7 Ekim 2012 Pazar

I Had Nothing Left Besides KAT-TUN...


KAT-TUN grubunun üyesi Kamenashi Kazuya'nın geçtiğimiz sene yayınlanan ve çok sevilen, bu yüzden de bir sinema filmiyle devamı çekilen Youkai Ningen Bem cephesinden haberlerim var. Sonunda filmin posterleri yayınlandı ve sır gibi saklanan oyuncu kadrosu açıklandı. Ayrıca ilk traileri de yayınlandı. Böylece filmin içerdiği konuyu da öğrenmiş olduk. Baştan başlamamız gerekirse öğrendiğimize göre filmde insan olma umutlarını kaybettiklerini düşünen Bem, Belo ve Bela'nın karşısına beklenmedik bir şans çıkıyor. Çok gizli geliştirilmiş bir ilaçla insan olabilirler ama bu canavar güçlerini kaybetmeleri anlamına da geliyor. Tam karar aşamasındayken ortaya insanları tehdit eden bir başka canavar çıkıyor. Alisa Mizuki tarafından canlandırılan yarı insan yarı canavar şeklindeki kadın kızından koparılması ve canavar olmasının intikamını almak için güçlerini kullanıyor ancak kullandıkça canavar tarafı insan tarafına baskın olmaya ve onu ele geçirmeye başlıyor, bu yüzden de kendisi üzerindeki kontrolü kaybediyor. 




Bem ailesinde ise ufaklık Belo ilk aşkın tatlı çırpınışlarını yaşamakla meşgul. Bu onun ilk defa başına gelen bir şey olduğu için Bem ve Belo için de önemli özellikle de karar aşamasında olmalarından dolayı. Bu arada Dedektif Natsume ve ailesinin filmde yer almayacağından endişeleniyorduk ama neyse ki yine bol bol NatsuBem sahnesi seyredeceğiz sanırım ehehe :) Posterleri çok beğendim, bazı sahnelerde Kame'nin makyajını biraz abartmışlar gibi geldi bana ama o yağmur altındaki dönüşüm sahnesine bayıldım.Merakla Aralık ayını bekliyorum -sanki izleyebileceğim de :) - sonrasında DVD olarak çıkana kadar izleyemeyeceğiz ne yazık ki. Çekimlerden bazı sahnelerin göründüğü video




Kame filmin promosyonu için Zoom in programına katıldı. Morali çok yerine görünüyordu. Esprili, neşeli ve canlı bir haldeydi onu böyle görünce ben de sevindim. :) Bem filminin ilk trailerinin yayınlanması ve kamera arkası çekimlerinden bazılarının basına verilmesiyle gözler yeniden Kame'ye çevrilmişti. Elbette bir başka özel durum da eğer ön siparişten biletinizi şimdiden alırsanız Youkai Ningen Bem karakterleri için hazırlanmış özel anahtarlık ve süs eşyalarından ücretsiz olarak alabileceksiniz. Aksi halde filmin yayınlanma zamanı geldiğinde bunları da ücretli almanız gerekecek. Kame bu eşyaların da tanıtımını yaptı. Ben çok güldüm ya çok tatlı çizmişler karakterleri hele Bem karakterine böyle feminen rimelli gözler yapmışlar puhehehe :) Kame de kendisinin oyuncağını gördüğünde çok güldüğünü ve " Benim gözlerim gerçekten de böyle parlıyorlar mı? " diye sorduğunu söyledi. Evet canım pırıl pırıl parlıyorlar :D 



Ayrıca YNB filminde kötü karakteri canlandıran Alisa Mizuki ile de ufak bir rop yapmış Kame. Uzun zamandır Kame Zoom in programının konuk sunucularından biridir bu yüzden Zoom in Kame, onun işleri ve grubuyla ilgili olarak diğer programlardan daha fazla çekim yapabiliyor ve setlere gidebiliyor, Kame de onlara özel çekimler yapıyor. Mochi'nin Kame'yi çekim arasında kas yapmaya çabalarken bulması gibi sahnelere başka nerede rastlayabiliriz ehehe :)


Sadece bir partı bulamadım silinmiş sanırım bunlar da silinmeden bir an önce izleyin derim ;)



Filmin diğer iki afişi de aşağıda, bayağı promosyon yapılıyor. Kame de fecii çıkmış, o vücudu nasıl bükmektir yarebbim :)

KAT-TUN un son singleı Fumetsu no Scrum üçüncü haftasında 3.366 adetlik satışla toplam satış rakamını 172.287 adete çıkardı. YNB gösterime gireceği zaman bir single daha çıkaracaklar mı merak ediyorum. Film sürprizlerle geliyor. Gerçi 2 ay öncesinden trailerinin yayınlanacağını beklemiyordum ama bu film için epeyce promosyon yapılıyor. Sanırım tek dezavantajı gösterime girişinin 2. gününde Peter Jackson'un merakla beklenen filmi Hobbit'in de gösterime girecek olması. 


Geçen postumda Kame'nin bahsettiğim dergi ropunun çevirisinin tamamı yayınlandı. Ropta nelerden bahsettiğini merak ediyordum ve çok ilginç şeyler öğrendim. Bazı soru ve cevapları sizlerle de paylaşmak istiyorum tabii yorumlarımla birlikte. :)

* Dört erkek kardeşin üçüncüsüsün. Bu canlı bir aile değil mi?

K: Başlangıç olarak herkes çok neşeliydi. Eğer yemek sofraya büyük bir tabak içinde gelirse bir üstünlük mücadelesi olurdu. Benim ilk yaptığım şey yanaklarımı bir sincap gibi yemekle doldurmak olurdu. Kardeşlerim de hemen " Bu adil değil! " derlerdi. (güler)

Wuhahau Kame az hin değilmiş vallahi demek yanaklarındaki sincap çıkıntılarının nedeni buymuş. :D


* Birlikte çok eğleniyor gibi görünüyorsunuz?

K: Büyük erkek kardeşim benden 4 yaş büyük. Ben ilkokuldayken bile ortaokuldaki çocuklarla takılırdım. Belki benim zeka yaşım sınıfımdaki çocuklardan büyüktü. Belki de ben bir sahneye baktığında onlardan biraz daha farklı şeyler görüyordum.

Kame'nin neden her zaman kendisinden daha olgun insanlarda daha iyi anlaştığını bu cevap çok iyi açıklıyor bence. Bir sonraki soruda Kame babasıyla ilgili yaşadığı bir anıyı anlatıyor. Bir keresinde kaybettikleri bir besybol maçı yüzünden o kadar kızgınmış ki eldivenini yere atmış. Babası da bunu görünce " Eğer eşyalarına iyi bakmayacaksan beysbolu hemen bırak! " demiş ve onu sahada tek başına bırakarak eve dönmüş. Kame de eve ağlayarak yayan olarak tek başına gitmiş, sonra eşyalarını temizlemiş hala ağlamaya devam ederek. Bunun ona güzel bir ders olduğunu düşünüyormuş.

Johnnys'e başvurusunun bayan kuzenlerinden biri tarafından yapıldığını söylüyor ve onun hiç haberi yokmuş. Seçmelere çağrıldığında babası, annesi ve en büyük ağabeyi oturup durumu konuşmuşlar. Kame ağabeyinin " Zaten başarısız olacak oraya gidip sonrasında üzülmemesi için gitmese daha iyi olur." dediğini hatırlıyor. Ancak babası  " Artık seçmelerden haberi var. Büyüdüğünde neden beni göndermediniz diye hesap sormasını istemiyorum. " diyerek onu seçmelere gönderme kararı almış. O gün geldiğinde Kame besybol antremanındaymış ve babası arabasıyla gelip onu almış, seçmelerin olacağı binaya götürmüş. Sonra arabanın içinde seçimi ona bırakmış. Kame binaya biraz bakmış ve sonra " Girmeyi deneyeceğim. " diyerek kararını vermiş. Seçmelerde yaklaşık 300 kişi varmış ve sadece 20 kişi seçilecekmiş. Etraftaki bütün çocukların çok güzel ve şık giyindiklerini ancak kendisinin üzerinde besybol üniforması olduğunu söylüyor gülerek. Kame durumunun " Kesinlikle seçmeleri geçeceğim! "den çok " Elimden geleni yapacağım. " olduğunu söylüyor. Seçmelerin ortalarında bir yerde Tackey gelmiş ve Kame onu görünce içinden " Waaoow inanılmaz! " diye düşünmüş.

* Seçmelerden sonra ne oldu?

K: Seçmeler bittikten sonra beyaz bir tabloya 20 kişinin numaraları yazıldı. Benim durumun " Oh işte benim numaram! " deyip mutlu olmak gibi değildi, " Babamı aramalıyım seçmelerden sonra hala antrenman yapmak için biraz zamanım kaldı. " gibiydi. (güler) Sanırım gerçeklik duygum yoktu.

Haha millet ne biçim hazırlanıp gelmiştir kesin bizimki ise bitse de gitsem modundaymış. :D Ama acaba orada nasıl bir seçme yapılıyor gerçekten çok merak ettim. Yani Kame seçmeye alındığında bir şarkı söyleyip dans etmesini mi istediler? Bu konuda da bir gün açıklama yapar umarım. Kame bir süre derslere katıldıktan sonra beysbol antrenmanlarını devamlı kaçırması yüzünden bir gün " Sanırım bu kadar katılmam yeter. " deyip dans derslerine gitmeyi bırakmış. Ondan sonra bizzat başkan Johnny tarafından aranarak " Neden derslere gelmiyorsun? Bir sonraki derse gel. " denilmiş. O da emir aldığı için derse gitmiş. Gittiğinde kendi seviyesinde bir çok juniorun orada olduğunu görmüş ve Johnny ona " Sen artık dersleri atlayabilirsin! "demiş çünkü birden bire sampailerinin turlarına backdancer olarak seçilmiş. Bu gerçekten büyük bir sıçramaymış. Semapilerinin backdancerı olarak sadece 16 kişi seçiliyormuş ve hiç dans etmediği halde Kame de onlardan biri olarak seçilmiş. Kim ne derse desin bu morukta geleceğin starlarını görme yeteneği var arkadaş.

Orada Pi (Yamashita Tomohisa), Toma (Ikuta), Kazama-kun (Shunsuke), Matsumoto Jun-kun, Ninomiya-kun ve Aiba-kun da bulunmaktalarmış. Ama ortamda bu çocukta neyin nesi gibi bir hava hakimmiş. :D Toma ona dans etmeyi öğretmeye çalışmış ama Kame durumunu pek önemsememiş. Sonrasında da tabii öğretmenlerinden azarı yemiş " Eğer dans edemiyorsan evine git! " demişler ve o da ayna karşısında sabahlara kadar çalışmış ve insanlara eğilerek ona dans etmeyi öğretmelerini rica etmiş. Sonrasında geçen yazımda bahsettiğim lise olayını anlatıyor. " Size nasıl geçeceğimi göstereceğim! " diyerek dans derslerini bir kere daha bırakmış ve 2 ay boyunca özel öğretmeninin eşliğinde çok sıkı bir şekilde derslerine çalışmış. Yapabileceğinin en iyisini yaparak sınavları geçmiş çünkü mahçup olması onu çok güdülemiş. Bugün bile geriye dönüp baktığında asla bir gerçeği unutmaması gerektiğini kendine hatırlatıyormuş, eğer kazandığı liseye gitmiş olsaydı " A sınıfında " okuyacaktı. (A sınıfı liselerde en zeki öğrencilerin toplandığı sınıflar oluyor.)

KAT-TUN içindeki çatışmalardan ve ne kadar acemi olduklarından bahsediyor. Bir keresinde Nakamaru'nun hata yapmasına neden olduğu için Ueda'yı azarlamış. " Onun yanında duruyordun bu şekilde olacağını fark etmeliydin! " diye bağırdığında Ueda " Sen bunu fark edebilirsin ama ben edemem! " diye bağırmış. Kame o zaman güçlü bir şekilde kendisi yapabiliyorsa herkesin aynı şeyleri yapabileceğine inanıyormuş. Ama sonradan herkesin farklı yetenekleri ve özellikleri olduğunu öğrenmeye başlamış. Şimdi geriye dönüp baktığında zaten Ueda'nın çaresizce elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını görebiliyormuş.

Dream Boys un hayatının dönüm noktalarından biri olduğunu söylüyor. Dream Boys'da arka plandaki dansçılardan biriyken bir gün Takizawa yaralanınca Johnny ona " SEN onun bölümlerini de öğren! " diyerek onu baş rolün yedeği olarak seçmiş. Ayrıca bu dönemin hayatının en yalnız dönemlerinden biri olduğunu söylüyor çünkü KAT-TUN la birlikte pratik yapamamış, onlarla zaman geçirip yemek yiyememiş hatta onlarlayken bahsettikleri şeylerin çoğundan bir şey anlamıyormuş. Zamanının çoğunu Takizawa ile provalarda geçiriyormuş. Takizawa onu kalması için gece evine götürüyor, pratik takımlarını yıkıyor hatta ona kahvaltı bile hazırlıyormuş. Onun çok iyi bir sempai olduğundan bahsediyor. O zaman zorluk çekmiş ama bir yıl sonra müzikalin baş rolü onun olmuş.

Nobuta zamanı geldiğinde ona Yamapi'yle birlikte bir CD çıkaracakları söylendiğinde ilk başta kabul etmemiş çünkü asıl istediği her zaman önce KAT-TUN la bir CD çıkarmakmış. Pi de ona destek olmuş " Eğer Kame ikna olmadıysa bunu yapmak iyi değil. " demiş. Kame o sıralarda durumundan çok korktuğunu itiraf ediyor. Sanki kendi ayaklarınını üzerinde değilmiş gibi hissediyormuş. Durduğu noktada neler yapabileceğinden emin değilmiş ve bu onu korkutmuş ama sonuçta CD yi kapmaya karar vermiş. Çünkü Johnny bir kere daha devreye girmiş ve ona " Bu KAT-TUN için de iyi olacak. Omuzlarında ağır bir yük taşıyorsun. Senin başarın KAT-TUN un da başarısı, başarısızlığın KAT-TUN un da başarısızlığı " demiş. (Sağol Johnny zaten çocuğun yeterince derdi yoktu bir de sen omuzlarına KAT-TUN un geleceğini yıktın tam oldu) Sonuçta kabul ettiğini diğer üyelere söylemiş ve onlardan " Ah öyle mi... " şeklinde tepki almış. Durumu çok mu abartıyorum diye kendine sormuş ama yine de kendini bir hain gibi hissetmekten alamamış. Çünkü diğer üyelerden birinin yerinde olsaymış kendini böyle hissedermiş.

Seçimlerini yaparken başka insanların yargılarını dikkate almamayı öğrenmiş. Özellikle de bir kez Johhny Depp'le yalnız yemen yeme şansına eriştiğinde (NE? NE ZAMAN? NEREDE? NEEEE?!!!) ondan çok şey öğrendiğini söylüyor. Oyunculuk ve alması gereken riskler konusunda söylediklerinden çok etkilenmiş ve sonra Youkai Ningen Bem için teklif aldığında tamamen kendi inisiyatifini kullanarak rolü kabul etmiş. Sonucun başarılı olması da dolayısıyla onu çok mutlu etmiş.

Kendini asla diğer üyelerden üstün görmediğini belirtiyor. Her zaman KAT-TUN için savaşırken onlarla aynı seviyede savaşmak istemiş. Geçen seneki Dream Boys afişleri hazırlanırken Maru ve Koki'nin afişlerinin de kendisininkiyle aynı boyutlarda olması hatta birlikte afişte yer almaları için ısrar etmiş. Onlara " Başrolde kimin olduğu umurumda değil bu işi KAT-TUN un üç üyesinin birlikte yaptığının görülmesini istiyorum. "demiş." Merak ediyorum acaba seni anlayan biri var mı? " şeklinde gelen soruya Kame " Ben hiçbir zaman biri beni anlasın diye düşünerek hareket etmedim. Eğer sadece, eğer sadece bana bakan insanlardan biri duygularımı anlayabilirse kendimi şanslı hissederim. " diye cevap veriyor. Ve son noktayı koyuyor.


" Herşeyden önemli olan KAT-TUN un iyiliği ve dolayısıyla benim iyiliğim. Çünkü KAT-TUN = Ben. Çünkü ben de KAT-TUN un bir parçasıyım.

Şu an bile endişe ettiğim çok şey var ama artık yalnız olmadığımı biliyorum. Endişelendiğim zaman grubumun benim için orada olduğunu biliyorum. Ne yaparsam yapayım, artık yalnız değilim. Bu yüzden canlı konser turlarını çok seviyorum. Bu fanlarımız ve diğer üyelerle yaratabildiğimiz muhteşem bir şey. Özellikle şimdi bütün üyeler aynı güç ve aynı seviyede sahnede bulunuyoruz. Bugünkü grubun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Şimdi diğer grup üyeleriyle daha çok şey paylaşıyorum. Bütün grup üyeleri KAT-TUN un işleri dışında işler yapmaya başladılar. Bu da bütün üyelerin çok farklı yollarda savaşmaya devam ettiğini ama bir noktada yine bir araya geldiğimizi hissettiriyor. Bu nedenle KAT-TUN la yeni projelerde çalışmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum. 




Bu hafta KAT-TUN no Sekaiichi Dame na Yoru yayınlanmadı. İki haftalık bir ara vermek zorunda kaldılar. Koki, Ueda ve Kame'nin çekimleri başlamıştı. Ancak aldığımız duyumlara göre yeni bölümlerin çekimleri de yapılmaya devam ediyormuş bu arada. Kame ve Nakamaru bir eğlence programında karşı takımlarda yarıştırlar. Sadece bir bölümün videosunu buldum. Bu bölümde kağıttan uçağı atma makinesinin tanıtımı var. Evet yanlış okumadınız Japonlar bunu da icat etmişler anacım :) Maru beceriksizce atınca Kame'nin gülerek başına şaplak atması çok şeker.

Kağıttan uçak atma makinesi : http://www.youtube.com/watch?v=TgMYq3mDY6s&feature=youtu.be


Kame'nin yeni AOKİ reklam filmi yayınlandı. Bu kez videoda sempailerinden biriyle görünüyor. O meşhur tekmesini yine atmış. :) Kame'nin bilindiği üzere GOING! programında giydiği bütün takımların sponsoru AOKİ. Böylece hem Kame her zaman çok şık giyinmiş oluyor hem de kendi takımlarının reklamını yapmış oluyorlar.


Kame geçtiğimiz haftaki GOING! programında tsunami bölgesinde bir okula yaptığı ziyaretten görüntülere yer verdi. Bir kere daha bölgeyi gezerek incelemelerde bulundu ve sonra okula geçti. Bu kez bir liseye değil ilköğretim okuluna gitmişti. Ailesini kaybetmiş ama sporla hayata tutunan ufaklıklarla beysbol oynadı, onlarla eğlendi. Çocuklar oyunlarının sonunda ona Home Run projesinde başarılar dilediler. Kame pek sevindi. :)

GOING! KAME PROJE : http://www.youtube.com/watch?v=euF5bYaDWgc&feature=youtu.be


Music Station kuruldukları yıl itibariyle satışlarına göre sanatçıların listesini yayınladı. KAT-TUN 2006 yılında kurulduğundan bu yana 8.77 milyon kopya satarak 2. sırada yer aldı, birinci sırada ise AKB48 var :) Jin de 2011 de debut yapan biri olarak 2011 yılındaki listede 3. sırada yer almış.


1999


*1 Arashi 23.53 million copies sold
*2 Kuraki Mai 15.77 million copies sold 
*3 Porno Graffitti 13.13 million copies sold 
*4 Koyanagi Yuki 5.91 million copies sold 
*5 GACKT 5.22 million copies sold 


2006

*1 AKB48 19.07 million copies sold
*2 KAT-TUN 8.77 million copies sold
*3 Ikimono gakari 4.74 million copies sold
*4 AYAKA 3.84 million copies sold
*5 Aqua Timez 2.51 million copies sold


2007

*1 GReeeeN 4.85 million copies sold
*2 Hey!Say!JUMP 2.75 million copies sold 
*3 Superfly 2.05 million copies sold 
*4 Aoyama Thelma 1.13 million copies sold 
*5 Idoling!!! 520k copies sold 


2011


*1 NMB48 1.79 million copies sold
*2 Kis-My-Ft2 1.66 million copies sold
*3 Akanishi Jin *550k copies sold

*4 Sexy Zone *400k copies sold
*5 Maeda Atsuko *380k copies sold


Kimura Takuya, Kusanagi Tsuyoshi ve Kamenashi Kazuya'nın 5 sene üst üste birinci olarak Eternal Jeanist ünvanını aldıkları oylamanın bu seneki sonuçları açıklandı. Eternal Jeanist olma başarısını gösterenler artık oylamalara dahil olamıyorlar. Bu sene de geçtiğimiz sene olduğu gibi yine Arashi'nin üyelerinden Aiba Masaki birinciliği kazandı. Kame varken oylamada hep ikinci olurdu :) Böyle giderse o da Eternal'ler içinde yerini alacak gibi görünüyor. İlk 10 bu şekilde,


29th Edition “Best Jeanist 2012″ Male Ranking

# 1: Aiba Masaki (7125 votes)
# 2: Jaejoong (5763 votes)
# 3: Yuno Yunho (4842 votes)
# 4: Nakajima Yuto (4499 votes)
# 5: Fujigaya Taisuke (2999 ​​votes)
# 6: Yamashita Tomohisa (1193 votes)
# 7: Changmin (1043 votes)
# 8: Yamada Ryosuke (952 votes)
# 9: Iwasawa Koji (809 votes)
# 10: Tamamori Yuta (652 votes)


Yamapi'nin yeni dizisi Monsters başlamadan talihsizlikleri başladı. Dizinin 21 Ekim de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin bazı sahnelerinin olduğu kasetler kaybolmuş. Dizinin sahnelerinin düzenlenmesi sırasında bazı sahnelerin eksik olduğunu fark eden görevliler bütün aramalara rağmen o sahnelerin bulunduğu kasetleri bulamamışlar. Bu durum oyunculara iletildiğinde Yamapi sahnelerin yeniden çekilmesi konusunda hiçbir sorun çıkarmamış. Aksiliklere rağmen dizinin sorunsuz bir şekilde yayınlanmaya başlanacağı söyleniyor.



PSY Gangnam Style rekorlara doymuyor. Youtube'daki " likes " rekorunu kırdıktan sonra gözünü en fazla izlenme rekoruna diken PV si ile hala gündemden düşmeyen PSY son olarak ülkesi Kore'de 80.000 kişiye verdiği konserle adından söz ettirdi. 80.000 kişi ile Gangnam Style izlemek ister misiniz? :) Bu arada PV çok yakında 400milyon izlenmeye ulaşacak. Ancak daha en çok izlenen videonun rekorunu kırması için kat etmesi gereken çok yol var çünkü bu video 700milyondan daha fazla izlenmiş. :)





Nedir bu Johnnys üyelerinin yarakashilerden çektiği? Önce bilmeyenler için yarakashi ne onu bir açıklayayım,  bu terim idollerin özel hayatlarını hatta bazen sağlıklarını tehdit eden eylemlere imza atan fanlara söylenen Japonca bir terim. Bu fanlar bazen başka bir grubun hayranı oldukları halde tuttukları grubun rakibi olarak gördükleri gruba veya sadece başka bir idolü sevdikleri için bir diğerine nedensizce kötülük yapmaya kalkışan tipler. Şimdiye dek Johnnys üyeleri bu tip saldırılardan fazlasıyla payını aldı zaten bu nedenden ötürü Johnnys diğer şirketlere nazaran çok daha kapalı bir şirket.

Şimdiye dek bakalım Johnny's üyelerinin başına Yarakashiler yüzünden neler gelmiş?

Arashi'nin üyesi Nino başparmağını kırmış.

Bir başka Arashi üyesi Aiba konserlerinden birinde konser boyunca ona " Aptal " diye bağıran bir grubun hedefi olmuş.

Bir hayran Yamapi'ye asit fırlatmış. Yamapi'nin yakın arkadaşı Ikuta Toma'nın kendini ona siper etmwsiyle saldırıdan zarar almadan kurtulmuş. Neyse ki sonradan anlaşıldığı üzere asit gibi görünen bir şişenin içinden atılan şey sadece suymuş. Ama bu bile zaten fanlara karşı çok mesafeli olan Yamapi için çok da iyi bir şey olmamıştır.

Kanjani8 ve KAT-TUN konserlerinde bir grup hayran üyelere açıp göğüslerini göstermişler çünkü magazin dergilerinde bayanlarda en fazla göğüslere dikkat ettiklerine dair bazı şeyler söylemişler. :P

KAT-TUN un üyesi Tanaka Koki'nin devamlı suretle çöp tenekeleri tekmelenip eziliyor ve çöpleri dağıtılıyormuş.

Tackey bir konser çıkışında güvenlikleri aşmaya çalışan bir kadının hedefi olmuş. Kadın ona sadece bir elma vermek istediğini söylemiş ancak Tackey'in yanına yaklaştırılmamış. Ardından kadının kişisel blogları incelendiğinde Death Note'daki elma'ya gönderme yaparak zehirlediği elmayı vermek istediği anlaşılınca tutuklanmış.

NEWS üyesi Masuda Takahisa ve Kanjani8 üyesi Yasuda Shota bu tiplere karşı nazik davranmaya çalışıyorlarmış hatta izinsiz resimlerini çekmeye çalıştıklarında poz bile veriyorlarmış.

Akanishi Jin'in gruptan ayrılmasının ardından daha önceden sizlere aktardığım olayları da hatırlıyorsunuzdur eminim. Yarakashiler KAT-TUN un No More Pain konser turlarında üyelerin özellikle de Kame'nin gözlerine lazer ışıkları tutmuşlardı. Bunları yapanlar da maalesef Jin'in fanatik hayranlarıydı. Kame zaten Johnny's içinde bu saldırılardan en fazla nasibini alan kişi durumunda. Real Face konser tutunda Yarakashiler uchiwalarına " Git ve Öl Kamenashi " yazılarıyla katılmışlar ayrıca bir de bu şekilde tezerruhat yapmışlardış Bu grup da çok ilginçtir Jin'in hayran gruplarıydı. Jin bu duruma tepkisini ortaya koymuş, fanlara " Çenenizi Kapatın! " diye bağırmıştır.

Kame bir keresinde eğer peşini bırakmayan, onu gittiği yerlerde rahatsız etmeye devam edecek bir Yarakashiyle karşılaştığında ona 10.000 yen tutarındaki taksi parasını vererek onu yalnız bırakmasını sağlamış. Zenginin hali de başka oluyor canım ehehe :)

Sadece Japon sanatçılar değil Kore'li sanatçıların da bu tip fanlardan çok zarar gördüğünü biliyoruz. Hatta bir keresinde JYJ grubunun bir üyesi zehirlenmişti. Bu kadar da ileri gidebiliyorlar. Aman diyim siz siz olun eğer olur da bir gün konserlerde bu tiplerin yanına düşerseniz ufak ufak uzaklaşıp görevlilere şikayet edin. :)



Ikuta Toma'nın merakle bekleren filminin tam traileri yayınlandı. Nou Otoko isimli film için çok büyük beklentiler var ve belki uluslararası gösterime de kavuşabilir. Bu yüzden filmin başarılı olmasını ben de çok istiyorum. Eğer ülkemizde de gösterime girerse bilet sırasına koşacaklardan biri olacağımdan kuşkunuz olmasın. Ikuta'ya böyle soğuk bir karakteri oynamak ne kadar da yakışmışşşşş :) Madem öyle bu kez haberlemi Ikuta'dan görüntülerle noktalamak istiyorum. Haftaya görüşürüzzzz :)




6 yorum:

  1. Emeğinize yüreğinize sağlık. Sayenizde gerçekten çok eğleniyorum. Bütün siteler hep Kore diye diye almış başını gidiyor. Siz olmasaydınız Japonya ile ilgili haberleri öğrenemeyeceğiz. Bunun için gerçekten çok teşekkürler. Ama merak ettiğim bir konu var. Hani Muhteşem Yüzyıl Japonya'ya satıldı ya izlenme durumu nedir?, beğenildi mi beğenilmedi mi?, ya da hiç yayınlanmaya başlamadı mı?. Bu konu hakkında ulaşabileceğiniz bir kaynak varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim övgüleriniz için :) Gerçekten de Kore sanat dünyasıyla ilgili haberler yayınlayan çok site mevcut zaten. Ben sadece Japonya ve Japonya'da faaliyet gösteren diğer ülkelerin sanatçılarıyla ilgili haberler yayınlamayı tercih ediyorum, ilgi alanım dolayısıyla. Aynı ilgi alanını paylaşan kişilerle bir arada olmak güzel :)


      Muhteşem Yüzyıl'ın uyarlamasıyla ilgili bir haber görmedim takip ettiğim sitelerde. Gelecek dönemin dramaları kesinleştiğinde gözden geçiririm. Eğer sonbahar/kış sezonunda yayınlanacaksa konuyla ilgili bilgi toplamaya çalışırım ama bu konuda bir bilgim yok. ;)

      Sil
  2. blogunuz icin cok tesekkurler ))) kuru-kuru haber degil kendi yorumlarinizi eklemeniz yazilarinizi daha bir ilginc ve guzel yapiyor ))) Japonya ile ilgili bilgi kayngi bulmakta zorlaniyordum, bugun sizin blogunuzu bulmak beni cok mutlu etti. lutfen, hic yorum yapilmiyorsa bile okundugunu bilin ve devam edin, olur mu?

    sizin 2.blogunuzu da bulabildim ama, wordpress benim ulkemde kapali oldugu icin google cash'ten sadece ilk sayfasini okuyabildim. orada yayinldiginiz Japonya ile alakali yazilarinizi buraya da kopi yapmanizi rica etsek? tabii, cok kustahca olduysa ozur dilerim )))

    yine cok tesekkurler ))) yazilarinizin devamini merakla bekliyorum. iyi calismalar!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, blogumu beğenmene çok sevindim. Yorumlarımı eklemesem çatlarım bu yüzden yorumsuz haber yayınlayamıyorum maalesef ehehe :) Ama bu özelliğin hoşunuza gittiğini bildiğim için içim rahat. Yorumlar elbette çok güdüleyici bir etken benim için hele de fanfiction yazarlığından gelen bir yapıya sahip olduğumdan yorum beklemek doğamda var :)

      Hangi ülkede yaşıyorsun? Diğer blogumda daha çok dizi ve filmlerin tanıtımlarını yapıyorum, bir de KAT-TUN un çıkardığı singleların tanıtımlarını yapıyorum o kadar. Bu yüzden o yazılarımı buraya taşımam mümkün değil,üzgünüm.

      Sil
  3. güzel haberler için teşekkürler,
    kame nin filmini merakla bekliyorum bende, ayrıca bilmediğim bir şeyide öğrendim sayende, yarakasiler...
    nasıl bir hayranlık ve nefret okuyunca şaşırdım kaldım, böyle davranınca ellerine ne geçiyor.jin patlamış iyide yapmış,kame alıştırma paraya peşinde dolanır bu çatlaklar :)
    bir daha ki haberlerinde görüşmek üzere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) Yarakasiler çok fena yav ama Jin'in olayı gerçekten çok efsanevi hale gelmişti zamanında Akame'ciler arasında. Real Face konserleri sırasında bu tip saldırıların sık sık hedefi olan Kame devamlı ağlıyor, gözleri kızarmış ve morali çok bozuk halde konserlere çıkıyormuş. Ona en büyük desteği de Jin veriyormuş ama hayranlar buna pek inanmamışlar ta ki Jin oldukça öfkeli halde bunlara çatıp kızana kadar hatta söylenenlere göre bayağı küfür de etmiş :D

      Sil