1 Temmuz 2013 Pazartesi

TÜRKİYE'DE NU'EST RÜZGARI!


Daha önceki haber güncellemelerimde size haberini verdiğim NU'EST grubunun ülkemize ziyareti gerçekleşmiş bulunmakta. Korece Şarkı yarışması kapsamında hem jüri olmak hem de etkinliklere katılmak için Türkiye'ye gelen genç grubu havaalanında coşkulu bir kalabalık karşıladı. Buradan hayranları daha önceki Jaejong'un ziyaretinde bir felakete dönüşen karşılama törenini unutturacak şekilde organize edebilen hayran grubuna buradan teşekkürlerimi iletiyorum. JaeJong'un o boş bakışları hala aklımda :D Ama burada aşırı kalabalık olmasa da çok hayran vardı. Ayrıca kameraların da orada oldukları dikkatimi çekti. JaeJong'un gelişinde kameralar da yoktu sadece gidişinde biraz daha fazla hayran toplandığı için birkaç kamera gelmişti. Dikkatimi çeken bir şey de Kore televizyon kanallarının da bu ziyarete oldukça ilgi göstermeleri oldu.

Karşılamadan  resimleri ve videoları çeken ve bizlerle paylaşan, orada olamayan bütün KPOP severlere ,iç geçirten heeeeerkeslere teşekkür ediyorum. Biraz resim,


Üyelerden JR oldukça sempatikti sadece hayranlar onu videoya çekmedi o da kamerasıyla hayranları videoya çekti. :)


Üyelerden Ren'in saçları büyük bir kıskançlık dalgası yarattı. Saçlarının nasıl bu kadar parlak ve sağlıklı göründüğüne şaşırtan hayranlar hasetlerinden çatladılar desem yeridir :D


Ama bu foto var ya fenomen oldu fenomen! Üyelerden Min Hyun ve zavallıyı titretecek bir bakış atmış Türk vatandaşı :D Korumaymış kendileri sadece hayranları değil korumakla yükümlü olduğu elemanı da korkutmuş yav :D


Söylenenlere göre hava alanındaki karşılamada hayranlar grubun önünü tıkamadıkları için onları bile şaşırtmışlar. Bu güzel bir şey gerçekten de :)  Bu arada hayranların hava alanında söyledikleri slogan grubun sloganı yani " Show Time NU'EST Time " diyorlar ;)






Grup ertesi gün gelişlerinin amacı olan etkinliğe katıldı. 2013 KPOP festivalinde Korece şarkı söyleyenler için jüri olmak üzere ülkemize gelmişlerdi. Önce standları gezen, bazı standlarda oyunlar oynayan grup sonrasında  jüri olarak bulunacakları salona geçtiler. Ancak okuduğum bazı yorumlarda içeride kıyafetlerini değiştirip bir saatten fazla da prova yapmışlar. Gelişlerinden sonra prova yapmaya fırsat bulamadıkları için insanlar onları dışarıda saatlerce beklemişler.


Yarışma birincisi Maria F.T.Island'ın bir şarkısını seslendirmiş : http://www.youtube.com/watch?v=tKt3zGkDlf0&feature=share

Yarışma bitişinde grup 3 şarkısını seslendirerek performans sunuyor. Ancak deyim yerindeyse organizasyon BERBAT! Önce grup pozunu almış beklerken müzik bir türlü girmek bilmiyor. Ardından sanırım lider JR sinirli bir şekilde giderek duruma müdahale ederken diğerleri de bir iki kelam ederek seyirciyi oyalamaya çalışıyorlar. Ardından JR tekrar geliyor ve müzik başlıyor. Ancak bu kez de mikrofonlar sorun çıkartıyor. Kiminin mikrofonu bangır bangırken örneğin Ren'in mikrofonundan hiç ses çıkmıyor. Bu yüzden de performansları mikrofonu pat pat sesler çıkarsa da en gümbürdeyerek çıkan Baek Ho'ya üstlenmek zorunda kalıyor.

Organizasyondaki aksaklıklar ve hatalar yüzünden Koreafans sitesinin yetkilileri çok ağır eleştiriler aldılar ve hak ettiler de gerçekten kimse kusura bakmasın. Dünyaca tanınmış bir grup gelecek ve sahnede böyle rezaletler yaşanacak, inanılır gibi değil. Nasıl gururlanabilirsiniz ki bu organizasyonla? Önemli olan grubu getirebilmek değil onları kusursuz, profesyonelce ağırlamayı becerebilmek. Bir organizasyonda ya Koreafans hiç işe karışmasın ya da parayı bastırıp gerçekten profesyonel bir organizasyon şirketiyle anlaşsınlar. Böylece sadece kendi ülkelerinde değil bütün dünyaya da rezil olmazlar. Düşünün seyircilere süs eşyaları vs hazırlamışlar ama koltuk numarası vermedikleri için içeride bir koltuk kavgası yaşanmış. Korefans yetkilileri oraya konseri izlemek için gelen diğer insanlara karşı üstünlük taslayıp hava atıp durmuşlar. Üzerine alınan alınır ama Korefans artık haddini de amacını da aşan bir site olmaya başladı. Sizi bilmem ama ben bu şekilde düşünmeye başladım. 


İkinci performansla birlikte seyirciler sahneye doğru akıyorlar zaten. 600 kişilik salonun tamamı yerli ve yabancı hayranlarla full dolmuş. Ama ilginçtir herkesin elinde cep telefonları ve kameralarla çekim yapıyordu ve kimse onlara engel olmadı. Üyeler seyircilerle pek haşır neşirlerdi. Baek Ho ve Ren (hem de iki kere) popolarını seyircilere dönüp sallayınca uzanıp mıncıranlar olmuş :D Kendim ettim kendim buldum diye buna denir wuhaha :D Hepsi ama hepsi seyircilerin ellerine dokunmaya çalıştılar. Ren gibi genelde mesafeli yaklaşan üye bile bu kez belki de açıklıkları kapatmak için bayağı aktifti. Gerçi performanslardan birinde mikrofonun cihazını düşürdü, sonra aşağıda sallandığını fark edince çaktırmadan alıp cebine sokuşturdu ki profesyonelliğini bu konud takdir ettim, o kutuyu da doğru düzgün yerleştiremeyen kişiye de *%&...







BÜTÜN PERFORMANSLAR BİR ARADA :  http://www.facebook.com/photo.php?v=287513074727439


Ve tabii ki her konser sonunda neredeyse tüm Asya'lı şarkıcıların yaptığı gibi seyircileriyle resim çektirmişler ve ertesi gün twitterde paylaşmışlar.

Bir sonraki gün Nu'est grubu boğazda bir tekne turuna çıkmış efenim. Elbette yarışmaların birincileri ve olmazsa olmaz Korefans stand görevlileri de oradaymış. :P Spor kıyafetleri içinde oldukça rahat ve hoş görünüyorlar belirtmeden geçemeyeceğim. :) 


Grup bugün de Beşiktaş ve civarında gezinip son günlerinin tadını çıkardıktan sonra akşam ülkelerine hareket etti. Deniz kıyısında Ren ve Maraş dondurmacısında ter döken Nu'est :)


Kamenashi Kazuya cephesinden bu kez bir iyi bir de kötü haberim var. Neredeyse iki yıl süren bir aradan sonra Kame yeni bir dramayla ekranlara geri dönüyor. Youkai Ningen Bem dizisinden bu yana yeni bir dizi çekmemiş, geçen seneyi tamamen filmlere ayırmıştı. Dizi Cumartesi günleri prime time zamanı olan 9 da yayınlanacak bir aile dizisi. Kame kariyeri boyunca ilk kez bir aile dizisinde yer almış olacak. Dizi popüler bir kitap serisi olan " Tokio Bandwagon " dan uyarlanacak.

Konusuna gelince kalabalık bir şekilde aynı evde yaşayan bir ailenin gizemli olaylarla uğraşması ve ailevi meseleleri işlenecekmiş. Kame'nin karakteri ise Hotta Ao adını taşıyor, bir tur rehberi olan Ao monoton bir ses ve mimiksiz bir yüzle sunumlar yaparken kazayla duygularının okunduğu bir yüz ifadesine büründüğü anda kadınları umutsuz bir şekilde kendisine aşık edebilen garip bir playboy. Ancak bir gün Makino Suzumi isimli bir üniversite öğrencisiyle tanışıyor ve ona tüm kalbiyle aşık oluyor. 

Dizinin konusu ve Kame'nin karakterine bakınca sanki lider bir karakter çevresinde dönen bir dizi değilde ailecek odakta olunan bir dizi olacakmış gibi görünüyor. Yönetmen Kame'yi seçmesinin nedenlerini ise şöyle sıralıyor, Kame'nin Nobuta'dan Bem'e kadar Kame'nin hep cool ve yalnız karakterler canlandırdığını ama bu kez onu başka bir meydan okumaya, kalabalık bir ailenin üyesini canlandırmaya davet etmenin güzel olacağını, ayrıca Kame'nin güçlü bir sorumluluk anlayışı ve sıcak insancıl duyguları olduğunu bunu da karakterine güzel yansıtabileceğini düşündüğünü söyleyerek açıklamış.

Kame dizi hakkında " Bu dizide güzel bir aile ve insan ilişkileri kurmak istiyorum böylece insanların " Aile iyidir. " diye düşünmelerini istiyorum. " demiş. Anlaşılan interwiewler boyunca bol bol ailesi hakkında anlatımlar dinleyeceğiz Kame'den. :) Dizinin yayınlanmasına Ekim ayında başlanacak.


Gelgelelim kötü habere aslında kötü değil ama erteleme diye de biliriz. Bilindiği üzere Kame uzun zamandır Dream Boys müzikalinde baş rolde oynuyor. Geçen sene aslında müzikali bırakmak istiyordu ama ona bile sürpriz olacak şekilde Johnny-san Kame'ye bir kere daha Dream Boys'da liderliği verince mecbur oynadı. Zaten yerine bir kişiyi yetiştirmesi ve seyirciye sunması da gerekiyordu. Yani kıssadan hisse bu sene Kame'nin Dream Boys müzikalinde olmadığı kesinleşti. Geçen sene ona yardımcı rolde eşlik eden ve herkesin bu sene başrol alacağından emin olduğu Tamamori Yuta'nın Dream Boys müzikalinde bu sene baş rolde olduğu kesinleşti. Ona yine kendi grubu Kis-My-Ft2 dan elemanlar eşlik edecek. Hayranlar zaten Kame'nin hem çok yorucu hem de çok tehlikeli olan bu müzikalden ayrılmasını istiyorlardı bu yüzden fandom haberi fazlasıyla olumlu karşıladı. Bence de iyi oldu zira geçen seneki suratına çarpan kablo haberi hala içimi ürpertiyor.


Ammmaaaa Dream Boys Kame'siz olur mu işte bütün mesele bu. Bu seneki müzikal " Dream Boys JET " adıyla yayınlanacak. Senaryo tamamen değişmiş, klasik boks hikayesi çıkarılarak yerine araba yarışı yerleştirilmiş. Yani sahnede boks değil araba yarışı canlandırılacak. :P Belki Tamamori yüzünden müzikale bir değişiklik getirmek istiyorlar ama daha şimdiden çok olumsuz tepkiler aldılar. Bu sene Dream Boys'un son senesi olacak diyenler çoğunlukta, Tamamori'nin Kis-My-Ft2 fanlarının desteğine fazlasıyla ihtiyacı var. Ayrıca bir de menajer kavgası açısı var. Dream Boys'un Kame'den Tamamori'ye yani Julie'nin temsil ettiği birinden Iijima'nın temsil ettiği birine geçmesi de değişik spekülasyonlara neden oldu. Iijima'nın Kame'nin yurt dışı başarısı yüzünden Dream Boys'u onun elinden alıp yerine kendi elemanını geçirerek Julie'ye çelme takmış oldu diye iddia edenler de var. Ancak bence bu sene müzikali üstlenmek istemeyen Kame'nin kendisi. Eğer Kame bir işi isteseydi ne yapar eder alırdı, buna ne Julie ne de Iijima engel olamazlardı. Çünkü şu anda Johnnys'in altın çocuğu ne Yamapi, ne Jin ne de Jun : Kame :)

Hem senaryodaki değişiklikler hem de Kame'nin yokluğu derken gelen tepkiler o kadar büyüdü ki sonunda JE jet hızında! bir açıklamayla bu değişikliğin geçici! olduğunu 2014 yılında Kamenashi Kazuya'nın yine Dream Boys müzikalinde yer alacağını duyurdu. :D Bu sene neden yok peki? Ki-My-Ft2 fanlarına göre Kame yeni dizisi yüzünden bu sene Dream Boys'u kabul etmemişmiş. Yahu buna kim inanır? Adam geçen sene 2 film, bir canlı konser serisi ve bir de single çalışması ortasında Dream Boys yapmış kişi :D Bence neden Tamamori'in potansiyelini bu kez Kame'siz görmek. Geçen seneden farklı olarak bu kez Kame olmadan onun üstleneceği başarıyı görmek ama yine de JE ona o kadar da güvenmiyor demek ki yanına en kıdemli sempailerden Machy-sanı eklemişler. Afişe baksanıza neredeyse resmi Tamamori kadar büyük adamın :P


Kame'nin ses getiren Variety olayını biliyorsunuz. Kame'nin haberi sadece Variety'nin İnternet sitesinde değil aynı zamanda haftalık olarak yayınladığı magazin dergisinde de yayınlandı. Bu gerçekten önemli. Bu dergi abonelerinden tutun da devamlı takipçilerine kadar oldukça geniş takip edilen bir magazin. İnternet sitesindeki resim Johnnys kuralları gereği sonradan kaldırılsa da (salaklar) en azından dergideki haberde bir resmini koymuşlar. Gerçi ben shop fotosundan ziyade daha magazin resimlerinden birini tercih ederdim ama o zaman official olmazdı sanırım. Bu da fena değil  <3 Bir de dikkatinizi çekerim alttaki resimde Çapulculara selam var ;)

Ore Ore yakında " New York Asian Film Festival " de gösterilecek. Şimdiye dek bilet satışları sıralamasında " Rurouni Kenshin " filminin arkasından 2. sırada yer alıyor ki Rurouni Kenshin tam bir gişe canavarıydı geçen sene. Bu da Ore Ore'nin orada ses getireceği düşüncesini kuvvetlendirdi bende. Bu arada Ore Ore'nin Canada'da bir festivalde daha gösterime gireceği kesinleşti. Böylelikle Canada premierini de yapmış olacak. Ore Ore 4 hafta sonunda  65 salonda gösterilmesine rağmen 152 milyon yen hasılatı geçmiş bulunmakta yayyy :)

Bu arada bir dergi roplarında New York'ta profesyonel bir koreografla Face to Face'in danslarını çalışmışlardı ya işte o vatandaş Kame'ye grup içinde kendine en güvenmeyen kişi olarak onu gördüğünü söylemiş. Bunun üzerine Nakamaru ve Koki kahkahalara boğularak adama tam tersine Kame'nin performanslar sırasında kendine en fazla güvenen kişi olduğunu söylemişler. :D 


Yamapi'nin yeni dizisi Summer Nude'un beklenen CM si yayınlandı. Şu tanıtımı izlerken böylesine harika iki kadın ve oyuncunun yanında Yamapi gibi ifade yoksunu birini koymanın mantığı nedir arkadaş? Bu iki oyuncunun yanında bir Ikuta Toma veya Kame olsa (hem fotoğrafçılığı da seviyor yani) bu dizi varya aceyip süper olurdu. Ama şimdi Yamapi'nin kısıtlı mimik haznesine mahkum sahneler yüzünden sıkıcı olma ihtimali yüksek umarım kendini rahat bırakır, Nobuta'daki gibi doğaçlamaya ağırlık verir. ;) Ama CM pek umut vermiyor desem yeridir. Yamapi bu dizi için Magokoro Brothers'a ait " Summer Nude 13 " şarkısını yeniden seslendirmiş. Jin'den bir hafta önce onun singleı 4 versiyon halinde çıkacak.



Akanishi Jin'in geri dönüş haberi ülkesi Japonya'da fazla ses getirmedi maalesef. Japonya'nın ünlü forumu 2ch de Jin hakkında oldukça kötü yorumlar yapıldığını gördüm. Yine de ülkesinde onu bekleyen sadık hayranları olduğundan eminim. Jin'in geçtiğimiz hafta bir aldatma skandalına adının karışması da pek iyi olmadı. Kocasını ünlü isimlerle aldatan Yaguchi Mari'yle birlikte olan adamlardan biri olduğu iddia edilmişti ama tabii doğrulanmış bir durum yok. Stüdyo resimlerine baktığımda Jin'in hiç değişmediğini görebiliyorum. Abi o saç ne ki? :P 

Singleın detaylarına gelince 4 farklı versiyonda piyasaya sürülecekmiş ve içinde bulunan bütün parçalar bizzat Jin tarafından yazılmış ve hazırlanmış. Bu açıdan yeteneğini son derece takdir ediyorum ama şarkıları dinlemeden konuşmak da doğru olmaz. Tabii bir de zamanlaması kötü zira Jin'in singleının piyasaya çıktığı gün  bir başka grubun da yeniden birleşme singleı piyasada olacak. Japonların efsanevi gruplarından SAS yıllar sonra yeniden bir arada. Bu yüzden Jin'in 1. sırada yer alma şansının çok düşük olduğu söyleniyor. Ama bence 2. lik bile onun için güzel bir sonuç :)


AKB48 daha henüz yeni singlelarının sıcaklığı sönmemişken son oylamalarının sonuçlarına göre yeniden düzenlenen yeni singlelarını ilan ettiler bile. " Koisuru Fortune Cookie " adını taşıyacak single popülerliği sayesinde HKT48 grubundan oylamalar sonucu ana grup olan AKB48 e geçen Sashihara Rino tarafından yapıldı. Hatta fanların katılımıyla yeni klipleri bile çekildi. İnsanların kızlara olan sevgileri hiç de azalmış görünmüyor açıkçası.


Geçen sene Japon film gişelerinde fırtına gibi esen Rurouni Kenshin 2 yeni devam filmiyle önümüzdeki sene beyaz ekranlara geri dönüyor.  " Great Kyoto Fire " ve " Legend’s End " arclarından beslenerek çekilecek iki filmin baş rolünde yine Sato Takeru olacak. Geçen sene ilk film 61 milyon dolar hasılat yapmıştı. 


Güney Kore bir başka ünlü asker skandalıyla çalkalanıyor. Şu an askerde olan Se7en ve Sangchu askerlik görevleri sırasında sosyal etkinliklere de katılıyorlar ve sonrasında kamplarına geri dönüyorlardı. Ancak bir program sonrası otellerinde kalırken gecenin 2 sinde otelden çıkan, içki alan, üzerine bir de masaj salona giden ikili yakalandı. Üstelik bu salon masaj sırasında veya sonrasında cinsel aktivite de servis eden bir mekanmış. Çıkışta gazetecilerle karşılaşan ikili yakalanmalarının öfkesiyle gazetecilere saldırıp kameralarını kırmaya çalışmışlar ancak başarısız olmuşlar.

Olayın patlak vermesinin ardından Sangchu suçu üzerine alarak Se7en'in bir suçu olmadığını, ağrıyan sırtı için kendisinin masaj yaptırmak istediğini, içerinin nasıl bir yer olduğunu fark ettikten yarım saat sonra da mekandan ayrıldıklarını söylese de Se7en'in kendisiyle birlikte yanmasına engel olmamış durumda. Eğer suçları sabit görülürse 1 yıl hapse mahkum olmaları söz konusu. 5 Temmuzda askeri soruşturma tamamlanacakmış.


F.T. Island grubunun solisti Lee Hong Gi bizim genellikle bayan ünlülerin çıkarmasına alışkın olduğumuz tırnak sanatı albümü çıkarıyor. Kendisi ünlü olduğundan beri gerçekten de tırnaklarını boyasız bırakmayan bir şahsiyet. Bu konuda adeta uzmanlaşmış durumda. Bu yüzden hiç garipsemedim hatta onu gerçekten de takdir ettim ;)

Veeeeeeeeeeeeee en güzel haberi en sona sakladım. Bu sene 7 Eylül de Ülker Arena'da düzenlenecek Music Bank İstanbul'a gelecek gruplar belli oldu nihayet! Hazır mısınız? 

SUPER JUNIOR

F.T. ISLAND  <3

MBLAQ

MİSS A

AİLEE

Zaten bu olay açıklandığından beri eğer F.T Island gelirse gitmeye çalışırım demiştim. Eee madem kalkıp teaaaaaa Kore'lerden buralara kadar geliyorlar bize de en azından bilet almayı denemek düşer :) Ancak hem komşu ülkelerden hem de Avrupa'dan biletlere hücum olacağı söyleniyor şimdiden bilginize. Ayrıca yine, her zamanki gibi Koreafans üyeleri ve ailelerine de biletlerin peşkeş çekileceği söylentisi şimdiden ayyuka çıkmış durumda. Gerçekten hiç hoş değil eğer doğruysa. Haberlerimi MUSIC BANK tanıtım videous ve Super Junior hayranlarının şimdiden hazırladıkları " Hoş geldin " videosuyla kapatıyorummmm. Bu haberler çok dolu doluydu keyfini çıkarın ve bol bol uzun uzun yorumlar bırakın olur mu? ;)



17 yorum:

  1. Şu resmi yasaklama amaçları ne ki ? Johnny's i bir türlü anlamayacağım
    Ben Japon müziğini ve gruplarını daha çok seviyorum ama doğruyu söylemek gerekirse Kore gruplarının ya da dizilerinin dünya da çok daha popüler ve bilinir olduğu orta da bunun en büyük nedeni de Youtube ve diğer paylaşım siteleri Kore'li şirketler dünyaya açılmak için internetin en etkili promosyon aracını gördü ve o yolda çok iyi adımlar attılar ancak Japon şirketler nedense bunu bir türlü göremiyorlar Youtube'a yüklenen her video siliniyor bunun yerine orada bir Official Page açsalar onlar için harika bir tanıtım aracı olacak bunun en büyük ispatı kuşkusuz PSY'dır Youtube olmasaydı PSY böyle bir patlama yapabilir miydi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Johnnys'in prensibi şu " İdolün resmini mi istiyorsun? O halde satın alacaksın. " işte bu kadar basit. Her şeyleri para adamların. Bir idol herkesle foto çekiliyorsa, imza dağıtıyorsa değersizmiş gibi muamele görüyor. Halbukisi tam tersi. Bak AKB48 grubuna kızlar bir hand shake eventleri sayesinde nerelere geldiler. Seyircisi ile arasında böyle mesafe koyan uzaklara düşer ben bunu bilir bunu söylerim. Kame İtalya/Udine de hayranlarıyla kaynaşıp foto çekildi, imza dağıttı ya hemen Japonya medyası Kame'yi kötüledi. Aman işte kendi ülkesindeki hayranlardan memnun değilmiş de, orada kendini daha özgür hissediyormuş da vs vs.

      Kame orada kendini iki şekilde özgür hissetti, birincisi Johnnys kuralları belki de tek bir gecelik bile olsa tamamen kaldırıldı onun için. İkincisi oradaki kızlar Japon kızlar gibi değiller ve Kame de bunun farkında. Chain konser serisinde tırnaklarla kollarına atılmış çizikler hala gözümün önünde yane :D

      Ama bence official you tube kanalı kesinlikle Johnnys grupları için de olmalı, Johnny bu kabuğunu kırıp biraz daha dünyaya açılmalı ve idollerini Kpopçular gibi dünyaya yaymalı. Şu anda bünyesinde en fazla international fan bulununan grup KAT-TUN, Arashi ve Hey Say Jump. Bunlar değerlendirilmeli işte.

      Sil
  2. Organizasyon da Nuest'ın tavır ve halleri de bence berbattı. İkisini de birbirinden ayıramıyorum.
    Jin'nin albümü gerçekten de hiç ilgi görmedi ya ben belki beklenen bişidi evet ama şaşırdım ne bilim. Aslında o kadar uzun süre sessiz kalması twitterdan falan da elini eteğini çekmesi fanlarıyla bi mesafe hissettirmedi değil. Johhnys'in de aktivitelerden uzaklaştırmış olması da var tabi ama şahsım Jin'nin de kendini çektiğini düşünüyor.
    Kame, aynı fikirdeyim Dream boys'dan niye alındığı çok bariz bi şekilde senin yorumunla belli oluyor. Ama hakketen ben bu fanlara bayılıyorum :''') yine baskılarıyla birşey başardılar. Bence bu bişilerin göz ardı edilemiyceğini gösteriyor. Kame'nin fanları Kame'yi yedirmezler bence asşdlasmd. Kpopla kattun aynı başlık altında olunca Kattun'nun Kore'ye gittiği zaman geldi aklıma, acaba bir daha niye gitmediler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yav daha ne yapsın çocuklar o rezil organizasyona rağmen yine de iyi davrandılar insanlara karşı. O müziğin bir türlü başlamadığı, mikrofonların hiçbirinin düzgün çalışmadığı yerde başka bir sanatçı olsa fena kızıp ortalığı karıştırabilirdi. Uleyn bir düğün salonunun bile ses sistemi daha iyi neredeyse yuh! :D Ren'in mikrofon olayını çaktırmaması, seyircilerle yakınlaşmaları, o kadar üzerlerine gitmelerine rağmen yine de idare etme çabalarını takdir ettim açıkçası. Ha kameralar açıkken daha sevimlilerdir bu da normal bence hangi idol böyle değil ki? :D

      Jin'in seçimi değildi bence Johnny gerçekten çok kızdı. Adam elinin altındaki idollerin her yaptığını bilme konusunda bir uzman. Ama Jin'in olayı onun artık yaşlanmış olduğunu bütün Japonya'ya da gösterince sıkı bir ceza verdi çocuğa. Eh o da bir türlü düzene girmeyen tavırlarıyla hak etti bir noktada. Sen git aktristin tekini hamile bırak, evlen ajansın sonradan haberi olsun o_O

      Kame'nin Dream Boys'u adı üzerinde artık onun müzikali gibi bir şey oldu. Nasıl ki Endless Shock Domoto'nun Dream Boys'da Kame'nin müzikali :) 2011 de grup zaten kendi ülkesinde de konser vermedi deprem yüzünden hem yurt içi hem yurt dışı konserleri iptal oldu. Halbuki programları bile hazırdı. 2012 yılında ise Chain konser turunu yaptılar ama ülke hala çok kırılgandı, zaten deprem bölgesinde konser veren ilk grup oldular o kadar zaman sonra. Yurt dışı konserleri ise yoktu o programda. Bu seneki konser turu ise henüz açıklanmadı ama umarım yurt dışı hatta Avrupa konserleri bile olur :)

      Sil
  3. ellerine saglik )))) daha duzenli girmeye basladigin icin de cok sevindim.

    ya, simdi ulkenize o kadar k-pop yildizi geliyor diye kiskancliktan catliyorum iyi mi ))))))) insaAllah, darisi basimiza

    Dreamboys'a geelince... Kame artik boy olmaktan cikip man oldu ya... seneye daha Kame'ye yukleneceklerse soyle adam gibi libretto yazsinlar, bir de adini degistirsinler, Dream Man diye.

    ama Kame'nin bu sene DB'de olmayacagini hic de kotu haber olarak gormuyorum. adam biraz dinlesin, gruba zaman ayirsin. daha albomdan haber yok, konser turu da belirsizlikte. Kame artik o DB'yi coktan asti. ona daha buyuk, daha ciddi produksiyonlar lazim. herneyse.

    haftaya yine bekleriz!!!

    P.S. bu arada, kafami kiracaksin biliyorum ama, senden Jin'in fotolarini aldim ve rusya hyphenlerinin forumuna koydum. seni kaynak gosterirken Turkish Hyphens diye aldim, cunku senin bloguna gelseler bile turkce anlamiyorlar. hem o grubun adminlerinden birinin nick'i seninkinin aynisi: Darkangel.

    ama kafamla birlikte ellerimi de kiracaksan senin credit'ini senin nick'inle degistireyim?

    hem hicbir tarafimi kirmazsan cok sevinirdim ))))) kizma, olur mu? tamam, kiz, ama bari dedelerime sovup sayma....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haber düzeni biraz haberlerin yoğunluğu biraz da benim kişisel hayatıma bağlı olarak değişiyor. İnan ben de elimden geldiğince sık haber postası atmaya çalışıyorum. ;)


      Aslında Eylül'deki Music Bank'a Ukrayna, Rusya, Almanya, İtalya, Fransa hatta arap ülkelerinden bile gelecek hayranlar olacakmış :O

      Hahah Dream Man süper fikir bence de artık müzikalin adı bu olsun :))) Bence de kötü haber sayılmaz hem böylece Johnnys Kame'nin değerini de anlar belki ;)

      Crediti istersen Uzakdoğu Postası istersen de Darkangel olarak verebilirsin benim için fark etmez. Ama link verme şansın varsa linkli bir şekilde ver derim.

      Sil
    2. kafami kirmadigin icin sagol )))) kredileri Uzakdogu Postasi olarak kullanacagim. imkan oldukca da link veririm

      eger istersen bizim mekana da ugra. sitede ingilizce secebiliyorsun. sadece forum icerigi rusca ama seni yabanci dillerle korkutacak zaman cok uzaklarda kalmistir ))))) chince ve japoncanin yaninda rusca ne ki )))

      bir suru foto ve video bulabilirsin bizim oralarda. normalde youtube'te felan hemen siliniyor ama rus siteleri simdilik saglam duruyor.

      Nick'im uzerine tiklarsan orada bizim foruma link var. sorularin icin de tennessis@gmail.com'dan ulasabilirsin

      teklif var israr yok ))))

      Sil
    3. Boş bir vaktimde kesinlikle inceleyeceğim sen bana kaynak var de ben durur muyum hiç :))) Sen beni LiveJournalda Akame picspamları hazırlayan Darkangel diye tanımlarsan sanırsam daha çok kişi beni hatırlayacak ve tanıyacaktır :D

      Sil
  4. Öncelikle merhaba. Bloglarından uzuuuun bir zamandır haberdardım, okudum da bayağı. Ama hiç yorum yazmamıştım. Kızdım kendime bayağı açıkçası. -_-" Sonra da soluğu buada aldım. :P

    NU'EST organizasyonu gerçekten berbat olmuş. Ben izlerken utandım açıkçası böyle mi ağırlamışız diye. Ses düzeneğinin kalitesizliğini geçiyorum, arkadaki afiş, sandalyeler, hiçbir şey olmamış bence... Biraz daha özenilmeliydi. Sonuçta binlerce kilometre uzaktan geliyorlar. Hani böyle Kore'deki gibi renkli renkli sahneler olsun da demiyorum ama daha iyisi olabilirdi. :P

    Umarım Music Bank organizasyonu da bunun gibi olmaz. Zaten biletlerin pahalı olacağı gün gibi ortada. Gitmeyi çok istiyordum ama eğer böyle bir şey olacaksa çok ucuz olmadığı sürece hiç sanmam gideceğimi. :D Bir de uzaktayım, o kadar saat yol falan... Özenilmezse otururum evimde. :P Bu arada başka grup/sanatçı gelmeyecek sanırım Music Bank'e, değil mi? 5 grup/şarkıcı geliyor, her biri bir şarkı söylese yarım saat sürmez. :D Herhalde en az bir 4-5 söyleyecekler... ^_^

    Jin'in comeback haberinin ses getirmediğini de senden duydum ve çok üzüldüm. Ben de umarım çok çok satar da Johnny-papa tekrar göz önüne alır diyordum. T_T Eğer satışlar iyi olmazsa Jin de çok üzülür, eminim. Yine de hala sevenleri olmalı Japonya'da, sevmeyenlerine karşılık. U_U

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :) Eh biz de geç olsun güç olmasın diyelim o zaman :) Music Bank organizasyonu bir bakıma onlar tarafından sahne hazırlıkları falan olacağı için çok daha iyi olacağın düşünüyorum. Ama bu organizasyon pek çok yönden oldukça kötüydü. Biletlerin 100 ile 250 tl arasında olacağı söyleniyor. Ayrıca çok da çabuk tükeneceğinden eminim zira sadece ülkemizden değil yurt dışından da yoğun bir ilgi olacak.

      Jin'e gelince umarım güzel satışlar yakalar, gerçekten onun başarılı olmasını istiyorum ama tırt şeylerle değil, sağlam eserlerle ;)

      Sil
  5. Bu arada, Kame'yi Moskova'ya getirtmek icin ugrasiyoruz, Ore, ore rusya gosterimi icin. Bakalim hayirlisi. Dua edin, olur mu? )))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelecek inşallah çünkü dün itibariyle Kame'nin filminin 33 ülkede gösterime girmesi için uğraşılacağı ve Kame'nin her birindeki galaya katılacağı yönünde bir haber çıktı. Rus distribütör Sam ilegörüşme yapıyorlarmış yani Kame gelecek ama zamanı kesinleştirmeye çalışıyorlar. Programına da uymalı çocuğun çünkü büyük ihtimalle o sürelerde KAT-TUN un konser turları başlamış veya hazırlıklarının yapılıyor olacak :)

      Sil
  6. 13-15 Eylul gibi gelecegi kesinlesti )))) 500 kisilik sinema salonunda olacak, bilet fiyati 50 dolar.

    ama senin annenin saglik durumu dolayisiyla gelemeyecegini tahmin ediyorum ((((

    ama eger dusunursen, TR vatandaslari 30 gun sureyle Rusya'ya vizesiz girebiliyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duydum canım gerçekten sizler için çoook sevindim :) Umarın Türkiye'de bu şansa kavuşur ama hiç umudum yok gibi bu konuda. Yine de bu kadar yakına gelmesi beni çok mutlu etti. Sam de şeker adam yav Kame için endişelenenlere gerekirse kendisinin onu koruyacağını söylemiş ve şimdilerde hayranları gibi ona Kame diyor :D

      Sil
  7. sevindigine ben de sevindim ama...

    Istanbul-Moskova-Istanbul bileti THY'da $ 400'mis. Moskova'da 1 gun kalsan 1 oda 1 gunlugune $50 tutacak, sinema'nin hemen yaninda hosteller var. $50 film bilet parasi, $100 da yiyecek-icecek desen toplam $600 gider. zaman desen sadece 1-2 gun...

    bu arada ogrenci misin?

    bu arada mailini versen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem şu durumdayken sanırım o kadar parayı harcamam doğru olmaz. Zira her an onu kaybedebiliriz ve beni başka hazırlıklar bekleyecek o zaman. Bakma burada biraz stres atıyorum ama her geçen gün bir onu kaybetmeye bir dün daha yaklaşıyoruz. Öğrenci değilim, çalışıyorum.

      mail olarak buradan ulaşabilirsin,

      movieslayer@gmail.com

      Sil
  8. Şu Kame bir Türkiye'ye gelsin var ya iki elim kanda olsa gidecem hangi şehirdeyse valla. :(

    YanıtlaSil