gündeme oturmuş durumda. Genellikle Arashi üyelerinden herhangi birinin yer almadığı projeler için şarkı söylemez bu bir ilk olacak ama Ikuta sonuçta bir Johnnys üyesi ve bu dizi oldukça popüler olacağa benzer. Ayrıca Ikuta'nın ve Oguri'nin de Arashi üyeleriyle yakın arkadaş olduklarını biliyoruz. Özellikle Matsujun'la. " Sakura " isimli single 25 Şubat'ta piyasada olacak. 2 versiyon halinde piyasada olacak olan single aynı zamanda Arashi'nin 2015 teki ilk singleı olacak.

Arashi demişken grup Japonya'nın turistleri çekmek için hazırlanan tanıtım videosunda oynadı. Videonun konusu Japonya'nın arkasındaki çalışkan kişiler. Gerçi bu reklam oldukça eleştiri aldı. Yani bu reklam sadece Asya'lı turistler için hazırlanmış gibi görünüyor zira Avrupa ve Amerika'dan tutup bu videoyu izleyecek ve Arashi'yi tanıyacak kaç kişi olacaktır? Normal insanlarla çekilecek bir reklamın daha başarılı olacağını ileri süren eleştiriler oldu. Fena bir reklam olmamış ama bence sanki eleştiriler biraz haklı gibi. Ama bir de şöyle düşünmek gerek Asya'lı bir turist senede birkaç kere Japonya'lı ziyaret edebilirken Avrupa ve Amerika'lı turistin bunu yapması pek mümkün değil. Hani derler ya sürümden kazanma hesabı ;) XD

REKLAM



Oricon'un bu seneki liderliğini iki dalda AKB48 kızları alırken iki dalda Arashi kazandı. En çok single ve albüm satışında AKB48 kızları birinci olurken en çok DVD satışında ve toplam en çok satan sanatçı katagorisinde Arashi birinciliği kimseye kaptırmadı. Soundscan verilerine göre ise Albüm dalındaki birinciliği Frozen Soundtrack alırken single, DVD ve toplam satış birinciliklerini Arashi kazandı. AKB48 kızları soundscan verilerinde dereceye giremediler ne yazık ki. Ama Oricon resmi kabul edildiği için AKB48 kızları başarılı kabul edilmiş oldular. Albüm dalında Frozen Soundtrack Arashi'yi geçerek 2.liği kazandı Oricon listelerinde. Oricon verilerine göre ilk 100 verilerini vereceğim ve Johnnys gruplarını işaretleyeceğim. Görüleceği üzere liste AKB48 ve türevleri ile Johnnys grupları tarafından neredeyse ikiye paylaşılmış. XD DVD listesinde KAT-TUN un düşük satışına rağmen 15. sırada yer alabilmesine çok sevindim. :)  KAT-TUN 2014 ü 1 single, 1 albüm ve 1 DVD ile tamamladı. IN FACT single listesinde 43., COME HERE albümü 48. sırada yer aldılar.


ORİCON 2014 SİNGLE İLK 50 


1. AKB48 – Labrador Retriever (Sales Number: 1,786,825)
2. AKB48 – Kibouteki Refrain (Sales Number: 1,156,706)
3. AKB48 – Mae Shika Mukanee (Sales Number: 1,153,906)
4. AKB48 – Suzukake no Ki no Michi de “Kimi no Hohoemi wo Yume ni Miru” to Itte Shimattara Bokutachi no Kankei wa Dou Kawatte Shimau no ka, Bokunari ni Nannichi ka Kangaeta Ue de no Yaya Kihazukashii Ketsuron no You na Mono (Sales Number: 1,086,491)
5. AKB48 – Kokoro no Placard (Sales Number: 1,058,059)
6. Arashi – GUTS! (Sales Number: 604,654)
7. Arashi – Bittersweet (Sales Number: 591,847)
8. Nogizaka46 – Nandome no Aozora ka? (Sales Number: 578,174)
9. EXILE TRIBE – THE REVOLUTION (Sales Number: 573,268)
10. Nogizaka46 – Kizuitara Kataomoi (Sales Number: 546,832)
11. Nogizaka46 – Natsu no Free&Easy (Sales Number: 526,564)
12. Arashi – Dare mo Shiranai (Sales Number: 525,055)
13. SKE48 – Mirai to Wa? (Sales Number: 503,917)
14. SKE48 – Bukiyou Taiyou (Sales Number: 461,539)
15. NMB48 – Takane no Ringo (Sales Number: 451,335)
16. NMB48 – Rashikunai (Sales Number: 449,983)
17. Kanjani8 – King of OTOKO! (Sales Number: 389,313)
18. Sexy Zone – Kimi no HITOMEBORE (Sales Number: 347,737)
19. HKT48 – Sakura, Minna de Tabeta (Sales Number: 327,815)
20. Kanjani8 – Itta Janai Ka / CloveR (Sales Number: 308,369)
21. HKT48 - Hikaeme I love you! (Sales Number: 308,251)
22. Johnny’s WEST - Ee Janai Ka (Sales Number: 307,948)
23. Kis-My-Ft2 - Another Future (Sales Number: 263,615)
24. Kanjani8 - Hibiki (Sales Number: 263,553)
25. SMAP - Shareotsu / Hello (Sales Number: 250,616)
26. Kis-My-Ft2 - Hikari no Signal (244,808)
27. Eight Ranger - ER2 (241,824)
28. Hey!Say!JUMP - AinoArika (236,027)
29. Hey!Say!JUMP - ウィークエンダー/明日へのYELL (214,581)
30. Sandaime J Soul Brothers from EXILE TRIBE - R.Y.U.S.E.I. (207,932)
31. Kanjani8 - Omoidama (207,240)32. Busaiku - Tana kara botamochi (203,069)
33. Kanjani8 - がむしゃら行進曲 (201,022)
34. NEWS - ONE -for the win- (199,007)
35. Hey!Say!JUMP - Ride With Me (190,193)
36. Golden Bomber - 101回目の呪い (180,893)
37. EXILE - NEW HORIZON (174,612)
38. Sexy Zone - King&Queen&Joker (172,503)
39. SMAP - Yes we are/ココカラ (167,813)
40. KinKi Kids - 鍵のない箱 (167,384)
41. SMAP - Top Of The World/Amazing Discovery (164,577)
42. Morning Musume.'14 - What is LOVE? (160,798)
43. KAT-TUN - In Fact (160,192)
44. Mr.Children - 足音 ~Be Strong (147,275)
45. Sandaime J Soul Brothers from EXILE TRIBE - C.O.S.M.O.S.~秋桜~ (143,733)
46. Sexy Zone - 男 never give up (142,568)
47. Morning Musume.'14 - TIKI BUN (141,821)
48. Tohoshinki - Sweat/Answer (140,300)
49. SEKAI NO OWARI - スノーマジックファンタジー (140,048)
50. King Cream Soda - ゲラゲラポーのうた (136,068).


ORİCON 2014 ALBUM İLK 50 


1. AKB48 – Tsugi no Ashiato (Sales Number: 1,041,355)
2. Various Artists – Frozen Soundtrack (Sales Number: 980,383)
3. Arashi – THE DIGITALIAN (Sales Number: 784,933)
4. Amuro Namie – Ballada (Sales Number: 431,356)
5. NMB48 – Sekai no Chuushin wa Osaka ya ~Nanba Jichiku~ (Sales Number: 397,661)
6. Sandaime J Soul Brothers – THE BEST / BLUE IMPACT (Sales Number: 347,363)
7. Fukuyama Masaharu – HUMAN (Sales Number: 344,036)
8. EXILE TRIBE – EXILE TRIBE REVOLUTION (Sales Number: 333,998)
9. Kanjani8 – Kanjanism (Sales Number: 327,752)
10. Kis-My-Ft2 – HIT! HIT! HIT! (Sales Number: 293,309)
11. Kis-My-Ft2 – Kis-My-Ft2 (Sales Number: 286,814)
12. BUMP OF CHICKEN – RAY (Sales Number: 273,351)
13. Tohoshinki – TREE (Sales Number: 265,013)
14. EXILE ATSUSHI – Music (Sales Number: 261,123)
15. Takeuchi Mariya – TRAD (Sales Number: 244,939)
16. May J. – Heartful Song Covers (Sales Number: 241,132)
17. Yuzu – Shinsekai (Sales Number: 230,512)
18. SMAP – Mr.S (Sales Number: 223,366)
19. One Direction – Midnight Memories (Sales Number: 215,651)
20. Kobukuro – One Song From Two Hearts (Sales Number: 184,335)
21. Nishino Kana – with LOVE (Sales Number: 181,312)
22. Shoujo Jidai – THE BEST (Sales Number: 175,988)
23. Kazumasa Oda – Oda Biyori (Sales Number: 175,437)
24. DREAMS COME TRUE – ATTACK25 (Sales Number: 172,515)
25. Shoujo Jidai – LOVE&PEACE (Sales Number: 170,898)
26. E-girls - COLORFUL POP (163,836)
27. Pharrell Williams - GIRL (162,453)
28. Sexy Zone - Sexy Second (160,905)
29. Hey!Say!JUMP - smart (155,469)
30. Nagabuchi Tsuyoshi - Tsuyoshi Nagabuchi All Time Best 2014  (142,142)
31. RADWIMPS - ×と○と罪と (139,522)
32. BIGBANG - THE BEST OF BIGBANG 2006-2014 (133,501)
33. Chris Hart - Heart Song II (133,330)
34. Taylor Swift - 1989 (129,759)
35. Ariana Grande - My everything (126,026)
36. aiko - 泡のような愛だった (116,838)
37. MAN WITH A MISSION - Tales of Purefly (114,576)
38. UVERworld - 0 CHOIR (112,234)
39. Inaba Koshi - Singing Bird (107,551)
40. JUJU - DOOR (105,392)
41. Flower - Flower (104,357)
42. Ariana Grande - yours truly (104,106)
43. Johnnys' WEST - go WEST よーいドン! (102,317)
44. Michael Jackson - escape (102,120)
45. Mizuki Nana - SUPERNAL LIBERTY (100,244)
46. Nakamori Akina - オールタイム・ベスト ‐オリジナル‐ (99,454)
47. One Direction - フォー (97,950)
48. KAT-TUN - come Here (88,080)
49. Not yet - already (86,966)
50. Ketsumeishi - KETSUNOPOLIS 9 (86,856).


ORİCON 2014 MUSIC DVD İLK 50 



1. Arashi – ARASHI Arafes ’13 NATIONAL STADIUM 2013 (Sales Number: 575,566)
2. Arashi – ARASHI Live Tour 2013 “LOVE” (Sales Number: 478,541)
3. Kanjani8 – KANJANI8 LIVE TOUR JUKE BOX (Sales Number: 231,394)
4. Kis-My-Ft2 – SNOW DOME no Yakusoku IN TOKYO DOME 2013.11.16 (Sales Number: 206,801)
5. Sandaime J Soul Brothers – Sandaime J Soul Brothers LIVE TOUR 2014 “BLUE IMPACT” (Sales Number: 159,871)
6. Amuro Namie – namie amuro FEEL tour 2013 (Sales Number: 125,565)
7. Tohoshinki – Tohoshinki LIVE TOUR 2014 TREE (Sales Number: 115,903)
8. EXILE – EXILE LIVE TOUR 2013 “EXILE PRIDE” 9.27 FINAL (Sales Number: 96,505)
9. BIGBANG – BIGBANG JAPAN DOME TOUR 2013~2014 (Sales Number: 89,924)
10. SEKAI NO OWARI – Honoo to Mori no Carnival in 2013 (Sales Number: 78,092)
11. Tohoshinki – LIVE TOUR 2013 ~TIME~ FINAL in NISSAN STADIUM (Sales Number: 76,704)
12. Mr.Children – Mr.Children [(an imitation) blood orange] Tour (Sales Number: 76,700)
13. B’z – B’z LIVE-GYM Pleasure 2013 ENDLESS SUMMER -XXV BEST- (Sales Number: 70,879)
14. EXILE ATSUSHI – EXILE ATSUSHI LIVE TOUR 2014 “Music” (Sales Number: 67,807)
15. KAT-TUN – COUNTDOWN LIVE 2013 KAT-TUN (Sales Number: 66,267)
16. Southern All Stars – SUPER SUMMER LIVE 2013 “Shakunetsu no Manpi!! G★Spot Kaikin!!” Mune-Netsu Kanzenhan (Sales Number: 58,759)
17. NEWS – NEWS 10th Anniversary in Tokyo Dome (Sales Number: 56,821)
18. Perfume – Perfume Clips (Sales Number: 46,387)
19. AAA – AAA TOUR 2013 Eighth Wonder (Sales Number: 43,560)
20. Shonan no Kaze – Juu Shuunenkinen Yokohama Stadium Densetsu (Sales Number: 43,350)
21. KinKi Kids – KinKi Kids Concert 2013-2014 “L” (Sales Number: 40,350)
22. Yamashita Tomohisa – TOMOHISA YAMASHITA TOUR 2013 -A NUDE- (Sales Number: 34,573)
23. Kuwata Keisuke – Showa Hachijuu Hachinendo! Dainikai Hitori Kouhaku Uta Gassen (Sales Number: 33,361)
24. Nishino Kana – Love Collection Tour ~pink & mint~ (Sales Number: 32,623)
25. Sexy Zone – Sexy Zone Spring Tour Sexy Second (Sales Number: 31,979)
26. A.B.C-Z - Legend Story (31,792)
27. Golden Bomber - ゴールデンボンバー「ホントに全国ツアー2013~裸の王様~追加公演 at 国立代々木競技場第一体育館 2013.10.7」 (31,055)
28. AKB48 - AKB48 2013 真夏のドームツアー~まだまだ、やらなきゃいけないことがある~【スペシャルBOX 10枚組DVD】 (31,055)
29. Perfume - Perfume 4th Tour in DOME 「LEVEL3」 (30,127)
30. Kobukuro - KOBUKURO LIVE TOUR 2013“One Song From Two Hearts”FINAL (28,961)
31. 矢沢永吉 - TREASURE BOX (28,519)
32. Momoiro Clover Z - 「NEVER ENDING ADVENTURE 夢の向こうへ~」Day1 DVD (27,533)
33. Golden Bomber - ゴールデンボンバー「ホントに全国ツアー2013~裸の王様~追加公演 at 国立代々木競技場第一体育館 2013.10.8」 (27,308)
34. MAN WITH A MISSION - 狼大全集III (27,303)
35. 2PM - LEGEND OF 2PM in TOKYO DOME (27,176)
36. Momoiro Clover Z - 「NEVER ENDING ADVENTURE 夢の向こうへ~」Day2 DVD (27,145)
37. SUPER JUNIOR - SUPER JUNIOR WORLD TOUR SUPER SHOW5 in JAPAN (26,460)
38. Domoto Koichi - Endless SHOCK 1000th Performance Anniversary (26,232)
39. UVERworld - UVERworld KING’S PARADE Nippon Budokan 2013.12.26 (25,599)
40. AKB48 - 第3回 AKB48 紅白対抗歌合戦 (25,521)
41. UVERworld - UVERworld Video Complete -act.2- (25,499)
42. EXILE - EXILE LIVE TOUR 2013 “EXILE PRIDE” (24,124)
43. yuzu - LIVE FILMS GO LAND (23,084)
44. Golden Bomber - ゴールデンボンバー 全国ツアー2014「キャンハゲ」at 大阪城ホール 2014.7.21 (23,031)
45. SEKAI NO OWARI - ARENA TOUR 2013 ENTERTAINMENT in 国立代々木第一体育館 (22,476)
46. Nogizaka46 - 乃木坂46 1ST YEAR BIRTHDAY LIVE 2013.2.22 MAKUHARI MESSE (22,453)
47. Momoiro Clover Z - 「ももクロ夏のバカ騒ぎ WORLD SUMMER DIVE 2013.8.4 日産スタジアム大会」LIVE DVD (22,292)
48. Arashi - ARASHI LIVE TOUR Popcorn (21,038)
49. SHINee - JAPAN ARENA TOUR SHINee WORLD 2013~Boys Meet U~ (20,638)
50. Koda Kumi - Koda Kumi Hall Tour 2014~Bon Voyage~ (19,112).


Johnny's sonunda olumlu bir adım atarak yasaklarından birini kaldırmaya karar vermiş görünüyor. V6 grubu üyelerinden Okada'nın geçen seneye damgasını vuran filmi Eien no Zero ile 38.i Japan Academy Award'a aday olmasına ve adaylığını kabul etmesine izin verdi. Bundan önce Johnny's uzun yıllardır kendi bünyesindeki yeteneklerinin bu tür yarışma ve organizasyonlarda üyeliklerini ve kazanmışlarsa dahi ödüllerini kabul etmiyordu. Ancak sanırım oyunculuğun V6 grubuna yeniden getirdiği popülerliğin farkına varan şirket en azından oyunculuk dallarındaki yasaklarını kaldırmış gibi görünüyor. Müzik alanındaki yasak ise halen devam etmekte. Bu da bir şeydir diyelim^^


Arashi grubunun üyelerinden Sakurai Sho uzun zamandır kendisi ve oyuncu Horikita Mahi hakkında devam eden söylentilere kesin bir cevap vererek ilişkileri olmadığını belirtti. Kendisinin show programına bir hemşireyi canlandırdığı yeni dizisinin tanıtımı için katılan Maki'yi bulmuşken hemen ikisi arasında gizli bir ilişki olduğuna dair ileri sürülen bütün iddiaları ret etti. Sho'nun bu açıklamaları yaparken her ne kadar gülse de oldukça gergin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Neyse ki Maki son derece rahat ve sevimli bir şekilde gülümseyerek ortamın gerginliğini hafifletmeyi başardı. Aslında yakıştırıyordum ben onları yav neyssee :)

VİDEO


Samurai gitarist Miyavi Amerika'nın en çok izlenen showlarından " The Ellen DeGeneres Show " a konuk olacak. 19 Ocak'ta yayınlanacak programda Miyavi'nin bir de şarkı performansı sunması bekleniyor. Angelina Jolie ile birlikte rol aldığı filmi " Unbroken" in özellikle Asya'da büyük başarı kazanması ve gişe hasılatının 100 milyon doları aşmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Zaten tüm dünyaca bilinen nadir Japon yeteneklerden olan Miyavi için Amerika'da daha fazla hayran edinmek için güzel bir şans bu. Merakla programı bekliyorum^^


Kpopun önde gelen gruplarından SUPER JUNIOR un 2015 yılında vereceği konser turları kapsamında ülkemize gelmesinin olası olduğu açıklandı. Resmi sayfalarında bu seneki SUPER SHOW un yayınlanacağı ülkeler ve olası ülkeler sıralamasında Türkiye de var. Daha önce Music Bank konserlerinin verildiği Ülker Arena da yapılması planlanan konserin Nisan sonu veya Mayıs ayında düzenlenebileceği ön görülüyor. Ancak bunlar şu anda tahmin durumunda. Henüz bir kesinlik yok. Tur tarihlerini ve çoktan kesinleşmiş olanlar ilse sırada olanları incelemek için BURAYA bakabilirsiniz. ;) Umarım gelirler Music Bank konserinde en fazla ilgi gören gruptu Super Junior. Çok eğlenmiştik. Bu deneyimi yeniden yaşamayı gerçekten çok isterim^^

Böylelikle haberlerimizin sonuna geldiiiik~ Bir sonraki güncellemede KAT-TUN vs JYJ arasındaki mücadelenin galibini öğrenmiş olacağız. Sonuçları merakla bekliyoruz.

Haberlerimizi KAT-TUN un grupça poz verme denemeleri 876423187486. sıyla bitiriyorum XD Maşallah maşallah ne kadar da başarılılar değil mi? XD