3 Şubat 2019 Pazar

Arashi'den Şok Açıklama!


Merhabalar~ Skandallar ve şok edici haberlerle dolu geçen bir aydan sonra yeni bir güncellemeyle daha karşınızdayım. Efendim AKB kızlarının dünya çapında yankı uyandıran taciz skandalının hemen ardından Arashi grubundan gelen şok edici açıklama Johnnys fanlarını dumura uğratmış durumda. Birkaç gün bekleyerek yayınlanacak haber ve dedikoduları derlemek istedim.^^

Ohno Satoshi (38) Sakurai Sho (37), Aiba Masaki (36) Ninomiya Kazunari (35) ve Matsumoto Jun (35)dan oluşan 5 kişilik Arashi grubu önce resmi fan kulüplerine gönderdikleri bir video ile 2020 yılı sonunda grup faaliyetlerine ara vereceklerini açıkladılar. 

Tabii video kısa sürede bütün sosyal medyada yankılandı. Ertesi gün grup üyeleri düzenledikleri özel bir basın toplantısı ile daha detaylı bir şekilde aktivitelerine ara verme nedenlerinden bahsettiler. Basın toplantısında grubun lideri olan Ohno Satoshi bu kararı almalarının nedeninin kendini olduğunu açıkladı. 2017 yaz aylarında grup üyelerine gruptan hatta Johnnys'ten ayrılmayı istediğini, normal ve özgür bir yaşam yaşamak istediğini söylemiş. Grup üyeleriyle defalarca toplantılar yaparak bu isteğini tartıştıklarını, sonunda şirketle durumu paylaştıklarında Johnnys'nin "Ayrılmaktansa neden biraz ara vermiyorsun? " teklifini yaptıklarını açıkladı. Diğer grup üyeleri de madem birimiz olmayacak hiçbirimiz birlikte çalışmayalım, herkes bu aradayken solo projeleriyle ilgilensin düşüncesiyle grup olarak aktivitelerine ara vermeye karar vermişler.

Ohno " Hiçbir programı düşünmeden balık tutmayı, başka şeyleri düşünmeden resim yapabilmeyi istiyorum. Bütün bunları yapabilmenin tek yolunun şirkette ayrılmak ve işimi bırakmak olduğunu düşündüm. Ama üyelerle ve ajansla görüştükten sonra ara verme önerisi geldi. Böyle bir olasılığın olabileceğini hiç düşünmemiştim." şeklinde bir açıklama yapmış. " Aradayken sonuçta hala Johnnys üyesi olacağım için görünüşüme dikkat edeceğim. Genellikle eğlence dünyasını bırakanlar birden bire yaşlanıyorlar ve bunu görmek korkutucu. Geri döndüğümde insanların bu adama ne olmuş böyle demelerini istemiyorum." demiş.

Böylelikle Nino'nun 20. yıl konserlerinin açıklamasında " Birbirimizin ellerini asla bırakmayacağız. Sımsıkı kavrayarak aynı hedefe doğru ilerlemeye devam edeceğiz. Kimse ileride olmayacak, kimse geride kalmayacak. Kimse bırakmayacak, kimse de katılmayacak. Çünkü birbirimizin ellerini ve hayallerimizi tutmaya devam edeceğiz." şeklindeki sözleri daha bir anlam kazanmış oldu. 

Açıkçası zaten eğer Ohno tek başına araya girseydi ya da ayrılsaydı grubun ana vokali olduğundan Arashi'nin bir dinamik tutturması zor olacaktı. Hiçbiri Ohno'nun açığını kapatabilecek yeteneğe sahip değil. Bu yüzden grup olarak ara vermeleri en doğru karar olmuş bence. Zaten Aiba, Sho, Nino ve Jun işsiz kalacak değiller. Her birinin solo reklam anlaşmaları, dizileri, filmleri ve show programları var. Etkilenecek olan tek şey birlikte sundukları programların yayından kalkacak olması ve grup olarak üstlendikleri reklam anlaşmalarının olmayacak olması. 2 yıl önceden haber vermiş olmaları bütün her şeyin düzene girmesini sağlayacaktır. Zaten hem basın açıklamaları hem de verdikleri kabullenme süresi olumlu tepkiler aldı. Hayranlar elbette üzgün, şoka uğramış durumdalar. Ama en azından kabullenmeleri için önlerinde uzun bir süre var.

Açıklamanın ardından Arashi'nin resmi fan kulübüne bir günde 100 binden fazla yeni üye katılımı gerçekleşti. 2019 yılı içerisinde fan kulübün 3 milyon üyeye ulaşması bekleniyor. Online satış sitesi Amazon'un DVD satış listesinin ilk 30 sırasını Arashi'nin DVD leri işgal etti. 20. yıla özel olarak çıkaracakları albümün 2 milyon kopyadan fazla satması bekleniyor. Birkaç yıldır Arashi üyeleri teker teker Kouhaku'yu sunmaya başlamışlardı. Bu sene Matsujun'un ve 2020 yılında da lider Ohno'nun sunuculuğu yapması bekleniyor. Ayrıca bu ara verme haberinin baskısıyla Johnnys'in Arashi'nin veda sahnesini Olimpiyatlarda yapmasını kabul ettirmeye çalıştığı da söyleniyor. Hatta tek nedenin bu olduğunu ve Olimpiyatlardan bir yıl sonra Arashi'nin geri döneceğini iddia eden de var.


Yukarıdaki resimlerin ilki Sho'nun basın toplantısı sonrasında sunucu olarak görev yaptığı programda kendisine yöneltilen soruları yanıtladığı anlardan. Ne kadar yorgun ve bitkin göründüğünü parlak ışıklar ve makyaj bile saklayamamış. Alttaki resimde de Arashi'nin gazetelerin ana sayfasında kocaman puntolarla verilen haberleri görünüyor. Uzmanlar Arashi'nin yokluğunun ülke ekonomisini SMAP'ın dağılmasından daha çok etkileyeceği görüşünde. Arashi'nin haberi patlak verdiğinde Twitter de dünya gündemine girdi, Japonya da ise günlerce listelerden düşmedi. Ama ilginç olanı kopan haber Arashi'ye ait olmasına rağmen TT listesinin zirvesine yerleşen ismin SMAP olmasıydı. SMAP hayranlarının gruplarının dağılmasından sonra Japon Arashi fanlarından gelen eleştiriler ve alayları bir nevi iade ettiklerini söyleyebilirim.

Tabii bu haber sonrasında teoriler ve dedikodular da patlak verdi. Japon fanlara göre Ohno kız arkadaşı olduğu için özür dilemek zorunda kaldığı günden sonra bu kararı almış. Hatundan ayrıldığını söylemiş olmasına rağmen fanlara göre hiç de ayrılmamış. 2020 yılı sonrasında 40 yaşına girmiş olacak olan Ohno'nun planı bu hatunla evlenmekmiş. Ayrıca zaten Ayako ile ciddi bir ilişki sürdüren ve şirkete evlilik baskısı yapan Nino da bu teklife balıklama atlamış. Bir şehir efsanesi gibi bitmek bilmeyen dedikoduların kaynağı olan Matsujun/Mao ilişkisi de iddialara göre nihayete erebilecekmiş artık. :D Aiba'nın aldığı yeni ev sonrasında evlilik dedikoduları çıkmıştı. Sho'nun ise babası kendi ayak izlerini takip ederek politikaya girmesini istiyormuş ama Sho buna yanaşmıyormuş. Bu durumda Sho hariç diğer bütün üyelerin evlendiklerini görebiliriz. Bu da grup olarak araya girmelerinin doğru bir karar olduğunu gösteriyor. Evlenirler, 25. yıl dönümlerinde grup olarak geri dönerler, böylece evlenmelerini umursamayan sadık hayranlarıyla yollarına devam ederler.^^

Arashi'nin katıldığı TV Asahi 60. yıl özel Music Station performansı

VIDEO


Johnny's Countdown 2018-2019 Tackey&Tsubasa'nın veda sahnesi olarak kullanıldı. Bütün yetenekler ikisine veda etmek için sahnedeydi. Matchy ve Higashiyama tarafından verilen çiçekleri aldılar. 4TOPS grubu sadece onlar için yıllar sonra ilk defa sahnede ikilinin arka dansçısı olarak görev yaptılar. Kouhaku için çekimlerde olan Arashi bile koştura koştura gelerek onlara katıldı. Üstelik birkaç senedir elde ettikleri en iyi reytingi elde ederek Fuji TV yi de sevindirdiler. Kame ve Yamapi de son hitlerini birlikte söylediler ama ne bileyim onlar bile Seishun Amigo'nun yerini tutmadığının farkında bence. Kame'nin püsküllü klasik Johnnys kıyafeti diğerlerine kıyasla şık bile sayılır. Johnnys konserlerini bir sahne showu gibi düzenlemekten ne zaman vazgeçecek acaba merak ediyorum. Müzikal farklı bir şey, konser sahnesi farklı bir şey. Konserlerde kullandıkları akrobatik showları ve dekorları sevsem de her zaman kılık kıyafetlerinden nefret etmişimdir. JC da bir de endişe verici kaza meydana geldi. Sexy Zone grubu üyesi Marius performansları sırasında üzerinde bulundukları platformdan düştü. Sonrasında hastaneye kaldırıp röntgenleri çekilen Mairus J-Web'inden iyi olduğunu ve hayranlarına endişe verdiği için üzgün olduğunu söyledi.

JC reytingleri,

2010: 11.9% 
2011: 12.7% 
2012: 12.3% 
2013: 9.4% 
2014: no live broadcast 
2015: 12.5% 
2016: 11.6% 
2017: 12.0% 
2018: 15.5% ← New!



Tackey artık resmi olarak Johnnys Island'ın başkanı. Gazetecilere ve iş adamlarına bu ibarenin yer aldığı iş kartını vermeye, kendini başkan olarak tanıtmaya başlamış. Tackey hakkında çok değişik ve karmaşık dedikodular gelmekte. Ama dedikoduları aktarmadan önce resmi olarak başa geçer geçmez neler yaptığını sizlere biz özetleyeyim,


* Snow Man grubuna 3 yeni üye kattı. Mukai Kouji (Kansai junior), Meguro Ren (Uchuu Six grubundan) ve Murakami Maito Raul isimli bu 3 yeni üyeyle birlikte Snow Man grubu 9 üyeye çıkmış oldu. Aslında Snow Man grubunun yaş ortalaması oldukça yüksek ve neredeyse debut yapma şansı yok gibi bir şey. Ancak Tackey kendisinin son sahne showunda görev yapan Raul isimli 15 yaşındaki junioru gruba katınca yaş ortalaması birden azaldı. Söylentilere göre Raul Tackey'in favorisiymiş. Japon anne ve Venezüella'lı babadan dünyaya gelen Raul alttaki resimde en ortada duran kişi, merkezde yani.

* Tackey grupların CD debut yapmasalar bile en azından Dijital debut yapmalarını istiyormuş. Yeni nesil grupların dijital çağa ayak uydurmalarını hedefliyormuş.

* Johnnys Juniorlar için bir shop açmayı düşünüyormuş. Böylelikle en çok satış potansiyeli olan Juniorları tespit edebilecekmiş. Ayrıca İnternet üzerinden de satış hazırlığındaymış.

* Tackey yeni oluşturacağı gruplarla sadece Japonya'yı değil Asya'yı ve Amerika'yı da hedefliyormuş. Zaten Juniorlar için Youtube kanalının ve Twitter hesabının açılmasının en büyük nedeni Kpop gruplarının (daha çok adı geçen BTS) bu sayede yakaladığı başarıymış.

* Mart ayından itibaren Junior grupların verecekleri konserler başlayacakmış. Böylelikle hayran kitlelerini arttırmaları hedefleniyormuş. Snow Man, SixTones ve Travis Japan gruplarının birlikte verecekleri konser Mart ayında Yokohama Arena'da düzenlenecek.

* Johnny's Island şimdilik sadece 10 küsur çalışana sahip olmasına rağmen Kanto ve Kansai bölgelerinden gelmiş 300 den fazla juniorla ilgilenmeleri gerekiyormuş. Şirketin asli başkanı ise Johnny Kitagawa imiş.


Gelelim hakkında dolaşan dedikodulara~ Söylentilere göre Tackey uzun zamandır Arashi'ye ayrılan bütçenin çok fazla olmasından yakınıp duruyormuş. Arashi'nin ara verme haberine en çok sevinen kişi olduğu iddia ediliyor. Mary'nin Nakai'ye engel olması ve Koichi'nin de yönetmeyle ilgilenmek istememesini fırsat bilerek Johnny Kitagawa'yı onu seçmeye ikna ettiği söyleniyor. Ayrıca Juniorların üzerilerinde güç tacizi yaptığı konusunda şikayet ettiği bayan bir yöneticiyi kovmuş. Bu kadın çok uzun zamandır Johnnys için çalışan, Mary Kitagawa'nın sevdiği, güçlü bir kadınmış ve Tackey'in Juniorların şikayetlerini mazeret olarak kullanarak kadından kurtulmuş çünkü karşısında ikinci bir Michi istemiyormuş. A.B.C-Z grubunun menajerini görevinden alarak Johnny's Island'e çekmiş.


Söylentilere göre Tackey veda programına katılmış olmasına rağmen Nishikido Ryo'dan ve NEWS grubu üyesi Koyama ve Tegoshi Yuya'dan hiç hoşlanmıyormuş, onları kara listesine almış. Nedenleri de,


* İkisinin de son birkaç yıldır bir Johnnys yeteneğinin kariyeri boyunca karışabileceğinden çok daha fazla skandala karışmış olması

* Uyarıları hiç dinlememeleri ve Johnny's in ikisi üzerinde tam kontrolünün olmaması

* Johnnys'in yönetim kadrosundaki önemli isimlerin Tegoshi'den hoşlandıkları için onu hep affetmelerine sinir oluyormuş.

* Ryo'nun ise alkol içeren skandallarından ve devamlı olarak kadınların yataklarında resimlerinin düşmesinden bıkmış. Juniorlara kötü örnek olarak biri olduğunu düşünüyormuş.


Gelelim genel Johnnys haberlerine~ Yukarıdaki liste son güncel fan kulüp listesi. Arashi'nin ara verme haberinden sonraki 5 gün içerisinde fan kulüplerine 300.000 yeni üye katılımı gerçekleşmiş. Bu artışın nedeni elbette ki 20. yıl konserlerinde bilet kazanma şansını elde ederek gruba bir nevi veda edebilme isteği. Hey Say Jump! grubu bir sonraki güncellemede artık Kinki Kids grubunun yerini alacak. Kink&Prince ise hem NEWS hem de V6 gruplarını bir kerede geçerek üst sıralara tırmanışını devam ettiriyor. Yıl sonuna kadar Kisumai'yi de geçmeyi başarıp başaramayacaklarını göreceğiz. Eğer SixTones bu sene debut yaparsa büyük ihtimalle Kinpuri kadar çok sayıda üye kazanacaktır. Arashi'nin arada olacağı süre içerisinde fan kulübe ne olacağı da henüz kesinleşmedi. 

King&Prince grubu Mart ayının 20'sinde yeni singlelarını yayınlayacak. NEWS grubu ise WORLDISTA isimli yeni albümlerini Şubat ayının 20'sinde yayınlayacak ve aynı isimli konser turuna çıkacaklar. 


NEWS grubunun bundan önceki konser turlarının DVD si " NEWS ARENA TOUR 2018 EPCOTIA" satış sonuçları,

*43,6k DVD
*47,7k BD
----------------

*91,4k DVD+BD


Kanjani8 grubunun bundan önceki konser turları olan " GR8EST " in DVD satış sonuçları,

128.1k DVD
*98.1k BD
------------------

226.1k DVD+BD



Şubat ayının 28'i itibariyle artık Johnnys ENT. yetenekleri hakkındaki haberlerin ve J-Weblerinin İngilizce, Çince ve Korece versiyonlarını yayınlamayı durdurdu. Bunun nedeninin bu servisi yenileyip geliştirmek olduğunu söyleseler de Japonya dışındaki hayran kitlesinden büyük tepki almış durumdalar. Hem Koreli grupların başarılarına özenip hem de kendini kapatmaya çalışmak ne büyük bir çelişkidir. o.O


Beyaz takımın sunucusu olarak Sakurai Sho'nun, kırmızı takımın sunucusu olarak Hirose Suzu'nun sahneye çıktığı Kohaku'nun kazanan takımı beyaz takım oldu. Bu sene HSJ nin performansları sırasında onlara eşlik eden akrobat ekibi büyük dikkat çekti. Ayrıca Arashi sıralamaların altındayken TWİCE grubunun en yüksek reyting alan performanslar listesinde 6. sırada yer alması da dikkatleri çekti. Japon medyasına göre bunun nedeni tam da Twice sahnedeyken diğer bütün kanalların reklamları oynatmasıymış pdfgdfgdf


Kohaku ratings

Part 1 37.7% 
Part 2 41.5%




HSJ demişken dedikodularla devam edelim, Weekly Woman'a göre geçtiğimiz ay 3 yıldır ilişkileri olduğu ortaya çıkan Yamada Ryosuke ve Satoko Miyata ayrılmışlar. Ayrılıklarının nedeni de ilişki haberi patlak verdiğinden beri HSJ fanlarının tacizlerinin sonunda Satoko'yu bıktırmış olmasıymış.


King&Prince grubunun bu sene 24 Hours TV nin ana sunucusu olacağı dedikoduları dolaşmaya başladı. Üstelik panik atak rahatsızlığı nedeniyle aktivitelerine ara veren Genki'nin de grubuna geri döneceği söyleniyor. Ama fanlar zaten psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle ayrılmış olan gencin 24 Hours gibi hassas bir programla geri dönüş yapmasının sakıncalı olduğunu düşünüyorlar ki bence son derece haklılar. 24 Hours bağış alabilmek için sonuna kadar acıma duygularını sömüren, gözyaşlarının sel gibi aktığı bir program ve hassas bünyelere göre değil. 


Johnnys ile alakalı değişik söylentiler dolaşıyor. Bunların bazıları önemsiz ama bir kısmını derlemem gerekirse,

* İddialara göre Johnnys'in Tegoshi'ye olan tavizlerinin sonu gelmiş. Bu sene Tegoshi'nin gruptan ve Johnny'ten ayrılacağı, NEWS grubunun dağıtılacağı, Kishi'nin ItteQ programında onun yerini alacağı söylentileri var.

* Adlarını Sexy Bishounen olarak değiştiren Tokyo Bishounen grubu gelen tepkiler nedeniyle bu isim değişikliğinden vazgeçmeyi değerlendiriyormuş.

* V6 grubu üyesi Miyata Ken'in bu sene evlenecek yetenekler listesinin başında olduğu söyleniyor.

* Koyama'nın ayrılmasından sonra Johnnys EVERY programına sunucu olarak Kikuchi Fuma'yı yerleştirmeye çalışıyormuş.


Yamashita Tomohisa yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. " In Hand " isimli dizi TBS kanalında Nisan ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak. Dizi halen devam etmekte olan Acato Ao'ya ait manga serisi " Evening (Kodansha) " den uyarlanacak. Yampi dizide Dr. Himokura Tetsu isimli bir bilim adamını canlandıracak. Tetsu nereden ve nasıl geldiği gizemli bir robotik kola sahip ve bununla gizemli olayları çözüyor. Yamapi ayrıca Çin'de gösterime girmiş olan ve şimdi de Japonya'da Cyber Crime ismiyle gösterime giren filminin galasına Han Geng ile birlikte katıldı. 

Yamapi ayrıca [Weibo yearly ranking] The most popular japanese actor in China (2018) listesinin zirvesine yerleşmeyi de başarmış.

1.Yamashita Tomohisa 
2.Oguri Shun 
3.Ninomiya Kazunari 
4.Matsumoto Jun 
5.Ikuta Toma 
6.Sakurai Sho 
7.Suda Masaki 
8.Kaku Kento 
9.Aiba Masaki 
10.Yamazaki Kento


Kis-My-Ft2 grubu üyesi Fujigaya Taisuke yeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Fuji TV de yayınlanacak " Mirror Twins " adlı dizide Fujigaya yirmi yıl önce ayrılan ve yolları daha sonra polis ve suçlu olarak yeniden birleşen ikiz kardeşleri canlandıracak. Cinayet mahallinin incelenmesi sonrasında olay yerinde kendi DNA sını bulan polis dedektifi olayın şüphelisi haline gelince araştırmalarına başlayıp kardeşini buluyor. Ayrıca dizinin iki sezonunun çekimleri birden yapılacak ve ilk sezonu 6 Nisan'da başlayacak. İkinci sezonu ise 8 Haziran'da yayınlanmaya başlayacak.

Kisumai'den bahsetmişken grup yeni singlelarını IZ*ONE grubunun debut singleı ile aynı gün yayınlayacağı için fanlar son derece gerginler. IZ*ONE Kore'de yayınlanan P101 48 programının kazananlarından oluşan bir grup ve sadece Kore'de değil şimdiden Japonya'da da oldukça popüler. Grupta AKB48 kızları üyeleri de bulunuyor ve Japonya'daki faaliyetleri AKB formatında düzenleniyor. Grubun debut singleı hi-touch event, fan-sign event, handshake event, 3 farklı versiyon ama Regular versiyonda 13 farklı kapak alternatifiyle piyasaya çıkacak. Yani 16 versiyon halinde yayınlanacak diyebiliriz. Yani kısacası çok satacakları kesin. Bu da 22 kez Oricon birinciliği kazanmış Kisumai'nin bu düzeni devam ettirmesini tehlikeye atmış oluyor. Bir kere bu düzen kırıldığı zaman aynı başarıyı yakalamaları gerçekten çok zor olacaktır. Bkz Arashi bile debuttan itibaren 1 numarada olma bu başarısına sahip değil. Belki de bu yüzden Avex daha önce hiç yapmadığı bir şey yaparak Kisumai'nin singleı için 4 bonus versiyon ekledi. Bu mücadelenin sonucunu merakla takip edeceğim.


Geçen güncellememde Kame'nin Fukada Kyoko'nun doğum gününe katılmasından bahsetmiştim. Shunkan Bunshun'un haberine göre Fukada Kyoko (36) şu sıralarda Syla Holding'in CEO su Sugimoto Hiroyuki (41) ile çıkmaya başlamış. Kame ile olan ilişkisi evliliğe doğru gittiği söyleniyordu ama Fukada'nın etrafındakilere Kame'nin evlenmeye yanaşmadığı, işleri yüzünden görüşmekte zorlandıklarını ve bir sevgiliden çok arkadaşa dönüştüğünü söylediği yazılmış. Fukada'nın Kame'den ayrılmasıyla Kame " terk edilen " figürüne dönüştüğü için Johnnys'in Fukada'yı kara listesine aldığı yazılmış. Kame ise şu anda üstlendiği iki reklam anlaşmasıyla KAT-TUN da reklam anlaşması olan tek kişi olmaya devam ediyor. Yukarıdaki resimler de yeni Sours reklamından. Karın kaslarını hayranlıkla seyrediyor pfghfhgf

KAT-TUN demişken hem Ueda hem de Nakamaru solo showlarına çıkmaya hazırlanıyorlar. Ueda'nınki daha ilginç çünkü dansla pek ilgilenen biri olmamasına rağmen bir müzikale çıkacak.  " Political Mother: The Choreographer’s Cut " isimli müzikalde ona " The Hofesh Shechter Company" dansçıları eşlik edecekmiş. Ueda şu sıralar hem dizide rol almasının hem de müzikal kapmış olmasının keyfini çıkarıyor diyebiliriz.^^


Gelelim bu ayın en büyük ve önemli skandalına. NGT48 grubu kızlarından Yamaguchi Maho iki erkek hayranı tarafından tacize uğradığını açıklayarak herkesi şok etti. Ama skandal aslında bundan sonra olanlardı. Kızın yayınını aniden kesen şirket sonrasında kızı suçladığı adamların karşısına çıkarıp eğilerek özür dilemeye mecbur etti. Ancak bu durum kısa sürede yüzlerinde patladı çünkü sadece Jpop değil, bu konuda hassasiyet gösteren herkesten tepki çektiler. Kurbanın suçlulardan özür dilediği nerede görülmüş? Üstelik kızı nerede ve ne zaman bulabileceklerini, hayranlara söyleyen de bir başka NGT48 üyesi iki kız. Bu iki kız aslında diğer kızlara baskı ve tacizde bulunan birkaç kızdan oluşan küçük bir grubun parçasıymış. Daha önce de baskı uyguladıkları başka kızlar sağlık nedenlerini bahane ederek gruptan ayrılmışlar. Sizlere ilişki ağını açıklamaya kalkışsam inanın bu metnin sonu gelmez. 

İstifa etmeleri yönünde fanların imza topladıkları tiyatro menajeri Etsuro Imamura, bu tavrı her kesimden tepki çekince geri adım atarak hatalı davrandıklarını, durumla gerektiği gibi baş edemediklerini söyleyen resmi bir özür yayınladı. Önce kızın yalan söylediğini açıklamışlardı ama sonra söylediklerinin doğru olduğunu kabul ettiler. Ancak adamlara yardım eden kızları şu anda korumaya çalışıyorlar. NGT48 in vermesi gereken üç konser iptal edilirken olan bitenlerden sonra reklam anlaşmaları da iptal edilmeye başladı. 60 bin imzaya yaklaşan talep basının da ilgisini çekince en sonunda şirket Etsuro'nun görevden alındığını ve yerine bayan bir menajerin getirildiğini açıkladı. Ancak görev yeri değiştirilmiş gibi görünüyor, oysa bu adamın şirketten atılması gerekirdi. Yani anlayacağınız şirket şu anda olan bitenleri hasır altı etmeye çalışıyor.


Bu ayın en önemli ilişki haberleri hepimizi şaşırtan çiftlerden geldi. Öncelikle One Direction grubu üyesi ve şu anda solo kariyerini inşa etmeye çalışan Harry Styles'ın Japonya'nın önemli modellerinden Kiko Mizuhara'yla çıkmaya başladığı iddia edildi. Kiko'nun birlikte olduğu en önemli isim Kpop dünyasının sevilen grubu Big Bang üyesi G-Dragon'du. Onun ardından birkaç önemsiz isimle çıktıktan sonra birdenbire bu derece tanınmış biriyle isminin anılması tabii ki dikkatleri çekti. Kiko ve Harry'nin birbirlerini instagramdan takip etmeye başlaması ve Harry'nin Japonya'ya gitmesi dedikoduları başlatan şeydi. Kiko Twitter hesabından ilişki haberlerini yalanladı ve Harry ile hiç bir araya gelmediklerini açıkladı. Üstelik bu dedikoduların patlak vermesinden önce Harry'nin gay ilişkisi olabileceği yönünde bazı söylentilerin yükselmiş olması bütün bu olayın ört bas etme haberi gibi görünmesine yol açtı.

Diğer önemli çift ise Friday'in Kore şubesi Dispatch tarafından çıktıkları ortaya çıkarılan EXO grubu üyesi Kai ve Blackpink grubu üyesi Jennie oldu. Ben daha bu güncellemeyi yayınlayamadan da ayrıldıkları haberi geldi pdfgdfgfd Herkes duruma son derece şüpheci yaklaşıyor. PR çalışması diyen var, Dispatch her şeyi mahvetti diyen var. Jennie'nin daha yeni solo çalışmalarını yayınlamış olması, Kai'nin ise EXO'nun şu anda pek faaliyette olmaması nedeniyle adını hatırlatmak istemiş olabileceği, dolayısıyla bu ilişki haberinden ikisinin de karlı çıkacağı söylentilerini arttırdı. Ama nedense kimse umursamadı ya o.O Herkes pek bir kabullendi çifti hatta mutluluklar falan dilediler. Belki de diyorum beklenilen skandal kopmadığı için iki hafta sonra ayrıldıkları açıklandı. Kai'nin Krystal ile olan ilişkisi bundan daha çok ses getirip büyük bir skandala yol açmış, fanların büyük tepki göstererek Krystal'ın üzerine gitmelerine neden olmuştu. 


Haberlerim şimdilik bu kadarrrr~ Yeni dedikodular ve skandallarda görüşmek üzere~

Başarılı konserlerinden sonra birbirlerini tebrik eden KAT-TUN üyeleri. ;_;


Ueda o kadar korkutucu ve tehlikeli görünüyor ki kendi kendine yolda yürürken bazen polis arabaları onu durduyormuş ya da birkaç polis koşarak yanına gelip " Tehlikeli bir şeyler mi taşıyorsun?" diye onu sorguluyorlarmış pdfgdfgffdg


Han Geng, Shirota Yu ve Yamapi JaeJoong'un doğum günü partisine katılmışlar.^^


Kame yine Yamapi'nin kız arkadaşı gibi çıkmış pdgdfgd


Yeni yılı kutlamak için ne ilginç bi kostüm o öyle O.o


İlişkileri olduğu için kendi şirketlerinden atılan Hyuna ve E'Dawn PSY nin kendi şirketiyle anlaşma imzaladılar. *yay*


SixTones grubu üyesi Kyomoto Taiga'nın Koisuru Vampire'in spin-off u olarak yayınlanacak " Haruto " isimli müzikalde baş rol oynayacak. 


BTS üyelerinin bazılarının invisible box challenge yetenekleri pfdgfdg

Fake sub sandınız di mi? Hayır, değil pdfgdfgfd


4 yorum:

  1. Bu güncellemeyi gerçekten merakla bekliyordum. Çok güzel derlemişsin. :) Bence Tegoshi'yi asla atmazlar, onca yıllık idolleri sonuçta. Yine de Johnny's bu, belli olmaz. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.^^ Haber çıkar çıkmaz yazsam bir sürü eksik bilgi olacaktı. Bu şekilde hem haber sonrası dolaşan dedikoduları toplayabildim hem de haberin etkilerini ve nedenleri konusunda ortaya atılan fikirleri derleyebildim. Tegoshi çok sevilen biri ama kimsenin kredisi sonsuza dek devam etmez. Artık biraz kendine çeki düzen vermesinin zamanı geldi gibi görünüyor. Ne zaman bir yetenek hakkında bu kadar çok yoğun iddialar ortaya atılamaya başlansa mutlaka arkasından bir şeyler geliyor. Umarım Tegoshi için bu söylentiler gerçek olmaz. :/

      Sil
  2. Resmen Johnnys'de bir dönem kapanıyor. Hem de gözlerimin önünde. Bütün anılarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden güncellemeyi okurken. Umarım her şey daha güzel olur. Bu yetenekler de insan. Şirket farkına varmadığı için tüm bu çalkantılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Geriye dönüp bakınca sanki Jin'in ayrılığı bir domino taşı gibi Johnny's içinde bir şeyleri harekete geçirdi ve yıkımı başlattı gibi geliyor. Johnny's ne yaptıysa kendi kendine yaptı. Böyle şirket politikası olmaz. Kendi evlatları içerisinde ayırım yapan anne gibi resmen. Bunun da hiçbirine faydası olmuyor işte. :

      Sil