15 Haziran 2012 Cuma

Youkai Ningen Bem Sinemaya Uyarlanıyor!!!



Kamenashi Kazuya'nın baş rolünde olduğu ve geçtiğimiz senenin en başarılı JDromalarından biri olan Youkai Ningen Bem sinemaya uyarlanıyor. Haber dün gece bomba gibi düştü nete ve hayranlarını büyük bir heyecan sardı. Çünkü dizi o kadar güzel ve doyumsuzdu ki pek çok hayran 2. sezon veya bir film beklentisi içindeydi. Geçtiğimiz aylardaki haberler de ben de bu konuyla ilgili söylentiler olduğundan bahsetmiştim. Sonunda bu doğrulandı. Kame'yi yeniden BEM olarak seyredebileceğiz. YAYYYY!


Filmin internet sitesi açıldı bile ve oyuncular ilk düşüncelerini paylaştılar.

“Oha-yokai! I’m so excited! I really wanted to know what they (Bem, Bero, and Bero) were doing now so I’m looking forward to it. I’m excited to be able to see Bera and Bero again, and to be able to play Bem. I want to be a yokai-ningen now!” (Kazuya Kamenashi)


“I’m so excited to hear it’ll become a movie! I hope to be able to play an even more action-packed Bera on the big screen. I want to be a yokai now!” (Anne)



“I’m so excited to hear my favourite Yokai Ningen Bem will become a movie. I’m looking forward to shooting with my favourite Kamenashi-san and Anne-san. I love action sequences so I hope I get my own fight scene. I’ll do my best to put myself in my acting! Shooting will be over the hot summer season, but as a yokai ningen I promise to do my best not to sweat too much or get bitten by insects, and make the best yokai ningen team ever.” (Fuku Suzuki)

Film kahramanlarımızın gittikleri yeni şehirde başlarından geçen maceraları konu ediniyor. Bu arada Bero da ilk kez aşık oluyor. Bem ve Bela da en azından onun için insan olmanın yollarını aramaya başlıyorlar. Şehirde ise gizemli saldırılar gerçekleşmeye başlar. Karşılarındaki düşman Bem den bile daha güçlü olan bir başka youkai (canaavar) dır. Bakalım kahramanlarımız insan olmanın yolunu bulabilecek ve bu arada düşmanlarını yenebilecekler midir?

Filmin çekimlerine Temmuz ayında başlanacak ve 15 Aralıkta gösterime girecek. Yani Aralıkta YNB e Nisan da da Ore Ore'ye kavuşacağız. Bu arada Eylül'de Dream Boys başlıyor ve tam bir ay sürecek. Kame'nin programı şu sıra o kadar dolu ki hayranları sağlığı için endişelenmekteler. Sonuna kadar da haklılar. Ore Ore'nin çekimlerinden YNB in çekimlerine gidecek, Dream Boys hazırlıkları ve yayınlanması var. Ayrıca iki yeni single da yolda ve bir de Home Run projesini hayata geçirmek için çalışıyor. Oy anam oy buna can mı dayanır?


Kame'nin Ore Ore filminin çekimleri devam ediyor. En sonunda onu sette görüntüleyen paparazzi fotoları düştü. Kame çekimlerde kendi saçını çok anımsatan ancak daha koyu renkte bir peruk kullanıyor. Zaten resimlerde zaman zaman peruğun kaymış olduğunu göreceksiniz. Ayrıca her Ore yani diğer benliğinin çekimi sırasında kıyafetini değiştirmek zorunda kaldığı için sette defalarca kıyafet değiştirme molası veriliyormuş. Fanlar Kame'yi kıyafetini değiştirirken görmek için üzerini değiştirdiği binanın çatısına çıkacak kadar ileri gitmişler ama görebildikleri sadece Kame'nin değişim için arkasına geçtiği paravan olmuş. :D

KAT-TUN un merakla beklenen singleının çıkmasına az bir zaman kala PV öngösterime çıktı ve herkesi şaşırttı. Çünkü KAT-TUN kuruluşundan bu yana ilk kez hikayesi bulunan bir klip çekmişti. Yani sadece yeşil ekran önünde dans etmiyorlar bu kez klip bir hikaye çizgisinde ilerliyor. Klipte KAT-TUN üyeleri bir banka soygununda rehinler. Anladığımız kadarıyla Maru ve Kame görevlilerden ama Kame konusunda emin değilim, o kısacık zaman diliminde bunu çözmek zor. Koki bankanın güvenlik görevlisi ki Koki'ye yakıştırılan gangster lakabını bilenler eminim ki ironiyi anlayarak çok güleceklerdir. Ueda ve Junno birbirine bağlanmış iki rehine. Klipte Nakamaru'yu çerçeveli gözlükler içinde karate yaparken izliyoruz ki herkes bu sahnelere bayıldı. Ayrıca Kame de birkaç aksiyon hareketi yapıyor. Bütün twitter ve blog alemi bununla yıkıldı zaten. Zira Kame için herkes şunu söylüyor " Ninja TURTLE!!! " HAHHAHA




KAT-TUN her zaman beklentilerin dışında şeyler yapmayı seviyor. Mesela Kame CHAIN konser turunda herkesin Plastic Tears'ı beklediğini bilmesine rağmen tutup slow bir parça seçebiliyor. Herkes artık rock parçalardan umudunu kesmişken birden TO THE LIMIT gibi bir parçayla karşımıza çıkabiliyorlar. TO THE LIMIT için LIPS tarzı bir klip beklerken ilk defa hikaye çizgisinde ilerleyen bir klip çekebiliyorlar. Bu yüzden KAT-TUN un sadece tek bir tarza saplanmaması dışın da bizleri her zaman şaşırtmasını da seviyoruz.

Nakamaru'nun dizisinin çekimleri başladı. Temmuz'un 7 sinde start alacak diziyi gerçekten merak ediyorum. Ayrıca Nakamaru jwebinden birkaç gün ard arda şarkı kaydına girdiklerinden bahsetti ve fanlardan onları desteklemelerini istedi. Yaniiiiiiiii drama için bir them parça geliyor sanırım. YAY! KAT-TUN un drama them parçaları her zaman diğerlerinden daha güzel olmuştur. Ueda'nın da boksörlü dizisinin posterleri yayınlandı ve çekimler başladı. Junno zaten kendi dramasında rol alıyor. Geriye bir tek Koki kaldı onu da bir dramada görsek süper olur. Üyelerin son dergi roplarından beğendiğim birkaç açıklamalarına yer vermek istiyorum. 

Junno gelen bir soru üzerine Johnny's ten ayrılmayı bir kez bile düşünmediğini ve KAT-TUN da sonuna dek kalmak istediğini söyledi.

Nakamaru Kame için " O gerçekten de imajında göründüğü gibi çok sıkı çalışan biri ancak bazı zamanlar... Rahatsız edici üçüncü sınıf çocuklarına benzeyebiliyor. Onun bu çocuksu tarafı beni her zaman şaşırtmıştır. Aslında her iki tarafı da Kame'yi bir bütün haline getiriyor. " demiş. 

Ueda bir şeye veda etmesi için bir ayının kaldığını bir kere daha söyledi. Demek ki dramasından bahsetmiyormuş. Fanlar yine saçını kazıtacağından endişe ediyorlar. Bir de yoksa evlenecek mi, veda edeceği şey bekarlık mı dedikoduları var ki aman aman ikinci bir evliliği KAT-TUN kaldırabilir mi bilemiyorum. 


Arashi'nin lideri Ohno Satoshi radyo programlarında Kame'ye bizzat kendisinin yaptığı bir portre hediye ettiğinden bahsetti. Yıllar önce ona verdiği bir söz olduğunu ve Kame'nin karşılaştıkları her zaman bununla ilgili şaka yapması dolayısıyla hiç unutmadığını ve sonunda büyük boyda bir Kame portresi yaptığını anlattı. Mavi tonlar kullanarak yaptığı portreyi Kame'yi yemeğe davet ederek kendisine hediye etmiş. Kame o kadar sevinmiş ki hemen abilerinden birini arayarak sevincini onunla paylaşmış. Bilmeyenler için Ohno'nun Johnnys içinde resim sergisi açmış tek kişi olduğunu belirtmek istedim.

Arashi bir ay arayla çıkardığı yeni singleı " Your Eyes " ile bu hafta da Oricon Charttı 1 numarada tamamladı. Balad bir parça olması sebebiyle sanırım satış 500 bini aşamadı ama ona çok yakın tamamlandı. Önümüzdeki hafta elbette bu sınırı geçeceklerdir. Bu single Arashi'nin çıkardıkları toplam 39 single içinde ardı ardına 1 numarada yer alan 28. single'ı, aynı zamanda da 35. 1 numara singleı.


Yamapi hayranlarına çifte müjde verdi. Önce yeni bir albüm ardından beklenen singleının detayları açıklandı. Yamapi'nin 2. solo albümü olacak olan " エロ(Ero) " 28 Temmuz da piyasada olacak. Albüm toplam 4 versiyonda yayınlanacak. 

CD Only

+ includes 1~2 bonus tracks
+ will feature a picture label cover

CD+DVD A

+ includes a DVD with Music Videos and a special interview

CD+DVD B

+ includes a DVD with Music Video making-of and recording off-shot footage

CD Yamashita Tomohisa Shop LE

+ includes Yamapi original underwear


Evet evet yanlış görmediniz bir versiyonda Yamapi'nin sadece boxer veya külotlu resimlerinin bulunduğu bir de fotobook verilecek ppgpfphgfphfhfp.................... Satşların patlayacağını tahmin etmek hiç de zor değil :) Ayrıca albümle birlikte " TOMOHISA YAMASHITA LIVE TOUR 2012 ~エロP~ DATES " adını taşıyan ülke çapında bir konser turuna da başlayacak. Şehir listesi,

7/28(Sat) Osaka Hall
7/29(Sun) Osaka Hall
8/3(Fri) Yokohama Arena
8/4(Sat) Yokohama Arena
8/5(Sun) Yokohama Arena
8/8(Wed) Marine Messe Fukuoka
8/12(Sun) Hokkaido Prefectural Sports Center
8/23(Thu) Nagoya Gaishi Sports Plaza
8/24(Fri) Nagoya Gaishi Sports Plaza
8/28(Tu) Yoyogi 1st Gymnasium
8/29(Wed) Yoyogi 1st Gymnasium

4 Temmuz da yayınlanacak singleı Love Chase için PV çekimlerini tamamladı. Bana fazlasıyla MOLA yı anımsattığı için şimdiden beğenmeyeceğimi hissediyorum nedense. Ama bekleyip tamamını izleyelim. Ama single kapakları için sadece tek bir şey söyleyeceğim : Berbat. Abi kaçıncı yüzyılda kaldın sen ya bu ne salak kapaklar? Yamapi'nin potansiyelini çok feci harcamış bu kapaklar. Öyle Loveless böyle miydi? Ya da Super Good, Super Bad? 

LOVE CHASE PV PREVIEW :  http://www.yinyuetai.com/video/433357 

COVERS - 4 farklı versiyonda yayınlanacak.
                                   




Japonya genelinde yapılan bir anket sonucunda Lee Min Ho en popüler Kore'li aktör seçilmiş. Oysa geçen seneki sıralamada 21. sırada yer almıştı. Lee Jun Ki 13. sıradan 2. sıraya yükselirken geçen sene 34. sırada yer alan Cha Seungwon 3. sırada yer almış. Geçen sene üst sıralarda yer alan Jang Geuk Suk 5. liğe gerilerken Park Sihoo 4. lüğe gerilemiş. Le Min Ho'nun bu yükselen popülaritesini son dizisi " City Hunter " a borçlu olduğu söyleniyor. 


JROCK un dünyaca ünlü starlarından Miyavi çıkaracağı singleı " Day 1 " in beklenen PV sinin ilk gösterimini yayınladı. Şarkılarını Fransız prodüktör YUKSEK in düzenlemesiyle yayınlayacağı için daha da özel bir single olacak. Şarkı boyunca YUKSEK vs MIYAVI düellosuna tanık olacağız. YUKSEK elektronic müzik sahneleriyle boy gösterirken Miyavi kendi güçlü gitarını konuşturacak. Ortaya lezziz bir parça çıktığını belirtmeme gerek yok sanırım. Temmuz 11 de yayınlanacak singleın track listi ve prewievi

CD Track List
01. DAY 1
02. FUTURISTIC LOVE 2012
03. DAY 1 (instrumental)

CD-EXTRA Track List
01. WHAT’S MY NAME?
02. SURVIVE
03. FUTURISTIC LOVE


Miyavi'den bir gitar show izlemeye ne dersiniz? Hem gözlerinizin hem de kulaklarınızın pası silinsin rockçular.

MIYAVI "WHAT'S MY NAME?" Acoustic Ver.


Bu haftalık haberlerimiz bu kadar. Pamuk eller klavyelere, haberlere tepkilerinizi bekliyorum efemmmm :)


9 yorum:

  1. Ben Yamapi'nin Toyota reklamındaki o saçını gördükten sonra bu kapakları normal karşılıyorum.
    Bu arada Darkangelhome söylemeden geçemeyeceğim. Yazılarınızdaki yorumlar çok hoşuma gidiyor. Sizi takip etmemdeki en büyük etken de buydu. Blog yazılarınızın hepsi için ayrı teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi o saç neydi öyle ya :D Yamapi'yi daha önce de kötü saçlarla gördüm ama o reklamdaki bir çığırdı resmen ehehe :) Aman efenim çok teşekkür ederim iltifatınız için :) Haberleri sadece çevirip bırakmak bana çok yavan geldi, zaten kendi yorumlarımı eklemezsem çatlarım ki :) Böylece değişik bir haberalma sitesine dönüştü burası. :)

      Sil
    2. Yamapi'nin zıplamış haldeki fotoğrafını düşününce aklıma geldi. Grup Hepsi'nin de öyle zıplamış halde çekilmiş fotoğrafları vardı hee hee. Buradan Yamapi'ye sesleniyorum(Duymayacak ama neyse)boxerlı külotlu photobook çıkarıyorsun bari kapağında bizim Grup Hepsi gibi çocukça pozlar verme.
      Bu arada herhangi bir profilim yok o yüzden adsız geçiyor ama adım firdevs.

      Sil
    3. Merhaba Firdevs :) Genelde idoller pek sever böyle havaya zıplayarak poz vermeyi. Hayır vermek istedikleri mesaj nedir çok merak ediyorum. Bu kadar zaman oldu ben çözemedim hala :D

      Sil
  2. amanınn çok sevindim bem in filmi çekiliyor, keşke bizde de gösterilse ama nerdee, neyseki japan fansımız var ordaki çevirmen arkadaşlarım nete düşer düşmez çevirmeye başlarlar,tabi ki unutturmam asla:)yamapi nin fotolarınıda istersem bu sefer eşim beni boşar heralde ben gizlice yes asıadan sparişmi etsem ne :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 300 sinema salonunda gösterime girecekmiş. Büyük hasılat elde ederse yabancı ülkelere de satılır ama ülkemize geleceğine ben de ihtimal vermiyorum :(


      Hahaha Yamapi'nin TOP SECRET resimleri boşanma nedeni olabilir bence de :)

      Sil
  3. Darkangel sizden iki şey rica etsem. İlki KAT-TUN'unun anime karakteri tarzında çizimleri var. Acaba animeleri mi var? Ayrıca şu "Top Secret" resimleri nedir ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bundan önceki haberlere göz atarsan KAT-TUN un yayınlanmış animesinden partları ve hakkındaki bilgileri bulabilirsin.

      Top Secret resimler Yamapi'nin iç çamaşırlı fotobookuna göndermeydi :)

      Sil