22 Kasım 2011 Salı

Açılışı Yapalım!



Burayı açtığım iyi oldu yahu bundan sonra haberleri biriktirmeme gerek kalmadı, elime geçtikçe güncelleme yapabilirim, bir yerde bir dedikodu patlak verdiği anda sizinle paylaşabilirim artık yeho! Bu da ne demeeeek? Her gün buraya gelip yeni haberler, dedikodular pörtlemiş mi bakmanız gerekecek demek. Ama tepkilerinizi, fikirlerinizi de bırakmayı unutmayın ki benzinimiz de olsun yane. Başlayalım mı?


Efendiiiim beklendiği üzere Akanishi Jin Bilboard'ın Hot 100 listesine girmeyi başaramadı. Dance chartta iki gün birincilikte, dört gün ikincilikte kaldıktan sonra beşinciliğe geriledi, sonraki hafta başında listelerde yoktu. Genel sıralamadan ise beşinci günün sonunda çıkmıştı. Ama olsun ilk gün birinci oldu ya o gaz ona hayde hayde yeter :D   Şimdi 8 Aralık'ta çıkacağı ve hayranlarının gerçekten satış adetini ispat edebilecekleri singleının piyasaya çıkmasını bekliyoruz.

Ama yeni singleı hakkında detaylar da gelmeye devam ediyor. " Seasons " ismini taşıyacak olan single 28 Aralık'ta yayınlanacak. Bu da demektir ki Jin Aralık ayı içinde iki single birden piyasaya sürecek. Önce 8 aralıkta " Test Drive " ardından 28 aralıkta " Seasons "  piyasada olacak. Şubat ayında ise bir başka japonca single çıkarmayı planlıyor ama tarih henüz belli değil. Artık tarih açıklanana kadar millet ölüp ölüp dirilir. Neden derseniz eğer 23 Şubatı seçerse ortalık darma duman olacaktır. :D 23 Şubat ne mi, Kame'nin doğum günü. :D Zaten şu anda millet tesadüfler zinciri yüzünden kafayı yemiş durumda, Akame'nin en ölü zamanında en fazla mesajın atıldığı zamanlar yaşanıyor şu anda çok ilginç. Bu tesadüfler zinciri meselesini Akamefanfic Blogunda yayınlayacağım yazıya saklıyorum. Bir de üstüne Jin açıklamasında çıkış parçası için,

" It’s a love song, but it is not only for men and women, or lovers. It’s a song of love toward everything, including family or friends who you cherish."

dedi mi allaaaaaaa. Anlayacağınız biz teoricileri mutlu edecek çok şey çıkacak bundan yine. Bu single da Eternal gibi bir ballad olacak. Track List,


[CD]
1. Seasons
2. The Fifth Season
3. Season (Instrumental)
4. The Fifth Season (Instrumental)
[DVD] ※ Limited Edition only
1. “Seasons” (PV)
2. “Seasons” (Making-of)


İki şarkının da adının benzeşmesi ilk şarkının Jin'in daha önceden konserlerinde seslendirdiği " The Fifth Season " un remixi olup olmadığı tartışmasını başlattı ama sanmıyorum böyle bir şey olduğunu. Merak edenler için " The Fifth Season "








KAT-TUN dan son haberler biz HYPHEN ler için heyecan verici elbette zira " Birth " ün PV sinin yayınlanmasına çok az bir zaman kala ilk prewiewler ortalığa saçıldı. Hepsi siyahlar içinde ve hoş tonların kullanıldığı bir klip geliyor. Zaten şarkı şehirde doğuş nedenini, aşkını aramayı konu edindiği için on beş saniyelik klipten bu tarzda bir şey çektikleri anlaşılıyor. Ama " Star Rider " hakkında ser verip sır vermiyorlar yahu çatlıyoruuzzzz!




Burada da bizzat Kame videolarının tanıtımını yapıyor ama üç farklı kişiliğe bürünerek. Çok dork yaaaa :D Önce Bem oluyor, ardından Zoom Sata Produce artist, ardından da KAT-TUN un Kamenashi Kazuya'sı :D

Kame Zoom Sata


Bu arada Youkai Ningen Bem'in 4. bölüm reytingi 16.7% , 5. bölüm reytingi de 16.2% olarak gerçekleşti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder