26 Kasım 2011 Cumartesi

I'm a Star Rider la la laaaaaa!




Haberler üst üste geliyor şu sıralar takipte kalın millet böyle giderse her gün bir güncelleme yapmam gerekecek. KAT-TUN un yeni solio reklamıyla birlikte yeni singlelarındaki " Star Rider " ın " Black and White " kampanyasının them parçası olduğu da ilan edildi. Böylelikle Suzuki KAT-TUN un üç parçasını almış ve grubu desteklemiş oldu. Yeni serilerinde KAT-TUN u seçmelerinin bir önceki serilerinin çok iyi bir satış rakamını yakalamış olmasının da etkisi var elbette. Basın toplantısında Koki kendi ailesi için mavi bir Solio aldığını ve şimdi iki kardeşine " Black and White " serisinden birer araba hediye etmeyi planladığından bahsetti.






Star Rider şüpheyle beklenen bir parça olmasına rağmen beklentilerin üzerine çıktığını söyleyebilirim. Autotune bir parça evet ama temposu, PV lerindeki dansları, uyumları her şeyiyle çok beğendiğim bir parça oldu. Ama henüz single piyasaya çıkmadığı için PV yi yayınlamayacağım. Singe piyasada olduğunda her zaman olduğu gibi KAT-TUN un yeni singlelarını tanıttığım gibi bir mesaj hazırlayıp Darkangelhome Bloguna atacağım ki buradaki haberler arasında kaynamasın ;)




Ayrıca açıkladıkları üzere " BIRTH " singleı içinde şanslı bazı hayranlara çıkacak biletlerle konserler sırasında sahne arkasına geçmeye hak kazanacaklar da olacakmış! Satışların ne durumda olacağını gerçekten merak ediyorum. Çarşamba günü satışa çıkacak ve aynı gün size ilk gün satışları hakkında bilgi vereceğim ama haftalık satış bilgisini her zamanki gibi single değerlendirme yazısında yayınlayacağım tabloya saklayacağım ;) Ayrıca güzel olduğunu düşündüğüm bir haber de " BIRTH " singleı CDJAPAN, HMV, AMAZON, TOWER RECORDS, YESASIA, SHINSEDIDO sitelerinin hepsinde ikinci kez soldout oldu. Yani ikinci kez sitelerin stoklarındaki CD ler tükendi. Bu da sanırım toplam satış rakamını etkileyecek güzel bir haber. World tour hakkında henüz detaylı bir açıklama gelmedi amaaaaa Filiphinler tura dahil edilecekmiş!!! Hayranlar çok uzun zamandır KAT-TUN u ülkelerinde görmek istiyordu. Darısı Malezya'nın başına. 

Şunlar sizi STAR RIDER PV sine hazırlar mı? Gif her nedense hızlı akıyor ama ne yapalım :)



Yazımı BIRT ün fotoshoplarıyla kapatayım. Grubun heeepiciği taşş mübarek!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder