1 Aralık 2015 Salı

Taguchi Junnosuke KAT-TUN dan Ayrılacağını Açıkladı!


Keşke bu güncellemeyi güzel haberler vermek için hazırlıyor olsaydım. Ama değilim ne yazık ki... Yaşadığım şoku ve üzüntüyü bir parça da olsun atlattıktan sonra ancak hazırlayabildim bu postu. Oysa o gün bilgisayarımı açıp KAT-TUN u TT listesinin zirvesinde gördüğümde içime büyük bir sevinç dolmuştu. Tıpkı daha önceden olduğu gibi Best Artist programında sundukları güzel performans yüzünden listede olduklarını düşündüm doğal olarak ama öyle değildi. Birkaç dakikalık fan tepkilerine bakmamla başımdan aşağı kaynar suların dökülmesi bir oldu. Hissettiğim hayal kırıklığını tarif edemem. Boğazım düğümlendi, göğsüme bir öküz oturmuş gibiydim. Oysa bu durumu daha önceden de deneyimlemiş olmama rağmen bu kez her şey çok farklıydı.

Anlaşılan o ki Junno uzun bir süredir bu kararı verme veya vermeme konusunda git gel durumları yaşamış ama sonunda bu zor kararı vermek zorunda kalmış. İşin iç yüzünü hiç bilemeyeceğiz belki ama neleri bildiğimizden yola çıkarak bazı çıkarımlara ulaşabiliriz. Öncelikle bu sene başında Junno ve kız arkadaşı hakkında çıkan haberleri sizlere burada vermiştim. Komine Rena'nın annesinin de Junno ve kız arkadaşının birlikte yaşadıkları evde kalmaya başladığından ve kadının yakında evlilik beklediklerine dair sözlerine yer verilmişti haberde. Bu haberden sonra KAT-TUN derin bir sessizliğe gömüldü. Sonrasında ise Tokyo Dome konserleri açıklandı.

İkiyle ikiyi toplayabiliyoruz sanırım. Benim teorime göre Johnnys Junno'yu çağırdı, haberler hakkında hesap sordu. Junno Komine Rena ile 8-9 senedir beraber. Sadece çıkmıyor, onunla beraber de yaşıyor. Rena Junno ile beraber olmaya başladıktan sonra kendine çeki düzen vererek eski arkadaş çevresinden uzaklaştı. Çünkü bir zamanlar adı uyuşturucuyla anılmış birisiydi. Oyunculuk kariyerinden de vazgeçerek kendini tamamen Junno'ya adadı. Birkaç sene önce de kendisine bir güzellik salonu açarak temiz bir şekilde çalışmaya başladı. Rena Junno'dan 7 yaş büyük. Yani 2016 da Rena 36 yaşına girmiş olacak. Düşündüğümüz zaman bu evlenmek ve çocuk sahibi olmak için bir kadının üst sınır yaşlarından biri zira 35 yaşından sonra gerçekleşen hamileliklerde düşük ve sakatlık riskinin çok yüksek olduğunu herkes biliyordur eminim. Junno'nun bakış açısından neden artık evlenmek ve ilişkilerinin adını koyarak bir sonraki seviyeye geçmek, aile kurmak istediğini anlıyorum. Junno'nun durumu Jin'in durumundan fersah fersah uzak bir durum. Özellikle de Meisa'nın Jin den 5 yaş küçük olduğunu düşünürsek.

Junno için Rena'nın varlığının önemini anlamak için geçmişine kısa bir göz atmak yeterli, babası ailesini bırakıp gitmiş, iki kardeşi ondan uzakta ve yanında ona her zaman destek olan tek kişi Rena var. Bütün bunların haricinde Junno işini ve KAT-TUN u gerçek anlamda seven üyelerden biridir, gösteriş için değil. Zamanında dizinde tümör çıktığında onu KAT-TUN dan çıkarmasınlar diye gizleyen ve ameliyat günü gelip çatana kadar kimseye söylemeyen birisi Junno. Ameliyattan sonra deli gibi çalışarak KAT-TUN a döndü. Bugün bile dizindeki o yara izini gördüğümde kötü huylu çıksaydı o tümör neler olacağını bildiğim için titriyorum. Ne olursa olsun bence sağlığı her şeyden daha önemli. Geçtiğimiz yıllarda bir kere dizinde biriken suyu aldırdığını ve her ne kadar sahnede akrobatik hareketler yapmaya devam etse de zaman zaman ağrı hissettiğini biliyoruz. Bütün bunlara rağmen işini eksiksiz yapmaya çalışan biridir.


KAT-TUN mayıs ayında Tokyo Dome da quarter konserlerini verirken Junno'nun göz yaşlarına boğulması herkesi tedirgin edip endişelendirmişti. Spekülasyonlara başlamıştı. Hepimiz farklı şeyler düşündük. Kimi mutlu olduğu için kimi üzüldüğü için ağladığını söylemişti. Ben de mutlu olduğuna yormuştum. Ancak görünen o ki böyle değilmiş. Junno'nun kaderine o zaman karar verilmiş ve bu genç adam bunun bilinciyle çıktığı son konserinde göz yaşlarını tutamamış. Şimdi bakıyorum da her bir üyenin ayrılmadan önce verdikleri son konserlerde hal ve tavırlarından bunun ip uçlarını yakalamak mümkün. Jin için Break The Records, Koki için Chain daha dikkatli izlenmeli bence. Her ne kadar Johnnys açıklamayı 3 gün öncesine kadar bilmediğini söylese de açıkçası ben inanmıyorum. Öyleyse neden bu adam konserde ağladı? Neden KAT-TUN sadece 2 konser verdi? Neden başka bir single çıkarmadı KOCA SENE boyunca? Ya geçin bu yalanları sanki karşılarında saflar var. Johnnys'in elbette ki her şeyden haberi vardı. Böyle durumlarda şirket nedense grupları işsiz bırakarak aklınca ceza vermeye çalışıyor. Oysa yaptıkları o kadar saçma ki, sen adamın işine gücüne engel olunca sanki vaz mı geçecek gitmekten?

Benim tahminime göre Junno evlenmek istediğini şirkete iletti. Şirket ise Junno'dan ailevi ve arkadaş çevresi açısından yakuza bağlantıları olduğu da söylenen Rena'dan ayrılmasını istedi. Durum böyle olunca Junno bir karara varmak zorunda kaldı. Johnnys'in büyün yeteneklerimiz zamanı geldiğinde evlenebilir demesine rağmen ne kadar evlilik karşıtı bir şirket olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sene zaten bir yeteneğin evlenmesine izin verdi. Bir başkasına daha izin vermek istemedi özellikle de bu kadar genç bir yeteneğe diye düşünüyorum. Durum böyle olunca Junno kontratı bittiğinde şirketten ayrılacağını bildirdi. Johnnys'de aklınca işlerini keserek onun aklını başına getirmeye çalıştı ki bu yapabileceği en son şey olduğu için başarısız oldu. Jweb açıklamalarından öğrendiğimiz kadarıyla da bu süre zarfında diğer üyeler Junno'yu ikna etmeye çalıştılar ancak başarısız oldular.

Hayır anlamadığım şey zaten fanlar Junno'nun durumunu biliyor, uzun süreli kız arkadaşıyla bir gün evlenmek isteyeceğinin farkındalar. Onu evli ve çocuklu olarak kabul etmeye de hazırlar. Tepkilerden gayet açık bir şekilde bu görülmekte. Öyleyse neden izin vermiyorsunuz? Diğer yeteneklerinize erken yaşta evlenmek isterler diye örnek olmasın diye mi? Her yeteneğin hayatı bir işlemiyor, hastalık, yaş ve başka şeyler isteklerinde etkili olabiliyor. Herkesi asker gibi bir nizamda tutamazsın. Hepsinin kendilerine ait özel yaşamları olmalı ve bunu kabullenmen gerek. Ohno'nun durumunda neler yaşandığını gördük. Adam kız arkadaşı olduğu için özür diledi ya yok böyle bir saçmalık değil mi?


Best Artist programında neden bunu açıkladığını ise hala düşünüyorum. Ama o sahneye çıktığında ne kadar kararlı olduğunu yüzünden anlamak mümkün. Artık geri dönüş yok ve kararım kesin dercesine kendinden emindi açıklamasını yaparken. Tabii açıklaması seyircilerin şaşkınlık nidalarıyla bölündü. KAT-TUN roket gibi TT listesinin zirvesine yerleşti ve saatler boyunca da listede kaldı. Herkes şoke olmuştu. Sho grubun sözcüsü Kame'ye verdi lafı ikinci olarak ve Kame bir kere daha herkesten özür diledi. Ama HERKESTEN! Ellerinin titrediği dikkatlerden kaçmadı. Zaten sahneye çıkarken çok kızgın görünüyordu sonrasında ise üzerine hüzün çöktü adeta. Ueda deseniz her an birilerini yumruklamaya hazır gibiydi. Nakamaru'yu ilk kez böyle gördüm diyebilirim kendini ağlamamak için tutar gibiydi ki zaten performanslarından sonra hem Nakamaru'nun hem de Kame'nin göz yaşlarını tutamadıkları gelen raporlar içindeydi. Programın tuvaletleri de idolleri gibi ağlayan fanlarla dolup taşmış performansları sonrasında zaten. 

Junno'nun dediğine göre Nisan ayında sözleşmesi bitince ayrılacak. O halde neden şimdi açıkladı? Ayrılışından tam 5 ay önce? Herkesin aklını kurcalayan konu bu. Benim düşündüğüm şey bu kez KAT-TUN un bu ayrılık durumuyla daha farklı bir şekilde baş etmek istediği. Yani bu kez fanlara alışmaları ve düzgün bir veda edebilmeleri için fırsat yaratmaya çalışıyor gibiler. Öncelikle Ocak ayında Kame'nin draması başlayacak. O zamana kadar haberi sindirmiş olacağı için herkes adam da biraz daha rahat promosyonlarını yapabilecek. Koki atıldığında tam dramasının promosyonlarının başlamasına denk gelmiş ve onu çok zor durumda bırakmıştı hatırlarsanız. Bu kez durum farklı olacak. Ayrıca planladıkları konserlere umuyorum ki Junno da dahil olur ve fanlar ona layıkıyla veda edebilir. Açın KAT-TUN un herhangi bir konser DVD sini en çok el sallayan, en çok gülümseyen ve fanlara en sempatik yaklaşımlarda bulunan kişinin Junno olduğunu göreceksiniz. Junno bu vedayı hak ediyor, ne kadar üzülsem de kırılsam da bu düşüncem değişmeyecek.


Junno'nun ayrılışına üzülen sadece KAT-TUN üyeleri değildi elbette Kanjani8 grubundaki yakın arkadaşı Yokoyama Yu'nun da kendi grubunun performansı için sahneye çıktığında gözlerinin yaşlı olduğu görüldü. Kukubun kendi programında üyelerle görüştüğünü ve Junno'yu son günlere kadar ikna etmeye çalıştıklarını söyledi. Şimdi KAT-TUN un durumu belirsizliğe düşmüş durumda. Neler olacağını bilemiyoruz.


Gazete haberleri de aynı şekilde yaşanılan şoku yansıtıyordu. Onlarında odaklandığı spekülasyon Junno'nun kız arkadaşıyla daha özgür bir şekilde görülmek ve hayatını ilerletebilmek adına şirketten ayrıldığı yönündeydi. Ancak beni asıl düşündüren şey özellikle Nakamaru'nun Junno'nun neden ayrılmak istediğiyle ilgili hiçbir fikirlerinin olmaması yönündeki sözleri. Yani söylediği Junno onlara bile akıllarına yatacak kesin bir neden söylememiş. Bu nasıl olarabilir? Kendi grup arkadaşlarına, en fazla sorumluluk taşıdığı, beraber 15 yıldan fazla zaman geçirdiği bu insanlara nasıl olur da düzgün bir açıklama yapmaz diye kendi kendime düşündüm. Bu yüzden Nakamaru ve Junno'nun radyo programlarına kadar beklettim postu, belki düzgün bir açıklama yapar diye. Ancak Junno radyo programında da " nedenlerini söyleyemeyeceğini " söylemesi üzerine pek çok hayran öfke kustu sosyal medya üzerinden.

Junno'nun Jweb açıklaması
Kame, Ueda ve Nakamaru'nun Jweb açıklaması


Mesajlarından görüldüğü üzere neredeyse hepsi Junno'yu kalmaya ikna etmeye çalışmış. Nakamaru sunucularından olduğu Shuuichi programında Junno'yu altı aydır ikna etmeye çalıştıklarını ama başarısız olduklarını söyledi. Ayrıca Junno'nun herkese nedenlerini açıklaması gerektiğini de söyledi. Nakamaru hem çok üzgün hem de oldukça kızgın görünüyordu. Grubu bir arada tutmak için en fazla çabalayan üyelerden birisi ve zaman zaman Kame olsun diğerleri olsun ona KAT-TUN un şefi diyorlar. Belli ki kendi üzerinde fazlasıyla sorumluluk hissediyor. Ayrıca Ueda grup içinde Junno ile en yakın olan kişilerden biri olarak ilk kez bir üyenin ayrılmasıyla ilgili mesajında çok incindiğinden bahsetmesi onun da durumdan çok etkilendiğini gösteriyor. Kame olaylardan birkaç gün sonra radyo kaydına düzenleme eklemek için Johnnys'e geldiğinde Johnnys Family Club'a uğrayarak oradaki fanlarla konuştu. Fanlar ile onun arasında geçen şu konuşma bence önemli,


 Fan: Lütfen kendini suçlama!

Kame: Suçlamıyorum. Herkes neden Kame özür diliyor diye soruyor. Ama KAT-TUN un bir üyesi olarak özür dilemek benim de sorumluluğum. Ama gerçekten kendimi suçlamıyorum.


Gel de bu adama hayran olma arkadaş! ♥ Ayrıca Kame " İşimiz fanlarımızı üzmek değil, mutlu etmek olmalı. KAT-TUN un küçük alanlarda değil her zaman Dome konserleri vermesini istiyorum. Lütfen bizi bundan sonra da desteklemeye devam edin." demiş. ♥ Bu Kame'nin bu isteğini ikinci kez dile getirişi. Eğer KAT-TUN küçük alanlara mahkum edilecekse bundan memnun olmayacak ilk kişi Kame olacaktır. Sonra da fanlarla birlikte " Yeah! " diye bağırmış baka XD


Junno'nun gerçek nedenlerini söyleyemeyeceğini söylemesi elbette ki tonla spekülasyonun yapılmasına neden oldu. Her kafadan bir ses çıkıyor şu anda. Olasılıkları maddelemem gerekirse,

a) Junno evlenmek istedi. Johnnys evlenme yasağı yüzünden izin vermediği ve ayrılmaya karar verdi ama şirketin imajını korumak zorunda olduklarından bunu açıklamasına izin vermiyorlar. Çünkü bizzat Johnny'nin kendisi yeteneklerin uygun yaşa geldikten sonra istedikleri zaman evlenebileceklerini söyledi. Onun sözlerini yalanlamak istemeyecekleri, şirketin imajını korumak istedikleri için Junno'nun düzgün bir açıklama yapmasına izin vermiyorlar. Bu arada Komine Rena'nın ajansı da şu anda evlilik veya hamilelik gibi bir durumunun olmadığını açıkladı. Bu bilgiyi de not edelim.

b) Junno yakuza bağlantıları olan kız arkadaşı yüzünden illegal bazı işlere karıştı ve şirket onu kurtarmanın karşılığında sessizce şirketten ayrılmasını istedi. Bu iddiayı geçtiğimiz sene Junno'nun 3-4 kere Kore'ye ve bazı yurt dışı seyahatlerine gitmesine dayandırıyorlar. Ayrıca yurt dışında bir skandala karışmış olabileceği (fuhuş, kumar) ve bunun örtbas edilmesi karşılığında sustuğu da iddialar arasında.

c) Junno'nun hastalığı nüks etti. İstese de istemese de zaten KAT-TUN la birlikte bundan sonra çalışamayacak ve tedavisiyle meşgul olacaktı. Durum öncekinden kötü olduğu için belki de kemoterapi görmesi gerekeceğinden sessiz ve medyadan uzakta tedavisini olmak istediği için ayrılıyor. Bu olasılık en olmamasını istediğim şey. 

d) Junno KAT-TUN içinde sadece Kame'nin iş almasına ve diğer üyelere fazla iş verilmemesine artık katlanamayacak bir noktaya geldi. Onlara iş bulma sorumluluğu şirkete ait evet ama bir yerde ne yazık ki firmalarında bu konudaki istekleri önemli. Eğer firmalar Kame'yi istiyorlarsa, sizden daha fazla popülerse bu onun suçu değil. Kaldı ki grubun daha ilk günlerinden itibaren Kame Jin'le birlikte diğerlerinden daha popüler olmuştur. Evet ajansın sadece ikisi promete etmesi en başından itibaren hata olarak görülebilir ama diğer gruplara baktığınızda göreceksiniz ki her zaman grupların önünde duran ve daha fazla popüler olan üyeler vardır. Japonya veya yabancı gruplar fark etmiyor, popüler olan her zaman diğerlerinden daha fazla olanaklara sahip oluyor. Junno açısından belki haksızlık gibi görünüyor olabilir, grup aktivitelerinde hepsi eşit düzeyde çaba sarf etmelerine rağmen her zaman Kame bir tık ön planda oluyor. Şirket zaman içinde hepsine dizilerde yardımcı roller buldu hatta Nakamaru baş rolde dahi rol aldı. TV kanalları da idollerin getirdikleri reytinglerle ilgileniyorlar ne yazık ki. Özellikle de iki üyesini oldukça sorunlu bir şekilde kaybetmiş, CM lerini teker teker kaybetmiş, imajı darma dağın olmuş bir grup içinde ben neden daha fazla iş almıyorum diye düşünmek fazlasıyla saçma değil mi?  


KAT-TUN dan olaylı bir şekilde ayrılan Koki de fırsattan istifade etmekten geri kalmadı. Normalde TV programlarına nadiren çıkan Koki davet edildiği programda hem grubunun konser turunun tanıtımını yaptı hem de Junno hakkında gelen sorulara yanıt verdi. Herkes gibi olanları televizyondan öğrendiğini ve şok olduğunu söyleyen Koki, Junno'yu desteklemeye devam edeceğini de sözlerine eklemeyi unutmadı. Onun fırsatçılığının aksine Jin olaylar karşısındaki sessizliği korumaya devam etti. DVD si piyasaya çıkmışken isterse bu fırsattan yararlanabilecekken susmayı tercih ettiği için ona Koki'den daha fazla saygı duyduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

KAT-TUN a destek veren bir kişiyi daha anmak istiyorum, Best Artist programında KAT-TUN un yaptığı açıklamadan sonra onlara zaman vermek isteyen Sho programı değiştirerek Arashi'nin performansını öne çekmiş. Adeta ucu ucuna kılık değiştirerek sahneye yetişen Sho'ya daha sonrasında sahne arkasında Kame teşekkür etmiş. Sho ise " Önemli değil." diyerek ona sadece destek olmuş. Benim düşünceme göre Kame'nin sahnede yaptığı geniş özrüne Sho'yu da eklemiş olması Sho'nun yaptığı bu jestte ekili oldu. Sho'nun grup içinde sadece Kame ile etkileşiminin olduğunu biliyoruz.^^


Grup üyelerinin bir araya gelerek KAT-TUN un geleceğini ve devam edip etmeme kararlarını vermeye çalıştıkları şu günlerde Kame'nin yeni reklam kampanyasının patlak vermesi adeta ateşe atılmış benzin etkisi gösterdi. Kame ünlü mücevher markası Bijoude'nin marka yüzü olarak seçilmiş ve oldukça klas bir reklama imza atmış. Ama asıl olay çıkaran neden bu değil, reklamda Kame'nin yeni bir solo parçasının kullanılmış olması. Vanilla Kiss adındaki şarkının yanında sadece Kamenashi Kazuya yazıyor. Parantez içinde dahi olsa KAT-TUN ibaresine yer verilmemiş. :/ Durum böyle olunca elbette fanlar sosyal medya üzerinde endişe içinde ağlaşmaya başladı. Kame eğer gerçekten solo  olmaya karar verdiyse onu anlarım, gerçekten. Bizzat Junno Kame'nin Koki olayından sonra kendisine sunulan solo şansını ve fırsatlarını ret ettiğini, ona sunulan fırsatlardan KAT-TUN için vazgeçtiğinden bahsetmişti. Eğer Kame bir kere daha KAT-TUN için adını ortaya koyup onlarla birlikte batmak isterse bundan sonra grup dağıldıktan sonra önünde bu kadar fazla şans bulamayabilir. Solo olarak yılda bir iki single çıkarıp kendini daha çok oyunculuğa verirse onun Yamapi gibi kendi ayakları üzerinde durabileceğinden de eminim. Hatta Julie'nin Iijima'nın elindeki Yamapi'ye karşılık Kame ile show yapması bile mümkün. 


Kame'nin seslendirdiği Vanilla Kiss şimdiden fanlardan geçer not almış durumda. Oldukça akılda kalıcı bir nakarata sahip olan şarkı reklama cuk oturmuş. Çekimler sırasında Kame'nin tavırlarını izlerken gülümsemeden edemedim. Şöyle ki reklamın yönetmeni ve Kame arasında geçen dialog,


Yönetmen: Gitarı bir kadını tutuyormuş gibi tut.

Gitara sarılmış haldeki Kame: Gitara dönerek ağzını açıp * HAMMMM*


Tabii herkes iptal şekilde gülüyor ortamda. XD Ayrıca firmanın temsilcisi bizzat çekimlerde hazır bulunmuş ve çekimler bittiğinde Kame'ye çiçek hediye etmiş. Zaten görünen o ki fazlasıyla da memnun sonuçlardan. Kame'ye iltifat üzerine iltifat yapıp durdu. Kame aslında bayan mücevherleri tanıtıyor XD Kendisi unisex bir idol olduğundan olsa gerek.^^ Kame'nin tanıttığı mücevherlerin parça başı değeri 750-1000 tl aasında değişiyor. Bunlar aslında özel üretim. Eğer bu kadar pahalı olanlarından almak istemiyorsanız firma siparişinize göre istediğiniz mücevheri yapıyor. Bu yüzden yeni yıla 1 ay kala reklam yayınlanmaya başladı. Üstelik daha şimdiden özellikle de Kame'nin hayranlarından oldukça alım olduğu yönünde bilgiler var. Tabii takımın hepsini değil belki bir parçasını alabiliyorlar ama olsun. Satışlara yansıdığı sürece önemli değil. Marka daha önceden AKB ve SKE kızlarıyla çalışıyormuş. Aslında erkek kreasyonları da olmasına rağmen Kame daha fazla satış yaptıkları için bayan koleksiyonunu tanıtıyor. XD











Şimdilik fanlar umutlarını kırmamaya çalışıyorlar. Kame KAT-TUN her darbe aldığında kendini hemen daha fazla işe vurmaya ve grubunun imajını düzeltmeye adar. Belki de sadece her zamanki gibi daha şimdiden bunun için çalışmaya başlamıştır. KAT-TUN'un 10. yıl konserleri için bir albüm çıkarıp çıkarmayacağı henüz belli değil. Belki de bu parça albüme ait bir parçadır ve grup parçalarıyla birlikte klibi gelebilir. Bir sürü olasılık var. Elbette ben dahil hayranlar grubun dağılmasını istemiyor. Grup dağılırsa Nakamaru ve Ueda için hemen hemen eğlence dünyasındaki işleri bitti diyebiliriz. Belki birkaç sene daha şirkette kalıp solo çalışmalar yapabilirler ama ikisinin de Kame kadar başarılı olamayacağının herkes bilincinde. 3 kişi olarak Dome konserleri vermelerine şirket izin verir mi o da muamma. En düşük popülerliğe sahip Koki ayrıldığında bile bu satışlara en az 20 binlik bir yansıma yapmıştı. Elbette Junno ayrıldığında en az bu kadar veya daha fazla yansıma yapacaktır. Şirket eminim bunu da hesaplıyordur karar alırken.


Her ne olursa olsun, ister birlikte kalmaya ister solo olarak devam etmeye karar versinler, ben onları desteklemeye devam edeceğim. Sanırım gerçek bir KAT-TUN fanı da bunu yapmalı.^^ Junno'ya gelince umarım verdiği karardan pişman olmaz. Çünkü Jin ve Koki gibi ayrıldıktan sonra solo çalışmayı düşünmediğini, tamamen eğlence dünyasından ayrılmayı düşündüğü söyledi. Grup üyeleri zaman zaman onun çok pinti olduğunu ve parasını biriktirdiğini söylerlerdi. Umarım bundan sonraki hayatını devam ettirebilecek kadar para biriktirmişsindir Junno.^^ 

Bu güncellemem tamamen KAT-TUN la alakalı oldu, biliyorum ama zaten bu kadar kısa sürede güncelleme yapmam biliyorsunuz. Bu postu sadece olaylar üzerinde detaylıca konup tartışalım diye hazırladım. Genel güncellememi de bu posttan kısa bir süre sonra yayınlayacağım bilginiz olsun^^


22 yorum:

  1. Sho amcanın Kame'ye yaptığı jeste şaşırdım. Kim olsa yapardı diye düşünüyorum yine de. Onun sunucusu olduğu programda açıklama yapılmasaydı iyiydi. Gönül isterdi ki Sho amcanın yanında Kat-tun 1 numara oldu gibi laflar edilsin. Napalım, şu yıllar sho amcanın altın yılları malesef. Junno'nun ayrılacağını açıkladıktan sonra bazı arashi fanlarının ne güzel hep 5 kişi grubumuz diye vurgulamaları bana çok düşüncesizce geldi, tekrar belirtmek istiyorum. Arashi bu aralar turnede biliyorsunuz, söylentilere göre Jun konserdeki fanlara merak etmemelerini ve hep 5 kişi kalacaklarını söylemiş. Eğer doğruysa ben bu cümleyi çok düşüncesiz ve gereksiz buldum. Hayat bu, hiç belli olmaz o işler. Daha geçen yıl Ohno 2010 a kadar arashi den ayrılma düşüncesinde olduğunu anlatmıştı. Neticede kaldı grupta, ama ben olsam ben de kalırım. Ülkenin 1 numaralı grubu, johnny's in para makinesi, herkes onları seviyor. Sho amcayı seviyor görünürdüm ekranlarda, kankayız numarası yapardım. Sonra gelsin takım ruhu, arkadaşlık duygularına tav olan japon hayranlar. Ohno'nun arashi gibi vasat gruptan ayrılıp solo devam etmesini istesem de kendisi malesef tek başına ayakları üstünde kalamıyor. Şu nino hollywood'dan arashi için vazgeçti efsanelerine de nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Yahu adamın ingilizce sıfır, amerikada napacak, sürekli japon rolünü mü oynayacak? Ya da diyelim ingilizce öğrendi, oralarda ondan çok daha iyi oyuncular var, nino orada işsiz kalırdı. Mecburen ülkesine, arashi ye tıpış tıpış dönecek. Böyle mitlerle avunuyor bazıları. Arashi şu an 1 numara olmasa, çoktan dağılırdı. Sho amca bile 2005 ten önce neden satmıyoruz diye üzülüyordu, hepsi nasıl ayrılsam diye düşünüyordu. Dediğim gibi şu an Arashi öksürse satıyor, ben olsam ben de ayrılmam. En iyi arkadaş taklidi yaparım, bunlar satıyor orada.
    Junno'ya gelirsek hastalansa arkadaşlarıyla en azından paylaşırdı diye düşünüyorum. Ueda'yı böyle bilinmezlik içinde bırakıp kızdırmayı göze almazdı sırf hastalığını saklmak için xD Tabii sen daha iyi tanıyorsun admin. Kız arkadaşının annesinin de eve taşınması bence tam bir kabus olmuş. Junno'nun yerinde asla olmak istemezdim. Annesi hasta değilse gençleri rahat bırakması gerekirdi. Hamile kalmayı planlayan eğer Jun'un kız arkadaşı olsaydı Johnny's hayatta onu şirketten çıkarmazdı. Şirket adamına göre davranıyor. Junno'nun ayrılma sebebi belki de kendisi için bir gelecek görememesi olabilir mi? Arashi üyeleri nasıl ilk yıllarda gelecek göremeyip umutsuzdular belki Junno da öyle hissetmiştir. Adam sanırım 30 yaşına girdi ya da girecek tam bilmiyorum. Bunalım gibi bir şey olabilir mi? İnsanlar genelde 20 yaşında, 30 yaşında, yeni yılda hayatlarını tamamen değiştirme için adım atarlar ya onun gibi bir şey olabilir diye düşündüm. Kat-tun şimdi 1 numara olsaydı, Junno çıkmak istemezdi diye düşünüyorum ama yanılıyor olabilirim. Kat-tun fanları daha iyi tanıyorlar sonuçta. Ueda ve Nakamaru için gerçekten üzüldüm. Şirket onlara sahip çıkmalı, bu adamlar napacak idollükten başka? Hayatlarını adamışlar, böyle bitmemeli. Yan rol olur, tv showları olur. Bir şey yaptırsınlar. Keşke eşit oranda tüm grupların reklamı yapılsaydı da halk ueda ve nakamaru yu da iyi tanısaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sho'nun jesti sadece söylenti, Kame veya KAT-TUN tarafından doğrulanmış bir şey değil ama bazı Arashi ve KAT-TUN fanlarının bu raporları gönderdiklerini görünce yer verdim ben de^^

      Junno'nun ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum. Ya senin grubun Tokyo Dome'u 2 gün eksiksiz doldurma başarısını gösteriyore,110 bin kişi geliyor sizi izlemeye. Johnnys içinde hala Tokyo Dome da dolduramadığı için konser veremeyen gruplar var. Çıkardıkları singlelar 150 bin satışın altına düşmedi bu sene hatta 200 bini aştı birisi. Albüm ve DVD satışları elbette ki 6 kişi oldukları zamandaki satışlara ulaşmıyor ama Jin'in son DVD sinin 8000 civarında sattığını düşünürsek KAT-TUN un 65 bin satmasının ne kadar büyük bir rakam olduğunu anlamamıza yeter sanırım. Kaldı ki AKB48 gibi gruplar DVD satışlarında bu rakamları rüyalarında görüyor. İyi kötü aylık ve haftalık olmak üzere 2 TV programı da almışsınız. Junno, Ueda ve Nakamaru birer programın devamlı üyeleri olmuşlar. Bütün bunlar aldıkları maaş oranlarına etki ediyor. Bunlara sahip olmayan gruplar var ki KAT-TUN un imajı zaten sarsılmış, buna rağmen bu durumdasınız. Nasıl yetinemez anlamıyorum eğer derdi zoru buysa. Onun sıkıntısını veya skandalını da Koki gibi ayrıldığı zaman tabloid gazetelerinde öğreneceğiz sanırım. :/

      Sil
    2. Sadece söylentiyse Sho amcanın reklam imaj çalışmasıdır. Sever o böyle kendini çok mükemmel biriymiş gibi tanıtmayı. Adam uyumuyor, sırf kendine çalışıyor, iyi kulis yapıyor arkada, hakkını yememek lazım. Karşı komşumuz Tolga amcaya benziyor zaten. Sho amca her dans etmeye çabalamasında gülüyorum o yüzden ;)
      Admin şöyle de bir şey var. Kat-tun Arashi'den kat kat iyi grup. Ohno Satoshi yi çok seviyorum, onu tenzih ediyorum, adam keşke ayrılsa solo çıksa. Arashi yi yediden yetmişe herkes seviyor ama ne zaman bir teyzeye tv de hangi şarkımızı seviyorsun en çok diye sorsalar, teyzeler mahçup bir gülümsemeyle şarkınızı bilmiyorum ama hergün tvde izliyorum diyorlar sonra bir iki kahkaha atıp geçiştiriyorlar. Sorsan müzikle uğraşıyorlar ama doğru dürüst şarkılarını bilen yok. Japonlar komedyenleri seviyor, her programda komedyenler çıkar biliyorsun. İdolden ziyade komedyenler benim gözümde. Ohno Satoshi gerçek sanatçıdır. Hem sesi, dansı hem de resimle uğraşması onu ayrı yere sokuyor. Napsın katlanacak artık arkada 4 üne. Junior gibi kalmışlar işte. Neyse Junno'ya dönersem, kendimi Junno'nun yerine koydum ve ben Johnny's de çalışan bir idol olsam Arashi ye gıcık kapardım. Herkes alıştı her yerde gözükmelerine ama V6 elemanları bile önlerinde diz çöküyor arkadaş bu nedir ya?! Sen okada junichi sin sana ne sho amcadan yahu? Tamam geçmişte dramada oynadınız beraber. Ama bırak da sho amca peşinden koşsun. Artık adamın bambiliği de kalmamış. Okadadan yaşlı duruyor. Kame nin durumu farklı. Hayranları daha çok, solo çıkacak güçte. Junno ya ağır gelmiştir bazı şeyler. Sonuçta o da emek vermiş ama tatmin olmamış demek ki. Bazen insan yerinde sayıyor hissine kapılırsa devam etmek istemez. Bilemem yine de. Takip ettiğim biri değildi öyle. Keşke ayrılıp da antileri sevindirmeseydi. Arashi tekel gibi kaldı. News a iyi şarkılar verilip, youtube da bolca reklam yapılsa uluslararası üne rahat kavuşurlar ama çağdışı şirket bunu yapmaz. Ancak arashi yi kullanmayı bilirler. Ben news elemanlarının da arashi yi öyle çok sevdiğine inanmıyorum. Şirketteki herkes görünürde onlara gülse de içten içe gıcık oluyorlardır. Jpop dünyası malesef bir amcaya kaldı. Junno tahminimce son zamanlarda şirket içindeki durumundan memnun değildi, hayranları doğal olarak üzülmüştür ama kendinizi adamın yerine koyun. Kolay değil öyle Arashi nin bir zamanlar korktuğu gruptan şimdiki geleceği pamuk ipliğine sarılı grup konumuna düşmek. O da böyle olsun istemezdi. Kame fanları üzülmesin ama. Kame'nin karizması sho amcanın karizmasının 100 katı ;) Tek başına da gayet iyi satar. Sho amca solo çıksa satmaz. Umarım kat-tun dağılmaz, adminin üzülmesini istemem. Ueda ve nakamaru da işsiz kalsın istemem. Ueda yakışıklı ya hiç mi hardcore fanı yok? Birlik olsunlar, şirkete baskı yapsınlar.

      Sil
    3. KAT-TUN un durumunun Arashi ile alakası yok, şirketin yönetim eksikliğiyle alakası var. Junno umarım hasta falan değildir yoksa sorun sadece evlenmesine izin verilmemesi ise tamamıyla suç şirkete aittir. Bu adamın da hayatında önemli adımlar atmaya hakkı var. Herkes illa 40 ından sonra evlenecek diye bir kaide yok. Kimutaku 27 sinde evlenince kıyametler kopmuştu. Herhalde o yaşa yakın birinin evlenmesini istemiyorlar diğerlerine örnek olmaması için. Artık bütün bu söylentilerden o kadar kafam bulandı ki açıkça nedeni öğrendiğimizde sanırım teorilerdeki gerçeklik payı da yerine oturacak.Şimdilik tek yapabileceğimiz hepsini ayrı ayrı ve grup olarak desteklemek^^

      Sil
    4. Aslında daha çok şirketi suçladım ama antiliğimden dolayı arashi yi katmazsam olmaz admin ;) Şirket yakuza bağlantıları yüzünden junno yu gözden çıkarmış olabilir demiştin ya şirketin kendisi yakuza gibi yahu. Önce kendilerine baksınlar. Kendi şirketlerinden olmayan genç erkek gruplarına yaşam hakkı vermiyorlar! Hatta kendi grupları arasında bile ayrımcılık yapıyorlar. Arashi nin bu kadar öne çıkarılmasına da herkes alıştı ya ne diyeyim artık. Diğer fanların mümkünse 3-5 şer CD alıp desteklemeleri gerekşyor eğer kendi grupları azıcık sivrilsin istiyorlarsa. News fanlarını galeyana getirmem lazım. Hepimiz sadece bir değil birkaç tane almalıyız! Japon hayranları falan da gaza getirmek lazım.

      Sil
    5. Belki de Johnnys'in yakuzasıyla Komine'nin yakuzası rakip falandır XD

      Sil
  2. Haberi ilk duyduğumda senin kadar gruba bağlı olmadığım halde bende bayağı şok geçirdim.Twtrda bile grubun fanı olmayıp ,bu duruma üzülen o kadar insanla karşılaştım ki,herkes için bomba etkisi oldu.Madem bu adamın uzun yıllardan beri sevgilisi var ,evlenmek istemesi mi mani olacaktı projelerine..kendi de çok çıkmaya kafaya takmış gibi ,çok düşündüğü aşikar.Grubun fanı olsaydım eğer kızamazdım sanırım ,sadece kırgınlık,üzülürdüm ki şimdi bile bi garip oldu içim..

    Allah iyiliğini versin emi onlar bayan takısı mı o_O sesli güldüm XD bende ilk izlediğim de fazla kadınsı değilmi diyorum bi de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten Junno'nun durumu Koki veya Jin'in durumunundan çok farklı. Diğer ikisi bizleri derinden kıracak şeyler yapmışlardı. Bir şekilde hazırlıklıydık. Ama Junno da kesinlikle hazır değildir. Çok çalışan, grubunu seven, KAT-TUN la birlikte ilerlemeye kararlı bir adamken ne oldu birden kimse anlamadı. Bu yüzden her kafadan bir ses çıkıyor. Kesin nedenlerini öğrenmeden içimiz rahat etmeyecek o belli ama ben de tam anlamıyla kızamıyorum ona sadece kırgınlık ve üzüntü var. :/

      Ya sorma bizim bey hanım aksesuarları tanıtıyor XD Bir de yakışmış ki sormayın^^ Ondan başka bir idol bunları bu kadar rahat taşıyamazdı bence çok doğru bir karar vermişler onu seçmekle ♥

      Sil
  3. Bende ilk haberi duyduğumda çok üzüldüm ancak best artist programında bunu açıklamasına daha çok şaşırdım bu durumu açıklamak için niye o program seçildi anlamadım.
    Junnonun best artist programındaki açıklamasını tatmin edici bulmuştum sonuçta adam otuzuna gelmis hayatini duzene koymak ve evlenmek istemesi çok doğal ancak daha sonra gerçek nedenini açıklamayacağım demesi kafa karıştırıcı dahası solo olarakta devam etmemesi ilginç...
    Sho'nun şu yaptığı jest ise pek doğru gibi gözükmüyor çünkü programı biraz izledim arashi iki kere performans sergiledi ilkinde johnny gruplarının yaptığı performansta çıktılar iki part halinde kat-tun ikinci partta çıktılar ki partlar arka arkaya idi ikinci performansları da programın sonundaydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BA programında açıklama kararının arkasında da Sho olduğu söylentileri var ama inanasım gelmiyor çünkü eğer bu bir sempai tarafından alınmış ani bir kararsa zamanlaması berbat. Eğer şirketin geçecek zaman içerisinde hayranların alışması ve Junno'ya düzgün bir veda etmemizi sağlamak için alınmış bir kararsa en azından kabul edilebilir bir yanı var. Umarım bu kararların arkasından Sho çıkmaz adamın boş yere üzerine nefret çekmesini istemiyorum. Zira zaten kendisinin yeterince antisi mevcut.^^

      Sil
    2. Gerçekten sho bu kadar etkili mi şirkette ya ? Son zamanlarda her olayda ortaya bi sho atılıyor makinin evlenmesinde onun adı ortaya atılmıştı tokyo grubunda bir idol evlendigindede ben evlenmeyi düşünmüyorum diye ortaya çıkmıştı şimdi bu olayda da bi sho dur gidiyo :)))

      Sil
    3. Sho amca kendini ön plana atmayı sever ;) Adam her şeyden haberdar. Hatta birkaç yıl önce aiba ya şaka yapılmıştı. Arashi ni shiyagareden sonra aiba yı yönetmen şaka maksatlı stüdyoda tutmuş, komik bir şey sunması için. Sho amca hemen atladı aa benim haberim yoktu bundan diye. Herkesin her planını biliyor. Ben de Ohno'nun skandalına karşılık kim arka planda neyi anlaştı onu merak ediyorum. Ohno yu bitirmek istediler. Son yıllarda en popüler üyesiydi arashinin. Acaba kim rahatsız oldu? Grup içi arkadaşlık hepsi palavra. Ohno Satoshi iyi olsun da varsın arashi devam etsin napalım. Bu arada Jun, Julie kitagawa yla içmeye gidecek kadar samimi ve o da iyi kulis yapıyor. Ah Ohno ah! Azıcık hırslı olsan, gücünün farkında olsan da şu arashi den ayrılsan!

      Sil
    4. Sho BA programının senelerdir MC si olduğu için ve elbette Arashi üyesi de olduğu için belirli bir ağırlığı vardır. Ama bu kadar önemli ve KAT-TUN u ilgilendiren bir karara karışması... Bilemiyorum inandırıcı gelmiyor, umarım doğru değildir. Sadece performanslarda ayarlama yaparak KAT-TUN a zaman tanıma olayı gerçektir.^^

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. KAT-TUN benim tanıdığım ilk Japon erkek grubu. 6 kişilerken birden 4 kişi oldular. Yine de çok çalışıp iyi rakamlar almaya ve yükselmeye devam ettiler. Onları tanıdığımda 4 kişilerdi. Ben de o hallerini benimsedim, o şekilde alıştım... Şimdi 3 üye kalacaklarını düşünmek bile beni üzüyor. Belli olmaz belki de KAT-TUN dağılır. En son olmasını isteyeceğim şey bu zaten. Tam da 10. yıllarını dolduracakları sırada böyle bir haberi hiç beklemiyordum. Junno'ya kızmıyorum, sadece üzgünüm.

    Diyelim ki dağıldı, Kame solo çalışmalar yapabilir ama Ueda ve Nakamaru? Onlar ne yapacak? Hayatlarını bu gruba adamışlar... Bence bu kişilerin birbirine ihtiyacı var. Kame solo çalışsa bile sanki hep bir yalnızlık çekeceğini düşünüyorum.

    Hep beraber olsunlar, her zamanki gibi güzel şarkılar çıkarıp hayranlarını mutlu etsinler istiyorum. Ama en çok da onların mutlu olmasını istiyorum.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin endişeleri ve dilekleri aynı inan bana. Hepimiz Junno konusunda çok üzgünüz ama grubun dağılması da en son seçenek olsun istiyoruz. Bu kadar darbeden sonra bile hala aynı güçle ayakta kalmayı becerebilirlerse cidden herkesin takdirini kazanmalılar. Zaman neler olacağını gösterecek. KAT-TUN konusunun bir an önce karara bağlanmasını istiyorum ben de açıkçası. Böyle belirsizlikte beklemek işkence gibi :/

      Sil
  6. hala bu konuyu ne dusunmeye, ne de konusmaya tahammulum var. bir insanin uzuvlarini birer birer kirarak oldurmek gibi birsey. artik durun! diye bagirmak istiyorum. madem olecek nasilsa, saplayin bicagi. bir vurusta oldurun. tum kani bir seferde akip gitsin. kasikla yudumlamak cok cani degil mi?

    kusura bakma, ama konu bu olunca kendini bilmez birisi oluveriyorum, hep maksadini asan yorumlar birakiyorum boyle. hala bu habere alisabilmis degilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç birimiz bu duruma alışamadık ve inan bana bütün Hyphenler, Junno fanları dahil hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. *sniff* Jin'in hayranları onun ayrılmak istediğini bildikleri için onunla birlikte ayrıldılar. Koki'nin hayranlarının çoğu yaptıklarından sonra ona olan saygılarını yitirerek KAT-TUN la kalmaya karar verdiler. Ama Junno'nun hayranları onun gruptan ayrılmak istediğine dair hiçbir ip ucu almamışlardı. Junno Jin ve Koki'nin aksine çalışkan ve grubu seven biriydi. Belki de hissettiğimiz acının büyüklüğünün ve soğumasının uzun sürmesinin nedeni budur :/

      Sil
  7. Yeni fan olduğum için yorum yapmıcaktım ama tutamadım kendimi.. Az önce kaydettiğim bi videoyu tesadüfen izledim. Kattun'un ilk çıkış yaptıkları zamana ait, akanishi jin ile matsumoto jun'un atışması vardı. Taaa o zamanlardan beri aralarındaki gerginlikleri görebiliyoruz açıkça.. Başından beri tehdit olarak görüyolardır Kattun'u kim bilir belki de arashi için de zamanında diş bileyen sempaileri olmuştu.. ama sanmıyorum..Arashi'nin arkası hep sağlammış zaten.. ayrıca takımlara göre gruplar da ayrıldı ama Kattun Julie takımında olsa da etliye sütlüye karışmıyor tarafsız davranıyor demiştiniz. Şimdi açıkça belli oluyor bunun nedeni bence..

    10. Yıl kutlaması beklerken, kontratları yenilenme aşamasında olduklarını buna göre yollarına devam edeceklerini belirtiyolar gibi. Junno baştan söyledi bu süreçte de fanların tepkilerine göre diğer üyelerin kaderi belli olacak bence o yüzden Nakamaru üzgün ve telaşlı, Ueda ise hala daha sinirli mi sinirli.. Hayır da herşeyden önce Junno'nun hala daha gülümsemesi sinirlerimi bozuyor. Tuhaf hareketleriyle grubu zor duruma düşüren adam şimdi de ayrılacağını söyledikten sonra hala daha.....
    ....
    Junno'nun sürekli para biriktirmelerinden bahsediyodulardı belli oldu şimdi nedeni.. Bundan sonraki hayatında baba olmak istiyor bence.. Johnnys şirketinde baba olabilen bir idol var mı bilmiyorum gerçi.. Olaya biraz da duygusuzca bak istedim. Takdir size kalmış.. Kendinizi üzmeyin de lütfen!! ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SMAP grubundan Kimura Takuya 27 yaşında evlendi ve 2 kız çocuğu. Aynı zamanda TOKIO grubundan Yamaguchi de genç yaşta evlendi ve 2 erkek çocuğu sahibi. Şu an aktif olmayan sempailerinin de çocukları var. Ama ciddi anlamda 30 yaş civarı idollerin hemen hepsi bekar Johnnys içinde :/ Zaten Jin'in ipini de çeken bu habersiz evliliği olmuştu.

      Junno'nun evlilik isteği ile şirket arası bir seçimle yüz yüze geldiğinde en az grubu kadar emek verdiği ilişkisine sırt çevirmeyeceğini düşünüyorum ben. Kolay değil ilişkileri neredeyse KAT-TUN un debut zamanı kadar var. Kadın gençliğinin en güzel yıllarını bu adamla geçirmiş, terk edip sırt çevirmesi erkekliğine ve onuruna sığmazdı. Bu açıdan Junno eğer evlenmek için ayrılıyorsa istesem de ona kızamam zaten sadece üzülürüm.

      Junno elinden geldiğince sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyor, salak şakalarına ve gülümsemelerine devam ediyor. Aslında bu onun gücünü de gösteriyor bir yerde. Diğer grup üyelerinin de ona kızmaktan çok üzülmelerinin nedeni bu diye düşünüyorum. Bize de düşen sanırım Junno'nun gruptaki son anına kadar ona ve gruba destek olmak^^

      Sil
    2. Admin kusura bakma lafa giriyorum. Junno evlenmek için ayrılıyor olabilir demişsin ya iyi de Junno evlense Kat-tun'un satışını etkiler miydi ki? Kame evlense anlarım,hardcore hayranlar belki sorun yapar ama Junno nun ilişkisini zaten herkes kabullenmiş, sadece imza atmamışlar, evli gibi yaşıyorlar zaten. Sorun başka bir yerde olabilir diye düşünüyorum. Evliliğe ne büyük anlam yüklemiş bu japon fanlar yahu. Evli adamların aldatma hikayeleriyle dolu jdramalar halbuki. Evlenip sonsuza kadar mutlu yaşadılar hikayesi fantastik dünyada oluyor sadece. Yani sorun eğer ''hayali erkek arkadaşları''nı başka kadına kaptırmaksa, hala bir ilüzyonun içinde umutlarını koruyabilirler. Bunu hayranlara değil de bencil, insan haklarına önem vermeyen hayransılar için söylüyorum.
      Akanishi de kıskanılmayacak biri değildi. Arashi üyeleri iyi kıskanmıştır zamanında. Ohno'nun da Akanishi'nin yolundan gitmesi dileğiyle... Benimkisi de hayal işte ;) Özgürlük emek ister.

      Sil
    3. Evet Japonlar için evlilik büyük olay. GOING de bile bayan sunucu evlenince programdan çıkarıldı ki bahsettiğim bir spor programı O.o Evli bayanların sektörde devam etmeleri erkeklere oranda daha zor. Erkeklerde ise durumu ajansları belirliyor. Mesela komedyen gibi biriyse çok önemli olmayabiliyor ama idol ise şirketleri özellikle maddeler ekliyorlar sözleşmelere evlenmemeleri için. Hatta çıktıkları magazin haberlerine yansıdığında ceza alan AKB fanları oldu hatırlarsanız. Arashi de Ohno olayından bahsetmiyorum bile. Evlilik hele bir de çocukla birlikte gelen evlilik şirketlerin onaylamadığı en büyük maddelerden biri. Çok ilginç şekilde KAT-TUN da hem Jin hem de Junno aynı nedenden şirketten ayrılıyor düşünebiliyor musunuz? Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istedikleri için. Johnnys'in her idolümüz evlenebilir sözlerini kendi kendisine yalanlaması daha güzel ifade edilemezdi.

      Ha bence KAT-TUN fanları Junno'u evli ve çocuklu da bağrına basardı. Diğer üyeler ne güzel amcalar olurlardı. Ama işte her şey şirkette düğümleniyor :/

      Sil