9 Nisan 2014 Çarşamba

KAT-TUN Yeni Konser DVD si ile Geliyor!!!


Merhabalarrr~ İki haftalık aradan sonra dopdolu bir gündemle karşınızdayım efenimmm~ KAT-TUN dan özlemle beklediğimiz müjdeli haber geldi! Bir single değil ama 2013 Countdown konserlerinin son günü yani 31 Aralık'ta yapılan kayıt DVD olarak çıkacak. Yayyy~! Mayıs'ın 14 ünde piyasada olacak DVD çoktan ön siparişe açıldı. Bir an önce siparişini verip sevdiğiniz gruba desteğinizi gösterin ;) Üstelik bu KAT-TUN un ilk Countdown DVD si olacağı için hayranları için de özel bir anlam taşıyor. Satışlar iyi olursa bakarsınız bu senenin sonunda bir Countdown konserleri daha alırız *_* Ne yazık ki DVD sadece tek bir versiyon halinde çıkıyor. Bir de limited edition var ama 40 sayfa photobook içeren bu versiyonun kısa sürede tükeneceğini düşünüyorum.

Tracklist şu şekilde,


En başında Phoenix, Fire and Ice ve GIMME LOV gibi şarkıları canlı dinleyeceğimiz için seviniyorum. Bu performanslarını tanıtım programlarında parça parça görmüştüm ve o kadarına bile bayıldım. Ayrıca Red Sun gibi debutlarından önce seslendirdikleri şarkılara da yer vermişler ki bir kuple dahi olsa bunları dinlemek harika olacak. DVD yi sipariş verebileceğiniz linkleri veriyorum ama unutmadan hatırlatayım sadece CDJapan ve Yesasia'dan yapacağınız alışverişler grubun haftalık toplam satışına ekleniyor. ;)

CD JAPAN

YesAsia


Bir diğer güzel gelişme de KAT-TUN un üyelerden Nakamaru'nun yeni dizisinin them parçasını seslendireceğinin açıklanması oldu. " In Fact " isimli şarkı bizim yeni sinlge için ümitlerimizin yükselmesine neden oldu diyebilirim. Zaten " Belive in Myself " daha önce açıklanmıştı. Yani 2 şarkı daha ve bir de Kame'nin solosu eklenince yepyeni bir single gelebilir bence *_* 


KAT-TUN unun sunuculuğunu üstlendiği Shounen Club Premium Show 16 Nisan'da yayınlanacak. Çekimleri tamamlanmış. İlk bölümün konukları Tackey ve Tsubasa. Uzun zamandır Kame ve Tackey'i yan yana görmemiştim. Bu gerçekten güzel olacak. Ayrıca bir de sevilen bir komedyenle de sohbet edecekler. KAT-TUN da bu programda Real Face özel versiyonunu seslendirecekmiş. Merak ettim bu versiyonu. Merakla programı bekliyorum. Ayrıca KAT-TUN un televizyon programı KAT-TUN no Sekaiichi tame ni naru tabi' nin çekimleri de yapıldı. Bu kez çekimler Okinawa'da yapılmış. 18 Nisan'da yayınlanacak 2. bölümü elbette sabırsızlıkla bekliyoruz. Nisan güzel bir ay oldu bizler için^^ Bir tek yeni single haberi gelmedi o da gelse harika olacaktı. Ayrıca Ueda'nın da saçlarını sarıya boyattığını öğrendik. Büyük ihtimalle bu yeni bölümde onu sarı saçlarıyla göreceğiz. Yukarıdaki resme baktım fena değil ama bence siyah saç ona daha çok yakışıyor. KAT-TUN un programının 1. bölümünü hatırlamak isteyenler için İngilizce alt yazılı olarak linkini de vereyim ;)

KAT-TUN no Sekaiichi tame ni naru tabi 1. Bölüm


Kame'nin yeni reklamları sıra sıra gelmeye devam ediyor. Solio reklamlarına bir yenisi eklendi. Bu kez Kame " MR. Solio " olarak anılıyor ki bu bence dikkat çekici. Solio'nun sadece reklamlarını üstlenmemiş, marka yüzü de olmuş gibi. Reklamda Kame'nin bir sarışın bir de devasa bir zenci tarafından esir alınmış görüyoruz. Bu düşmanlar Mr Solio'yu arabadan vazgeçirmeye çalışıyorlar. Ama reklamın sonunda kendilerini arabaya hayran buluyorlar. XD Reklam o kadar ilgi gördü ki yayınlandığı gün Twitterde trend oldu XD Kame'nin Joker Game'de bir casusu oynadığını biliyoruz. Solio'dan da bu konuda açıklama geldi. Onlar da reklamın casusluk imajı çerçevesinde çekildiğini ve Kame'nin yabancı diğer oyuncularla İngilizce konuştuğunu söylemişler. Kerata alışıyor galiba İngilizce'ye XD


SOLİO CM


Kame'nin bu senenin sonunda gösterime girecek bir diğer filmi Vancouver no Asahi hakkında sonunda bazı bilgiler ve kamera arkası görüntüler geldi. Joker Game sır gibi saklanıyor şu anda ama sanırım bu film daha büyük bir promosyon alacak. Şimdiden başladıklarına göre... Kame'nin kısacık saçları ve ona birkaç beden büyükmüş gibi gelen üniformaları içinde aynı çocukluk resimlerindeki haline benzediğini düşünüyorum. Diğer rol arkadaşlarıyla da iyi anlaşıyor gibi görünüyor. Sanırım bu ay sonuna doğru Amerika'da yapılacak çekimler için oraya gidecek. Amerika'daki hayranlar tetikte^^

Vancouver no Asashi

Vancouver no Asashi


Akanishi Jin ve Meisa Kuroki evliliğindeki çatırtılar artık söylenti kulislerini geçti gazete ve internet haber sitelerine sıçradı. İlk olarak çıkan haberde Meisa'ya basın toplantısında sorulan bir soru ana başlığa taşınmış. Evliliklerindeki maddi paylaşım üzerine gelen soruya Meisa evliliklerinin başından beri Jin'le kazançlarının ayrı olduğunu söylemiş. Zaten çok büyük ihtimalle evlilik anlaşması yaparak evlendiklerini düşünüyorum. Çocuk için belirli bir süre evli kalma konusunda anlaşmış olmalılar. Bu da iddiaları doğruluyor. Zaten hayattan beklentileri bu kadar farklı olan iki insanın mutlu olabileceğini hiç beklemiyordum. Jin bence ikinci evliliğini yaparsa Amerika'lı biriyle veya melez biriyle yapacaktır.

HABER


Akanishi Jin'in ise geçen sene verdiği club konserlerinin DVD si piyasaya çıktı. Club Circuit DVD si Oricon'u hem DVD hem de Blu-Ray dalında 3. sırada tamamladı. DVD dalında toplamda 10.653 adet,  Blu-Ray dalında ise toplamda 6.354 adet sattı. Toplamda 17.007 adet satmış oldu. DVD yi seyreden hayranların pek çoğu hayal kırıklığına uğramış durumda. Özellikle de yukarıdaki sahne fanlardan çok tepki çekti. Jin eline aldığı kamerayla hayranlarının coşkusunu çekiyor ve derken kamerayı ön sıradaki bir bayan hayranının göğüslerine odaklıyor. Sersem... Başka diyecek söz yok yani. Bazı fanlarının da salakça kız o şekilde giyinmişse zaten dikkat çekmek istiyordur falan diye bik biklenmeleri yok mu hepsinin ağzını kürekle dağıtmak gerek. Bayan kendini güzel hissedeceği şekilde giyinmiş. Bu onun onca insanın içinde bu şekilde rencide edilmesini gerektirmez. Jin hakkındaki hayal kırıklığı serisine bir tane daha eklemiş oldu. Hep daha fazlasını yapamaz diyorum ama her seferinde beni şaşırtıyor ne yazık ki...


Bugün Yamapi'nin doğum günü efeniiimm~ Happy Birthday Yamapi diyoruz. Jin de twitterinden ilk kez bir arkadaşının doğum gününü kutlayan mesaj attı hatta iki tane attı. Koki'nin Kame'nin doğum gününü kutlamasının ardından Jin'in böyle bir şey yapması çok manalı buluındu. XD Öte yandan Johnny-san ilk keza Jin hakkında açıklama yaptı. Jin'in yetenekli bir şarkıcı olduğunu söyleyen Johnny eğer eşiyle iyi bir ilişki kurabilirse her şeyde başarılı olabileceğini düşündüğünü söylemiş. İçten içe yaşlı adamın Jin'in bunda bile dikiş tutturamayacağını hissettiğini düşünüyorum. Yine de eğer o arkasında durmasaydı bence Jin'in kariyeri yıllar önce biterdi.


Arashi grubunun yeni singleı GUTS un coverleri yayınlandı. Bu single üyelerden Ninomiya Kazunari'nin yeni beysbol konulu dizisinin them parçası çıkışlı olduğundan olsa gerek coverler bu şekilde. Pek beğenmedim aslında. 30 Nisan'da piyasaya olacak single ile SMAP ile arasındaki farkı biraz daha kapatacak Arashi. Bu arada son singleları Bittersweet 7. haftasında 2.233 adet, 8. haftasında 1.479 adet satarak toplam satışı 583.732 adete ulaştırdı.

Kis-My-Ft2 grubunun best albümü HIT HIT HIT 217.860 adetlik satışla Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardı. Son günde eklenen internet ve küçük dükkan satışlarının büyük katkısı olduğu görülmekte. Bundan önceki albümlerine çok yakın bir satış rakamını bu sayede tutturmayı başardılar. Albüm 2. haftasında 26.177 adet satarak toplam satışını 244.037 adete yükseltti. 3. haftadan gelecek satışlarla en iyi satan albümleri olacak bu albüm.


【KisMy】   HIT(3  Good(3   1st(4
━━━━━━━━━━━━━━━━━━
火      107,457  121,441  143,045
水      *42,197  *52,821  *51,266
木      *19,971  *17,200  *20,565
金      *13,776  *11,943  *14,022
土      *11,662  **8,861  **8,899
日      *10,118  **7,399  **8,086
━━━━━━━━━━━━━━━━━━
推定売上 217.860  219,665  245,883
週間枚数 ***,***  222,155  253,807


Kanjani8 in King Of Otokosu 6. haftasında 1.394 adet satarak toplam satışını 385.173 adete ulaştırdı. Bu arada Kanjani8 bu sene 24 Hour isimli yardım programının sunuculuğunu manken/oyuncu Anne Watanabe ile birlikte üstlendi. 24 saat süren yayın boyunca telefonla bağış toplayan bir programı geçen sene Arashi grubu sunmuştu.

Kanjani8 cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. 3 ay ard arda single çıkaran grup Nisan'ın 30 unda geçen seneki konser turları olan Juke Box'un DVD sini çıkarmaya hazırlanıyor. Bakalım Arashi kadar çok satmayı başarabilecek mi? Bu yaz gösterime girecek olan Eigth Ranger 2 filminin de traileri geldi. Filmde Kanjani8 grubuna AKB48 grubundan ayrılan en meşhur hanım kızımız Maeda Atsuko eşlik ediyor.


AKB48 kızları yeni seçim dönemine geldiler. Bir sonraki singleları seçim kartlarıyla çıkacağı için %100 1 Milyondan fazla satacaktır. Bu arada AKB48 grubuna alternatif olsun diye çıkarılmış Nogizaga46 grubununj yeni singleı 457.857 adetlik satışla Oricon'u 1. sırada tamamladı. Üstelik bu onların şimdiye kadar ki en yüksek single satış rakamı oldu. Neredeyse yarım milyona dayanmışlar.

Kpop un ünlü gruplarından B.A.P ın No Mercy Japonca version singleı ilk haftasında 40.026 adet satışla Oricon'u 2. sırada tamamladı. Bu onlar için gerçekten çok iyi bir satış rakamı. Aynı hafta çıkan F.T.Island'ın yeni Japonca singleı ise 22. 197 adetlik satışlar Oricon'u 5. sırada tamamladı. 

Geçtiğimiz sezonun en sevilen dizilerinden biri olan " Emergency Couple " 8 ülkeye satılmış durumda. Amerika. Japonya, Çin, Hong Kong, Tayland, Vietnam, Endonezya, Mynmar ve Kamboçya'dan bazı kanallar diziyi satın almışlar. "You Who Came From the Stars." dizisinden sonra en fazla ilgi gören dizi durumunda şu anda alıcılar arasında. Bakalım belki TRT bu diziyi alır böyle hastaneli falan bakalım.


Japonya'da sevilen yeni bir grup Youtube'un ünlü Reaction kanalı tarafından irdelenmiş. 14 yaşındaki iki üye bir de 16 yaşındaki üyeden oluşan Baby Metal hard metal, Jpop, punk, rap gibi değişik müzik tarzlarını aynı şarkı içinde eritme gibi değişik bir tarza sahip ilginç bir grup. Genç Japonların müziğe ilgi duymalarını sağlamak için kurulmuş. Tepkileri eğlenerek izledim ben. Grup hakkında bilgi almak ve tepkileri görmek için,


Fanların merakla beklediği ama beklentilerin çok yüksek olması yüzünden hayal kırıklığa uğrama potansiyelinin de çok yüksek olan Shingeki no Kyojin ( Attack on Titan ) uyarlamasının kadrosuna katılan ilk isim belli oldu. Sevilen oyuncu Miura Haruma'nın kadroya katıldığı açıklandı ancak henüz hangi  rolü üstlendiğine dair bir açıklama yok bu yüzden spekülasyondan devam ediyor. Kimilerine göre Eren, kimilerine göre Levi kimilerine göre ise Jean karakterini canlandıracak. Bana da nedense Jean uygun olur gibi geliyor zira onu ne Eren ne de Levi olarak hayal edemiyorum.


Başka bir spekülasyon da Levi karakterini oynayacak oyuncu ile ilgili yapılıyor şu anda. Gezinen isim ise Shota Matsuda ancak karakterin Eren karakterinden daha kısa olması sorun yaratacak gibi görünüyor. Çünkü Shota 1.81 iken Miura'nın boyu 1.78 neredeyse aynı boydalar hatta Shota biraz uzun.


Oguri Shun'un üçüncü nesil Lupin'i canlandırdığı yeni Lupin filminin karakter posterleri yayınlandı. Eğer bir boşanma gerçekleşirse Meisa'nın bu filmdeki seksapel rolü sayesinde eski güzel günlerine dönme ihtimali olabilir gibi görünüyor. Oguri'nin varlığı yeni Lupin filmine ne kadar seyirci getirecek göreceğiz.


Şimdi de toparlama Kpop haberlerine gelelim~ Super Junior M in yeni çıkış parçası Swing Çin'in vide sitesi Weibo'da 100 tam beğeni puanı almayı başararak kendi rekorunu kırdı ki bunu başarmak o kadar kolay değildir arkadaşlar. Tebrik ediyoruz.

2NE1 grubunun resmi facebook sayfası 7 milyon üyeyi geçmiş. Takipçileri olmak isterseniz Facebook sayfalarına üye olabilirsiniz.

Kore'de bizim " Biri Bizi Gözetliyor " frormatındaki yeni programı " Roommate " e katılacak olan ünlüler açıklandı. Ünlülerin aynı evde yaşayacağı Roommate programının tam kadrosu ve teaserı yayınlandı! 2NE1 Park Bom, EXO Chanyeol, After School Nana, Lee Dong Wook, Shin Sung Woo, Seo Kang Joon, Park Min Woo, Lee So Ra, Song Ga Yeon, Hong Soo Hyun ve Jo Se Ho aynı evi paylaşacaklar.

Sports Seoul Girls' Generation Tiffany ve 2PM's Nichkhun'un birlikte görüntülendiği resimleri yayınladı. İkili 4 aydır sevgiliymiş. Fanlardan oldukça kötü tepkiler alan ikilinin ilişkisi ne yönde ilerleyecek merak ediyorum. Girl's Generation fanları çok tepki gösterdiler Tiffany'e. 

Hit Kore filmi " My Sassy Girl " ikinci bir film ile geri dönüyor. My Sassy Girl 2'nin çekileceği onaylandı, bu film Kore-Çin ortak yapımı olacakmış. f(x) Victoria'nın orijinal seride Jun Ji Hyun'un canlandırdığı karakterin yerini alacağı yani başrol olacağı açıklandı. Birçok drama ve yeniden uyarlamaya neden olan filmin ikincisinin ilk film kadar ilgi göreceğini pek sanmıyorum açıkçası.

Shinhwa grubu üyelerinden Dongwan şirketinden ayrıldı ve İngilizce eğitimi için Kanada'ya gideceğini açıklandı. Sanatçının şirketi Liveworks Company sanatçıyla uzun uzun görüşmelerine rağmen kendisinin kararının kesin olması sonucunda onu desteklemeye karar verdiklerini açıklamış. 

Jang Geun Suk'un resmi twitter hesabına üye olmak isteyenler için ufak bir hatırlatma Twitter Hesabı Yav bu adam cidden hayranlarının ona taktığı Asya'nın Prensi lakabına bayılıyor be XD

Evettt haberlerim şimdilik bu kadar. Umarım KAT-TUN cephesinden başka güzel haberler de gelir. Bir sonraki güncellemem KAT-TUN un Premium Showu ve Tv programının detayları ile dolu olacak^^ Esprili kapanışlara devam edelim mi?^^

Herkes selfie çektirir de Kame eksik kalır mı? XD Joker Game setinden dönerken havaalanında çekmiş kendini XD


Efenim demişler ki KAT-TUN a " Kız arkadaşınızdan büyük bir iyilik isteyeceğiniz zaman...? " üyelerin yalvarma pozlarına bakın bir de Kame'ye puhhaheee XD Eleman komiklikle kızın kalbini yumuşatmayı mı deneyecek ne? XD


Zavallı Sho XD Çok bozum olmuş garip XD 












Jin bu karşısındaki rakibin bayan olmasına aldırmayabilir yani. Erkeklik konusunda çok hassas her zaman böyle oldu nedense~ XD Hala Cartoon KAT-TUN programını seyretmeyenler varsa bunun gibi yüzlerce komik sahneyi kaçırdıklarını hatırlatayım. Youtube da pek çok bölümü sublu olarak bulabilirsiniz ;)



















2 yorum:

  1. O Suzuki reklamını en az 50 kere izledim :D Video sonunda ne kadar tatlı suzuki deyişi ^_^
    Baby Metal hakkında ise ne söyleyeceğimi bilemiyorum. O yaştaki kızlara göre anca o kadar metal olur diye düşünmekteyim :)
    O selfie ye yarım saat ağzım açık baktıktan sonra altındaki kız arkadaştan istenen iyilik kısmına çok güldüm :D İsterse Kame-chan suratına kese kağıdı geçirerek iyilik isteğin , her türlü kabul etmeye hazırım ben zaten :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kame bu ara şekerliğine oynuyor ki ona şeker olmak gerçekten yakışıyor. Baby Metal benim tarzım değil ama AKB den farklı tarz deneyen her kız grubuna da fırsat verilmeli diyorum :) Kame'ye ben de çok güldüm ya o nasıl iyilik istemektir öyle XD Junno da pek şeker ama çekinmeden yere kapaklanmış falan^^

      Sil