18 Ağustos 2012 Cumartesi

Biraz Saygı Lütfen...


Başlığı açıklamadan haberlere başlamak istemedim. Bazı bloglarda, forumlarda ve facebook sayfalarında benim burada yayınladığım haberlerin yayınlandığını öğrendim, bizzat da gördüm. Benim için bunda bir sakınca yok. Ancaaaaaaaak bu alıntıların altına alıntı yapılan mekanın linkinin ya da adının eklenmemesi, aksine benim konserler raporlarından yaptığım çevirilerin veya dedikoduların çevirilerinin de sanki kendileri yapmış gibi bir hava vererek yayınlanmasına karşıyım elbette. Bu yapılan hem emeğe büyük saygısızlık, hem hazıra konmacılık, hem heves kırıcı bir şey. Kelimesi kelimesine kopyala yapıştır yaptıktan sonra bunu sahiplenip insanlardan takdir beklemek saçmalığın ta kendisi. Başlığından noktasına virgülüne kadar alıntılamışlar, kalkıp bir de çeviriler bana aittir gibi ibareler eklemişler. Hepsini burada lanse etmek istemiyorum, onlar kendilerini biliyorlar. En kısa sürede bu hataların düzeltilmesini, alıntıların altına bu blogun linkinin eklenmesini ve şimdiye dek sizleri takip eden insanlara da yaptıklarınız için özürler eklemenizi istiyorum. Aksi takdirde teker teker hepinizi sırayla burada ifşa edeceğim ve şu anda kullandığım nazik dil yerine benim keskin ve inanın bana çok acımasız olan dilimle karşılacaksınız, karşılaşanlar bilirler.

İlk olarak afişe edeceğim yer KAT-TUN adına kurulmuş bir facebook sayfası. Göreceğiniz ve inceleyeceğiniz üzere benim tarafından burada hazırlanmış, çevrilmiş haber kelimesi kelimesine kopyalanmış ancak hiçbir link, açıklama ve kaynak verilmemiş ki okuyucular uyarmışlar da kendilerini. Buyrun siz de sayfaya eleştirilerinizi ve tepkilerinizi bırakın. Ancak böyle kendilerine çeki düzen vereceklerdir diye düşünüyorum. Ben KAT-TUN un sevilmesini ve daha fazla tanınmasını istiyorum ama bu şekilde değil.


http://www.facebook.com/Z.a.a.2001


























İçimizi rahatlattıktan sonra haberlerimize geçebiliriz. KAT-TUN un merakla beklenen TV programının çekimleri başladı. Çekimleri seyreden hayran topluluklarından gelen tweetler çok eğlenceli programların bizi beklediğini gösteriyor. Zaten yukarıda tam teçhizat giyinip kuşanmış grubumuzun savaşmaya hazır halinden de belli bu sanırım ehehehe :) Görülen o ki Junno'nun yeni stilinde saçlarının üst kısmı sarı, alt kısmı koyu renk kalmış. Kame'de saçları iyice uzadığı için artık topluyor(du). Aşağıdaki resimde de grubun üç kez konuk oldukları programın sonunda kendilerine ait bir TV showuna dönüştüğünü öğrendikleri ve sevindirik oldukları an :)



Osama no Brunch ta bu anın videosu da yayınlandı. Kame'nin devamlı " Hontouni? " (Gerçekten mi?) diye sorup durması çok tatlı. Hele videonun sonunda programın adını koro halinde söylemeye çalışıp başarısız oldukları anda koptum ben :D Osama'nın sunucu kızları KAT-TUN un kötü noktalarını soruyor. Kame önce KAT-TUN mükemmel dese de sonradan Ueda'nın 365 gün sandalla dolaşmasını söylüyor. Cidden Ueda hem işinde hem de sosyal hayatında sandal giyen biri kışın da yazın da. Ueda Tagunchi'nin kötü noktalarda olaylara dalmasını söylüyor. Koki Kame'nin çok fazla kolye takmasının sorun çıkarmasından bahsediyor. Nakamaru da Kame'nin bir türlü saçlarını kesmemesini söylüyor. Kame buna cidden şaşırıyor ve bozulduğunu bariz bir şekilde görebilirsiniz. Öyle ki bu programdan iki gün sonra maaaaaaalesef Kame'yi saçlarını kestirmiş olarak gördük.





Birkaç gün önce böyleydi,


Bugün düşen görüntülere göre ise artık böyle...

Kim ne derse desin arkadaş bence Kame'ye uzun saç çok daha yakışıyor. Ona çok yakışıyor uzun saç, çenesini ortaya çıkarıyor, topladığında yüzü açılıyor, bana da fenalıklar getiriyor yane :) Uzun zamandır zaten hep kısa saç kullanıyordu. Neredeyse Jin gruptan ayrıldığından beri Kame'nin saçlarında veya renginde belirgin bir değişiklik olmadı. Önceden Kame yılda en az 3 kere saç stilini veya rengini değiştirirdi. Ama Jin gittikten sonra sanki o stile hapsoldu kaldı. Yani bırakın adam saçlarını uzatsın ya bir değişiklik istiyor belli ki. Eleştirip hevesini kırdılar yavrumun o da kesti saçlarını :(((( Bu horoz ibiği gibi öne doğru kabartılmış saç stilinden nefret etmeye başladım yavaş yavaş. Yine yakışıklı, yine kalbimi pır pır ediyor, çünkü o Kame ama içinde bulunduğu şu çemberden kurtulsun artık istiyorum.




Bir derginin " Tekrar canlı konserlerine gitmek istediğiniz sanatçı hangisidir? " şeklinde yaptığı bir ankete gelen cevaplar ışığında "  En İyi Canlı Konser Veren Sanatçılar " listesi şu şekilde oluşturmuş.

No.1 Arashi
No.2 Kanjani 8
No.3 SMAP
No.4 KinKi Kids
No.5 Mr.Children
No.6 L’Arc~en~Ciel
No.7 KAT-TUN
No.8 Yuzu
No.9 Amuro Namie
No.10 GLAY

Sanırım bu listeye kimse itiraz edemez çünkü liste gerçekten de canlı konser performansları en güçlü sanatçı ve gruplardan oluşuyor. Arashi zaten efsane olmuş ve yakında Olimpiyat stadında verecekleri konserlerine hazırlanıyorlar. Kanjani8 ise Johnny's de en fazla konser verek grup statüsünde şu anda hatta yeni turlarının da ilanını yaptılar geçenlerde. SMAP ise artık eskisi kadar çok konser vermese de hala hayranlarının gözbebeği durumunda. Bütün bu sanatçılar içindeki en genç grubun KAT-TUN olması da sanırım biz HYPHEN ler için gurur verici bir şey. :)


Heyyt bea paparazzi resmini yirim ben senin! Ehemmm... *toparlanır* Geçenlerde Kame'yi bir yerlerden çıkarken görüntülemiş paparazziler. Amanın efenim şıklığa, yakışıklılığa, seksiliğe, doğallığa bakar mısınız? *fgfgffgffhfghfh.......* Arkasındaki elemanı Maru'ya benzettim ben bu yüzden bir kayıttan çıkarken felan görüntülediler herhalde diye düşünüyorum. :) Saçları çabucak uzar inşallah * tu tu tuuuuu maşalllah*

Kame son Hang Out programında bir soruya çok güzel bir cevap verdi bundan bahsetmezsem olmaz. Liseli genç kız bir hayranı bir festival için görevli diğer öğrenci arkadaşlarının lideri olarak seçildiğinden bahsediyor. Ancak arkadaşlarını nasıl örgütlemesi gerektiğini, onları kırmadan nasıl kararlar alması gerektiğini bilememiş ve Kame'den bu konuda tavsiyeler istiyor. Kame şu şekilde cevap veriyor,


" Ben KAT-TUN un lideri değilim. KAT-TUN bir lidere sahip değil. Biz grup içinde kararları hep birlikte veriyoruz. Bence sen de arkadaşlarının fikirlerini alarak kararlarını vermeli ve onları yönlendirmelisin. Piramidin en üstündeki kişi olmaya değil, çemberin ortasındaki kişi olmaya çalışırsan başarılı olacağından eminim. " 


Kame'cim bence bazı insanların sana bakıp " lider " olmak ne demekmiş ders alması gerekiyor. Başka da bir şey söylemiyorum.

Bir diğer mail ise beni gülümsetti. Bir anneden geliyor mail. Diyor ki 6 yaşındaki kızı onun büyük bir hayranıymış. Geçenlerde düşüp yaralandığında yarasını tedavi ederlerken ona " Uslu durursan bittiğinde sana şeker alacağım. " demiş ama bu bir işe yaramamış. O da bu kez " Uslu durursan sonra Kame'yi göreceksin. " deyince bu işe yaramış ve küçük kız sakinleşmiş. :D Bu yüzden anne Kame'ye teşekkür ediyor. :D


Tamam, sakin olun, derin derin nefes alın ve kendinize gelin. Koki saçlarını kazıtmadı önce bunu söyleyerek içinizi rahatlatayım :D Dikkat ederseniz kafasında kelmiş gibi görünmesini sağlayan özel bir makyaj, bir çeşit peruk var. ;) Koki geçtiğimiz yıllarda bir kere saçlarını çok kısa kestirmiş ve o kararından büyük bir pişmanlık duyduğunu, bir daha saçlarını asla bu kadar kısa kestirmeyeceğini söylemişti. O zamandan beri de kestirmedi gerçekten de. Bu yüzden ben de onu böyle gördüğüm ilk anda çok şaşırdım ama beklediğim gibi saçlarını kestirmemiş. :) Koki'nin saçlarının bu hale gelmesinin nedeni yeni bir dizide rol almaya başlamış olması. Zaten ben geçtiğimiz postalarda hep bunu söylemiştim bir tek Koki kaldı dramada rol almayan diye o da oldu tam oldu. Şu anda bütün KAT-TUN üyeleri bir dizi veya filmde rol alıyorlar. 




" Ooku ~ Tanjou ~ Arikoto Jemitsu Hen " adını alan dizide hikaye de çok ilginç, alternatif bir tarihte sadece erkekleri etkileyen gizemli bir hastalık sonucunda Japonya'da erkek nüfusu azalmış ve kadın egemen bir toplum haline gelmiştir. Kadınlar hakimdir, korkulandır ve sahip olandır. Haremler kuranlar da bu kez kadınlardır. Aslında " Ooku " daha önce 2010 yılında başrollerini Arashi'nin Ninomiya Kazunari'si ve Horikita Maki'nin paylaştığı bir filme uyarlanmıştı. Ancak bu dizi uyarlanan manganın devamı olan bölümleri işleyecek ve dizinin bitimin de bir film uyarlaması daha gelecek. Koki'nin bu filmde yer alıp almayacağı henüz belli değil.


KAT-TUN un yeni singleının detayları da açıklandı. Brand New Day beklentilerin aksine bu single da yer almıyor. Bu da bu yıl bitmeden KAT-TUN un bir single daha çıkaracağı yolundaki umutlarımızı arttırdı. Acaba diyorum Youkai Ningen Bem'in filmi için de bir şarkı yapmış olabilirler mi? Bununla bir single çıkarsa gerçekten iyi satacağını düşünüyorum. in the Dark ve RADIO bakalım nasıl şarkılar olmuş? Koki'nin yeni solosunun Make Me Wet serisinden olmaması da hayranların merakını uyandırdı. Klibi ve üyelerin proje kliplerini de çok merak ediyorum. Anlaşılan önümüzde bir inceleme yazısı daha var. :) Ben siparişimi verdim. Fazla da kalmadı zaten Eylül'ün 12 sine :) Hala siparişinizi vermediyseniz acele edin ;)



LIMITED EDITION:

1. [CD] Fumetsu no Scrum
2. [CD] in the DARK
3. [CD] in the DARK (original karaoke)
4. [DVD] Fumetsu no Scrum PV & Making Of

FIRST PRESS EDITION:

1. [CD] Fumetsu no Scrum
2. [CD] BLACK or WHITE (Koki's solo song)
3. [DVD] Koki's solo song PV
4. [DVD] Member Project Special Clip

REGULAR EDITION:

1. Fumetsu no Scrum
2. RADIO
3. Fumetsu no Scrum (original karaoke)
4. RADIO (original karaoke)


Çıkış parçaları olan " Fumetsu no Scum " Kame'nin Hang Out radyo programında ilk kez çalındı. Tam bir KAT-TUN parçası yani Koki'nin rap bölümü, Nakamaru'nun beatbox bölümü ve Kame'nin high note bölümü var. Aşırı derecede beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama temposu ilginç, dinlerken merak uyandırıyor. Kliple birlikte şarkıyı değerlendirmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu şarkıyı sergileyecekleri canlı performansları da merak ediyorum çünkü koreografları bu kez bizzat üyelerden Junnosuke Taguchi'ymiş. Grubun akrobatı nasıl bir koreografi hazırladı bakalım :)


































AKB48 kızları yeni albümleriyle beklentilerin üzerine çıkacaklar gibi görünüyorlar. " 1830m " isimli albümleri ilk gün tamı tamına 625.401 adet sattı. Bu gerçekten çok büyük bir rakam. Arashi'nin haftalık satış toplamına sadece bir günde ulaştılar yani. Bu albümün 1 milyon satış rakamını geçeceğine hiç şüphe yok ama bakalım Mr. Children'in satış rakamlarını aşabilecekler mi? Bu senenin altın madalyası hangi grubun olacak göreceğiz. Bu albümün iki özelliği var, birincisi için de oylama kartlarının olması, ikincisi de Maeda Atsuko'nun dahil olduğu şarkılara sahip olunabilecek son albüm olması. Bu yüzden hayranların ilgisi yoğun. Maeda'nın mezuniyetini simgeleyen " Gingham Check " adındaki single ise 29 Ağustos'ta çıkacak. Singledaki " Yume no Kawa “ isimli parça da Maeda yani hayranların taktiği lakapla Acchanın dahil olduğu son AKB48 parçası. Doğal olarak aceyip bir satış rakamı yakalayacağından hiç şüphemiz yok. Singleın yayınlanmasına 15 günden fazla varken klip yayınlandı hatta geçen gün Music Station'da performanslarını bile sundular. Acchan ağlamaktan şarkıyı söyleyemedi zaten. Buyrun efem siz de bir izleyin

YUME NO KAWA PVhttp://www.dailymotion.com/video/xsvss2_mv-akb48-yyy_music?start=0

MUSIC STATION SPECIAL MEDLEY





















NTV nin yeni dramasında başrolleri Kitagawa Keiko ile GACKT ın paylaşacağı söyleniyor. Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan drama Tokyo Shinbun gazetesinde 2010 yılından beri devam eden, geçtiğimiz kasım ayında da  " Yumechigai ( Dream Difference ) " adıyla piyasaya sürülen bir kitaptan uyarlanıyor. Yazarı Onda Riku. Dizinin adı ise " Nightmare Kid " olacakmış. Dizide Kitagawa etrafta mükemmel örnek olarak görülen bir öğretmen olan ama aslında hiç kimseye inancı olmayan birini canlandırıyor. GACKT ın rolü hakkında ise henüz bir bilgi yok.


TBS ise Ekim ayında yayınlanacak yeni dizilerinden birini daha ilan etti. Bir medikal drama olacak dizide kimler yok ki? NEWS grubundan Masuda Takahisa, Yamato Nadeshiko Shichi Henge'den hatırlayacağınız Omasa Aya, Hayashi Kento, Ishibashi Anna ve başrol olarak ise Naka Risa'yı göreceğiz. Dizide yeni internlerin hastane hayatına alışmaları ve hastalarla yüzleşmeleri konu edinilecekmiş.


Akanishi Jin'in merakla beklenen filmi hakkında yine kötü haberlerim var. Daha önce bir yıl ertelenerek 2013 Şubat ayına atılan gösterim tarihi bir kere daha ertelendi. Hem de neredeyse bir yıl. Şubat yerine  25 Aralık'ta gösterime girecekmiş. Nedeni de yeniden çekimlerin yapılacak olması ve bazı görsel efektlerin yeterince iyi olmamasıymış. Bilindiği üzere öngösterimde hiçbir sinema eleştirmeni filmden memnun kalmamıştı. Bu yüzden yönetmen filmi erteleme kararı almıştı. Söylentilere göre uzakdoğudan Jin üzerinden seyirci elde etmeyi amaçlayan yönetmenin Jin'in birden sevilmeyen adam olması, popülaritesinin dibe vurması ve evlenip çoluk çocuğa karışması neticesinde rolünü kısma ve bir başka karaktere daha fazla rol vererek onu öne çıkarma kararı almış. Artık ne kadar doğru bilemiyoruz ama Jin'in geri dönüşü için filmin gösterime girmesini beklediğini ve Şubat ayına hazırlandığını biliyoruz. Şimdi ne olacak? Jin planlarını erteleyecek mi? Bir yıl daha bekleyebilir mi? Eğer bebek imajlarında olumlu etkiler yaratırsa bence Jin bu rüzgardan yararlanarak birşeyler yapmaya çalışacaktır.


Kaldı ki kendisi geçenlerde Johnny'den izinsiz, kimseyi bilgilendirmeden Amerika'ya gidip kayıt yapmış ve geri dönmüş. Bu da yaşlı başkanımızı yine oldukça sinirlendirmiş. Jin özellikle Justin Bieber ile düet yaptığı parçaya güveniyor izlenimi veriyor. Ama hala tutumlarında bir değişiklik olmaması da insanları hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Bu arada geçen gün eşi Meisa Kuroki'nin ondan önceki sevgilisi Kis-My-Ft2 elemanı Kitayama Hiromitsu ile birlikte görüldüğü bir resim nete düştü. Kitayama ile Meisa geçtiğimiz yılın Ağustos ayı civarında çıkmışlardı. Onlar ayrıldıktan sonra Meisa bir F1 pilotuyla çıktı. Yaklaşıl 3-4 ay sonra da Jin'den hamile kalıp evlendi :D İnsan düşünmeden edemiyor sempai olduğu birinin ondan önce karısının sevgilisi olması hakkında ne hissediyor acep? :P


NEWS grubu iki üyesini kaybettikten sonra 4 kişilik olarak ilk konser turlarına başladılar. Hayranların çok yoğun ilgi gösterdikleri konserlerin ilkinde üyeler seyircilere teşekkür ederken gözyaşlarını tutamadılar. Hepsinin neler dediklerine bakalım,


Tegoshi Yuuya

Everyone, thank you so much~!
Last year, we went from being 6 members to 4. We couldn't even decide on whether we should go on tour or release a single. We made everyone worry, probably even irritated and wondering if we'd make any release or not. The reason we made everyone wait was because we wanted to have a concert and release a single good enough to make everyone happy, so that everyone would think, "that's a great song, NEWS would be okay".

"Chankapaana" ranked first...and that shows all of your emotions towards us. Though if we don't see your faces for real like this, we wouldn't be able to tell if you've all actually been waiting in hope for NEWS... But now that "NEWS is having a concert" has been decided, everyone came to see us. I am greatly thankful to all the fans and the staff for creating this kind of environment.

There are so many emotions, so many that they can't be expressed with just these words.
We will never see Yamashita-kun or Nishikido-kun, who have fought alongside us as NEWS, as our enemies. Nishikido-kun with Kanjani 8, Yamashita-kun going solo... But we don't intend on losing to them as NEWS, either. Because it'd be rude to those who have been supporting us as NEWS if we lose.

As four, will continue towards happiness with everyone! Please continue supporting us! Thank you very much!

Kato Shigeaki

Now that I'm able to say this, I think today should be the day I must say them....

To be honest, I thought we were done for... I thought, I've already performed the last concert in my life...That's how in pain I was... But everyone gave us so much support, "Chankapaana" ranked number one, and we managed to release a best hits album. The members and the fans became one. The concert that I thought was to be my last, but instead here we are today.

When we appeared during the start, I was amazed. It was a great scene...seeing all these people. I thought how wonderful it is to have all of them so close to me.

I think we've betrayed so many people. But, no more of that!! We won't betray you anymore! I said this during the start, we've really created a "beautiful love"!! From now on we will work hard as 4, so please continue cheering us on!!

Masuda Takahisa

Thank you so much for today! My thanks, no matter how much I say them, it'd never be enough...
I don't think it'd be enough just with with the words "thank you"...

Having this concert, with the NEWS songs up until now, singing the parts for Yamashita-kun and Nishikido-kun, was a great pressure for me... But, when we sang, everyone listened in with smiles, so I'm now at ease!

The songs that we will create from now on, new songs by the 4 of us, we will work hard so that everyone will love them, so please continue supporting us!

Koyama Keiichiro

Thank you so much for today! We've now become 4...Feelings of being sorry, anxieties about what will become of us... Thoughts of how we might never see all of you again... That was all on my mind. We were truly faced with a harsh reality, I always worried about whether it'd really be okay for us to continue with NEWS as 4.

But I love NEWS so much, and I didn't want to give up...I talked it over with so many people. There were people who told me to just give it up, and there were some who told me to go on with 4 member NEWS.
More than anything, the voices saying "go on with NEWS!" have reached us.

That was the main power that made us able to keep NEWS going again.
Massu, the one who always put NEWS at number one and is always thinking to keep NEWS in view of everyone. Tegoshi, who pulls forward the members and staff with his positive words. And Shige, the one whom I talked to about my deepest emotions from the bottom of my heart.

But, the answers the 4 of us came up with, is today's answer. The answers that all of you gave. Thank you so much!! These tears are not of pain, but of happiness. Meeting everyone like this, this is what I could confirm: if you believe, it's possible. Because I believed it would come true; that NEWS would continue even as 4 members!!

Just now Tegoshi mentioned it too; we don't think of Yamapi and Ryo-chan as our enemies. They're also members who have created history with us up until now. That's why, we'd like to continue going forward in a positive manner. Everyone, for helping us stay as NEWS, thank you so much!!


KONSERDEN VİDEO :  http://www.youtube.com/watch?v=yAZh4ww9uOo&feature=player_embedded


Görüldüğü üzere KAT-TUN dan farklı olarak üyelerin aklına ilk gelen grubun dağılacağı olmuş. KAT-TUN da herşey farklıydı çünkü onlar hala Kame'ye sahipti. Bu yüzden herkes Kame'nin ne karar vereceğine odaklanmıştı. Ne güzel ki Kame devam kararı aldı. Ama NEWS için bu kararı almak çok zor oldu. Şimdiki lider Koyama'nın dediği gibi belli ki pek çok kişiyi de devam edebileceklerine ikna etmeleri gerekti. Bu kişilerin Johnny başta onun yerine aday kişiler olduğu da açık. Neyse ki kendilerini ispat ettiler, hayranlarının desteklerini de arkalarına aldılar. Bundan sonra çok daha iyi olmalarını umuyorum.

Böylelikle haberlerimizi noktalıyoruz. Herkesin bayramını şimdiden kutlarım. :)





14 yorum:

  1. Aslında öncelikle küçük bir özür ile başlamak istiyorum.Çünkü ne zamandır yazdıklarınızı okuyorum fakat bu uslanmaz üşengeçliğim yüzünden bir yorum bile yazmıyordum.Önce kendime kızıyorum ve son olarakta emeğinize bu kadar saygısızlık yaptıkları için kınıyorum.
    Aslında japon sanatçılar ile ilgili tek bildiğim hanazakari de ne izlediysem ordan biraz araştırdıktan sonra kaldı bide değerli matsumoto jun:):)
    Neyse yoruma gelecek olursam kame'nin saçlara üzüldüm yazık olmuş çocuğun saçlara ama bir yandan da sevindim çünkü insanların isteklerini dinliyor ve yolunu oraya doğru çeviriyor.
    Gene uslanmaz üşengeçliğim azmadam yazıyı burada bitireyim.
    Ve bundan sonra mümkün olan tüm yorumlarımla yanınızda olmaya çalışacağım tabi ne kadar yeterli olursa :):):)
    İLKVESON(İLKNUR)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim desteğin için :) Umarım bundan sonra ilginiğ çeken haberlere yorumlarını bırakırsın, fikirlerini benimle paylaşmaya devam edersin ;) Kame konusunda çok haklısın, o her zaman hayranlarından gelen istekleri dinler ve dikkate alır. Aslında onun yukarıda liderlik hakkında söylediklerinden sonra bu yaptığı söylediklerinin ne kadar doğru olduğu, onun bu sözlerin arkasında ne kadar durduğunu gösteriyor. Gruptan biri onu eleştirdi ve o da bunu dikkate aldı, değerlendirdi ve kendi isteğinde diretmek yerine buna uydu. :)

      Sizler yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece benim bu yapılanlara rağmen hevesim kırılmaz ;)

      Sil
  2. Bundan sonra elimden geldiğince yorumlarımla yanınızda olacağım:)
    Boşuna Kame herkesin gözbebeği değil galiba başta insanların kendinden sıkılmasına fırsat vermiyor:)
    Buzzer Beat'deki kızı da çok güzel bulurum umarım dizisi güzeldir de izlerim.Bide AKB48 nasıl bir gruptur.Bir arkadaşımın sözlerini aynen aktarayım ''Yav bu kadar çirkin kızı nerden bulmuşlarda bir de 48 tamamlamışlar.''Biraz duraksadıktan sonra ''aslında şunun gideri var,bu güzelmiş ama hala çirkinler.'' demişti.
    Buna sadece Japon yapmış abi diyebiliyorum ne yazık ki :):):)
    İLKVESON

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AKB48 toplamda 48 adet kızdan oluşsa da hepsi birden performans sunmuyorlar. CD ler ile dağıtılan oylamalarda en çok oy toplayan 24 kız değişimli olarak CD lere şarkı söylüyor ve performans sunabiliyor. Bu da bu kızların diğerlerinden daha fazla kazanması demek. Bu yüzden CD ler ile dağıtılan oylama kartları çok önemli. Fanların bazen binlerce CD alıp kendi hayranı oldukları kıza daha fazla oy vermeye iten bir satış taktiği bu. Aslında AKB48 grubunun CD leri en fazla çöpe atılan CDlerdir. Bunu da belirtmekte fayda görünyorum :)

      Sil
    2. Daha önceki postlarda okumuştum galiba oylama kartlarını:):)
      İnsan üzülmüyorda değil insanlar bazen Beğendiği grbun cdsini alabilmek için ekran başında yaşayabiliyor bu insanlarda alıp alıp çöpe atıyorlar.Annemin deyişiyle yazık, israf günah be :):)
      Koredekiler azami 15 olduğu için insana bir çarpıntı yaptırıyor AKB48'deki 48 yazısı :):)

      Sil
    3. Bence de israf ama bu satış taktiği tuttuğu sürece kimse bundan vazgeçmez. Ehehe 48 kişilik bir grup çok abartılı cidden :D

      Sil
  3. selam dark... benim seaside...
    baştaki olaya üzüldüm cidden. terbiyesizlik yaptıkları...

    previev yayınlandı pv'nin. görünce sabredemedim. :D zaten sende haberini düşersin bir dahaki yazına.
    http://www.youtube.com/watch?v=H8u0zU1IdYE&feature=youtu.be

    jin için de üzüldüm. kırpa kırpa ona ait hiç bir görüntü bırakmayacaklar sanırım. yönetmen birhayli destekliyordu jin'i ama herkes gibi o da hayalkırıklığına uğradı sanırım. hakkında hayırlısı olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım desteğin için :) Zarla da zorla da olsa sonunda oradaki benden kopyalanmış yazı ve tabloların kaldırılmasını sağladım :) Bu diğerlerine örnek olsun ;)

      PV görüntülerini izlemem mi :)))))) Ya bazıları yine mi dans videso falan demişler ama Korecanlar her daim dans videosu çekiyor kimse yakınmıyor, şahsen ben de hiç şikayetçi değilim dans videosu olmasının :)

      Sil
    2. dans olsun, dans olsun hehe... ben hala izliyorum star rider'i zevkle. dans etsinler habire...birbirleriyle alakasız kendi tarzlarında dans etsinler... kaç tane dans videoları varki sanki yinemi deniyor...suju gibi her mvleri dandik bir stüdyoda dans etmek olsa anlarım da... laf işte... :D

      Sil
    3. Aynen. KAT-TUN un sekronize ol-a-mayan danslarını seyretmek bana büyük zevk veriyor şahsen ehehe :)

      Sil
  4. çok üzüldüm canım bu bloğu öneren bendim,paylaşırken link belirtin bende KAT-TUN la ilgili her şeyi ordan öğreniyorum demiştim. adminlerin kulaklarını çekicem şimdi, geçmiş bayramın mubarek olsun bu arada,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çek valla :) Biliyorsun ben bilgilerin paylaşımına karşı değilim ama link veya isim belirtilmez ise o zaman bunu onaylamıyorum. ;) Senin de geçmiş bayramın mubarek olsun ;)

      Sil
    2. konuştuk,çok üzgün birdaha olmaz,uyarsalardı keşke diyor, o zaman hatamı düzeltirdim yanlış anlaşıldım diyor,bende hiç farketmedim ki uyarıyım gerçekten KAT-TUN çok seviyor admin ve arkadaşlık isteğimi kabul ettiğinde teşekkürler beklerim syfma :)

      Sil
    3. Aslında uyarmışlar ama kendisi sert bir şekilde çıkışınca uyardığı arkadaşım bana mesaj atarak konuyla ilgilenmemi rica etti, ben de böyle bir şey yaptım. Neyse sorun çözüldü en azından :)

      Sil