24 Ekim 2012 Çarşamba

Şükür Kavuşturana!!!


İki haftalık uzun bir aradan sonra yeniden merhabaaaaaa :) Beni twitterden takip eden arkadaşlar sanırım durumdan haberdarlardı ama sadece buradan takip edenler için meraklı bir bekleyiş olmuş gördüğüm kadarıyla. Bu tür gecikmelerde benim diğer sitelerimi veya twitterimi kontrol etmeyi unutmayın arkadaşlar. Durum şu ki bilgisayarım çöktü ve tamire gitti, tam bir hafta bilgisayarsız kaldım. Tamamen güplemiş ve 4 ana parçasının değişmesi gerekiyormuş, bana yaklaşık 400 papele patladı iyi mi :((((( Neyse en azından artık yeniden bilgisayarıma kavuşmuş bulunmaktayım YAY! :)


Haberlerime öncelikle KAT-TUN hayranlarında büyük heyecan yaratan bir haberle başlamak istiyorum. KAT-TUN un merakla beklenen CHAIN DVD si sonunda piyasaya çıkıyor!!! Kasım ayının 21 inde piyasada olacak " KAT-TUN Live Tour 2012 CHAIN at Tokyo Dome " ön siparişe çıktığı ikinci gün bütün büyük online satış sitelerindeki ilk stokları tüketerek sold out oldu. Hatta hayranlar arasında yeni bir oyun baş göstermiş görünüyor. Sitelerdeki kopyaları geri sayıyorlar. Son 23 kopya, son 9 kopya, son 3 kopya falan gibi eğlenceli yav :))) DVD piyasaya çıkana kadar sanırım 3 veya 4 kez daha sold out olur. Ben de Kasım'a bir girelim maaşı alınca siparişimi vereceğim, sabırsızlıkla bekliyordum zaten :) Canımı sıkan tek şey sadece tek bir versiyonda piyasaya sürülecek olması bu satışların beklenenden düşük gerçekleşmesine neden olabilir.


KAT-TUN Sekaiichi Dame na Yoru'nun iki bölümü yayınlandı bile. İlk önce KAT-TUN grubu profesyonel futbolculardan oluşan takıma karşı penaltı yarışı yaptı. Maru tıpkı Jin gibi futbolu çok seven biri olduğu için oyuncuları görünce pek heyecanlandı ama oyuncuların gruptan tanıdıkları tek kişi beysbolla yakından ilgilenmesi dolayısıyla Kame'ydi :) Gayet eğlenceli bir yarışma oldu sonunu söylemeyim de izleyin :)



Diğer bölümde ise Nakamaru öldü öldü dirildi. Neden derseniz bölümde ebe olarak seçilen Nakamaru diğer üyelerin talimatlarıyla konuk aldıkları kişiye ufak kabalıklar ve alaylar yaparak karşısındaki kişinin dayanılabilirlik derecesini ölçüyor. Maru çok soğuk kanlı bir şekilde talimatları yerine getirse de sırılsıklam terlemekten ve arada sırada bunu yapamam gibisinden itirazlar etmekten kendini alamıyor. Mesela kadının gençlik resmine bakıp gülüyor felan ya da aniden yumruğunu havaya kaldırıp bağırıyor :D Japonların şu başkalarına saygısızlık ederek eğlenme anlayışını hiç anlamıyorum hele de saygıya ne kadar önem verdikleri düşünülürse :D Neyse ki sonradan grupça gidip kadına durumu açıkladılar ve özür dilediler keretalar :)




KAT-TUN un son dergi roplarına göz attım ilgimi çeken birkaç cevaba yer vereyim,


WinkUp Soru : Eğer kız arkadaşını başka bir erkekle yemek yerken görürsen ne yaparsın?


Kame : *Elleriyle gözlerini kapatarak* Ben hiçbir şey görmedim. Bakmıyorum ki. :)

Junno : *Kız arkadaşının omuzuna sarılarak* Bu benim kızım! 

Koki : *Onlara hoşnutsuz bir şekilde bakar*

Ueda : *Azıcık gülümser* Uunnnnnnn~

Maru : * Şok ifadesi ve büyümüş gözlerle bakarken çaresiz hisseder* Hiçbir şey söylemem sadece şok olurum ve oradan uzaklaşarak onları yalnız bırakırım.


Pololo Kame'ye gelen sorular,

Soru :  Ne zaman hemen öpmeyi hissedersin?

Kame : Uyurken çünkü o zaman kendini koruyamaz.

Soru : Dudaklar dışında nereyi öpmeyi seversin?

Kame : Gözler.

Soru : Kızlarda nasıl dudaklardan hoşlanırsın?

Kame : Normal boyutlarda dudaklardan, alt dudak dolgun olanları.

Soru : Öpüşürken gözlerini açık mı yoksa kapalı mı tutarsın?

Kame : Kapalı tutarım. Şimdiye dek hiç gözlerim açık öpüşmedim.

Soru : Son zamanlarda kimi öptün?

Kame : Köpeğimi.

Soru : Seni etkileyen öpücük?

Kame : Kapının önünde verilen tatlı bir öpücük.

Soru : Eğer bir kız olsaydın gruptan kimi öpmek isterdin?

Kame : Kesinlikle hiç birini. (Güler) O dördünü öpemem, üzgünüm.

Johnny's in genç yeteneklerinin şu sıralar streslerini atıp dinlenmek için özel mekanlar olan cabaretlere gittikleri söylentisi çıkmış. Burada genç idoller özel odalarda sadece onlara hizmet edip rahatlatan!!! bayanlarla hoş geceler geçiriyorlarmış. Bu cabaretlere gittiği söylenen idoller ise Yamapi, Kanjani8 ten Murakami Shingo, Arashi'den Sakurai Sho ve KAT-TUN dan Kamenashi Kazuya, ayrıca NEWS ve Kis-My-Ft2 grubundan sadece adlarının baş harfleri fısıldanan birkaç kişiymiş. Diğer idollerin fanlarını bilmem ama Kame'nin hayranları dedikoduyu sevinçle karşıladılar hatta Kame buralara gittiği için memnun bile oldular. Neden mi? Birincisi Kame'nin bayanlarla adının anılması hayranların hoşuna gidiyor :) İkincisi de Kame bildiğiniz gibi aceyip yoğun  geçen aylardan sonra biraz rahata erdi şu anda. Bu yüzden onun stresini atıp biraz rahatlamak istemesini garipsemiyor hatta hak ettiği diye teşvik ediyorlar :D İdollerinin çapkınlıklarını teşvik eden bir fan kitlesi başka nerde vardır merak ediyorum ehehe :)

Kame'nin reklamları yayınlanınca ardı ardına yayınlanıyor sanki anlaşılmış gibi :) Önce Kirin Tea nın yeni reklamında Kame'ye bir başka ünlü oyuncu Aoi Yuu eşlik ediyor. Reklamda gölde buluşan bir çifti canlandırıyorlar ve reklam gerçekten beğenildi. Reklamın taşıdığı sonbahar havası ve ikilinin uyumu gerçekten hoştu. Şimdiden ikisini bir dizide görmek isteyenler var olabilir ama önce Yuu'nun saçlarının uzayıp eski haline gelmesini beklemek gerek, yakıştıramıyorum ona hala bu kısacık saçları.



Bir diğer reklam da AOKİ nin yeni reklamı efem ama Kame bunda az görünüyor. : http://www.youtube.com/watch?v=Xaxfw7DeoFc


Kame'nin GOING programında deprem bölgesindeki ikinci okul ziyaretinden bahsetmiştim. Kame ziyaret ettiği bu çocukları tıpkı daha önceki çocuklara yaptığı gibi Tokio Dome'daki bir beysbol maçına götürdü. Önce sabah çocukları stada geldiklerinde kapıda karşıladı, hepsiyle tokalaşıp nasıl olduklarını sorduktan sonra güzelce kuralları anlattı, çocuklarla çok iyi anlaşıyordu. Ziyaretçi kartlarını taktıktan sonra onları daha sonra maçlarını izleyecekleri takımların antrenmanlarını seyretmek üzere stada aldı. Çocukları ve Kame'yi gören oyuncular teker teker geldiler, Kame oyunculara durumu açıklayınca hepsi çocukların teker teker ellerini sıkarak onlara başarılar dilediler. Çocukların hallerini görmeniz lazım, hayranı oldukları oyuncular ellerini sıktıktan sonra avuçlarını açıp şaşkın şaşkın ellerine bakmaları yok mu :) Daha sonra maçı seyrettiler, kısacası depremde yakınlarını kaybettikten sonra geçirdikleri en güzel günlerden birini geçirdiler. Görüntüler bittiğinde stüdyodaki bayan sunucu Kame'ye bir sürprizi olduğunu söyleyerek çocukların bizzat kendi elleriyle yaptıkları bir hediyeyi sunuyor. Çocuklar Kame'yle statta çekildikleri resmi kendi el yapımı çerçeveleriyle süslemişler ve aynı zamanda resim dosyasının içine de kendi elleriyle yazdıkları birer teşekkür mektubu koymuşlar. Kame aceyip mutlu oldu, tekrar tekrar teşekkür edip durdu, sandalyesine oturmakta zorlandı, çok heyecanlandı ve sevindi, gözleri ışıldadı yav :)




Youkai Ningen Bem promosyonları devam ediyor. Filmi ilk gün izlemek için şimdiden biletlerini alanlar telefon süslerine kavuştular. Filmin orjinal soundtrackının çıkışı çok enteresan bir tarihe ayarlanmış : 2012.12.12 :) Filmi de keşke bu tarihte gösterime soksalardı yav çok süper olurdu bence :) Kame sabah programlarından birine konuk olduğunda minik oyuncu arkadaşı Fuku-kun'un dans edişini taklit etti. Üstelik bizim Fuku üzerinde sadece roket desenli bir şort ve çorapları varken yapmış bu dansı :))) Kame gülmekten zor dans etti zaten :) Ayrıca gördük ki filmden önce sinema salonlarında gösterilmesi için özel bir video da hazırlamışlar. Bem, Belo ve Bella yasakları seyircilere hatırlatıyorlar. Telefonla konuşmak yasak, çekim yapmak yasak, yüksek sesle konuşmak yasak gibi. Sonra üçü heyecanla filmi seyrederken Belo birden duygularına kapılıp canavarlaşınca onlar da banlanıyorlar zira salona canavarların da girmesi yasak hahahhaee :)


Ayrıca Youkai Ningen Bem "  International Drama Festival in TOKYO 2012 " de "Best Drama" ve " En İyi Yardımcı Bayan Oyuncu " dallarında ödüller aldı. Ödüllere doymuyor dizi vallahi film için de ödüller bekliyorum ben şahsen :)

Kame'nin bir diğer merakla beklenen filmi Ore Ore'nin premier tarihi de belli oldu : 25 Mayıs 2013

Dream Boys müzikali başarılı bir şekilde ve kazasız belasız tamamlandı nihayet. Son gösteriye Koki de gelerek Kame'ye destek oldu ve ayrıca o kadar çok magazin dergisinin tebrik çiçeği vardı ki kapılara taşmıştı. :)


Yamapi'nin merakla beklenen dizisi MONSTER ilk bölümüyle ekranlara geldi.  13.8 lşk bir reytingle fena sayılmayacak bir başlangıç yaptı Bundan sonra önemli olan reytinglerin düşüp düşmeyeceği ama sanırım yukarıdaki sahnelerin beklentileri reytingleri oldukça yükseltecek :D Yamapi son dergi roplarından birinde kendisi ve gelecek planlarıyla ilgili konuştu. Solo kariyerine başladığında sahnede nasıl bir performans sunması gerektiği konusunda fikir edinebilmek için Michael Jackson, Madonna ve Eikichi Yazawa gibi ünlü soloların konserlerini seyretmiş. Ayrıca ayna karşısında da duruşlarını ve konuşmalarını, gülümsemesini prova etmiş. Bir yıldır sıkı bir şekilde İngilizce eğitimi aldığını ve zaman ayırıp bir Hollwood filminde rol almak istediğini söylemiş. Anacım bunların hepsi Hollywood'un yolunu gözlüyor :D

Yamapi Smap'in konserlerinden birine katılarak singleın tanıtımını yaptı.


Smap'tan bahsetmişken yeni dedikodulardan da bahsedeyim. Efenim Iijima daha önceden bahsettiğim üzere Smap grubunun menajeri ve aynı zamanda Kis-My-Ft2 ve Yamapi'nin de menajeri. Son zamanlarda Kis-My-Ft2 grubunun ve Yamapi'nin popülaritesini arttırmak için Smap grubunu kullanmakla suçlanmakta Smap hayranları tarafından. Kis-My-Ft2 grubunun ve elemanlarının devamlı Smap'ın programlarına katılarak çılgın gibi promosyonunun yapılması, Yamapi ve yine Kis-My-Ft2 grubunun elemanlarının Smap grubunun elemanlarıyla dizilerde oynatılması hayranlar arasında giderek daha hoşnutsuzlukla karşılanmaya başlanıyor. Yani Smap grubunun hayran kitlesine zorla diğer bir grubu ve sanatçıyı da sevdirme çabası bu. Smap grubu zaten Johnny's içinde sempai gruplardan biri olarak diğer gruplara destek oluyorlar ama bu durum aşırıya kaçmaya başladı son zamanlarda. Ben bile hak vermeye başladım hani. Bakalım bu işin sonu ne olacak? 

SMAP X SMAP programı bür ünlü konuğu daha ağırladı. Atletizm dalında olimpiyatlara damgasını vurmuş Usain Bold SMAP grubunun tv programına katıldı. Ondan önce bu yıl programa katılan konukların komik anlarından derlemeler var valla koptum ben bir şeyler yerken izlememeniz tavsiye olunur ;)




Ikuta Toma'nın yeni dizisi " Osozaki no himawari~boku no jinsei, renewal~" de kendi öz kardeşi Ikuta Ryusei de ufak bir rolde yer alıyor. Birbirlerine ne kadar da benziyorlarmış yav burunlara bakın :D Kardeşiyle rol aldığı sahnelerin şimdiye dek çektiği en rahat sahneler olduğunu söylüyor Toma :) Dizinin fragmanı da yayınlandı.





Size Dakota hakkında yazdığım haberi hatırlıyorsunuzdur. Onun ardından piyasaya ardı ardına çakma barbi bebek veya anime kızı gibi kızlar çıkmaya başladı. Ancak bu kişiler Dakota gibi sadece makyaj ve photoshop hileleriyle kendilerini değiştirmiyorlar defalarca da ameliyat masasına yatmışlar. Yaşadıkları bu değişim kalıcı. Kesinlikle tüylerim diken diken oldu bu kızlara bakarken, abi siz aklınızı izlediğiniz o animelerin içine mi kaçırdınız ne oldu? Özenti de bir yere kadar. Çok ürkütücü. Resimlerini koyduğum bu iki kızdan biri 19 yaşında diğeri 21 düşünün yani...



Akanishi Jin'in kızı tam 1 aylık oldu :) Ama bu önemli günden önceki gün çok ilginç şeyler yaşandı. Jin neredeyse bir yıl aradan sonra hem Facebookuna hem de twitterine bir mesaj attı. Mesajı size gösteremiyorum. Neden mi? Üzerinden daha 6 saat geçmeden her iki mesaj da silindi de ondan. Hayranları Jin'in sonunda yeniden internet alemine geri döndüğünü düşünerek çok sevinmişlerdi ancak sevinçleri kursaklarında kaldı. Jin size daha önceden bahsettiğim gibi uyuşturucu kullandığına dair imalar içeren mesajları yüzünden her iki yerden de banlanmış, mesaj atması yasaklanmıştı. Arada sırada kardeşinin twitterinden mesaj atıyordu. Kendisine neden twitterini kullanmıyorsun tarzında gelen sorulara cevap veremiyor, geçiştirmeye çalışıyordu. Ama bu son olaydan sonra artık yasaklandığı iyice ayyuka çıktı. Bazı saf hayranları Jin çok baka kesin şiflerini unutmuştur diye kendilerini avutmaya çalışıyorlardı ama artık onların da mazeretleri kalmadı. Bu yasak ne zamana kadar devam edecek, ne zaman Jin yeniden özgür olup hayranlarıyla iletişime geçecek meraklardayız. Sanırım bunun cevabı ne zaman küfelik olana kadar içmeyi bırakıp uyuştucu kullandığına dair imalar yapmayı bırakırsa o zaman olacak. :P

Kısa zamanda bu kadar haber derleyebildim arayı fazla uzatmamak adına idare edin şimdilik :) Şimdiden bayramınızı kutlarım. :) Haberleri Kame'ciğimle oktalıyorummmm :)



12 yorum:

  1. Haberlerini merakla bekleyenlerden biride bendim^^Yeni haberler için çok teşekkürler sayende Kameyi daha iyi tanıdım:DKi zor ısındığım birisiydi kendisi,one pound gospeldeki sevimli hallerinden sonra"fena değilmiş yahu,hemide sevimli" diyerekten
    takip etmeye başladım^^

    Şu barbiye benzeyen kızlara dicek söz bulamıyorum,o kadar ameliyata gimişler birazda beyinlerine bıçak attırsalarmış:P

    Japonlar çok geniş canım,her konuda:DD (ki bu huylarını sevmiyorum hatta nefret ediyorum><

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Kame hakkındaki önyargılarının yıkılmasında biraz olsun yardımım olduysa sevinirim. Çünkü gerçekten o diva havasının ötesinde sahip olduğu çok şey var, o diva havasının nedeni de yaşadıkları nedeniyle kendisini korumak için kurduğu bir nevi kalkan olması ;)

      Japonların eğlence anlayışı beni bazen şaşırtsa da çok yadırgamıyorum. Uzakdoğuluların hepsinde eğlenceye bakış açısı çok farklı, biz kimiz ki onların kültürlerini eleştirelim değil mi? ;)

      Sil
  2. az olmasi sorun degil, nasilsa bizimlesin ya ))) cok tesekkurler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederimm siz yorumlarınızla yanımda olursanız ben de haberlerimle her daim buradayım ;)

      Sil
  3. Döndüğüne Sevindim Buraya Hiç Yazmasamda Japonya İle İlgili Merakımı Gidermeme Yardımcı Olan Birkaç Blog'dan Bir Tanesisin Ellerine Sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Blogumu beğenmene çok sevindim. Daha sık yaz, ilgilendiğin ve benim yer vermediğim kişi ya da gruplar hakkında isteklerde bulunabilirsin. Bana istek gelmezse bilemem değil mi? :)

      Sil
  4. Bir şeyi merak ettim. Yazdıklarınızla biraz alakasız olacak ama...
    Japonya'nın Nikkan Sports Drama Grand Prix adlı ödüllerine baktım. YamaPi hangi dizide oynarsa oynasın Best Actor ödülünü almış. Bu işin içinde torpil var mı yok mu diye düşünmeden edemedim. Eee, sonuçta patronu medyaya sözünü geçirebilen biri olunca böyle düşünmemde daha bir etkili oluyor. Diğer dramaları hakkında yorum yapamam ama reytigleri bile kötü olan bir dramanın (Saiko no Jinsei no Owarikata)en iyi drama ödülünü alması beni çok şaşırttı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nikkan Sports Drama Grand Prix adı üzerinde Nikkan Sports.com isimli siteye magazin dergisi okuyucuları, lise öğrencileri ve spor taraftarlarının oylarıyla yani tamamen okuyucu oylarıyla verilen ödüller. Bu yüzden fanlar çalışırsa en kötü dizi veya oyuncu bile en iyi ödülü alabilir ;)

      Sil
    2. Oylama ile olduğunu biliyordum ama oyu veren kişilerin eğlence sektörünün insanları olduğunu sanmıştım. YamaPi'nin de boşu boşuna günahını aldım. Bak içime oturdu şimdi. İstesek biz de oylamaya katılabiliyor muyuz?

      Sil
    3. Bazen Jüriler oluyor o zaman Jüri kararıyla 1. olanlar ve okuyucu kararıyla birinci olanlar ayrı ayrı belirtiliyor, bazen de hem jüri, hem gazeteciler hem de okuyucular oy kullanıyor ve 3 te 2 sinde 1. olan birinci ilan ediliyor. Bildiğim kadarıyla sadece Japonya'da ikamet edenler oy kullanabiliyor veya japonya'da olduğunu gösterecek bir ip adresi kullanabilirsen de oy kullanabiliyorsun :)

      Sil
  5. pardon ama. su Saki Takaoka olayi nedir ya? mmm, Rusya'li hyphenler Kame-chan'in onunla ciktigini, tum paparazzilerin de onlarin fotolarini cekebilmek icin ugrasip durdugunu konusuyor. Yakiniku isimli restoranin ozel odasina girerken gormusler. kadin 39 yasinda, bosanmis ve 3 cocugu varmis...

    yaaa.. dedikodu diye gecip gitmek istiyor insan ama Jin'den sonra dedikodulardan da bir hal olduk ya.

    bisi biliyorsan bizimle paylassan? bizim bildigimiz simdilik bu kadar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsen bu konuyla ilgili hiçbir dedikodu görmedim etrafta. Kame'nin orta yaşlı kadınları tercih ettiğini biliyoruz ama üç çocuklu bir kadınla böyle riskli bir ilişkiye gireceğine hiç ihtimal vermiyorum. Büyük ihtimalle asparagastır diye düşünüyorum.

      Sil