21 Şubat 2013 Perşembe

Bu bir BİG BANG değil BİNG BANG olayı :)


Bendeniz Darkangel bir kere daha yepyeni haberlerle karşınızdayım efenimmmmm :) Haberlere en önemli haberle başlamak istiyorum çünkü ülkemizi de içinde barındıran bir haber. Güney Kore'nin 2012 de bütün dünyayı sallayan, Youtube izlenme rekorunu tarihin tozlu raflarına gömen, bir daha kırılması zor bir rakama taşıyan, hala da büyük bir zevkle izlenme sayısını arttıran popçu PSY Türkiye'ye geldi. Acun Ilıca'nın Yetenek Sizsiniz programına katılacak ve 22 Şubat'ta mini bir konser verecek olacan PSY diğer Kore'li ünlüler gibi kaldığı otelden bir İstanbul manzarası paylaşmış. İşin güzeli kaldığı otele " Turkısh Big Bang fan club " ın gönderdiği çiçekteki kartı paylaşmasıyla birlikte deyim yerindeyse twitter sallandı. :D Nedeni de efenim mesajı Korece yazmaya çalışan arkadaşın bir harf hatası yaparak " Big Bang " yerine " Bing Bang " yazmış olması :D 


PSY elbette bunu çok komik bulmuş ve Big Bang üyelerine twitlemişşşşşş :D G-Dragon başta olmak üzere Big Bang üyelerinde de cevapların gelmesiyle birlikte Türk VİP ler havalara uçtular. Haklılar, o kadar proje o kadar istek yapıldı ama Türk VİP ler bu kadar dikkat çekmediler. Mutlu olmakta sonuna kadar haklıar, eğer ben de Kame'den veya KAT-TUN dan cevap alsam havalara uçarım herhalde :)


PSY nin yaptığı basın toplantısına ise tercüman rezaleti damgasını vurdu. Yanına salak bir kadın oturtmuşlar. Gazetecinin birinin sorduğu İngilizce sorusunu adama Türkçe sorunca PSY bir an afallıyor, sonra gülerek, gayet de alaycı ve eğlenen bir şekilde " O bana İngilizce sordu ama sen bana Türkçe çevirerek sordun. Senin mesleğin ne? " diye soruyor. Ondan sonra kadın hepten kopuyor zaten bi şeyi doğru düzgün çeviremiyor, heyecandan iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Tam bir rezalet. Bunların ötesinde PSY " İlk defa Türkiye'ye ve İstanbul'a geldim. Kore ve Türkiye kardeş ülkelerdir. Kore vatandaşları gerçekten her zaman Türkiye'ye minnettar olacaklardır. Bunu hepimiz biliyoruz. Benim Youtube videomu dünyada en çok izleyen 3. ülke Türkiye'dir. 1. Amerika, 2. Canada ve 3. Türkiye. Maalesef Kore 4. sırada.Şu veya bu nedenden Türkiye'ye minnet borçluyum. " şeklinde demeç veriyor. :) 


Ardından da beklenen çekimler için Acun Ilıca'nın programı Yetenek Sizsiniz sahnesinde yer alıyor. Bütün seyircileri Gangnam Style logosuyla giydirmiş Acun da hoş bir sürpriz yapmış ona. Elbette PSY bunu da resimleyerek twitlemiş :) Konserinden haberleri de artık bir sonraki haberlerde vereceğim ;)



Bir derginin " En Güçlü Grup " oylamasında KAT-TUN 9. sırada yer almış. Liste sırasıyla şu şekilde,

1 ) Arashi
2 ) Kanjani8
3 ) AKB48
4 ) MomocoZ
5 ) Perfume
6 ) Smap
7 ) TOKIO
8 ) EXILE
9 ) KAT-TUN
10 ) Kis-My-Ft2


KAT-TUN un 20. singleı EXPOSE sadece Oricon Chartta değil CDTV haftalık single listesinde ve Bilboard Japan Hot 100 listesinde de 1 numarada yer almayı başardı. 7 yıllık bir grup olarak 20 single ve 6 albüm yayınladılar ve hepsi 1 numarada yer aldı. Umarım bundan sonra da bu şekilde yer almaya devam ederler. Bu arada EXPOSE 2. haftasında 10,998 adet satarak toplam satışını 165,708 adete çıkardı. :) Bu arada ben de diğer blogumda EXPOSE un inceleme yazısını yayınladım. Okumak isteyenler buyursunlar ;)

KAT-TUN EXPOSE İNCELEME YAZISIhttp://darkangelhome.wordpress.com/2013/02/17/kat-tun-20-single-expose/


KAT-TUN un yeni Suziki Solio BANDIT reklamı gerçekten de göz dolduruyor. EXPOSE promosyonuyla yayınlanan reklamı izleyen bütün fanlar tek bir düşüncede birleşti bir dahaki sefere KAT-TUN un PV çekimlerini Suzuki ekibine bırakın! Çünkü EXPOSE aynen böyle karanlık, KAT-TUN un hırçın, Johnny'sin kuralları dışındaki yapısını vurgulayan bir yapıya sahip olması gerekiyordu. Su tekmeleyen adamlar görmek istemiyorduk böyle karanlık dehlizlerle güç saçan adamlar görmek istiyorduk. Umarım bir sonraki singleda KAT-TUN grubu iyice bir düşünür bu durumu.

Bu da Making Videosu


Kame Taiwan televizyon kanallarından birinde hayranlar arasında yapılan oylamalar sonucunda " Şarkı söylemek ve Oyunculuğun ikisinde de en yetenkli idol " oylamasında 4. sırada yer almış. Sıralama şu şekilde,

No.5 Yoochun (Korean singer from JYJ group)
No.4 Kame of KAT-TUN
No.3 Yamada of HSJ
No.2 Lee Hongki (Korean singer from F.T. Island group)
No.1 Ohno of Arashi


Kame'nin yeni Kirin reklamları da yayınlandı. Kısa ama eğlenceli reklamlar çekiyorlar şu japonlar yav bazen sırf o ay yayınlanan reklamlarının toplandığı videoları seyrediyorum gülüp neşelenmek için :)



Kame'nin merakla beklenen filmi " Ore Ore " nin de yeni afişi ve yeni traileri yayınlandı. Kame'nin canlandırdığı diğer karakterlerin bazılarını da görme şansına eriştiğimiz bu poster tamamıyla filmin konseptine uygun. Ama asıl olay trailerle koptu. Çünkü posterdeki karakterlerin bazılarını tralerde görme şansına eriştik! Yay! Ayhh merakla bekliyorum bu filmi hele Mayıs ayında yapılacak Cannes Film Festivali'nde Kame'yi kırmızı halıda görüp göremeyeceğimiz konusu beni daha şimdiden deli ediyor :D Trailerde dikkat etmenizi istediğim bir şey daha var, şarkı :) KAT-TUN un " Face to Face " isimli şarkısı filmin them parçası olarak kullanılacakmış. Bunu da poster ve trailer sayesinde öğrenmiş olduk. Bu da demek kiiiiii KAT-TUN un bir sonraki singleı filmle birlikte Mayıs ayında çıkacak!

Bu arada bilgi vermeden geçmeyelim  Kame'nin Aralık ayında gösterime giren filmi Youkai Ningen Bem bu hafta itibariyle 1,004,061 adetlik izleyici sayısına ulaştı ve hasılatını da 1,134,811,000 yene çıkardı. Bu gerçekten de büyük bir başarı ve hala gösterimde film :)




Bu şeker mi şeker minik kedicik KAT-TUN un hırçın imajlı ancak pamuk gibi bir kalbe sahip olan üyesi Koki'nin yeni edindiği hayvanı. Evinde neredeyse küçük bir hayvanat bahçesi olan Koki'nin köpekten maymuna kadar bir sürü hayvanı var ve onları özenle besliyor, büyütüyor. Kendi Jwebinden paylaştığı bu resimle öğrendik ki ailesine minik bir prenses katılmış adı da " Hime-Chan " yani Japonca Prenses demek :)


KDramaları sevenlerin favori dizilerinden biri olan " I'm Sorry I Love You " nam-ı diğer Misa yakında Tür dizisi olarak uyarlanacak olması büyük tepki topluyor. Özcan Deniz'in asıl emekçilerin hakkını tırtıklama gayretine KDrama sevenler izi,n vermemişler, twitter hesabından ona tepkilerini göstermişlerdi. Özcan her ne kadar sonunda bir uyarlama yaptığını itiraf etmek zorunda kalmış olsa da sonuçta sinemaya giden 100 kişiden kaçının bu durumdan haberi oldu ki? Kaçı jeneriğin akmasını bekledi? Hani afişlerde vs uyarlama olduğunu belirten bir ibare var mıydı? Hayır. Şimdi sıra I'm Sorry I Love You dizisine geldi anlaşılan. Yine yayınlanan haberlerin %95 inde dizinin bir uyarlama olduğu belirtilmiyor. Hatta bundan özellikle kaçınılıyor. 

Yapımcılığını MF Yapım' ın üstlendiği " Özür Diliyorum Seni Seviyorum " adıyla gösterilecek dizide başrolleri Ufuk Bayraktar, Damla Sönmez, Zuhal Olcay, Yamaç Telli ve Elçin Sangu paylaşıyor. Dizinin yönetmeni ise son olarak arap saçına dönerek b.kunun çıktığı dizi " Adını Feriha Koydum " u yöneten Barış Yöş. Almanya’dan Türkiye’ye uzanan bir aşk hikayesi olacakmış. :P Daha önce hiç kullanılmayan yeni bir yöntem kullanılarak, oyuncuların stilleri bir renk uzmanıyla birlikte belirlenmişmiş. Mart ayında FOX’ta ekrana gelecek olan " Özür Dilerim Seni Seviyorum " un yayın günü ise henüz netlik kazanmadı. Daha dizi yayınlanmadan neyle karşı karşıya olduğumu belli sanırım. Hazır daha yayınlanmasına az bir zaman kalmışken siz siz olun ÖNCE HER ZAMAN ORJİNAL YAPIMI İZLEYİN!  Sizlere üç farklı link vereceğim halen izlemediyseniz beyniniz becerilmeden adam gibi çekilmiş halinin keyfini çıkarın derim ;)




TÜRKÇE ALT YAZILI LİNK 3


Yeni dizisinde " Kindaichi Kosuke " karakterine hayat veren Yamapi'nin yeni saç stili size de birini anımsattı mı? Kısaca " Kame " diye hitap edilen birini? :D Lannnn ikiz kardeş gibin olmuşlar wuhahehaha :D Mart ayı Yamapi için kritik bir ay olacak. Hem yeni singleı hem de dizisi haydi bakalım umarım bu kez 1. sırada yer almayı başarır, takipteyiz efenim ;)


KDrama severlerin " Hello My Teacher ", " Pasta " ve " The Greatest Love " dizilerinden hatırlayacağı aktrist " Gong Hyo Jin " sessiz sedasız ülkemize gelmiş. Taksimde çekim ekibiyle birlikte görüntülenen aktristi tanıyan birkaç hayran onunla fotoğraf çektirme şansına erişmişler. Ne için geldiklerini veya ne çektiklerini bilmiyorum ama son zamanlarda Kore'li ve Japon sanatçıların ülkemize gösterdikleri bu ilgiden soooon derece mesudum :) 


Hala haberi olmayan var ise 2013 İstanbul-GyeongJu Dünya Kültür Exposu’nun etkinliklerinden biri olarak gerçekleşecek KBS Music Bank’ın bir gösterisi de Türkiye'de düzenlenecek. Henüz hangi grup veya grupların ülkemizde konser vereceği kesin değil ancak bu gelişme bile bir şeydir. 

Tarih: 7 Eylül 2013 (Cumartesi) 19:00 (Saat kesinleşmemiştir.)

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu (17,000 kişilik) (Kesinleşmemiştir.)

İletişim: Kore Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi, Min kyoung CHO (Aynur)
(0312-468-30 50)


Bu arada Music Bank'ın sitesinde de listedeyiz ( hahaha Sinan Erdem'e Dome denilmiş)


Şimdilik haberlerim bu kadarrrrr. Haberlerimi her zamanki gibi Kame'ciğim ile bitiriyorum. Zira Ore Ore'den sonra feci heyecanlandım!

26 yorum:

  1. Koki'nin kedisine BAYILDIM! O ne tatlı bir yaratık öyle ya! <3333 Bu arada KAT-TUN'un oynadığı reklam cidden çok havalı olmuş.Başarıları için de tebrik ediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koki'nin kedisine herkes bayıldı zaten çok şeker gerçekten de :) KAT-TUN un PV si de keşke bu reklam kadar havalı olabilseydi :(

      Sil
    2. Gelecek seferlerde daha güzel klipler yaparlar umarım. :) ya bu arada Yamapi'yi Kame'ye benzetemeyen tek insan benim herhalde. İlla bi çıkıntılık yapacağım. :D Neyse haberler için ilk yorumumda teşekkür etmeyi unutmuşum. Buradan söyleyeyim. Her zaman düzenli ve sıcak bir anlatımla veriyorsunuz bu haberleri. Okuması çok keyifli. Çoook teşekkürler!!

      Sil
  2. uzun zaman oldu yazılarını okumuyordum biraz önce tesadüfen face de paylaşımını gördüm,güzel haberlerin emeğin için teşekkürler diğer yazılarınıda okuyayım şimdi...
    vee
    bem keşke bizde de yayınlansa nete düşüp çevirisini beklemek zorundayız çok büyük haksızlık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BEM gösterimi bitip DVD olarak piyasaya sürüldüğünde ancak sublanır biz de izleme şansı bulabiliriz :( 2 aydır gösterimde yav başka film olsa çoktan gösterimden kalkardı. Bizim burda maksimum 4 hafta gösterimde kalıyor bir film :P

      Sil
  3. uzun zaman oldu yazılarını okumuyordum biraz önce tesadüfen face de paylaşımını gördüm,güzel haberlerin emeğin için teşekkürler diğer yazılarınıda okuyayım şimdi...
    vee
    bem keşke bizde de yayınlansa nete düşüp çevirisini beklemek zorundayız çok büyük haksızlık :(

    YanıtlaSil
  4. Kat-tun'un pvsini izleyince şarkıdan soğucaktım nerdeyse ama bu reklaaamm HARİKA OLMUŞ!! ^^

    Bi(n)g Bang olayı ne güzel olmuş öyle^^

    Kameye de bu saç sitilini çok yakıştırıyom Pi'de çok tatlı olmuş,havalı havalı^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de PV yi izlemeden Expose'u dinlemenizi tavsiye ederim çünkü şarkı çok iyi bir parça. Bu reklam şarkının potansiyelini çok iyi gösteriyor sanırım ;)

      Sil
  5. teşekkürler dark sensei... millet senelerce o kadar kafa patlattı ilk konser veren km olur dye. kısmet psy'a imiş. twitter fırtınasını ve tercuman olayını akşam gördüm, psy çok tatlıydı. hatun heyecandan işini unuttu, şaşkoloz. :D ama Jiyong'un bing bang meselesini yakalaması çok tatlıydı. ki viplerin tek hatası da o değildi, sanırım "mutlu yıllar" da bol şans olarak algılanmış ama şans kelimesi de yanlış yazılmış. :D velhasıl bu şirin hatalar jiyongdan kaçmadı biz de o kadar harf hatasının içinde "vip"likten "bip"liğe terfi ettik.

    pi neden saçlarını kame gibi yapmış ki? ikizi gibi olmuş... ore ore ne zaman izlemek kısmet olur acaba... suzuki reklamı da çok hoş olmuş...

    özcan deniz'in yaptığı terbiyesizliği bilmiyordum, ama kore fanlarından kaçmaz. i'm sorry i love you ise uyarlanmaz inşallah biri bana şaka desin die dolanıyordum ama ciddiymiş (ha bu arada onu uyarlayan da özcan deniz diye duymuştum).. bir drama daha vardı hah hatırladım secret garden da uyarlanıyormuş eflatun film tarafından gizli bahçe olarak. oyuncu kadrosu da tam netleşmemiş.
    Kim Joo Won rolünde: Çağatay Ulusoy
    Gil Ra Im Rolünde: Burçin Terzioğlu
    Oska Rolünde: Ali Atay
    Seul Rolünde: Burcu Kara
    Ah Young Rolünde: Ezgi Asaroğlu
    ne kadar doğru bilmem bir blogda okumuştum... iyiki tv izlemiyorum diyorum. trt okul'un kepaze dublajlarından sonra ( hele BOF daki LMH sesinden sonra...) tv izlersem hayattan soğuyacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimdeki Pi'nin dramadaki halidir.Drama için o şekil verilmiş^^

      Sil
    2. PSY ilk gelen olmadı ama ilk konser veren oldu :) Jae Jong da geldiğinde keşke bi mini konser verseydi güzel olurdu. Kısmet başka bahara artık :) Yazım hatası sayesinde hem Big Bang üyeleri tarafından fark edildiler ve çok tatlı bulundular hem de tüm dünya Türk VİP lerin çabasını görmüş oldu. Umarım bu Big Bang'e bir gün konser teklifi gelirse ülkemiz adına olumlu düşünmelerini sağlar ;)

      Pi'nnin şu sıralardaki imajı bu şekilde. Neyse ki genellikle saçlarını düz kullanıyor da Kame ile benzerliği fazla göze batmıyor. Böyle kabarttığındaysa aynı ikizi gibi oluyor Kame'nin :D

      Bıktık valla bu uyarlama saçmalıklarından. Bunun yerine orjinal diziyi satın alıp adam gibi bir dublajla yayınlayarak reyting rekorları kırsalar ya aptallar :P

      Sil
  6. kame nin resimlerindeki bakışı ne öylee yaaa içime işledii. nasıl keskin bakmış. zaten kendisine aşığım şimdi ne hale geldim ne oldum anlamadım

    YanıtlaSil
  7. ore ore filmi içi sabırsızlanıyorum düşünsenize filmin her yerinde her sahnesinde her yerde Kame olacak bana bayram gelir o zaman

    YanıtlaSil
  8. koki sen ne ettin ya acaba çok mu yalnızsın da bu kadar çeşit doldurdun eve. bu arada Pi de saçına gerçekten ne etmiş hiç mi kimse fark etmedi. Kamenin taklidi olmuş. herkes Kame gibi olmak istiyor diye anlarım ben bunu herkes kameye özeniyo mu ne ya da kıskanıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koki tam bir hayvansever. Evinde kertenkeleden maymuna, köpekten kuşa kadar envai çeşit hayvan var. Seviyor adam hayvanları işte :) Pi'nin bu yeni saçı dizisi yüzünden edindiği bir imaj ama neyse ki her zaman böyle kabarık kullanmıyor, saçlarını genellikle düz kullandığı için fazla göze batmıyor bu benzerlik :)

      Türkiye'ye Asya'lı sanatçıların ilgilerinin artmasından son derece memnunum. İleride çok daha fazla grup gelir umarım :)

      Sil
  9. bing bang olayına koptum süper olmuş kasıtlı yapsalardı bu kadar olmazdı. Türkiye baya tanınır oldu bu çok hoş tabii.bizimkiler kore dilinde yazarak bence büyük jest yapmışlar. ingilizce de yazabilirlerdi. umarım koreli gruplar bunun farkına varır

    YanıtlaSil
  10. Psy ın çektiği resim İstanbul resmi sanki daha güzel olabilirdi. nedense beğenmedim ya

    YanıtlaSil
  11. expose harika bir şarkı hele ingilizce kısımlarını söylemelerine bayılıyorum kendi aksanları ile söylemeye çalışıyorum ben de. klip gerçekten fakir olmuş ama şarkı süper. bir hyphen olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama Kat tu nun şarkılarının yüzde doksanı gerçekten dinlemeye değer şarkılar öyle monoton bir besteye sahip değiller ya da sadece hoplayıp zıplama şarkıları değil. şarkılarının inşleri ve çıkışları müziklerinin farklı oluşu rock pop karışımı gibi bence harika hergün dinliyorum ve bıkmıyorum

    YanıtlaSil
  12. bir kere Kamenin oyunculuğu süper bir numara olmalıydı. Kattun da bir numara olmalıydı diğerlerinin müziklerini dinledim sıradan müzikler.

    YanıtlaSil
  13. ya film uyarlıyorsunuz bari ismini değiştirin senaryoda tam aynı olur artık çok ayıp. bizim filmlerimiz de güzel elbette, tabi çoooook uzatıp suyunu çıkarmasalar daha iyi olur. kopyala yapıştır bizimkilere uymamış

    YanıtlaSil
  14. dark sen olmasan ben nerelere sığardım sığmazdım girerdim...... bilmiyorum ellerine sağlık.emeğine sağlık ellerin dert görmesin. Allah razı olsun. Allah seni Kame ile tanıştırsın...ya ben de çok isterim ama kalbim hiç dayanmaz her halde yazarken bile heyecanlandım yahu. karşısına geçsem bayılırım kesin.

    YanıtlaSil
  15. My Tokyo Boy Kazuya nın sesi çok güzel de mi

    YanıtlaSil
  16. yazıyı okumadan önce resmi görünce bu kız Türke benziyo ya birileri koreye gitmiş anlaşılan diye düşünmüştüm. umarım çektikleri her ne ise amerikalılar gibi ülkemizi bir arap ülkesi gibi tanıtmazlar. korelileri severim de bizim kız daha güzel

    YanıtlaSil
  17. ihhh. ne çok yazmışım. Gomennesay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlara daha sonra cevap vereceğim ama Luffy LÜTFEN yorumlarını TEK mesajda toplamaya çalış. Böyle spam mesajları gibi atarsan bir sonrakine birini bırakıp hepsini sileceğim bilgin olsun. Anlıyorum heyecanını ama sitenin iyiliği için lütfen buna uymaya çalış. ;)

      Sil
    2. tabii ki olur, okeyto

      Sil