3 Ekim 2013 Perşembe

KAT-TUN un Aktivitelerinin Durmasıyla İlgili Yeni Teoriler!


Güzel ve çeşitli haberlerle yen,den karşınızdayım efeniiiim :) Kame'nin yeni dizisi Tokyo Bandwagon'un yeni traileri geldi. Sanırım Kame'nin karakteri ve onun aşık olacağı karakter olan Suzumi daha ilk bölümden tanışıyorlar ve aksiyon başlıyor. Bu güzel beklemektense Kame'nin aşkını kabul ettirmek işin debelenmesini seyredeceğiz sanırım. Çünkü bir karede Kame'nin Suzumi-chan'a aşk mektubu uzattığını ama kızın bunu fark etmediğini gördüm ki çok aceyip hoşuma gitti. Bir de Kame'nin karakteri sarhoş olduğunda " Aşk istiyorum! " diye bağırıp sapıtıyormuş. Suzumi'yi de sıkıştırdığı bir sahne var ki çok güldüm :D Umarım bu tarz sahneler çok olur, sarhoş ve sevimli Kame'yi seyretmek istiyorum. :)


Güzel bir de sürpriz var dizinin 2. bölümünde konuk oyuncu olarak Kame'yle daha önceden Nobuta Wo Produce dizisinde birlikte rol almış olan Nakajima Yuto'yu izleyeceğiz. Nobuta'da Kame'nin karakterinin kardeşini oynamıştı şimdi Kame'den uzun, zaten ne zaman yan yana gelseler Kame bundan dert yanar haha XD Sanırım Hottake ailesinin çözdüğü gizemlerden birinin kahramanını oynayacak. 7 yıl sonra ikisini bir projede görmek çok güzel. İnsan ister istemez Yamapi ve Kame'yi ya da Maki ve Kame'yi yeniden bir projede görme hayallerini kurmaya başlıyor :(


Gazetelerde Kame'nin Giants kutlamalarının hemen ertesi gününde dizisinin çekimlerine başladığı rapor edildi. Kame kutlamalara katılmak zorunda olduğunu ve bira kokusunun ertesi gün de defalarca yıkanmış olmasına rağmen üzerinden çıkmadığını bu yüzden de o gün çekim yapacağı rol arkadaşı Tabe-chan'dan özür dilediğini söylemiş. Şeker şey :) Tabii biraz kokan biriyle rol kesmek de kolay olmasa gerek. XD Adam resmen bira ve şampanya ile banyo yaptı yafz normaldir kokusunun kolayca çıkmaması :)


Ore Ore 10 Ekim'de Rusya'da gösterime girecek. Yukarıdaki de posteriymiş. Rusya'da Moscow, S-Petersburg, Novosibirsk, Cheljabinsk, Kemerovo ve Kovrov şehirlerinde gösterime girecek. Kame'nin premiere gitmeyeceği veya video bağlantısıyla katılmayacağı kesin. Ancak yine de Rus hayranlar orijinal dilinde Rusça alt yazılı olarak filmi izleyebilecekler. Ayrıca daha sonradan DVD si de aynı şekilde Rusya'da satışa çıkacakmış. 

Bunun haricinde Ore Ore Avusrtalya'da da gösterime girecek. Hayranlar Japon film festivali çerçevesinde Sydney ve Melbourne de filmi seyredebilme şansını bulacaklar. 

Orada yaşayıp filme gitmek isteyenler detaylar : http://japanesefilmfestival.net

Ayrıca Ore Ore 8 Kasımda New York'ta gösterime girecek ve Miki Satoshi gösterimin ilk gününde orada olacakmış. Bunun için Ore Ore'nin film şirketi Pictures Dept ilginç bir proje başlattı. Fanlardan Ore Ore ve Kame ile ilgili video ve fotolar bekliyorlarmış. Eğer katılmak istiyorsanız Facebook sayfasından daha fazla detay alabilirsiniz : http://www.facebook.com/oreoregoeswild?fref=ts

Bunun haricinde aşağıdaki linke tıklayarak film hakkındaki görüşlerinizi, Kame'nin sıradaki projeleriyle ilgili oylamada bulunabilirsiniz. Sonuçta Ore Ore'nin sınırlı sayıdaki özel hediyelerinden kazanma şansınız var. Oylama sonuçlarına şöyle bir göz attığımızda fanların %60 ı Kame'yi sıradaki projesinde aksiyon filminde görmek istiyormuş ki ben de bu seçeneği işaretledim. :)



Kame'nin yeni reklam serileri başladı. Önce Aoki geldi sonra büyük ihtimalle Sours ve ardından da Kirin gelecektir. Onun ardından belki bir yeni Panasonic <3 Yeni reklamı AOİ reklamlarının yeni dar ama fazlasıyla elastik takım elbiselerini tanıtmak için yapılmış. Oldukça pahalı ve premium takım olarak niteleniyor. Kame reklamda her zamanki gibi çok yakışıklı. <3 Birkaç link vereyim sonraki de making.




KAT-TUN grubunun üyelerinden Nakamaru Yuichi ve Ueda Tatsuya All Star Festival adında özel bir programa katıldılar. Bu program böyle TV de boy gösteren veya o sırada sinemada oynayan filmlerin oyuncularının ya da show programlarının kadrolarının kurdukları grupların birbirleriyle yarıştıkları bir program. Bu kez çok özel bir etkinlik düzenlemişler. TBS binasının çevresinden dolaşılan ve bayağı da uzun olan bir mini maraton. Bu maratona 4 adette ulusal atletleri konuk olarak katılıyor. Takımlardan biri adına da Ueda yarıştı. Nakamaru da bir başka takımda olmasına rağmen grup arkadaşını stüdyoya her gelişinde ayağa kalkıp " Gambatteee! " diye bağırarak destekledi. Ueda 4 atletten sonra 5. olmayı başardı hem de bayağı kısa bir arayla. Nakamaru da bir idol için çok iyi bir derece kazandığını söyleyerek arkadaşını tebrik etti. Herkes Ueda'yı başarısından dolayı takdir ederken Ueda Japonya trendinde 1 numaraya kadar yükseldi bu başarısıyla. Gerçekte amatör boksla uğraşan ve düzenli olarak spor yapan Ueda bu çalışmalarının karşılığını aldı diyebiliriz. Bu arada Ueda'nın yeni gözlüklerini de çok beğendim yüzüne aceyip yakışmış, onu çok yakışıklı göstermiş. İyi ki şu saçlarının şeklini değiştirdi gerçekten çok sıkmıştı eski stili. :)




KAT-TUN un bir anda aktivitelerden men edilmesinin ardındaki neden olması büyük ihtimal olan bir magazin yayınlandı. Resimde Koki'yi nedeyse çıplak bir şekilde görüyoruz. Elinde de marijuana olma ihtimali çok yüksek olan bir şey var. Başlıkta " Johnnys Jimushonun 1 numaralı troublemakerı Tanaka Koki " denilmiş. Bu haberin hemen ardından elbette ki KAT-TUN un aktivitelerinin durdurulmasının arkasında Koki'nin bu skandalının olduğu tartışılmaya başlandı. Çünkü Johnnys in asla ama asla tolere etmediği bir şey varsa o da uyuşturucu kullanımıdır. NEWS in eski üyesi Kusano'yu hatırlayın sonra Uchi yaşını doldurmasına az bir zaman kalmasına rağmen yaş sınırının altında alkollü yakalanınca hemen NEWS ten atılmıştı. Bu neden diğer üyeler iş alırken, radyo programlarına katılırken ve dergilerde roplar yaparken Koki'nin hepsinin dışında tutulduğunu açıklar. Koki neredeyse aylardır Jwebini güncellememişti son ailesiyle ilgili açıklama için bir şeyler gönderdi. Radyo programında yok ve normalde bütün KAT-TUN üyeleri tek photoshootlar yaparken sadece Koki bunların dışında kaldı. 

Koki her zaman özel hayatında rahat durmayan biri olmuştur. Onun tamamen çıplak olarak gitarla verdiği pozları hatırlıyorum. Grup içinde Jin haricinde kızlarla gece alemine akan diğer kişiydi. Onun için AV aktristi avcısı diyorlardı. Ama son zamanlarda özellikle de Jin ayrıldıktan sonra sakinleşmiş ve kendini işe vermiş bir görüntü çizmeye başlamıştı. Ne oldu da bu hale geldi bilemiyorum ama Koki yetişkin bir adam. Sorumluluklarını ve yaptıklarının başına neler açabileceğinin bilincinde olan biri. Eğlenmesinde bir sorun yok eğlensin ama bu kadar uç noktalara gider ve kendisiyle beraber grubu da o çukura sürüklerse o zaman Jin'den farkı kalmaz. Geçmişte KAT-TUN Jin yüzünden çok sıkıntı çekti şimdi KAT-TUN u çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Koki'nin böyle bir şeyi yapmış olması grubu sırtından bıçaklamak gibi bir şey. Her davranışın bir sonucu vardır, Jin örneğinde bunu görüyoruz bundan da mı ders almadın be Koki? 

Bu skandal sayfalara yansıdığı gün hemen dedikodu sütunlarına KAT-TUN hakkında başka şeyler sızdı. Denilenlere göre KAT-TUN un yaz aylarında vermesi planlanan konser turu Johnnys'in başkan yardımcısı olan ve Johnny'nin kız kardeşi aynı zamanda da Julie'nin annesi olan Mary Kitagawa tarafından " yeterli fon olmadığı " gerekçesi ile alelacele iptal edilmiş. Oysa ki anlaşılan KAT-TUN ülke dışı ve Olimpiyat stadyumu dahil çok büyük bir konser turu vermeyi planlıyormuş. Bu da demektir ki Arashi fanı olan ve zaten KAT-TUN un çıkışıyla Arashi'nin rekorlarını tarihe gömmesini bir türlü hazmedemeyen Mary yine bu kıskançlığının esiri olmuş. Bir de iddialara göre KAT-TUN şirkete fazla para kazandırmıyormuş. O_o Marry iptalde bunu gerekçe göstermişmiş. 

KAT-TUN Johnnys içinde en fazla kazandıran 5. GRUP. (Arashi >Smap> Kanjani8>Kinki Kids> KAT-TUN) Marry bunun farkında mı aceba? KAT-TUN 2 ayda bir single çıkarsın yılda 600 binden fazla satış yapar bunun farkında mı? DVD satışları asla 100binin aşağısına düşmüyor, Konserleri hala full dolu geçen birkaç gruptan biri, Yurt dışında en fazla fana sahip gruplar içinde belki de ilk sırada yer alıyor bunların farkında mı? Uyduruktan nedenlerle konser iptal edilmesi bana hiç inandırıcı gelmiyor. Koki nedeniyle grup aktivitelerinin askıya alınması bence çok daha mantıklı ve tam da Johnnys'in yapabileceği bir şey. Grubun geri dönüşü sanırım 2014 ü bulacak. Ueda'nın sahne showunun başlamasına yakın bir single çıkartabilirler. Zaten geriye bir tek Kame ve Ueda'nın solo PV leri kalmıştı. Kame şimdi Hottake Band nedeniyle solo PV yapmaz hem zaten onun uğurlu sayısı 23 olduğu için KAT-TUN un 23. singleını bekleyecektir diye tahmin ediyorum. 


Tam Koki'yi tartışırken bu kez de NEWS grubunun üyelerinden Shige'nin skandal resimleri düştü. Ben gerçekten bu ünlülerle beraber olduktan sonra onlar uyurken resimlerini çeken kızları anlamıyorum. Hem adamdan istediklerini alıp üstüne bir de para kazanmak için bu resimleri dergiye satmak çok adice. Hepsi sağlıklı erkekler bu idollerin elbette gece hayatları veya cinsel hayatları olacak ama gizli ve ne paylaşılıyorsa o anda kalması gerek diye düşünüyorum. Adamın tek gecelik ilişkisi olmayı kendine yediremeyip sonradan resimlerini böyle kullanacak kadar alçalacaksan hiç adamla olma daha iyi :P Aynısı Yamapi'nin, Ryo'nun, Arashi üyelerinin yarısından fazlasının ve şimdi de NEWS in başına geldi. Bir nevi trend mi ne anlamadım yani :P

Akanishi Jin durmaksızın yeni projeler peşinde koşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ip uçlarını verdiği gibi albüm müjdesini geldi. Beklenildiği gibi 47 Ronin öncesi bir albüm çıkarabileceğini söylemişti ve öyle de olacak gibi görünüyor. Zira albümün çıkış tarihi 6 Kasım. Size bir şeyleri çağrıştırdı mı? Yup. 6 Kasım'da Kame ve Tamaki'nin singleı " Sayanora Arigato " ve Kame'nin son filmi Ore Ore'nin DVD si piyasaya çıkacak. Şimdi aynı gün Jin'de albümünü piyasaya çıkacağını ilan etti. O_o Açıkçası ne düşüneceğimi bilemiyorum. Medyaya atılmış kocaman bir yem olduğu açık. Birinden birine diğeri hakkında soru soracaklardır kuşkusuz. :P Hem Kame'nin hem de Jin'in Oricon'da 1 numarayı kapmaları zor gibi görünüyor. Zira Kasım 6 da aynı gün piyasada olacaklar Mitchie M. feat HatsuneMiku, Kalafina, C-ute, Leo Ieri ve Momoiro clover Z.

Jin'in albümü mini albüm gibi bir şey çıkaracak sanırım. Albümün adı " JUST JIN " olacak. 2 CD şeklinde çıkacak albümde ilk CD de Eternal, Seasons, Hey What's Up? ve Ainaru Hou E  olacak. İkinci CD de ise iki İngilizce bir de Japonca yeni şarkısı yer alacak. Daha henüz şarkı detayları açıklanmadı ama 3 versiyonda piyasaya sürülecek albümde her versiyonda 1 değişik poster eki olacakmış.

Bu arada Jin'in yeni singleı büyük promosyonlarla piyasaya sürüldü. Gerçekten de Japonya'nın hemen her yerinde özellikle de Tokyo'da devasa panolarda reklamları vardı. Daha önceki singlelarında böyle bir tanıtım kampanyası yapılmamıştı. Ancak gelin görün ki Orcion'daki ilk gün satış rakamı sadece 23. 162 adet oldu. Zaten birinci sırada yer almasını kimse beklemiyordu çünkü rakibi AKB48 den sonraki en favori kız gruplarından biri olan ve 48 familyası içinde gayet iyi satışlar yakalayan NMB48 grubuydu. Grup ilk gün 270.447 adetlik satışla 1. sırada yer aldılar ve hiç çabalamadan haftayı birinci bitireceklerini belli ettiler. İkinci sırada yer alan grup ise E-girl satış rakamı 32. 246 Jin'in hala bu grubu geçmek için şansı var. Netten gelecek satışlar yüksek olursa ve diğer günler satış rakamı kızlarınkinden yüksek olursa başarabilir. Bekleyip göreceğiz. Ben zaten HWU un tepki alışları ve hayranların da alımaya hazır olması nedeniyle gayet yüksek bir satış yakalayacağını ama diğer singlelarda belirgin bir düşüş olacağını da tahmin ediyordum. Bundan size bahsetmiştim ama bu rakam beni bile şaşırttı diyebilirim. Gerçi yetersiz olan çıkış parçasının bunda büyük etkisi var diye düşünüyorum. Şu durumda ilk gün satışlarındaki en kötü satış grafiğini elde etmiş görünüyor.


【赤西】  アイナル(3 HEY(4  Seas(2 Etern(4  BAND(2
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
火       *23,162 *73,856 *46,590 161,387 *90,615
水          7.938 *18,125 *21,314 *24,011 *52,033
木       ***,*** **8,578 *10,666 *10,850 *23,319
金       ***,*** **5,387 **6,843 **7,408 *14,761
土       ***,*** **3,715 **4,353 **5,761 *10,711
日      ***,*** ***,*** **3,102 **4,263 **8,097
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
推定売上. *23,162 109,661 *92,868 213,680 199,536
週間枚数. ***,*** 114,121 *97,148 217,236 211,010

İkinci gün de satış rakamlarında sıralama bozulmadı. Jin 7.938 adetlik satışla toplamda 31.100 adete ulaştı. E-Girls ise toplamda şu anda 44.836 adete ulaşmış durumda. Yani çok büyük bir mucize olmaz ise Jin'in 3. lüğü garanti gibi ama sanırım 2. liği alamayacak. Yine de netten gelecek satışları beklemek gerek. Maalesef bu kadar sık aralıklarla single çıkarması hayranlarının ceplerinin de duruma hazırlıklı olduğu anlamına gelmiyor :/ Keşke bu singleı bekletip albümü çıkardıktan sonra yeni yılda filmi gösterime girdikten sonra single çıkarsaydı daha iyi olacaktı sanki.

Jin'in sözlerini o çok beğendiğim şarkısı da... Uhm... Nasıl desem nakarat dışında şarkı hiç beklemediğim bir hale gelmiş. Nakarat bize sanki bir ayrılık şarkısından bahsediyordu ancak şarkının tamamının sözleri ortaya çıktığında bunun bir angry sex şarkısına dönüştüğünü gördük. One Last Time ın kast ettiği şey meğersem buymuş. O_o  Ayrılık seksi yani :P Yine de tınısı nedeniyle kendini dinlettiriyor ama fanları dahil kimse şarkının geldiği şu durumdan memnun değil. Keşke sözlere Zen ve Dominic katılmasaydı ve Jin kendisi yazsaydı. Zaten anladığım kadarıyla artık Dominic Jin için yardımcı söz yazarı gibi bir şeye dönüşmüş durumda. Forever şarkısında da sözlerde adı var. Neyse ki That's What She Said kadar kötü değil ama seviye yine düşmüş, yazık olmuş. Şarkının sözleri şu şekilde efenim,


Zaten millet her nedense şarkıya 2. TWSS olarak yaklaşıp tepki gösterdi ki ben nedenini pek anlayamadım. Tamam şarkıda şöyle diyor ayrıldığı sevgilisine onu terk ettiği için ne derse, ne yaparsa yapsın onu öyle güzel becerecekmiş ki onu bir daha asla unutamayacakmış. Hatta gelecekte onunla beraber olacak adam bile adını bilecekmiş. Basit sözler felan ama TWSS kadar kötü değil ve öyleymiş gibi davranan insanları anlamıyorum. Belli ki biten bir ilişki var şarkıda bahsi geçen ve adam da karşı tarafla ayrılmadan önce son kez beraber olup onda iz bırakmak istiyor. Sadece karşı tarafa onu engelleyemeceğini söylediği sıra sanırım insanları irrite etmiş ama ben o kadar da kafaya takmadım. Bu sözler Jin'e mi yoksa yazar olarak katkıda bulunan diğer kişilerden birine mi ait onu bile bilmeden Jin'i suçlamak biraz saçma olsa gerek. Ben şarkıyı her şeye rağmen sevdim ve bu kararım değişmeyecek.

Bu arada geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan 2012 Japonicana Tour DVD si ise gerçek bir hayal kırıklığı oldu ki zaten bu beklenen bir şeydi aynı yemeği ısıtıp tekrar önlerine koyarsan herkes yemez yani. Blue-Ray olarak toplam 5.672 adet, DVD olarak toplam da 9. 715 adet satarak her iki chartta da 4. sırada toplam chartta 8. sırada yer aldı.


Ikuta Toma'nın Takeshi Mike'ın son filmi olan Mogura no Uta Sennuu Sosakan REIJI (Mole's Song) da rol aldığından size daha önceden bahsetmiştim. Filmin ilk traileri yayınlandı. Ikuta filmde bakire bir polisi canlandırıyor XD Filmin bir sahnesinde bir arabanın üzerinde sadece bir parça kağıtla bağlanmış olduğunu görüyoruz. Johnnys içinde aktör bazında uluslararası ses getirecek yetenekler sivrilmeye başladı. Önce Kame'nin Ore Ore'si, sonra Jin'in 47 Ronin'i ardından da Ikuta'nın Mole's Song'u gelecek. Ki kesinlikle eminim Takeshi Mike'in filmi olduğu için uluslararası gösterim şansı da bulacaktır bu film. Ayh gururlandım lan! 

Filmin resmi sitesinden traileri izleyebilirsiniz : http://mogura-movie.com/trailer.html


İnstagram sağolsun Ikuta ve Ogiru Shun'un hala birlikte takıldıklarını öğrenebiliyoruz. XD Yukarıdaki resimde Jay-z /Justin Timberlake New York konseri sonrasında Ogiru, eşi ve Ikuta'yı bir grup arkadaşlarıyla poz vermiş olarak görüyoruz. Ayrıca geçen 24 Hours programında da Matsumoto'ya bir video göndermişti Ikuta :) Hala eski arkadaşlıklarını devam ettirdiklerini görmek çok güzel. Bu arada öğrendiğim kadarıyla Temmuz ayında Ikuta'nın erkek kardeşinin bir kız bebeği olmuş. Yani anlayacağınız amca olmuş, yakışır :) 


Ünlü yönetmen Steven Spielberg geçtiğimiz Cannes Film Festivali'nde ödül alan Hirokazu Koreeda'nın  " Like Father, Like Son " filminin remeakeini yapmaya karar vermiş.Aynı zamanda Cannes'ta juri başkanlığı da yapmıştı Spielberg demek ki filmden gerçekten çok etkilenmiş. Ama sormak istiyorum zaten " mükemmel " i varken kopişini yapmaya ne gerek var?  Bari sen yapmasaydı Spielberg :P DreamWorks stüdyoları filmin haklarını almışlar ancak yönetmenliği Spielberg'in yapacağı kesin değil. Ancak onun bu projenin içinde yer almak istediği söyleniyor.


X JAPAN grubunun lideri Yoshiki "YOSHIKI CLASSICAL" adıyla çıkardığı albümü ile ülkesinde 20. 190 adet satarak Oricon'u 4. sırada tamamladı. İtunes satışlarında ise 10 ülkede 1 numara yer almayı başardı. Uzun zamandan sonra ilk kez Music Station'a katılan Yoshiki epey heyecanlı görünüyordu. O gün programa katılan bütün sanatçılar onunla poz vermek için sıraya girmişler. Yukarıda Kyary Pamyu Pamyu ve Perfume grubu ile resimlerini görüyoruz. Performansında o yağmuru neden yağdırdıkları hakkında hiçbir fikrim yok yağmasaydı daha iyi olabilirdi ama işe nostalji katacağız diye bayağı kasmışlar :P

YOSHIKI - Forever Love piano version : http://v.yinyuetai.com/video/774712


Bu seneki Best Jeanist Arashi grubunun üyelerinden Aiba Masaki oldu. En yakın rakibi olan Fujigaya Taisuke'ye 10binden fazla oy farkı atarak birinciliği alan Aiba böylece 3. birinciliğini elde etmiş oldu. Bayanlarda Kuroki Meisa birinciliği Rola'ya kaptırırken grup dalında Kore'li grup Girls Generation (SNSD) birinciliği aldı. 



Japonya'da satışa sunulan yukarıdaki kotlar olay oldu. Çünkü bu kotlar ERKEKLER için yapılmış. XD Ne ima etmeye çalışıyorlar aceba? Bizim erkeklerimizinkiler işte buna bile sığacak kadar küçük mü? Puehhaua XD Ancak don olabilecek şeyleri şort? diye satıyorlatmış. Gerçekten bunları alıp giyecek erkekleri görmek istiyorum. Satış sitesindeki haber yorumlarına canı gönülden katılarak " Senin neyin var Japonya? " demek istiyorum. XD 



Music Bank KBS kanalından sonra TRT de yayınlanacak. Böyle bir olasılıktan uzun zamandır bahsediyorlardı ama gerçekleşiyor arkadaşlar. Gidemeyenler veya KBS kanalındaki yayını kaçıranlar 5 Ekim Cumartesi gecesi 22:30 da TRT Müzik kanalında yayınlanacak konseri kaçırmasınlar. KBS kanalındaki yayından daha kısa olmasının nedenini böylece izleyip öğrenebiliriz. Kim bilir neleri kestiler :P Bu arada teaser reklamı da tam kopmalık. EMLAK nedir abi? XD

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=PTRXWxupk8Y&feature=youtu.be


Haberlerim şimdilik bu kadar. Uzun zamandır haberleri Kame dışında biriyle bitirmemiştim. Bu kez haberlerimizde de yer alan Ikuta Toma'nın son resimleriyle haberlerimizi noktalıyorum bys bysss :)


3 yorum:

  1. Emiğin için teşekkürler.Harika haberler gerçekten.Kamenin dizisi başlamadan skandallar patlak veriyor.Bu tabiki grubu etkiler.Ben kokinin o pozu karşındaki int yayar diye düşüncesi olarak çektirdiğine inanmıyorum güvendiği biridir ,kesin yani bir komploya kurban gitme olasılığı var.Nakamaru ve ueda programlara katılıyor.Kokiyi neden katmamışlar tüm dertleri demekki onunla.Ben anlamıyorum jin in yaptıkları bir bir örtülüp kattunun açıkları aranıyor.Maksat kesinlikle imajlarını bitirmek jin in iyi çocuk olduğunu göstermek.Görmesinler o günleri inşallah amin:)Gel gelelim film konusuna.Takayuki Yamada dehşet bir oyuncu her kalıba uyabiliyor hayranıyım Toma Ikuta çok sevimli buluyorum çokta güzel oynar filmlerinin fragmanını izledim kesinlikle çok uyumlular başarılı olacaklardır oguri shun ah beni eviliğiyle yakmış ünlülerden bir tanesi daha karısını sevdiğini inanmıyorum çünkü hem ondan büyük görünüyor ki büyük zaten hemde güzel değil herşey para anlayacağın:).Ikuta toma resimleri harika.Ben kame ile de oynamalarını istiyorum.çok eğlenceli geçerdi set araları film ve dizileri:)Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koki uzun zamandır bu tarz resimlerle ortalıklarda görünmüyordu. Ancak büyük ihtimalle kafası güzelken çekilmiş bu resim yüzünden grubunun aktiviteleri askıya alınmışsa bu eminim en çok Koki'yi üzmüştür. Çünkü onun KAT-TUN a ne kadar çok değer verdiğini en iyi biz hayranlar biliyoruz. Oguri'nin karısı çok sıska ya O_o Bir deri bir kemik adeta ama güzel kadın şimdi inkar etmemek lazım. Üstelik çok uzun zamandır birliktelerdi, sevmiyor olsalar bunca zaman birlikte olmazlardı diye düşünüyorum. Ikuta ve Kame'yi bir prejede görmeyi inan ben de çok istiyorum. Komedi veya aksiyon olabilir ikisine de çok yakışırlar <3

      Sil
  2. Kokisiz nasil devam edecekler :(

    YanıtlaSil