6 Haziran 2011 Pazartesi

Uzakdoğu Postası - 9




Haberler bölümüne maalesef üzücü bir haberle başlamak istiyorum. KAT-TUN un bu yaz Temmuz ayında vereceği 5. yıldönümü konserleri iptal edildi. Nedeni de felaketzedelerin bir kısmının halen bu stadyumlarda kalıyor oluşu. Elbette Johnnys ve KAT-TUN bu konuda hassas davranmak zorundaydılar ama insan üzülmeden edemiyor. Onlar için çok önemli bir yıldı ve bu konser serisinin DVD sini gerçekten çok istiyordum. :( Diyeceksiniz ki daha geçen haber postasında Arashi'nin yaz konser turunu haber verdin. Onlar nasıl konser veriyorlar? Onların verecekleri konserler KAT-TUN un vereceği kadar büyük dome konserleri değil küçük stad konserleri, ayrıca Arashi'nin vereceği konserlerden elde edilecek gelirin hepsi felaketzedelere gönderilecek. Yani bir nevi hayır konserleri.

Yurt dışı konserlerinin durumu ise belirsizliğini koruyor. Ama Ekim gibi yapılma olasılığı halen tartışma durumundaymış. Taiwan ve Tayland'dan yoğun istek var. Hatta o kadar ki sonunda müzik şirketleri KAT-TUN, Hey Say Jump!, Yamapi gibi buralarda çok ilgi gören şarkıcı ve grupların albümlerini yayınlama kararı almışlar.






KAT-TUN un yeni Solio reklamlarının detaylarını önceki yazıma yetiştirememiştim. Hepsi reklam için defalarca koşmak zorunda kalmışlar öyle ki kilometrelerle ölçülüyor. Ama sanırım en güzeli üyeleri birbirine bağlayan sekanslar. Ben çok sevdim. Bir de şarkı gerçekten güzel ve neşeli bir şeye benziyor şimdiden tamamını dinlemek için sabırsızlanıyorum. Reklamın iki ayrı versiyonu ve making aşağıda, şarkının değişik parçalarını dinleyebileceğiniz partları seçtim. KAT-TUN " Run For You " ve reklamlarrrr :D (Benim favorim 1. version) Ve evet " Run Run Run diyorlar La La La demiyorlar :D Neden hep dillerinin dönmediği sözleri seçerler bilmiyorum ama çok yakışıyor onlara orası kesin ehehehe.


VERSİON 1

VERSİON 2

MAKİNG PART





KAT-TUN ve yeni singleları White'ın tanıtımı için katıldıkları bir program. Neden mi koydum? Çünkü bu programın özel bir sunucusu var, pembe bir kukla. Hirunandesu :D Oldukça sevilen bir kukla bu, bizimkilerle rop yapmaya gelmiş ama göreceksiniz aceyip komik. Kame zaten tam formunda kuklayla düello falan edişi kopmalık hahahay :D


KAT-TUN VS HIUDANDESU







***** johnnys Marcing J projeleri kapsamında bu seneki Johnnys Sports Day'den elde edilen geliri de bağışladı. Tam 45.000 hayranın izlediği müsabakalarda iki takım mücadele etti.

Beyzbolda White Team: Tegoshi → Nagano → Uchi → Kame (Lider) → Koyama → Tsubasa → Kitayama → Imai → Yucchi

Beyzbolda Red Team: Koichi → Juri → Sakamoto → Nakai (Lider)→ Taguchi → Takki → Massu → Fujigaya → Tamamori


WHITE/BLUE TEAM

- Kame @ KT
- Yucchi @KT
- Nikaido@Kismai
- Senga @Kismai
- Kitayama @Kismai
- Tegoshi @News
- Miyada @Kismai
- Koyama @News
- Fuuma@ B.I. Shadow
- Kochi @ B.I. Shadow
- Tsubasa @T&T
- Uchi
- Nagano @ V6

RED TEAM

- Koki @KT
- Junno @KT
- Juri @ jrs (aka. Koki'nin kardeşi)
- Takki @T&T
- Fujigaya @ Kismai
- Yokoo @Kismai
- Tamamori @ Kismai
- Massu @ News
- Kento @B.I. Shadow
- Matsumura @ B.I. Shadow
- Sakamoto @ V6





Geçen seneki oyunlarda Maru Jin'le birlikte mavi takımdaydı şimdi Kame'yle birlikte beyaz takımda yer aldı. Kame'nin takımındaki bütün üyelere dikkatli bakıldığında hepsinin Jin karşısında Kame'ye destek olan arkadaşları olduğunu göreceksiniz. Maru da Jin gittikten sonra onunla yakınlaşanlardan. Kame geçen seneki gibi yine beyaz takımın kaptanıydı ve yine geçen seneki gibi galipler 10-9 beyaz takım oldu. Kame aynı zamanda oyunların yıldızı seçildi. Konuşmasında aslında dirseğinden yaralandığını ve bu oyunlara katılabilmek için 6 adet ağrıkesici aldığını söyledi. Tam 6 adet! Kame tam bir iş kolik bunu herkes biliyor hele de böyle önemli organizasyonlarda kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemez ama sağlığını böyle harcaması beni endişelendiriyor açıkçası.

Videolarda Smap grubunun üyelerinden birini göreceksiniz, böyle stad kenarlarını dolaşıp kızlarla konuşuyor falan. Kızlar sevgi gösterilerinde bulunduğunda diyor ki " Hepiniz öyle diyorsunuz ama elinizde sadece tek bir isim görüyorum, Kame, Kame, Kame, Kame! " :D Önünde durduğu gruptaki kızların hepsinin ellerinde Kame'nin resimleri veya adının yazıldığı kartonlar var da ondan kıskandı birazcık :D


MARCHİNJ 1

MARCHİNGJ 2

MARCHİNGJ 3





***** AKB48 in ilk günki satışını önceki haber postasında vermiştim. Grup ilk haftalık satışlarında toplamda 1,333,969 adet satarak 1978 yılından beri en yüksek satış yapan bayan şarkıcı rekorunu egale etmekle kalmadılar aynı zamanda şimdiye kadarki en yüksek ilk hafta satışı olarak da kayda geçti. Aynı zamanda o hafta dünya listelerinde de en fazla satanlar listesinde 1 numaraya oturmuşlar. Grup ülkede gerçekten çok seviliyor. Şahsen şarkıları çok ilgimi çekmese de insanlarla iletişimlerine bayılıyorum. Onlar kadar çok handshake toplantıları düzenleyen bir grup daha yok. Aynı zamanda sık sık deprem bölgesindeki barınaklara yaptıkları ziyaretler de onları gerçekten farklı bir grup pozisyonuna sokmaya yetiyor benim için.

AKB48 DEPREM BÖLGESİNDE





***** Boys Over Flowers ve Playful Kiss dizileriyle ünlenmiş SS501 in eski lideri Kim Hyun Joong'un ilk solo albümü Kore, Çin, Japonya, Tayland, Tayvan, Hong Kong ve Singapur'da aynı anda satışa çıkacak. " Break Down " adını taşıyan albümde " Please " , " Kiss Kiss " ve " Yes I Will " isimli şarkılar yer alacakmış. Albüm için Amerika'da çalışmalar yapılmış ve müzik videosu için 200 milyon won harcanmış.


***** 13 Assassins filminin traileri yayınlanmış ve öff çok gaz görünüyor yahu! Benim gibi böyle kılıçlı dövüşlü filmlere bayılanların hasta olacakları tarzda bir film geliyor galiba.


13 Assassins Trailer





Haberlerimin sonunda Kame'nin AnAn resimlerine yer vereceğim. Bilindiği üzere AnAn dergisi Japonya'da ünlüleri çıplak resimlemekle ünlü bir dergidir. Şu ana kadar Arashi grubunun üç üyesini, Yamapi'yi, Ryo'yu, Akanishi Jin'i hatta İkuta Toma'yı bile soydular ama Kame'yi yine soyamamışlar. Kimilerine göre Kame derginin politikasına adeta meydan okurken diğer taraftan soyunmadan da ne kadar seksi olunabileceğini cümle aleme gösteriyor. Ama çoğumuz *ben dahil* yine de onun nude resimlerini görmek isterdik doğrusu. Emin olduğumuz tek şey çıplak veya değil Kame her zaman seksi olacaktır.

Kame dergideki ropunda olgun kadınlarla ilişki kurmak hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor çünkü derginin bu ayki genel konusu olgun kadınlar ve onlarla ilgili herşeymiş. Kame " Bu benim için bir problem teşkil etmiyor. " diyor. " Bir kadından hoşlanıp ona çıkma teklif ettiğimde " Senden biraz yaşlıyım. " derse benim tepkim " Ne olmuş yani? " olur. Kadınlar nedense erkeğin şok olmasını falan bekliyorlar. Oysa eğer ben " Benim bir erkek arkadaşım var. " dersem asıl şok bu olur. " İlahi Kame bak bak örneğe bak yahu :D Ropu yapan vatandaş bu kez " Ama kadınlar kırışıklarının erkeği rahatsız etmesinden endişe edebilir. " dediğinde Kame gülüyor ve şöyle diyor,

- Okey okey biz de ışıkları kapatırız. :D


Kame'nin varlığının derginin satışlara etkisi





Satın alanların pek çoğu erkekmiş :D





Sizleri Kame'nin birbirinden muhteşem resimleriyle başbaşa bırakarak kenara çekiliyorum.


DİKKAT KALP KRİZİ TEHLİKESİ!!!

















Yukarıdaki resmin tam boyut hali ( şu an benim bilgisayarımın ekranını süslüyor)


KAME ANAN

4 yorum:

  1. iyi de yapıyor çıplak poz vermeyerek... hele resimler akanishi ve yamapi'nin çektirdikleri gibi olacaksa kalsın... pek çok fanı onu çırılçıplak bir hatunun kollarında görmek istemez eminim *ben dahil* böyle daha iyi. o gizemli çocuk olarak kalsın, şirin dokunailecek kadar yakın ama bir o kadar da uzak...

    YanıtlaSil
  2. Yok Yamapi ve Jin'in hatunlu pozları gibi değil de böyle daha çok Ikuta'nınkiler gibi pozlar fena olmasdı yaaaa *arsızdır*

    YanıtlaSil
  3. ahhh evet toma'nın resimler müthiş. onu görünce Hana Kimi'yi yeniden izleyesim geldi yaaa... gakusen 2 tekrarım bitsin ona da döneyim..
    ellerin dert görmesin bloğunu kore dizileri hariç tamamen okudum diyebilirim. ( japonya hariç uzakdoğu dilleriyle aram pek yok açıkçası, denedim ama izleyemedim.,tırmalıyor kulağımı)...

    YanıtlaSil
  4. Kore dizileri güzeldir benim önerdiklerimle denemeye başlayabilirsin ;) Ben de aynı durumu Tayvan ve Çin dizilerinde yaşıyorum bir türlü izleyemiyorum ama Kore dizileri bir noktadan sonra kendini izlettiriyor ve alışıyorsun ;)

    YanıtlaSil