14 Haziran 2013 Cuma

Akanishi Jin'in Kızını Merak Eden?


Akanishi Jin'in Eylül doğan ve şu anda 8 aylık olmak üzere olan kızı sonunda ortaya çıktı. Yukarıdaki resimlerde de göreceğiniz üzere adını Theia koymuşlar. Daha önceden Jin'i kızı hakkında konuşurken duyanlar kızının adının " Tina " olduğunu sanmışlardı zira gerçekten söylendiğinde bu adı çağrıştırıyor. Özellikle de söyleyen Japon, dinleyen de Japon'sa hayda hayda yanlış anlaşılabilir yane :D Theia yunan mitolojisinde bir tanrıçanın adı imiş ve aynı zamanda da " Tanrıça " anlamına gelmekteymiş. Ancak bence vestern bir isim vermeleri hiç iyi olmadı. Eğer kızlarını Amerika'da yetiştirmeyi düşünmüyorlarsa bu isim onlara Japonya'da çok zorluk çıkaracaktır. Belki bir göbek adı vardır diyeceğim ama detaylıca bir açıklama alamadık henüz. Ayrıca bu resimlerin nasıl ve kimden geldiği de bilinmiyor. Jin'in yakın arkadaşlarından müzisyen Zen twitterinden resimlerin izinsiz bir şekilde yayınlandığını söylese de Johnnys'in duruma müdahale etmemesi biraz danışıklı dövüş havası hissetmemize neden oldu. 

Görüldüğü üzere minik Theia babasının küçüklüğünün tıpkısının aynısı :D Gerçi Japon bebeklerin hepsi birbirine benziyor anacım pek orijinal bir tarafı yok şu anda Theia'nın, büyüyünce gel bebeğim :D Jin'in işlerine yavaş yavaş dönme havasına girmesiyle aile babası imajını pekiştirmek istemesini anlıyorum. Zira bundan başka tutunacak bir dalı kalmadı. Bence de bu kartı oynamaya devam etmeli çünkü gerçeğin ta kendisi. O artık bir baba ve bir ailesi var. Evli bir idol nasıl olması gerekiyorsa (Bknz KimiTaku) o da aynen öyle olmalı.

Bu resmin nete düşmesinden bir hafta önce de çocuklarını evde Meisa'nın annesine bırakıp gezip tozmalara gitmeleri eleştirilen çiftin burunları biraz sürtmüş olduğunu gösteren bir haber yayınlandı. Meisa 25. yaş günü için arkadaşlarıyla eğlenmek için dışarı çıktığında Jin evde kalarak bebekleriyle ilgilenmiş. Meisa arkadaşlarıyla lüks bir Çin yemekleri restoranında yemek yedikten sonra restorandan ayrılmadan önce birkaç çeşit yemek paket yaptırmış. Yemekler soğumadan evde olmak istercesine aceleci bir şekilde taksiye binip uzaklaşmış. Yani yemekler evde aç bekleyen kocaya :D Alemler bu ikisi valla hep böyle eğlenceli dedikoduları düşsün bu çiftin :D En azından kötü söylemlerden daha iyidir. ;)


Kamenashi Kazuya'nın 25 Mayıs'ta gösterime giren filmi Ore Ore olumlu eleştiriler alarak yoluna devam ediyor. Ore Ore Japonya'da sadece 65 salonda gösterime girdi. Anlaşılan orada da sanatsal filmler daha az salonda gösterime giriyor zira Kame'nin bundan önceki filmi Youkai Ningen Bem 360 tan fazla salonda gösterime girmişti. Buna rağmen 65 salondan 2 haftada 100 milyon yenden fazla hasılat toplamayı başararak dikkatleri üzerine çekmeyi yine becerdi. Fanların çoğu filmi ikinci hatta üçüncü bir kere seyrediyorlarmış. Nedenlerine gelince 1. neden filmi ilk izleyişlerinde anlayamamaları ve bazı noktaların oturması için yeniden seyretmek istememeleri, diğeri ise Kame'yi 33 farklı rolde bir kere daha izlemek istemeleri. Gayet geçerli nedenler ;)

Bu arada Ore Ore'nin Kuzey Amerika premierini NYAFF yani New York Asian Film Festival'de yapacağı açıklandı. 28 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festivalde seyirciler onlarca Asya filmini izleme fırsatını bulacaklar. Umarım Ore Ore çok daha fazla ülkede hatta ülkemizde de gösterime girer. Festivale şimdilik yönetmen Miki'nin iştirak edeceği açıklandı, Kame henüz belli değil.


Kame hakkında daha önceden Udine Far Film Festivali'nde izlediği " Ore Ore " için bir kritik yazısı yazan ve Kame'yi oldukça öven Mark Schilling gerçekten güzel bir olaya daha imza attı. Tanınmış film kriterlerinden olan ve aslında idollerden pek de hoşlanmayan Mark ünlü film, eğlence ve magazin sitesi Variety de Kame hakkında bir yazı yayınladı. " Kazuya Kamenashi: International Star You Should Know " başlığında verilen haber günün en popülerleri listesinde 2 sıraya kadar yükseldi. Kame'nin yeteneğine dikkat çekmek istediği belli olan Mark kısaca Kame'den ve başarılarından bahsetmiş. Epey eksik ve kimi zaman yanlış bilgilerle de olsa iyi niyetli bir tanıtım yazısı olduğunu düşünüyorum. Ancak böylesine deneyimli bir yazarın da hakkında yazı yazacağı birini biraz daha iyi araştırmasını isterdim açıkçası :D

Elbette ki Kame'nin böylesine önemli bir siteye haber olması ülkesindeki Japon hayranların bile ilgisini çekti. İtalya'daki ilgiyi pek umursamadılar ama söz konusu ilgi Amerika'dan gelince işler değişiyor anlaşılan. Bir de durumu çekemeyenler var. Malum olduğu üzere Jin'in bazı hayranları kıskançlıktan köpürmüşler, adeta gerizekalıca şeyler yazmışlar. Yok efendim bu haksızlıkmış, Jin de bir filmde oynamış hem de Holywood filminde ama neden o haber olmuyormuş, Johnnys neden Jin'e destek çıkmıyormuş, Kame bunu hak etmemiş, zaten büyük ihtimalle yazara veya siteye para ödemişmiş ( cidden ya cidden beyinlerde bir sorun olduğu belli) zaten Kame penissizmiş, yeterince erkek değilmiş falan filan nelerrr neler :p Kıskançlıktan çatlamayı böylesine naklen ilk defa takip etmiştim valla :D Jin KAT-TUN dayken de Kame'yle gizli bir rekabet içindeydi hayranların gözünde ayrıldıktan sonra da durum değişmemiş anlaşılan. Merak edenler için aşağıda haberin linki var, ayrıca alt taraftaki yorumlarda kıskanç Jin hayranlarından birinin bıdı bıdısını da görebilirsiniz ;)


VARIETY : http://variety.com/2013/film/news/kazuya-kamenashi-international-star-you-should-know-1200494924/


Johnnys'te geçen senenin en çok kazanan grupları açıklandı. Buna göre gelir sıralaması şu şekilde oluştu, 1 numarada herkesin tahmin ettiği gibi 143.1 billion yen ile Arashi bulunuyor. Onu 113.45 billion yen ile 2. sırada yer alan Smap grubu izliyor. 3. sırada son yılların çıkışta olan grubu Kanjani8 85.1 billion yen ile bulunmakta. 4. sırada ise eskisinden daha az single çıkarmalarına rağmen müzikal, drama, reklam ve tv showlarından gelen gelirleriyle 4. sırada yer alan Kinki Kids var. Ve 5. sırada da yıkılmadık ayaktayız dercesine 37.48 billion yen ile KAT-TUN yer alıyor. Hala Johnnys'in en çok kazandıran 5. grubu olmaları bile onların daha fazla promosyonu hak ettiklerini göstermez mi? Ellerinde sadece 2 reklam anlaşması olmasına rağmen (Solio ve internet oyun sitesi) üyelerin bireysel çabaları ve kuşkusuz CHAIN konser turunun da büyük getirisiyle bulundukları yeri hak etmişlerdir. Zaten Kinki ile aralarında oldukça az bir fark var biraz zorlasalar 4. sırada bile yer alabilirlermiş. Bir de layığıyla promote edildiklerini bir düşünün...


KAT-TUN un Pololo dergisindeki çekimlerine bir bakın daha doğrusu çekememelerine :D Kendi çekimlerini kendileri yapmaya karar veren grubu arka plandan izleyen derginin fotoğrafçısı tarafından yakalanmış kareler. Buna göre Ueda direktör, Koki pozu veren artist, Junno ışıkçı, Kame fotoğrafçı ve Nakamaru... Eeeee... Zaten Pololo da Nakamaru'nun Kame'nin arkasına elini koyarak ne gibi bir görev üstlendiğini çözememiş euhauaaa :D Belki de dengesini kaybetmesin diye tutuyordur. :D

Sonuçlara da hep birlikte bakıyorlar :D :D :D



KAT-TUN un yeni Suzuki Solio reklamları yayınlandı. Summer Free Time temalı CM de ilk kez bütün KAT-TUN üyelerini sahilde eğlenirken izleyebiliyoruz. Ayrıca her zamanki gibi reklama KAT-TUN un yeni bir şarkısı eşlik ediyor. " BOUNCE GIRL " isimli şarkılarını ilk kez bu reklamda duyduk. Neşeli ve hareketli bir parçaya benziyor benim hoşuma gitti.

REKLAM
MAKING








Arashi grubunun sevilen üyelerinden ve genellikle pek fazla dedikoduya karışmayan üyelerinden Aiba Masaki hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Tokio'da genellikle 30 yaş üzeri yetişkinlerin ve ailelerin ev sahibi olduğu lüks bir siteden 150 milyon yene bir apartman dairesi satın alması Aiba'nın evlilik hazırlıklarını giriştiği yönünde yorumlandı. Uzun süreli kız arkadaşı Mizukawa Asami ile evlenmeyi planladığı ve bu yüzden ev aldığı söyleniyor. Size daha önceden de Johnnys'de popüler gruplarda sadece tek bir elemanın evlenmesine izin veriliyor. Aiba eğer evlenirse diğerleri evlenebilmek için oldukça uzun bir zaman bekleyecekler demektir. Gerçi bu sadece dedikodu ama bence Aiba 35 ini aşmadan evlenmez eğer ortada bir bebek yoksa. Bekleyip göreceğiz bakalım.


Yamapi'nin yakında yayınlanmaya başlayacak dizisi " Summer Nude " un çekimleri çoktan başladı. Anlaşılan dizide Yamapi'yi bol bol yarı çıplak göreceğiz. Dizinin adından da anlaşılacağı üzere daha şimdiden onun gömleksiz resimleri gelmeye başladı. Ayrıca dizide kendisinde daha önceden " Proposal Daisuken " de birlikte rol aldığı Nagasawa Masami de dizide Yamapi'yi yıllar önce aniden ve gizemli bir şekilde terk eden eski kız arkadaş rolünde. İkisini yeniden bir dramada görmek gerçekten güzel olabilir.


AKB48 grubunun A takımının kaptanı konumunda yer alan 1. jenerasyon üyelerinden biri olan Shinoda Mariko önümüzdeki ay gruptan mezun olacağını ilan etti. Rekorlar kıran son singlela birlikte yapılan 32. seçmeler serisinde Mariko bütün AKB48 kızları içinde en çok oyu alan 5. kız olmuştu. Açıklaması hayranları büyük üzüntüye boğdu. İlk nesilden üyeleri teker teker kaybeden AKB48 fanlarının bir sonraki oylamaya ne kadar ilgi gösterecekleri merakla bekleniyor. Bu arada merak edenler için yaklaşık 1.800.000 den fazla satan single ile yapılan oylamalar sonucunda oluşan ilk 10

10. Miyazawa Sae (65,867)
09. Kojima Haruna (67,424)
08. Takahashi Minami (68,681)
07. Matsui Rena (73,173)
06. Matsui Jurina (77,170)
05. Shinoda Mariko (92,599)
04. Kashiwagi Yuki (96,905)
03. Watanabe Mayu (101,210)
02. Oshima Yuko (136,503)
01. Sashihara Rino (150,570)


Tam da NEWS in yeni albüm haberine sevinirken Japonya'nın ünlü paparazzi dergisi Friday'e düşen yukarıdaki foto herkesi dumurlara uğrattı. Resimde NEWS grubunun sevimli üyesi Tegoshi'yi bir kadına olduuuuuukça samimi bir şekilde saırılırken hatta büyük ihtimalle öpmeye hazırlanırken görüyoruz. Friday'in çevirisi henüz düşmedi bu yüzden resimdeki kadın kim, aralarındaki samimiyet nedir, ne yapıyorlar bilemiyoruz. Ama hayranlar şimdiden resimle fena dalga geçmeye başladılar. Özellikle de kadının kolları yüzünden Tegoshi'den yaşlı olduğunu düşünüyorlar. Hatta büyükanne felan diyenler bile olmuş. Ama d,kkat edilirse Tegoshi'nin de kolu aynı büyüklükte bence ya scan edende bir hata var ya da resmin açısından bu şekilde görünüyor. Hatta Tegoshi'nin başının photoshopla yerleştirildiğini söyleyenler bile var. Detayları merakla bekliyoruz efenim :D

Bu arada NEWS in yeni albümü Temmuz'un 17 sinde piyasada olacak. Bunu takip ederek 2013 konserleri de Temmuz-Ağustos zamanında verilecek. Bu yüzden fanları albüm ve konser DVD si için para biriktirmeye başlasa iyi olur derim :)


JRock un sevilen gruplarından ONE OK ROCK sonunda Dünya turnesine çıkıyor. Eğer Avrupa'da ikamet ediyorsanız ve favori grubunuz ise konserlerine gidebileceğiniz mekanlar, tarihler ve bilgiler şu şekilde,

[ Date ] October 23 , 2013
[ Venue ] Trianon [ Location ] Paris , France
[ info ] https://www.facebook.com/Speakeasyprod
*Extra performance date has been added.

[ Date ] October 24 , 2013
[ Venue ] BrueckenForum [ Location ] Bonn , Germany
[ info ] https://www.facebook.com/Speakeasyprod
*Venue has changed.

[ Date ] October 26 , 2013
[ Venue ] O2 Academy Islington [ Location ] London , UK
[ info ] https://www.facebook.com/Speakeasyprod

[ Date ] October 27 , 2013
[ Venue ] Le Bataclan [ Location ] Paris , France
[ info ] https://www.facebook.com/Speakeasyprod

[ Date ] October 29 , 2013
[ Venue ] Melkweg [ Location ] Amsterdam , Holland
[ info ] https://www.facebook.com/Speakeasyprod
*Extra performance date has been added.

[ Date ] November 08 , 2013
[ Venue ] AWE Hall 8 [ Location ] Hong Kong
[ info ] http://www.facebook.com/puffinent

[ Date ] November 10 , 2013
[ Venue ] UNIQLO AX [ Location ] Seoul , Korea
[ info ] http://www.facebook.com/amusekorea

[ Date ] November 19 , 2013
[ Venue ] Central World Live Arena [ Location ] Bangkok , Thailand
[ info ] http://www.facebook.com/AVALONLIVE

[ Date ] November 21 , 2013
[ Venue ] KL LIVE [ Location ] Kuala Lumpur , Malaysia
[ info ] http://www.facebook.com/lamcproductions7
www.facebook.com/Amuse.Inc.Asia

[ Date ] November 23 , 2013
[ Venue ] Hard Rock Coliseum [ Location ] Singapore 
[ info ] http://www.facebook.com/lamcproductions7
www.facebook.com/Amuse.Inc.Asia

[ Date ] November 24 , 2013
[ Venue ] Skeeno Hall, Gandaria [ Location ] Jakarta , Indonesia
[ info ] http://www.facebook.com/lamcproductions7
www.facebook.com/Amuse.Inc.Asia

[ Date ] December 07 , 2013
[ Venue ] Xinzhuang Gymnasium New Taipei City
[ Location ] Taipei , Taiwan
[ info ] http://www.veryaspect.net/
   https://www.facebook.com/OwlEntertainment


Nu'est hayranlarına da buradan bir müjde verelim. Kore Kültür Merkezi'nin Resmi Facebook sayfasından açıklandığına göre  29 Harizan'da yapılacak Fanclub fuarı (Fan stantları) Etkinliğine Nu'est grubunun da katılacağı açıklanmış. Etkinlik Kore kanallarından SBS tarafından da çekilip Kore'de yayınlanacakmış. Nu'est grubu da 29 haziranda Cemal Reşit Rey'de düzenlenecek K-pop Coversong Şarkı Yarışması'nda jüri olarak bulunacak. Kpopçular teker teker düşmeye başladılar. Ne diyelim kısmet diğer grupları bekleyenlerin başına :D


Haberlerimi Kame'nin geçtiğimiz haftalarda ortalığı sallayan Maqua pozlarıyla bitiriyorum. Herkes umudu AnAn dergisine bağlamışken ve Kame inatla AnAn'a soyunmazken beklenmedik bir şekilde Maqua AnAn'ı tuş edip Kame'yi soymayı başardı. Aslında bu poz Kame'nin Panasonic reklamlarındaki halinden çok da ileriye giden bir poz değil. Sadece poposu biraz daha fazla açıkta  <3 :D Beni en çok şaşırtan ise bazı Japon hayranların Kame'yi çok fazla! kaslı bulması ve onun diyet yaparak 2007 deki haline dönmelerini istemeleri. Millet kafayı yemiş gerçekten de. Adam 27 yaşında yav 17 yaşında değil. Elbette kas yapacak, daha erkeksi görünecek... Ne kadar daha teen gibi görünebilirdi ki... Aşmaları lazım artık bu zayıf Kame takıntısını. Belli ki adam bundan sonra o günlerine dönmeyecek, dönmekte istemiyor zaten. Neyse ki bu hayranlar fazlasıyla azınlıkta diğerleri Kame'nin bu bir gram yağın görünmediği fit ve kaslı haline bayıldı elbette  <3

Diğer birbirinden seksi pozlarıyla bu postumuzun da sonuna geldik. Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere :)


12 yorum:

  1. Tegoshi... Tegoshi! Bu çocuğu dövecem valla bir gün. Bias falan demeyeceğim. Gerçi kıyamam ki. xD

    Şu an gruba baktığımızda habire Tegoshi'nin dedikodusu düşüyor. Ya bu çocuk çok dikkatsiz ya da bilerek uğraşıyorlar. Hoş, paparazi bunlar az çok herkesin peşindedirler. Neyse o kadarını bilemem. :P

    Ama fotoğraf cidden inandırıcı görünmüyor. Diğer resimlere, videolara bakıyorum kolları gerçekten bu kadar kalın değil. Başı da çok ufak duruyor. Bilemiyorum. Ayrıca gazete olaya "deep kiss" demiş de resimde biz bir şey göremiyoruz. Olsa olsa sarılma olur bu. Sıradan bir şeyse bile illa abartıp skandal damgası yapıştıracaklar. Salakça. Hem gerçek olsa ne olur ki? 25 yaşında adam. İstediğini öper, istediğiyle yatar yani. Ama idolünün sevgilisi oldu diye salak saçma düşmanlık eden bazı fanlar(!) var değil mi? Bu zihniyetten nefret ediyorum açıkçası. Aramızda böyle olanlar varsa kusura bakmsınlar lütfen. Bu tipler yüzünden adamlar rahat rahat özel hayatını yaşayamıyor. Gerçi onlar da bunları yaşayacaklarını bilerek kabul ediyorlar ünlü olmayı ama saçmalık işte. Neyin hesabını soruyorlar anlamıyorum ki. Eğer gerçekten sevdikleri ünlüyle evlenebileceklerini, ya da onun kız arkadaşı falan olduklarını düşünüyorlarsa acilen psikolojik tedavi almalarını öneriyorum. u_u

    Neyse daha fazla konuşmayacağım. Bu olay gerçek bile çıksa önemli değil. Tego hala benim bebeğim. <3

    Albüm konusu da... İki limited versiyon yapmışlar ya. Her biri de 3000 yen üstüydü sanırım. Olur mu öyle şey ha? Sadece birini alabildim o yüzden. Kapitalist Johnny-san! Vicdansız herif... T_T

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Friday'in tüm sayfaları henüz düşmedi. Belki ilerleyen karelerde öpüşüyorlardır ama şu kareye bakıp nasıl " Deep kiss " başlığını atabildiler ben de açıkçası anlayabilmiş değilim. Fotoğrafta bariz bir şekil şema hatası var bu açık, çünkü Tegonun da kolu kalın çıkmış, daha çok sanki elinde tuttuğu sayfanın resmini çekip paylaşmışar gibi bu yüzden de sayfa eğik durduğundan kollar böyle çıkmış. Ne bileyim normal değil :)

      Tegoshi şu sıralar fazlasıyla çapkınlıklarıyla adından söz ettirmeye başladı. Bunun Yamapi'nin ve Ryo'nun ayrılmasından sonra grupta kazanova kalmamasıyla bir alakası var mı diye düşünmedim değil. Hani kızlara grubumuzda hala çapkın birileri var mesajı mı vermek istiyorlar nedir :D

      Albüm üç versiyonda çıkacak ama albümler her zaman singlelardan daha pahalı oluyor yav :(((

      Sil
    2. Valla ben de İngilizce'ye çevirip yayınlayanların yalancısıyım. Ama dediğim gibi doğru olup olmaması benim umrumda değil de umarım bunlar yüzünden bebişime bir şey demesinler. :D

      Dediğin de doğru olabilir. O ikisi varken haberler onlar üzerineydi. Şimdi haber grupta haber yapılabilecek bir Tego kaldı sanki. Diğer üçü hiç böyle şeylerle alakadar görünmüyor. Aman neyse ne işte. Biraz konuşulur sonra unutulur gider. :P

      Evet, albümler aşırı pahalı. İşte bir de iki limited olunca çok koydu yav. aklı alamadığında kalıyor insanın. :/

      Sil
    3. Massu kedi yavrusu gibi hiç skandala bulaştığını görmedim, diğer ikisi zaten bu işlere hemen hemen hiç ellerini sürmediler. Eh geriye bir tek Tego'cuk kalıyor. O da elinden gelse kız kılığına girip ortamdan kaçar ehua :D


      Albümlerde alamadığım versiyonu daha sonradan indiriyorum ben ne yapalım cep mahkum :( Ama en azından 1 ini kesin almaya çalışıyorum. Hep destek ama tam değilde olabildiğince destek diyelim :)

      Sil
    4. Kedi yavrusu, sevdim bu tanımı xD

      Çok haklısın. Tam olamasa da destek olalım. O da bir şeydir. :)

      Bu arada Tego'ya daldım gittim Jin'in bebeğinin ne kadar tatlı bir yaratık olduğunu söylemeyi unuttum. Fotoğraflar çok sevimli. Ben Jin'i pek tanımam aslında ama okuduğum kadarıyla hep olumsuz şeyleri konuşuluyordu. Ama bu aile olayı güzel oldu. Çok sevimliler. :D

      Sil
  2. Sonunda Akanishi hakkında iyi,güzel,tatlı bir haber olmasına çok sevindim ne kadar artık eskisi kadar sevmiyorum takip etmiyorum desemde içten içe yine sevgim devam ediyor işte birde artık geri dönse iyice aşkım kabaracak biliyorum ;)

    Kame'ninde kalçalarının bu kadar iyi durumda olduğunu bilmezdim resme ilk baktığımda direk gözüm takıldı :D (çok büyük bir kame hayranı olmamama rağmen)

    Ayrıca bilgin varmı bilmiyorum ama Bigbang'in 6'lı Dome turu için ne diyorsun ? 6 farklı dome'da 15 konser verecekler sence hepsini doldurabilirler mi ? bilir kişi olarak ne diyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bile Jin hakkında olumlu haberler okumayı özlemişim valla ya hep kötü hep kötü insan bir yerden sonra yazmaktan bile sıkılıyor. Neyse Theia geldi de yazacak güzel şeyler çıktı. :) Bakalım Jin'in doğum gününde sürpriz bir şeyler olacak mı? Ben onu merak ediyorum en azından bir açıklama veya twitterden bir mesaj hayranlarını sevindirebilirdi.

      Big Bang şu anda erkek gruplar içinde Japonya'da en popüler olanlardan biri. Dome konserleri konusunda emin değilim ama Big Bang'in uluslararası ünü merakla birleşince olabilir diyorum. Ben de düşecek raporları bekliyorum bakalım olumsuz bir şey olursa zaten yazıp çizerler. ;)

      Sil
    2. Ah Kame'yi unuttum ona gelince o kadar spordan sonra tabe kalçaları böyle sıkı olur *_* <3

      Sil
    3. Akanishi'nin yakında bir Comeback yapacağını hissediyorum ama umarım sırf geri dönmüş olmak için dönmez şöyle sağlam içi dolu bir şekilde döner de eski günlerine dönüş sinyallerini verir bir zamanlar Japonya'nın en ünlü adamlarından biriyken düştüğü haller bir Akanishi hayranı olarak beni üzüyor açıkçası Kat-tun meselesi yüzünden Akanishi'ye hep kızgın kalıcam ama kızgınlığım ona olan sevgimi köreltmiyor açıkçası Kat-tun'dan ayrıldığı için Akanishi'den çok Johnny'i suçluyorum çünkü Akanishi'yi bu konuda cesaretlendiren de ilk tökezlediğinde hemen yanından çekilip tüm yükü Jin'in omuzlarına bırakanda kendisi oldu İnşallah düzgün bir comeback'le yeniden güçlenir gerçekten çok istiyorum sağlam bir dönüş yapmasını

      Sil
    4. Jin'in yakında döneceği kesin zaten. Filmi bu senenin aralık ayında gösterime girecek. Büyük ihtimalle de dönüşünü o zamana ayarlayacak. O zamandan önce bir çıkış planladığını pek zannetmiyorum. Yavaştan yavaştan medyaya varlığını hatırlatmaya başlamasının nedeni de budur büyük ihtimalle. Bir single çıkmadan en az 1-1,5 ay önce ilan edileceğinden haberleri Eylül veya Ekim ayında alabiliriz gibime geliyor bakalım. Her şey şu saatten sonra kendisine bağlı. Sahnedeki güvenini yeniden kazanamadığı sürece dönse bile eskisi gibi etkili olamayacağını düşünüyorum. Onu sahnede güvende hissettiren bir Kame yok artık, zerre zerre sahneden kopup gidişini izlerken hep bu aklıma gelmiştir.

      Sil
  3. tesekkurler )))))) daha syk-syk gelsen hic hayir demezdik ))))

    Akanishi hayranlarina diyecegim yok ya... ne diye hala Kame'ye takilirlar ki? ya gitsinler YapamPi ya da Ryo ile karsilastirsinlar. Kame'nin filmiyle Akanishi'nin ne alakasi var ya??? ne olduysa olmus, gecmiste kalmis. ileriye baksinlar artik. ha, esi Meisa ile karsilastirsinlar. Akanishi'nin tam isine yarar. Neyse...

    Tegoshi... nerdeyse kalbime indirdi. sen soyle alistira-alistira yazaydin ya... gorunce dilimi yutacam sandim. umarim Julie-san bisi yapmaz cocuga, yakalandi diye. daha da iyisi fotoshop olsun... ama Friday de gerizekali degildir ya sahte photo yayinlayacak kadar. Johnny sonra onlari mahkeme salonlarinda surundurecegini bile bile...

    bu arada Kame'nin fotolari nerden ve ne zamandan? skanlarda oyle bisi gormemistim...

    her halukarde cok sagol ))))) daha syk gel, e mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli haberler de gelmeyince güncellemeyi biraz beklettim ama beklettiğime değdi güzel haberler birikti. :) Eğer yoğun ve güzel haberler gelmiş olsa daha erken güncelleme yapardım emin ol ;)

      Kame de Jin de bir filmde rol aldılar ya ondan kıyaslama yapıyorlar. :P Ancak unuttukları çok önemli bir detay var birincisi Jin sadece yardımcı rolde elbette ki odakta olmayacaktır. İkincisi de Kame filminin baş rolünde hatta filmdeki neredeyse bütün karakterleri o canlandırıyor. Bu yüzden odak olması son derece normal. Önce bunu kabullenmeleri gerek ;)

      Tego'ya neler olacağını ben de takip edeceğim ve eğer bir gelişme olursa buradan yazarım ;)

      Kame'nin fotoğrafları bir önceki güncellemeden hemen birkaç gün sonra çıktı. Skandal değil ki bu yüzden dikkatini çekmemiştir. Normal bir dergi çekimi ama AnAn yerine Maqua'ya böyle bir poz vermesi epey yankı buldu. Resim üzerine çok konuşuldu aslında nasıl dikkatinden kaçtı hayret ettim :)

      Sil