4 Mart 2013 Pazartesi

Görevler Başlasın!


Kazuya Kamenashi Mayıs ayında gösterime girecek olan filmi " Ore Ore " için başladığı " 33 Missions " olayına devam ediyor. Hızla sıralamadaki görevleri bitirmeye başlayan Kame'yi hayranlar sıkı bir takibe aldılar. Mart ayının 3. de yani 03.03 de tamamlaması gereken 3 görev vardı. Önce 11 numaradaki " 03.03 te gece yarısı 3:33 te uyanacağım görevini tamamladı. Bu günün başlangıcıydı.

Ardından 10 numaradaki " Rastgele bir mekana Ore Ore bayrağını taşıyarak gideceğim. " görevini KAT-TUN üyelerinden Nakamaru'nun yardımcı sunuculuğunu yaptığı Shuichi programına aniden konuk olarak yerine getirdi. Diğer sunucuların Kame'nin geleceğinden haberleri yoktu ama belli ki Nakamaru'nun vardı çünkü onu görünce pek şaşırmadı hatta el salladı. :) Nakamaru Ore Ore'nin tanıtımını yapan Kame'ye geçen programda açıkladığı şeyi " Bu kez gerçekten yoruldun ama değil mi? " diye sorunca Kame " Ben asla öyle bir şey söylemedim. " diyerek inkar ediverdi gülerek. Nakamaru da gülerek " Ne kadar güçlü bir çocuk! " diye arkadaşına takıldı. Kame stüdyodan ayrılırken diğer sunucu ve konuklara " Lütfen Nakamaru'muza (KAT-TUN un Nakamaru'su olduğunu kast ederek ) iyi bakın. " diyerek hepsini güldürdü, Nakamaru'yu da sevindirdi. Maru'nun ardından el sallayan hali de pek tatlıydı :)

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=m92BuN7bcgU



Son olarak da gece Going programında " Ore " diyerek 9 numaralı görevi tamamladı. Gife dikkatlice bakarsanız görevin aklına geldiği an o kadar belli oluyor ki ehuhaa *kawaiii*


Ardından Kame 19 numaradaki " 33 adet altın renkli balık yakalayacağım. " görevini, onun ardından da 25 numaradaki " Işığı 33 ke açıp kapatacağım. " görevini tamamladı. Kame'nin Tokyo Tower görevini tamamlamak için kuleye geleceği dedikodusunu alan fangirller hemen oraya koştular ancak ne yazık ki Kame o gün gelmedi. Merak ediyorum her gün orada bekleşiyorlar mı? :D


Görevler şu anda şu şekilde,

Tamamlananlar


Mission 01: I'll declare that I'll do 33 missions!
Completed: 2/21, shown on news shows
Mission 09: I'll say "Ore" on the 3/3 TV program "Going".
Completed: 3/3
Mission 10: I'll dash to a certain place in the metropolitan area carrying an "Ore Ore" flag on 3/3.
Completed: 3/3, confirmed in surprise Shuuichi appearance
Mission 11: I'll wake up at 3:33 on 3/3.
Completed: 3/3, confirmed in surprise Shuuichi appearance
Mission 19: I'll scoop up 33 goldfish.
Completed.
Mission 20: I'll blow out 33 candles in one go.
Completed: 2/21, shown on 2/22 news shows
★ Mission from Director Satoshi Miki ★
Mission 25: I'll light a lighter 33 times in succession.
Completed.



Tamamlanacak olanlar

Mission 02: I'll memorize all the names of the 33 "Ore"s I play.
Mission 03: I'll reveal in a magazine the 1st place character of the popularity contest for the 33 "Ore"s I play.
Mission 04: I'll write a testimonial for the movie "Ore Ore" and send it to theaters where it will be released.
Mission 05: I'll make a tie-in CM for the movie "Ore Ore".
Mission 06: I'll report 33 things to note about "Ore Ore" with the feelings of the 33 "Ore"s.
Mission 07: I'll write 33 "Ore" [kanji] characters every day.
Mission 08: I'll recite "Ore Ore is a big hit!" every day.
Mission 12: I'll stop a stop watch (w/ my internal clock) at 33 seconds.
Mission 13: I'll make 33 hits in one day.
Mission 14: I'll cook a dish with 33 types of ingredients.
Mission 15: I'll go to the 333 meters tall Tokyo Tower.
Mission 16: I'll name 33 "aspects like this" of Kamenashi Kazuya.
Mission 17: I'll climb the stairs to the 33rd floor.
Mission 18: I'll eat 33 pieces of sushi in 33 minutes.

★ Mission from Director Satoshi Miki ★
Mission 21: I'll reveal in the media the 33rd place character of the popularity contest for the 33 "Ore"s I play.

★ Mission from Director Satoshi Miki ★
Mission 22: I'll think of a menu with 33 arrangements of chilled Chinese noodles.

★ Mission from Director Satoshi Miki ★
Mission 23: I'll remember the words "Ore Ore" in 33 languages.

★ Mission from Director Satoshi Miki ★
Mission 24: I'll make the mi (me = ore) sound with a recorder 33 times in succession.

Secret Missions 26 - 33 henüz açıklanmadı


Görevleri Ore Ore'nin resmi sitesinin şu sayfasından gün be gün takip edebilirsiniz,



Oricon'un listelediği " Karaokeye birlikte gitmek istediğiniz Ünlü? " anketinde Kame 6. sırada yer almış. Listenin tamamı şu şekilde,

1 ) Golden Bomber
2 ) Fukuyama Masaharu
3 ) Arashi
4 ) Domoto Tsuyoshi (KinKi Kids)
5 ) Kazutoshi Sakurai (Mr.Children)
6 ) Kamenashi Kazuıya (KAT-TUN)
7 ) Aiba Masaki (Arashi)
8 ) Tegoshi Yuya (NEWS)
9 ) Hyde (L~Arc~en~Ciel)
10 ) Ohno Satoshi (Arashi)


Japonya'da yoğun faaliyet gösteren Güney Kore'li grup KARA Japonya'daki 8. singlelarını çıkarmaya hazırlanıyor. " Bye Bye Happy Days! " isimli single 27 Mart'ta piyasaya sürülecek. 3 farklı versiyonda piyasada olacak singleın detayları ve coverleri aşağıdaki gibi, şahsen coverleri pek beğendim aydınlık ve hoş.


[CD + DVD A]
01 Bye Bye Happy Days!
02 My Boy (マイボーイ)
03 Bye Bye Happy Days! (Instrumental)
04 My Boy (Instrumental)
DVD A:
- Bye Bye Happy Days! (Music video)
- Bye Bye Happy Days! (Music video - Dance version)
- Bye Bye Happy Days! (Music video - Making of)
[CD + DVD B]
01 Bye Bye Happy Days!
02 My Boy (マイボーイ)
03 Bye Bye Happy Days! (Instrumental)
04 My Boy (Instrumental)
DVD A:
- Orion (Music video)
- Orion (Music video - Close-Up version)
- Orion (Music video - Making of)
[CD First Press /Regular Edition]
01 Bye Bye Happy Days!
02 My Boy (マイボーイ)
03 Bye Bye Happy Days! (Instrumental)
04 My Boy (Instrumental)
05 Beautiful Night (CD Only First Press - Korean track)



Arashi yeni singleıyla yine adından söz ettirecek gibi görünüyor. Zira promosyonlarına kavgayla başladılar. Singleları yayınlanmadan önceki hafta Music Station'a konuk oldular ne yazık ki (yoksa iyi ki demeliydim?) aynı programda o hafta singleları çıkmış ve 1 numarada yer almış olan Smap da bulunmaktaydı. Onların haricinde AKB48 ve Perfume grupları da yer alında program tadından yenmez bir kıvama geldi. Beklendiği üzere Julie Kitagawa'nın temsil ettiği Arashi ve Iijama'nın temsil ettiği Smap bir programda olunca ufak tefek atışmaların da olması kaçınılmazdı. Zaten geçmişte de ne zaman iki grup bir araya gelse özellikle Arashi'nin lideri Ohno va Smap'ın lideri Nakai arasında tatlı sert atışmalar olurdu. Bu gelenek yine bozulmadı. Nakai iki kere Ohno'ya atak gerçekleştirdi, diğer üyeler onu zapt ederek Ohno'yu kurtardılar. :D Performanslara gelince kusura bakma Smap ama Arashi çok daha iyiydi. Belki de bunun nedeni Smap'ın şarkılarından birinin dillerinin tam olarak dönmediği tamamen İngilizce söylenmiş olmasıydı bilemiyorum ama Arashi daha iyiydi. Hatta uzun zamandan sonra ilk kez arka plan dansçıları bile kullandılar. Şarkılarından ise Breathless'i beğendim ama diğeri çok sıradandı açıkçası. Bir çeşit iki grup arasında geçen düello gibi bir şeydi program yav fevkaladeydi yani izlemenizi öneririm.


Showun tamamını izlemek için : http://v.youku.com/v_show/id_XNTIxMTEyOTY0.html

Sadece Arashi'nin performansı için : http://www.yinyuetai.com/video/617898



Eh tabii program sonrasında dedikodular yine alevlendi. Son zamanlarda Arashi'nin TBS TV deki neredeyse bütün programları yayından kaldırıldı. Sadece üyelerden Sakurai Sho'nun bir programı kaldı. Tabii diğer TV kanalları da TBS yi takip ederek Arashi'ye karşı biraz daha temkinli yaklaşmaya başladılar. Smap ise giderek daha da artan programlar almaya başladı. Nakai'nin sunduğu müzik programına Julie'nin temsil ettiği V6 grubunun katılımı son anda iptal edilerek yerine Kis-My-Ft2 grubu çıkarıldı Bütün bunların nedeni konusunda dönen bazı spekülasyonlardan size daha önce bahsetmiştim. Şimdi iddialara göre TBS nin bu kararı almasının ardında Johnnys ENT. in sahibi Johnny Kitagawa'nın Iijama yönündeki fazlasıyla olumlu söylemleriymiş. İddialara göre Johnny Julie ve Iijama için " Onun için varsa yoksa Arashi, o sadece Arashi'yi manage etmesini, onlara dizi ve reklam ayarlamasını biliyor. Ama yönetimi altındaki diğer grupları ise (KAT-TUN, Hey! Say! Jump!) hemen hemen hiç önemsemiyor. Oysa Iijama sıfırdan bir grubu alıp güzel bir debut yaptırabiliyor (Kis-My-Ft2), sönmüş bir grubun küllerinden yeniden doğmasını (Smap) sağlayabiliyor. Iijama çok daha iyi bir yönetici ve menajer. " demesi yatıyormuş.

Johnny'nin bu sözleri gelecekte koltuğunu bırakmak istediği isim olarak Iijama'yı göstermeye başladığı yönünde algılanmasıyla birlikte TV kanalları Julie ve onun temsil ettiği en başarılı grup olan Arashi'ye karşı mesafe almaya başlamışlar. Köprüleri tamamen yıkmamak için de az sayıda programı yayında bırakmışlar, sonuçta neler olacağı bilinmez. Johnny'nin KAT-TUN ve Hey! Say! Jump! gibi hem ulusal hem de uluslararası arenada çok sevilen ve çok fanı olan iki grubu Julie'nin bu kadar ihmal etmesinden hiç hoşlanmadığı söyleniyor. Zira ondan önce bu iki grubu da bizzat Johnny menage ediyordu. Hala da KAT-TUN la ilgili pek çok karara Johnny'nin müdahale ettiği, üyelerden Nakamaru ve Kame'yi evinde ağırlayıp grupla ilgili konuştuğu biliniyor. Bakalım belki de Julie'nin son zamanlarda KAT-TUN ve Hey! Say! Jump! gruplarına eğilmeye başlamasının arkasında amcasının gönlünü almaya çalışması yatıyor olabilir. Her zaman dediğim gibi netice iki gruba yaradığı sürece benim için hiç önemli değil. :)


Yeni bir dedikodu tufanına hazır mısınız? Son söylentilere göre Nishikido Ryo'nun kız arkadaşı olarak adı geçen isim hepimizin yakından tanıdığı Japon aktris Horikita Maki'ymiş efenim. Dedikoducuların bu fikre nerden ulaştıkları gizemini korurken meğersem Maki ve Ryo bir süredir görüşüyorlarmış. Ancak Maki'nin ajansı olan Sweet Power ona Ryo'yla görüşmesini yasaklamış. Zira ajansın bir başka üyesi Meisa Kuroki yine bir başka Johnnys üyesi olan Akanishi Jin'den hamile kalıp şok bir evlilik gerçekleştirmişti. Bir başka popüler üyelerinin yine bir Johnnys üyesiyle başının derde girmesini istemeyen ajans Maki'nin " Bakire Tanrıça " imajını da koruma çabasıyla onun Ryo ile görüşmesini kesinlikle yasaklamış.

Ajansın daha önce Maki'ye seks yasağı koyduğu ve bu imajı korumak için kesinlikle derin! bir birliktelik yaşamamasını sağladığı söyleniyor. Maki'nin adı daha önce Sakurai Sho (Arashi), Kamenashi Kazuya(KAT-TUN), Yamashita Tomoshisa, Shun Oguri, Oriental Radio Fujimori Shingo ve Ito Atsushi ile anılmış, ancak hiçbiri ile ciddi bir ilişki kurmamıştı. Arashi'nin Sho'suyla en ciddiye yakın ilişkiyi kurduğu söyleniyor, ikisini gay barda eğlenirken yakalamışlar zamanında hatta bu konuyla ilgili hazırlanmış şu resim beni çok güldürdü.


Kame ve Maki ise Nobuta'nın bittiği zamanlarda anılmış bir ikili ki dizide Yamapi kıza aşık olan kişi rolündeyken dedikodular Kame ve Maki arasında çıkmıştı. Kame'nin Maki'ye KAT-TUN un konser DVD sii hediye ettiği ve birlikte gezdiklerini ve sohbet ettiklerini Cartoon KAT-TUN programında utangaçça itiraf etmişlerdi. Hatırlayanlar bilir bütün KAT-TUN üyeleri nasıl da Kame'ye " Uuuuuuuwwwuuu " layıp takılmışlardı. Ama o dedikodular bir neticeye varmadı. Yamapi ve Maki her zaman birbirlerine çok yakıştırılan bir çift oldular hatta Kurosaki zamanında ufak tefek dedikoduları da çıktı ama bu da neticeye varmadı. Bence bu dedikoduların arkasında elbette Ryo'nun yeni filminin promosyonu yatıyor. 


Size daha önceden haberlerini verdiğim üzere Ryo ve Yamapi'nin eski kız arkadaşı Kitagawa Keiko yeni bir filmde birlikte rol alıyorlar. Senaryo gereği yürüme engelli birini canlandıran Keiko'yu bol bol kucaklamak zorunda kalan Ryo anlaşılan kızın samimiyeti karşısında zor anlar yaşıyormuş. Söylentiler ikisinin fazlasıyla samimileştiği yönünde olunca diğer dedikodu patlak verdi. Şimdi herkeslerin konuştuğu dedikodu şu, eğer Ryo ve Keiko birlikte olurlarsa Maki ve Yamapi neler hissederler? Ryo ve Yamapi'nin sıkı dost oldukları da biliniyor. Yani karşımızda bir arapsaçı meselesi var arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :D


Madem adı geçti Akanishi Jin hakkındaki ufak bir gelişmeden de bahsedeyim. Jin'in twitterdeki fan gruplarından birinin mesajına Japonya'da müzik direktörü ve söz yazarı olarak çalışan, aynı zamanda da Jin'in çok yakın bir dostu olan Zen Nishizawa cevap vermiş. Jin'in fan grupları ve hayranları umutsuzca Jin'i tanıyan ve arkadaşı olan herkesi takip edip onlara mesaj atarak rahatsız etmek suretiyle Jin hakkınsa sorular sorup duruyorlar. Bazen Zen gibi Jin'in şöhretinin etinden ve sütünden sonuna kadar yararlanan arkadaşları bu sorulara cevap vererek takipçi sayılarını arttırıyorlar. Zen cevabında Jin'in durumu hakkında konuşamayacağını söyleyerek Johnny'sin banını bir kere daha doğrulamış oldu. Sadece Jin değil onu tanıyan ve arkadaşı olan herkes üzerinde geçerli anlaşılan bu yasak :P Kimse piyasadaki en güçlü şirketlerden birine kafa tutmayı istemiyor. Zen Jin'in iyi olduğunu, müziği ve fanlarını unutmadığını söylemiş. Zaten bundan başkası düşünülemezdi. Jin eminim ki bir kere daha sıçramayı deneyecek. Eee demişler çekirge bir sıçrar, iki sıçrar... :D


Hey! Say! Jump! grubu geçen sene iptal edilen Tailand konserlerini telafi edebilmek ve hayranlarının gönüllerini alabilmek için Tailand'da bir fan event düzenlediler. Hayranların yoğun ilgi gösterdiği eventte bir de şarkı seslendiren grup yeni konser serileri için söz verdiler. Tailand'lı hayranlar kısa bir süre sonra da KAT-TUN grubunun üyelerinden Junnosuke Taguchi'yi ağırlayacaklar ve bunun heyecanını yaşıyorlar.



Şu yukarıda gördüğünüz OHA!!! lık afiş " Hentai Kamen " isimli bir mangadan uyarlanan filmin afişi efenim :D  Hentai Kamen başına bir külot ve poposunu ortaya seren bir tanga giydikten sonra kahramanlık yapabilen bir genç üzerine kuruluymuş wuhhaahhaaaaaaaaa :D Üstelik bu filmin çekilme fikri de serinin hayranı olan Oguri Shun'un başının altından çıkmış! Manganın bir diğer hayranının da Kinki Kids'ten Koichi olduğu hatta istenirse başrolde oynayabileceğini bile söylediği biliniyor. Filmin starı Ryohei Suzuki karakteri canlandırabilmek için 15 kilo almış ve bunları kasa çevirmiş. Oyuncu listesi şu şekilde Ryohei Suzuki/Fumika Shimizu (Kamen Rider Fourze), Aiko Himeno,  Ken Yasuda, Jiro Sato, Takashi Tsukamoto,  Yoshinori Okada ve Shunsuke Daito. Filmin akıllara zarar fragmanını izlerken sakın olan bir şeyler yiyip içmeyin ona göre ehehe :D


Bu da filmin güzel mi güzel them parçası ise Emotions by MAN WITH A MISSION Sizi bu güzelliğe hazırlayamam sadece dinleyin ve dinleyin ;)


Haberlerim şimdilik bu kadar ama artık Ore Ore'nin promosyonları başladığı için boool bol Kame haberi okuyacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca yakında KAT-TUN un filmde kullanılacak parçası " Face to Face " in bulunacağı singleın detayları da açıklanır diye bekliyoruz bakalım :) Dedikodulara yorumlarınızı bekliyorum efenimmm :) Her zamanki haberlerimi Kame ile noktalıyorumm ;)


7 yorum:

  1. Haber yorumlarımı sırayla yapmak istiyordum ama şu film afişi şok geçirtti resmen. Gülmekten ölüyorum. Ne çılgın fikirleri var adamların ya. Fragmanı izlemeye ise biraz korktum açıkçası. :D Neyse...

    Kame'nin görevleri çok hoş ya. Sürpriz konuk olarak katılma falan. Kalanları da merakla bekliyoruz. Maki ve Ryo dedikodusu ise şaşırttı. İkisini yan yana bile görmemiştim daha önce. Gerçi ikisiyle de ilgilenmediğimden olabilir. :P Sho ile olan resim, ikinci bir gülme krizi vakası :D

    Bunları da geçeyim de şu Iijima-Julie olayına biraz gıcık oldum duyduğumdan beri. Yani diyelim ki Iijima başa geçti. Julie tarafındaki gruplar harcanacak mı? Ya da tam tersi mi olacak? Ne bileyim hiç de anlamam böyle yönetim işlerinden de insaflı, herkese eşit davranacak bir lider seçemiyorlar mı? Neyse anlamadığım konular hakkında çok konuşmayayım. Şu mücadeleyi kazasız belasız bitirirler umarım. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumun için :) Ehehe filmin afişi ve traileri gülmekten yarıyor insanı gerçekten de :D Kame'nin görevlerini takip etmeye devam edeceğim gerçekten çok eğlenceli şeyler olacak gibi ;) Maki ve Ryo bir dizide birlikte oynamışlardı yanlış hatırlamıyorsam oradan geliyor olabilir yakınlıkları. Japonlar için en güçlüyü tespit etmenin yolu iki rakibi birbirine kırdırmaktan geçiyor. Bu uğurda kaybedecekleri pek önemli değil lider bir kere belli olduktan sonra nasıl olsa kazanacaklarına inanıyorlar o kadar basit.

      Sil
  2. Keiko ve Ryo'nun yeni filmiyle ilgili bir gif ilk defa burada gördüm. Sağolasın.
    Ama benim bildiğim Keiko film setinde tanıştığı bütün insanlara güler yüzlü ve samimi yaklaşıyor eğer aksiyse bağışlayın yanlış bilgi vermek istemem. Bu arada Keiko lütfen o çocukla çıkma. YamaPi'yi biraz kıskandıracak kadar şu Ryo'ya samimi davran olsun bitsin. İnşallah Ryo ile çıkmaz gerçekten o ikisini beraber istemiyorum. Ryo gitsin Maki'yle çıksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keiko gerçekten de sevimli bir genç kadın ve setlerde oyuncu arkadaşlarına da samimi davranıyor. Ayrıca bu kıskandırma planını sonuna dek destekliyorum ehue :D Umarım Yamapi kıskanır da kızla yeniden birleşir yakışıyorlardı valla <3

      Sil
  3. vaa, cidden ilginc haberler getirmissin, sagolasin )))))) Nakamaru'nun resmini gordun mu su sunucu hanimla? ne dusunuyorsun? yorumunu bekliyoruz ))))

    annenin iyilesmesi icin dua ediyoruz, insaAllah durumu simdi cok daha iyidir. kendine iyi bak ve cok fazla uzulme )))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmez olur muyum? :D Bir sonraki haberlerde detaylarını okuyacaksınız inşallah ;) Hem annem konusunda da bir açıklama yapacağım.

      Sil
  4. kamenin görevlerini sabırsızlıkla bekliyorum hele gece üçte kalkma videosunu.. hirokita makiyi oldum olası hiç sevmem kız bana itici geliyo. bir gıcıklık var. hele en son amnesia diye filmini izledim daha da gıcık oldum yanlış anlamayın bu filmi sırf kenichi matsuyama var diye izledim. Kattunun programına çıktığında da üylerin ona ilgi göstermesine de gıcık olmuştum. (çooook da kıskandım) ama Allah var, yukarıdaki resimde çok güzel ve olgun çıkmış. hey say jump grubunu pek bilmem ama 5 kişiler falan sanıyodum baya da varlarmış. ya o film ne öyle önce ağzım kocaman ayrıldı sonra gülmekten koptum. hihihi. smap ile arashi kavgaları bana tatlı geldi.
    ya Kame neden başkalarının bayrağını hep boynuna doluyon ya hem de kocaman. sekaicihi dame de de amerikan bayrağını dolamıştı boynuna şimdi de ingiliz bayrağı.. ne bilim Kamenin tek hoşuma gitmeyen hali bu.. diğer hallerine ölüyorum ya.inşallah rüyama girer

    YanıtlaSil