27 Eylül 2012 Perşembe

IT'S A GIRL!!!



Haberlerimize güzel haberlerle başlamak istedim bu kez. Ani bir evlilikle hayranlarını şoke eden, ajansı tarafından cezalandırılan, konserleri iptal edilen, altı aydır ortalıklarda görünmeyen Akanishi Jin cephesinden güzel haberler var. Bu kadar olumsuzluğun içinde Jin ve eşi Meisa Kuroki 23 Eylül de yavrularına kavuştular. Evliliklerinin de nedeni olan bebeklerinin cinsiyeti konusunda size daha önce kız olacağını söylemiştim hatırlarsanız ve haklı çıktım. Bir ay kadar erken doğan bebekleri kız ama henüz ismi belli değil. Jin ve Maisa haberi medyaya çektikleri bir faxla bildirdiler. Anlaşılan Jin medyayla yüzleşmekten sonuna dek kaçacak. Ne KAT-TUN dan ayrılması konusunda, ne evliliği konusunda medyayla yüzleşmedi, çocuğu konusunda da aynı tutumu sergileyecek anlaşılan. KAT-TUN ekibi yine Jin'le ilgili sorulara maruz kalacaktır. Hele de kızı ayın 23 de doğunca fanlar arasında bir alaydır başladı. Malum bir anda çakmayanlar için Kame'nin de doğum günü 23 dür. :)))  Bu bebek Şubat 23 te doğsa kim bilir neler olurdu heuheuuehe :) Medyaya gönderdikleri faxta şunlar yazıyor, en azından evliliklerini bildirdikleri faxtan biraz daha samimi bir fax olmuş :P


"After going through what seemed like a long yet was actually a short period of time, we are finally able to meet her. Together as husband and wife, we are going to raise this new love, and life up properly and with great importance, using our strength and support towards each other," the fax stated.

"We want to thank God and this wonderful wonderful miracle. From now onwards too, we want to continue spending everyday with endless smiles as a family."



Bebeğin henüz adı belli değil. Ama edinilen bilgilere göre Jin doğumhaneye girerek eşine destek olmuş ve bebeklerinin ilk fotoğraflarını bizzat çekmiş. Tabii bir de 1 ay erken doğmuş olması bazı spekülasyonlara neden oldu. Malum Meisa Kis-My-Ft2 elemanı Kitayama'dan ayrıldıktan 1 ay sonra Jin'le birlikte olmaya başlamıştı. Şimdi bazı hayranları bebeğin resmini görüp Kitayama'ya benzeyip benzemediğinden emin olmak istiyorlar. Hala şüpheleri geçmemiş. Gerçi ilk bebekler genelde her zaman erken doğar ama biz de bekleyip göreceğiz artık.


Kame'nin Dragon Sheridan dizisinde konuk oyuncu olacağından bahsetmiştim. Sadece 15 saniyelik bir görüntü olarak dizide yer alıyor. Uzaylı bir komutanı canlandıran Kame sadece " Merhaba dünyalılar. Nasılsınız? Temsilcinizle görüşmek istiyorum. " diyor o kadar. Zaten Kame'nin bu rolde bulunmasının tek nedeni sanırım dizinin son bölümüne biraz reyting kazandırmak. Zira 25 inde yayınlanan bölümü pek çok Kame ve KAT-TUN fanı da seyretti, BlueKame birçok yerde trend oldu. Ayrıca hayranlar Kame'ye yeni bir yakıştırmada da bulundular. Mavi bir vücut, sarı saçlar ve güzellik size kimi çağrıştırıyor? Evet hayranları Kame'ye " Şirine " demeye başladılar hauhbhhsşfhjhşhfggjfjgjkf...........



Dream Boys müzikalinin son günleri oynanmakta. Kame gerçekten iyi iş çıkardı. Gelen raporları eğlenerek okuyorum. KAT-TUN ekibinden sadece Nakamaru birkaç gün önce gelip müzikali seyretmiş. Kame de kapanış konuşmasında nihayet KAT-TUN dan birinin geldiğinden bahsetmiş ama biraz geç kaldıklarını söylemiş Nakamaru oturduğu koltuktan " Zamanında geldim! " diye cevap vererek herkesi güldürmüş. Kame de ona teşekkür ederek nazik bir şekilde el sallamış.

Bir diğer raporda da Kame'nin kontrol edilemeyen gülüşünden bahsediliyor. Bir sahnede diğer oyunculardan birinin doğaçlama yaptığı bir espriye o kadar çok gülmüş ki yüzünü elindeki gitarın arkasına saklamış. Sahne değişip ciddi bir sahneyi oynamaya sıra geldiğinde bile Kame hala kıkırdamaya devam ediyormuş. Tabii o kıkırdadıkça onunla sahnede rol alan diğer juniorlar da kıkırdıyorlarmış. Sonunda seyircilere " Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Bu sahnenin ciddi olması gerekiyor ama kendime engel olamıyorum. " demiş. :)


Son dergi roplarında Kame'nin söyledikleri beni çok etkiledi. Bunlardan bahsetmesem olmaz. Diyor ki,

Ikuta Toma ve Yamapi'yle arkadaş olmaya başladığı, Kinki Kids'in arkasında dans etmek gibi iyi bir pozisyon da yakaladığı zamanlarda genellikle eğlence dünyasının starlarını yetiştiren özel bir lisenin yetkilileriyle annesiyle birlikte görüşmeye gitmek istemiş. Ancak Johnny's Jimusho (görevlileri)  " Sen sadece ufak bir rüzgarla sahne dışına atılabilecek tanınmayan bir Juniorsun, en iyisi normal liseye git. " demişler. Trenle evlerine giderlerken annesiyle yan yana oturmuş ve o an o kadar çok ağlamak istemiş ki. Eğer yalnız olsaydı söylenenler onu o kadar etkilemezmiş ama annesinin önünde bu lafların edilmesi onu hem çok utandırmış, hem de çok üzmüş. O kadar kötü hissediyormuş ki bırakmak istemiş. 

O zaman ailesinin junior olarak görev yaptığı zamanlarda aldığı parayı sakladığı hesaptaki tüm parayla özel bir öğretmen tutmuşlar çünkü okula konsantre olamıyormuş. Lisenin giriş sınavlarını geçtikten sonra ayrılmayı planlamış. Sınavları geçtiği gün Jimushoyu arayarak Johnny'si bıraktığını söylemiş. Ancak bu kez Johnny-san devreye girerek " Bekle! SEN asla bırakmıyorsun! Çok şey düşünüyorum, yarın gel ve beni gör. " demiş. Bir ay sonra Kame KAT-TUN un bir parçası olmuş.

Yine de KAT-TUN un bir parçası olduktan sonra beysboldan ve okuldan vazgeçmek zorunda kalmış çünkü hepsini bir arada yürütemiyormuş. Ondan sonra kendini tamamen KAT-TUN a adadığında grubun mükemmel bir şekilde yükselebilmesi için varını yoğunu ortaya koymaya başlamış. O zamanlarda grup üyelerinin onu pek sevmediğini ve pek çok kez kavga ettiklerini söylüyor. Ona neden KAT-TUN konusunda bu kadar çok çalışıyorsun diye sorduklarında " Çünkü KAT-TUN dan başka sahip olduğum bir şey kalmadı. " diye cevap vermiş.

Kame için sadece kendini düşünüyor, kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor diyenler s.tirin gidin bi zahmet :P


KAT-TUN no Sekaiichi Dame na Yoru yeni bölümüyle yine beni çok güldürdü. Daha önceki bölümlerin birinde cool bir şekilde yemek yeme tripleri atıyor, kötü yapanlar sırtlarından aşağı atılan bir kürek buzla cezalandırılıyordu hatırlarsanız. Bu bölüm o bölümün devamı niteliğinde, grubumuz ve konuk sanatçı bu kez bir sushi restoranındalar. İlk önce Kame denemeye aday oluyor. Biraz fazla acılı söylüyor galiba çünkü yerken bayağı zorlanıyor, saçlarını felan tutuyor, neyse ki konuk onu yeterince cool buluyor. Ardından Koki deniyor. Koki dilimlemenin zahmetli olduğunu ileri sürerek olduğu gibi ısırarak yedikten sonra bir de acı sosu normalde batırmaları gerekirsen o içki içer gibi içiyor ve geçer notu alıyor. Yardımcı bayan sunucu Koki'yi beğeniyor. Bir ara Kame'yi eleştirmeye kalkışır gibi olduğunda Kame'nin dik dik bakışlarından mı artık sertçe gırtlağını temizlemesinden mi bilmem eleştirisini fazla uzatmadan kesiveriyor :D Maru ve Junno geçen sefer oldukları gibi bu kez de cezaya kalıyorlar. Konuk Maru'nun aslında iyi bir yiyecek seçtiğini ama nezaketinden kaybettiğimi söylüyor. Bunun üzerine Kame o yiyecekle bir kere daha poz atmayı deniyor ama bu kez başaramıyor. Cezayı alıyor. Maru ve Junno'ya epey acımasız davranan iri kıyım abinin Kame'ye pek nazik davranması da dikkatlerimizden kaçmadı hani ehehe :)

İkinci partta ise üyelerden Ueda'ya düzenlenmiş sahte sürpriz bir basın toplantısı var. Ueda o kadar şaşırıyor ki bir süre konuşamıyor. Onunla kimliği henüz belli olmayan biri arasında bir boks maçı yapılacakmış -kendisi o anda öğreniyor- bu konuda sorular soruyorlar eheuha :) Silinmeden izleyin bakalım.




KAT-TUN un son singleı Fumetsu no Scrum ikinci haftasında 11.862 adet satarak toplam satışta 168.921 adete ulaştılar. CHAIN DVD sini merak edenler için açıklama Junno'dan geldi. " Ben de DVD yi çabucak istemek istiyorum. Ama konser DVD leri izleyen birçok insanı fana çevirebiliyor bu yüzden DVD yi özenle düzenlemeliyiz. " diyerek gecikmenin nedenini açıklamış oldu. Kame'nin Youkai Ningen Bem filminin tanıtımları da aylar öncesinden başladı. Vay bea diyorum arkadaş tanıtım dediğin böyle olur. :)


Yamapi'nin yeni dizisi " Monsters " te kız arkadaşı olarak tombik komedyen Yanagihara Kanako seçilmiş. Komedi olacağı belli olan dizide Yamapi ve Kanako'nun rabu rabu anlarının bolca olacağı söyleniyor. Ayrıca öpücük sahnesi konusunda gelen bir soruya Yamapi " Nasıl dudaklara sahip olduğunu keşfetmek için sabırsızlanıyorum. " demiş. Yamapi dizide baş rolü SMAP üyesi Katori Shingo ile paylaşıyor. Dizinin fragmanını bir kere izleyince dizinin bana göre olmadığını anladım. Evet Yamapi'nin bir komedi dizisinde oynamasını çok istiyordum ama bu şekilde değil. Abartılı ve gereksiz mimikler, tepkiler, yapmacıklık akan bir oyunculuk...Olmamış... Nerde Akira beeee :)





Arashi'nin Olimpik stadyumda 2 gün üst üste verdikleri konserleri gerçekten müthiş olmuş. Toplamda 37 şarkı seslendirdikleri bu konserlerde söyledikleri parçaların hepsini hayranları oylamalarla seçtiler. 26 şarkı canlı orkestra tarafından çalınan müzikler eşliğinde seslendirilmiş. Toplam 1.500 adet havaii fişek konserler boyunca kullanılmış, adeta bir karnaval havasında geçmiş zira zaten konserlerin konsepti buydu. Konserlerde toplamda 1.500 havaii fişek, 300 ton su, 30.000 balon kullanılmış. İlk gün 70.000 fan onları seyretmeye gelmiş. Bu konserlerin bir de DVD si yayınlanacak. Ayrıca grup Ekim ayında " Popcorn " adında yeni bir de albüm çıkaracak. 

Albümde bulunacak parçalar,

1. Welcome to our party
2. Kakenukero
3. Wild At Heart
4. Face Down
5. We wanna funk, we need a funk (Vocal:Jun Matsumoto)
6. two (Vocal:Satoshi Ohno)
7. Waiting for you
8. Rakuen (Vocal:Masaki Aiba)
9. Tabi wa tsudzuku yo
10. Sore wa yappari kimideshita (Vocal:Kazunari Ninomiya)
11. Meikyuu Love Song
12. Your Eyes
13. Fly on Friday (Vocal:Sho Sakurai)
14. Cosmos
15. Akashi
16. Up to you

Konserlerin uzun bir tanıtımının olduğu videoda göreceksiniz ne kadar muhteşem olduğunu

Bu haftalık haberlerimiz bu kadarrrrr :) Bu kez bir değişiklik yapıp postu Yamapi ile bitireyim bayağı oldu sayfamızda onu ağırlamayalı :) Haftaya görüşürüzzzzzz :)





4 yorum:

  1. YamaPi'nin 'Nasıl dudaklara sahip olduğunu keşfetmek için sabırsızlanıyorum.' diye konuşması bayağı cesurca olmuş. Açıkcası ilk okuduğumda ağzım açıkta kaldı. Herkese kişiliğini açmayıp sadece yakınlarını bu ilgiyi gösteren birinden, daha önce hiç tanımadığı biri hakkında böyle şeyler söylemesi beni bayağı şaşırttı doğrusu. Bu arada bence YamaPi'nin yeni dizisinde en çok da bu çifte güleriz, fazla güleceğimiz sahne olmaz. Bu arada çok eğlendim çok sağol Darkangelhome.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yamapi son albümü ERO nun getirdiği imajla hareket ediyor şu anda. Cesur pozlar verip cesur laflar ediyor. Çıplaklığa daha fazla yer verir oldu resimlerinde. Şikayetçi değilim zaten :D Dizinin ilk bölümünü her halukarda izleyeceğim bundan önceki iki dizisi çok berbattı izlemedim. Buna da aynı şekilde şans vereceğim, içim ısınırsa seyrederim :) İyi vakit geçirmene sevindim :)

      Sil
  2. Kame'nin " Çünkü KAT-TUN dan başka sahip olduğum bir şey kalmadı. " cevabına gözleirm doldu he :) Kame samimiyetine inandığım bi idol cidden. NEWS'in şu an olduğu durumda olmaması Kattun'nun Kame'nin liderliği ve diğer üyelerin ona olan inancı sayesinde olduğunu düşünüyorum. Ben böyle kıyaslama falan yapıyorum ama kusura bakmazsın umarım uzun zamadır kimseyle konuşmıyınca içimde kalmış :B

    Şu programlara da biri ingilizce subtitle yapsa keşke.

    Yamapi'nin dizi için seçilen kadın oyuncu... komedi olucak tamam ama höf doğru tabiri bulamadım neyse olmamış yani o. Yamapi :'( dediğin gibi olamış ama yaa. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. News'de çok iyi kenetlendi bence özellikle şu anki liderleri Koyama grubu bir arada tutabilmek için kapı kapı dolaştığını bizzat itiraf etmişti ve grup ona çok şey borçlu. News Yamapş'siz ve Ryo'suz yine de çok başarılı bir albüm satışına imza attı ve umarım devamı gelecek.

      KAT-TUN da Kame'nin ayağı yere basan ve güven veren varlığının elbette büyük bir etkisi olmuştur grubun tutunmasına ama Kame her zaman istediği şeyleri gruba uygulamaya başladı bence Jin'in ayrılışından sonra. Eşitlik gibi. Belki hala grubun merkezinde ve lideri konumunda ama artık diğer üyeler de en az onun kadar bilinir oldular ve ön plandalar, şarkılardaki ve danslardaki ağırlıkları arttı, kendilerine daha fazla güveniyor ve daha fazla projede yer alıyorlar. Kame sahip olduğu tek şeyi elinden geldiğince iyi bir şekilde yüceltti :)

      Sil