23 Ağustos 2013 Cuma

Matsumoto Jun & Inoe Mao Evleniyor Mu?


Uzun bir aradan sonra bir derleme haberler hazırladım sizlere arkadaşlar. Eylül'den itibaren biraz daha sık gelmeye çalışacağım malum Music Bank yapılacak ve bir dolu haber gelecek.Atabilirsem bir ara güncelleme daha atarım ama yoksa o zamana kadar bu güncellemeyle idare edin. ;) 

Haberlerimize Johnnys de üst üste çıkan yeni singlelar ve sonuçları hakkındaki raporlarla başlıyorum. İlk durağımız 1,5 yıl aradan sonra çıkardığı yeni singleıyla adından söz ettiren Akanishi Jin. Jin'in single'ı Oricon'u 114.121 adetlik satışla 2. sırada tamamladı. Tahmin edildiği gibi efsanevi bir grup olan SAS gayet güzel bir geri dönüş gerçekleştirdi. Sıralama şöyle,


1 ) SAS - 207.423
2 ) Akanishi Jin - 114.121
3 ) CHOSHINSEI - 102. 436

Jin'i özellikle Kore kökenli grup zorladı neyse ki net satışlarından gelen fark Jin'e 2. liğini korumakta faydalı oldu diyebiliriz. Özellikle Jin'in beşinci sıraya kadar gerilemesi hayranları çok endişelendirmişti. Elbette bu satış şişirilmiş bir satış neticede tepki alışları, çıkış parçasının yakalayıcı özelliği ile birleşince gelen bir satış grafiği oldu. Ben zaten en başından beri Jin'in ballad parçalar yerine daha çok bu tarz hareketli çıkış parçaları kullanması gerektiğini söyler dururum, şükela bir ballad parça da ekledim miydi o single süper satardı ama olmadı. Bu singelın diğer iki parçası maalesef ki çok zayıf. Single ikinci haftasında 6.653 adetlik satışla 120.774 adete ulaştı. 

Klip tam anlamıyla Jin'in tarzını yansıtacak şekilde çekilmiş. Elinden kadeh, ağzından içki eksik olmuyor. Artık hayranları bence onun bu alkol alışkanlığından vazgeçeceği hayallerinden vazgeçsinler zira adam kapı gibi mesaj vermiş beni sevecekseniz böyle sevin yoksa çok s.kimde diyor yani :D Ayrıca klipte hayranların bir kısmını ve beni de sinir eden bir de detay var ki o da Jin'in destursuz arkadaşı Josh'un yer alıyor oluşu. Bu eleman bilmeyenler için söylim kendisi Amerika'lıdır ve Jin gruptan ayrıldığı sıralarda KAT-TUN için " KAT-TUN hiçbir yere ilerlemiyor. Bitecekler " tarzında twitler atmış, gelen tepkiler üzerine silmiş, sonra bir kez de Kame için " Lanet gay " tarzında bir twit atmış ve bir saat içinde tepki bombardımanına tutulunca yine silmiş kişidir. Jin neden hala bu elemanla arkadaş bilmiyorum ama kesinlikle sağlam biri değil. Ayrıca kendisinin Amerika'lı olmasını kullanarak Japon kızları paçavra gibi kullandığı ve çok saygısız bir insan olduğu dillerden düşmezken bu adamı Jin'in yanına yakıştıramıyorum. :P Klibi AKB48 grubunun kliplerini çeken bir yapımcı üstlenmiş. Bu yüzden olsa gerek kalabalık ve eğlenceli bir klip. Jin'in alyansını klibinde de taktığı görülmekte.


Bu sahne de benim klipteki en sevdiğim sahne  <3


PV yi izleyebilmeniz için birkaç farklı link vereceğim çünkü kısa sürede silineceklerdir ancak siz yine de aynı adla klibi arayıp yeni yüklemelerden bulabilirsiniz. ;) Bu arada Jin Yellow Gold konser turu DVD sini bu kez de Blue-ray versiyonda çıkaracakmış. Gerçekten? Gereksiz buluyorum cidden çok gereksiz. Kim senin playback konserini bir de Blue-ray'a o kadar para ödeyerek dinlemek ister ki? Ayrıca gelen duyumlara göre Jin yeni bir albüm hazırlığında.


Jin Akanishi - Hey What's Up? : http://v.youku.com/v_show/id_XNTkxNzM3MjM2.html



Jin'in 47 Ronin filminin traileri de yayınlandı. Japon trailerinde Jin yüzüm görüneceğim derken beceriksizce ok atarken görünüyor :D Abi oku nasıl tutmaktır öyle :P Anladığımız kadarıyla Jin filmde Keanu'nun arkadaşını değil arkadaşının oğlunu canlandırıyormuş yani aralarında öyle derin bir arkadaşlık ilişkisi kurulmayacak filmde. Rolünün abartıldığını biliyorduk ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Umarım biraz olsun ekranda görme şansını buluruz onu ama içimden bir ses diyor ki dramatik! ölümü dışında pek bir etki yaratacak bir karakteri canlandırmıyor.


Jin singleının iyi bir çıkış yakalamasının ardından geçtiğimiz hafta içinde bir de fan event düzenledi. Eventten düşen bazı açıklamaları ve özetler.

a) Jin'in dediğine göre Meisa'ya hamile olduğunu öğrenmelerinden önce evlenme teklif etmiş. Bu açıklaması hem bazı hayranların kalbini kırdı hem de bazılarını kızdırdı. Jin'in Meisa ile sadece hamile kaldığı için evlendiğini ve eninde sonunda boşanacağı hayallerini kuran fanları tam anlamıyla yıkılmış görünüyorlar. Bir de Jin'in bu açıklamasıyla suçunu sıvamaya çalıştığını düşünüp bizi gerçekten o kadar saf ve ağzından çıkan her kelimeye inanan salaklar olduğumuzu mu sanıyor deyip tepki gösterenler var. Çok ilginç. Çocuk ne dese yaranamayacak anlayacağınız.

b) Jin gay değilmiş. Bir erkek fanla yaptıkları dilalog şu şekilde gelişiyor,

Jin : Hey nasıl gidiyor?
Fanboy : İyi. Ben gay değilim.
Jin: Benim bazı gay arkadaşlarım var.
Fan boy: İyi buna sevindim.
Jin: Ama ben gay değilim.

 :D Anca gülünür bu dialoga. İkisi de gay olmadıklarını ispatlama çabasıyla çırpınmışlar. Sanki ikisine de gay misin diye soran var. Haydi fan boyu anladık da Jin sen diye kabak gibi atlıyon sonuca be olum :D Baka yero :D

c) Jin Yamapi ile collab bir şarkı hazırlamış ancak sanırsam Johnny'den izin alamadıkları için Yamapi'nin yeni albümünde yer almayacak. 

d) Jin'in bazı açıklamaları ve single sırasında Johnny'sin hemen hemen hiçbir tanıtım yapmamış olması, her şeyin Warner tarafından üstlenilmiş olması acaba Jin tamamen bağları kopardı mı şüphelerine neden olmuş. Ancak fanlar Yamapi ile şarkı izni olayından bahsettiğinde hala Johnny's e bağlı olduğunu vurguladığı görüşünde birleşmişler.


Yamapi'nin yeni singleı Summer Nude'13 98,580 adetlik satışla birinci oldu. İyi ki Kim Hyun Joong'dan birkaç hafta sonrasını seçmiş yoksa gene ikinci olacaktı adam 110 binin üzerinde sattı. Singleın aksine dizinin reytinleri çakılmaya devam ediyor. Söylentilere göre bölüm eksiltmeye gidecekmiş ancak gelen bütün yorumlar dizinin çok sıkıcı bir konusu olduğunda birleştiği için şaşırtıcı olmaz böyle bir gelişme olursa. 


Yamapi singleın hemen ardından yeni albümünü ve konser turunu da ilan etti. 11 Eylül de piyasaya çıkacak albümün single ile bu kadar kısa aralıkla çıkması büyük olasılıkla satışlarını etkileyecektir ama rakipleri de görmeli eğer karşısında zayıf rakipler varsa yine de satışları yüksek kalabilir. Yamapi böyle giderse bir düet sanatçısına dönüşecek. Albümünde collab yaptığı kişilerin listesi şöyle,

AI, corin., STY, Jeff Miyahara, Taku Takahashi (m-flo), Nakajin (SEKAI NO OWARI), Passpied, Maeyamada Kenichi, MIYAVI, Mori Daisuke, MONKEY MAJIK, RYOJI (Ketsumeishi), Rake veTHE LOWBROWS.

Miyavi ile nasıl bir collab yaptığını merak etmedim değil. Miyavi şarkı düeti yapmaz Yamapi ile ama sanırım gitar olarak veya beste desteği vermiş olabilir. Albümün çıkış parçası " Genshiteki Janai to ~Analog Love~ " olacak ama " NEXTACTION feat. Fujigaya Taisuke (Kis-My-Ft2) " ve Smap üyesi ayrıca Yamapi'nin Monster'da düet yaptığı Katori Shingo'nun yazıp düzenlediği " PAri-PArA " da ilgi çeken parçalar arasında. Yamapi bu kez oldukça sıkı hazırlanmış albümüne. 3 farklı versiyonda çıkacak albüm elbette bir de konser turu ile desteklenecek. " TOMOHISA YAMASHITA LIVE TOUR 2013 -A NUDE- " isimli konser turu ile Eylül-Ekim aylarında turda olacak. Yamapi'nin de turunu açıklamasının ardından gözler KAT-TUN dan gelecek en ufak habere kilitlenmiş durumda. Umarız JE neden KAT-TUN un yaz konserlerini ertelediği konusunda bir açıklama yapar ama bu konuda pek ümitli değilim.


Kis-My-Ft2 nun yeni singleının 261. 159 adet satarak birinci olduğu haftaya denk gelmişti. Kis-My-Ft2 nın sartış grafiğini açıklamakta zorlanıyorum. Yani singleları arasındaki satış gapı neredeyse 100 bin adetten fazlasını bulabiliyor. Mesela bundan önceki singleları debut singlelarından bile fazla satarken bu singleları zorla 250bini aştı. Aslında hayranlarının özensiz işlere olan tepkilerini satışlara yansıtmalarından gayet memnunum zira bu singledaki iki çıkış parçası da işe yaramazdı gerçekten de. Hepsi de bir ton makyajla felaket çıkmıştı :P



AnAn dergisi bu sene de Johnnys den bir idolü soymayı başardı ancak bu bütün beklentilerimize rağmen Kame olmadı. Kis-My-Ft2 grubunun öne çıkan elemanlarından Fujigaya Taisuke AnAn'ın soyduğu isim oldu. Ancak beklendiği gibi resimleri beğenilmedi aksine eleştri bombardımanına tutuldu. Birinci neden Fujigaya'nın Kame ile aynı yaşta olmasına yani 27 yaşında olmasına rağmen kendini neden 17 yaşında gösterme çabası. Hatta çekimlerden önce de 4 kilo vererek iyice sıskalaşmış artık ne gerek varsa... Tamam grup daha debut yapalı yeni olmadı ve hedef kitleleri liseli kızlar bu yüzden yaşının 30 a yaklaştığını gizlemeye çalışmanı bir yerde anlıyorum da abi o ne biçim bir vücuttur. Erkek desen erkek değil, ergen desen ergen değil. Arada kalmış gibi durması çekimleri alt üst etmiş. Resimlerin kalanı bakmaya mideniz kaldırırsa bazı yerlerde de zaten çok efemine çıkmış,









Şu sıralar Japon dedikodu köşelerinin en önemli konusu Johnny's içinde evleneceği söylenen süper idolün kim olduğu? O kadar çok tartışıldı ki benim bile kafam karıştı artık. Ama dedikoduların odaklandığı 4 aday var. Biri en büyük olan yaratacağı kesin teori Arashi grubunun en popüler üyesi Matsumoto jun ve Hana Yori Dango dizisinde birlikte rol aldığı, diziyle birlikte aralarında gerçek bir ilişki de doğan, iş ciddileşmeye başlayınca Johnny'sin müdahalesiyle ayrıldığı Inue Mao'nun yıllardır gizlice devam ettiği ileri sürülen ilişkilerini sonunda evlilikle noktalandırdıkları teorisi. Bilmeyenler için belirteyim haklarında düşen en son söylenti Ogiru Shun'un evlilik töreninden sonra sadece çok yakın arkadaşlarına verdiği özel yemeğe ikisinin birlikte katıldıklarını blogunda yazan bir arkadaşları sayesinde olmuştu. Gerçi hemen birkaç saat içinde yazı silindi ama bu sadece gerçekliğini pekiştirmiş oldu o kadar.

İkinci aday çift Smap üyesi Tsuyoshi Kusanagi ve AKB48 grubu üyesi Yuko Oshima arasında bir evliliğin gerçekleşmiş olabileceği. Üçüncü olasılık NYC grubunun henüz 17 yaşındaki üyesi Yuma Nakayama'nın yine kendisi gibi bir teen idol olan Sayaka Amemiya  ile evlendiği yolundaki iddialar ancak bunlar Sayaka tarafından hemen inkar edilerek gerçek olmadığı belirtildi. Son olasılık ki benim en olası gördüğüm geçen sene Jin'in evliliği nedeniyle zaten hazırlıklarına başladığı düğününü gerçekleştiremeyen Tokio grubun üyesi Kukubun'un ertelenmiş evliliği ki en gerçekçi olanı bu gibi görünüyor ama belli de olmaz de mi? :D 

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan Miss A ve SUPER JUNIOR röportajları ses getirse de doğruluğu hayranlar tarafından şüpheyle karşılandı. Daha çok gazetecinin İnternetten öylesine toparladığı ve dikkatsizce düzenlediği bilgilerle hazırladığı sahte bir ropa benziyor. Çünkü inanılmaz derecede büyük hatalarla dolu. " Sevenleriniz size ELF diyor ne demek ya? " Super Junior hayranlarının adı ELF grubun değil ki. Haydi sen bunu salaklık yapıp sordun eminim ki eğer gerçekten grupta rop yapsaydın içlerinden biri bu kazma hatanı düzeltirdi. Kusura bakmasınlar ama bu ropun gerçekten yapıldığına bizler inanmıyoruz. Zaten bu konuda her yerde tepkiler ortaya konmuş durumda en kısa sürede Hürriyet'ten bir özür yazısı bekliyoruz hatta böylesine sahte rop hazırlayan gazetecinin de gereken cezayı alması gerektiği görüşündeyim.


Radikal gazetesinde de Kpop'un önlenemez yükselişiyle ilgili bir haber yayınlanmış. Konser zamanı bu tarz haberlerin daha da artacağını düşünüyorum. Ama en korktuğum şey ne biliyor musunuz? Bizim popçuların da Kpop'a özenmesi o_O


Geçtiğimiz aylarda ülkemizde gelen ve mini bir de konser veren grup Nu'est'in de Rolling Stones dergisinde bir ropu yayınlanmış. Bildiğin teen idol halleri halen bayilerden alınabiliyor sanırım ilgililerine duyurulur ;)


Big Bang grubunun üyelerinden SeungRi'nin yeni albümü epey ses getirdi. Tabii bunda " Let's Talk About Love " için hazırlanmış kışkırtıcı teaserinin de etkisi var. Mini albüm olarak gerçekten başarılı buldum. SeungRi hayranlarını memnun edecek bir çalışma olmuş. Benim Big Bang hayranları için şaşırdığım bir nokta da mesela G-Dragon hayranları diğerlerinin solo çalışmalarına hemen burun kıvırıyorlar. Aynısını Tae Yang hayranları da yapıyor. Ama grup söz konusu olduğunda hepsini seviyorlar bu nasıl iştir anlamadım ben. o_O

Meşhur teaser ve muhteşem parça, şarkı gerçekten sağlam ama hakkını yemeyelim.



Çıkış için seçtiği parça ise daha sakin bir parça. Daha çok SeungRi'nin sesini ön plana çıkaran bir parça, dans parçası değil klas bir klip ve dinlenesi bir parça olduğunu söyleyebilirim. SeungRi her ne kadar giderek daha olgun bir hava verse de hala biraz çocuksu kaldığı da bir gerçek. 


Goo dergisinin yeni anketi " Yeniden bir drama için collab yapmasını istediğiniz ikili? " sonucunda 1. liği unutulmaz ikili KamePi almış :) Nobuta Wo Produce dizisinde birlikte rol alan ve them parçası " Sheishun Amigo " ile 1,5 milyonun üzerinde satış yapan ikili Kamenashi Kazuya ve Yamashita Tomohisa'yı yeniden bir dramada ve aynı sahnede şarkı söylerken görmeyi çok isterizzzzzz  <3 Anketin tamamı,

10. Aiba Masaki x Ohkura Tadayoshi (331 votes)
9. Takizawa Hideaki x Imai Tsubasa (421 votes)
8. Kamenashi Kazuya x Akanishi Jin (658 votes)
7. Ninomiya Kazunari x Nishikido Ryo (799 votes)
6. Okada Junichi x Sakurai Sho (841 votes)
5. Nagase Tomoya x Okada Junichi (870 votes)
4. Ohno Satoshi x Ikuta Toma (1321 votes)
3. Ninomiya Kazunari x Sakurai Sho (1853 votes)
2. Domoto Tsuyoshi x Domoto Koichi (2089 votes)
1. Kamenashi Kazuya x Yamashita Tomohisa (2911 votes)

Ankette ilgimi çeken bir detay da Akame ikilisinin de sıralamada olması. Ancak Gokusen'de birlikte rol almalarına rağmen Kame ve Jin birlikte them parçasını seslendirmediler bunu not düşeyim. Canlı performanslarda çoğu zaman KAT-TUN üyeleri veya Jin Kame'ye eşlik etse de " Kizuna " nın orijinal kayıtlı versiyonunda şarkısı seslendiren sadece Kame'dir. ;) Bir de Kinki Kids zaten 2 kişiden oluşan resmi bir grup neden listede diye düşünebilirsiniz ancak ikisinin dudaktan öpüştükleri dramadan beri Kinki Kids hayranlarının en büyük arzusu Domoto'ları bir dramada görmek :D

" Bir kere daha konserine gitmek istediğiniz grup? " şekildeki soruya gelen yanıtlar sonucunda oluşmuş listede Arashi 1. sırada yer alırken Kanjani 8 2. sırada ve KAT-TUN da 3. sırada yer almış. Yaaaa gördün mü JE? 


Music Station yarım yıla geldiğinde bir tüm zamanlar listesi yayınlar. Bu seneki listede görüyoruz ki KAT-TUN Smap'ın üzerine çıkmayı başarmış. Aralarında oldukça az bir satış farkı var. Bu sadece DVD satış rakamları. Yani KAT-TUN toplamda 2. 134.000 adet DVD satmış ;) Ama Arashi'yi yakalayabilecek bir babayiğidin çıkabileceğini pek sanmıyorum. (Single+Album+DVD) satış toplamında ise listede 23. sırada kendine yer buluyor, KAT-TUN un toplam satışı 11.410.000 kopya. Elbette bu listede AKB grupları ve diğer milyon satışlık sanatçılar da bulunuyor ;)


KAT-TUN üyelerinden Ueda Tatsuya'nın da küçük bir rolde oynadığı yeni filmi Eienno Zero'nun trailerleri yayınlandı. Kamikaze pilotlarını konu edinen filmin trailerleri müthiş, gerçekten sağlam ve fevkalade bir filmin bizleri beklediği belli. İzlemek isteyenler için resmi sitesi,

EİENNO ZERO : http://www.eienno-zero.jp


Kame'nin yeni dizisi " Tokyo Bandwagon " ın uyarlandığı kitap serisinin kapaklarına Kame'nin resimleri eklenmiş. :) Daha kastın kalanı belli değilken her yerde dizi ile ilgili reklamların sadece Kame'nin resmi ile asılmış olması da cabası.  Merakla castın tamamının açıklanmasını bekliyorum ama gelen söylentilere göre şu anda Yamapi'nin dizisi Summer Nude'da ona eşlik eden Karina bu dizide Kame'ye eşlik edebilirmiş. Diziyi izleyenlerden yorumlar bekliyorum hatun nasıl durur Kame'nin yanında sizce?

Bu arada hala Ore Ore hakkında kritikler gelmeye devam ediyor,

Ore Ore kritik : http://www.efilmcritic.com/review.php?movie=25343&reviewer=371#.UhHnG8YFcBM.twitter

Ore Ore'nin bugün Tailand premieri var. Biletler satışa çıktığı gün söylenenlere göre sıcak kek gibi satılıp tükenmiş. Bu da Singapur'lu film şirketini ikna etmeye yetmiş ve Ore Ore'nin Singapur'da da gösterime gireceği kesinleşmiş durumda. Ancak Kame'nin katılması beklenen Rusya premierine katılmayacağı söyleniyor. Rusya'dan katılımda bulunan arkadaşlar bir bilginiz var mı konuyla ilgili?


Bir gazetedeki habere göre Kamenashi Kazuya'nın Brezilya'daki popülaritesi giderek yükseliyormuş. Brezilya'dan Facebook'a üye olan kişilerin kendi adlarına ekledikleri isimler içinde en fazla seçilen Japon ünlü ismi Kame, Kamenashi, Kazuya ve benzeri isimlermiş. Yapılan yorumlarda da Kame için " İkemen " yani yakışıklı iltifatları yapılıyormuş. Kameeeee yanına da koymuşlar bi Brezilya'lı hatun resmi bu kadar cuk oturur hani :D

Takım elbisenin en fazla yakıştığı ünlü şeklindeki bir ankette Kame 1. sırada yer almış. Yavaş yavaş üst sıralara çıkıyordu zaten artık onu 1. sıralarda da göreceğiz. :) Kame'nin Going'de giydiği takım elbiselerden ve Aoki'nin reklam yıldızı olmasından da kısaca bahsedilmiş.

Kame'nin saçları yine kısaldı. :( Drama için kullanacağı saç şekli midir bilmiyorum ama kısalmasına rağmen saçlarını kabartmayıp düz bıraktığı için onu affediyorum. Çünkü bu tarz ona felaket yakışıyor <3 Öncesi ve sonrasıyla Kame'ciğimin saçları ile sizlere veda ediyorum. Bir sonraki güncelleme büyük ihtimalle Music Bank ile ilgili olacaktır, takipte kalın ;)

Önce...


 Sonra...

32 yorum:

  1. Çok güzel, doyurucu bir yazı olmuş. Ellerine sağlık^^
    Jin'den ne istiyorlar anlamadım gitti, evlenmek suç mu ya? -_-
    Yamapi&Miyavi collabını merak ettim ben de, nasıl bir şey olabilir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumun için :) Jin bile bence şu saatten sonra fanlarını tamamen memnun edecek bir şey yapamayacağını biliyor, sadece kendisi için yaşıyor. O zaten hiçbir zaman fanlar için yaşayan biri olmadı, bu onu her zaman diğerlerinden farklı kıldı. Aslında onun bu özelliğini seviyorum kendini herkesin önüne koymayı becerebilmek de bir meziyettir :) Yamapi&Miyavi büyük ihtimalle Miyavi'nin beste vermesi veya gitarını çalmasıyla olmuştur diye düşünüyorum. Bakalım detaylar gelsin öğreniriz ;)

      Sil
  2. yüreğine sağlık fazla bekletme bizi gergün yazdınmı diye bakıyoruz:)Ne bileyim sanki bana yapılmış gibi kame ye yapılan hakaretlere üzülüyorum jin gitsin bu yalanları kuşlara anlatsın gay değilmiş öyle doğarsın ve bir kadınla evlenmiş olman bunu değiştirmez ama maksat kame yi köşeye sıkıştırmak kötü göstermek kasetini satmak birini kalbini kırarak yapılan dua kabul olmaz çok başarılı olmasnı istiyorum kame nin sırf jin e inat güzelce üylelikten ayrılabilirdi o zaman bende arkasında olurdum derdimki evet jinin çalışmasını engellemiş ama öyle olmadı jun evlenecekmiş evlensin son zamanlarda çok soğuk laşmıştı yoo seung ho ve kame evlenmesin de uzun süre bana yeter pi allahım 2 bölüme bakayım dedim yapamadım kapadım olmuyor emeklere yazık olmuş kızlar zaten birbirine benziyor ben karıştırıyorum:)anlicağın kamenin dizisini tamamlanmasını bekleyeceğiz gözümüz bayram etsin diye:)çok oldu biliyorum ama seni toparlanmış hissetdim bunada sevindim kendine çok dikkat et konser blogunda görüşürüz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda Kame'ye hakaret edenin Jin olmadığını belirttim, onun yakın arkadaşlarından Josh'tu bunları yapan. Jin'in bu adamla hala arkadaş olmasını sevmeyebiliriz ama adam arkadaşlarını seçme özgürlüğüne sahip. Biz sadece onu eleştirebiliriz o kadar ;)

      Sil
  3. Yazılarını özlemişim, hoşgeldin :)

    Jin'e ben de bu tarz parçaları daha çok yakıştırıyorum, dinleyiciyi kendine daha fazla çekiyor bence ve favori sahnemiz aynı, o kısma ben de bayıldım :)

    Seungri'nin albümünü ben çok çok beğendim, çok kaliteli olmuş ondan hiç böyle bir performans beklemiyordum açıkçası bendeki bu büyük beğeninin nedeni belki de ondan bunu beklemememdir :) Az önce albümün yapım aşaması videosunu izledim de albüm için birlikte çalıştığı herkes çok çalıştığından, bakması için bir şey gönderdiklerinde çok çabuk geri bildirim aldıklarından bahsetmişler. Albüm bittikten sonra YG'nin başkanı da "bunu sana söylemek kolay değil ama beklediğimden çok daha güzel olmuş" demiş :) Orada Başkan Yang'ı bir taklit edişi var bittim ben :) Çok uzattım :D uzun lafın kısası bu sebeplerden ötürü ben ondan daha güzellerini beklemeye başladım bile :)

    Haberler her zamanki gibi çok doyurucuydu, ellerine sağlık, tekrardan hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumun için :) Jin bence de bundan sonra çıkış parçaları için ballad değil daha hareketli parçalar seçsin, ona dans etmek, sahnede parlamak yakışıyor ;)

      SeungRi beni şaşırtmadı aslında. İlginçtir çoğu kişi Big Bang'de G-D veya Tae Yang'a odaklanırken ben hep SeungRi veya Daesung'a odaklanmışımdır. :) Daesung son zamanlar da ilgimi kaybetse de SeungRi çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ediyor *gururlanır*

      Sil
  4. Haberlerini özlemişim, hele böyle vurucu bir başlık görünce çok daha büyük bir hevesle okumaya başladım, dizi popüler olduğu dönemde aralarında bir ilişki olduğu söylentisi olduğunu duymuştum ama bu kadar uzun süre hem de gizli saklı devam edebilme ihtimali çok hoşuma gitti, açıkçası umarım doğrudur. Johnny'sin daha öncede YamaPi'yi sevgilisinden ayrılamaya zorladığını hatırlar gibiyim ne zoru var bilmem...YamaPi demişken yeni dizisi gerçekten inanılmaz derecede sıkıcı ilk bölümü zorla izleyebildim. Ayrıca umarım Kame'nin yeni dizisinde Karina olmaz kadın YamaPi'nin yanında bile onun ablası şeklinde duruyor...
    Haberler için teşekkürler;ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumun için :) Ortada şöyle bir gerçek var Inoe Hanadan'dan sonra yıldızı parıldamasına rağmen Johnny's in önünü kesmesi nedeniyle bir Ayase Haruka olamadı. JE nin black listine girmişsen işte böyle bir netice ortaya çıkıyor. Oysa ki o potansiyelle çok daha iyi yerlerde olabilirdi. Sadece son zamanlarda 24 Hours gibi programlar sayesinde Jun ile yan yana gelebildiler. O zamandan beri JE Jun'u bucak bucak uzak tuttu kızdan :( JE daha önce aynısını Keiko'ya da yaptı ama Keiko fazla uzatmadan hemen ayrıldı Yamapi'den böylede black liste girmedi. Bu yüzden hala JE üyeleriyle dizilerde oynayabiliyor.

      Sil
    2. Inoe Mao şimdi kara listede mi? Ay yazık ya. Öylesine yetenekli bir oyuncuya yazık olmuş. Ayrıca Jun için böyle bir fedakarlığa değer mi? Demek ki YamaPi ve Keiko gibi ayrı kalmaya dayanamıyorlar...

      Ayrıca Kame ve Karina aynı dizide oynasalar ne kadar yakışırlar bence bunu dramanın konusu belirler. Aralarındaki ilişki güzel işlenirse hoşumuza gidebilir ama Summer Nude gibi olursa kimse sevmeyecektir. Ama ben Kame'nin yanında daha şirin bir akrist görmek isterdim.

      Sil
  5. Haberler için teşekkürler. Çok güzel bir yazıydı. :')

    Keşke şu AnAn kaldırılsa artık. YamaPi, Jun, Jin... Gördükçe midem bulanıyordu. Fujigaya'nınki daha da betermiş! -_- Merakıma yenik düşüp baktım, bakmaz olaydım... Neyse ki yanına manken falan koymamışlar. Zira vücudu kızınkinden güzel olabilirdi. :D

    Evlilik konusunda da Yuma'yı düşünmelerine şaşırdım. Daha çocuk o, ne evlenmesiymiş? :D Eğer gerçek olsaydı çok büyük bir şok yaşardım zaten. Düşüncesi bile şok etmeye yetiyor... :D

    Ayrıca Jin'in klipte de alyansını takması... ♥ Boşanacaklarını düşünmesin bence fanlar. Babalık Jin'e çok yakıştı, çok... :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözünü seveyim Fujigaya'nınkinin nesi daha beter? Benim gördüğüm en masum çıplak fotoğraflar. Blog sahibi o kötü ifadeyi Fujigaya'nın fiziğini beğenmediği için yazmış benim anladığım.

      Bu arada Fujigaya 26 yaşında. 25 Haziran 86 doğumlu. Tabii bu onu 17 yapmaz. Ama doğrusu bu.

      Gaya kaslı bir çocuk değildir. Ama omzu beli biçimlidir. Yapı olarak gayet hoştur yani. Bir de seksilik hissi uyandırmak şeytan tüyü gerektiren bir iş bence. Kimse yoktur herkese çekici gelecek ama pek çok kişi için Gaya da bu şeytan tüyü var.

      Mesela Nakajima Kento, 94'lü bir çocuk. Severim veledi ama bence yakışıklı sayılmaz. Ama o seksi bir imaja girebilirken boylu poslu Lewis Jesse bunu yapamıyor.

      Burada da Jrların seksi senpailerini seçtiği anketten söz edilmişti. O anketin 1.si Fujigaya. Bunu da ben ekleyeyim buraya. Size çekici gelmez, 1.liği layık görmezsiniz ama var böyle bir şey. Jrlar onu seçmiş. Kızlar sürekli ona çığlık atıyor.

      Kisumai'ı uzaktan tanıyıp sevmemiş 100 kadınla yapılan anketlerde de Fujigaya'ya yığılma mevcut. Hatta bence anketteki kadınları değiştirmeleri lazım artık :D Çünkü resmen antifanlar tanıdıkça Fujigaya fanı oldu.

      Yani kaslı biri olmasa da onda bir çekicilik var. Kaslı olmasa da, ona seksi seksi diye ölüp biten bir yığın kadın var. Zaten bu yüzden An an soymak için onu seçti. Beğenen de oldu beğenmeyen de.

      4 kiloyu niye verdirdiler ben de anlamadım. Karnında hayatımda gördüğüm en tuhaf karın kasları da olsa kasları vardı, gitmişler. Gitmeseler de bize kas şovu yapamazdı o ayrı. Ama ifadeleri çekici ve yüzü enfes. Tabii bu istisnasız her çekici kişide olduğu gibi nasıl baktığınıza göre değişecek bir şey.

      Herkesin sevdiği sevmediği kişiler var. Ama Fujigaya'yı yalnızca bu blogdan tanıyan bir kişi onun, beceriksiz, hiç övgü almayan, beğenilmeyen, sevilmeyen bir çocuk olduğunu sanacaktır. Ama böyle değil tabii ki.

      Daha önce bu bloga yorum yaptım ama Fujigaya'nın savunuculuğuna yapmasam da olur dedim. Şimdi yazara göre yönlenmiş bir Shiruishi görünce kendimi tutamadım.

      Kame de sever bu çocuğu halbuki ama Darkangel'i Fujigaya'dan soğutan nedir bilmem. Ama bir de bana gelin Fujigaya'yı size ben yansıtayım ;)

      İyi postalar dilerim Darkangel :)

      Sil
    2. Kendin de demişsin zaten, herkesin sevdiği ve sevmediği kişiler var. Fujigaya'yı sevdiğin açık, ben de sevmiyor değilim. Zaten "Ay çok yeteneksiz, şarkı söyleyemiyor..." falan da dediğim yok. Kimse beceriksiz ve hiç övgü almayan biri olduğunu düşünmez fotoğrafları beğenmediğim için. Soyunmak yetenek gerektirmiyor çünkü. :)

      Sevdiğin idolü savunma çabanı anlarım Niyon'cuğum ama en ufak şeylerde bile savunacak yer arayınca komik oluyor. :) Hayır gerçekten sanatçı kişiliğini falan beğenmesem anlarım... Neyse işte.

      Sil
    3. Yooo AnAn kaldırılmasın bence. Birçok dişinin hayallerini süsleyen işlere imza atıyor. Belki Yamapi'ninkiler kötüydü ama Jin ve Toma'nınkileri beğenmiştim ben :) Daha Jin'in babalığını görmedik ama görürüz umarım :)

      Sil
    4. Sana sadece fotoğrafların beter bir yanı olmadığını yazdım. Diğerlerini ayrı yorum içerisinde Darkangel'a yazdım. Ki onun sözlerine cevap olduğu da gayet açık bi tanem :) Blog senin değil ki bu blogu okuyan öyle sanacak diye seni kastedeyim.

      Şimdi afedersin ama küçücük yaşınla, yaşı 25 olmuş ve çok seven ama hiç de fanatiklik yapmayan bana, komik oluyorsun dedin ve çok ayıp ettin.




      Sil
    5. @ Niyon diyeyim de cevaplar karışmasın :)

      Hayır senin de vurguladığın gibi 25 HAZİRAN 1986 doğumlu biri olarak Fujigaya 27 yaşındadır, hesaplayabilirsin sanırsam?


      Ayrıca yukarıda Fujigaya'nın hiç popüler olmadığı, yeteneksiz olduğu vs gibi ifadeler de yer almıyor. Sadece onun yaşını gizleme hevesiyle kilo vererek masumane pozlar vererek gayet hoş olabilecek bir çekimi batırması konusunda eleştiriliyor. Ziraaaaa bilmiyorum biliyor musun ama Japonya'da teen idol dergileri bir idol grubu içinde ilk 30 a ulaşan üyeden sonra o grupla ilgili toplu çekimleri kesiyor veya nadirleştiriyor. Çünkü yaşı 30 a ulaşmış bir üye barındıran grup teen idol grubu sayılmıyor. İşte Fujigaya'nın endişesinin kaynağı da burada yatıyor. Mesela geçenlerde KAT-TUN un üyelerinden Nakamaru 30 yaşına girdi ve KAT-TUN birden dergilerden uçup gitti. Şimdilerde sadece solo çekimler yapabiliyorlar.

      Ayrıca bariz bir şekilde Fujigaya çekimlerde rahat değilmiş, bu rahatsızlığı da verdiği pozlara yansımış. Onun pozlarında bir Jin, Toma bulmak mümkün değil. Fujigaya'nın kendine özgü bir seksiliği vardır, kızlar ona ölüm bitiyorlardır vs bu meselemiz değil, mesele çekimlerin berbat olması. Fujigaya bu çekimlerde olmadığı biri olmaya çalışmış açıkçası. Halbuki kendisi olsa bence çok daha çekici olurdu. Fujigaya'da her zaman alttan alttan bir Kame hevesi vardır. Mesela sana açık KAT-TUN Shounen Club'te Smile'ı söylediği videoyu izlemeni öneririm sadece Fujigaya'nın Kame'ye olan bakışlarını izlemen için, o zaman neden bahsettiğimi anlayacaksın ;)

      Sil
    6. @ Darkangel

      Nasıl olmuş da 86 yazmışım bilmiyorum. Tamam klavyede hata yapılır ama insan özellikle tarih veriyorsa azcık dikkat etmeli. 87 o. Fujigaya 26 yaşında ve ben bunu çok iyi biliyorum :))

      Fujigaya Kame'yi seviyor bence zaten. Örnek aldığına da eminim. O teen idol durumlarını bilmem pek. İdol işleri bana göre değil aslında, Fujigaya olmasa hiç ilgilenmediğim bir konuydu. Evet pozları Jin gibi falan değil ama ben buna memnunum :D Shirushi'ye söylediğim de bu.
      O çekimleri erotik oluşlarıyla eleştirip mide bulandırıcı yazmış. Bu durumda daha beter demesi anlaşılmaz bi durum.

      Yeteneksiz gösteriyor dediğim ise bu yazın değil, blogundaki diğer yazılar:) En son Kamen Teacher'a layık görmemiştin misal benim bu oğlanı :D

      Sil
    7. @Niyon

      Yeri burası değil ama madem beni sürekli yaşımla yargılayıp duruyorsun benim gibi küçücük bir kızın fotoğrafları "mide bulandırıcı" bulmasını da yaşına verip gülüp geçmen gerekirdi.

      Altı üstü 10 yıl daha fazla yaşamışsın bu arada, kendini çok da büyük görmenin alemi yok milyararca yıllık dünyayı düşünürsek. :)

      Bu yazdığım son yorum. Daha fazla Darkangel'ın blogunu kirletmeyeceğim çünkü benim için kişisel bir hal aldı şu an. Özür diliyorum kendi adıma Darkangel. İyi günler. *-*

      Sil
    8. Ben kesin doğrum tarihini bilmiyorum sadece Kame ile yan yana katıldığı bir programda aynı yaşta olduklarını söylediği için böyle dedim. Kendi ağzıyla yalan söylemiş olabileceğine ihtimal vermediğim için.

      Bu foto çekimi bir yana evet ben Fujigaya'yı yetenekli bir oyuncu olarak görmüyorum ve bunu eleştirilerime de yansıtıyorum. Nasıl ki Yamapi'yi çok sevsem de oyunculuğunu beğenmiyorum ve bunu yazıyorum aynı şey Fujigaya için de geçerli. Birçok konuda yetenekli olabilir ama oyunculuğunun gelişmesi gerek. Birkaç mimiğe hapsolmuş bir oyunculuk sergiliyor. Sadece popüler diye ondan daha iyi oyuncuların çok daha iyi performanslar sunacağı rollere seçilmesi de eleştirilecek bir durum bana göre. Özellikle de şu anda kendi rollerini seçebilme özgürlüğüne sahipken kendini geliştirebileceği roller seçmesi gerektiği kanısındayım. Beni bilirsin beğenmiyorsam beğenmediğimi dan dan yazarım, kusura kalma ama bu böyle, Kame için de aynı, Jin için de, Yamapi için de ve Fujigaya için de. :)

      Sil
    9. E-postanı bulsam e-posta yazacaktım Shiruishicim. Ama bir kez daha bu blogu kullanıyorum. Darkangel dilersen silebilirsin.

      15 ve 25 arasındaki fark büyük bir farktır tatlım. Dahası sana karşı bir saldırım olmadığını neden anlamıyorsun? Ben yumuşak bir dille yazıyorum ama sen farklı bir vurguyla okuyup yanlış anlıyorsun belli.

      Canım benim, yanında olsam, yüzüme baksan, "kendini çok büyük görme, komik oluyorsun" demezsin. Gayet sakin bir abla var karşında ve SANA SALDIRMIYOR. Anla bunu.

      Darkangel'a upuzun şeyler yazdım ama o, ortada bir savaş olmadığının farkında. Titizlikle cevapladığın için teşekkürler Darkangel :)

      Sil
    10. @Darkangel

      Aynı yaşlarda olduklarını kastetmiştir diye düşünüyorum. Yoksa doğum tarihleri ortada.

      Fujigaya tiyatrodan sonra set oyunculuğuna geçen çoğu kişinin abartı duygu ifadelerini veriyordu. Dizilerde oynadıkça bu durumu azaldı. Fujigaya örnek bir oyuncu değil zaten. Kendisi de oyunculuğunun daha çok yolu olduğunu çok vurguluyor. Ama Kamen'i oynayamayacak adam da değildi bence. Zaten maskeli Kameni dublörü oynayacak tı çünkü:) Ve tabii oynamazsa gelişemez, oynasın :)

      Gaya kendi rollerini seçemiyor benim röplerinden ve bloglarından okuduğuma göre. Teklifler yağmıyor ki çocuğa.

      Gaya yetenekli çocuktur ama ne örnek oyuncudur, ne örnek şarkıcı. Fujigaya sokaktaki adam değil elbet ama öyle yetenekli insanlar var ki Fujigaya'yı gömer. Sesini tiz kullanabilişini, dalgalandırışını, duygu verişini falan severim ama şarkıcı deyince aklıma gelecek adam o değil.

      Severim, överim ama şişirmem. Severim, mideniz kaldırırsa ifadesini görünce bi üzülürüm. Sonra savunasım tutar :)

      İfadelerim Fujigaya'ya karşı sevgi dolu, size karşı yumuşacıktır. Yumuşacık karşılık verdiğin için teşekkür ederim Darkangel :)

      Sil
    11. Herhalde senin durumunu da anlıyorum herkes kendi sevdiği idole gelebilecek eleştriye cevap vermek isteyebilir. Bunda kötü bir durum yok gayet iyi anlıyorum bu yüzden gerektiği gibi cevap verdim. Diğer arkadaş AnAn'ın erotizmi kaçırdığı görüşünde, onun da görüşlerine saygı duyuyorum. Herkes nude foto çekimlerini beğenmek zorunda değil sonuçta ;)

      Benim Fujigaya konusunda özellikle vurgulamak istediğim şey çekimlerde hissettiği rahatsızlığı olduğu gibi yansıtmış olması ve bu yüzden çekimlerin samimi görünmemesi. Kendi doğal cazibesini yansıtamamış bu yüzden, belki Iijama zorladı onu bu çekime ama o henüz böyle bir çekime hazır değilmiş bunu anlayabiliyorsun resimlerden. Bu yüzden olsa gerek yüzü odaklı çekimlerde daha rahat bir havası var. Yani birkaç hafta önceki Kame'nin popolu resmini hatırlayın, eleman nasıl rahat ve kendi doğal seksapalitesini yansıtmış, işte eksiklik burada. Belki ortam kalabalıktı rahat edemedi ama bir nedeni var kesinlikle estetik değil bana göre. Elbette bu herkesin kendi fikrine göre değişebilir ancak onun o rahatsız ifadesine bakmayı benim midem kaldırmadı açıkçası.

      Gaya eğer kendini geliştirecekse bunu biraz da eğitimle yapmalı bence. Yaşı geldi kaça bu saatten sonra set eğitiminden ötesi gerek ona. Ayrıca Kis-My-Ft2 grubunda o en çok teklif gelen üyelerden biri ;) Keşke Iijama baskısını biraz azaltsa da rahatlasa.

      Sil
    12. Laf çok uzadı, özür dilerim. Ama kastettiğin buyduysa ben daha yeni anladım. Bence de Fujigaya çekimler sırasında rahatsız olmuş. Bu yüzden dünyanın en "çıplak olmayan çıplak poz"larını verebilmiş.

      Fazla utangaç olmayıp, seksi imaj sahibi olmakla olmuyor bu işler, adamı birden anadan doğru soymuşlar ve bu da onu germiş. "Biraz kumaş lütfen" ifadesi okunuyor fotolardan.

      Benim kendi aram yok ki bu yaşta, Shiru'yu nude çekim sevmiyor diye eleştireyim. Kıyasını yanlış buldum. Bunu ifade ettiğim cümle, başka monitörden bakınca kızgın bir ifade gibi algılanabilir de tabii. Shiru'yu biraz savaş moduna soken da bu oldu sanırım.

      Neyse bence bu son yorumla tamamen anlaştık :D Görüşürü~~z!

      Sil
  6. Öncelikle hoşgeldiin! Haberleri ve senin güzel yorumlarını özledik^^

    Kame ve Karinao_O (Karinayı Priceless de tanımış love shuffle sevmiş ashita no joe de oynadığı sonradan idrak etmiştim :DD ..ama bu sefer senaryodan sebeb mi bilmiyorum güzel gelen kız gözüme bi çirkin bi iğreti gelmeye başladı..şahsen erikayı çok sevmezdim bu dizide de bi sevimli bi sevimli sorma gitsin^^ Keiko gibi aralarında olan o elektrik burda yok.
    Kameyle nasıl olurlar bilmem.Kamenin oyunculuğuna güvendiğim için aslında yakışadabilirler.Çünkü karşı taraf ne kadar iyi olursa diğer oyuncunun kendini gösterme imkanıda fazla olur. Ama karina love shuffle deki adamla,pricelessdeki kimura ile iyi uyum içideydiler bence karinanın yanına hem daha tecrübeli hemde yaş olarak daha orta kesim daha iyi duruyo..

    Ayrıca kame o güzelim saçlarına nasıl kıydılaaarrT.T uzun ve arkadan toplanmış halini çok yakıştırıyodum beeen^^

    Yıllar geçmesine rağmen KamePi ikilisi hala gönüllerde 1. ^^

    Jin jhonny ile bağlarını koparsa shounen cluba çıkabilir mi?yani bu işleri tam bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla jhonny ait sanatçılar çıkıyo çoğunlukla oraya ..


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım yorumun için :) Karina aslında genç bir oyuncu olmasına rağmen yaşından biraz daha olgun görünen bir kadın sanırım. Ama Kame kendinden olgun görünen kadınlarla oynamayı sever. Bakalım daha cast kesin değil.

      Kame'nin saçları büyük ihtimalle oynayacağı drama yüzünden kesildi. Bakalım saçlarına bir müdahale daha olacakmış gibi açık kapı bıraktı ama lütfen bundan daha kısa kestirmesin.

      Aynen. Jin bağlarını tamamen kopartmış olsa Shounen Club'te sahne alamazdı. Eylül ayında yayınlanacak sanırım programı linkini bulursam burada veririm ;)

      Sil
  7. Yazilarini ozlemistik, hosgeldin ))))

    Kame'ye gelince... dizi cekimleri nedeniyle Moskova'ya gelemiyor. o yuzden de yurtdisindan gelecek olan cogu fanlar (ben dahil) gala icin bilet rezervasyonlarini iptal etmis durumda. ama rusyali dstributor hala JE ile dialog icinde, ancak bu seferki pazarlik konusu Kame ile 1 saatlik canli video baglanti. film 13 eylulden itibaren Moskova ve St.Petersburg da sinemalarda gosterime girecek, diger iller henuz belli degil. bir de rusca altyazili olarak DVD'de cikacak. DVD cikis tarihi diger ulkelerle ayni tarihe, yani 6 Kasim olarak ayarlanmis.

    mmm... bir de Koki ve Jin ikisi bir calisma yapiyorlarmis. projelerinin adi 「仁聖~JINSEI~」 imis, yani Jin ve Koki iyeroglifinin farkli okunusu... japonca anliyorsan burada: http://geinou-7days.seesaa.net/article/371802485.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter (ben anlamiyorum :( )

    bir de internette bir ara hyphenler arasinda bi panik olmustu: KAT-TUN dagiliyormus diye. bereket versin sonra Junno bir fanin "KAT-TUN gidiyor mu" diye sordugu direk sorusuna kendi j-webinden "hayir gitmiyoruz" diye cevap vermis. ama Maru dolayli yoldan konserlerin olmayacagi icin uzuldugunu belirmis.

    bir de Julie taaa gecen seneden beri Kame'nin KAT-TUN'dan ayrilmasi icin israr edip duruyormus. buna Kame siddetle karsi cikmis. hal boyle olunca Julie bu sefer KAT-TUN'a takmis. madem Kame gruptan kendisi iradesiyle ayrilamya yanasmiyor, kadin grubu yok edecek ve Kame'nin boylece secme luksu kalmayacak.

    bu konuya Julie'nin neden bu kadar taktigi bilinmiyor. ama fanlar Julie-Miki tanrica ciftinin kendi savaslarinda Kame-Jin ikisini kullanmak istediklerini tahmin ediyor. ben de ne dusunecegimi bilemiyorum (((((

    benden de bu kadar )))))))

    bu arada Gaya'nun fotoseti cok hosuma gitti, cunku tam da bu tip erkeklere hastayimdir ))))))))) genelde kasli erkekler tercih edilir ama japonlarin kendilerine ozgu ve batiya hic mi hic benzemeyen "ikemen" anlayislari vardir, bilirsin. onlarda hem yakisikli hem guzel, her iki erkek turune de yasam hakki taninmistir )))) hem baska turlu sounen-ai nasil mumkun olabilirdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım açıklamaların için. Hmmm ama zaten gitme durumları varken de o tarihlerde çekimlerde olacağını bilmiyor muydu ki? Sanki bu işin arkasında başka bir şey var gibi ama dur bakalım sızar belki.

      Koki ve Jin arasındaki collab sadece dedikodu. Koki grupta Jin'e en fazla kızan kişilerden biri bilemiyorum böyle bir şeyi yapar mı? Junno veya Nakamaru desek hatta Ueda amenna ama Koki, pek sanmıyorum. Zaten bu dedikodular konuşulduğu sırada Koki gelecekte Kame veya Junno ile collab yapmak istediğini çünkü ikisinin de kişiliklerinin çok açık olduğunu söyledi yanılmıyorsam.

      KAT-TUN nasıl dağıtılabilir ki? Johnny'sin en fazla satış yapan 5 grubu içinde. Sen böyle bir grubu dağıtacağına kafana tetiği çek daha iyi. Yukarıda DVD satışlarında SMAP ı geçtikleri görülüyor. Ama Julie'nin Kame'nin solo çalışmasını istediği hatta KAT-TUN un onu da beraberinde aşağıya çektiğini düşündüğü yolundaki dedikoduları duydum. Saçmalık. Kame asla ama asla KAT-TUN dan vazgeçmez. Zaten şu andaki durumun başka bir açıklaması da yok. Kame KAT-TUN için direniyor. Ya Kame kazanacak ve grubuna adam gibi muamele edilmesini sağlayacak ya da Julie kazanacak ve grubu dağıtıp ona başarı getireceği kesin olan tek bir kişiyle ilgilenecek. Umarım Kame pes etmez. Jin ayrıldığında bile deli gibi çalışıp grubunu ayakta tutmuştu şimdi mi pes edecek, inanamam. o-O

      Sil
  8. Jin'in kendini toparlaması için bu single önemliydi bence iyi sonuç elde etti adım adım çok daha iyi olacaktır

    Seungri'nin albümüne burun kıvıran Bigbang fanlarından biri de benim ama bu albümü beğendim Maknae git gide büyüyor müzik yeteneği de gelişiyor ama nedense albüm yine çok başarılı olmuş durum da değil listeler de en yükseğe çıkan şarkısı (Çıkış şarkısı) 17 sıraya kadar yükselebilmiş durum da daha yukarı çıkamadı

    diğer yandan Taeyang'ın 2010 da çıkardığı Solar albümün de I Need A Girl, I'll be There ve Wedding Dress(daha önceden single olarak çıkardı) şarkıları listeler de 1 numaraya yerleşmişti

    aynı şekilde GD'nin One Of a Kind albümün de de Crayon ve One Of a Kind 1.sıraya kadar yükselmişti

    Seungri iyi bir albüm çıkarmasına rağmen neden bu kadar geriler de kaldı anlamak güç

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler yorumun için :) Bence de Jin'in en azından özgüven için bu başarıya ihtiyacı vardır. Bundan sonraki adımlarını daha istekle atar umarım ancak sahnede rahatlayamazsa işi hala zor.

    SeungRi bence çıkış için yanlış parçayı seçti. " Let's Talk About Love " gibi bir parça dururken ve sen de zaten teaserini bu parça ile hazırlamışken neden klip diğer parçaya geldi anlayabilmiş değilim. Tamam parça çok hoş ama bir çıkış parçası değil bunu kabul etmek gerek. Hatalı adımı burada bence. Bir de her grup içinde poüler üyeler vardır bu hep böyle olmuştur. Super Junior denince akla nasıl ki Siwon, Gonghae, Heechul gibi isimler geliyorsa Big Bang denince de akla GD ve Tae Yang geliyor. Elbette satış potansiyellleri daha fazla olacaktır. Ancak bir de şunu unutmamak lazım Kore'de satış rakamları zaten çok aman aman yüksek değil. Gerçek satış aslında internet üzerinden yapılan satışlardan geliyor. Bunu da maalesef Japonya'daki Oricon'a net satışlarının eklenmesi gibi bir durum olmadığı için netten ne kadar satış yaptığını bilemiyoruz. Ben yanılmıyorsam durum böyle, daha net bilen biri varsa düzeltsin lütfen. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. netten ne kadar satış yapıldığı açıklanıyor aylık ve yıllık listeler halinde
      dediğin gibi kore de albüm satışları öyle aman aman yüksek değil en yüksek satış rakamları olan gruplar Bigbang ve Suju bile özel albüm ekleri ile birlikte 400-500 bin arası satıyor internet üzerinden satışlar çok daha fazla kore de eskiden Rain olsun TVXQ olsun rahatça Milyon albüm satışlarına ulaşırken şimdi en çok satanların 400-500'ler de kalması Kore'nin de bizim gibi bu digital müzik satışı olayını çok iyi kotaramadığını gösteriyor aslında

      Bigbang de her üyenin farklı bir tadı ve fan çevresi olsa da en çok öne çıkanlar GD, Taeyang ve TOP tabiki(gerçi TOP müzikten ziyade oyunculuk ile ilgili)

      Seungri'nin son albümü i-tunes listelerin de çeşitli ülkerler de listeye girse de maddi anlam da bir başarı elde edebilecek gibi görünmüyor
      üstteki arkadaşın söylediği gibi şuan da hot 100 listelerin de en yükseğe çıkan parçası 17.sırada albüm satışlarının 15 ile 20 bin arası olduğu söyleniyor ki albüm satışlarının en çok ilk hafta olduğunu düşünürsek albüm bundan sonra en fazla 25-30 bin satabilir bu durum da digital ortam da da çok fazla satılacağını sanmıyorum (digital ortam da yıllık en çok satanlar listesine girerse şaşırırım)

      şöyle bir bakıyorum GD'nin 2012'de çıkardığı albümü 250 bin satış rakamını geçmiş digital satışlar da ise 2012'nin en çok satan ilk 20 şarkısı arasına 3 şarkı sokmuş ayrıca hot 100 listesin de 2 şarkısı 1 numaraya 1 şarkısı 2 numaraya kadar yükselmiş

      Taeyang'ın 2010 da çıkardığı Solar(Solar& Solar İnternational) albümü 190 bin satış rakamı sınırına kadar yükselmiş Digital Satışlar da ise 2010'un en çok satan ilk 20 şarkısı arasına 3 şarkı sokmuş ve Hot 100 listelerin de 3 şarkısı 1 numaraya kadar yükselmiş


      Seungri'nin en beğendiğim solo çalışması bu olmasına rağmen önceki solo çalışmaları görece olarak daha başarılı olmuştu acaba yanlış bir zaman mı seçti pek bilinmez bakalım sıra da GD Ve Taeyang'ın solo albümleri var

      Sil
    2. Hmmm Oricon'da haftalık satışa mutlaka netten satış eklenerek sonuç açıklanıyor. Bu satışlar da en çok Cdjapan, Amazon, YesAsia vs gibi belli başlı sitelerden geliyor. Bir de merak ettiğim Kore'li sanatçıların albümleri çoğu zaman bazı Asya ülkelerinde de satışa çıkıyor bu rakamlar ayrı mı toplanıyor yoksa toplam satışlara ekleniyor mu? Ülke satışında şu kadar international olarak şu kadar sattı mı deniyor? Orcion'a yabancı ülke satşları eklenmiyor ve ayrıca ilan da edilmiyor mesela KAT-TUN Tayvan'da ne kadar satış yaptı hiçbir bilgimiz yok.

      SeungRi'nin seçimi bence şarkıda oldu dediğim gibi diğer düet parçayla çıkış deneseydi daha fazla satış yapabilirdi. Ama yine de her halükarda zaten diğerlerinin altında kalırdı. Henüz fanbasesi o kadar güçlü değil, Japonya'da Kore'den daha çok seviliyor bile diyebilirim.

      Sil
  10. Jin'in klibindeki Dominic, Josh falan görmedim ben. Hatta onun transseksüel kılığında yaptığı dans en sevdiğim kısım. Kamera arkasında Jin de onu izlerken çok eğleniyordu.

    Hayranınla arasında geçen konuşmaya gelecek olursam. Gay sanıldığım için benim de peşimde bir gay sürüsü olsa ben de her fırsatta allah aşkına gay değilim diye dolanırdım açıkçası. Anlıyorum yani. :D

    Jin'in single'ını pek beğenmedim ben. Dediğin gibi diğer 2 şarkısı çok eften püften. Bazen ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bu işi başarılı olma, insanlara müziğini dinletme içgüdüsüyle yaparsın benim bildiğim, madem bunca zaman çıkış yapmayı bekledin, yaptığın çıkış beklediğine değsin. Neyse, tek diyebileceğim hayal kırıklığına uğradım biraz. O albümünü de böyle yapacaksa hiç yapmasın.

    Ek olarak oku tutuşunda bir şey yok bence. Oku tutmasına tutuyor da rol yapabilmiş midir, beni kaydılandıran tarafı bu. -.-

    Yamapi'ye gelecek olursam. Summer Nude toparladı aslında biraz kendini. Bugün 8. bölümü yayınlancak 3 saat sonra, aslında kesin görüşüm bu bölüme göre değişecek gibi. Çünkü hala Karina'nın canlandırdığı Natsuki karakteriyle sorunlarım var. Twitter'dan dizinin yapımcısına yazıyorum zırt pırt, Erika'yı ön plana çıkarın diye, daha ne diyim. -.- Ya tamam, spoilera girmesin, bir şey demicem ama Karina bir de gidip Kame'yle oynamasın. Uzun zamandır Kame'yi bekliyoruz yeni dizi çeksin diye. Karina'yla oyuncu olarak hiçbir derdim yok da asıl kız rolüne pek gitmiyor o. Dizide olacaksa da karakteri Summer Nude'da olduğu kadar sinir bozucu olmasın en azından. :/

    Son olarak o evlilik dedikodusu çok uzun yıllardır var. Hayranlar Matsumoto'yla Inoe'yu evlendirmeden rahat etmeyecekler gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Josh var klipte hatta kamera arkalarında Jin'i onunla konuşurken görebilirsin. Dominic çok şeker bir adam ve yetenekli, Josh gibi Jin'i kullanma derdinde değil en azından onun kadar değil.

      Aynen ben de öyle düşünüyorum. Madem derdin idol olmak değil müziğinle şarkılarınla bir şeyler başarmak o zaman adam gibi şarkılar yapacaksın arkim. Yapamıyorsan illa kendim yazdım kendim söyledim diye övünmek için yapma şarkı, git sana adam gibi şarkı yapacak insanlar ara. Halbukisi konser sırasında öylesine yarattığı bir parça var, bizim gezimiz bitti şimdi bavulları alıp gitme zamanı tarzında sözleri vardı, ne harika bir parçaydı, tam Jin'in bu singlea koyabileceği o şükela ballad olabilirdi mesela :P

      Jin'in tavrı aslında biraz da hayranının tavrıyla dalga geçmek, işte beni biraz sinirlendiren durum bu. Hatta kendisine " Seni seviyorum! " diyen bir başka erkek hayranına " Hangi niyetle? " soracak kadar ileri gitmiş, " Artist olarak " cevabını alınca da " Bu iyi çünkü ben gay değilim. " diyerek cevap vermiş. Bu aslında kendisini seven gay hayranlarına yapılmış bir hakaret olarak algılanabilir. Zaten fan olmak demek bir kişiyi karşılıksız sevmek demek bir yerde karşılık alamayacağını bilerek sevmek demek. Heterolar da sevebilir onu gayler de bunda yanlış bir şey yok. Ama Jin'deki durum yarası olan gocunur gibi bir şey. Evliliğine ve çocuğuna rağmen hala insanlar onun öyle olduğunu düşünüyorlarsa ne yapsa değiştiremez zaten. Bizler Japonya'da yaşamadığımız için belki olayın pek iç yüzünü bilmiyoruz ama bu 2ch denen yerde Jin için oldukça değişik iddialar yazılıp çiziliyor, bir gün göz atmanı isterim...

      Summer Nude için gelen yorumlara göz attığımda herkesin ortak fikrinin Erika!nın rolünde çok sevimli olduğu ve diğerlerine oranla öne çıktığı şeklinde ama sıkıcı olmasında herkes ortak olduğu için diziye başlamayı düşünmüyorum.

      Evlilik dedikodusu bu günlerde oklarını Kame'ye çevirdi. Artık kime yamayacaklarını bilemiyorlar bu dedikoduyu çok eğleniyorum takip ederken :P

      Sil