17 Mayıs 2013 Cuma

Ore Ore Cannes'a Gitti Ama...


Haberlerimi bugüne kadar beklettim çünkü 15 Mayıs'ta KAT-TUN un 21. singleı Face to Face piyasaya çıktı. İlk gün 69. 647 adetlik satışla 1. sırada yer almayı başardılar. İkinci gün 25,875 ve üçüncü gün 12.158 adetlik satışla yine ilk sırada yer aldılar ve toplamda 107.680 adete ulaşmış oldular. Bu satış rakamı Run For You ve To The Limit singlelarından daha fazla ve son singlelara yakın bir satış rakamı. Bakalım haftalarını 1. sırada bitirmeyi başarabilecekler mi? Rakipleri de gayet güçlü biri gayet hoş bir düet, diğeri de benim bile bayılarak dinlediğim bir grup Generations. Yani KAT-TUN bu kez iki güçlü rakiple birden yarışıyor, heyecan dorukta :) Single gayet başarılı, şarkılar müthiş. 


Kliplere gelince Face to Face PV yi ne yazık ki hiç beğenmedim. Şarkının tonlamasını zayıf bırakması bir yana insanda ikinci bir kere izleme isteği uyandırmayacak derecede kafa ağrıtıcı görsel efektlere sahip. Ha bu tarz şeyleri sevenler belki klibe bayılabilirler ama şahsen bana pek uygun değil. Ancak şarkı gerçekten çok güzel. Daha detaylı incelemeleri haftalık satışlar açıklandığında diğer blogumda yayınlayacağım haftalık incelemeye saklıyorum ;) Ama belirtmeden geçemeyeceğim Junno'nun solo PV si şu ana dek KAT-TUN elemanları için hazırlanmış en başarılı klip. Belki bunda şarkının ve klibin birbirini fazlasıyla tamamlamasının da etkisi olabilir. Junno'yu zaten her zaman solo performanslarda beğenmişimdir. Belki saf olabilir ama dans konusunda çok yetenekli, bunu da klibine yansıtmış. Klipler için birkaç alternatif  link vereceğim ama linkler kısa sürede ölebilir, bu yüzden daha sonra aynı adla aratıp kendiniz de izleyebilirsiniz. Face to Face performanslarının da detaylarını yine single inceleme yazısında vereceğim bilginiz olsun ;)

KAT-TUN - FACE TO FACE : http://www.yinyuetai.com/video/663360

JUNNOSUKE TAGUCHİ - FLASH : http://www.yinyuetai.com/video/663362


Elbette solo PV ler başladığından beri KAT-TUN da gelenek halini alan birbirlerinin kliplerine konuk olma olayını da hayranlar merakla bekliyorlardı. Sonunda gizem çözüldü :) Junno'nun klibinde Kame'yi görüyoruz efendimmmmm  <3 Kame alenen Junno'yu baştan aşağı süzüyor ve gördüklerinden hoşnutmuş gibi yan yan gülüp dönüp gidiyor :D Kame'ye cuk oturan bir sahne çekmişler valla bravo :D 

Bu arada hala görmeyenler var ise diğer blogumda KAT-TUN un son konser turu CHAIN in inceleme dosyasını yayınladım. 



Face to Face'in piyasaya sürülmesiyle birlikte Ore Ore'nin tanıtım turları da başladı. Hem single hem de filmin tanıtımı birlikte yapılacak. İlk olarak filmin aylar önce satışa çıkan averaj biletlerini satın alanlar arasından seçilen 500 hayranın katıldığı bir fan event düzenlendi. Kame'nin rol arkadaşı Kase Ryo'nun anlattığı ufak anı da herkesi çok güldürdü. Kase anlatmaya başlayınca Kame şöyle adamın gözlerine gözlerine bakıyor anlatma dercesine ama Kase yine de anlatıyor :D Dediğine göre Kame yönetmen Miki'nin yanındayken son derece profesyonel takılırken diğer oyuncularla soyunma odasındayken hiç de profesyonel değilmiş. Bir keresinde Kase onun kolunun altında tost makinesiyle ortalıkta dolaşırken görünce merak içinde " Ne Yapıyorsun? " diye sorunca Kame canının bir yemek çektiğini söylemiş, sonra da o yemeği hemen orada yapıp yemiş :) 


Ayrıca eventte KAT-TUN da hayranlarına güzel bir sürpriz hazırlamış. Kame izin isteyerek kısa bir süreliğine ortadan kayboluyor sonra ışıklar kararıyor ve birden KAT-TUN tam seyircilerin orta koridorunda beliriyor. Elbette seyirciler çıldırıyor. Ağlayanlar mı dersiniz, onların on beş santim önlerinde olmalarına rağmen el sallayanları mı dersiniz :P Ben orada olacaktım ve Kame bana bu kadar yakın olacaktı var yaaaaaaaa sonumuz o koridora birlikte yapışmak olurdu yeminle :D Tipe bakın yav gel bana tecavüz et diye baaarıyo resmen arggghhhhhhhh! 

Videolardan birinde Kame stüdyodakilere bir soru soruyor ama önce kendisine ait bir hikaye anlatıyor. Genç yaşlarındayken bir kıza ilgisini itiraf etmiş ve kız da ondan hoşlandığını söylemesine rağmen onu ret etmiş. Nedenini de " Çünkü ..... daha iyi. " miş. Kame bu boşluğu doldurmalarını istedi. Daha önce de Kame'yle ilgili tahminlere Jin'i karıştıran Kato-San yine " Çünkü Akanishi daha iyi? " diye bir tahminde bulunuyor :P Akame bazıları (benim gibi) hiç ölmeyecek. Doğrusu ise kız Kame'ye " Çünkü tek taraflı aşk daha iyi. " diye cevap vermiş yav. Düşünsenize şimdi kim bilir ne kadar pişmandır. :D








WUHAHAHAAAAAA! Ay öldürcek beni bu çocuklar vallahi bir gün, böyle şebeklik olamaz! :D Ok mi yoksa zafer işareti mi diye sormuşlar hepsi birden elbette ki zafer işaretini seçmişler poz verirken kullanmak için :) Ama o Nakamaru'nun aldığı poza yarıldım yanlız ehua :D Sonra da onlardan Face to Face ifadeleri istediklerinde ortaya ahanda ikinci gifteki durum ortaya çıkıyor. Burada açık ara Kame ortalığı dağıtıyor. O ne surattır yarebbim baktığım anda kopuyorum :D




Ore Ore hakkında güzel haberler de gelmeye devam ediyor. Ore Ore'nin İtalya'daki " My Movie Awards " ı kazanması Japon basınında da geniş yankı buldu. Udine Far Film Festival'inde şimdiye dek gösterilmiş 12 Japon filminden sadece " Ore Ore " bu ödülü kazanmış. Yalnız Japon basınına göre Kame'nin başarısı Julie Kitagawa'nın da menajerlik başarısı olarak lanse edilince ben çok şaşırdım. Haberlerde ilk kez bir Johnny menajerinin temsil ettiği bir yetenek yurt dışında böyle bir başarı elde ettiği için Kame Julie'ye inanılmaz bir saygınlık kazandırmış görünüyor. Bu durum hem Kame'nin uluslararası arenadaki ününün hiç de küçümsenmeyecek derecede büyük olduğunu hem de Julie'nin yatırım yapması gereken bir yetenek olduğunu gösterdiği görüşündeler. Bu haberlerin yayınlanmasının ardından Kame'nin Ore Ore promosyonu için katılacağı programların hemen hemen hepsinin Julie tarafından temsil edilen grupların üyeleri tarafından sunulan programlar olduğu dikkatlerden kaçmadı. TOKIO ve Arashi :) Julie tıpkı en büyük rakibinin Yamapi'yi SMAP programlarından çıkarmaması gibi Kame'yi kendi temsil ettiği grupların programlarından programlarına koşturacak anlaşılan. İlginçtir KAT-TUN un yeni singleının da piyasaya çıkıyor olmasına rağmen Julie'nin sadece Kame'yi promote etmesi ve KAT-TUN u ikinci plana atması da fanları oldukça irrite ediyor. Ancak Kame bu, peşinde grubunu da taşımadan tanıtım yapar mı aslanım benim ya! 

Bu arada Ore Ore Cannes'a gidiyor. Ancak sadece pazarlanma amacı ile sadece film satın alacak firma yetkililerine gösterimi yapılacak ve tanıtılacak. Bu yüzden Kame veya Miki orada bulunmayacaklar. Yine de bu da büyük bir gelişme sayılabilir diyerek Ore Ore'nin temsilcilerinden facebook'da faaliyet gösteren Pictures Dept filmin gördüğü ilgi karşısında official bir WORLD WIDE sayfası açtı. Buradaki ankete katılan hayranlar filmi ülkelerinde görmek istediklerini film dağıtıcılarına göstermiş ve dikkat çekmiş olacaklar. Anket sonucuna baktım şu anda sadece 5 Türk oy kullanmış, biri benim :) Türk hayranlardan ricam lütfen bu oylamaya katılın çünkü bu gerçekten çok önemli ve official bir oylama. O kadar ki bu oylama sonucuna göz atan Taiwanlı film dağıtıcısı bir şirket filmin dağıtım haklarını satın almış. Böylelikle ilk zafer Taiwanlı hayranlardan geldi film ülkelerinde gösterime girecek. Henüz gösterim tarihi belli olmasa da hayranlar şimdiden çok mutlular. Elbette oylamaya en çok ilgi gösteren ülkeler arasındalar ve bunu sonuna kadar hak ettiler. 

Oylamanın bulunduğu sayfanın linki : https://apps.facebook.com/opinionpolls/

Facebook sayfasının linki : http://www.facebook.com/oreoregoeswild


KAT-TUN ekibi birlikte alışveriş yaparken görüldü. Oldukça rahat ve salaş bir şekilde birlikte dolaşmışlar. Soldaki resimde göreceğiniz üzere en arkada Junno, onun önünde Ueda ve Nakamaru, onların biraz önünde tam mağazaya girerken görünen kırmızı şortlu olan da Kame. Sanırım Koki çoktan mağaza içinde olduğundan kadraja girememiş. Eskiden yan yana bile görmek zordu onları özel hayatlarında şimdi birlikte alışverişler yapıyorlar. Jin ayrıldıktan sonra gelişen belki de en güzel şeylerden biri aralarındaki bu arkadaşlık oldu. Açıkçası ben de bundan son derece memnunum.


Kame'nin katıldığı ilk program " Shiawase! Bombi-Girl " oldu. Program Johnny's şirketine dahil olan TOKIO grubu üyelerinden ve elbette Kame'nin de sempailerinden Yamaguchi Tatsuya tarafından sunuluyor. Bir diğer ünlü konuk da JRock severlerin yakından tanıyacakları Diago. İkisinin ilk baştaki tatlı atışmalarına bayıldım, zaten ikisini bir kere de VS Arashi programında karşı takımlarda izledik YAY! :) Diago'yu tanımayanlar için belirteyim kendisi kelimelerin baş harflerini kullanarak kısaltmalar yapmasıyla tanınır. Kame'yle yaptığı atışma da bu oyundan ibaret yani ;) Kame sempaisinin programın adıyla ilgili yaptığı göndermede evde 4 erkek kardeş olarak verdikleri yemek mücadelesinden bahsetti. Bu konudan daha önce bahsettiğinde kendini sincaba benzetmişti burada ise kardeşleriyle birlikte kendini hamstere benzetti. :D Çok şeker yav :D Zaten etraftaki kızların kawaiiiii tarzı yorumlarını da duyabilirsiniz ;)

Programın sadece Kame'nin olduğu bölümler kesilerek düzenlenmiş videosu,

Shiawase! Bombi-Girl : http://www.tudou.com/programs/view/kacPNkjSJtQ/?phd=1


Kame promosyonlarına VS Arashi programına katılarak devam etti. Kame bayağı gergin görünüyordu. Belki de bu yüzden oyunlarda oldukça başarısızdı. Arashi üyeleri de hafiften gergin gibilerdi ama bunu iyi kamufle ediyorlardı. KAT-TUN un Arashi'nin rekorlarını tarihe gömdükten sonra iki grup arasında biraz da aşırı bir Arashi fanı olan Julie Kitagawa'nın annesi Marry Kitagawa'nın KAT-TUN u bitirme yemini sonraki iki grup arasına giren gerginliklerin de etkisi olabilir. Ancak nedense ben gerginliğin Nino ve Kame arasında olduğu hissiyatına kapıldım nedense. Nino da tıpkı Ryo gibi sivri dilli bir vatandaş eğer Kame ile bir atışması olduysa buna hiç şaşırmam. Ama diğer Arashi üyeleri ile Kame gayet rahattı. Özellikle Aiba, Sho ve Ohno ile gayet iyilerdi. Matsujun'un da gülümsemeleri artık nedense bana çok bayat ve inandırıcı gelmiyor bu nedenden midir nedir onu da biraz mesafeli gördüm Kame'ye sanki. Ama yine de Kame ile hepsinin bir hikayesinin olması güzeldi.

Kame'nin zamanında bitirememesine rağmen bayağı puan topladığı duvara tırmanma oyunu sonrasında yukarıdan aşağıya inişi ve Arashi üyelerinin tepkileri :D Eee tabe adam yıllardır Dream Boys'da pişti öyle belinde kabloyla havalara asılı olma konusunda. Tabe öyle kuşlar gibi konacak yere :D Yanlız seyirciler bile vuuuladı yav  <3


Kame Ohno'nun onun için yaptığı resmin boyutlarını gösterdi. Olayı daha önceden size aktarmıştım hatırlarsanız. Juniorken Kame Ohno'nun resimdeki yeteneğini gördüğünde ondan resmini yapmasını istemiş Ohno'da " Uhn Uhn  " diyerek kabul etmiş ama yapmamış. Kame aradan geçen 10 yılın sonunda bir gün karşılaştıklarında şaka yollu Ohno'ya bunu hatırlattıktan sonra Ohno Kame'nin resmini yapıp kendisine hediye etmişti. Programda bu sorulunca Ohno " Uhn Uhn " dediğinde sadece bir Juniorun isteğini geçiştirmek için söylediğini itiraf etti. Ne yazık ki Kame'deki hafızayı unutmuş ve 10 yıl sonra ona tekrar hatırlatmasını hiç beklememiş. :D
Ama Sho ile pek tatlıydılar valla



Sho da bir dramada beyzbol oyuncusunu canlandırması gerektiğinde Kame'den yardım istemiş. Kame kabul etmiş ve birlikte boş bir sahaya gidip çalışmaya başlamışlar. Ancak sanırım daha önceden izin almaları gerekiyormuş. Bu yüzden sahanın bekçisi tarafından kovulmuşlar. :D Onlar da başka bir yerde çalıştıktan sonra bir cafede yemek yemişler. Sho bunu pratikten çok " date" e benzettiğinde herkes koptu. :D Matsujun da arada sırada Kame ile yemeğe çıktıklarından bahsetti. Sonra oyunu kazanırlarsa yine ona yemek ısmarlayacağını söyledi. O sırada programın iç sunucusu hemen bütün Arashi üyelerinin Kame'yle iyi ilişkileri olduğunu vurgulayıp Nino'ya neler oluyor dercesine sorduğunda Nino içi boş cevaplarla soruyu geçiştirdi ancak o an ikisinin de biraz gerildikleri bir gerçek.

PART 1 : http://www.youtube.com/watch?v=qVnKFhUqxX4&feature=youtu.be

PART 2 : http://www.youtube.com/watch?v=JjSEzo0Vc5c&feature=youtu.be

PART 3 : http://www.youtube.com/watch?v=SVZ0HwH_jWU&feature=youtu.be

PART 4 : http://www.youtube.com/watch?v=AM-eFxoLyG0&feature=youtu.be

PART 5 : http://www.youtube.com/watch?v=N7BMxlEXevg&feature=youtu.be


Bu programda Kame çekimlerin zorluğundan bahsediyor. Siz de bu programda görebilirsiniz ki basit bir sahne için bile saatlerce çalışıyorlar. Ayrıca filmden daha önce hiç görmediğiniz sahneleri de bu videoda görebilirsiniz ;)

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=cQAIuGCk3jE


Bu videoda interwiewlerden birinde kendisine ikram edilen yemeği afiyetle yiyen Kame'yi görüyoruz. Zavallım o kadar acıkımış ki adamın cevaplarını bile el hareketleriyle cevaplıyor :D Bir de staffın kendisi için bizzat elleriyle hazırladıkları hamurdan Kame (kaplumbağa)'yi de pek beğenmiş.

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=uiEn1bckXLk

Burada da efendim tanınmış bir film kriteri ve ayrıca Udine Far Film Festivalin de direktörü olan MARK SCHILLING tarafından kaleme alınmış Kame ve Ore Ore yazısı. Merak edenler için özetliyim adam Kame'ye ve sadece, uğraşmadan etrafa yaydığı cazibeye hayran kalmış.

Kritik : http://www.japantimes.co.jp/culture/2013/05/17/films/kat-tun-stars-knack-for-reinvention-aids-film-role/#.UZZnyqJM-Wx


Kame'nin Udine festivalinden önce Paris'te 2 gün kaldığını ve nedenini de sır olduğunu söyleyerek açıklamadığını daha önceden yazmıştım. Sonunda bu son Paris gezisinin bir tv programı için hazırlanmış olduğu ortaya çıktı. Kame bir Paris vatandaşı gibi yaşamanın güzelliklerini gösteren bir program yapmış. Geceliği 200 euro olan Eifel kulesi manzaralı bir daire kiralamakla işe başlayan Kame ufak tefek ev eşyası alışverişiyle gezisine devam ediyor. Bu arada aceyip derecede yakışıklı göründüğünü söylemeden geçemeyeceğim. Zaten saçları toplanacak kadar uzadı ya off ki offfff   <3


Sonrasında Kame gittiği bir restoranın şefinden bizzat aldığı tarifi geçici evinde deniyor. Kame'yi büyük bir beceri ile yemek yaparken izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye edebileceğim bir program olmuş. O kadar rahat ki mutfakta yalnız yaşayan ve kendi kendini besleyebilen bir adam olduğu çok belli.  <3 Bir ara limon sıkacağından ağzına limon suyu sıkınca yüzü ahanda en alttaki resimdeki hali alıyor. Yerim ki ben onu  <3 Yemeği sonrasında Kame annesinin yanında küçük düştüğü olayı anlatıyor ve Johnny'nin yüreklendirmesiyle bırakmayı düşündüğü show hayatına devam ettiğini anlatıyor. Şu Johnny'e çok kızıyorum ama aynı zamanda yeteneklerine sahip çıkmasını da takdir ediyorum doğrusu.

Kame'nin kendi elleriyle hazırladığı yemek ve masa, arka planda Eifel kulesi manzarası. 


Bu ad Eifel kulesindeki gezisinde çektirdiği bir resim, şebek yav :D


Program için iki değişik seçenekli vereceğim zira kısa sürede silinecektir. 


İki part halinde




Bütün bunlara bir de Kame'nin yeni Aoki reklamı da eklendi. Kame yine artistik hareketlerle takımların rahatlığını vurgularken bizlerin de ekran başında salyalar akıtmamıza neden oldu kereta  <3

REKLAM : http://www.youtube.com/watch?v=YFLcAjZXbRw


Güney Kore'nin sevilen kız gruplarından ikisi geçtiğimiz hafta ülkemizdeydi. Bir açılışta mini bir konser veren, gündüz programlarından birine konuk olan ve ardından bir de mini fan event düzenleyen RaNia ve Exid grupları Türk hayranlarını fazlasıyla mutlu ettiler. RaNiA ve Exid Star Tv de yayınlanan bir kadın programı olan Melek'e konuk oldular. Ses tonunu ayarlayamadığı için car car bağıran Melek Baykal'ın oldukça laubali bir şekilde davrandığı kızlar yine de bozuntuya vermediler, performanslarını olabildiğince iyi bir şekilde sunmaya çalıştılar. Sen yabancı bir grubu programına konuk etmişsin, ona göre sorular soracak, onları ona göre ağırlayacaksın, tavırlarını ona göre düzenleyeceksin. Ne öyle yavrumlar, dur çocuuuumlar felan mahalleden arkadaşının kızları mı karşındakiler? Hey Allam yaaaa... Çok klasik ilk soru " Ülkemizi sevmişler mi? " ikincisi de " Erkeklerimizi beğenmişler mi? " bu kadar mı kıt soru sorma dağarcığınız sizin? İki alternatif video koyayım da belki silinir.


Raina ve Exid grupları daha sonra ayrıca Taksim meydanında bulunan " Gaya " isimli  G.Kore yemek lokantasında bir fanfeeting düzenledi. O anlardan sahneler yer alan birkaç video sizlere sunayım. Güzel şeyler bunlar, acemice ama zamanla daha usta olunacak organizasyonlar ;) Grup üyeleri oldukça sade ve çok şekerler. Her bir fanla özel olarak ilgileniyor ve onlardan istediklerini yapmaya çalışıyorlar. Şirinlikten kırılacaklar neredeyse :D

Part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=mFrtLdt-YOw
Part 2 : http://www.youtube.com/watch?v=epe3y_CgvCs
Part 3 : http://www.youtube.com/watch?v=W1KV_3NREqw
Part 4 : http://www.youtube.com/watch?v=6ZvECzOCEL0


JRockun asi çocuğu GACKT ilginç bir skandala bulaştı bu hafta. Daha önce de kendisinin cinsel tercihleri ve gayri meşru bir çocuğu olduğu yolunda doğrulanmamış dedikodular çıkmıştı. Bu kez kendisinin bir kulüp kızını kendi rızası dışında oral sekse zorladığı (4 saat kadar OHHA!) ardından da tecavüz ettiği yolunda bir iddia ortaya atıldı. Bir tabloid gazetesine yansıyan olaydan sonra olay o kadar hızla yayıldı ki zan altında kalan GACKT ın bile sonunda kendi webinden açıklama yapması gerekti. Karşılık verdiği açıklamasında GACKT insanların para kazanmak ve dergilerini, gazetelerini daha fazla satmak için başvurdukları iğrenç yöntemlerden dem vurdu. Gayet sağlıklı bir cinsel hayatı olduğunu, kadınlarla bir problemi olmadığını ve onu istemeyen kadınla birlikte olmaya çalışmak için hiçbir nedeninin olmadığını söyledi. Kadının iddialarının ucuz bir cinsel aşk romanından alıntılanmış seks sahnelerini benzeten GACKT ayrıca kadının kendisinden susması karşılığında para istediğini, kendisinin de avukatı aracılığıyla şu cevabı verdiğini açıkladı. " Neden senin yalanlarına para ödeyeyim ki? " Vay GACKT abim yine açmış ağzını yummuş gözünü dostlar :)  Ayrıca kadına açıkça webinden çok rahatsızsa ve iddiaları doğruysa onu polise şikayet etmeye de davet ederek meydan okumuş. Kralllllll ;)


NEWS grubunun ikili olarak da çalışan Tegoshi ve Massu'dan oluşan Tegomass grubunun yeni PV si ve single kapaklarındaki resimleriyle hayranlarının kalplerini feth ettiler. Şirinliklerine baksanıza yav :D Bu kıyafetleri giymeden de zaten şirinlerdi bir de bu kıyafetleri giyince yanakları mıncırası insan evlatları haline gelmişler. PV de aynı şirinlikte zaten. Hala izlememiş olanlar var ise,

SHORT VERSION : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JCcWuy_iAkI


Arashi'nin sevilen üyelerinden Sakurai Sho'nun TBS de yayınlanan eğlence programı " Ima, kono kao ga sugoi! " ye konuk olan Japonya'nın sevilen gencecik mankenlerinden Tamashiro Tina ortalığı birbirine kattı. Nedeni de henüz 15 yaşında olan bu genç kızımızın program esnasında Sho'ya ondan hoşlandığını itiraf etmesi. Sorun yaşı değil Arashi'nin üyesi Sho'ya itiraf etmiş olması. Vay efendim sen misin bunu yapan... Kıza internetten açıkça demediklerini bırakmamış Arashi ve Sho hayranları. Terbiyesizliğinden tutun da densizliğine, kendinde bu hakkı nerden bulduğuna kadar neler neler.. Ne var yani kız sevdiğini söylediyse? Sanki kendileri Sho'nun karşısında olduklarında heyecanla kikirdeyip hayranlıklarını sergilemeyeceklerdi. Kız da zaten bunu yapıyor, Sho yanına yaklaştığında heyecanlanıyor felan. Sho'nun da bayağı hoşuna gidiyor açıkçası. Kızın sokakta yürürken hayranları tarafından onlarca kez durdurulmasını seyrederken ben bile vay anasını dedim. Kız bayağı bayağı meşhurmuş. Tabe sanırım bunda melez olması dolayısıyla kocaman kocaman olan gözlerinin de etkisi var. Buyrun bir de siz izleyin bakalım kız bu tepkileri hak ediyormuşmuş.



Kpop gruplarının verdiği bir konserde sahnede T-ARA grubu varken seyirciler birden bire gruba " Black Ocean " yaparak tepki göstermişler. Black Ocean da ne diyorsanız hemen açıklayayım, genellikle seyircilerin hoşlanmadıkları bir grup sahnedeyken tepki göstermek için ellerindeki pen lightları yani ışık kalemlerini söndürerek onları protesto etmeleri olayıdır. Daha önce SNSD grubu da bu tarz bir muameleyle karşılaşmış ve sahnede ağlamışlardı. Aynı şey bu kez T-ARA grubunun başına geldi ve üyelerden bazılarını gözyaşlarına boğdu. Statta bu protestoya katılmayan hayran grupları da vardı ancak sayıları azdı maalesef. Üzücü bir durum, ne olursa olsun sırf anti fansın diye sahnedeki insanın emeğine böyle bir saygısızlık yapılmaz.


Kanal D yakında " Hana Yori Dango " olarak bilinen Japon dizisini " Yaban Çiçeği " olarak uyarlıyor. Tabii bu uyarlamada baz olarak orijinal dizi olan " Hana Yori Dango " yu mu yoksa " daha sonra " Boys Over Flowers " adıyla Kore dizisi olarak da uyarlanan versiyonunu mu alacaklar bilemiyorum.  " Yaban Çiçeği " nin başrollerinde "Adını Feriha Koydum " dizisiyle adını duyuran Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin olacak. Bence çok büyük hata yapıyorlar. Neden orijinal yapımları seslendirerek yayınlamak dururken bu kadar para harcarlar hem de bir saçmalığa gerçekten anlamıyorum. Bu tarz uyarlamaların hiçbirini seyretmediğimi açıkça söyleyebilirim. Gereksiz buluyorum çünkü orijinalleri hali hazırda zaten mükemmeller :P

Haberlerim bu haftalık bu kadarrrr :) Bu kez resimlerle bitirmiyorum zira zaten haberlerin içinde fazlasıyla Kame resmi kullandım zaten. Bu yüzden bu kez sade bir kendinize iyi bakınla haberleri noktalıyorum efenimmmm :)


6 yorum:

  1. Yorumuma JUNNONOONNOOON diyerek başlamak istiyorum. Nasıl tepki vereceğimi şaşırttı bu adam! Sen nasıl bir şeysin ya? İnsan mısın oğlum sen?! Evlen lan benle! *A*

    Öhöm, blogun aracıyla Junno'ya evlilik teklifimi de yaptıktan sonra yoruma devam ediyorum. xDDD

    KAT-TUN'u yeni single için kutlarım. Herhalde haftayı da birinci olarak bitirirler diye düşünüyorum. Gerçi rakipler dediğine göre güçlüymüş ama ben tanımam etmem. Gönlümden geçen KAT-TUN o yüzden. Aslında Junno'nun klibinin olduğu versiyonu alıp destek olmak isterdim ama bütün param kedilere(!) gittiği için... :/

    Şu Gackt'ın olayını duymuştum ama o kadar uzun bir metindi okumaya üşendim. Ama yorumlardan tecavüz gibi bir şey olduğunu anlamıştım. Sonra Gackt'ın yazısını okudum. Yani düşünürsek gayet mantıklı. İstediği her şeyi elde edebilecekken niye tecavüz gibi bir şeye kalkışsın. Hadi diyelim ki doğru, bu kadın niye dergiye gidiyor ki? Polise gitmesi daha doğru olmaz mı? Üstelik şu sıralar Gackt'ın bir şeyinin çıkış tarihimiymiş neymiş, öyle bir şeyler gördüm. Tam bu sırada bu iddianın ortaya çıkması... Bilemiyorum. Ayrıca ben Gackt'la ilgili falan da değilim. Neden bu kadar kafa yordum onu da bilmiyorum. :P

    Konserdeki olay içinse diyebileceğim tek şey: Ayıp! Cidden, sevmiyor olabilirsiniz ama böyle tepki vermek... Ben o gruptan biri olsam hem zırıl zırıl ağlar hem de ağzıma geleni söylerdim. Yanlış anlaşılmasın, beni sevmedikleri için değil. Ama ben orda işimi yapmaya çalışıyorum, az da olsa hayranım var ama birden bütün motivasyonumu yerle bir ediyor o tipler. Antilerden ciddi manada nefret ediyorum. Kendi işlerine güçlerine baksalar insanlarla uğraşacaklarına. -_-

    Neyse gelelim benim pisilerime xD

    Allah'ım yerim ben bunları. Yerim yani ciddi ciddi. Sonra da şeker komasına girip bu dünyadan göz ederim. Ama bunu istemiyorum. O yüzden yemek yerine evime alıp beslemeyi tercih ederim. *_* Sonra onlar bana minik kedicikler verirl- Öhöm neyse x'D

    Yalnız şunu belirtmek istiyorum. Ne yazık ki paylaştığın video kısa versiyon değil klibin tamamı! Çıldıracağım ya. 3 dakika bile değil. Şaka gibi. Ağlamak istiyorum. Klibin kendisi kısa versiyon kadar. T_T

    Uuu~ Yine amma çene yapmışım. Teşekkür edip kaçayım artık. Teşekkürlerrr! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla açıkçası ben bile bayıldım Junno'nun klibine. Tam ondan beklediğim tarzda ve yetenekte bir klip hazırlamış. KAT-TUN un bugün itibariyle haftayı 1. bitirdiği resmileşti, bu yüzden gerçekten mutluyum ;)

      GACKT ın konser turu başlamak üzere, bu yüzden bu kötü söylentilerin onun turunu baltalamak için ortaya atıldığı da söyleniyor. ;)

      Konser olayını okuduğumda kızlara gerçekten üzüldüm. Böyle bir şeyin KAT-TUN un başına geldiğini görsem oturup ağlardım o derece yani. Antisi bile olsan karşındakinin emeğine saygı göstermen gerek. ;)

      Pisilerin videosu üzerinde ne yazıyorsa onu yazdım açıkçası izlemedim vakitsizlikten bu yüzden haklısındır ;)

      Sil
  2. KATTUN'u tebirk ediyorum umarım haftayı 1. bitirir. Ama ben Julie Kitagawa'ya sinir oldum. Bu grubu istemeyen o değil miydi? Neden KATTUN'un başarısını bu kadına yoruyorlar. Bence çok saçma... KATTUN üyeleri bu duruma hiç mi kızmıyorlar?

    Sakurai Sho'ya sevdiğini söyleyen kızı tebrik ediyorum. Gerçekten çok cesurmuş. Böyle söylememin sebebi Sho'nun fanlarına davranış şekli. Sırf fotosunu çektiler diye telefonu yere atan kendisiydi.

    Ama Sho'nun surat ifadesine baktım kız seviyorum dediği anda biraz afallıyor gibi. Keşke bunu bana hiç söylemeseydin der gibi. Ama kız çok tatlıymış bu kadar hakaret eden kişilerin biraz da melez olmasından dolayı ırkçıların yaptığını düşünüyorum.

    Son olarak bütün uzak doğu ülkeleri Hana Yori Dango'nun uyarlamasını yaptı. Kim izlemek ister ki? Açıkcası ben izlemek istemem. Her ne kadar oyuncular farklı olsa da aynı şeyi izliyormuşçasına sıkılır insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün itibariyle KAT-TUN un haftayı 1. bitirdiği resmileşti ;) KAT-TUN un değil Kame'nin başarsını Julie'nin de başarısı olarak lanse etmişler. Zaten şu anda Julie çılgın gibi Kame'yi promote ediyor bu başarının üzerine. Kendisine saygınlık getirdiği için Kame bir anda gözünde aceyip bir noktaya sıçradı sanırım. Kame bir programdan diğerine koşuyor. Kararları Julie verdiği için de diğerlerinin yapabileceği bir şey yok. Ancak Kame her ropunda mutlaka KAT-TUN dan bahsederek grubunu unutturmuyor ;)

      Sho'nun bence bayağı bayağı hoşuna gidiyor itiraf. Bence hoş da bir çift oldular yan yana geldiklerinde. Gerçi kız daha çok küçük ama Japonya'da aileler izin verdiğinde 13-15 yaşında iken kızlar evlenebiliyor. Jin'i de annesi 15 yaşında dünyaya getirmiş.

      Valla yaa herkes uyarlamayı yaptı kim izlemek ister ki? Al orjinalini yayınla en azından serinin hayranları bir kere daha izler. Ama yok illa yaşlı teyzeler için bir uyarlama yapmak zorundalar :P

      Sil
  3. Bazen dusunuyorum butun olay jinde mi bitiyor diye.Jin'nin gitmesine cok mu sevindiler ? Jin onlarin uzerinde cok mu baski olusturiyordu? Kame hala Jin'le gorusuyor mu? Jinle hala iyi arkadaslar mi ?
    Jin miydi herseyin sorumlusu? Butun uyeler jin gitti diye rahatladilar mi?

    Gercekten cok merak ediyorum ...

    .............................................................


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün olay her zaman Jin'de düğümlendi zaten. Grubun henüz daha debut yapalı 1 sene bile olmadan çatırdamasına neden olan Jin'den başkası değildi. Bence ilk o zaman grup üyeleri arasında sıkıntı baş gösterdi. O zaman içlerinden birini kaybettiklerinde nelerle uğraşacaklarını anladılar. Kame'nin Jin'in ilk gidişinden önce ve sonra Jin'e davranış şeklinde belirgin bir mesafe vardır mesela. Ama Kame'den öte bu mesafeyi diğer üyelerde özellikle de Koki'de görmek mümkün.

      Diğer üyeler bir yerde Kame ve Jin'in arkasında ikinci planda kalmayı hazmetmişlerdi. Bir şekilde bunu götürüyorlardı. Ancak şimdiki KAT-TUN üyelerine çok daha eşit davranan bir KAT-TUN. Evet Kame yine ön planda ama grup içindeki ağırlığı dağılmış durumda hatta bunu bu kez kendisi yapıyor kendini ikinci plana çekip diğer üyeleri ön plana almaya çalışarak.

      Jin'in gitmesine hiç de sevinmediler belki de hayatlarının en zor, en sıkıntılı dönemlerini yaşadılar, nesine sevinecekler. Belki Kame'nin direnci olmasaydı, Nakamaru ve Koki'nin ona olan destekleri olmasaydı KAT-TUN dağılabilirdi de. Ancak Kame varını yoğunu ortaya koyarak grubunu ayakta tutmayı başardı. Koki boşu boşuna Kame için " Daha fazla minnettar olamazdım. " gibi bir laf etmez. Son CHAIN konseri gösterdi ki birbirlerine artık tamamen uyum sağlayarak Jin'in yarattığı o korkunç boşluğu KAT-TUNca kapatmasını başarabilmişler. Bunu birbirlerine dönerek, daha fazla paylaşımcı olarak, birbirlerinin fikirlerine daha fazla önem vererek, tartışmalarını artık kavgalarla değil karşılıklı konuşarak aşmayı başararak becerdiler. Bunu kendileri bizzat söylüyorlar zaten. Eskisinden daha güçlü olmalarının nedeni artık birbirlerini anlamaya ve birbirlerini tanımaya başlamış olmaları.

      Kame ve Jin hala arkadaş değiller. Kame Jin'le ilgili her zaman çok ılıman davrandı. Ayrılmasıyla ilgili " Bizler aynı denizde yüzen farklı gemilerdeyiz " gibi çok sıcak açıklamaları da oldu, Hang Out'ta Jin'in de gruptayken seslendirdikleri parçaları çaldı, Jin hakkında KAT-TUN un basın toplantısında gelen soruları cevaplamak zorunda kaldı, kendisinin tanıtım toplantısında Jin'in evliliğiyle ilgili soru bombardımanıyla baş etti. Ancak karşı taraftan en ufak bir ilgi, hoş mesaj vs gelmeyince hatta Yellow Gold konser DVD si başındaki mesajın Jin tarafından Kame'ye gönderildiği öne sürülünce (Johnny'e olduğu da iddia ediliyor) Kame kendini bir çekti pir çekti.

      Ben ruhen Jin'in gidişiyle birlikte KAT-TUN un kavuştuğu huzur ortamından son derece memnunum. Jin değil miydi köşelerde oturup somurtan, sanki kendisini oraya zorla oturtmuşlar gibi suratsızca havalara bakınıp ropörtajlarla ilgilenmeyen, grubu söyleşilerde zorda bırakan, performanslarda kendini %100 vermeyen kişi? İstediğini elde ettiği için onun adına da seviniyorum. O rahata erdi KAT-TUN da rahata erdi. Ha 6 kişilik KAT-TUN un da her zaman fanı olacağım ama 5 kişilik KAT-TUN da benim için çok önemli ;)

      Sil