13 Kasım 2012 Salı

Türkiye'ye Selamlar Var!


Öncelikle bir açıklamayla güncellememe başlamak istiyorum arkadaşlar. Annemin sağlık durumundan haberdar olan arkadaşlar vardır, olmayanlar için diğer blogumdaki yazımı okumalarını öneririm. Kıssadan hisse annemin beynindeki tümörün nüksettiği ortaya çıktı. Dün itibariyle hastaneye yatırdık, haftaya 2. kez ameliyat olacak. Bir daha ne zaman güncelleme yaparım bilmiyorum. Bu yüzden güncellemeleri göremeyince telaşlanmayın ve dua edin sadece tek isteğim bu.

Bu bilgilendirmeden sonra biz Türk hayranlar için çok heyecanlı ve mutlu geçen bir hafta oldu bu. Nedenine gelince üç ayrı stardan ülkemizle ilgili beğeniler elde ettik. İlk başta benim çok sevdiğim ve sizlerin de ZETTAİ KARESHİ dizisinden hatırlayabilecekleri Japon aktör Hayami Mokomichi ülkemize gelmiş! Hayami'nin sabahları yayınlanan ufak bir yemek programı var. Bunun için zaman zaman diğer ülkelere de giderek mutfaklarını ve kültürlerini inceliyor. Kame' nin yemeğe olan ilgisini paylaştığı için çok iyi arkadaş olduklarını okumuştum. Hayami programı Moco's Kitchen için bu kez ülkemize gelmiş, GELMİŞ VE BİZİM RUHUMUZ DUYMAMIŞ!

Olur mu bu yaaaaaaa :((( Onu Sultan Ahmet'te dolanırken fark etseydim yeminde kucağına tırmanırdım eheheh :) Maalesef program henüz yayınlandığı için henüz video sitelerine düşmemiş, ben de seyredemedim. Ama şurada geniş çaplı bir özeti var. Hayami'nin yemeklerimizi ve kültürümüzü epey beğendiği belli. Bir de Türkiye diyemiyorlar ya " Toruko " diyorlar böyle Fruko der gibi ölüyorum gülmekten. Japonların kelimeleri kendi dillerine adapte etmelerine hastayım ya :D


 Aşağıdaki videolarda da Tas Kebab ve Sac Tava'ya gösterdiği reaksiyonlar var.




 JRock un dünyaca sevilen isimlerinden Miyavi geçenlerde Türk hayranlarının twitterde dikkatini çekmek için başlattıkları tagı görmüş ve buna karşılık olarak hayranlarına bir twit atmış. Bu elbette az bir çabayla da olsa sevdikleri sanatçıya ulaşabilen Türk  hayranlarını çok mutlu etti. İnşallah bir gün onun ülkemize gelip konser verdiğini de görürüz. Gelsin de millete nasıl gitar çalınırmış ders versin. :) Buradan bütün festival yöneticilerine duyrulur. Miyavi, GACKT, X Japan gibi JRockun önde gelen isimlerini ülkemizde görmek istiyoruz!


Bu hafta Türk hayranlarına karşılık veren tek ünlü Miyavi değildi. Bir de Super Junior'un en popüler üyelerinden biri olan Siwon twitterinden Türk hayranlarına Türkçe attığı bu mesajını bir de muhteşem bir boğaz manzarasıyla süsleyerek aynı zamanda ülkemizin reklamını da yapmış oldu. Kasıntı diye pek sevmezdim elemanı ama şimdi biraz gözüme girdi işte :) Super Junior'da benim favorilerim Haechul ve Donghae :)


Kamenashi Kazuya'nın başrollerini Suzuki Fuku ve Anne Watanabe ile paylaştığı film Youkai Ningen Bem'in promosyonları Kasım ayına girmemizle birlikte hız kazandı hem de öyle böyle değil. Kame resmen bir promosyondan diğerine koşturup duruyor. YNB in tanıtımı için ülke çapında bir tanıtım turu düzenlenmeye başladı. Sapporo, Aomori, Morioka, Sendai, Akita, Yamagata, Fukushima, Nigata, Nagano, Kofu, Shizuoka, Toyama, Kanazawa, Fukui, Nagoya, Osaka, Tottori, Hiroshima, Yamaguchi, Tokushima, Takamatsu, Matsuyama, Kochi, Fukuoka, Nagasaki, Kumamoto, Kagoshima ve Oita şehirleriyle toplamda tam 28 şehir gezecekler. Kame çoktan bazılarına katıldı. Programı müsait olduğu sürece katılabildiği kadar toplantıya katılacakmış çünkü dizi boyunca çok fazla sevgi aldığını hissetmiş ve bunun karşılığını verebilmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. Gerçekten de kaç şehirdir tura katılıyor, gittiği şehirlerde bulunan en büyük TV leri ziyarete giderek filminin promosyonunu yapıyor. Filmin neredeyse bütün promosyonu üzerine yıkılmış durumda. Kame beraberinde yukarıdakilere benzer bayraklarla ziyaretlere gidiyor. Bayrakların üzerinde Bem, Bela ve Belo ziyaret edilen bölgenin meşhur özelliklerine göre giydirilmişler.


Kame Hiroshima'yla başlayarak konuk olduğu programlar.


VİDEO 1 :  http://www.youtube.com/watch?v=2H69qH7yTQA&feature=youtu.be

VİDEO 2 :  http://www.youtube.com/watch?v=in7cf3wGYN8

VİDEO 3 : http://www.youtube.com/watch?v=2H69qH7yTQA&feature=youtu.be

VİDEO 4 : http://www.youtube.com/watch?v=WoINZ_H_6xE&feature=youtu.be



Kame fan meetinge sürpriz bir ziyarette bulunuyor hayranlar çok şaşırıp seviniyorlar. YNB için basılmış özel baskılı tişörtlerden kazanan şanslı 3 hayranına kendi elleriyle tişörtleri teslim ediyor. Gelen fan raporlarına göre hayranları mutluluk ve heyecandan devamlı ağlarken Kame de onlara devamlı iyi olup olmadıklarını sorup durmuş. :)


Bu dün katıldığı programda artık gittiği her programda Kame'ye beysbolla ilgili soruların da sorulması gerçekten güzel, zaten onun da epey hoşuna gidiyor bu durum.


Kame'nin radyo programı Hang Out bu hafta epey eğlenceliydi. İzleyicilerden gelen maillerden bazılarına yere vereyim, bir fan ne zaman TV de gördüğünde Kame için ne kadar Kakkoiiiiii gibi şeyler söylese 40 küsur yaşlarındaki babasının hemen benden daha iyi değil diye lafa karıştığından şikayetçi oluyor. Babası kendini Kame'ye benzetiyormuş. Bunun komik olduğunu düşünen kız da babasının artık kendini genç erkekle kıyaslamaktan vazgeçmesini istediğini yazmış ve Kame'ye bu konuda ne düşündüğünü sormuş. Kame şöyle bir cevap veriyor,

- Sana sadece tek bir şey söyleyeceğim, eğer ben de 40 lı yaşlarda olsaydım aynı şeyi yapardım. Kesinlikle yapardım! (güler)

Bir başka hayranı CHAIN DVD si yayınlanacağını ama annesine söylediğinde almayacağını söylemiş. Nedeni de annesine göre zaten canlı konsere gitmiş DVD ye ne gerek varmış. :D Kız BEM den ona yardım etmesini istiyor. Kame de bunun üzerine Bem sesiyle anneye DVD yi almasını söylüyor. :)

Ayrıca Kame geçen ay Paris'te görüldüğüne dair dolaşan söylentileri de Hang Out'ta doğruladı. Fransa'dan bir hayranının gönderdiği maili okuduktan sonra geçen ay Paris'e gittiğini ve orada bazı Fransız vatandaşları tarafından fark edildiğini söyledi. Hatta bir kız " Kamenashi-san? " diye sormuş. Kame şaşkınlıkla " Eh? Ah evet. " diye kimliğini onayladığında kız öylece uzaklaşmış. Bu Kame'yi şaşırtmış. Ya kızın heyecandan kaçtığını ya da Fransız hayranların değişik insanlar olduğunu düşünüyormuş. Bu Kame'nin Paris'e yaptığı 2. ziyaret oldu. Daha önce de bir kere eski sevgilisi Kyoko Koizumi ile birlikte Paris'e gitmiş ve moda haftasını takip etmiş, ayrıca bir de bir defilede modellik yapmıştı. Aynı otel odasında kaldılar diye ne kıyametler kopmuştu zamanında :D Neyse ki bu günler geride kaldı. *kıskanç sevgili modu on*

Sevgili demişken... Kame promosyonlara başladığından beri basın hakkında bolca yazmaya başladı. Önce skandalsız bir hayat süren Kame'nin eski sarhoşken yaptığı yaramazlıklar hakkında birkaç yazı çıktı. Vazolara sarılmak, taksi şoförleriyle tartışmak, koridorlara uzanmak, tuvalete giderken Koki'den yardım istemek Kame'nin sarhoş olduğunda yaptığı birkaç şey :D Ama hakkında en çok yazılan konu Kame ve Anne'in çıkmaya başladıklarıyla alakalı olan dedikodu. Dizi yayınlanmaya başladığından beridir bu dedikodu sürüp gidiyor sizlere bilgisini vermiştim. Ama artık TV programlarında gerçekten çıkıyorlar mı yoksa sadece YNB im promosyonunu yapmak için mi böyle bir hava yaratıyorlar diye oylamalar bile yapılmaya başlandı. :D Gerçekten bir TV programı Anne ve Kame hakkındaki ip uçlarını değerlendiren bir program yaptı. Onlara göre ilişkide olduklarının kanıtları,



Anne Kame'nin Dream Boys müzikalini seyretmeye gelmiş, üstelik VIP loca yerine görünebileceği bir yerden izleyerek Kame'ye destek olmuş.

Anne Kame'yle beysbol konusunda güzel sohbetler ediyormuş, böylelikle Kame onun yanında hiç sıkılmıyormuş.

Kame'nin makyaj, moda ve Japon diline duyduğu ilgili Anne de paylaşıyormuş.




Kame radyo programında pek çok kez Anne'dan bahsetmiş, bir kere de onun YNB soundtrakında bulunan versiyonunu çalmış.

Kame ve Anne birbirlerine " Chan " ekiyle hitap ediyorlarmış.

Hatta Anne'in babası dünyaca ünlü Japon aktör Ken Watanabe'ye bile ikisi arasındaki ilişkiyi sormuşlar. Ken Watanabe bundan memnun olacağını söylemiş.

Oylama sonucunda 5 kişiden 3 ü ilişkiye inanırken 2 si inanmıyor. :D


Kame ve Gokusen dizisinde daha sonradan da filminde birlikte çalıştığı aktrist Nakama Yukie bir kere daha Panasonic Beauty'nin yüzü olarak seçildiler. Böylelikle 3 yıl üst üste aynı markanın yüzü olarak seçilmiş oldular. Bu da başarılı olduklarının en kesin kanıtıdır. Zaten Panasonic yetkililerinin Kame'nin basın toplantısında Jin hakkında gelen sorularla profesyonelce baş edebilmesi ve markayı korumasından çok etkilendiklerini daha önceden yazmıştım.Durum buyken ondan vazgeçmeyecekleri bence açıktı ama teyit edilmesi iyi oldu. :) Ayrıca bi şey diyim mi Kame'yi en fazla yakıştırdığım kadınlardan biridir Nakama Yukie, çok profesyonel, çok olgun, kibar ve tatlı bir kadın. Kame'den büyük olsa da evlenseler çok sevinirdim gerçekten. :) Chrismas katalog çekimleri şimdiden yayınlandı, standlar kuruldu ve gelen duyumlara göre en fazla satış yapan stand onlarınkiymiş. :)


Kame YNB dizisi ve filmindeki rol arkadaşı Suzuki Fuku ile birlikte bir yarışma programına takım olarak katıldı. Önce bu programdan bahsetmek istiyorum. " Tore " adındaki bu program oldukça eğlenceli bir yarışma programı. SAW filmlerinden esinlenilerek yaratılmış bir yarışma. Yarışmacılar yarışırlarken bir yandan da sonsuzmuş gibi görünen boşluğa düşmemeye çalışıyorlar. Bu arada bu konuya da açıklık getirelim aslında yükseklik sadece 2-2,5 metre arasında ama bilgisayarlı oynamalarla sanki boşluk sonsuzmuş ve çok derinmiş gibi gösteriliyor, bu da gerilimi arttırıyor. Mesela Youtube'da yarışmanın bazı bölümlerini bulup izlerseniz yabancı izleyicilerin şoke olduklarını, " Nasıl yani gerçekten o insanları çukura mı attılar? Yükseklik gerçekte ne kadar? Düşene bir şey oldu mu? " tarzında endişeli yazılar yazdıklarını göreceksiniz. :D Mesela aşağıdaki gifteki gibi şaşırtmacaya kanıp daha yarışmanın başında aşağı uçmak da var. :D


Kame ve Fuku gerçekten çok iyi anlaşıyorlar. Hele Fuku'nun Kame'ye olan hayranlığı o kadar belli oluyor ki. Arada sırada " Ganbatte " ler fısıldıyor, Kamenashi-saan~ şeklinde inliyor, gözleri endişeyle Kame'yi takip ediyor falan. İnanılmaz tatlı bir çocuk ya ve çok da zeki. Yarışmaları kazandılar mı peki? Eh onu da videoları izleyerek öğrenebilirsiniz. TORE! nin bu bölümü yayınlandığı zaman dilimindeki en yüksek reytingi alarak 13.3% seviyesine ulaşmış.

PART 1 : http://v.youku.com/v_show/id_XNDc0MjEzMTc2.html

PART 2 : http://v.youku.com/v_show/id_XNDc0MjM0Mjcy.html


Kuroki Meisa twitterinden uzun zaman sonra yeniden koşmaya başladığına dair bir mesaj attı. Ancak bu mesaja eklediği resim bazı hayranlarını, özellikle de Japonya'da yaşayan hayranlarını çok kızdırdı. Meisa'nın twit ettiği resimde 2 adet spor ayakkabı görünüyor, biri diğerinden bariz bir şekilde daha büyük. Kimileri resmin çekilme açısından öyle göründüğünü aslında ayakkabıların aynı boyutta olduğunu iddia etse de Jin'in aynı model ve renkte spor ayakkabısı olduğunu bilen hayranları Meisa'nın Jin'in ve kendisinin ayakkabılarını yan yana koyarak resmi çektiğini düşünüyorlar. Bu da bazı hayranların tepki göstermesine neden oldu. " Zaten onunla evli neden bir de nispet yaparcasına böyle şeyleri paylaşıyor. " diye sitem ettiler. Meisa'nnı daha önceden yatak odasından attığı twitte çok konuşulmuştu. Genç kadının bilinçli olarak artık Jin'in sahibi olduğunu ima eden şeylere yer vermeye çalıştığı söyleniyor. Benim gibi bazı hayranlar da keşke o iki ayakkabının yanında bir de bebek ayakkabısı olsaydı bu resim gerçekten mükemmel olurdu diye düşünüyorlar. :)

Jin hakkında evlendiğinden beri Johnny tarafından ilk kez bir açıklama geldi. Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren  Johnny hem bu konuda, hem yeni müzikal serisi Johnny's World hakkında düzenlenen basın toplantısında Jin hakında ufak bir açıklama yaptı. Jin'in ne zaman geri döneceğini soran muhabirlere " Jin şimdi bir baba. Hem Meisa hem de Jin birer ebeveyn olmayı, sorumluluk sahibi olmayı ve ailelerine bakmayı öğrenmeliler. Jin önce ailesine bakmayı öğrenmeli. " diyerek geri dönüşüyle ilgili kesin konuşmadı. İddialara göre Johnny'nin yeni hedefi Jin'i iyi bir aile babası imajıyla piyasaya sürmek, bu yüzden de basın ve ülke gözünde Jin'in imajının oturmasını bekleme kararı almış. Bakalım doğru çıkacak mı? :)



Katori Shingo ve Yamapi'nin Monster PV si evlere şenlik. Klibin başında kadın kıyafetleri içinde görünen Yamapi ve Shingo sonradan yakışıklı birer erkeğe dönüşüyorlar. Yamapi için her zaman çok güzel bir erkek derdim. Gördünüz mü? Sadece Kame değilmiş güzelliğine dikkat çeken idol. Hele o yanaklarında oluşan gamzelerle Yamapi harika bir kadına dönüştü. Erkek halindeyken de çok beğeniyorum o gamzelerini ama bayan olduğunda sanki yüzü tamamlanmış gibi geldi. Kame de, Yamapi de ve Jin de çok fazla feminen tipler. Yine de onları çok seviyoruz o ayrı :) Yamapi rolü için " Çok eğlenceliydi ama alışkanlığa dönüşmemesi için dikkat etmem gerek. " demiş. Cross giyinmeyi kast ediyor. Yamapi hakkında bir bilgi de vereyim, Yamapi cross giyinmekten hiç hoşlanmaz. Johnnys içinde bayan kıyafetleriyle en az poz veren kişidir. Bunun nedeni olarak da söylenenlere göre zaten çok güzel olmasından dolayı fotoğrafçılar onu erkeksi göstermek için fazladan çaba gösteriyorlarmış. Yamapi bu yüzden cross giyinerek zaten feminen olan görüntüsünü daha da feminenleştirmek istemiyormuş. Ama artık solo hayatında tutunmaya çalışıyor. Ne diyelim bunun için pek hoşuna gitmeyen şeyleri bile yapmaya çalışacak anlaşılan.

Shingo ve Yamapi ayrıca singlelarının tanıtımı için ülke çapında düzenlenecek fan eventlere de katılacaklarmış. Monster için şimdiden bazı TV programlarına katıldılar. Açıkça söylemem gerekirse ben şarkıyı hiç beğenmedim. Temposu falan hiç akılda kalıcı değil. Performansları da gereğinden uzun ve bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Gereksiz fanservise giriştiklerini belirtmeme hiç gerek yok sanırım. Bundan pek hoşlaşmayan Yamapi'yi böyle durumlarda görünce içim acıyor ve performanstan zevk alamıyorum. Yamapi'nin fanserviste rahat olduğu 3 kişi vardır, eski grup arkadaşları Tegoshi ve Ryo, bir de Kame.


MONSTERS PERFORMANS : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpmcurpXY90

 Ikuta Toma'nın merakla beklenen filmi No Otoko'nun tam fragmanı yayınlandı.Of ki off çok güzel filmler ardı ardına gösterime girecek. Bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum. :)



Big Bang Japonya'da düzenledikleri tur için DVD çıkarmaya hazırlanıyor. Toplamda 8 dome da verdikleri konserle 300.000 e yakın fana ulaşan grubun DVD si Osaka, Fukuoka ve Tokio Dome konserlerinden görüntüler içerecekmiş. Adı da " Special・Final・In・Dome・Memorial・Collection " olacak. Hayranlarına duyrulur. :)

NEWS grubu 12 Aralıkta yeni bir single çıkaracak. Üyelerden Tegoshi Yuya'nın sunucularından biri olduğu TOYOTA Presents FIFA Club World Cup Japan 2012 için hazırlanmış şarkılarının da yer alacağı singleın adı " WORLD QUEST / Pokopon Pekorya " Johnny's içinde Kame'den sonra sporla yakından ilgilenen bir diğer kişi de Tegoshi'dir hatta geçenlerde Kame'nin Going programına bir video mesajı bile göndermişti. :) Pokopon Pekorya ise bir diğer üye olan Kato Shigeaki'nin oynadığı " Hana no Zubora-Meshi " isimli dramanın them parçası olacak. Single 3 ayrı versiyonda piyasada olacak hayranlarına duyrulur. :)


Pokopon Pekorya : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kjkosF470iE


 Arashi'nin yeni albümü " Popcorn " toplamda 701.260 adet satarak Orcion Charttı 1 numarada bitirmeyi başardı. Haydi single satışı neyse de daha pahalı olan albüm satışlarında bu rakamlara ulaşan grup ve sanatçılara hayret ediyorum gerçekten ama başarılılar ve hayranları da onları destekliyor. Bize de onları alkışlamak düşer. ;) Bu onların 10. ardışık 1. albümü ama toplamda 11 no 1 albümleri var. Arada sırayı bozup rekorlarını dağıtan bir albüm gelmiş anlayacağınız.


AKB48 bir rekora daha imza attı. Son singleları " UZA " toplamda 1.128.696 adet satarak Orcion Charttı 1 numarada tamamlamayı başardı. UZA onların 10.  milyonluk satış yapan singleı. Böylelikle grubun istatistikleri şu noktaya gelmiş bulunmakta,

Single Satış Rakamı : 17. 597. 000

Albüm Satış Rakamı : 2. 703. 000

TOPLAM : 20. 300. 000

Böylelikle AKB48 grubu yine bir başka bayan grup olan SPEED in rekorunu (19.586.000) tarihe gömerek Tüm Zamanların En Fazla Satış Yapan Bayan Grubu olmayı başardı.


Evet efendim dolu dolu güncellemenin tadını çıkarın çünkü bir daha ne zaman güncelleme yapabilirim bilmiyorum. Herşey yolunda giderse birkaç hafta sonra yeniden aranızda olacağım inşallah. Sağlıcakla kalın :)


14 yorum:

  1. Rabbimden annene acil şifalar diliyorum:(...

    Birileri türkeye geliyo ve bizim haberimiz yokko_O

    bu ara herkezden türkiye lafını duymak çok güzel,Jung il woo da hayranlarının yaptığı videoyu izleyerek ve twittarda paylaşarak Türk hayranlarına cevap verenlerden^^

    Kamenin filmi Tomanın filmi özellikler toma(çünkü fragman beni çok etkiledi:DD) çıksada da biran önce izleseeek^^

    Yeni haberler için teşekkürler^^(haberler diyince aklıma artık şubat dizisi geliyo:D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canımn, bakalım Pazartesi günü için ameliyat listesine alınacakmış, biz de beklemedeyiz.

      Gerçekten son zamanlarda hem Kore'li hem de Japon sanatçıların ülkemize selamlar çakmaları hatta gelmeleri çok hoşuma gidiyor. Bunun peşi konserlerdir diye düşünüyorum :)

      Vallah birbirinden güzel filmler ikişer ay arayla gösterime girecek bizler de sanırım daha geç izleyeceğimiz için bekleyeceğimiz süre de daha fazla olacak maalesef :(

      Sil
  2. annene allahtan acil şifalar diliyorum umarım sağ salim atlatır ameliyatı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler iyi dileklerim için inşallah dilediğimiz gibi olur.

      Sil
  3. Geçmiş olsun,umarım anneniz en kısa zamanda atlatır ve sağlığına kavuşur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, inşallah dilediğimiz gibi geçer ameliyatı.

      Sil
  4. Canım dualarımız sizinle her daim. Çok geçmiş olsun bu son olsun inşallah. Kame deyince senden başka bir isim daha yok sanırım Türkiyede bu kadar seven. Ya Hayami geldi gitti de ruhumuz duymadı hayat çok acımasız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım biliyorum, zaten her gün Sevda'dan alıyorsundur haberleri. Pazartesi için ameliyat listesine girecekmiş bakalım.

      Kame'yi benim kadar seven vardır belki ama benim kadar bağıra çağıra hatta gözlere soka soka seveni yoktur eheh :)

      Hayami cuma pazarına bile gelmiş gezerken, burnumun dibi yahu! Bu kadar mı şanssızlık olur ühühühüh :(((

      Sil
  5. annenin hasta olmasina uzuldum. insaAllah, ameliyat cok iyi gecer, ve bu hastaliktan tamamen iyilesir. siz de hayirli neticeye odaklasin ve annenizi ailecek sevgiye bogun ))))

    mm, boyle bir durumda bize vakit ayirip haberlerden mahrum birakmadigin icin de ayrica tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler desteğiniz için :) İnşallah haftaya ameliyaımız iyi geçer ve bu sıkıntılı günleri geride bırakırız.

      Sil
  6. çok geçmiş olsun daha önce ki hastane yazını okumuştum,geçen şubat ayında benide kapı kapı gezdirdiler sağlık bakanlığı devreye girdi.
    inşallah annen sağlığına kavuşur.güzel haberlerini bekliyorum.

    YanıtlaSil