11 Nisan 2013 Perşembe

Geçici (Umarım) Veda



Haberlere başlamadan önce annemi hastaneye yatırdığımız için bundan sonra uzun bir süre buralarda olmayacağımı bir kere daha sizlere hatırlatmak istiyorum. Güncellemelere bir daha yeniden ne zaman başlarım bilmiyorum. Belki böyle yoğun değil çok önemli birkaç haber postlarım ama bunun için de çok umutlanmayın.  Annem için artık son aşamalardayız, dillendirmeye ne benim dilim, yazmaya ellerim dayanır. Bu yüzden sadece dualarınızı eksik etmeyin o kadar... Bu taslaktaki haber postunu attıktan sonra net uzunca bir süre benim için kapanacak ;)

Geçelim haberlerimize geçen sene Entag oyun sitesinin KAT-TUN grubuyla hazırlanmış anime reklamları çok ilgi çekmişti. Bir hafta gibi kısa bir sürede 1 milyondan fazla kez izlenerek oyun sitesini de ihya etmişlerdi. Entag bu sene de KAT-TUN la reklamlar için anlaştı üstelik bu kez bayağı bayağı oyunlar hazırlamışlar. Reklamları da bu kez anime değil ancak yine çok fantastik çünkü reklamlarda korsan kılığındalar  <3 " DANGAN PİRATES " adıyla gösterilen 2 farklı reklam var diğerinde ise daha komikler. Oyunlarda birbirleriyle mücadeleden üyeleri donlarına kadar soyundurup giydirme gibi oyunlar da mevcut. Nedense içimden bir ses Kame'yi soyma oyununun rekor kırabileceğini söylüyor :D









KAT-TUN un 21. singleı FACE TO FACE in yayınlanma tarihi sonunda belli oldu. 15 Mayısta piyasada olacak singleda beklentilerin aksine Ueda'nın değil Junno'nun solo şarkısı ve PV si yer alacak. Zaten Kame'nin konuyla ilgili yaptığı şakayı haıtrlıyorsunuzdur, Kame bir şekilde hep fanlara çıtlatıyor yav gerçekten bunu yapmasına bayılıyorum. Oyun edecekleri belliydi :D 3 versiyon halinde piyasada olacak single şu şekilde,

Limited Edition:
CD
1. FACE to Face (Ore Ore theme song)
2. Untitled A
3. Untitled A (Original Karaoke)
DVD
FACE to Face PV + Making


Regular Edition 1st Press:
CD
1. FACE to Face (Ore Ore theme song)
2. FLASH (Junno solo)
DVD
FLASH PV
Special Clip


Regular Edition:
CD
1. FACE to Face (Ore Ore theme song)
2. DRAMATIC (Dramatic Game 1844 image song/Going! Sports & News theme song)
3. Untitled C
4. FACE to Face (Original Karaoke)
5. DRAMATIC (Original Karaoke)
6. Untitled C (Original Karaoke)

FACE TO FACE ön dinletisini de Kame radyo programı Hang Out'ta yaptı. Rock bir parça olmamasına rağmen tıpkı BIRTH gibi bence tamamen filmin konseptine uyan çok başarılı bir parça olmuş. 



Ve elbette single açıklanır açıklanmaz CDJapan listelerinde satışta ilk üç sırayı hemen alıverdi :)

Ayyhhh gebercem bu KAT-TUN un naçizane yorumlarına yaaa :D Bizimkilere sormuşlar " Eğer bir kız beyaz bir tişört giyiyorsa kaç düğmesinin açık olmasını isterdiniz? " Bu magazinciler de amma malın gözüler soruya bakın :P Cevaplar da dolayısıyla soruyla paralel geliyor ama hepsi üyelerin karakterlerini yansıtıyor valla.


Kame : Herhangi biri olabilir ama düğmelerin hepsini kapalı tutmak daha erotik bir his verecektir bence. 
*Seni köftehor seniiiiii*

Junno : Daha fazla göstermesine gerek yok!
Haklı yani zaten beyaz bir tişört giymiş de mi? ;)

Koki : 5. düğme.
*Abazalara geeeeeel*

Tat-chan : 2. düğme olabilir. Ama 3. düğme olursa biz kesinlikle bir şeyler görebiliriz değil mi?
Tat-chan bazen seni hiç anlamıyorum valla abaza mısın saf mısın bilemiyorum :D

Maru : Eh? Bunu anlayamadım.Belki 2 düğme. Ama 3 düğme olursa çok garip olur değil mi?
İnek her yerde inektir idol olması fark etmiyor bu böyle bilineeee :D


Aynı dergiden Kame'den inciler :D Neymiş efendim kendisinin dediğine göre evinde aynen yukarıdaki gibi görünüyormuş :D Özel hayatında o kadar da özel biri değilmiş. Tabe canım biz de yedik :D

Kame'nin yeni filmi Ore Ore'ye ilgi artıyor. Son gelişme Japon medyasında da geniş yankı buldu. Üstelik Ore Ore'nin medyaya tanıtım toplantısı öncesinde gerçekleşince bütün bloglar ve siteler bu haberden bahsetti. Ore Ore İtalya'da düzenlenen " UDINE FAR EAST FILM FESTIVAL " de gösterilecek filmlerden biri olarak seçilmiş. Bu elbette 19-27 Nisan tarihlerinde düzenleneceği için filmin World Premieri olacak ve aynı zamanda Cannes öncesi antrenmanı olarak da görülebilir. Kame ve Miki'nin gösterime birlikte gidip gitmeyecekleri şu anda belli değil ancak Kame haber hakkındaki sorulara duyduğunda çok sevindiğini ve Ore Ore'nin tüm dünyada izlenen bir film olmasını istediğini belirterek cevap verdi.




Goo yine ilginç bir ankete imza atmış. Soru " Kamenashi Kazuya'nın hangi rolü oynamasını istersiniz? " İlk 10 cidden hoş tercihlerle oluşmuş. Ben 1 numaraya polisi, 2 ye doktoru 3 e de komedi yapacağı herhangi bir rolü seçerdim. Ama güzellik uzmanı olarak görmek isteyenlerin de nedenlerini anlıyorum hani :)


[GOO Ranking] Wanted acting roles for Kamenashi Kazuya

20. Others (365 votes)
19. Announcer (23 votes)
18. Cartoonist (35 votes)
17. Academic (46 votes)
16. Assistant Director (62 votes)
15. Public Officer – Bureaucratic (77 votes)
14. Carpenter (91 votes)
13. Convenience store clerk (106 votes)
12. Enka singer (107 votes)
11. Photographer (123 votes)
10. Pilot (134 votes)
9. Comedian (198 votes)
8. Doctor (241 votes)
7. Police officer (282 votes)
6. SP (301 votes)
5. Beautician (489 votes)
4. Otaku (713 votes)
3. Butler (818 votes)
2. Baseball player (1100 votes)
1. Host (1435 votes)


Kame GOING! de birlikte progragram yaptığı Eigawa-san'la birlikte GOING! i temsilen bir eğlence programına katıldı. Bu program gerçekten çoook eğlenceli bir program, her bölümüne diğer tv programlarının veya dizilerinin kadrolarını konuk ederek onları yarıştırıyor. GOING! için Kame oradaydı, Hey Say Jump üyeleri oradaydı, Becky, Tegoshi Yuya(NEWS), Koyama(NEWS), Nakamaru(KAT-TUN) ve eğer Japon eğlence programlarına aşinayanız bir çok tanıdık yüz oradaydı. İki ayrı stüdyoda çekilmiş bölümleri uzun bir program olarak seyredebilirsiniz.


Ayrıca uzun zamandan sonra Tegoshi ve Kame'yi böyle yan yana görmenin zevki de bambaşkaydı yani. Maviler de pek yakışmış güzellerime  <3 Yalnız Kame pek durgun gibiydi belki sempaileri de orada olduğu için bilemiyorum biraz yorgun gibiydi ama yarışmayı kazanmasını becerdi. Bu arada seyirciler arasındaki aktris Yonekura Kame oyunu kazandığında " Kesinlikle Dream Boy değil mi? " şeklindeki yorumu seyircilerden bi vuuuu kazanırken Kame'ciğimi de epey utandırdı hane :) 

Nakamaru'nun olduğu bölüm PART 1 : : http://video.fc2.com/es/content/20130407BYwB7eXq&suggest

Kame'nin ve Tegoshi'nin Human Bowling oyununu oynadıkları part. Bir de videonun sonundaki oyunu da mutlaka ama mutlaka izleyin. Geberdim ben gülmekten böyle vücutlarının ön kısmını siyaha boyamış 3 kadın beyaz tuvallere koşup kendilerini yapıştırarak Japonca harfler oluşturmaya çalışıyorlar. Valla gözlerimden yaşlar geldi yeminle :D Video ilk seferde açılmazsa sayfayı yenileyin açılıyor ;)




Kame'nin reklamları yayınlanmaya başladığında ard arda yayınlanıyor fena oluyoruz yav. Kirin reklamlarının yenisi benim pek hoşuma gitmese de bahar havası taşıdığı ve Kame'nin de şebelek bir şekilde koşturması yüzünden fena değil :)



Bi vatandaş Kame'yi kendi başına bir restoranda yemek yerken çekmiş. Kame hesabı kredi kartıyla ödemiş ve normal bir insan gibi fişi imzalamış. Ödediği hesap söylenenlere göre çok fahiş bir fiyatmış özellikle de tek bir kişi için. Eh söz konusu Kame olunca para nedir ki? :D Adamın doğru dürüst yemek yemeğe vakti yok zaten bırakın da zaman bulduğunda istediği gibi doya doya, istediği kadar pahalı, lezzetli şeyleri yesin :)


Yamato Nadeshiko Shichi Henge mangasında Kamenashi Kazuya adı bir kere daha zikredildi. Sunako'nun heyecanlı bir halde kalabalığın öteki tarafında Kamenashi Kazuya'nın olduğunu söylediğini görüyoruz. :)


Geçtiğimiz ay ülkemize sessiz sedasız gelerek gezen ve çekimler yapan G.Kore'li aktris  Gong Hyo Jin  ülkemiz için oldukça güzel şeyler söylemiş. Teknolojimize de giydirmiş amaaaa :D Çeviri bana ait değildir ;)

''Dünyanın çok güzel bir yerini gördüm.Türkiye teknolojik açıdan çok doğasıyla ilham kaynağı.Kardeş ülke Güney Kore'den geldim deyince bir çok insan bana yardım etti.Türkiye tekrar ziyaret etmek istediğim ülkeler arasında 1 numara oldu!'' 


Akşam gazetesinde Koreafans sitesinin bazı üyeleriyle yapılmış bir röportaj yayınlandı. Maalesef saçmalıklarla dolu bu ropu okumadıysanız sinirlenmemeniz açısından okumamanız şiddetle tavsiye edilir. Hayır elemanlar Koreafans üyelerine kafadan çatlaklar gibi göstermiş bir de gerçekten yane 20 saat aralıksız dizi izlemek ne yav? :P Var mı böyle dingolar gerçekten? Varsa fan değiller bence acilen psikolojik tedavi görmeleri gerekiyor :P


G.Kore'li bir müzik grubu daha Youtube da 100 milyonluklar arasına girdi. Girl's Generation grubunun Gee şarkılarının müzik videosu 100 milyon izlenmeyi aştı. Tebrik ediyoruz efendim ama ben şarkıyı pek sevmedim açıkçası. Yine de buyrun bi izleyin bakalım,


 Akanishi Jin'in dönüşü merakla beklenirken kendisinin G.Kore'ye yakın arkadaşı Shirota Yu ile birlikte gezmeye ve alışverişe gittiği ortaya çıktı. Jin'i tanıyan bir hayranın kendisinden imza istemesi üzerine bir peçeteyi imzalayan Jin hiç değişmediğini hala bakanishi olduğunu kanıtlayacak bir şekilde tarihi önce Haziran olarak yazıp sonra düzeltmiş :D Yane tarih 2013.04.07


Arashi'nin iki üyesi Sakurai Sho ve Aiba Masaki yarışma programlarında oyun bazlı öpüştüler, dudaktan :) Amanın yer yerinden oynadı. Zaten Sho hakkında ha bire gay dedikoduları çıkıp duruyor böyle oyunlar yaparak o stüdyodaki kızların akıl sağlıklarıyla oynamaya ne hakkınız var heee? :D

Haberlerim bu kadar. Umarım bir zaman sonra yeniden görüşebiliriz. Dualarınızı eksik etmeyin. Haberleri Kame'nin Kamesonic aman işte Panasonic katalogu ile kapatıyorum. Ben yokken gözünüz gönlünüz açılsın     <3 :)


12 yorum:

  1. çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
    ya korsanlık bu kadar mı yakışır hepsi harika olmuş yalnız Ueda çok sert bakıyo. bence şöyle japonların çeteli okul filmlerinden birinde başrol oynasa çete başı olsa iyi yakışır.
    ya Kame gerçekten yemedik evde o halde olduğunu.
    ore oreyi izlemeyi çoook istiyorum ama bu gidişle iki yıl sürer nete düşmesi.
    maviler çok yakışmış gerçekten yorumu bitirim hemen izlicem
    Kame afiyet olsun karşında ben olmalıydım ama neyse...
    gerçekten gece gündüz kore dizisi izleyen var maalesef. korelileri başta çok sevmiştim ama estetikli olmaları ve gösteriş meraklıları olmaları beni biraz soğuttu.
    sho gibi önceden Kame de dame na yori de yaşlı bir adamla öpüşmüştü (eminim herkes o adamın yerinde olmak istemiştir)ilk gördüğümde afallayıp yanlış gördüm sandım tekrar tekrar izlemiştim herhalde 20 kere tekrara almışımdır.
    bir de bizimkilerin bir fotosu var bir kızla yakın çekimler yapılmış eminim bir dergi için falandır ama onun hakkında bilgin var mı
    Kamenin bu resimleri eridim bee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım yorumun ve dileklerin için :) Ueda her zaman sert bakıyor yav onun poz veriş şekli bu ;) Ore Ore umarım ülkemizde de gösterime girer bakalım ben de merakla bekliyorum. KAT-TUN un o foto çekiminde kullanılan cansız bir manken için rahat olsun ;)

      Sil
  2. İlk defa yorum yapacağım sanırım, aslında KAT-TUN'a karşı bir ilgim yok ama her postunu zevkle ve ilgiyle okuyorum, çok güzel yazıyorsun. İnşallah bir gün Kame'yle tanışırsın, bunu gönülden istiyorum gerçekten. Allah acil şifalar versin, annen ve sen dualarımdasınız. Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel ya gerçekten KAT-TUN ve Kame ağırlıklı yazıyor olmama rağmen takipçi edinebildiğimi gördüğüm zaman seviniyorum :) Umarım biraz olsun sempati uyandırmışımdır haberlerle gruba karşı :) Dileklerin için de teşekkür ederim ;)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Söyleyecek sözüm yok benim de. Allah şifa versin diyelim yine de. Çıkmadık canda umut vardır derler. Hayranım ben ikinize de. En çok Sevda'ya tabii :)) FİGHTİNG GİRLS...

      Sil
    3. Sağol canım biliyorum her zaman yanımızda olduğunu zaten ;)

      Sil
  4. Kat-tun reklamlarına bayıldım,korsan halleri fazla karizma,öbür halleri fazla kawaiii-ne ^^(aslında şu ne sesine çok gıcığım :D ) hele kamenin köpek sesi çıkarışı:DD Alda evinde besle :P

    Düğme konusuna gelirsek,sen hepsini çok güzel yorumlamışsın,başka söze gerek yok^^


    Biz üretmekten çok tüketen bi millet olduğumuzu anlamış ablamız:D(öncden yazdığım mesajı sildim çünkü ben çok farklı anlamış ve öyle yazmıştım^^)

    Vatanımım bu güzel doğası bozulmaz umarım,yeniyi yaparken eskiyi yok etmesek daha güzel olucak ya...

    Bakanishiiinn bu ara ne çok andık seni yahuu,kulakların çınım çınım çınlasınn emii! :D

    20 saato_O ,ilk kore dizilerini keşfettiğim zaman bende bi oturuşta bayağa izlerdim ama bu kadarda değil,başka işiniz gücünüz,idaelleriniz yok mu arkadaş sizin.


    Dualarımdasın canım..Rabbim yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neee ekini kullanmaları önceden benim de gıcığımı kapıyordu ama sonraları alıştım neeee demediklerinde cümleleri eksik kalmış gibi hissediyorum şimdi :D

      Jin fazlasıyla görülmeye başladı medyada özellikle de eşiyle birlikte. Böylece halkı yavaş yavaş evli idol kavramına alıştırma turları da başlamış oldu ;)

      Sağol canım dileklerin için ;)

      Sil
  5. çok geçmiş olsun yazılarını takip ettiğim günden beri annenin sağlık problemi olduğunu biliyorum inşallah bu seferde atlatır,dualarımı annenede gönderiyorum güzel haberlerini alırız...
    ore ore türkiye de yayınlansın diye tüm japon severler faaliyette umarım sinemada izleriz kame ciğimi <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım dileklerin için. Zaman zaman buraya gelip haberdar edeceğim sizi merak etmeyin ;) Ore Ore umarım ülkemizde de yayınlanır, festival kapsamında falan da olsa Kame'yi beyaz ekranda izlemeyi çok istiyorum :)

      Sil