24 Ağustos 2011 Çarşamba

Uzak Doğu Postası - 14

Selamlar efemmmm! Haberlere önce annemin cephesinden gelişmelerle başlamak istiyorum. Geçtiğimiz hafta bayağı gelişme kaydettik sayılır. Önce yatağın kenarına oturdu, sonra tekerlekli sandalyeyle dışarıda gezindik. Cuma günü de ilk kez fizik tedaviye giderek ayağa kalktı. Bu ona müthiş moral oldu ve haftaya da böyle başladık. İlk üç günde önce birkaç kere kendi başına tek ayağı üzerinde durmaya çalıştı ve ondan sonra da kollarını çalıştırarak güçlendirmeye çalıştık. Bugün ayağa kalkmanın yanı sıra bariyerlere tutunup kollarından güç alarak ve biraz da zıplayarak altı adım kadar ilerledi. Ağladı sevincine, biz de çok mutlu olduk o böyle mutlu olunca. İnşallah çok daha iyi olacak, çok daha ilerleyecek. O moralle sizlere bir posta daha atıyorum. Haber aralıkları uzun oluyor biliyorum ama ne yapalım :)







Haberlerimize Akanishi Jin cephesinden gelen haberlerle başlıyorum. Jin önce Jin twitterinde filmin çekimlerinin sonunda bittiğini duyurdu hatta filmin bitiş partisinden resimleri de nete düştü. Yönetmenin kendisi tarafından da bizzat çekilmiş resimleri de yönetmenin twitterine eklendi. Jin yönetmenin twitter hesabı açtığını kendisi duyurdu hatta daha geçenlerde retweet yaptığını çakamayan sanki kendisi değilmiş gibi adama ders verme havalarına bilem girdi. :P Tahmin ettiğimiz üzere saçları uzun ki ben zaten onu uzun saçlı oldukça beğenirim. Yönetmen de Jin'den memnun olduğuna dair mesajlar geçmiş. Aşağıda partiden diğer oyuncular ve yönetmenle resimleri var. Bu çocuk giderek zayıflıyor, gidişatı hiç iyi görmüyorum.








Yönetmen Carl Rinsch'in Jin hakkındaki tweeti

CarlRinsch
Congrats @Jin_Akanishi! What an amazing performance. Everybody loves u, bro. U crushed it. Let's hear a big twitter-wide congratulations!!!



Bu arada sonunda Warner'da Jin'in albümü hakkında ufacık bir duyuru yaptı. Jin'in takviminin sonbahara kaydırıldığını açıkladı -sanki bilmiyorduk- ve hayranlarından sabırlı olmalarını istedi. Bütün bunlar olup biterken ve Jin için her şey iyi gibi görünürken ülkesinde çıkan bir haber herkesi şaşırttı. Haber olumsuz olmasının yanı sıra adeta Jin'in büyük idealleriyle de dalga geçercesine hafif bir havada yayınlanmıştı. Bu da Jin hayranlarını oldukça kızdırdı. Habere göre çekimlerin bu kadar uzun sürmesinin nedeni Jin'in sergilediği kötü performansmış. Bu sürenin çoğunu Jin'i daha anlaşılır konuşturmaya ve yeniden çekimlere harcamalarına rağmen sonuçtan pek memnun değillermiş ve büyük olasılıkla Jin'in sahnelerinde kesilmeler olacakmış. Hatta Jin'in çok önemli bir rolü olmasına rağmen tatmin edici bir performans gösterememesi yüzünden hikayeyi yeniden düzenlemeyi bile düşünüyorlarmış. Ne yazık ki kimse sanırım bu durum konusunda Jin'i bilgilendirmemişmiş. Ya da Jin olan biteni insanlara yansıtmamak adına tweetlerini neşeli ibarelerle atmaya çalışıyormuşmuş.

Tabii bunlar sadece tabloid gazetelerinin haberi bu yüzden çok fazla dikkate almamıza gerek yok. Bu konuda söylentiler eğer Amerikan basınında yayınlansaydı o zaman dikkate alırdık. Ama Japonya'daki tabloid gazetelerine güven olmaz. Ben Jin'e inanıyorum ve elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Bu da bana ve hayranlarına yeter. Zaten haberin çıkmasından sonra hem Jin'in twitterine hem de yönetmeninkine bir sürü soru mesajı gidince Jin değil ama yönetmen bir açıklama yayınlayarak haberi yalanladı.





Herkes şimdi mutlu ama kafaları kurcalayan bir konu ortaya atıldı, bu tweetterin yönetmenin kendisinin kullandığı bir hesap olmadığı, basınla ilişkiler departmanının kurduğu yönünde bir spekülasyon var. Yani hesap fake diyorlar. Ama olmasa bile zaten yönetmen elindeki ASYA dan en fazla seyirci getirecek elemanın sahnelerini kestiğini söyler mi alla sen! Bir de kalkıp evet Jin o kadar kötüydü ki senaryoyu değiştirdim neredeyse mi diyecekti yani? Elbette yalanlayacaktı ne sanıyorlar hayranlar acaba? Sonuçta adam filmini satmaya çalışıyor kendi bindiği dalı baltalar mı? Film gösterime girince doğruyu yanlışı göreceğiz merak etmeyin. Gerçi daha bir sene var ama olsun. Bu arada yönetmenin mesajında hayranları çok mutlu eden bir de detay vardı. 47 Ronin filminin soundtrackında Jin'in de bir şarkısı bulunacakmış sanırım. Bu da güzel bir gelişme onun için. ;)


Bütün bunlar olurken Jin uzun zaman sonra yeniden ülkesi Japonya'ya döndü. Döner dönmez de ayağının tozuyla Hey Say Jump'un konserlerinden birine konuk oldu. Onu çok seven birkaç üye olmasına karşın Hey Say Jump'ta Kame'yi çok seven üyeler de var. Ne oldu dersiniz? Jin'in japonca konuşmasına izin vermediler. Ona devamlı ingilizce sorular sorup cevaplarını da ingilizce istediler. Arada Jin " Japonca konuşabilirim. Ama ben gerçekten japonca konuşabilirim. " şeklinde müdahele etmeye çalıştıysa da yine de onu konuşturmadılar, millet koptu Jin'in haline. Bazılarına göre olay sempatiklik yaratmak için yapılmış bir şey ama bana hiç de öyle gibi gelmedi. Adamla resmen dalga geçmişler sanki yahu! Yazık JinJin çoluk çocuğun oyuncağı oldun bea...





***** TOKIO grubunun solisti ve japon dromalarının da sevilen bir yüzü olan Nagase Tomoya hakkında da ilginç bir dedikodu düştü. Uzun zamandır ilişki içinde olduğu kız arkadaşı Aibu Saki tarafından terk edilmiş. Çünkü evlenemiyormuş. Çıkmaya başladıklarında Nagase " Elbette Johnnys üyeleri de evlenebilir ama bu çok kolay değil." demesine rağmen sonunda kız arkadaşı beklemeye dayanamamış. Söylentilere göre Johnny bir grup içinde sadece tek bir üyeye evlenme izni veriyormuş ve TOKIO grubunda Yamaguchi halihazırda zaten evliymiş ve limitleri doluymuş.


***** Johnnys şirketinin sahibi Johhny Kitagawa da ufak bir saldırı olayı atlattı. Evine gelip anahtarlarıyla kapısını açtığında birdenbire kendisini yabancı bir adamla yüzyüze bulan Johnny yine de ucuz atlatmış. Çünkü adamın yaptığı tek şey Johnny'nin elinden anahtarlarını alıp kapıyı kilitlemek ve onu dışarıda bırakmak olmuş :D Ellili yaşlardaki adam daha sonra gelen polis tarafından tutuklanmış. Johnny adamı daha önce hiç görmediğini söylemiş. (Tüh yahu tam da adamdan kurtulacaktır yine yırttı :P )





***** NEWS grubundan ayrı olarak birlikte çalışan Tegoshi Yuya ve Masuda Takasiha'nın birlikte kurdukları iki kişilik Tegomass grubu yakında tüm japonyayı kapsayan bir tura çıkmaya hazırlanıyor. Bu arada NEWS grubunun lideri Yamapi'nin kızkardeşi Rina da tweeterinde ağabeyinin gruptan ayrılmayacağına dair imalarda bulunmuş, hatta hayranların başlattıkları NEWS e destek kampanyasından bazı mesajları da retwittlemiş. Ancak gelen son haberler kız kardeşin çabasını boşa çıkarır nitelikte çünkü çok yakında Yamapi ikinci solo albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. NEWS açısından gelecekte hiçbir proje gözükmezken Tegomass ikili olarak, Ryo Kanjani8 le birlikte albüm çıkarırken Yamapi solo takılıyor. Olan Shige ve Koyama'ya oldu, yazık.

***** Bir Johhnys üyesi daha G.Kore'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Kinki Kids grubunun üyelerinden Domoto Koichi yakında Kore'de yayınlanacak solo albümü için tanıtım çalışmalarına başladı ve ilk tv performansını da yaptı. Ancak performansı beğenilmemenin ötesinde oldukça da eleştirildi. Birinci neden acaba playback miydi değil miydi tartışması. İkincisi de tipi ve danslarının tamamen Kore'li şarkıcılara benzemesi. Bunu ben de yanlış buluyorum. Yani Kore'liler Japon müzik piyasasına kendileri gibi olarak girebiliyorsa siz de Kore piyasasına kendiniz gibi olarak girebilirsiniz. Sanırım bir tek KAT-TUN oradaki performanslarında her yerde giydikleri kıyafetlerin aynılarıyla çıkıp hiçbir değişiklik yapmadan performanslarını sunmuşlardı.


DOMOTO KOREA PERFM







***** Özel hayatındaki ketumluğuyla tanınan Ikuta Toma'da sobelenen ünlüler kervanına katıldı. Kendisi gibi oyuncu olan Yoshitaka Yuriko ile oldukça samimi ve fazlasıyla salash bir vaziyette görüntülendi. İnsan içinde, üstelik el ele görüntelenmeleri sonrasında ilişkilerinin ciddi olduğu yönünde dedikodular çıktı. Kıza bakın hele :P Nasıl tavlamış yahu bu adamı!


***** 2PM in yeni japonca albümü olan " I'm youre man " toplamda 37.916 adet satarak listeye 3 numaradan giriş yaptı. Hafta sonunda da toplamda 69,383 adet satarak sıralamayı 4. sırada tamamladı.








***** "You're Beautiful" dizisinin japon uyarlaması olan Ikemen Desu Ne dizisinin sountrack parçaları da düşmeye başladı. Bilindiği üzere orjinal dizide grup kendi şarkılarını kendi seslendiriyordu. Uyarlamada da bu değişmedi ancak orjinal parçalar yerine Kore versiyonundaki şarkıları Japoncaya çevirerek seslendirmeyi tercih etmişler. Şahsen diziyi ancak on dakika seyretmeye katlanabildim. Hele de Jang Geuk'un o meşhur dudak bükme hareketinin taklit edildiği sahneyi izlediğimde bu dizi benim için final yaptı :P


Takimoto Miori Solo- Alone (Without Words)

ANJELL - PROMİSE JAPANESSE VERSİON





***** Kis-My-Ft2 (japonca Kis-u-mai-fu-tu şeklinde okunuyor ve hayranlar gruba kısaca Kisumai diyorlar.) Daha önceki tahminlerin doğrultusunda kuruluş singleları ilk gün 175.000 küsur ve hafta sonunda da toplamda 315,781 adet satarak gayet güzel bir sonuç elde ettiler. Ancak elbette KAT-TUN un debut singleının satış rakamını geçemediler. Bu rekoru kırabilecek bir başka grup daha çıkarabilir mi Johnnys'den bilemiyorum ama çok zor. Ama yine de şu ana kadar debut satışları listesinde 3. sıraya oturmayı başardılar.

1. KAT-TUN - 754.000
2. Arashi - 557.000
3. Kis-My-Ft2 - 316.000





Aslında satış rakamı benim beklediğimden az bile ben beşyüzbin sınırını geçebileceklerini düşünüyordum ama demek ki o kadar da popüler değillermiş. Üstelik bu single hem ilk olmasının hem de Ikemen Desu Ne'nin them parçasını içermesine rağmen satış bu kadarda kalmış. Bir de bu debutu tam 8 yıldır bekliyorlardı. Johnnys içinde en fazla bekleyen gruplardan biri. Yine de debut şansı bulabildikleri için bile kendilerini şanslı saymalılar.

Bu satış rakamı sonrası Kis-My-FT2 grubu hakkında ufak bir endişe başgösterdi. Henüz Tokıo Dome da konser vermeye hazır olmadıkları düşünülüyor. Bilindiği üzere Arashi'nin small dome konserleri eventlere dönüştürülmüş, KAT-TUN un 5. yıl kutlama konserleri de iptal edilmişti. Şimdi Kis-My-FT2 in debutları için vermeyi planladıkları konserler için yeterli bilet satamayacaklarından endişe ediliyor. Öyle olursa yeni bir grup için çok kötü olabilir. Tokio Dome da konser vermek ve onu doldurabilmek öyle her gruba nasip olmaz (55.000 koltukluk kapasitesi var) mesela TOKIO ve V6 grupları kuruluşlarından beri Tokıo Dome da konser vermemişlerdir. Yine de çok umutsuz olmamaları gerek bence 2.hafta satışları sonrasındaki satış rakamları 372,019 adet idi. Yani bir aylık satışta 400 bin sınırını geçecekleri kesin gibi. Bu da bir şeydir ;)





***** Evet evet yanlış görmüyorsunuz. Boşuna mı Kis-My-Ft2 grubuna bu da birşeydir demiyorum. AKB48 kızları bir rekora daha imza atarak çıkardıkları son single ile ilk gün tamı tamına 1,025,952 adet sattılar. Singleın bir haftalık sonuçları ve başarısıyla ilgili gelişmeler bir sonraki yazıda çünkü henüz bugün çıktı ve bu sonuç bugünün sonucu ;)








Kame'nin geçtiğimiz haftalarda dedikodusu çıkan dramada rol alacağı doğrulandı. Önceleri bayan aktrist olarak AKB48 den popüler bir kız düşünülüyordu ama bu sezon AKB48 elemanlarının oynadığı dizilerin düşük reyting alması yapımcıları bundan caydırmış görünüyor. Onun yerine Bandage filminden de hatırlayabileceğiniz Anne Watanabe (yess Ken Watanabe'nin kızı oluyor kendileri) gelmiş. Böylelikle güzel bir kadro oluşturulmuş olsa da animenin tuhaf yapısı ve bu oyuncuların -Kame dahil- birer canavarı canlandıracak olması çok garip olacak. Hele de Kame'nin canlandıracağı karakter koyu renk derili bir yaratık inanabiliyor musunuz? :D Bu yüzden çoğu hayranı bu dramada rol almasını istemese de daha şimdiden onu bir canavar olarak görecekleri hayaliyle coşmuş bir hayran kitlesi de yok değil. Ama en azından burundan kurtarıyorlar ehehe :)







Kame de yaptığı açıklamada " Anime çok ünlü ve bilinen bir animedir bu yüzden bana rol teklif edildiğinde çok şaşırdım. Karakter çok karmaşık bir karakter ama en iyi şekilde aktarabilmek için elimden geleni yapacağım. " dedi. Eylül gibi promolarına ve çekimlerine başlanacak. Aynı zamanda bir de Dream Boys var. Going'in çekimleri var. Radyo programı var. Yakında yeni albümlerinin yayınlanacağı yönünde dedikodular da gelmeye başladı bir de albüm çalışmaları olacak. Bu çocuk nasıl hayatta kalacak merak ediyorum vallahi!


Youkai Ningen Bemu
Date: From 9.00 p.m., Saturdays, October 2011
Station: NTV
Cast: Kamenashi Kazuya (KAT-TUN), Watanabe Anne (Bandage), Suzuki Fuku (Maru Maru Mori Mori)





Yeni albüm demişken KAT-TUN un yeni albüm dedikoduları şimdiden hayranlarını etkisi altına almış durumda. Üstelik yeni albümde yer alacak ilk solo da görücüye çıktı. Maru'nun solosunun olacağını zaten yükselen popülaritesinden tahmin ediyordum ve haklı da çıktım. Kame'nin gösterdiği ilgi meyvelerini vermeye başladı diyebiliriz. " Step By Step " adını taşıyan şarkısının ilk kez Shounen clubte seslendirdi. Şarkı uzun ve güzel, FILM kadar beğenmesem de nakaratı özellikle güzel. Maru da genelde şarkı söylerken hata yapmayan biri olmasına rağmen beni şaşırtarak playback esnasında bir anlığına boşluğa düştü ama çabuk toparladı. :D Dansları güzeldi. Ama pantolon süperdi hahaha herkes buna takmış zaten. Böyle şıkırtılı şıkırtılı, dar mı dar :D Kame etkisi midir nedir? :D


NAKAMARU YUICHI - STEP BY STEP


Yeni albüm dedik ama geçen hafta çıkan singleları Run For You da 2. haftasında 14,469 adet satarak 166,251 adete, 3. haftalarında da 5,516 adet satarak toplamda 171.767 adeta ulaştılar. Böylelikle bir önceki singleları olan White'ın iki aylık satış rakamı olan 170.000 i üçüncü hafta satışı sonrasında geçtiler. Yeni albüm için şimdiden heyecanlanan hayranlar tahminlerde bulunmaya başladılar bile. En fazla merak edilen konu ise Kame'nin solosu " Plastic Tears " ın albümde yer alıp almayacağı. Umarım yer alır çünkü bence Kame'nin sesine yakışan ve oldukça güzel bir parça. Üstelik o unutulmaz performansı da hala aklımızda yani *hülyalara dalar*



KAMENASHI KAZUYA - Plastic Tears


Maru'nun yardımcı sunucularından olduğu program KAT-TUN ekibiyle bir rop yaptı. Ama ropu yapan eleman meğersem onların büyük bir hayranıymış nasıl şıpır şıpır terledi karşılarında, nasıl heyecandan kıpkırmızı kesildi göreceksiniz. Adam Run For You klibindeki dans hareketlerini yapmak isteyince grup hep beraber yapalım dediler. Ama fazla kalabalık olacakları için Kame " Ben çıkayım böylece siz GİT-TUN olun. "dedi, milleti kopardı.


GİT-TUN









Kame'nin sosyal sorumluluk projeleri de devam ediyor. Going programı çerçevesinde bu kez de miniklere koçluk etti, kamplarına katıldı, onlara yemek yaptı, yardımcı oldu. Herkesin gözü üzerinde olmasına karşın o sıradan biriymişçesine herşeyde çocukların yanında yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Kame " Hanamaru Cafe " programına bir kere daha konuk oldu. Geçen sene de katılmış ve milleti eğlendirmişti üstelik özel hayatı hakkında da pek çok önemli ip ucu vermişti. Yeğeninin resmini ilk kez orada gördük. Bu seneki programda Kame yine müthiş şekerdi. Kız yeğeniyle birlikte erkek yeğeninin de resmini gösterdi. Başka bir yerden yeğeninin daha net bir resmini buldum. Aynı Kame'ye benziyor değil mi? O burun ve dudaklar... Sonra Kame özellikle kız yeğeninin bir şey sorulduğunda eğer bilmiyorsa yaptığı hareketi taklit etti. Arrgghh yirim ki ben onuuuu!







Evinde çekilmiş birkaç resim gösterdi. Vantilatörü sorduklarında evde cildi için maske yaptığını ve çabuk kuruması içinde vantilatörü kullandığını söyledi wuhahaha :D Ama en komiği bu değil o yüzündeki maske kurusun diye beklerken hani herkes eminim bir kere yapmıştır böyle vantilatörün karşısında konuştuğunuzda sesiniz dalgalanır ya işte ondan yapıyormuş " Ware wareeee" şeklinde hahahhaaaeeee :D

Gel de ölme bu gülüşe...





HANAMARU CAFE - KAMENASHI KAZUYA


Bir haber turumuzu daha ichibanım Kame'nin hayranlarını mest eden son dergi pozlarıyla noktalıyorum.










13 yorum:

  1. hepimiz jin'e inanıyoruz. yönetmen gerçekten destek oluyor gibi göründü bana. endişe etmiyorum açıkçası. sette çalışanların twitlerini de unutmamak lazım. bazı sahnelerde keanu'dan daha başarılı demişlerdi.

    maru'nun performansını sevdim. çok şirin ya, sesini de seviyorum. :D

    ya ben ikemen desu ne yi izlemek istiyordum ama sen öyle deyince hadi ya dedim. ama ben kore versiyonunu izlemediğim için seveceğimi düşünüyorum.

    kameciğim bu aralar pek bi yoğun. maşallah.
    8/24 TV Fan Magazine 2011-10 Edition release (Dream Boys 2011)
    8/24 TV Navi Magazine 2011-10 Edition release (Dream Boys 2011)
    8/25 Look at Star! PLUS 2011 Magazine release (Dream Boys 2011)
    8/25 Hanako Magazine Issue No. 1002 release
    8/25 Dramatic Game 1844 NTV 7.00pm
    8/26 Kase by Kase NBS AM1242 11.40pm to 12.00am
    8/27 Nikkan Sports (Johnny Column)
    8/28 Going Sports & News NTV 11.55pm to 12.50am
    8/31 TV Station Magazine Edition No. 19 release
    ay sonuna kadarki programı bu. ayın 23 ünde MAQUIA dergisine verdiği fotolar nete düştü bile. :D derginin ana teması the body olunca kame de coşmuş. :D

    http://imageshack.us/photo/my-images/853/maquia03.jpg/

    dizisine gelirsek dört gözle bekliyorum neden dersen öyle güzellik abidesi bir adamdan nasıl bir canavar çıkartacaklar merak ediyorum. :D kame üstesinden gelir paşalar gibi de oynar. :D

    içimden geldi Dark-chan bu şarkıyı sana armağan ediyorum. (KAT-TUN da güzel söylemiş ama bu versiyon uçurdu beni. :D dinle bakam.

    http://www.youtube.com/watch?v=iOnOQQ4s2t0&feature=related

    YanıtlaSil
  2. anaam ne terbiyesizim. annenle ilgili gelişmelere çok sevindim. umarım bir an önce toparlanır. hala hastanede misiniz yoksa taburcu oldumu?

    YanıtlaSil
  3. Bu şarkı KAT-TUN un bir şarkısı mı ki vallahi çıkaramadım. Değişik yorumlanmışsa da bayaaaaağı bir değişik yorumlanmış öyleyse :D

    Annem daha taburcu olmadı belki cumaya o da kesin değil daha dikişleri alınmadı.

    YanıtlaSil
  4. http://www.youtube.com/watch?v=ekkiiIo0W88&feature=related
    bu kat-tun versiyonu. :D

    YanıtlaSil
  5. Aman bee ben de kayıtlı şarkılarını düşünüyorum nerden aklıma gelsin kabubelada söyledikleri bu şarkı :D

    YanıtlaSil
  6. KAT-TUNdan yeni albümmüüü?!! ya umarım artık kendi tarzlarında şarkı olayına döberler -.- kendi fikrim white,cosmic child,run for you.. hiç biri eski şarıların yanına bile yaklaşamaz. şarkılar çok hafifi >.< yani ne biliyim arashi,news gibi kokuyolar :/ , yeni şarkılarından bi diamond beelki biraz iyi bence . -jinsiz örneklerden veriyim- şöyle bi change ur world, ultimate wheels,nmp tarzı bişeyler yapsalar artık :S , hele bide eski şarkıalr varr.. şöyle keep the faith tarzı i şarkı daha duymak için nelerimi vermezdim.. , peki bişey sorcam ultimate wheels bu sene çıktı. onun mu satışları daha yüksekti run for you nunmu ? :)

    YanıtlaSil
  7. Şahsen ben singleın çıkışının üzerinden neredeyse bir ay geçmiş olmasına rağmen bütün şarkıları severek dinlemeye devam ediyorum. Hatta dinledikçe daha çok sevmeye başladım. Rock olmayabilirler ama KAT-TUN yine KAT-TUN luğunu konuşturmuş, bütün şarkıları kendi tarzlarında seslendirmişler. Ultimate Wheels şu anda satış rakamında 210.000 i geçti. Ama umuyorum ki Run For You da yıl bitmeden bu seviyeyi geçecektir.

    YanıtlaSil
  8. "Bir Johnnys üyesi daha G.Kore'de çıkış yapamaya hazırlanıyor."demişsin Kat tun'dan başka kim çıkış yaptıydı orada?
    Yamapi'nin kardeşi ne kadar öyle bişey yok dese de görünen gidişat kılavuz istemiyor malesef.Ayrıca böyle dedikoduları yalanlaması gereken Yamapiyken ondan bir ses çıkmaması, hatta sergilediği bir takım davranışlar dedikoduları doğruluyor aslında.Kat tun'dan önce keşfettiğim grup özelliğiyle News;lütfen dağılma! Siz olsun dağılmadan kalın!

    Kame'nin yeni dizisini çok merak ediyorum.Canavarlı garip bir şey inşallah Ohno'nun dizisine benzemez,o dizinin afişini gördükten sonra bir daha konu başlığına bile yanaşmadım.Umarım hayal kırıklığı olmaz, zaten Kame'de kendi beğenmediği bir şeyi hayranlarına sunmaz diye düşünmekteyim.
    Yazı için teşekkürler darkangel. :)

    YanıtlaSil
  9. O cümlenin devamında çıkış yapmaya hazırlanan kişi hakkında bilgiler var canım ;) Domoto ilk solo albümüyle G.Kore'de çıkış yapmaya hazırlanıyor hatta M.Countownda performans bile yaptı onu da koydum izleyebilirsin. G.Kore'de Yamapi de çok sevilir, Arashi de. ;)

    Bakalım ilk bölümü izleyince dizi hakkındaki fikirlerimizi de beyan edeceğiz hele bir çekimler başlasın, Kame'nin tipi kılığı bir belli olsun... Umarım saçlarını o resimlerdeki gibi sıfıra vırmaz. O zaman kesin fenalık geçiririm ben :D

    YanıtlaSil
  10. Aa doğru ya şimdi hatırladım, ve yazının devamında olduğunu da gördüm bir an aklımdan çıkmış. :)
    Aynı düşüncedeyim ama düşük bir ihtimal bence saçlarını sıfıra vurdurması saç bu ha deyince uzamıyor kıyamaz kolay kolay. Kıymamalı! :D

    YanıtlaSil
  11. eylülün 29 una kadar Dream Boys devam ediyor. en azından eylül ayında kesemeyeceği kesin. senaryoyu modifiye ederler diye düşünüyorum ben. tee 1968 yılında çekilmiş bir anime. 43 yıl geçmiş, isterlerse değiştirirler. ( diyorum ama the mask daki gibi yeşil suratlı kel bir herife çevirmezler umarım.)

    YanıtlaSil
  12. Bence de kesmemeli ama Yamanade'de gözünü bile kırpmadan saçlarını kestiği sahne aklıma geliyor da korkuyorum vallahi :D

    YanıtlaSil
  13. Umarım öyle bir şeye kalkışmaz canavar olacaksa da saçlı bi canavar olsun banane! :D

    YanıtlaSil