10 Mart 2013 Pazar

Dünya'nın Sonu mu Geliyor ne?


Haberlerimizin başlığının nedeni yukarıdaki resim. Çünkü biz HYPHENler için inanılmaz bir haber bu haftaya damgasını vurdu. Bizi bu kadar şoke eden şey de Friday Magazin tarafından yakalanan KAT-TUN un utangaç mı uatngaç, kızlarla iki kelime konuşmakta zorlanan, güzel ve seksi bir kadınla yan yana geldiğinde şakır şakır terleyen ve elleri titreyen Nakamaru Yuichi'nin bir kadınla yakalanmış olması!!! Hem de öyle böyle bir kadın değil, aktist, manken, şarkıcı ve oyuncu, aynı zamanda da Nakamaru'nun yardımcı sunuculuğunu yaptığı Shuichi programının sunucularından olan  Katase Nana ile yakalanmış. Ama inanır mısınız ben bunun bangır bangır geldiğini biliyordum. Ne zaman Shuichi'yi seyretsem bu kızın Nakamaru'ya hayran hayran baktığını, KAT-TUN un konser görüntüleri veya PV görüntüleri yayınlanırken ne zaman Nakamaru görünse yüzünde güller açtığını fark etmiştim. Kız ya aşık ya da bunların arasında bir şey var yakında kokusu çıkar diye düşünmüştüm. Tam da düşündüğüm gibi oldu valla kahin miyim neyim yav hahaha :D Ben o kadar şoke olmadım bu yüzden ama çoğu Hyphen şaşırmış ve şoke olmuş.

Oğlumuz bu efenim,


Kızımız da bu,



Bence yakışıyorlar ne dersiniz? :)  Zaten olay sosyal medyada patlak verdiğinde twitter Nakamaru'ya gönderilen tebrik mesajlarıyla yıkıldı. Japonya twitterinde listeye girdi tebrik mesajları ve diğer fandomlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. " Hayranların idollerinin bir kızla görülmesine bu kadar sevinen bir fandom daha görmedik çok ilginç! " şeklinde mesajlar geldi. Nakamaru'nun hayranları ise " Nihayet! Zamanı gelmişti! Tebrikler! İlk gossip kapağın kutlu olsun! " şeklinde mesajlar atarak onu kutladılar. :D Johnnys'den hemen gelen açıklamaya göre Nakamaru fotoğraflarının çekildiğini fark ettiği anda yetkilileri arayarak durum konusunda onları bilgilendirmiş. Aynı programda görev yaptığı arkadaşıyla yine program hakkında fikir alışverişinde bulunmak! için yemeğe çıktıklarını ve çıkışta görüntülendiklerini söylemiş. Yani Nakamaru'ya ceza falan gelmeyecek hatta Jimusho (Johnnys yetkilileri) durumdan ve Nakamaru'nun gördüğü ilgi ve destekten gayet memnunlarmış. :D

Durumun incelendiği bir program :D : http://www.youtube.com/watch?v=8dnbK4G33Wg&feature=youtu.be


Nakamaru da geçen hafta kendisini her zaman benzettikleri oyun karakteri Super Mario kılığına girmiş, beni çok güldürmüştü. Cartoon KAT-TUN u izleyenler bilirler diğer üyeler ona bu konuda çok takılıyorlardı. Ama ilk defa tam anlamıyla karakterin kılığına büründü. Eğer Super Mario'nun Japon versiyonu çekilirse onu Maru'dan başkası oynamayaz tipe bakın ehauha :D


KAT-TUN un bir diğer üyesi Junnosuke Taguchi de bu ay katılacağı J Series Festival için geri sayıma geçti. Tailand'lı hayranlar büyük bir heyecan içinde onu bekliyorlar. Bütün biletleri tüketmiş durumdalar. Havaalanındaki karşılamadan uğurlamaya kadar her şeyi planlamışlar. KAT-TUN un en azından bir üyesini ülkelerinde görecek olmanın heyecanını doyasıya yaşıyorlar şu anda. Bu arada Taguchi'nin her zaman çok benzetildiği kişi olan TVXQ üyelerinden Changmin bir programda 2012 yılında yani geçen sene KAT-TUN un üyelerinden Taguchi Junnosuke ile birlikte Kore'de barbeküye gittiklerini söyledi. Zaten Junno'nun 2010 da Kore'de verdikleri konserden sonra Korece öğrenmeye başladığını biliyoruz. Artık Kore'lilerle yemeğe gidecek kadar Korece'sini ilerlettiğini duymak gerçekten çok güzel. Geçtiğimiz sene SNSD kızlarıyla da Korece konuşmaya çalışmıştı Music Station'da hatırlarsanız :D Üstelik çok sevilen bir grup olan TVXQ ile böyle iyi geçinmeleri ve arkadaş olmaları da beni gerçekten memnun ediyor.

Video da 3:30 dan sonra Changmin'in Junno ile ilgili söylemi var. : http://www.youtube.com/watch?v=nIFHECQN3wk&feature=youtu.be


Ne dersiniz benziyorlar mı? Bence gerçekten de çok benziyorlar özellikle de güldüklerinde.Ama resimlerde hiç güldükleri bir poz yok.


KAT-TUN un bir diğer üyesi Koki'nin resmini Jwebinde yayınlamasının ardından hayranların gözdesi olan kediciği Hime-Chan'ın yeni resmi son dergi ropunda yayınlandı. Koki hayvanları çok seviyor ve çok iyi anlaşıyor. Çok tatlılar yav :)


Bu hafta KAT-TUN un bütün üyeleri hakkında haberlerim vardı ne güzel, eskiden sadece Jin ve Kame hakkında haberler düşüyordu. Bu da bir başka üye Ueda Tatsuya'nın bu sene gösterime girecek filmi " Eien no Zero " daki afişi. Ueda filmde bir kamikaze pilotunu canlandırıyor. Yakışırrrrr  <3


Yukarıdaki resim Kame'nin bir programda anime karakteri olarak canlandırılmış haliymiş efenim. Programda Kame'nin yemek yapma konusundaki marifetine değinerek kızların onu nasıl gördükleri gösteriliyor. Anlaşılan kızlar Kame'nin kendilerine tamamen açık beyaz gömlek içinde nefis yiyecekler servis etmesinin hayallerini kuruyorlarmış. :D

Kame radyo programı Hang Out'ta geçen hafta onsuz kutlanan doğum günü partileriyle ilgili videoların ve resimlerin kendisine gönderilmesini istemişti. Bir sürü DVD ve resim Hang Out'a gönderilmiş o da çok mutlu olmuş, bu yüzden hayranlara teşekkür etti. Ayrıca Ore Ore görevlerinden gece yarısı 3:33 te uyanma görevinin kanıtı olarak kendisini videoya aldığını söyledi. Video onun eve gelip videoyu kurmasını, duş aldıktan sonra uyanmak için yatışını ve uyanışını içeriyormuş. Hayranları aldı bir heyecan tabii ki bu video yayınlanacak mı? Kame'nin evini, yatak odasını, yatağını görebilecek miyiz? Onu duşta!!! görebilecek miyiz? Yeni uyanmış o doğal halini görebilecek miyiz? Wuhaaa Kame hayranlara böyle bir yem atıp sonra beklemeye almayı o kadar iyi biliyor ki :D

KAT-TUN un NTV de yayınlanacak " Professional Baseball 2013 " programı için şarkı söyleyecekmiş. Bu da elbette yeni söylentilere neden oldu. Kame GOING! programından ayrılarak bu programa mı transfer olacak? Yoksa ek olarak bu programda da mı sunuculuk yapacak? Bu şarkı ve Face to Face'in aynı single da yer alması büyük  olası gibi görünüyor. Detayları bekliyoruz.



Yamato Nadeshiko Shichi Henge manga serisinin Mangakası Tomoko Hayakawa 30. volumde KAT-TUN ve ağırlıklı olarak serisinin dizisinde başrolde oynayan Kame'ye olan hayranlığını dile getirdiğini bir yazı yayınlamış. Yazı tam bir fangirl yazısı :D Zaten son sezonda Kyhoei karakterinin Kame'ye fazlasıyla benzemeye başladığı hatta bazı şeylerin tamamen Kame'den esinlenildiğini, Kame ve KAT-TUN a devamlı göndermelerde bulunulduğunu buradan her seferinde sizlere duyurmuştum. Bu hayranlık beni şaşırtmadı. Kame etkisi :)


KAT-TUN un 7. Aniversary kutlamaları çerçevesinde bir HYPHEN olarak onları buradan kutlamak gönlümün borcudur. ;) Nice yıllar boyunca güzel şarkılarını dinler, rekorlar kırmalarını izleriz umarım. Ve bir gün inşallah canlı olarak seyretmek de nasip olur. Canlı konser demişken üyelere sormuşlar " En İyi olduğunu düşündüğünüz konser seriniz hangisi? " diye. Koki, Nakamaru ve Junno " Real Face konser serisi " derken, Ueda " Break The Records " serisini, Kame ise " Chain " serisini söylemiş. Bence en başarılı serileri Queen Of The Pirates'tir açık ara hem de. Sonrasında BTR ve Chain geliyor benim için.

KAT-TUN demişken KAT-TUN un  " D-Motion " şarkılarının 2010 konser turu No More Pain'deki görüntülerinin bulunduğu bir video 1 Milyon izlenmeye ulaştı. Bu rakam sizlere önemsiz gibi gelebilir ama Japonların telif hakları konusunda ne kadar titiz çalıştıklarını, bütün videoları en geç 24 saat içinde youtube ekranlarından sildirdiklerini bilenle bunun ne büyük bir başarı olduğunu da hemen anlayacaklardır. Official olmayan bir kanalda hele de Johnnys gruplarından birinin bir videosunun bu kadar uzun silinmeden kalması ve 1 milyon izlenmeye ulaşması çooook çok nadir olabilecek bir durum. Bu yüzden KAT-TUN u ve hayranlarını tebrik ediyoruz. Umarım bu tür gelişmeler Johnnys'i gruplarına official Youtube sayfaları açması için güzel bir işaret olur. Bunun gruplarının tanıtımı ve daha fazla hayran toplaması için ne kadar büyük bir önem taşıdığını artık fark etmeleri gerekiyor.

Merak edenler için 1 MİLYONA ULAŞMIŞ D-MOTİON


Efenim demişler ki KAT-TUN a " Lütfen gözlüğünüzü kızları heyecanlandıracak şekilde giyin. " Ehuhaaa tiplere bakın yav :D Kame hoş gerçekten de ama Junno ve Maru çok komik görünüyorlar. Koki zaten bi alem çıkmış o ne kibarcık tutmak öyle gözlüğü :D Ama Tat-chan'a koptum gözlüğü takmayı bırakın sıkılmış bir hava yaratacak şekilde burnunu ovmuş haha :D Ama şaka bir yana gözlüğü elinde tutup burnunu ovduktan sonra yeniden takan erkeklerde garip bir çekicilik vardır Ueda bu kez güzel bir yöntem seçmiş ;)


Sonra efenim demişler ki KAT-TUN a " Lütfen kendi resminizi çekin ve o anda kendini iyi hissetmeyen kız arkadaşınıza göndererek onu mutlu edin. " Tiplere bakın yav! :D Hangisine güleceğimi bilemedim. Kame zaten inanılmaz şeker. Bu resmi gören bir kızın gülümsemediğini hayal edemiyorum. Junno Ganbatte! işareti yapmış. Koki ve Maru bir garipler ama en süperi Tat-chan. Abi o ne biçim bir resimdir öyle :P Kıza vermek istediği mesajı kesinlikle anlayamadım Allah bu adamın kız arkadaşı olacak kişiye sabırlar versin :D Ueda'nın sorulara verdiği cevaplar da çok ilginç gerçekten değişik bir karaktere sahip bir adam.

KAT-TUN'a sormuşlar " Kız arkadaşınızın sarhoş olduğunda bebek gibi davranması kabul edilebilir bir davranış  mıdır? "

Kame : Kabul edilebilir!
Junno : Kabul edilebilir! Onun sadece bana bebek gibi davranmasını isterim.
Koki : Kabul edilemez!
Ueda : Kabul edilemez! Onun sarhoş olması herkese bebek gibi davranma hakkını vermez.
Nakamaru : Kabul edilebilir bazen de duruma göre kabul edilemez.

KAT-TUN a sormuşlar " Bir kızdan hoşlandığınız da ne gibi sinyaller verirsiniz? "

Kame : Gerçekten de çok bol işaret veririm. Her şeyi yaparım! Ona çok yakın davranırım.
Junno : Ona yemeğe çıkmayı teklif ederim. Kabul edene kadar da etmeye devam ederim.
Koki : İyi bir çocuk olurum. Onun başını okşarım.
Ueda : Hiçbir işaret vermem. Hatta ondan hoşlandığıma dair bir aura bile sergilemem. Bu yüzden hiç kimse fark etmez (ondna hoşlandığımı)
Nakamaru : Hmmm... Ona iltifat ederim.


Yamapi Nisan ayı itibariyle Glamorous dergisinde yazı dizisi yayınlamaya başlayacak. Bu tıpkı Kame'nin Maqua dergisi için hazırladığı " Kame Camera " yazı serisi gibi bir şey. Kame bu seride kendisi hakkında bilinmelenleri ve bazı konulara bakış açılarını anlatıyordu. Yamapi'yi daha yakından tanımak isteyen hayranlarına bu seriyi takip etmelerini öneririm. ;)


Yamapi ve AKB48 grubundan ayrılarak solo kariyerine başlayan olay kız Maeda Atsuko birlikte bir reklamda rol aldılar. Fena bir ikili olmamışlar bence birlikte iyi görünüyorlar.

REKLAM : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u49vRNcbXj8

Kei Sera Sera şarkısının merakla beklenen PV sinin de kısa versiyonu yayınlandı. Alice Harikalar Diyarında'dan esinlenildiği belli olan PVnin ilk görücü hali hayranlar tarafından beğenildi. Ama ben yine de Beating şarkısını daha çok beğendim ve içimden bir ses Kei Sera Sera ile 1. sırada yer alamayacağını söylüyor. Zira karşısında onun iki katı satış grafiği olan kız gruplarından Nogizaka46 var. Yamapi'nin onları geçmesi bir mucize. Onlarla da kalsa 2. lik bile tehlikede zira bir de Japon halkı tarafından pek sevilen şarkıcılardan Kuwata Keisuke de aynı gün yeni singleını piyasaya sürecek. 1. lik için değil ama 2. lik için çetin bir mücadele olacakmış gibi bir his var içimde :D

Kei Sera Sera : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GRnjDcC11SY

Beating full version : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2qUUvnBY-Xc

Bu da Yamapi'nin Shounen Club sahnesinde sergilediği " Kei Sera Sera " performansı. Belli ki kendisi bayağı zevk alıyor performanstan ama nedense bana seyirci pek buna eşlik ediyormuş gibi gelmedi.

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ewKtJmprvhA#!

Aynı programda sahne alan Sexy Zone grubu üyelerinden Kikuchi Fuma ise performansıyla geleceğin Akanishi Jin'i yorumları almasına neden oldu. Gerçekten de tavırları, sağa sola attığı bakışları, dans edişi, çeketini ve ellerini hatta ve hatta sesini bile kullanışı, İngilizce'yi diğer Juniorlardan daha net kullanışı hemen dikkati çekiyor ve Jin kopyası tutumu göze batıyor. Umarım sonu aynı olmaz :) Şarkı güzel olmasına çok güzel ama başkası olma kendin ol diyorum bu genç arkaşada. Kimse orjinal Jin Akanishi gibi şarkı söyleyip dans edemez. ;) Merak edenler için Kikuchi Fuma - Rouge

Alternatif : http://vimeo.com/61224702


Efenim kızın teki " Eyvah Düşüyorum " yarışma programında sunucu Eser Yenenler ile yaptığı konuşma beni bayağı güldürdü yav. Artık her yerde Kore'li sanatçılardan ve onlara olan hayranlıklardan bahsediliyor da bu kadar komik olmasın yaaa :D

Şimdilik haberlerim bu kadar. Bir daha ne zman güncelleme yaparım bilemiyorum. Çünkü annemi yeniden hastaneye yatıracağız. Tümör bir kere daha nüksetmiş ve durumu şu anda çok riskli. Son bir ameliyat şansı daha var ama çok riskli bir ameliyat olacak. Sizlerden sadece dualarınızı bekliyorum. Uzunca bir süre sizlerle olamayabilirim. Belki annemin durumunun gidişatına bağlı olarak nadir zamanlarda önemli haberleri atabilirim ama kesin konuşmak istemiyorum. Sağlıcakla kalın arkadaşlar ;) Haberlerimi Kame'ciğimin sevimli şeker mi şeker aynı zamanda da seksi resim serisiyle kapatıyorum ;)


12 yorum:

  1. yazıyı tam okuyamadım ama sonuna kadar iyi ki gelmişim..
    Allah'ım annene acil şifalar ve size de dayanma gücü versin.. İnşallah her şey çok iyi olur canım, inşallah anneciğin düzelir ve sağlığına kavuşur..
    kendinize çok dikkat edin, dualarım hep sizinle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım dileklerin için. Bir süre ortalıklarda olmazsam meraklanmayın diye şimdiden açıklama yapmak istedim. Çünkü burayı düzenli takip eden sizlere de haksızlık olurdu ;)

      Sil
  2. bir sürü yorum yapacaktım ama yapasım gelmedi Annenin rahatsızlığına çok üzüldüm. Annenin Allah yardımcısı olsun inşallah başarılı bir ameliyat olur ve iyileşir Allah size de sabır ve dayanma gücü versin
    sadece şunu sorcam D motion ben hemen hemen hergün 10 kere dinlerim hiç abrtmıyorum. Kamenin come on osakaaa diyişine bayılıyorum ama kame sessizce birşeyler söylüyo ya acaba ne diyor çok merak ediyorum biliyorsan yazar mısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım dileklerin için. Yine de yorumunu bırak çünkü bu haberleri hazırlamak için gerçekten zaman yaratıyor ve uğraşıyorum ;) Kame videoda şarkının sözlerini sessize söyleyerek seyirciyi kışkırtıyor ;)

      Sil
  3. bu hafta da bizimle oldugun icin tesekkurler. Allah yar ve yardimciniz olsun, ameliyat basarili gecsin de annen artik tumorden tamamen kurtulsun. siz yeter ki umitvar olun, sabirli olun, guclu olun. anneniz sizden destek ve guc alsin ki, yasadiklarinin ustesinden gelebilsin ve hastaligi alt etsin.

    kendine iyi bak, tamam? guclu ve pozitif ol. soylemesi kolay ama... su an baska secenegin yok.

    bizi de merak etme, biz seni bekleriz.

    все будет хорошо )))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım iyi dileklerin için. Biz de artık bu illetten tamamen kurtulmasını istiyoruz ama bu mümkün olacak mi bilemiyoruz. Vücudun başka bir bölgesi olsa tümörle birlikte çevresindeki organın da bir kısmı alınarak temizlenince nüks etme riski düşüyor ama beyinde bunu yapamadıkları için nüks etme riski hep çok yüksek :(

      Sil
  4. Allah acil şifalar versin canım,inş. annen kurtulur bu illet hastalıktan biran önce sağlığına kavuşur.Dualarımı eksik etmicem inş.


    Haberler hakkında bi iki kelam edeyimde öyle gideyim^^
    Nakamurunun utangaç olduğunu bilmiyodum,durmuş durmuş iyi açılmış :D Fanlarıda tebrik ederim,her ünlünün isteyeceği cinsten:D

    Yamapi harikalar diyarında:D ben klibi beğendim özellikle dansını sevdim^^ shounen cluptaki o performasında izleycininin tepsikisi benimde dikkatimi çekmişti,seyirci ilk defa izlediği içinde olabilir (kılıf bulmaya çalışıyom:P) pi'nin ilk gösterimiydi,klibin fragmanı falan yayınlanmamıştı o zamanlar, programın daha önceden kayıt edildiğini düşürsek.^^

    Kikuchi,Jin'i mi taklit etmiş öyleo_O,ağız haraketleri herşeyi tamamen benziyo resmen,acaba insalara Jin'mi hatırlatmak istediler:D Biz daha bi tane Jin'in sefasını sürememişken sen çıkma bide başımıza çocuk:D Bu arada ben Heysayjumptaki keito bana Jin'i hatırlatıyo :D (onu solo şarkı söylerken pek göremezsiniz ama ben keito'yu konuşurken,onun o sesi,çene yapısı falan bana jini hatırlatıyo:D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım dileklerin için, duaların için. Haberlere yorum bıraktığın için de ayrıca teşekkürler zira bayağı uğraşıyorum bunları hazırlamak için :)

      Yamapi'nin son zamanlarda performanslarına bir sıkıcılık geldi bence, hep aynı şekilde performans sunuyor. Yani Daite Seniorita gayet güzeldi mesela ama ondan sonra monotonlaşmaya başladı dansı yavaş yavaş. Buna bir çözüm bulması gerekiyor bence ;)

      Vallah çocuk basbayağı Jin'i kopyalıyor sahnede. Hele o el hareketlerini yapması beni izlerken güldürdü. Şarkın güzel arkadaş ne öyle başkasının gölgesini taşıyarak dikkat çekmeye çalışıyorsun ki :P

      Sil
    2. Bişey değil canım,aklıma geldikçe ediyorum bol bol dua inş. :)
      Benim için okumak büyük zevk veriyo yorum yazmıyosam kesin üşengeçliğimden yazmıyorumdur:D

      Daite senioritaaaa unutulmazların arasına girdi hem şarkısı hem dansıyla ,heryerde onu söylüyo mubarek:D Geçnken daha enerjik dans ediyomuş eski videoları izleyince onu farkettim:D Her türlü çözüme açığız fanlar olarak:D

      Şarkı ona ait olduğunu döylemesen Jin'in şarkısı olduğunu söylücem,yada videoyu izlemeden dinleseydim bunu jin mi söylüyor diye şüpheye düşerdim:D Senpaisi Jin mi acaba ,iyi takip etmiş Jinin haraketlerini:D

      Sil
    3. Sempaisi olmasa da Jin'in boşluğunu doldurup onun gibi parlamaya çalışan gençler olacaktı elbette ama en azından bu kadar belli etmesinler yav de mi :)

      Sil
  5. Nakamaru'yu ben de tebrik edeyim. Kız cidden çok tatlıymış. Yakışmışlar bence. Tabi ikisini de çok iyi tanımam. Ama fotoğraflarda çok doğal duruyorlar. O elektriği aldım. :D

    KAT-TUN da yine değişik pozlarıyla güldürdü beni. Çok sevimliler. 7. yıldönümleri de kutlu olsun. :) Bu arada bu haberlerle alakalı değil ama Expose klibini sonunda izledim. Daha doğrusu yarısına kadar anca dayanabildim. Rica ediyorum bu klibi kim ya da kimler çektiyse bir daha onların elineteslim etmesinler bence bu işi. :p

    Eser'le o kızın konuşması da ne öyle ya! Tamam insan hayranlığından bahseder de bu sanki ayrı bir kanıtlama çabası gibi olmuş. Neyse... Kame'nin sondaki fotoğraflarına bayıldığımı da söyleyeyim. Özellikle gözlüklü olanlar. Bu Japon erkeklerine böyle kocaman gözlükler acayip yakışıyor ya. <3

    Annenizin hastalığı da inşallah, inşallah bu sefer biter. Gerçekten çok zor bir durum. :/ Allah yardımcınız olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yakışmışlar paparazzi resimlerinde hele Maru kızın bodyguardı falan gibi duruyor çok hoş <3

      Expose klibi unutulsun ama şarkı her daim dinlensin, öyle bir şarkı şu anda :)

      Her Japon erkeğine yakışmıyor ama gözlük Asya'lı erkeklere diğerlerine oranla daha çok yakışıyor orası kesin ;)

      Sağol canım dileklerin için ;)

      Sil