24 Mayıs 2012 Perşembe

18. SINGLE YOLDA!!!


Haberlerime güzeeeeeel haberlerle başlamak istiyorum. Geçen hafta KAT-TUN un PV çekimi söylentisinden bahsetmiştim. Sonunda bu doğrulandı. Sadece bu da değil, KAT-TUN un 18. singleını 27 Temmuz da piyasaya sürüleceği de açıklandı.「TO THE LIMIT」adını taşıyan single iki versiyon olarak piyasaya sürülecek. Bir versiyonda PV making DVD si bulunurken diğerinde Kame'nin GOİNG! programı için yapılmış yeni şarkıları SPIRIT ekstra olarak bulunuyor. 

CD
1. TO THE LIMIT
2. UNTITLED A
3. UNTITLED A (Original Karaoke)
DVD
TO THE LIMIT (Video Clip + Making)

CD
1. TO THE LIMIT
2. UNTITLED B
3. SPIRIT
4. TO THE LIMIT (Original Karaoke)
5. UNTITLED B (Original Karaoke)
6. SPIRIT (Original Karaoke)

Elbette single ilan edilip pre-ordere açıldığı anda  HMV Japan, CDJAPAN, TOWER RECORDS, Amazon ve YesAsia gibi büyük online sitelerinin satış listelerinin 1 ve 2 numarasına oturdu. Ama güzel haberler sadece bunlar değil, en güzel olanı「TO THE LIMIT」in heavy rock bir parça olduğu yönünde gelen haberler. KAT-TUN hafif rock ezgileri taşıyan çok parça yaptı ama uzun zamandır bir LİPS gibi rock parçaya hasret kalmıştık. Bakalım bu parça beklentileri karşılayabilecek mi? Ayrıca her bir üyenin kendi rap partı olacakmış ki ben bunu çok ilginç buldum, ilk defa KAT-TUN böyle bir şeyi deneyecek. Daha önce konserlerde Koki'nin partını şakacıktan çalmaya çalışmışlardı, BTR konserlerinde Kame Koki'nin rap partını bir güzel batırmıştı hatırlarsanız. Önce güzeldi sonra toparlayamayınca " DHGVRJHBVJGRKHK! " şeklinde ağzında yuvarlayıp herkesi güldürmüştü başta Koki olmak üzere :D Şimdi onun nasıl rap okuyacağını merak ediyorum. Bir de bu rap partları her biri kendi mi yazdı yoksa hepsininkini yine Koki mi yazdı onu da merak ediyorum. Çünkü eğer böyle bir şey olursa ilk defa KAT-TUN her bir üyenin katılımıyla yazılmış bir parça seslendirmiş olacak.

Şarkı hakkında söylenen bir diğer şey de şarkının birlikte zorlukların üstesinden gelerek geleceğe ve ortak hayallerine ulaşmakla alakalı olduğu söyleniyor. Acaba KAT-TUN un CHAIN konser turunda hayranlarına hazırladıkları büyük sürpriz bu single mıydı? Yoksa değil miydi? Bir de bunu merak ediyoruz tabii. Bize çıtlattılar şimdi de meraktan çatlatıyorlar. :) Bu arada CHAIN konserleri hakkında hala ufak tefek fan çekimleri düşmekte mesela Kame'nin sahneden inip konuştuğu küçük fan boyuyla görüldüğü bir gif dolanmaya başladı. Çok şekerler. :D


Sonracığıma öğrendik ki bizim zıpır Kame'ciğimiz Nakamaru felaketinden sonraki gün bu kez de Koki'nin poposunu dürtmüş. Başarılı olunca da yeaaaahhhh diye sevinmiş hahaha :D Tabe biliyor Koki ona kıyamaz Maru gibi :D


Kame'ye neden konserler boyunca Tinkerbel dediklerini sanırım aşağıdaki giften anlayabilirsiniz. Solosunun sonunda tamamen karanlık arenalarda havaya yükselen ışıltılar içinde bir Kame...


Bir de Tokio Dome konserleri öncesi paparazziler tarafından grupça yakalanmışlar. Hepsi ne kadar tatlılar ama ben Kame diyorum ve kenara çekiliyorum. 



Japonya'da 1 Nisan - 1 Mayıs arasında atılmış  1,125,389,710 tweet sonrasında şöyle bir popülerlik listesi oluşmuş. 

[Celebrity Ranking]

1. AKB48
2. Yunho
3. Tohoshinki (TVXQ)
4. Momoiro Clover Z
5. Changmin
6. Mr. Children
7. Maeda Atsuko (AKB48)
8. Kis-My-Ft2
9. KAT-TUN
10. Perfume
11. Jaejoong
12. EXILE
13. Junsu
14. KARA
15. SHINee
16. BIG BANG
17. JYJ
18. Yoochun
19. Aiba Masaki (Arashi)
20. SMAP


Kame Hang Out radyo programında Ore Ore filmiyle ilgili düzinelerce mail alıyor. İlgiden dolayı teşekkür eden Kame çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiğinden bahsetti. " Bir saniye içinde üç ayrı karakteri bakışlarım ve duruşumla harmonize ederek canlandırmak zorunda kalıyorum. Bu gerçekten çok zor ama ben beni zorlayan işlerle uğraşmayı seviyorum. " diyor Kame. Ayrıca filmin kitabın birebir uyarlaması olmadığından ve senaryonun farklı olduğundan da bahsetti. Film daha çok kitabın Miki tarzında yorumlanması olarak tasvir edilebileceğini söyledi. Yani karşımızda bir komedi filmi bulma ihtimalimiz yükseliyor umarım öyle olur çünkü ben Kame'nin komedi potansiyeline inanıyorum.

Ayrıca yönetmen Miki Satoshi' nin filmin ilan edilmesinden bir ay önce bir sinema konulu internet sitesine verdiği rop yayınlandı. Orada söyledikleri cidden çok hoşuma gitti. Yönetmen Miki diyor ki, 


There aren’t many actors who can play comedy like Eri Fuse, or any of the other actors I regularly work with, so the choice is actually quite limited. There are some directors who think they can make a comedy with famous actors and it work because they’re famous, not because they are funny. Just because they’re famous, it doesn’t mean they can play comedy well.

So I find I have to choose the actors who can play my style of comedy. Unfortunately there just aren’t that many actors I can find in Japan who can do that. I guess it’s the same as the Coen brothers always using actors like John Goodman, of why actors like Peter Sellers where often picked to play in comedies.

Q : So have there been any actors who where keen to work with you, but you thought wouldn’t work out?

I can’t name anyone, obviously [laughs], but I have turned down so many people because even if it’s a famous actor approaching me to be in my film, I don’t know how to bring this person into my next movie if I don’t know anything about them. Or maybe their character is just not suited to play against the other actors I use. So if someone approaches me sometimes I have to very, very politely say no [laughs].

Yani bu söylediklerinden yola çıkarak teklifi yapanın Miki olduğu da göz önüne alındığında yönetmenin Kame'deki potansiyele inandığını çıkarabiliriz sanırım. Komedi yeteneği olmayan ünlülerin sırf ilgi çekeceği düşünülerek filmlerine alınmasına karşı çıktığını söyledikten sonra gidip Kame'ye teklif götürmesi bence açık bir mesajdır. :)

Dün itibariyle  " Ore Ore " kitabının yazarı da seti ziyaret etmiş. Attığı twitlerde şöyle diyor,


A report from the filming set of "Ore ore" movie arrived from the editor. It's very interesting. Kamenashi-san plays almost all the important characters alone, so he's obviously going out without respite, and till late in the night he keeps playing many different "ore".
[The report also says that] "His acting is extremely firm" on "his presence of mind".'

'Since it's a sort of "one man show", probably it's not an exaggeration to say that Kamenashi-san's presence [as felt by others] is everything. When the presence eats and smashes the story and begins to overflow from the screen, then as a movie it will probably be a huge success.'


Yazarın da ortaya konulan işten ve Kame'nin oyunculuğundan memnun kalmasına sevindim. Çünkü yazarlar eserleri konusunda çok hassas oluyorlar. Bu Kame'n in moralini de yükseltmiştir umarım. 

Kame Hang Out'ta ayrıca turları sırasında insanların değişik lehçelerle Japonca'yı konuşmalarını dinlemekten çok hoşlandığından bahsetti. Bunun üzerinde 41 yaşındaki bir erkek hayranı ona kendi lehçesiyle yazdığı bir mail gönderince Kame okumaya çalıştı ama beceremedi. " Şimdi fark ettim ki lehçeleri okumak zormuş. " dedi gülerek. Turları esnasında 4 kilo verdiğinden bahsetti. Çünkü yemek yemeye çok az vakit bulabiliyormuş.

Anneler gününde üyelerin anneleriyle ilgili ufak tefek bilgiler yakaladık. Mesela Kame Hang Out'ta annesinin bir gün ona haber vermeden Dream Boys müzikaline geldiğini ve onun bunu tam da tepede atlayışlı o büyük hareketi yapmadan önce fark ettiğinden bahsetti. Annesini seyircilerin arasında görünce çok şaşırmış ve konsantrasyonu bir anlığına dağılmış, ekstra birkaç saniye harcayarak yeniden konsantre olmuş. Nakamaru da Shuuchi programında annesinden bahsetti. Annesinin onun işiyle hiç ilgilenmediğinden ve konser gibi şeylere gelmediğinden hüzünlü gözlerle bahsetti. Sonra elinde aldığı bir gülle kameralara bakıp annesinin anneler gününü kutladı. Öğrendik ki üyelerden en çok Junno'nun annesi konserlerine geliyormuş ve çok da eğleniyormuş. Eee kimin annesi canım ehehehe. Koki'nin annesi ise anneler gününde oğlu evde yokken gelip oğlunun evini temizlemiş, yemeğini yapmış, sonra kendine iyi bakması yönünde bir not bırakıp gitmiş. Koki bundan bahsettiğinde annesinin jesti Japonya'da twitterde trend listesine girdi ve çok övüldü.

Ayrıca Junno son radyo programında yıllar önce geçirdiği diz ameliyatının aslında ne kadar ciddi olduğundan bahsetti. Herkes dizini incittiği için ameliyat olduğunu sanıyordu ancak görünen o ki dizinde bir tümör varmış ve bu sonunda kemik kanserine dönüşme aşamasının sınırına geldiğinde ameliyat masasına yatmak zorunda kalmış. Ameliyattan sonra da oldukça uzun bir süre fizik tedavi görmüş.



Kame'nin Home Run projesi bir şokla sarsıldı. Bu haftaki denemesindeki ilk vuruşunda sopasını öyle kuvvetle salladı ki sopayı ikiye ayırdı. GOING programını veya benim Kame postlarımı takip edenler sopanın onun için ne kadar özel olduğunu biliyorlardır ama bilmeyenler için söylim bu sopa sadece Kame için özel olarak üretilmişti. Kame GOING in bir bölümünde profesyonel beysbolcular için sopa üreten bir yeri ziyaret etti. Kendisine de bir sopa yapılmasını istedi ama mekanın sahibi yaşlı amca sadece profesyonel beysbolculara üretim yaptıklarını söyleyerek onu redetti. Kame çok üzüldü tabii ama yine de bir sopa bir ağaç dalından nasıl bir vurucu sopası haline geliyormuş aşama aşama inceledi, bazı aşamaları bizzat kendisi deneyerek yapmaya çalıştı. Bu arada mekanın sahibi uzaktan uzaktan hep Kame'yi seyretti.

Sonunda Kame son aşamaya geldiğinde amca geldi ve Kame'ye senin için bir sopa yapacağım dedi. Nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur herhalde. Bu arada ekranda Kame'nin rededilişi büyük bir keyifle seyreden Ueda-San'ın bu gelişmeyle yüzünün aldığı ifade de şahanedir ahahaha! Neyse efenim amca Kame'ciğimiz için özel bir sopa yaptı, üzerine de adını kazıdı. Kame bütün projelerinde kendi sopasıyla çalıştı o derece değer verdi yani, diğer oyunculara da gururla gösterdi. Durum buyken sopa kırılınca zavallım sudan çıkmış balık gibi kalakaldı. Kame'nin stüdyodan şaşkınlık içindeki kendisini seyrederkenki tepkisi de müthiş ama yerim ki ben seni. :D

Şimdi neler oldu yeni bölümde öğreneceğiz. Kame de ancak şoku üzerinden atar zaten. Merak edenler için önce sopanın yapıldığı programın linkini sonra da kırıldığı programı koyuyorum. Yanlız videonun başında Ueda-San'ın şeytanlıklarına yer veriyorlar bunu da izlemenizi öneririm. Geçen hafta Kame 98 metreye topu atınca onu pek övmüştü ama meğer içten içe hala inançsızmış. Kameraların kapalı olduğunu sandığı bir anda rop yaptığı besybolculara " Kamenashi-kun asla başaramaz değil mi? " diye sorduğu belgeleniverince kıpkırmızı oluverdi. Neyse ki sorduğu her iki oyuncu da " Kamenashi-kun bence başarabilir. " diyerek onu affedersiniz g..t ettiler ahahaha :D

SOPANIN YAPILDIĞI BÖLÜM : http://www.tudou.com/programs/view/do4go4xR_0E/


SOPANIN KIRILDIĞI BÖLÜM



Arashi den haberlerle devam edelim. Hayranların beklentilerine rağmen bu sene canlı konser turu yapmayacakları konusunda bir açıklama bizzat üyelerden Aiba tarafından yapıldı. Nedeni de bütün üyelerin çok meşgul olması. Sho Olimpiyatlar için sunuculuk yapacak, Aiba, Ohno ve Nino'nun hali hazırda dizileri var. Matsumoto da yakında bir yaz dizisine başlar büyük ihtimalle. Durum böyleyken konser turu yapamayacaklarına karar vermişler. Ama hayranlar çok üzülmesinler geçen senenin konser turunun DVD si çıkıyor, en azından onunla avunabilirler.

Bu arada Sho'ya ilk atağını yapılmış durumda. Şöyle ki kendisinin konserler sırasında yakalanan bir pozuyla değişik bir suçlamayla karşılaştı. Pozu Nazilerin selamlaşmasına benzeten bloglar genç idole tepki yağdırıyorlar. Ama bence bu çok saçma zira sadece elini havaya kaldırmışken yakalanmış bir kareden yola çıkarak Nazi selamı verdi diye iddia etmek saçmalığın daniskası. Sho Arashi'nin en zayıf halkası evet, tutum ve davranışları nedeniyle saldırıya en açık kişi ama böyle basit şeylerle onu kötülemeye çalışmak sadece deneyenleri komik durumuna düşürüyor bence.

Kore'li idollerden eski SS501 grubunun lideri Kim Hyun Joong'un Japonya'da verdiği konserlerden derlemelerden oluşan DVD si yayınlandığı hafta Oricon Chartta 1 numara yer almayı başardı. Rakam az bile olsa önemli olan 1 numara olması ;)

Oricon Weekly - Music-DVDs (14/5/2012~20/5/2012)

*1 16,390 *16,390 Kim Hyun Joong – FIRST IMPACT



Japonya'nın sevilen ve adeta prenses muamelesi gören aktristlerinden Horikita Maki hakkında bir skandal koptu gibi. Gibi diyorum çünkü kanıtlanmış bir şey yok sadece iddialardan ibaret şeyler yazıldı. İddiaya göre Maki'nin lise zamanlarında bir erkek arkadaşı varmış ve ilişkileri de gayet ciddiymiş. Ancak adam ceza alıp hapse düşmüş ve bu arada bir fırsat yakalayan Maki ünlü olma yolundaki ilk adımlarını atmaya başlamış. Biraz tanınmaya başlayınca da adamla bağını tamamen kesmiş ve hiç iletişime geçmemiş. Bu içerideki sevgilisini çok kızdırmış. Şimdi adam serbestmiş ve Maki'nin kariyerini yerle bir etmeye antlar içiyormuş. Üstelik elinde bir de seks kasedi olduğunu söylüyormuş. Eğer böyle bir şey ortaya çıkarsa Maki'nin Japon medyasındaki erdemli bakire imajı büyük zarar görür, halk arasındaki beğeni de hızla yok olabilir. Zaten aynı ajansta yer alan Kuroki Meisa yüzünden çok sıkıntılı günler geçiren ajansı Maki'yi pamuklar içinde tutuyordu. Bu skandalı ne yapıp edip engellemeleri gerek eğer cidden böyle bir durum var ise. Bir yandan da Maki'nin mükemmel olmadığını ortaya koyacak bu skandalın kopmasını isteyenler de var ki asıl ben buna şaşırıyorum.

















Yamapi biten tv programı Route 66 için bir fan event düzenledi. Route 66 DVD olarka piyasaya sürülecek bu yüzden oldukça heyecanlı diyebiliriz. Hem bunun tanıtımını yaptı hem de hayranlarıyla güzel vakit geçirdi. Bu arada yeni saç stilini de hiç beğenmediğimi eklemek istiyorum.Kırık dökük ingilizcesiyle yaptığı söyleşileri özleyeceğiz :D



Bir de program için yapılmış fanvideo koyalım ve böylelikle haberlerimizi noktayalım ne dersiniz? Haftaya görüşürüz efeniiimmmm, yorumlar sevgiyle karşılanmaktadır.





8 yorum:

  1. kat-tun sıngle nın merakla bekliyordum zaten çıkar çıkmaz indircem,yamapi ciğimin saçı güzel olmuş güzel gamzesi çıkmış ortaya çok şirin olmuş kazulet diyenlere gülen resmini göndericem şimdi,banamı öyle geliyor ama ciddi hali daha yakışıklı sanki,japonya kadar scandal meraklısı bir ülke daha varmı,bunu cidden merak ediyorum resmen mutlu olanlar var dediğin gibi,jin den bir şeyler yok sanırım ona da çok üzülüyorum sesine bayılıyorum çok güzel ama yanlış ellerde harcanıyor yazık olmaz inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KAT-TUN un singleını neden indiriyorsun? Eğer KAT-TUN a destek olmak istiyorsan YeAsia'ya gidip singleı sipariş verebilirsin. Gerçek destek sadece alkışlamakla olmaz. Ne demişler lafla peynir gemisi yürümez diye. Bu grubun gelişip güçlenmesi ve sağlam adımlar atabilmesi için biz hayranlarının desteğine ihtiyacı var. Bunu da orjinal kayıtları alarak yapabilirsin. ;) Darkagelhome'u uzun süredir takip ettiğini söylemiştin orada YesAsia'dan nasıl alışveriş yapılır konulu yazıyı bir kere daha oku derim.


      Pi güldüğünde daha şeker ya somurtunca soğukluğu bir kat daha fazla oluyor. Bi de bayağı kilo almış son birkaç ayda bunu fark ettim.

      Jin'e gelince evet maalesef onun hakkında bir haber yok. Belki gelecek haftaya kadar bir şeyler düşer :(

      Sil
  2. yamapi hakkındaki haberler için müteşekkiriz efendim, saçları hakkında size katılmakla beraber, olsun yamapidir ne yapsa yeridir diyoruz.=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yamapi hakkında haber düşerse paylaşırım demiştim, söz verdim mi tutarım ben ;) Yamapi genelde saçıyla pek oynamaz ama bu saç şekli onu oldukça toplu göstermiş bence ya da son zamanlarda kilo aldı da biz bilmiyorduk :)

      Sil
  3. :) indiricem derken netten bir kaç şarkı sonra sı na parantez açıyım 2009 yılından itibaren yayınlanan tüm cd ve dvd lerini satın alıyorum, yes asıa dan hiç spariş vermedim direk japonya dan geliyor isteklerim ,ayrıca 17 yaşımdan beri news hayranıyım yamapi o yaşlarımdan tanırım o zamanlar çocuktu hepsi,
    lafla peynir gemisi bu yaşıma kadar hiç yürütmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel. Kelimelerini yanlış anlayacak diğer okuyuculara da vermek istediğim mesajı verdim sanırım. Her zaman orjinal baskı alınması taraftarı olduğumuz, destek verdiğimiz gruplarına emeklerine ne kadar saygı duyduğumuzu gösterme şeklidir. İndirerek, yasal olmayan yollardan albümleri edinerek sadece grubumuza zarar veririz. ;) Bu yanlış anlamayı düzelttiğimize memnun oldum. ;)

      Sil
  4. :) anlaşılan sende benim gibi fevrisin ,anlaşıcaz senle belli zaten yaklaşık 4 yıldır yorumlarına bayılıyorum,ve bunu çok kez dile getirmiştim, her zaman destek tam destek ahh birde ülkemizde görsek bir konserde ,konserden geçtim jae gibi fan buluşması olsa bu sefer kesin giderdim,( jae uğurlamak için havaalanına giderken doğuma girdim)kaçırdım onu :(

    YanıtlaSil
  5. Arrggghh KAT-TUN un Türkiye'ye gelmesi JYJ nin gelme ihtimalinin 100 de 1 i gibi bir şey *snifff* Keşke daha fazla JPOP sever olsa ülkemizde, daha fazla istek gelse. Ben en azından buradan biraz olsun tanınmalarına katkı sağlayabiliyorsam sevinirim :)

    YanıtlaSil