11 Mayıs 2012 Cuma

Johnnys'den Bir Yıldız Daha Kayıyor Mu?





Haberlerime elbette beni şu sıralar heyecanlandıran en önemli gelişme ile başlamak istiyorum. Kame'nin film haberiyle birlikte hayranları bir heyecan aldı gidiyor. Kame radyo programı Hang Out'ta film teklifinin BEM i çektiği sırada geldiğinden bahsetti. Böylelikle bazı şeyler de açığa çıkmış oldu. Neden KAT-TUN un turnesinin yılın erken zamanlarında gerçekleştiğini, neden Kame'nin BEM le ilgili tanıtımlarda birkaç karaktere birden girerek canlandırmalar yaptığını, neden yaz mevsimini boş tutmaya çalıştıklarını artık anlıyoruz. Çünkü bu gerçekten büyük bir proje ve Kame'nin başarılı olması demek KAT-TUN un da başarılı olması demektir. Kame'ye zaman yaratabilmek için alınmış önemli kararlar olduğunu anlayabiliyoruz.

Kame teklifi kabul ettiğinden beri dersler aldığını ve boş zamanlarının çoğunu karakterlerini prova ederek geçirdiğinden bahsetti. Çok eğlendiğini ve bol bol güldüğünden de. Ayrıca şimdiden çekimlerin yapılacağı alanlara El Sıkışmak Yasaktır ilanları asılmaya başlanmış. Malum Kame orada olunca hayranlar mutlaka el sıkışmak felan isteyecektir. :D Bu arada dün itibariyle ilk sahnenin çekimi gerçekleşti. Fanlardan biri " Ore! Ore! " dialogunu duyduğundan bahsetti. Ayh çok heyecanlandım. Ama sanırsam bu film bir düzenbaz filminden çok John Malkovich Olmak filmine benzer bir film olacak ki ben pek sevmem bu tarz filmleri, bakalım izleyip değerlendireceğiz.

Kame Hang Out'ta bir fanboyun mailini de okudu. Fanboyun kişisel bloguna bir sürü tebrik mesajı gelmiş ve hayran da " Adımı Kamenashi'den duymak o kadar heyecan vericiydi ki öleceğimi sandım. " demiş blogunda.  Bu arada geçenlerde aldığı ödül için de hayranlarına teşekkür etti Kame. Bu ödülle birlikte Youkai Ningen Ben dizisinin kazandığı ödüllerin bir listesini vereyim,

*Galaxy Awards (Monthly Awards) (December 2011) (100% Jury)
Youkai Ningen Bem

*71st Television Drama Academy Awards (Jury, Press & audience votes)
Best Actor : Kamenashi Kazuya - Youkai Ningen Bem
Best Supporting Actress : Anne - Youkai Ningen Bem

*15th Nikkan Sports Drama Grand Prix (2012.05) - Annual awards (audience votes)
Best Actor : Kamenashi Kazuya
Best Supporting Actress : Anne
Best Supporting Actor : Suzuki Fuku
Best Drama : Youkai Ningen Bem

*TV Navi Drama of The Year 2012 (Winter) (audience votes)
Best Drama : Youkai Ningen Bem
Best Actor : Kamenashi Kazuya - Youkai Ningen Bem
Best Actress : Matsushima Nanako - Kaseifu no Mita
Best Supporting Actor : Kitamura Kazuki - Youkai Ningen Bem
Best Supporting Actress : Anne - Youkai Ningen Bem
Best Newcomer of The Year : Suzuki Fuku - Youkai Ningen Bem

*15th Nikkan Sports Drama Grand Prix 2011 (Autumn) - Quarterly awards (audience votes)
Best Drama : Youkai Ningen Bem
Best Actor : Kamenashi Kazuya - Youkai Ningen Bem
Best Supporting Actor : Suzuki Fuku - Youkai Ningen Bem
Best Supporting Actress : Anne - Youkai Ningen Bem


Son dergi roplarında üyelere birbirleri hakkında neler düşündüklerini sormuşlar. Kame Ueda için " Eskiden Ueda MC lerde hiç konuşmazdı. On beş dakikada bir " Ueda orada mısın? " diye sorma gereği hissederdik. Şimdilerde MC lerde daha aktif ve istekli. Sonunda zihnini açtı. " demiş. Ueda da Kame için " MC lerde, konserlerde veya her şeyde Kame'nin duygularına bağlıyız. Kame bazen MC nin başında çok aktifken ortalarına doğru birden içine kapanıp katılımı azalabiliyor. Onun duygu değişimlerine hala alışamadık. Ancak Kame konser sırasında birden " ON " hale gelirse bu bütün arenayı da etkiliyor. İşte bunun için Kame'ye tam puan verebilirim. O zamanlar onun için gerçekten çok cool diye düşünüyorum. Ve bu adam sahne arkasında boş bulduğu odada uyuyan biri. (güler) Sanırım enerji depolamaya çalışıyor. " demiş.

Kame gerçekten de böyle biri. Günü o kadar yoğun ki genellikle dinlenmeye vakit bulamadığı için fırsat bulduğu boş vakitte hemen uyumaya çalışıyor. Mesela size tea Nabuta zamanından bi minik video vereyim. Kame o zamanlar ne yemeğe ne de uyumaya vakit bulamayacak kadar yoğundu. Çekim arasında onca gürültü ve patırtı arasında kıvrılmış kanepe gibi bir şeye uyuyor. Ya da çatıda mola esnasında büzülmüş uyukluyor. O zamanlar günde sadece 2 saat uyuyabiliyormuş düşünün.


Ueda manuelinde bu yılın ikinci yarısında onu meşgul edecek önemli bir şey yapacağından bahsetmiş. Ne olacağını bilemiyoruz ama ya bir solo tur düzenleyecek ya da bir dramada daha rol alacak. KAT-TUN şu sıralar çok sessiz. Turları yeni bitti ve bütün üyeler meşgul. Junno'nun yeni draması başladı. Kame film çekiyor bir yandan da Home Run projesi için çalışıyor. Maru Shuuji için çekimlerde. Koki de dizisinin çekimlerinde. Hepsi pek meşguller canım. Bir tek Ueda kalmıştı o da kendine bir meşguliyet buldu sanırım. Merakla yeni single haberlerini bekliyoruz. Ama sanırım bu yaz belki sadece bir single ancak çıkarabilecekler bu yoğunlukla. Kame çekimlerin çoğunu yazın tamamlamak isteyecektir çünkü Eylül ayı itibariyle 2012 Dream Boys başlayacak ve bütün bir ay sürecek.


Akanishi Jin hakkında değişik dedikodular gelmekte. Öncelikle fanları heyecanlandıran bir dedikodudan bahsetmek istiyorum. Jin'in Hugh Jackman'ın başrolünde oynadığı WOLVERİNE RISING SUN filminin Japonya'da geçecek macerasının castına seçildiği yönünde bir dedikodu var. Ancak bu sadece bir dedikodu. Henüz doğrulanmış bir şey yok. Zaten dedikoduda bile rol için -ki düşünülen karakter Silver Samurai imiş - en çok tanınan Japon aktörlerden Ken Watanebe ve son zamanlarda Hollywood'da çıkış yakalamaya başlamış olan GACKT ın da adı geçmekte. Jin bu ikisinin elinden rolü alırsa aceyip süper olur. Gerçi yine bir samurayı canlandıracak ama en azından daha fazla izleyiciye ulaşacak bir süper kahraman filmi bu ;) İyi şanslar dileyelim.

Bir gazetenin iddiasına göre ise Akanishi Jin borç batağındaymış. Konserlerinin iptal edilmesiyle birlikte ortaya çıkan staff ücretinden kiralanan alet edevatın parasına kadar her türlü masrafı Jin karşılamak zorunda kalmıştı. Bu yüzden birkaç yüz milyon yen borç aldığı söyleniyor. Bir de üstüne imza attığı halde iptal edilen bir GTO kontratı var bunun için de 100 milyon yene yakın ceza çıkınca Jin yaklaşık 450 milyon yen kadar içeri girmiş. Bazı ücretleri eşi Kuroki Meisa'nın ödediği söyleniyor. Habere göre Meisa da şu günlerde oldukça ilginç teklifler almaktaymış. Dergiler kendisine hamile halinin çıplak resmini çekmek için teklifler götürmekteymiş. Ayrıca doğumdan sonra artık sadece çıplaklık içeren sahnelerde oynamak zorunda kalacağı film ve dizilerin teklif edileceği söyleniyor. Ne kadar kötü bir şey... Kadın evlendi ve çocuk sahibi oluyor diye  artık kariyerini giyinik devam ettiremeyecek mi yani? Bu kadar kolay mı insan harcamak? İnsan sinirlenmeden edemiyor yahu! Jin'e daha fazla sinirliyim. Adam gibi insanları hazırlasaydı, patroncuğunu haberdar edip düzgün bir şekilde evlenseydi de ne kendisi ne de karısı şu hallere düşmeseydi ne olurdu sanki! Off bak yine sinirlendim şimdi. Gerçekten Jin'i görecek ne istek ne de mide kaldı artık bende yani.


Bu arada GTO serisinde Jin'den boşalan pozisyona da Japonya'nın en sevilen bandlarından EXILE ın üyelerinden Akira seçilmiş. Pek çok hayrandan da olumlu tepkiler gelmiş. Zaten insanlar Jin'in rolde oynamasını istemiyorlardı. Çekimler Mayıs sonunda başlayacak ve dizi Temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak. Ama ben size orjinalini tavsiye ederim.


Jang Geun Suk un yeni japonca albümünde bulunacak parçalardan biri olan " 200 Miles " bir animenin them müziği oluyor. Fairy Tail animesinde kullanılacak bu parça ile birlikte Suk'un albümünde toplamda 11 parça yer alacak. " Crazy Crazy Crazy " " Let Me Cry " " Bye Bye Bye (album version)" " Rain " ve " In My Dream "  parçaları da albümde yer alacakmış. Albüm 30 Mayıs'ta piyasada olacak ve bilgileri de elbette burada ;)


Johnnys'de şu sıralar bir başka evlilik haberiyle çalkalanmakta. Hayır hemen heyecan yapmayın evlenmediler ama her an bir açıklama gelebilirmiş. Geçtiğimiz yıllarda fırtınalı bir birliktelik yaşayan JPOP dünyasının kraliçesi olarak görülen Ayumi Hamasaki ve Johnnys'in en fazla dramalarda rol alan idollerinden, TOKIO grubunun solisti Nagase Tomoya'nın çok yakında evlenecekleri söylentisi ortalıkta dolaşıyor. 16 yaşlarındayken tanışan Ayumi ve Nagase birbirlerini tamamlayan eş dövmeler yaptıracak kadar birbirlerini seviyorlardı ancak Johnny-San'ın grubu yüklenen üyenin evlenmesine izin vermemesi şartı dolayısıyla Nagase evliliğe yanaşmayınca Ayumi onu terk etti ve Avusturya'lı genç aktör Manuel Schwarz ile şok bir evlilik gerçekleştirdi. Ancak evlilik sadece birkaç hafta sürdü zira hemen iptal edildi. Gerçi evliliğin hala geçerli olduğuna dair iddialar olsa da Ayumi'nin ajansına göre evlilik bitti hatta hiç gerçekleşmedi çünkü Japonya sınırlarında imzalanmayan evlilik belgeleri geçerli sayılmıyor.

Ayumi'nin yabancı ve sevilmeyen biriyle evlenmesiyle Johnnys'in Jin'le yaşadığı şoka benzer bir şok geçiren ajansı Johnny-San'ın CEO larıyla oturup yemek yemiş ve iki idolün geleceğini tartışmışlar, sonuçta ikisinin evlenmesinin gelecekleri açısından olumlu olabileceğine ve hayran kaybının daha az olacağında birleşmişler. Böylelikle Ayumi ve Nagase'ye evlilik izni çıkmış. Burada olaya el atıp ortalığı karıştıran kızımız olmuş anlayacağınız. Ancak kulislerde dönen dedikodulara göre Ayumi bunu kafaya uzun zaman önce koymuşmuş. Ayrılıkları da pek hoş olmamış zamanında. Ayumi'yi bir hastanenin önünde hıçkıra hıçkıra ağlarken görenler olmuş ve o zaman hamile olduğu, ayrılık nedeniyle bebeğini aldırdığı için çok üzgün olduğu söylenmiş. Bu yüzden de ne yapıp edip ajansı evliliğe ikna etmiş. Vayy eğer gerçekse korkulur bu hatundan vallahi! :D

Aslında TOKIO hayranları kendilerini üyelerden Taichi'nin evlenmesine hazırlıyorlardı. Jin'in evliliği yüzünden ertelenmişti. Ama şimdi Nagase de evlenirse grubun durumu ne olur o da bir soru işareti? Şimdilik beklemedeyiz. Ne de olsa hepsi sadece dedikodu :D


Arashi'nin yeni singleı FACE DOWN ilk gün 250.415 adet satarak 1 numaradan giriş yaptı. Singleları AKB48 in yan kuruluşlarından ve son zamanlarda iyi satmaya başlayan NBM48 kız grubuyla aynı gün piyasaya çıkacağı için endişeler vardı ama gereksiz olduğu görüldü. İlk gün NBM48 in satış rakamı da 231.200 olarak gerçekleşti ve 2. sırada yer aldılar. Aynı gün piyasaya çıkan SUPER JUNIOR OPERA Japonca versiyon ise 54.331 adet satarak 3. sırayı kaptı. Böyle güçlü rakiplerle aynı gün piyasaya çıkması büyük dezavantaj elbette yoksa bu rakamlarla 1.liği almanın zor olmadığı haftalar da gördük.

İkinci gün satışlarında ise Arashi ağırlığını koydu. 115.799 adetlik satışlar toplam satışlarını 366.214 e yükselttiler. Yani bir hafta sonunda 500bin sınırını aşacaklarını tahmin etmek hiç de zor değil. NBM48 ise müthiş bir düşüşle 2. gün 21.837 adet satarak yine 2. sırada yer aldı.


Önümüzdeki hafta Arashi'nin TV Showlarına Will Smith ve Tommy Lee Jones birlikte katılacaklar. Arashi programlarında yabancı ünlüleri ağırlamasıyla tanınıyor. Will Smith daha önce KAT-TUN la bir araya gelmiş ve onlarla bilek güreşi yapmıştı zamanında ki benim çok eğlendiğim bir bölümdü. Şimdi Arashi'de neler yapacaklar merakla bekliyorum.

Programın tanıtım videosu,

http://www.fujitv.co.jp/GPplayer/e/GPplayerJMe.html?variety/vs_arashi/120517_vsarashi_4218&type=flv




Kame'nin Home Run projesinden  bahsedip duruyorum vevya GOING programından. Ben bu programdan önce ciddi söylüyorum beysbol nedir bilmezdim daha doğrusu kurallarını felan. Ama Kame programda yer alamaya başlayınca ve her hafta düzenli olarak seyredince sevmeye başladım. Üstelik Kame o kadar seviyor ki bu oyunu ve sevgiyle oynuyor ki onu izlemek zaten ayrı bir zevk. Çok gülüyor, çok çalışıyor. Arada sırada bahsettiğimde ya bu Dark neden bahsediyor diye düşünmeyesiniz diye Kame ve GOING için hazırlanmış birkaç video koymak istiyorum. Videolarda sık sık duyacağını " Douzou " buyrun  anlamında kullanılıyor ;) Kame ve tatlılıklarııyla sizi baş başa bırakıyorum ama unutmayın O BENİM! Ehehehe  :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder