3 Mart 2014 Pazartesi

Akanishi Jin Johnny's den Ayrıldı!!!


İki gün önce Tokyo Sports gazetesinin ortaya attığı iddia bugün itibariyle Akanishi Jin'den gelen resmi açıklamayla kesinlik kazandığı için sonunda haberlerimi yayınlıyorum. 28 Şubatta kontratı biten Akanishi Jin kontratını yenilemek istememiş. Henüz yeni menajerliğine girdiği Iijama Michi tarafından ikna edilmeye çalışılsa da Johnny " Bu kaçınılmazdı. " şeklindeki kabullenme ile Johnnys şirketinin de kontratı yenilememe konusunda onunla hem fikir olduğunu ifade edince şirket ve Jin'in yolları ayrılmış. Jin'in açıklamasına göre Johnnys onun Japonya'daki kariyerine odaklanmasını isterken Jin denizaşırı kariyerine odaklanmayı istiyor, bu yüzden de gelecek planları konusunda şirketiyle anlaşamıyormuş. Bugün Jin resmi twitter, resmi facebook ve bugün açtığı resmi instagram hesabından açıklamasını yayınladı.



FACEBOOK HESABI

TWİTTER HESABI

JINSTAGRAM HESABI

Jin şu anda hala Warner Bros'un sanatçıları arasında ve sanırım anlaşması da devam ediyor. En azından Nisan ayında yayınlanacağı açıklanan Club Circuit Tour Concert DVD/Blu-ray 1 Nisanda piyasaya sürülecek. 2 Nisanda ise 47 Ronin DVD si piyasada olacak, Japonya'da 6 Nisan'da piyasaya çıkacak. Konser DVD si büyük ihtimalle Warner tarafından piyasaya sürülecek. Warner'den gelen açıklama " Henüz Akanishi Jin'in gelecek planlarıyla ilgili bir görüşmemiz olmadı. " şeklinde.

Bir kere daha sizlere doğru haberler ulaştırmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum. XD Çok uzun zamandır devam eden Jin'in ayrılacağına dair söylentilere ve dedikodulara burada yer veriyordum. Tıpkı daha önceden onun KAT-TUN dan ayrılışı, Pi'nin NEWS'ten ayrılışında olduğu gibi bir kere daha haklı çıktım. Demek ki takip ettiğim kaynaklar gerçekten iyi kaynaklar. Her açıdan açık kapılar bırakarak haberleri versem de sonuçta Jin şirketten ayrıldı. Hayranları şu anda coşkulu bir kutlama içindeler. Sonunda özgür, o kafesten kurtuldu vs şeklinde sevinçler içindeler ama bence büyük bir yanılgı yaşıyorlar, tıpkı Jin'in içinde olduğu yanılgı gibi.

Jin'in aklı hala Amerika marketinde. Üstelik dili bu konuda yanmışken bile hala o bu markete girmeyi hayal ediyor. 30 yaşına gelmiş biri olarak bence onun yapması gereken müzikal kariyerden çok aktörlük kariyerine odaklanması olacaktır. Daha önce de defalarca kez yazdım, şu anda Hollywood'da Japon aktör eksikliği var. Bunu değerlendirerek seçmelere girebilir. Ufak tefek hatta büyük roller de kapabilir. Müzikal olarak da hala Warner'in bünyesinde çalışıp yılda birkaç single çıkarıp kendi kemik hayran kitlesine satabilir ki şu andaki rakamları 40 bin civarında, bu da çok kötü bir rakam sayılmaz. O çok meşhur Pamyu Pamyu bile 50 bin sattı son singleında. Şu anda Jin'i akıllıca yönlendiren kimse yok. Japonya'da sahip olduğu kötü imajla çok büyük şeyler yapamayacaktır bundan sonra. Çocuğuyla ilgilenip aktörlük kariyerine eğilmesi onun için en doğru şey olacaktır diye düşünüyorum. Şu ana kadar Jin konusunda ön gördüğüm ve düşündüğüm her şey gerçek oldu. Umarım benim düşündüğüm şekilde hareket eder yoksa işi gerçekten zor. Birkaç şarkı satmak dışında tamamen eşine bağımlı bir hayat sürecektir aksi durumda. Vereceği kararları ben de merakla takip edeceğim.

Jin'in ayrılması sonrasında elbette ki hayranlar Tanaka Koki'nin twitterini de soru yağmuruna tutmuşlar. Koki de sonunda bir açıklama yapmak zorunda kalmış. Jin konusundaki haberleri herkesle birlikte öğrendiğini ve şaşırdığını söylemiş. Bunun onunla bir ilgisi olmadığını ve herhangi bir bela istemediğini üstüne basarak belirtmiş. Jin'in hayranlarının onu desteklemeye devam etmelerini rica ederken ona şans dilemiş ve gizlice onu destekleyeceğini yazmış. Bazı fanlar Koki ve Jin'in düet yapacaklarını falan hayal ediyorlardı, bu da onlara verilmiş bir yanıt oldu sanırım. Koki'nin bir ajansla anlaştığına dair söylentiler var. Bu yüzden şu anda müzik çalışmalarına ve şarkı yazma aşamalarına ağırlık vermiş durumda. Koki her ne kadar kötü bir imaja sahip olsa da Jin'den daha fazla şansı olan biri gibi duruyor şu anda, en azından Japonya pazarında.

Johnnys'den ayrılmak elbette dünyanın sonu değil. Belki Kusano bir şey yapamamış olabilir ama ONE OK ROCK un solisti Taka'nın da Johnnys'ten ayrılan bir yetenek olduğunu belirtmeliyim. Ayrıca bir de Mori isimli bir yetenek vardı bıraktıktan sonra Japonya'nın sayılı motor yarışçılarından biri oldu. Yani Johnnys'ten sonra hayatta kalmak zor ama imkansız değil. Bakalım bu iki eski KAT-TUN üyesi neler yapacak. :)


23 Şubat'ta Kamenashi Kazuya'n ın doğum günü kutlamaları vardı. Ben de her zamanki gibi diğer blogumda yazdığım doğum günü postuyla bu güzel günü kutladım. :) Daha önceki doğum günü postlarımda Kame'nin bilinmeyen özelliklerinden detaylıca bahsetmiştim. Beysbol aşkından ve hobilerinden sonra bu postumda ailesi hakkında sevenlerine bilgi verdim. Merak edenler için DOĞUM GÜNÜ POSTU

Kame'nin Joker Game filminin çekimleri biter bitmez yeni filmi olan Vancouver no Asahi'nin çekimlerine başladı. Aslında Kame bu filmde başrol değil ama bu bir takım filmi dolayısıyla onun rolü de oldukça önemli hatta bayağı bayağı ön planda tutuluyor. Sanırım küçücük bir rol bile olsaydı Kame bu güzel beysbol filminde rol almak isterdi. XD Çekimlere Hummer marka cipiyle gelmesi bile olay oldu zaten :) Çekimlerin yapıldığı kasaba baba tarafından büyük anne ve babasının yaşadığı yer olan Kame büyük babasıyla yan yana yürürken görülmüş ve ona inanılmaz derece benzediği söyleniyor. Zaten babasına benziyordu bu duruma şaşırmadım. :)

FİLMİN RESMİ SİTESİ

Vancouver no asahi İMDB


Kame'nin hayranı olduğu bilinen ve bu sayede Kame'nin de haberdar olduğu ve nihayetinde Hang Out'ta arayarak konuştuğu Tower Records menajerlerinden biri kendi sorumlu olduğu mağazada Kame'nin doğum günü için hayranlarının mesaj bırakabilmeleri için bir pano hazırlamış. Kendisinin uchiwayla poz vererek katıldığı bu güzel etkinliğe hayranlar da mesajlarını bırakarak katılmışlar. Menajer Kame'nin mağazaya gelip panoyu incelemesini hayal etse de Kame'nin çekimleri nedeniyle buna vaktinin olduğunu hiç sanmıyorum. Ama yine de güzel bir jest :)


Kame son kez Batam hava alanında görüntülendi. Doğum gününde ülkesine geri dönen uçaktaydı. Hava alanında onu uğurlayan fanlar doğum gününü kutlayan mesajlarla bağırınca Kame ilk kez bu zamana kadar onu hava alanında görüntüleyen hayranlarına yapmadığı şeyi yapıp geri dönüp bakmış ve onlara el sallamış. <3 Hele o ilk fotoda neredeyse adamla göt göte oturduğu halde onun resmini çekme cesaretini gösteren fana da hayretler içinde kaldım valla. Ben olsam şu anda o yayılmış kucaktaydım pgpfhğfgphfgph <3 XD


Yukarıdaki pasta Myojo dergisinin Kame için hazırladığı hem doğum gününü hem de Joker Game'in çekimlerinin bitişini kutlamak için hazırlattığı pasta. :) Ayrıca GOING ekibi de tamamen çileklerle süslü bir pasta yaptırmış ve bunu twitter hesaplarından paylaşmışlardı. Bu pasta o hafta yok satmış gelen bilgilere göre XD


Kanjani8 aynı zamanda Ikuta Toma'nın son filmi " Mole's Song " un da them parçası olan " King Of Otoko " singleı ile Oricon chartı 1. bitirmeyi başardı. Toplamda 352.888 adetlik satış yapan Kanjani böylelikle kendilerinin daha önceden 348 bin olan bir singleda ulaştıkları en yüksek satış rakamını da aşmış oldular. 2. ve 3. haftalık satışlarla 400 bine ulaşacaklarını tahmin ediyorum ki bu Kanjani için gerçekten çok önemli bir rakam olacak.

Arashi'nin Bittersweet singleı 2. haftasında 42.896 adet satarak 554.592 adete ulaştı.

Öte yandan AKB48 Oshima Yuko'nun son kez merkezde yer aldığı son singleı " Mae Shika Mukanee " ile ilk gün 970.413 adetlik bir satış rakamıyla Orcion'da 1. sırada yer aldı. Kuşkusuz bu satış rakamıyla da haftayı birinci bitirecektir.

Ikuta Toma demişken geçtiğimiz haftalarda Arashi grubunun yarışma programı VS Arashi'ye " Mole's Song " filminin castıyla birlikte katılan Ikuta ile eğlenceli bir yarışma gerçekleştirdi. Ikuta ve Arashi grubu üyelerinin çok samimi olmadıklarını gözlemledim. Matsujun'la iyile ve rahatlar ama diğerleriyle çok yakın değiller sanırım. Matsujun'un Ogiri ve Ikuta kankicikleri oluyor. Elbette hiç biri Ikuta için bir Yamapi olamaz belki ama Jin'de Ikuta'nın yakın arkadaşı değil ona bakarsanız. :)

IKUTA TOMA VS ARASHİ



Jang Geun Suk sonunda üniversiteden mezun oldu. Yamulmuyorsam neredeyse 2006 dan beridir ertelemeli olarak üniversitede okumakta. Mezuniyet töreninde oldukça heyecanlı ve mutlu görünen Jang sonunda da şapkası fırlatırken kendiside havaya zıplamak suretiyle sevincini ortaya koymuş. XD Rektör tarafından bu süre zarfında üniversiteye yaptığı bağışlar için de (anladık danışıklı dövüş yapmışsınız da böyle göze sokmasaydınız bari) ayrıca bir plaket almış.


Lee Seung Gi' nin  hayranları uzun bekleyişlerinin sonunda yeni dizisine kavuşacaklar. Bu kez kadro gerçekten güzel. " You're All Surrounded " adlı dizide oynayacağı kesinleşen Lee Seung Gi'ye en son Reply dizisinde izlediğimiz Go Ara ve Greatest Love dizisinde baş rolde seyrettiğimiz Cha Seung Won eşlik edecek. Hatırlarsanız ikisi Greatest Love'da minik bir sahnede rol almış, Lee Seuıng Gi konuk oyuncu olmuştu. Dizide Seung Gi 150 IQ ya ve fotoğrafik hafızaya sahip ancak sivri dilli genç bir polisi canlandıracak. Cha Seung Won polis ekibinin şefini, Go Ara ise yeni başlayan bir dedektifi oynayacak. Merakla beklenen yeni dizinin ilk bölümü Nisan sonu SBS kanalında 5 Mart da yayına girecek.



F.T.Island grubunun lideri Lee Hong Gi internetteki gelişimine devam ediyor. Son olarak kendisine bir instagram hesabı açtı. Eğer takip etmek istiyorsanız,

LEE HONG Gİ İNSTAGRAM


Ünlü oyuncu Sato Takeru'nun evli bir başka bayan oyuncu Ryoko Hirosue birlikte olarak bir aldatmaya ortak olduğu iddia edildi. Bayan oyuncunun Takeru'nun apartmanına girip sabah çıkışının görüntülendiği söylenen olayda Ryoko hemen iddiaları ret etti. Gazetenin abartması olduğunu söyleyen oyuncu birlikte aynı projede yer aldıktan sonra iyi arkadaş olduklarını, o gece de bir kutlama yaptıklarını ancak çok içmesi nedeniyle kafası ayılana kadar dokuz saat kadar orada uyukladığını söylemiş. Takeru'nun ajansı da " Ryoko-san iyi bir sempai ve Sato'ya çok yardımcı oluyor sadece o kadar. " şeklinde bir açıklama ışık hızında yayınlanmış.


Bir derginin oylama sonuçlarına göre en fazla sevilen ve nefret edilen Johnnys üyeleri listelenmiş. Gerçi artık Jin'i bu listeden çıkarabiliriz ama oylama sırasında hala şirketin bir üyesiydi. :) Sıralamalar şu şekilde,

En Nefret Edilen İdoller (Parantez içinde geçen seneki sırası)

1. Kimura Takuya 281 Votes (2nd)
2. Akanishi Jin 231 Votes (1st)
3. Nakai Masahiro 114 Votes (3rd)
4. Kondo Masahiko 58 Votes (4th )
5. Kusanagi Tsuyoshi 43 Votes (7th)
6. Morita Go 32 Votes (8th )
7. Ninomiya Kazunari 27 Votes (Not included last year)
8. Nagase Tomoya 25 Votes (Not included last year)
9. Kamenashi Kazuya 25 Votes (5th )
10. Inagaki Goro 23 Votes (Not included last year)

En Sevilen İdoller

1. Sakurai Sho  107 Votes(1)
2. Kimura Takuya 88 Votes(5)
3. Nakai Masahiro 85(9)
4. Matsumoto Jun 76 Votes (Not included last year)
5. Ohno Satoshi  71(3)
6. Okada Junichi  63 Votes(Not included last year)
7. Kamenashi Kazuya 50 Votes(10)
7. Aiba Masaki    50 Votes(2)
9. Inohara Yoshihiko 49 Votes(Not included last year)
10. Kusanagi Tsuyoshi 47 Votes(Not included last year)
10. Yamashita Tomohisa    47 Votes(7)


Eveettt haberlerimiz bu kadar. Jin'in ayrılışını herkes farklı şekilde kutluyor. Ben de postumu iki farklı tepkiyle kapatıyorum.

Jin'in hayranları



Ben



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder