23 Ocak 2013 Çarşamba

You're Beautiful'a Bir Versiyon Daha Geliyor!


KAT-TUN un 20. singleı " Expose " un piyasaya çıkmasına az zaman kala detaylar da gelmeye başladı. Nakamaru'nun bizlere fısıldadığına göre PVde dans sahneleri yokmuş. Bu benim de merakımı uyandırdı acaba To The Limit gibi bir PV mi gelecek? Ayrıca kendisinin solo PV sinin de çekimleri bitmiş. Expose'un dans kareografileri tamamlanmış ve Nakamaru gerçekten hoşuna gittiğini söylüyor. Ancak biz dans sahnelerini ancak TV programlarına katıldıklarında izleyebileceğiz. Arrggh! :) Hayranları endişelendiren tek durum KAT-TUN la aynı gün AKB48 grubu üyelerinden Kashiwagi Yuki de solo debut yapıyor. Grubun popüler elemanlarından bu yüzden satış olarak KAT-TUN u geçebileceği endişesi var. Umarım bu olmaz. Son dergi roplarında beni yine çok eğlendirdiler keretalar, hayranlarına yem atmasını çok iyi biliyorlar. Yeni singledan ön dinletileri bir kere daha sunayım hala siparişini vermeyen varsa hemencecik versin :)


KAT-TUN BRAND NEW DAY ~EXPOSE~STEPS TO LOVE



Soru :  Kimin babanız olmasını isterdiniz?

Koki - Junno aynı anda : KAME!

Kame : Neden?

Koki : Çünkü eğer Kame'nin çocuğu olsaydım en iyi okullarda okurdum.

Junno : Evet ve en iyi şeyleri alırdım, param da olurdu.

Kame : Ben Koki'nin çocuğu olmak isterdim çünkü bana istediğim kadar özgürlük verirdi.


Şunlara bakın yav Kame'yi resmen cüzdan olarak görüyorlar wuhahaa :) Kame de çok güzel lafı koymuş ama efferim. :)


Kame :  Eminim hayranlar Nakamaru'nun klibinde kimin görüneceğini çok merak ediyorlardır. Sıradaki soloyu öğrenmek istiyorlar.

Nakamaru :  Biri konuk olsa bile onun sıradaki kişi olacağını garanti edemeyiz değil mi?

Ueda : Bunun için çok geç Pv hazır bile.


Daha geçen postta bahsetmiştim hayranların sabırsızlıkla PV yi beklediğini işte KAT-TUN bile biliyor bunu bilerek bize işkence ediyorlar.


Kame : Sanırım artık açıklamanın vakti geldi. Bu Ağustos KAT-TUN un...

Nakamru : Bir bebeği olacak!

Koki : Evet iki aylık baba olacağım.


Kame yine yaptı yapacağını bize bir yem attı her yer kaynıyor şimdi. Bu Ağustos KAT-TUN un neyi olacak? Nakamaru KAT-TUN un bu seneki konser turnesinin yazın yapılacağını duyurduğunu biliyoruz. Öyleyseeeeee... Acaba bir Asya veya daha da güzeli Dünya turu geliyor olabilir mi? Umarım!



Fransız hayranlar arasında yapılan " Populer Asian Artist " oylamasında KAT-TUN 10. sırada yer almayı başarmış. Oldukça büyük bir katılımın olduğu oylamadasolo sanatçılar olarak sadece Yamapi ve G-Dragon ilk 10a girebilmiş. Kame 17. sırada kendine yer bulmuş ki kendisi solo sanatçı da değil :) İlk 100 içindeki hemen herkes 1000 oya yakın oylar almış yani oylamaya gelen ilgiyi düşünün. İlk 10 şu şekilde sıralanıyor,


1 - Big Bang - 3337 oy
2- tte Gazette - 3155 oy
3- Shinee - 3045 oy
4- Super Junior - 2828 oy
5- Yamashita Tomohisa - 2638 oy
6- BEAST - 2543 oy
7- 2NE1 - 2448 oy
8- Dong Bang Shin Ki - 2247 oy
9- G-Dragon - 2155 oy
10- KAT-TUN - 2117 oy

17- Kamenashi Kazuya - 1690 oy


KAT-TUN'un CHAIN konser DVD si online satış sitesi CD Japan'da 2012 yılının en çok satanlar listesinde 5 numarada yer almış. Ben de yakında size diğer blogumda CHAIN i değerlendiren bir yazı yayınlayacağım bu konuda takipte kalın ;)


Youkai Ningen Bem bu hafta sinema gişelerini 8. sırada kapadı ve sonunda hedeflenen 1 billionluk sınırı aşmayı başardı. Toplam hasılatı bu hafta itibariyle 1,057,702,100 yene yani yaklaşık olarak 11,953,091 USD ye ulaşmış oldu.

Kame yeni bir reklam serisinin yüzü olarak seçildi. SOURS Gummy'nin reklam yüzü olan Kame'nin reklamı inanılmaz komik. Anlaşılan Sours Kame'yi şirketlerinin maskotu Ninja Turtle olduğu için seçmiş. Yani Kame değildiği zaman Japonya'da iki şey insanın aklına geliyor, Ninja Turtle ve Kamenashi Kazuya :) Bu yüzden şirket Kame'yle reklamları için anlaşmış. Ninja Turtle olarak başlayıp, Kamenashi olan sonunda yine Ninja Turle olarak biten kısa reklamı izlerken çok güldüm valla :) Kame Japonca'da kaplumbağa dışında aynı zamanda " çiğnemek " anlamına da geliyor. Zaten bu da bir çiğneme şeker reklamı ;)

REKLAM : http://www.youtube.com/watch?v=P5VPo69vfJU&feature=youtu.be



Kame'nin 2006-2007 civarlarında verdiği bir pozun Çin'de bir romana kapak olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Daha önce de birkaç kere Kame'nin resimlerini dizilerde ve show programlarında kullanmışlar, fanların tepkisi üzerine sonra da özür dilemek zorunda kalmışlardı. Şimdi de bir romanın kapağında resmedilen kişinin Kame olduğu ortaya çıktı. Ancak elbette orjinal resmi kullanmadıkları için bir telif ödeme durumu var mı yok mu bilemiyoruz. Kapaktaki resmi ben bayağı beğendim. Kame insanlara ilham olmaya devam ediyor. :)


Kame'nin yeni ve Mayıs ayında gösterime girecek filmi Ore Ore'nin İngilizce sitesi açıldı ve İngilizce sub yapılmış traileri yayınlandı. Bayağı eğlenceli bir film olacağa benziyor bakalım. 


ORE ORE RESMİ İNGİLİZCE SİTESİ VE TRAİLERhttp://ore-ore.jp/english.html

Kame'nin Home Run projesinin başarısından sonra Going! in web sayfasına tebrik mesajları yağmış. Kame programdan sonra geçen haftada hayatı boyunca almadığı kadar Omedetou! (yani tebrikler) mesajı aldığını söyledi büyük bir memnuniyet içinde. Görseniz gururdan çatlayacak yavrusu elinde laptop oyuncu oyuncu gezip Home Run'unu seyrettiriyor. Görmemişin Home Run'u olmuş hahah :D Şaka bir yana o dalgalardan ve küçük düşürmelerden sonra hepsinin önünde eğmeye hakkı var adamın sonuna kadar yürü be koçum diyorum kim tutar seni :D




Fanlar bu seneki Countdown'dan pek memnun kalmamışlar. Bunun nedeni de elbette ki Julie ve Iijima arasındaki cat fightın buraya da sıçramış olması. Julie'nin kontrolü altındaki Arashi, Tokio ve Kanjani8 in sadece birer şarkıyla üstelik de bunları da videoyla konserde sergilemiş olmaları zaten başlı başına büyük bir hoşnutsuzluk yaratmış. Ayrıca Iijima'ya bağlı grupların özellikle de Kis-My-Ft2 nun konser boyunca promote edilmesi, artık pek fazla sahne almayan sempailerin konserde ağırlık kazanmasıyla genç seyircilerin sıkılması, konseri fişekleyecek bir grubun ön plana çıkarılmaması gibi etkenler yüzünden seyirciler bu seneki yayını beğenmemişler. KAT-TUN da konserde yer almasına rağmen şarkılarından ikisinin programda makaslandığını ayrıca biliyoruz. Üstelik şarkıları en fazla alkış alan ve seyircilerin şarkılarında en fazla etkilendiği grup olmalarına rağmen Iijima onlara da bir kesik atmış. Bu durum daha ne kadar devam edecek çok merak ediyorum. Johnny iki kediyi birbirine kırdırıp en güçlü olanın kazanmasına ve böylece şirketin başına gerçekten güçlü birinin geçmesine mi çalışıyor? Yoksa bunadı da olan bitenin farkında mı değil bilemiyorum. :) Zaten son gelen haberlere göre Johnny artık etrafa " YOU " diye seslenmeyi bırakmış. Kame'ye konuşurken diğer arkadaşlarının kullandığı lakabı kullanarak ona " Kame " diye hitap ediyormuş. Vay vay...


Şoke mi oldunuz? Ben de :D Sevgili Ikuta Toma'cığımızı bu halde görünce inanın ben de şoke oldum. Kendisi yeni filmi için bu hale gelmiş. Noboru Takahashi'nin popüler mangası " Mogura no Uta " dan uyarlanacak film 2014 yılında gösterime girecekmiş. Yakuza dünyasına sızan gizli bir polisi canlandıracak olan Toma pek çok kişinin oynamak istemeyeceği bu rolü duyunca " Hemen getirin! " diyerek kabul etmiş. Yönetmenin amacı Japon Mission İmpossible çekmekmiş. :P Yanlız Ikuta'nın oynayacağı karakter muhteşem. Akademiden en düşük puanlarla mezun olmuş ve disiplin cezası yerine gizli ajan olmakla cezalandırılan Genji güçlü bir adalet duygusuna sahip, cool görünen ancak hala bakire olan bir adamdır. :D Filmin bir yerinde Toma'yı TAMAMEN çıplak bir halde araba kullanırken görecekmişiz. Miike Takahashi gibi deneyimli bir ismin de kamera arkasında olması filme olan beklentileri yükseltiyor. Bakalım hayırlısı :)




















Tegoshi Yuya'nın adı bir aşk skandalına karıştı. Skandal diyemeyiz de söz konusu olan Tegoshi olunca onun bir hatunla anılması bile skandal yav :D Masuwaka Tsubasa'nın  Umeda Naoki ile olan 4 yıllık evliliğini noktalamaya karar vermesinin ardındaki etken olarak Tegoshi gösteriliyor. Uzun bir süredir arkadaş olan ve sonraları da gizli gizli görüşmeye başlayan ikili yüzünden evlilik bitmiş. 2011 yılından bu yana zaten buluştuklarına dair söylentiler dolanıp duruyormuş, şimdi kadın boşanma kararı alınca hemen hedef elbetteki Tegoshi oldu ve bu onun ilk defa bir evliliği yıkmakla suçlanması da değil. Daha önce de Darvish Yu ve Saeko'nun boşanmasının arkasında da onun olduğu iddia edilmişti. Tegoshi'ye yakıştıramadım ama zaten ona kadınları da yakıştıramıyorum ben, yarın çıkıp gayim dese hiç şaşırmam. :)





















Yamapi sonunda ilk TV showuna kavuştu. Komedyen Imada Koji ile birlikte sunacağı program bir nevi tartışma programı ama eğlenceli olan türden. Farklı yaşlardaki 10-40-60 lı yaşlardaki kişiler arasında yapılacak bir çeşit tartışma programı olacakmış. " Generation Tengoku " adını alacak programın tanıtım toplantısında Yamapi oldukça gergin olduğunu söylemiş. Çünkü ilk defa bir showun sunuculuğunu üstleniyormuş. Yalnız Yamapi'nin partnerine baklar mısınız? Birbirlerine ancak bu kadar uymayan iki kişiyi bir programa alabilirlerdi. Haydi hayırlısı diyelim.


AKB48 grubu kızlarından Tomomi Kasai yukarıdaki pozu yüzünden kariyerinin en sıkıntılı günlerini geçirmekte. Hatta belki de son günlerini yaşamakta. Neredeyse ulusal bir krize neden olan bu pozuyla çocuk pornosundan tutun da çocuk tacizine, gereksiz cinsellik kullanımına vs bir sürü suçlamaya maruz kaldı. Ben de açıkçası bu pozdan kesinlikle hoşlanmadım ve gerçekten de gereksiz buldum. Dikkat çekmek için böyle bir şeye başvurması savunulamaz bir durum. Zaten bu pozun da içinde yer alacağı photobook yayından kaldırıldı ve magazinlerdeki resimleri değiştirildi. Ayrıca Tomomi'nin durumu da bir süre askıya alındı. Ayrıca bugün itibariyle şirket çocuk istismarından araştırmaya alındı. Durum giderek kötüleşiyor gibi görünüyor. AKB48 grubu kızlarında skandal bitmiyor anacım o kadar kız bir arada olunca :P


JYJ grubu bir davadan daha galibiyetle ayrıldı. Japonya'daki eski müzik şirketleri Avex'e karşı açtıkları davayı kazandılar. Grubun Japonya'daki faaliyetleri 2010 yılında askıya alınmış, başka faaliyetlerde bulunmaları da iddialara göre gangster çeteleri kullanılarak engellenmişti. 2011 yılında yardım için konser vermek istediklerinde de engel olunmuştu. Sonuçta grup 2011 yılında şirkete dava açmıştı. Mahkeme Avex'i JYJ nin şu anki şirketi C-JeS'e 660 milyon yen ( 7.3 million USD ) ödemesine karar verdi. Mahkeme ayrıca C-JeS in CEO sunu kovması yüzünden 1 milyon yen de ek ceza ödemeye mahkum edildi. Avex hemen aynı gün kararın kabul edilemez olduğunu ve itiraz edeceklerini bildirdi ama bence boşuna çabalıyorlar. JYJ nin önünde artık kimse duramaz. Birlik olarak onları sömürmeye çalışan şirketlere teker teker hadlerini bildiriyorlar. Bu konuda onları çok takdir ediyorum. En kısa zamanda istedikleri gibi umarım yeniden Japonya'da da faaliyetlerine geri dönerler.


Dünyaca sevilen One Direction müzik grubu Japonya turları için ülkeye geldiler. Japonya'da da oldukça popüler olan grup sıcak tavırlarıyla dikkat çekti. Grubun düzenlediği basın toplantısına Horikita Maki'de katıldı. Şu Japonlar çok uyanıklar valla. Ne zaman ülkelerine dünyaca tanınan bir ünlü gelse basın toplantılarına mutlaka ama mutlaka kendi ülkelerinden bir sanatçıyı da sokuşturuyorlar ki reklamları yapılsın. Hatırlıyorum da Harry Potter'ın bir film toplantısına da KAT-TUN üyeleri gönderilmişti. :D Grubun Music Station'daki performansı da hayranlarını mutlu etti. Ülkemizdeki hayranları için gelsin bu da,


ONE DIRECTION - MUSIC STATION - While We're Younghttp://www.yinyuetai.com/video/588465

Grubun komedilerden komedi beğen basın toplantısını izlemek isterseniz,


Yamada Ryosuke ilk solo singleı " Mystery Virgin " ile 189.000 adet satarak Oricon chartı 1 numara bitirmeyi başardı. Oldukça yüksek sayılacak bir rakam bu zira Yamapi bile solo debutunda 160.000 civarlarında satmıştı. Yamada umarım kredisini erkenden tüketmeye başlamaz. Ancak öyle sanıyorum ki İngilizceye yönelmeye başladığı yolundaki söylentilere bakılırsa Johnny's in Amerika macerasını deneyecek bir sonraki olacak. Hayranlarına gelişmeleri iletmeye devam edeceğim efenim :)



Jin Akanishi'nin eşi Meisa Kuroki'den yeni reklamlar geldi. Allah için zaten çok güzel bir kadın (o gözlerinden birini kısması hariç) bir de kozmetik reklamlarında oynayınca hepten göz alıcı hale gelmiş. Genellikle yüzünün ve saçlarının göründüğü reklam yüzünden kilo alıp almadığını anlayamadık ama gayet güzel görünüyor. Jin var ya yine dört ayağının üstüne düştün olum bari bu kadınla yuvanı bozma da adam gibi bir eş ol :)


REKLAM : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4BGvMTHTH78

KAMERA ARKASI : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xHKu2uQKaJM


Kanjani8 grubunun elemanlarından Yokoyama Yu kimliği belirsiz bir kadında buluşmada yakalandı. Aslında bu kadınla ilk yakalanışı değil zira yeni yıl tatilinde birlikte Avusturalya'ya tatile gitmişler. Aynı kadınla iki kere yakalandı ya daha şimdiden evlilik çanlarından bahsediyorlar. :) Ne var yani yav adam düzenli bir ilişki yaşayamaz mı? Ama Matsujun hakkındaki dedikoduyu okuduğumda neden böyle düşünüldüğünü anladım diyebilirim. Şimdi de onun dedikodusunu verelim.


 Arashi grubunun en popüler üyelerinden Matsumoto Jun çapkınlıkta çığır açtı. :) Kendisi hakkında düşen en son dedikoduya göre bir barın VIP odasında kendisini ziyaret eden bir arkadaşının yanındaki kıza onun için geldiğini sanarak " Beni öpmeye geldiysen sıraya gir! " demiş. Zira VIP odası olduğu gibi kızlarla doluymuş ve içkiler de gırla gidiyormuş. Matsujun kızların hepsiyle ilgilenmiş gecenin sonunda birini seçerek onunla birlikte mekandan ayrılmış. Bu adam neden evlensin yav elini sallasa ellisi durumunda baksanıza :D Yokoyama'yı alkışlamak gerek şu durumda bir kadında düzenli bir ilişki kurabildiği için :)


Wonder Girls grubu üyesi Sunye çok yakında nişanlısı James Park ile evlenecek. Bugün itibariyle de düğün resimleri medyaya dağıtıldı. Sunye evlendikten sonra kendini evlilik hayatına vereceğini söyleyerek Wonder Girls grubundaki aktivitelerini askıya alacağını açıkladı. Bu da elbette hayranlarını çok üzdü. Bundan sonra gruba neler olacağı düşünüyor ancak sanırım bu popüler bir boy banddan bir elemanın ayrılmasından daha az hasar verecektir gruba. Ama elbette belli olmaz. Bekleyip görmek gerek. Düğün resimlerini ben çok beğendim. Gelinliği de ona çok yakışmış.

Burada ne kadar tatlılar :)


Çok hoş çıkmış, aklımda tutayım bu pozu evlenecek arkadaşlara öneririm :)


Her şeyi anladım da bu ne yav? Wuhaha nereye çıkmış o öyle? Şöminenin üzerine mi? :P 




You're Beautiful dizisinin Japon versiyonundan sonra Taywan versiyonu da yayınlanmaya başlıyor. Tüm Asya'da çok sevilen ve ilgi gören dizi böyle giderse bütün Asya ülkelerince uyarlanacak gibi görünüyor. Korkuyorum Amerika'lı yapımcılardan biri de keşfedip uyarlamaya kalkacak diye :D Hana Yori Dango'dan sonra sanırım ilk kez bir dizi bu kadar ilgi görüp değişik ülkelerce uyarlanıyor. Bakalım tipler nasılmış?


Jiro Wang ( Huang Tae Kyung), Su Li Wen (Go Mi Nam/ Go Mi Nyu), Jacob (Kang Shin Woo) ve Evan Yo (Jeremy) rollerinde izleyeceğiz. Ben trailerini izledim pek ilgimi çekmedi ama artık Tayvan yapımlarına karşı daha ılıman takıldığım için dizi bittikten sonra seyretmeyi düşünüyorum. Fabulous Boys adıyla gösterilecek diziye orjinal You're Beautiful'un Park Shine'si de diziye konuk oyuncu olarak destek olmuş. Aynısını Jang Geung Suk'ta Japon versiyona konuk olarak yapmıştı.


Dizinin neredeyse tamamını özet geçen trailerini izlemek isterseniz :)


Haberlerimiz şimdilik bu kadar.Yorumlarınızı eksik etmeyin olur mu? :) Haberlerimi uzun bir süreden sonra Kame'yle kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum. :)



12 yorum:

  1. Haberler için teşekkürler. Kame'nin o reklamına bayıldım doğrusu. :D

    Tego'nun dedikodusunu ise ilk gördüğümde bayağı şok olmuştum. Ama ortada kanıt olmadıkça inanmam.Hem gerçekse bile her şeyi Tego'nun üstüne yıkmak yanlış. Bir insan kocasını ya da karısını aldatmaya meylediyorsa zaten yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir bence. Aman ya neyse bunları konuşmaya bile gerek yok aslında. Tego zaten Massu'nun. XD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kame'nin reklamı bir şahane valla artık adam komik felan aldırmıyor oynuyor yani :) Ehehehe aynen her şey öbür yana Tegomass bir yana :)

      Sil
  2. Ikıto toma'nın yeni flm projesinden haberim vardı ama bu halini görmemiştim o_O Çok eğlenceli bir karaktere benziyo,Toma'da üstesinden fazlasıyla gelir,bizede zevkle izlemek kalır diyorum^^

    JUn'un bu kadar çapkın olduğunu bilmiyodum o_O Neyse arada iyi işede yarıyon ,Lucky seven dizisine jun yüzünden başlamıştım,sonra Eita nın ne kadar mükemmel oyuncu,karizmaaa olduğunu farkettim ^^(bir zamanların deri pantolonlu fotoğrafçısı :D )

    Tego yapmaz öyle şeylerr yaa(erkek milleti değilmi de diyemiyorum bu çoçuğa :DD ) ,Haruka'ya katılıyom onun Massusu var bi kere :PPP

    Haberler için teşekkürler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ikuta'nın tipi gerçekten adamın yakışıklılığını yok edecek türden bir şey hele o saçlar bbrrrr :D Ama oynayacağı rol eğlenceli olacağa benzer ben de merakla bekliyorum.

      Tego konusunda ben de yapmaz diyorum ama belli olmaz bu işler hepsi imaj bunların :)

      Sil
  3. Haberlere bayıldım :)

    Birde Fabulous Boys alt yazılı izleyebileceğim bir link veya önere bileceğin bir site var mı Kore versiyonunu izlemiştim ve bayıdım Taiwan versiyonunu da çok merak ettim eğer bir link verirsen sevinirim ve haberler için sağol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla henüz çeviri yapan yok. Ama ingilizce alt yazılısı da olur diyorsan Drama Crazy diziyi ingilizce sublu olarak yayınlacak ;)

      Sil
  4. Başlığın hemen ardından KAT-TUN resimlerini görünce heyecan yaptım,You're Beatiuful erkekleri onlardan mı seçilecek diye;Bem'e de itirazım yok ama Kame'yi romantıik,aşık rolünde görmeyi özledim sanırım:)
    Haberler her zaman ki gibi çok ilginç,elinize sağlık.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ilk resimde Kame'ye ayrı şalına ayrı bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kame bu sene bir dramada daha oynayacak mı ben de çok merak ediyorum. Bir sonraki rolünü eminim yine çok dikkatlice seçecektir. Dramadan çok filmde oynamak istediğini söylüyor ama bakalım belki YNB e bir film daha gelir.

      O şalı herkes Kame'nin taşıdığı gibi taşıyamaz adam bir başka yav <3

      Sil
  5. Dark sen olmasan ne yapardık biz. çok teşekkürler. haberler yine fazlasıyla tatmin edici. Kame harika işler başaracak. ve Ikuta Toma'cıma ne olmuş öyle. Aslında o her role yakışır. ama o halini görünce küçük çaplı bir şok geçirmedim değil. Umarım başarılı olur.
    Japonya bu aralar hep film mi çekiyor bana mı öyle geliyor. Gerçi dizilerinde de nadir olarak beğendiklerim çıkıyor ama yine de sevdiğim elemanları uzun uzun izleme şansım oluyordu. Hala Toma için Hana kimi izleyen bir takıntılı olarak daha fazla dizi gelir umarım.
    Ellerine sağlık Dark. Unutmayıp bu kadar işinin gücünün arasında bu yazıyı yazdığın için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumun içinn :) Ikuta'yı görünce ben de ufak çapta bir şok geçirmedim desem yalan olur :D O saç stilini oturtamamışlar bence mangadaki gibi dik dursa bile daha güzel olurdu sanki :D

      Johnny elemanları artık sinemada da kendilerini kanıtladıkları için artık daha fazla filmde rol almaya başladılar, dolayısıyla ben de haberlerini verdiğim için bu şekilde oluyordur. Ancak Johnny'in pek çok dalda ekonomiye çok büyük destek olduğunu, Sinemanın da bu dallar içine artık girdiğini söyleyebiliriz ;)

      Sil
  6. kame nin yeni bir dizisini istiyorum ya... onun dizilerini tekrar izleyerek kendimi avutuyom şuan yamato nnadeshikoyu şzledşm şimdi de nobutay wo produce yi tekrar izliyom. bu arada nobuta dizisinde darbuka çalıyo ya çok hoş. daha önce izlediğimde fark etmişmiydim hatırlamıyom. haberler için çok sağol dark ellerine sağlık. özellikle eski haberlere de baktım senin yorumların bi harika çok hoş oluyo okurken. haberlerine yorumlarını kattığın için sağol. devamını bekliyorum dört gözle

    YanıtlaSil
  7. bu arada kat tun ve kamen nin vidolarının youtubdan silinmesine gıcıııııııııık oluyorum. şu art bank mıdır nedir, üçüncü kişinin telif hakkı mıdır nedir. ööfff

    YanıtlaSil