1 Haziran 2018 Cuma

King&Prince Grubundan Beklentileri Aşan Debut!


Merhabalarrrr~ Yeni bir güncellemeyle karşınızdayım efenimm~ Johnnys geçtiğimiz ay patlak veren skandallarını toparlamaya çalışırken diğer yandan da yeni grubunun debut işleriyle ilgilendi ve bir şekilde hepsinin altından kalkmayı başardı. Öncelikle geçen güncellemeye damgasını vurmuş skandaldaki son gelişmeleri vererek ilerlemek istiyorum. Böylece o konuyu kapatmış oluruz.

Geçen güncellemeden hatırlayacaksınız TOKIO grubu üyelerinden Tatsuya Yamaguchi reşit olmayan bir kıza tacizde bulunduğu için basın önünde özür dilemek zorunda kalmıştı. NHK televizyonunun hiç taviz vermemesi neticesinde olayların bu noktaya ulaşmış olması ilginç. Yamaguchi ve kızın tanıştıkları program yayından kaldırıldı. Yamaguchi sunuculuk yaptığı bütün programlardan çıkarıldı ve hatta TOKIO Dash! programında daha önceden çekilmiş ve yayınlanacak olan bölümlerde görüntüleri dahi kesilerek çıkarıldı. Johnnys bir bakıma Yamaguchi'yi koruyormuş gibi tavır takınmış ve kendisi de basın toplantısında grubuna geri dönmek istediğini belirtmiş olsa da anlaşılan grup üyeleri onunla hiç de aynı fikirde değildiler. Çünkü hem grubun lideri hem de diğer üyeleri bencillik yaptığını, gruba dönme konusunda açıklama yapmak yerine kurbana odaklanması gerektiğini sert bir şekilde dile getirdiler.

Johnny Kitagawa'nın bizzat kendisi basın organlarına fax çekerek ( pfpgdfgdf) durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve TOKIO üyelerine tam destek olmaya devam edeceğini belirtti. Gerçi yazıyı yazanın o olduğuna dair ciddi şüpheler var, adamı aylardır canlı gören kimse yok. Hep ortalıkta şurda burda görüldü yazılıyor ama bir tane resmi yok adamın. Basından ve toplumdan gelen yoğun tepkilerin ardı arkası kesilmeyince kısa sürede beklenen sonuç açıklandı zaten. TOKIO grubunun kalan 4 üyesi bir basın toplantısı düzenleyerek Yamaguchi'nin liderlerine istifa mektubu verdiğini belirttiler. Size inandırıcı geliyor mu? Yani adam özür dilemesi gereken basın toplantısında bile grubuna geri dönmek istediğini belirtmişken istifa mektubu vermiş olması? Açıkçası ben hiç inandırıcı bulmadım. Johnnys tepkileri görünce adamı en kısa sürede nasıl şutlayacağını şaşırdı.


Grup üyeleri oldukça üzgün görünüyorlardı, bazıları göz yaşlarını tutamadılar. Grup üyeleri de ayrıca kurban ve ailesiyle görüşüp bizzat özür dilemişler. Özellikle de Matsuoka'nın " Suç alkolizm değil, Yamaguchi'nin kendisi hasta. " demesi toplantıya damga vuran söz oldu. Nagase de kurban hakkında suçlayıcı şeyler yazılmamasını rica etti. Johnnys de bu sözde istifa mektubunu kabul ederek Yamaguchi'nin kontratını iptal ettiğini açıkladı. TOKIO grubu artık 4 kişi. Üzerlerindeki ağırlığı atmışçasına grup hemen imaj çalışmasına başladı. Grubun Japonya'da düzenlenecek olimpiyatlarda bazı kollarda rol alması bekleniyordu. Skandal sonrası bu durum sallantıya girdiyse de Yamaguchi'nin atılmasından sonra bakanlık da grubun çalışmalarına devam etmesine karar verdiklerini açıkladı. Ayrıca grubun NTV kanalında yayınlanan reyting canavarı show programı The Tetsuwan Dash! Yamaguchi'nin atılmasından sonra yayınlanan bölümünde %20.8 lik reyting toplamayı başararak programın devamını bir nevi garantilemiş oldu. Bu adamlar artık albüm ve single satışlarından değil bu programlardan ve reklamlardan para kazanıyorlar. Bunları kaybetselerdi iş hayatları da bitmiş olacaktı. Aslında memnunum bu sonuçtan, sonuçta bu adamların hiçbir suçu yokken neden işlerini kaybetsinler? Bundan sonra grup için hayırlısı neyse o olsun.^^


Johnny's ENT. in yeni debut yapan grubu King&Prince ilk singleları " Cinderella Girl " ile rüzgar gibi esiyor. Herkes grubun ne kadar satacağını merak ediyordu. Çünkü genel olarak şu anda Johnnys içindeki Arashi dahil olmak üzere neredeyse bütün gruplar satışlarda gerileme içerisinde. Bu rakamlar çok büyük sayılarda olmasa da düzenli olarak düşmeye devam ediyor. Johnny'in genellikle yeni gruplarını tanıtmak için kullandığı Shounen Club sahnelerine de olmasa yeni gruplardan kimsenin haberi olmayacak. Durum böyleyken iki grubun birleşmesinden oluşan King&Prince'in şansı diğerlerine göre daha yüksekti. Çünkü iki grubun da hayranlarını bir araya getirerek popülaritelerini artırdılar. Sonuç mu?

318,303 
  85,248 
  71,595
  36,797
  34,816
  29,174

-----------

575,933


Grup debut haftasında toplamda 575.933 adet satarak Oricon'u 1. olarak tamamlamayı başardı. Bu rakamla Arashi grubunun debut rakamını geçerek Johnnys'in en iyi satışla debut yapan 2. grubu olmayı başardılar. 1. liğini korumaya devam eden grup ise 754.234 adetlik satışla KAT-TUN. Tabii bu rakamlar oldukça şişirilmiş rakamlar. Yukarıda gördükleriniz benim Japon forumlarında gördüğüm resimlerin sadece birkaçı, buz dağının görünen kısmı. Kinpuri'nin fanlarının bulk buying yapacağı zaten biliniyordu da işi AKB düzeyine taşıyacaklarını hiç düşünmemiştim. O.o Ayrıca grubun handshake event çekilişi de var. Bir de diğer Johnnys gruplarının fanları arasında da yeni bir grup debut yaptığında şans dilemek için bir adet versiyonu alma geleneği gibi bir şey varmış. Bunun da katkısının olduğu söylüyorlar ama ben açıkçası hiç böyle bir şey duymamıştım. Sanırım grup potansiyelini 3. singledan sonra göstermeye başlayacaktır. Ayrıca debut parçaları da inanılmaz derecede sıkıcı ve insanda hiç etki bırakmıyor. A-RA-SHI, Garasu no Shounen veya Real Face gibi seneler geçtikten sonra bile fanların gönlünde kalacak bir parça gibi değil. Kinpuri ile ilgilenen Türk hayranlar var mı acaba? Bunu da merak ediyorum. Yeni nesil Johnnys grupları içerisinde Türklerden hayran kapmayı başarabilen bir tek HSJ var sanırım. Kinpuri'nin Universal Japan'ın Youtube kanalında yayınlanmış klibinin linkini de koymak istiyordum ama ülkemizde görüntülenmesi engellenmiş. :p Ama BURADAN izleyebilirsiniz. Ayrıca grubun Music Station'daki performansını da BURADAN izleyebilirsiniz. 


KAT-TUN grubu Tame Tabi programlarının çekimleri için Tayvan'a gittiler. KAT-TUN'un eskiden Asya'da çok büyük bir hayran kitlesi vardı. Olan biten her şeyden sonra bu kitle de dağılıp azaldı ama KAT-TUN'un hala sadık hayranları mevcut. Gruba hem geldiklerinde hem de dönüşlerinde kalabalık bir hayran grubu eşlik etti. Eskiden yerleri gökleri yıkan kalabalıkları olurdu havalanlarında hey gidi günler hey~ Tabii bunun biraz da konser gibi bir organizasyon olmadığı ve fanlar arasında fazla yayılmadan düzenlenmiş bir gezi olmasının da etkisi var ama yine de insan üzülüyor. Neyse ki grup üyeleri gördükleri bu ilgiden son derece memnun görünüyorlardı. Kame mesela çok rahattı ve sık sık hayranlara el salladı. Ueda gibi nemrut biri bile dönüp dönüp el salladı hayranlara. Tame Tabi'nin yeni bölümünü ne yazık ki link olarak veremiyorum çünkü artık paralı kanalda yayınlanmaya başladığı için en ufak linki anında gebertiyorlar. İndirme linkleri vereceğim, umarım siz onları indirene kadar patlamazlar. Bu arada KAT-TUN un yeni singleı Ask Yourself'in satışı toplamda 151.119 adete ulaşmış durumda.

Tame Tabi Ep 1

Tame Tabi Ep 2

Bu arada Tame Tabi için bir instagram sayfası açıldı takip etmek isteseniz LINK


Gelelim genel Johnnys haberlerine~ Hey! Say! JUMP! grubu Miyagi bölgesinin turizm temsilcisi olarak seçildi. 7 yıl önceki deprem felaketinden sonra toparlanmaya çalışan bölge için şimdiye dek pek çok organizasyon yapıldı. Artık Johnnys Youtube videolarına izin verdiği için grubun da yer aldığı bir video Youtube kanalına yükseldi.^^ Hey! Say! JUMP Natsu Tabi Migayi adıyla yayınlanan reklam dört buçuk dakikalık bir video. Ayrıca bir de resmi site açıldı ve daha fazla videonun da yayınlanacağı söyleniyor. Kampanya kapsamında bir çok reklam afişi ve panoları  önemli alışveriş noktalarına ve metro istasyonlarına asılacak. Videoda gruplara ayrılıp oyunlar oynuyorlar, oldukça eğlenceli.^^

Ayrıca grup üyelerinden Kei Inoo A.B.C-Z grubu üyesi Shota Totsuka'yla birlikte " Tokyo Alien Bros " isimli bir dizide rol alacak. NTV kanalında Temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak dizi için  Inoo saçlarını gümüş rengine boyattı. Adından da anlaşılacağı üzere Dünya'yı araştırmaya gelen ve Tokyo'da yaşamaya başlayan iki uzaylı kardeşi konu ediniyor.



Johnnys'in Youtube kalanı açmasına pek sevinen hayranların hevesi kursaklarında kaldı. Nedeni de Johnnys'in alt şirketlerinden birinin kanalda yayınlanan videoları telif hakkı nedeniyle bloklaması pdsgfsdgfdsg Neredeyse milyonlara ulaşmış videolara artık hayranlar ulaşamıyor. Elbette konu hayranlar arasında büyük bir espri konusu oldu. Bol bol dalgamızı geçtik Johnnys'le lol! Bir şeyi de ellerine yüzlerine bulaştırmadan yapabilseler bari.

Kanjani8 grubunun yeni best albümü " GR8EST " ilk üç gününde 267.496 adetlik bir satış gerçekleştirdi. Bir haftalık satışta büyük ihtimalle 300K sınırını geçebilecekler. Benim merak ettiğim şu anda 315K satış rakamına ulaşmış olan BTS'nin Face Yourself'ini geçmeyi başarıp başaramayacakları. Ama tahminim 2. ve 3. haftadan gelecek satışlarla bunu başarabilecekleri yönünde. Kanjani'nin yine de hiçbir TV programına katılmadan, hiçbir CD eklentisi olmadan ve grupça promosyon yapmadan bu kadar satabilmesi takdire şayan bence.

Kis-My-Ft2 grubunun yeni albümü " YUMMY " 217.328 adet satarak Oricon'u birinci olarak bitirmeyi başardı. Ancak satışlardaki düşüş herkesin dikkatini çekmiş durumda. :/

NEWS grubu üyelerinden Tegoshi NTV kanalı adına spor sunuculuğu yapıyor ve Haziran ayında başlayacak dünya kupası kapsamında sunuculuk için Rusya'ya gidecek. Grubun seslendireceği " BLUE " isimli şarkı da Japonya takımını desteklemek için kullanılacak. Şarkının bulunduğu single 27 Haziran'da piyasaya sürülecek. Bu sene 15. yıl dönümünü kutlayacak olan grup ayrıca yıl dönümü kutlaması için de " NEWS STADIUM LIVE 2018 ~15th Anniversary~" adıyla Ajinomoto Stadium'da Ağustos 11-12 de konser verecek. Bu stadyumun kapasitesi Tokyo Dome kadar yani NEWS burayı doldurabilir. ;)

V6 grubunun en son evlenen üyesi Okada Junichi ve eşi Miyazaki Aoi ilk bebeklerini beklediklerini açıkladılar. 2017 Kasım ayında evlenen çiftin bebeklerini sonbahar aylarında kucaklarına alması bekleniyor. Şimdiden tebrikler~


Kimura Takuya ve eski model/oyuncu eşi Kudo Shizuka'nın küçük kızları Mistuki Kimura " KOKI (Kouki diyorlar ama okunurken Koki diye okunuyor) " adıyla ELLE JAPAN dergisinin kapağında yer alarak model olarak debut yaptı. Aslında isminin bir başka okunuşu ama nedense insan hemen diğer Koki'yi hatırlıyor değil mi? :/ 2003 doğumlu ve 1.70cm uzunluğundaki Mitsuki neredeyse hık demiş babasının burnundan düşmüş. Bu kadar mı benzerlik olur. O.O İngilizce, Fransızca ve biraz da İspanyolca biliyormuş. Ayrıca piyano ve flüt çalabiliyormuş. Büyük ablası ise halen yurt dışında müzik eğitimi alıyor.

Zaten Kimura'nın kızının model olarak debut yapmaya hazırlandığıyla ilgili dedikoduları sizlere daha önceden burada yazmıştım. Kimura'nın Johnnys'den ayrılmamasının en büyük nedeninin kızının piyasaya iyi bir giriş yapmasına engel olmalarından çekinmesi olduğu söyleniyordu. Ayrıca ilginç dedikodular da geliyor, söylentilere göre Kimura ve Johnnys bu seneki kontrat yenileme konusunda anlaşmazlıklar yaşıyorlarmış. Kimura'nın bazı videolarda kesildiği söyleniyor ki Johnnys bunu genellikle şirketinden ayrılan yeteneklere yapar. Bakalım neler olacak?


Sırada ilişki dedikoduları var~ İlk olarak yukarıdaki resimde maskeli gördüğünüz kişiler Ishihara Satomi ve yeni erkek arkadaşı. Bildiğiniz üzere geçenlerde Yamapi model bir bayanla Hawai'de eğlenirken görüntülenmişti. Bunun üzerine Satomi ile ilişkilerinin bitmiş olabileceği veya onu aldattığına dair bir sürü şey söylenmişti. Artık ilişkilerinin bittiği kesin. Bitiş nedeni nedir şu anda bilinmiyor ama ikisi de farklı kişilerle görüştüklerine göre ortada artık bir ilişki yok demektir.

Diğer sürpriz gelişme de geçenlerde ilişkileri olduğunu haberini yaptığım Kiritani Mirei ve Miura Shoei'nin evlenmeye hazırlandıkları yönünde gelen şok edici haberdi. Miura'yı severim ama bir türlü o iskeletor gibi gezen hatun Mirei'ye ısınamadım gitti. Ne bileyim yakışmıyorlarmış gibi hissediyorum. T Sports Hocci'nin iddialarına göre çift Haziran ayında evlenmeyi planlıyorlarmış. Miura'nın ajansı Burning ve Mirei'nin ajansı SweetPower evlilik haberini inkar ettiler ama çiftin ciddi niyetlerle görüştüklerini kabul ettiler.


Şu sıralar Koreli ve Japon yapımcılar birbirlerinin dizilerini uyarlayıp duruyorlar. Listeye şimdi de " Good Doctor " dizisi eklendi. Yamazaki Kento'nun baş rolünde oynayacağı dizi Temmuz ayında Fuji TV de yayınlanmaya başlayacak. Başka bir uyarlama da Kore tarafından geliyor. Kimura Takuya'nın 2002 yılında yayınlanmış "Hundred Million Stars From the Sky" adlı dizisi TVN kanalo tarafından uyarlanıyor. Baş rolünde Seo In Guk'un oynayacağı açıklandı.

Uyarlama demişken Signal'in reyting durumlarına bakalım,

Ep 1 - 9.7% 
Ep 2 - 8.4% 
Ep 3 - 8.3% 
Ep 4 - 7.9% 
Ep 5 - 6.7% 
Ep 6 - 5.7%

Hana Yori Dango'nun 2. sezonu ilk sezondna konuk oyuncuların olduğu bölümlerde yükseliyor sonra düşüyor. :D

Ep 1 - 7.4% 
Ep 2 - 7.9% 
Ep 3 - 9.6% 
Ep 4 - 9.0% 
Ep 5 - 8.7% 
Ep 6 - 8.3% 
Ep 7 - 7.5%

AKB48 kızlarının son seçim singleı " Teacher Teacher " rekora koşuyor. 1.591.164 adet gibi inanılmaz ilk gün satış rakamıyla satışa çıkan singleın grubun şimdiye kadar ki en yüksek satış rakamına ulaşan singleı olması bekleniyor. Bunda üst üste seçimleri kazanarak merkezde yer alan Sashihara'nın bu seçimde yer almıyor oluşunun da büyük etkisi var. Onun yokluğunda diğer kızların fanları arasında merkez rekabeti çok çetin geçiyor diyebiliriz. Milyonlarını bu CD lere gömen insanlar var sırf daha fazla oy kullanabilmek için. O.O AKB48 demişken Güney Kore'de bir televizyon kanalı için hazırlanan Produce 48 programına AKB kızlarından da katılanlar oldu. Üstelik Kore'de epey de popülerler. AKB48 in taktiğini kullanan program daha önceden bir bayan (I.O.I) ve bir erkek grup ( Wanna One) çıkarmıştı. Bu kez kız grubunda hem Japon hem de Koreli üyeler yer alacak. Adayların seslendirdikleri ilk şarkı " Nekkoya (Pick Me) " inanılmaz sevildi. Ben de izledim, AKB48 kızlarının uzun zamandır yakalayamadığı o dinleyiciyi sarıveren çekiciliğe sahip bir parça olmuş. Hem Japonca hem de Korece kısımları bulunan bu şarkı çıktığında milyonlarca satacağı şimdiden garanti. Performansları da eğlenceliydi. Sadece kızların devamlı göz kırpmaları çok iticiydi. Çok yapay görünüyordu. HKT48 grubundan Sakura Miyawaki Japon adayların merkezi olurken After School grubundan Kaeun Koreli adayların merkezi olmuş. Özellikle de Jurina Matsuki oldukça popüler şu anda.

AKB48 grubu kızlarından bu programa katılanlar,


Mina Imada (HKT48)
Yabuki Nako (HKT48)
Miku Tanaka (HKT48)
Aoi Motomura (HKT48)
Sakura Miyawaki (HKT48)
Miru Shiroma (NMB48)
Yuuka Kato (NMB48)
Miho Miyazaki (AKB48)
Natsumi Matsuoka (HKT48)
Chiyori Nakanishi (AKB48)
Tomu Muto (AKB48)
Mako Kojima (AKB48)
Jurina Matsui (SKE48)
Misaki Aramaki (HKT48)
Bibian Murakawa (HKT48)
Sae Murase (NMB48)
Kokoro Naiki (NMB48)
Noe Yamada (NGT48)


Bu ay ki güncellemede Kpop tarafından en çok ses getiren grup BTS oldu. Hem yeni albümleri Love Yourself : Tear çıktı hem de bu albümlerinin çıkışını Billboard Music Awards'da performans sergileyerek yaptılar. Grup geçen sene American Music Awards'da sahne alıp herkesi çok etkilemişti. Zaten hem AMAs'i hem de BBMAs'ı düzenleyen şirket aynı. BTS nin potansiyelini gören şirket bu sene güzel bir düzenlemeyle grubun BBMAs'da sahne almasını sağladı. Ancak bu kez hem ödül töreni boyunca sahne alan sanatçıları hem de performanslarını gerçekten çok beğendim ve sıkılmadan izledim. Özellikle de Kelly Clarkson, Janet Jackson ve Khalid/Normani düeti harikaydı. BTS de yeni albümlerinin çıkış parçası olan Fake Love'ı seslendirdiler ama onları duymak ne mümkün? Fanların çığlıkları o kadar yüksekti ki belki ses desibelini falan aşmışlardır. Konukların şaşkın bakışları, kulaklarını kapatarak etrafa bakınmaları, ağızlarının açık kalması eğlenceliydi ama grubun şarkı söylemesini çığlıklardan duyamadık. :/ Grubu sunmak için sahne alan Kelly Clarkson bile taktığı kulaklıklarla duruma gönderme yaptı. XD

BTS'nin zaten sahne performansı bir harikadır ama Kore'deki müzik showları ile Amerika'daki showların kamera teknikleri çok farklı, bu yüzden gruptan çok hayranların gösterilmesi fanlar tarafından eleştirildi. Ancak Kore'de fanlar o kadar önemli değil, genellikle fanları bir iki kere gösterip gruba ve üyelere odaklanıyor kameralar. Oysa Amerika'daki showlarda seyirci tepkisi önemli bir etken, eğer seyircinin tepki verdiği bir sahne varsa bu noktada sanatçıdan çok seyirciyi çekmeyi tercih ediyorlar. Çünkü bu zaten sahnedeki sanatçının seyirciden ilgi gördüğünü gösteriyor. Mesela eğer programı izlediyseniz BTS ve diğer sanatçıların performansları sırasındaki seyirci gösterimlerinin ne kadar farklı düzeylerde olduğunu fark etmişsinizdir. Ben şahsen oturup sabaha kadar izledim programı ve BTS'nin farkını açıkça ortadaydı. Seyirci tarafından sevilen ve desteklenen bir sanatçı gördüm ben. Kameralar da bunu gösterdi. Işıklı çubuklarını sallayan, delice dans eden, I love You'lar bağıran, gözleri yaşlı bir sürü hayranı gösterdiler ki bence bu grup için çok harika bir imaj yarattı.




Performanslarına gelince sahneye grubun en küçük üyesi Jungkook'un karın kasları damgasını vurdu diyebiliriz. Jungkook aslında uzun zamandır kas çalışan bir genç ama yaşı henüz reşit olmadığından kaslarını sergileme konusunda izin alamıyordu şirketten. Ayrıca hormonal olarak gelişmesini/büyümesini engelleyeceğinden kas çalışmasına yasak bile konulmuştu bir zamanlar. Ama artık Kore yaşına göre 23 yaşında (ama uluslararası standartlara göre daha 21 e girmedi pdfgdfgdf) bu yüzden izin de koparmış gibi görünüyor hem de ne izin, fanların senelerdir merak ettiği karın kaslarını BBMAs'da sergiledi. XD Tabii fanlar kendilerini kaybettiler bu sekiz paket karşısında. Billboard sitesi de programın en önemli 10 anından biri olarak seçmiş bu sahneyi. XD

Grubu havaalanında oldukça büyük bir kalabalık karşıladı. Yüksek güvenlik önlemiyle korunan grubu hayranlar da kendi projeleri olan " Mor Kurdele Projesi"yle korumaya çalıştılar. Mor renkli kurdeleleri birbirine bağlayarak şeritler oluşturmuşlar ki grup rahatlıkla ilerleyebilsin. Projenin bir kısmı başarılı olsa da grup dışarı çıktıktan sonra kopan hengamede geri kalanı o kadar da başarılı olamadı. Ama BTS bu projeyi fark etmiş ve daha sonraki söyleşilerinde bundan çok etkilendiklerini dile getirdiler. Hatta Kore'den gelen basın bile projeyi pek beğenmiş. Kurdelelerin mor olmasının da sebebi üyelerden V (Kim Taehyung)'nin seneler önce bir konserde hayranlara gök kuşağının en son renginin mor olduğunu, anlamının da sana güveniyorum ve seni sonsuza dek seveceğim olduğunu söylemesi ki tamamen uydurma bir şey olduğunu birkaç saniye sonra itiraf edip herkesi güldürmüş olsa da fanlar moru Army fandomunun rengi gibi kabul ederek benimsedi.^^




Birçok programa katılıp söyleşi yaptılar ama ben buraya en çok beğendiklerimi koyacağım. Hepsini birden koymaya kalksam zaten güncellemeye sığmaz. Buraya koyduklarım en iyisi, birbirinden harika meme sahnelere yer veren gruba gül gül öldüm. XD 

Bunda lider RM'nin " Şu anda birileriyle çıkıyor musunuz?" sorusuna " Şu anda kariyerimize odaklanmak istiyoruz." klasik cevabını alaya alarak verdiği karşılığa bayıldım mesela. Ayrıca " Worldwide funny guy " pdsgdfgdfg Sunucuya bayıldıkları belli. Adam da gerçekten çok sıcak ve içten bir şekilde yaptı söyleşisini, bazıları var ki izlemeye dayanamazsınız sıkıcılıktan. 



" Off Course " :D Ya Tae sen nasıl bir şeysin ya ♥




 Ortalık yere işeyen köpek yavrusu söyleşiye damgasını vurdu XD



BTS grubu online oylamada oyların %94 ünü alarak bu sene de Top Social Artist ödülünü kazandı. Böylelikle iki yıl üst üste ödülü kazanmış oldular. Ödül törenine katıldıkları kuyafetleri açıkçası hiç beğenmedim. RM birazdan tatile gidecekmiş gibi, V, Jimin ve Jungkook golf oynayacaklarmış gibi, J-Hope'tan bahsetmek bile istemiyorum o kadar kötü görünüyordu. Bir Jin yanlarındaki pahalı avukatmış gibiydi o kadar. Törenin kıyafet themi kokteyl partisiymiş ve sanırım BTS de buna göre giyinmiş ama sanki son anda them değişmiş de onlara haber verilmemiş gibi herkes şıkır şıkır gelince bizimkiler sırıttı tabii. XD Ama kıyafetleri Gucci'ydi ve moda dergilerinin hepsi imajlarına bayıldı. :D

Törenden sonraki günler de BTS için oldukça yorun geçti. Bir kere daha Ellen Show'a konuk oldular. Programda Fake Love ve Airplane pt2 şarkılarını seslendirdiler. Ellen BTS grubunu diğer ünlülere yaptığı gibi şaka yaparak korkuttu. J-Hope resmen kıç üstü yere yapıştı ya pdfgfhf XD Ayrıca en tatlı üyeleri V'nin ezberlemiş olduğuna kalıbımı basacağım İngilizce cevabı da pek şekerdi. Yanaklarını ısırasım geldi. XD Ancak ben ve pek çok hayran stüdyodaki fanların iki saniyede bir çığlık atmasını çok itici bulduk açıkçası. Bi izin vermediler kadın iki soru sorsun da sohbet dönsün. Bağırıp durunca Ellen bile uyuz oldu kızlara. XD Umarım bundan sonra sohbet kısmında kızları orada oturtmaz. Gerek yok sa sadece performansta orada olsalar yeter.^^ Ayrıca grup geçen sene olduğu gibi bu sene de hayranlarına sürpriz yaptılar. Kızların şaşkınlığı, şoku ve grubun sıcak davranışları çok tatlıydı. BTS ayrıca Late Late Night Show'a da katıldı ama o program daha sonra yayınlanacak.




Grubun başarıları bununla da kalmadı. Love Yourself: Tear Billboard 200 listesinde 1. numarada yer alan ilk Kpop albümü oldu. Ayrıca Billboard HOT 100 listesinde 10. numarada yer alma başarısını gösteren ilk kpop grubu olmayı da başardılar. Fake Love liste yayınlanmaya başladıktan sonra 63 yıl içerisinde HOT 100 ilk 10 a girmeyi başarmış İngilizce olmayan 17. parça oldu. Gerçekten de İngilizce olmayan bir parçanın TOP 10 da yer alması oldukça nadir görünen bir şey.  Daha önceden sadece PSY Gangnam Style (2 numara) ve Gentleman (5 numara) şarkılarıyla HOT 100 de ilk 10 a girebilmişti. Grubun bu büyük başarısı ülkeleri Güney Kore'de de büyük yankı uyandırdı. Ülkenin başkanı bile Twitter'den hem Korece hem de İngilizce bir tebrik mesajı paylaşarak grubu ve hayranlarını kutladı.^^ BTS nin yeni albümü şu ana kadar 1.146.756 adet satmış bulunmakta ve bu rakamın daha da yükseleceği ön görülüyor. O.O

Aslında BTS nin tanıştığı ünlüler hakkında da bilgi vermek istiyordum ama bu güncelleme için resim sınırıma dayandığım için onu da artık bir sonrakinde yapmak zorundayım. :/ Zaten zombi bir ay oldu bu ay, geçen ay ki skandalları toparlamakla uğraşırlarken başka bir skandal kopmadı. XD Bu yüzden haberlerim şimdilik bu kadar~ Bir sonraki güncellemeye kadar by by~


Geçtiğimiz güncellemelerde F.T.Island üyesi Minhwan'ın oğlu oldu. Tebrikler! ♥


Hanadan'ın 2. sezonuna konuk olan Oguri Shun'u kısa bir sahnede de olsa bir kez daha Rui olarak izledik. Bir miktar ağlamış olabilirim. ;_;


Yamapi'nin Çin'de rol aldığı filmi REBORN'un afişi ve traileri


Sahnede kaslarıyla show yapan BTS'nin miniği ödül törenlerinde abur cubur atıştırma geleneğini 2018 Billboard'da da bozmadı pdfgdfgfd XD


Taehyung çuval giyip gelsin gene de bu kadar yakışıklı görünür ♥


J-Hope da hayranların desteği karşısında gözyaşlarını zor tutmuş.



Japonya'da 20 senelik bir boy grubun lideri gidip drag haliyle single çıkarsa bile kimse bunu yadırgamaz, hakkında abuk subuk konuşmaz. ;_;  Başka bir üyesi de dizide canlandırdığı drag haliyle gelip Music Station gibi bir mekanda onu destekleyebilir yani XD Yup TOKIO grubu :)


Big Hit'in CEO su grup üyelerinden Jin'le konuşuyor. Billboard'da eğlenip eğlenmediklerini soruyor, Jin de " Yakışıklı olduğumdan gayet eğlendim." diyor XD CEO ları da " Ah iyi o zaman iyi ki ben gelmemişim, demek ki eğlenemeyecekmişim, burada kalıp MV editlemeyi tercih etmekle doğru seçim yapmışım." diyerek lafı çakıyor XD


6 yorum:

  1. Açıkçası Johnny's hiç tanımadığım bir gruba çıkış yaptırsaydı bile desteklerdim. (Kanımda var galiba. XD) Ama tüm samimiyetimle söylüyorum King & Prince'i çok sevdim.^^ Önceden Hirano Sho'yu SHARK'tan ve Iwahashi Genki'yi biliyordum sadece. Özellikle de Sho'yu (Henüz nasıl seslenmeliyim karar veremedim. xd) zaten seviyordum HanaHare ile daha da sevdim. Dizinin reytingleri neden bu kadar düşük, anlayamıyorum. Ben çok beğendim oysa. Sanırım yabancı hayranlar diziyi Japonlardan daha çok sevmiş.^^ "Cinderella Girl"ı ilk dinlediğimde ben de bu muydu yani, olmuştum ama dinledikçe sevdiğim bir şarkı oldu. (Dizinin de etkisi olabilir belki.^^) Umarım başarılı olurlar, bana taze kan gibi geliyorlar. İzledikçe ve başarılarını duydukça mutlu oluyorum. Şunu da paylaşmak istiyorum, grubun kapakta yer aldığı "an an" dergisi çıktığı gibi ertesi gün tamamen satılmış ve tekrardan basılmak zorunda kalınmış. Derginin 48 yıllık tarihinde 2. kez oluyormuş bu, ilki de Sakurai Sho'nun 2010'da yer aldığı kapak.^^

    Kapak: https://i.hizliresim.com/LbJkga.jpg

    (Çok güzel değil mi? <3)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kinpuri sevenlerin olduğunu bilmek güzel, çünkü grup hakkında haberleri çevireceğim ama ilgilenen yoksa diğerlerine eğilmek daha mantıklı olur. Çok sağlam bir çıkış yaptılar, bakalım bunun devamını getirebilecekler mi? HanaHare için de ben çok iyi yorumlar görmediğim için başlamadım. Dizi bir final yapsın ondan sonra gelecek genel yorumlara göre izleyip izlemeyeceğime karar vereceğim sanırım. Şarkıyı hala sevemedim ben, bir anda yakalayıp sevdiğim parçalardan biri olmadı. Sho'yu oyunculuk alanında çok promote ediyor Johnnys zaten, onu yeni projelerde görmeye devam edeceğiz gibime geliyor. AnAn'ı da duymuştum, güzel görünüyorlar.^^

      Sil
    2. Türk hayranlardan gördüğüm kadarıyla herkes önce ön yargıyla başlamış diziye, HanaDan'ın yerini tutamaz diye. Tabii ki tutamaz, HanaDan ayrı bir şey zaten. Sanırım HanaHare'yi izlerken daha çok bağımsız bir dizi olarak düşünmek gerek. HanaDan'ı hatırlatan sadece mekanlar ve konuk oyuncular var zaten. (Tabii Haruto'nun Domyouji'ye olan büyük hayranlığını da unutmamak gerek. xd) Başka bir ön yargı, hikayenin tamamen orijinalin çakması olabileceği şeklinde ama değil. Normalde JDrama izlemeyenlerin dikkatini de çekmiş. Çünkü karakterler oldukça doğal ve abartılmış değil.^^ Bence de bittikten sonra bir göz at, zaten Türkçeye de çevriliyor. :)

      Sil
  2. Merhaba:) Sağlam Ogurisan takipçisi olarak HanaHare'de sadece onun olduğu bölümü izledim ve şaşırdığımı söyleyebilirim :)Çocuklar Haruna'nın da dediği gibi oldukça doğallar cidden,hele ki başroldeki arkadaş(King&Prince'de biliyorum ama aklıma gelmedi ismi şuan)O kadar sempatik ki ve Taishi rolünün hakkını veriyor,konu değişiklik göstermiş ve kendi havasını oluşturmuş.Bende bitmesini bekleyenlerdenim :)

    Kanjani'nin albümünün bu kadar satması ciddi iyi,ben çok umutlu değildim açıkcası...Hele ki o tema nedir yahu,bebek poposu vardı albümde.Bu Johny ciddi değişik,ilk defa böyle bir tema gördüm ve hala yadırgıyorum.Birde emzik şeklince cd yapmış adamlar,hadi bir onun gideri vardı diyeyim :)Kimin o çocuk,bunu da açıklarlarsa sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bebek bezli kapağa ne güldü hayranlar ya XD Hem çok saçma geliyor hem de merak ettiriyor. İlginçlik önemli onlar için, bir anlam taşımasa da olur. Kapak dikkat çeksin, incik cincik şeyleri seven Japonlarda alma isteği uyandırsın yeter. Ama cidden ben de bu kadar satmayı başarmalarına çok sevindim. Hiçbir promosyon yapmadan, müzik programına katılmadan, üye ayrılma skandalının üzerine bu kadar satmaları güzel. Umarım Subaru'dan sonra da devam ederler çizgilerine, fanlar bırakmaz onları.

      Zaten dizinin en iyi reytinginin geldiği bölüm Oguri'nin konuk olduğu bölümdü. ♥

      Sil
  3. Yaa evet nasıl almasın reyting giymiş pembeyi yinee cool cool bakışlar ayyy ayyy(şuan durmaya çalışıyorum, Shun abi için sıfatım bol çünkü) ��

    Evet o kapak muhteşemdi ve çocuk kimden derken dün gördüğüm bir klip yayınında cevabımı aldım, bunlar hamileydi yahu ����Kanjani nin girmediği kılık kaldı mı meraktayım
    Ahh Subaru abi...Hala kanayan yaramız şuan onla devam ediyor bölümler anladığım sözleşme tamamlanacak illa ama Subaru abi geride tutuyor kendini o çok garip geliyor gerçekten. Tabi Kanjani8 ile ne kadar tepkisiz kalabilirsin yine tutamıyor kahkahalarını, sözleşme sonrası bunu da arayacağız gerçi...
    Kesinlikle promosyon filan olmadı bana grupça Subaru abinin acısını da çıkarıyorlar gibi geliyor ama bilemeyeceğim çünkü solo gittikleri yerlerde de huysuz takılan var önceden moralleri düşük olsa da belli etmezlerdi hele ki Yokoyama ama şimdi saklayan yok

    YanıtlaSil