6 Ekim 2019 Pazar

Nishikido Ryo Kanjani8 Grubundan ve Johnny's Entertainment'ten Ayrıldı!


Merhabalarrr~ Uzun süredir sizlere söylentilerini taşıdığım bir iddia daha gerçeğe dönüştü. Johnny's yeteneklerini bir bir kaybetmeye devam ederken, kaybettiklerinin yerini doldurabilmek için yeni grupları apar topar çıkış yaptırmaya çalışıyor. Artık bu ayrılık haberleri sıradanlaşmaya başladı bile diyebilirim. Bundan 10 yıl önce bir yetenek Johnny'sden ayrılacağını açıklayınca üzülüp ondan bir daha haber alamayacağımızı düşünürdük. Sanırım bu algıyı ilk kıran kişi Akanishi Jin oldu. Sosyal medyada varlığını sürdürmeye devam ederken müzik programları veya showlara çıkamasa da ufak konserler ve özellikle de Çin'e yaptığı yatırımlarla bir şekilde ayakta kalmayı başardı. Elbette eski şan şöhretinden eser yok ama bunda biraz da onun skandal olmaya hep bir adım yakın duran davranışlarının da etkisi var.

Biliyorsunuz Subaru'nun Kanjani8 grubundan ayrılması haberinden bu yana Nishikido Ryo (34) ve Ohkura Tadayoshi'nin de gruptan ayrılmak istediklerine dair iddialar dolaşıp duruyordu. Özellikle de Ryo'nun ayrılmaya kararlı olduğu hatta grubun dağılmasını önerdiği de söylenmişti. Sonunda konser turlarının bitiminin ardından Ryo Kanjani8 ve Johnnys Ent'den ayrıldığını açıkladı. Beklentiler grubundan ayrılsa bile aktör olarak şirkette kalmaya devam edeceği yönündeydi ama tamamen şirketten ayrılmayı seçmiş. Haber düşer düşmez Ryo Twitter başta olmak üzere her yerde trend isim haline geldi.



Ryo şirketten ayrılacağı tarih olan 30 Eylül'den sonra bir gün bile vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde sosyal medyaya giriş yaptı. Öncelikle kendi adına resmi site açan Ryo'nun bu siteyi 2019 Mart ayından itibaren hazırlamaya başladığı anlaşılıyor. Yani Bunshun ve diğer bulvar gazetelerinin yaptıkları haberler yalan değilmiş. Gerçekten de bu sene başından beri karar kesinmiş, bunun hazırlıkları yapılıyormuş. Çünkü fazlasıyla hazırlıklı bir şekilde solo kariyerine başladı. Daha şimdiden solo albümünü ilan ettiğine göre bu albümün hazırlıkları düşünüldüğünde zaten her şey açıkça anlaşılıyor.


Öncelikle Ryo kendine ait bir şirket kurmuş. Nomad Records ismiyle kurduğu şirketinden kendi solo albümünü yayınlayacak. Yani bu işe gerçekten para yatırmış. Şirketiyle aynı ismi taşıyan " Nomad " isimli albümü de 11 Aralık da yayınlanacak. Bu albümüne bağlı olarak da 5 arenada, Fukuoka, Aichi, Tokyo, Osaka ve Miyagi de toplamda 11 konser vermeyi planlıyor. " Nishikido Ryo Live Tour 2019 Nomad " adındaki konser turunun bilet fiyatları 8000 ila 9000 yen arasında değişiyormuş. Bu konser turuyla yaklaşık olarak 30 bin hayranıyla buluşmayı planlıyor.


Kendi fan kulübünü de kurmuş, adı da NFC. Böylelikle ileride fan buluşmaları da yapacağı anlaşılıyor. Ayrıca fan kulübe katılanlar hemen bilet çekilişine katılabiliyorlar. Kısa süre içerisinde Twitter ve Instagram hesaplarıyla kendi Youtube kanalını da açtı. Bütün bunlar solo kariyerini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor sanırım. Son derece hazırlıklı ve pürüzsüz bir şekilde solo kariyere geçiş yapmış durumda. Eğer takip etmek istiyorsanız,

Çoktan yarım milyon takipçiyi geçmiş olan Nishikido Ryo resmi Twitter hesabı


Birkaç gün içerisinde en yakın arkadaşı Jin'in senelerce topladığı takipçi sayısını geçiveren resmi Instagram Hesabı

150 bin takipçiyi aşmış resmi Youtube Hesabı

Bu da Youtube hesabında yayınladığı ve 1 milyon izlenmeyi aşan manalı mı manalı traileri


Peki Ryo'nun ayrılışıyla Kanjani8 grubuna ne olacak? Üyelerin yaptıkları açıklamalara göre 5 kişilik bir grup olarak devam etme kararı almışlar. Kanjani'nin ilk zamanlarında grup popülerliğini arttırmak için 47 idari bölgede ulusal bir tura çıkmış, bu gerçekten de grubun fan kitlesini arttırmasını sağlamıştı. Şimdi de aynı şekilde Kasım ayında başlamak üzere 36 günde Japonya'daki 47 idari bölgede konser vermeye hazırlanıyorlar. Ancak konser programı bu yüzden o kadar sıkışık ki hayranlar üyelerin sağlığından endişeleniyorlar, özellikle de Yasuda'nın. Şöyle de bir durum var, konser verecekleri alanlar oldukça küçük. Yani bundan önceki 47 konserlerinde 670 bin kişiye ulaşmışken bunca zahmetle 66 bin kişiye ulaşacaklarmış. Tokyo Dome'de bir gece konser verseler 55 bin kişiye ulaşabilecekler, saçmalığı düşünün. Bu demek oluyor ki her bölgede 2000 veya daha az kişiye konser verecekler. o.O Bazı günler aynı günde iki konser vereceklerinden bir bölgeden diğerine konsere yetişmek için helikopterle gitmeleri gerekecek.

Ryo'nun bizzat arayarak kararını haber verdiği kişi ise daha önceden yine Kanjani8 grubundan ayrılmak zorunda kalmış Uchi olmuş. Bu haberi aldıktan sonra Uchi Kanjani8 konserine gelerek eski grup arkadaşlarına destek olmuş.

Hina " Vücutlarımız artık eskisi gibi değil. Çıkış yaptığımız zamanlardaki gibi performanslar sunmamız beklenmemeli ama ben özellikle Yasuda için endişeleniyorum. Ne kadar bitkin olduğunu bizlere yansıtmamaya çalışacağından ve çok çalışacağından eminim." derken önceden her zaman yükseğe ve daha yükseğe çıkmayı isterken şimdi amaçlarının sadece gidebildikleri kadar ileriye gitmek olduğunu söylemiş. 


NEWS grubundaki eski grup arkadaşı Shige ise " Biz 8 yıl boyunca aynı grubun bir parçasıydık ve o benim için saygı duyduğum bir ağabey gibiydi. Yalan söylemeyen biri. İstemediği şeyleri yapmak için kendini zorlayabilecek türden bir insan değil. Yine de hayranlar için kendini zorladı ve denge kurmaya çalıştı. Belki de artık bunun mümkün olmadığını düşünmüştür. Fanlara gönderdiği mesaj bile çok basit, o süslü sözler söyleyen biri değil." diye konuşmuş.

NEWS ve Kanjani8 gibi birçok üye ayrılığı yaşamış KAT-TUN grubu üyesi Nakamaru ise " 20 yıldan fazladır birlikte olduğun grup üyesini kaybetmek, bir aile üyesini kaybetmek gibi hissettiriyor. Umarım fanlar Kanjani8'in kalan üyelerine desteklerini göstermeye devam ederler." demiş. 

Ohkura ise uzun bir mektupla fanlara açıklamada bulunmuş çünkü genellikle ayrılık dedikodularının odağında Ryo'yla birlikte ismi anılan kişiydi. Mektubunda da buna değinmiş ve bu söylentileri reddetmiş. " 7 den 6 üyeye düştüğümüzde söylemesi kolay ama yaşaması zor bir şeydi. Yasu'nun sağlık durumu da eklendiğinde kalplerimiz neredeyse sınıra ulaşmıştı. Olanlar olması gerekenlerdi diye düşünerek zor da olsa ilerlemek istiyoruz. Ağlamak istiyorsam ağlarım, zor ise zor olduğunu söylerim. Bu yüzden yeniden sizlerle buluşmaya karar verdik ve 47 turunu yeniden yapacağız.


Basın toplantısında Maru Ryo'nun Subaru ayrıldığında, Yasu'nun da sağlığını göz önüne alarak grubun dağılmasını istediğini ve ayrılmak istediğini doğruladı. Yani yayınlanan haberler doğruymuş. Ryo onlarla kendi yoluna gitme kararını Mart ayında paylaştıktan sonra hayranlar sonuna kadar turun keyfini çıkarabilsinler diye haberi vermeyi ertelemişler. Yani neredeyse bir yıl boyunca üyelerinden birinin gideceğini bilerek profesyonel bir şekilde çalışmaya devam etmişler. Grubun reklam anlaşmalarına gelince bir çoğu grupla çalışmaya devam etme kararı almışlar. Hatta Osaka Turizm bu duruma Subaru'dan hazırlıklı olduklarını söylemiş. Ayrıca Kanjani8 Ikuta Toma'nın NTV kanalında yayınlanacak yeni dizisi " Ore no hanashi wa nagai " için de them parçasını seslendirecek. Kanjani8'in fan kulüp sayısına ne olacağı da merak edilen durumlardan biriydi. Ryo'nun ayrılığı doğal olarak fan kaybına yol açacaktır ama haberin patlak verdiği gün bir gün içerisinde fan kulübe 10.000 yeni üye katılımı olmuş. Sanırım Kanjani8 bu zorluğun da altından kalmayı başaracak. Yeter ki sağlıklı olsunlar.^^


Bu ayrılık haberi elbette akıllara " Sırada kim var? " sorusunu getirdi. Zaten arada sırada patlak veren söylentileri size iletiyorum biliyorsunuz. Ryo ile birlikte ayrılma ihtimali olduğu anılan isimler TOKIO grubundan Nagase Tomoya, Ohkura Tadayoshi, Yamashita Tomohisa ve Tegoshi Yuya'ydı. Ryo'nun söylentisi gerçeğe döndü ama diğerleri için henüz Bunshun gibi bulvar gazeteleri bile pek ilgi göstermiyorlar. İddialar Ohkura'nın artık aile işini devralıp evlenmek istediği, Tegoshi'nin kendine başka bir kariyer çizmek istediği, Nagase'nin grubundaki neredeyse herkes evlendiği için artık grubun dağılmasını ve evlenmek istediği, Yamapi'nin de solo kariyerinde özgür olmak istediği yönündeydi. 

Yamapi demişken bir aralar gerçekten de ayrılması konusundaki söylentiler fazlasıyla yükselmişti. Ancak sonra ne olduysa Kame'yle birlikte dizide rol aldılar, birlikte yeniden şarkı söylediler derken Yamapi Johnnys'in onu çektiği işlerine yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Diziler, albüm ve single derken şimdi de yabancı bir dizide rol alıyor. Sonunda bunun arkasındaki sır da ortaya çıktı. Yamapi ünlü oyuncu Will Smith'in şirketi Overbrook Entertainment ile anlaşma imzalamış. Yamapi yeni dizisi " The Head " için Variety'e verdiği röportajda bundan bahsederek bu anlaşma sayesinde gelecekte daha birçok uluslararası projede oynamayı umduğundan bahsetmiş. Bir yıl boyunca süregelen müzakereler sonunda bu yaz anlaşma imzalanmış. Böylelikle Yamapi iki ajansla kontratı olan bir yetenek.^^ Johnnys Yamapi'nin Amerika'da daha da büyümesi için İngilizce konuşulan bir şirketle anlaşması gerektiğini düşünüyormuş. Anlaşmanın açıklanmasının hemen ardından Yamapi'nin, Will Smith'in de tanıtımlarında rol aldığı giysi markası Moncler'in Japonya'da yayınlanan reklamlarında yer almaya başladı.

Jin Yamapi Instagram hesabını açtığında çok sevinmiş ve heyecanlı mesajlarla Yamapi'yi takibe almıştı hatırlarsanız. Ancak Yamapi'nin kendisini geri takip etmemesinin ve hiçbir şekilde cevap vermemesinin ardından Jin onu takipten çıkarmış. Ryo Twitter ve Instagram hesabını açınca " İşte bu yeni dünya bebeğim!" diyerek sevinçli bir şekilde bu kez Ryo'yu takibe almıştı. Neyse ki Ryo onu geri takip etmiş lol


Son güncellemelere göre Takizawa Hideaki nam-ı diğer Tackey'in artık resmi olarak J&A Ent.'in başkan yardımcısı olduğu açıklandı. Johnny'nin kız kardeşi Mary başkanlıktan Yönetim Kurulu Başkanlığına geçerken, Julie başkanlığa yükseldi. Böylelikle J&A yönetim kadrosunun son hali,


Yönetim Kurulu Başkanı :  Mary Yasuko Fujishima (Kitagawa)
Başkan : Julie Keiko Fujishima (Kitagawa)
Başkan Yardımcısı : Shirahase Suguru - Takizawa Hideaki


Böylelikle Tackey inanılmaz bir yükseliş göstererek iki yıl içerisinde idolü olduğu şirketin başkan yardımcılığına kadar yükselmiş oldu. Bazı bulvar gazetelerinin iddialarına göre Tackey getirdiği yeniliklere bir başkasını eklemeye daha hazırlanıyor. Eğlence dünyasına veda eden efsane isim Namie Amuro'ya Johnnys Jr. gruplara yapımcı olarak çalışması için teklif götürdüğü söyleniyor. Namie her zaman Johnnys ile ilişkileri iyi olan biri olmuştur, daha önce Yamapi'yle düet şarkı çıkarmıştı. Kendi konserlerinin koreografilerine ve konser ürünlerinin tasarlanmasına da bizzat katıldığı biliniyor ve Tackey her zaman bunlara hayranlık duymuş. Namie'nin varlığı son zamanlarda Johnnys'in medyada oluşmaya başlayan olumsuz imajını da düzelteceğini umuyorlarmış. Namie demişken sanatçı emekli olmasının ardından bütün şarkılarını Sportify ve Apple Music'de erişebilir hale getirmiş durumda. Böylelikle sanatçının uluslararası fanları da şarkılarını alıp dinleyebilecekler ve Namie'de bundan para kazanabilecek.^^


Gelelim genel Johnnys haberlerine~ En üstteki resimde ☝ Johnnys gruplarının son fan kulüp rakamlarını görebilirsiniz. Bir sonraki güncellemede Kanjani8'in rakamları nasıl olacak merak ediyorum. King&Prince grubu Kis-My-Ft2 grubunu yakalamaya çok yaklaşmış durumda. NEWS grubu ise V6 grubunu bu ay ki güncellemeyle geçmiş durumda. Diğer iki liste ise bu sene içerisinde Johnny's gruplarının çıkardıkları albüm ve single satışlarının sonuçlarını veriyor. Her iki listesinin de zirvesinde beklenildiği üzere Arashi var. 5x20 albümlerinin satış rakamı şu anda 2.029.720 adete ulaşmış durumda. Single listesinde ise son yayınladıkları Brave singelı ile birinci sıradalar. 


Sexy Zone grubunun yeni singleı double A olacağı ve 23 Ekim'de yayınlanacağı açıklandı. Bu arada yayınladıkları konser DVD sinin satış sonuçları,


Sexy Zone 『Sexy Zone LIVE TOUR 2019 PAGES』

*35,636 DVD
*46,017 BD
───────────
*81,653 DVD+BD


NEWS grubunun yayınladığı konser DVD si satış sonuçları,


NEWS 『NEWS 15th Anniversary LIVE 2018 “Strawberry”』 

*39,398 DVD
*48,524 BD
───────────
*87,922 DVD+BD


Kis-My-Ft2 grubunun yeni singleı " Edge Of Days " 13 Kasım'da yayınlanacak. Bu arada grubun 30 Kasım da Tayvan'da düzenlenecek olan " Asia Fashion Award Show " da sahne alacağı açıklandı. Johnny's grupları yavaş yavaş Asya ülkelerine yeniden açılıyor ki bu çok güzel bir şey.^^ Grup üyelerinden Tamamori Yuta'nın " Gura Gura Maison Tokyo~Hirako Shohei no yureru omoi~" dizisinde rol alacağı açıklandı. Dizi daha önceden TBS kanalında yayınlanmış olan " Grand Maison Tokyo " isimli dizinin spinoffu olacak. Dizi ayrıca izleme platformu Paravi'de de yayınlanacak, dizinin bölümü yayınlandıktan sonra bu platformda yeniden yayınlanacak.^^


SMAP grubunun efsanevi singleı " Sekai ni Hitotsu Dake no Hana " en uzun süre satış listelerinde kalan single rekorunu kırmış. Eylül 2019 itibariyle single bir kere daha Oricon'un TOP 100 satış listesine 184. kez girerek Nakajima Miyuki'nin 2006 yılından beri elinde tuttuğu 183 haftalık rekorunu kırmış. Grup çoktan dağıldı ama efsane hala devam ediyor ve rekorlar kırıyor.^^


Eski SMAP üyesi Kimura Takuya ilk solo albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. 8 Ocak 2020 de yayınlanacak " Go With the Flow " isimli albümün için ünlü müzisyenlerle çalışılmış. Bunlardan bir kaçı Bz grubundan Inaba, Makihara Noriyuki, Moriyama Naotaro, Alexandros, Love Pshydelico, Uru, Cornelius, Ikimonogakari grubundan Yoshiki.


Japon magazinlerinin yayınladığı birbirinden ilginç anketlerden birkaçı, 

" Tanrı Seviyesinde " Fan Servis yapan Johnny's :D

1. Nakajima Kento

2. Yamada Ryosuke

3. Maruyama Ryuhei

4. Kamenshi Kazuya

5. Yasuda Shouta

" Bu Yüzle Yeniden Doğmak İstiyorum " (Actors)

➊ Yamashita Tomohisa
➋ Iwata Takanori
➌ Takeuchi Ryoma
➍ Matsuzaka Tori
➎ Satoh Takeru 
➏ Fukushi Sota
➐ Yamada Ryosuke
➑ Okada Masaki
➒ Yokohama Ryusei
➓ Kubota Masataka



Daha henüz debut yapmadan skandala karışan Junior grup üyeleri Tackey'i epey kızdırdılar. HiHi Jets grubu üyelerinden Ryo Hashimoto (18) ve Ryuto Sakuma(16) 'nın resimleri magazinleri süsledi. Birinde kızla birlikte yatakta, diğerinde 16 yaşındaki üyeyi de sarhoş halde sızmış görüyoruz. Johnny's resimdekilerin üyeler olduğunu doğruladı, yeteneklerinin davranışları nedeniyle özür diledi ve üyelerin aktivitelerinin 2019 Aralık sonuna kadar durdurulduğunu, sadece toplumsal görevlerde çalışacaklarını (yardım kampanyaları vs) açıkladı. Skandal genellikle Kpop haberleri veren sitelere kadar uzandı çünkü bunun bir sasaeng olayı olduğunu düşünmüşlerdi. Japonya'da bu tarz hayranlara " Yarakashi " deniliyor. İddialara göre bu fan önce çocuklara yaklaşmaya çalışmış ama görmezden gelinmiş. Bunun üzerine plastik cerrahi ameliyatlarıyla güzelleştikten (!) sonra çocuklara yaklaşıp onlarla ilişki kurmuş ve resimlerini medyaya sızdırmış. Hatta gözlerini o kadar kör etmiş ki Ryu olan bitenlerden sonra bile fanla görüşmeyi kesmemiş. Fan dediysek aslında bu fan da öyle sıradan biri değil. Japon forumlarından gelen bilgilere göre bu hanım aslında epey zengin bir CEOnun 19 yaşındaki kızıymış. 


Juniorların haberleriyle devam edelim. Bunshun'un haberine göre Tackey Kansai Juniorları tamamen kaderine terk edince Julie Kitagawa onları devralmış ve bir Kansai grubu olan Kanjani8 üyeleri Yoko ile Ohkura'dan onlarla ilgilenmelerini istemiş. Eğer bu haber doğruysa çok büyük ihtimalle önümüzdeki sene grup gerçekten dağılacak, bazı üyeler ayrılırken bazıları sahne arkasında çalışmaya başlayacaklar demektir. 


HiHi Jet'in karıştığı skandaldan sonra Tackey Naniwa Danshi grubunun debut yapmasına karar vermiş. Grubun devam etmekte olan konser turlarının Aralık ayındaki son gününde bu haberi verecekleri iddia ediliyor.


2020 de çıkış yapacak Snow Man grubunun " Biz ulusun grubu Arashi'den bile daha büyük bir grup olacağız." sözleri büyük tepki topladı. Grubun haterleri bu sözler sonrasında büyük artış gösterdi diyebilirim. Grubun daha çıkış yapmadan kibirli davranışlar sergilediklerini, sempailerine saygı göstermediklerini söylüyorlar. 


Fanlar Tackey'in online olarak konser ürünlerini satın alma seçeneğini getirmesi için baskı yapıyor. Hina'nın bu konudaki açıklamalarına göre bir kere bu konuyu Johnny Kitagawa'nın önünde gündeme getirdiğinde Johnny ürünleri almak için sıraya girmenin konser kültürünün bir parçası olduğunu ve fanların güzel anılar yaratabildiklerini söylemiş. Belki 20 yıl önce böyleydi ama artık değil, karda kışta ya da kavurucu sıcakta o sıraya sen girip bekle bakalım ne düşüneceksin? Umarım fanların isteklerine kulak verirler.^^


Johnny's Ent Japonya'da yaşanan doğal afetlerden sonra her zaman yardım kampanyaları yapmış veya kampanyalara katılmıştır. Geçtiğimiz aylarda ülkeyi vuran tayfun felaketinden sonra " Johnny’s Smile Up!" yardım projesi kapsamında yetenekleri tayfundan zarar görenlerin barındığı kamplarda yemek dağıtarak onlarla resim çekildiler ve moral vermeye çalıştılar. Kame, Hikaru, Maru, Koyama, Massu, Tamamori, Arioka ve Matsujun gönüllü olarak projeye katılmışlar.


Arashi grubu yeni imparatorun tahta geçmesi kutlamalarında sahne almaya hazırlanıyor. Başbakan Abe'nin de katılacağı kutlamalar 9 Kasım'da yeni imparatorun yapacağı konuşmanın ardından Imperial Palace Square'de yapılacak. Heisei döneminin 10. yıl dönümünde (1999) Yoshiki, 20. yıl dönümünde (2009) ise Exile grupları performans sunmuşlardı. Arashi böyle önemli bir organizasyonda sahne alacak ilk Johnny grubu olacak.  

Arashi'nin yeni singleı " Brave " ilk haftasında 667.615 adet satarak Oricon'u 1. sırada tamamladı. Bu single için uzun zamandır yapmadıkları çekiliş gimmick bile kullanmışlar. Aynı gün popüler şarkıcılardan Kenshi'de çekiliş ekli bir single çıkaracağından onu geçmek istediler sanırım. Sinle 2. haftasında 22.817 adet satarak toplam satışını 690.432 adete çıkarmayı başardı. Diğer haftalarda gelecek satışlarla 700 bin sınırını aşacakları kesin. Ama bu sonuçla bile şu anda BTS'nin gerisinde kalmış durumdalar. BTS'nin Lights/Boy With Luv singleı şu anda 764.205 adetlik satış rakamına ulaşmış durumda. Her hafta yaklaşık 400-500 adetlik bir rakam sonuçlara eklenmeye devam ediyor. Yani hala satıyorlar. Bakalım Arashi iki ay içerisinde 700 bin daha satmayı başarıp onları geçebilecekler mi?^^


Shunkan Bunshun'un haberine göre grup üyelerinden Aiba Masaki Kansai bölgesinden ünlü olmayan bir bayanla 7 yıldır ilişki içerisindeymiş. Bayanın babasıyla yapılan röportaja göre kız arkadaşı Aiba'yı babasıyla tanıştırmış hatta birlikte bir köpekleri bile varmış. Aslında bu bayan Aiba'nın 2017 yılında patlak veren ilişki haberlerindeki bayanın ta kendisi. O zamanlar yeni ev aldığında evliliğe hazırlandığı yönünde söylentiler çıkmış ve bu bayan gündeme gelmişti. Sanırım sonunda beklenen gelişmeler gerçekleşecek.^^


Bir başka ilişki haberiyle devam edelim, Ninomiya Kazunari (36) Mart ayında uzun süreli kız arkadaşı Ito Ayako (38) ile birlikte yaşamak için yeni bir ev satın almış. Hayranların bütün tepkilerine rağmen Ayako'dan ayrılmayan, üstüne ciddi bir şekilde evlilik hazırlıkları yapıyormuş gibi görünen Nino'nun da Arashi araya girer girmez evleneceklerden biri olduğu düşünülüyor.^^


TOKIO grubunun lideri Joshima Shigeru (48) düzenlediği basın toplantısıyla Kikuchi Risa (24) evlendiğini açıkladı. Üstelik Risa ilk çocuklarına hamileymiş ve gelecek sene Mart ayında doğması bekleniyormuş. 2015 sonbaharında tanıştıklarından beri birlikte olduklarını söyleyen Joshima Risa'nın babasıyla aynı yaşlarda, annesinden ise biraz büyükmüş. o.O Yani Risa ile çıkmaya başladığında Risa sadece 19 yaşındaymış. *double o.O* Joshima'nın beklentilerinin aksine yarı yaşında biriyle evlenmesi hiç de olumlu karşılanmadı. Japon forumlarında durumla dalga geçilirken bu evlilikle birlikte TOKIO grubunda evlenmemiş sadece 2 üye, Nagase ve Matsuoka kalmış oldu.^^


Evlilik haberleriyle devam edelim, bu sene Japon eğlence dünyasından ne kadar çok ünlü evlendi değil mi?^^ Efenim sevilen oyuncu Kubota Masataka (31) , kendisi gibi oyuncu olan Mizukawa Asami (36) ile evlendiğini açıkladı. İki yıldır çıkan çiftin 21 Eylül'de evlilik belgelerini imzalamışlar ve şu anda resepsiyon düşünmüyorlarmış.

Bir diğer mutlu haber de yine sevilen bayan oyunculardan  Tabe Mikako (30) 3 yıldır birlikte olduğu fotoğrafçı Kumoda Takaki ile evlendiğini açıkladı. İşin ilginç yanı Kubota Masaki ve Tabe 4 yıl birlikte olup ayrılmışlardı ve evlilik haberleri de birer hafta arayla patlak verdi.^^


Gelelim genel Jpop eğlence dünyasından haberlere~ Bunları kısa kısa verip geçeceğim arkadaşlar.^^ Koikei Teppei (33) geçtiğimiz yıl  Haru Natsuko (36) ile evlenmişti ve 6 Eylül'de ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. Erkek bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyiymiş. Tebrikler!

Geçtiğimiz aylarda evlenen Hayami Mokomichi kendi resmi youtube kanalını açtı! Oyuncuyu takip edenler " MOCO's Kitchen " isimli bir yemek programı olduğunu biliyorlardır hatta bir bölümde Türkiye'ye gelip yemeklerimizi tatmış, ardından karman çorman bir yemek denemesi yapmışlığı da var. 2000'den fazla yemek hazırladığı bu program Mart 2019 da sona ermişti. Şimdi yemek yapmaya duyduğu sevgisini Eylül ayında açtığı " M's TABLE by Mocomichi Hayami " isimli youtube kanalında devam ettirmeye karar vermiş. Bence yerinde bir karar, en azından buradan ek gelir elde edebilir diye düşünüyorum. Takip etmek isteyenler için şimdiden 120 binden fazla takipçiye ulaşmış YOUTUBE KANALI


NEWS Post Seven'in haberine göre 2016 yılında uyuşturucu kullandığı ve gay olduğu yönündeki iddiaların koparttığı skandalın ardından eğlence dünyasından ayrıldığını açıklayan Narimiya Hiroki (37) nin TV Asahi'de yayınlanan " Aibou " isimli dizinin 18. sezonuna katılarak geri dönüş yapacağı iddiaları gündeme geldi. Dizinin daha önceki sezonlarından birinde rol almıştı ve bu dizi ulaştığı sezon sayısından da belli olduğu üzere oldukça popüler bir dizi. Ancak hem Narimiya'nın kendisi Instagram hesabından, hem de dizinin senaristi Twitter hesabından bu haberleri yalanladılar. Oyuncunun sırf cinsel tercihi nedeniyle bu kararı almak zorunda bırakılmasına çok üzülen hayranları habere sevinmişlerdi ama ne yazık ki sahte haber çıktı. :/


Japonya ve Güney Kore arasında girerek tırmanan politik gerilim spor müsabakalarına, turizme ve ticaret boykotuna kadar uzanmış durumda. İki ülke arasındaki bu gerilim yüzünden söylentilere göre bu senek, Kohaku Uta Gassen'e Twice ve IZ*ONE gibi Japonya'da oldukça popüler olan grupların katılmasına izin verilmeyecekmiş. Bu grupların parçası olan Japon üyeler sosyal platformlarda oldukça sert bir şekilde eleştiriliyorlar ve grupları bırakıp ülkelerine geri dönmeleri isteniyor. Özellikle de IZ*ONE grubunun üyesi olan 3 Japon üye bunu ciddi olarak düşünüyorlarmış. AMa tabii bunlar şu anda sadece söylenti, geçen sene de benzer söylentiler çıkmıştı ama TWICE yine de davet edilmişti. Bakalım bu sene neler olacak?^^


Kanjani8 grubundan ayrılıp bir süre Amerika'ya giden Subaru solo albümüyle geri dönüyor. 9 Ekim'de yayınlanacak 1. dijital albümünü iTunes, Apple Music, LINE MUSIC ve Spotify'de dinleme şansını bulabileceksiniz. 

100 bin takipçiyi aşmış olan youtube kanalında yayınlanan ve 1 milyon izlenmeye yaklaşan MV si


Girls' Generation grubunun eski üyelerinden Jessica Jung 9 Ekim'de yeni singleını yayınlayacak. Kore ve Japon versiyonu olmak üzere iki versiyonda çıkacak olan " Call Me Before You Sleep " isimli şarkının Kore versiyonunda Giriboy ile işbirliği yaparken Japon versiyonunda ise Sandaime J Soul Brothers grubu üyesi ELLY ile iş birliği yapacak. EXILE demişken grup üyelerinden Kenchi Tachibana (40) ünlü olmayan bir bayanla (30) evlendiğini açıkladı. Tebrikler!


Güney Kore'yi derinden sarsmış Hwaseong Seri Katili sonunda yakalanmış gibi görünüyor. En azında  polis artık elinde bir şüpheli olduğunu açıkladı. Signal, Gap God, Tunnel gibi dizilerde, Memories Of Murder isimli filmde konu edinilmiş davada hapiste bulunan şüphelilerin DNA taraması sırasında katilin son iki cinayetinde elde edilen DNA örnekleriyle eşleşen bir şüpheli bulmayı başarmışlar. Şüphelinin 50'li yaşlarda olduğu ve baldızına tecavüz edip öldürmekten mahkum olduğu açıklandı. Zaten katilin cinayetlerini birden bire kesmesinin ardından herkes ya öldüğünü ya da hapse girdiğini düşünüyordu. Ancak ne yazık ki katili bulmaları bir işlerine yaramadı çünkü 25 yıllık zaman aşımı süresi geçmiş durumda. Katil en son cinayetini 28 yıl önce işlemişti. :/ 


Yoshitaka Yuriko ve Yokohama Ryusei " Kimi no Me ga Toikakete iru " isimli filmde baş rolü paylaşacaklar. Film Takahiro Miki'nin 2011 yapımı " Always " isimli Kore filminin yeniden yapımı olacak. Filmin 2020 kışında gösterime girmesi bekleniyor.


BTS grubu bu ay ilginç bir skandalla gündemdeydi. Grubun en genç ve aynı zamanda ana vokali, merkez üyesi Jeon Jungkook'un bir bayanla görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Jungkook önce bir dövme dükkanında görüntülenmişti. Kadın bu dövme dükkanında dövme sanatçısı olarak çalışıyor. Ardından onu tanıyan birileri kadınla birlikte görüntülendiği resimleri paylaşmaya başladı. Bir kere kadının çalıştığı Seul'deki dövme dükkanına yakın bir restoranda içerken, bir de başka bir adada karaoke dükkanına girerken CCTV ye yakalanan görüntüleri yayınlandı. Anlaşılan Jungkook'un yanında kimliği olmadığı için içeri alınmamışlar ama daha sonradan nasıl olduysa bu görüntüler sızmış. Görüntülerde kadına arkadan oldukça samimi bir şekilde sarılmış görünüyor.


Bomba gibi düşen görüntülerin ardından Koreli netizenler ayağa kalktılar. Big Hit hemen ikisinin ilişkisi olduğunu reddeden bir açıklama yayınladı. Sadece arkadaş olduklarını ve Jungkook'un arkadaş gruplarıyla birlikte gezdiğini söyledi. Ayrıca CCTV görüntülerini sızdıranlar hakkında yasal işlem yapacaklarını da açıkladılar. Bu açıklama bulanık görüntülerdeki kişinin Jungkook olduğunu doğrulamakla kalmadı, iki ayrı yerde ve zamanda kadınla görüştüklerini de onaylamış oldular. Tabii bu Korelilerin Jungkook'u ve Big Hit'i yalancı olmakla suçlamalarına, onun temiz çocuk imajının yerle bir olmasına yetti de arttı. Kadının dövmeli, piercingli, oldukça marjinal bir tip olması da (ki bence bu eleştirilecek bir durum değil, herkes hayatını istediği gibi yaşayabilir) tepkilerin artmasına neden oldu. Çıtı pıtı, premses gibi bir kız bekliyorlardı galiba jsdksjs Hayır bu çocuk zaten kariyerinin başından beri dövme yaptırmak istediğini, daha çok piercing takmak istediğini ama fanlar istemediği için yapmadığını söyleyen bir tip. Kulaklarındaki piercinglerin sayısı her geçen yıl artıyor. Neden hatun seçimine bu kadar şaşırılmış anlaşılır gibi değil. Bence tam Jungkook'un tipi olabilecek bir kadın, üstelik gayet de güzel. 


Tabii işin arkasında başka numaraların döndüğüne inanlar da var. Jungkook'un imajını mahvetme pahasına bu ilişki haberinin patlatılmasından kimler faydalı çıkabilir düşünmek lazım.^^ BTS grubunun bir başka üyesi J-Hope da geçmişte oldukça popüler olmuş hatta Harlem'de klasik seviyesine yükselmiş bir parça " Chicken Noodle Soup " un haklarını 2.7 milyon dolara satın aldıktan sonra Latin Amerikalı şarkıcı Becky G ile işbirliği yaparak remix olarak yayınladı. Bir hafta içerisinde 60 milyon izlenmeye ulaşan MV şimdiden 5 milyon beğeniyi aşmış durumda. Şahsen beğendim, oldukça akılda kalıcı bir parça, sadece şarkının ikinci kısmında Becky G'nin kısımlarının çok uzatıldığını ve şarkıyı gereksizce bölen aralar verdiklerini düşünüyorum. Tam şarkıya adapte oluyorsun, hop müzik duruyor bir şeyler gösteriyorlar. Bence bu son derece dikkat dağıtıcı.

J-Hope & Becky G - Chicken Noddle Soup


Son zamanların en çok konuşulan yeni grubu SuperM Amerikan çıkışını gerçekleştirdi. Şirketinin ve Amerikan ortakları Capitol'un yeni BTS olacak, Kpop'un geleceği olacak, Amerika'da bundan sonra BTS kadar popüler olacak vs gibi abartılı tanıtımlarla promote ettiği grup birkaç günlük sonuçlara bakarsak oldukça kötü bir çıkış gerçekleştirmiş gibi görünüyor. Aslında yeni bir grup için kötü sayılmaz ama harcanan para, yapılan reklamlar, düzenlenen basın toplantıları, promosyonlar düşünüldüğünde sonuçlar kötü görünüyor. Grubun çıkış parçası " Jopping " ilk 24 saat içinde sadece 10 milyon izleme alabildi. Bunda tabii ki grubun dört farklı gruptan alınan üyelerine rağmen şirketlerinin beklentilerinin aksine fandomların gruba destek vermemesinin etkisi çok büyük. Amerika'da başarılı olmayı o kadar istiyorlar ki hemen konser verecekleri açıklandı, konser biletleri 50 dolar olacak ve her konser bileti alan albüm de almış olacak. Yani biletin içinde albümün fiyatı da dahil. Böylece albüm satışlarını yükselmiş olacaklar. Gerçekten Billboard 200 de ilk ona girmeyi amaçlıyorlar. Ama şişirilmiş rakamlarla ne kadar başarılı olabilecekler düşünmek lazım. Sadece 6 parçanın bulunduğu mini albümle nasıl konser verecekler ki diyebilirsiniz. Büyük ihtimalle zamanı üyelerin kendi gruplarındaki solo parçalarıyla falan dolduracaklar. Şahsen ben de çıkış parçalarını beğenmedim. Akılda kalıcı bir koro bölümü yok, dans parçası değil aksine oldukça karmaşık ve sert bir parça.

SUPER M - JOPPING


Haberlerim şimdilik bu kadarrrr~ Bayağı dolu dolu bir güncelleme oldu bence.^^ Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere~ Byssss ~♥


Bazı söylentilere göre Arashi araya girdiğinde Matsujun diğer üyeler gibi dinlenmeye çekilmek istemiyormuş ve bu yüzden Julie ile işbirliği yaparak Junior grupların menajerliğini yapacakmış. Bishounen grubunun Amerika L.A de düzenlenen festivali konu edinen youtube videolarında arka planda bir menajermişçesine görünmesi sanki bu söylentileri doğrular nitelikte. İddialara göre Tackey'in kanatlarının altında olan grupların aksine Bishounen Julie'nin favori junior grubuymuş, bu yüzden Kame ve Yamapi de gruba şarkı yazmışlar. İlginç şeyler oluyor^^


Hey! Say! JUMP! grubu Tayvan'da verecekleri iki günlük konser için Tayvan'a gitti. Oldukça kalabalık bir hayran grubu tarafından karşılanan gruba basının da ilgisi büyüktü. Konserlerden eğer görüntüler veya raporlar düşerse bir sonraki güncelleme eklemeye çalışacağım arkadaşlar.^^ Grup " Ultra Music Power " isimli şarkılarının yeni versiyonunu sınırlı bir süre için, Tayvanlı fanlarına özel olarak KKBOX、MyMusic、friDay音樂、LINE MUSIC、Apple Music gibi platformlarda yayınladı. 


Kimura Takuya'nın ilk solo albümünün albüm kapağında bulunan resimde nedense estetik yaptırmış gibi geldi bana bilmem siz de böyle hissettiniz mi?


Şu sıralar Happiness grubunun yayınladığı yeni parça " Chao Chao " epey dikkat çekti. Bu yüzden burada yayınlamasam olmaz~ Hem yeni yetenekler keşfetmek isteyenler için de güzel bir alternatif.^^


Miyavi " Maleficent 2 " filminin galasına katıldı. Pek yakışıklı görünüyor.^^


KAT-TUN üstlendikleri reklam kampanyaları çerçevesinde " Amuseum " markasının düzenlediği fan buluşmasına katıldı. Yani eğer grubun reklamını yaptığı ürünlerden alırsanız çekilişe katılıp bu fan buluşmasına katılma şansınız oluyor. Kpop idollerinin her zaman yaptığı bir promosyonu uygulamışlar. 


Arashi grubu Hollywood'da turistlerin oldukça yoğun olduğu bir caddede müzik video çekimi yaparken görüntülenmiş. Bakalım bu sürpriz videoyu ne zaman izleyebileceğiz.^^


KAT-TUN'un konser turu sona erdi ve Kame'nin her konserde önünde poz verdiği poster de son halini almış durumda. Bakalım bu poster gerçekten Instagram hesabının habercisi mi olacak?^^

Kame'nin kendi elcaaazlarıyla Nakamaru için hazırladığı doğum günü pastası jskjss Mutlu Yıllar Nakamaru~


4 yorum:

  1. Merhaba elinize sağlık yine çok güzel bir blog... tackey evli mi? Ya da hayatında biri var mi? Yuz tane genç adamın özel hayatında otorite kurup onları kısıtlayan birinin kendi ozel hayati nasildir cok mu cok meral ettim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tackey evli değil. Geçmişte birkaç ilişkisi oldu ama hep kısa sürdü. Hakkında Jin ve Sho ile birlikte en çok gay olduğuna dair söylentiler olan Johnny's idollerinden biridir Tackey.

      Sil
  2. Sulli kendini asarak intihar etmiş. Halbuki hiç bir şeyi kafaya takmayan bir portre çiziyordu hep:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de duyunca çok üzüldüm. Pırıl pırıl bir insan daha kayıp gitti.

      Sil