13 Temmuz 2012 Cuma

Kazanan... Kaybeden...


Haftanın merakla beklenen mücadelesi sonuçlandı. Kim Hyun Joong Oricon Chartı 1. sırada tamamlamayı başardı. Hem de en yakın rakibi Yamapi'ye hatırı sayılır bir fark atarak. Yamapi yaptığı reklam kampanyaları, handshake eventsleri, katıldığı bir sürü müzik programı ve singleı farklı versiyonlarda çıkarmasına rağmen Kim'nin kampanyalarını geçemedi. Elbette ikinci hafta satışları Kim'den daha iyi gelecektir ama yine de 1. haftada yaşadığı bu kayıp bütün solo müzik kariyerine yansıyacak ne yazık ki. Kim DBSK nın Junsu'su ve Jang Geun Suk'tan sonra Oricon Charttı 1. sırada tamamlayan 3. Koreli solo şarkıcı oldu. Bu arada Morning Musume de ilk 7 yıldır ilk kez 100 binin üzerinde bir satış gerçekleştirdi. Ama kızlar gerçekten aceyip asıldılar bu kez bir sürü fan meeting düzenlediler.



1. “HEAT” – Kim Hyun Joong : 7/4 (183,478)

2. “LOVE CHASE” – Yamashita Tomohisa : 7/4 (118,981)

3. “One • Two • Three/The Matenrou Show” – Morning Musume : 7/4 (100,598)

4. “Puripuri♥SUMMER Kiss” – SUPER☆GiRLS : 7/4 (71,736)

5. “One day” – 2PM + 2AM ‘Oneday’ – 7/4 (54,734)

Yamapi'nin katıldığı son müzik programındaki performansı, saçlarının bu şeklini sevdim sonunda kendine yakışan bir şekil buldu. Eski Shounen Club zamanlarını hatırlattı bu haliyle :)


Yapılan bir ankette " Which Johnnys do you want to hear a cappella? " soruna gelen cevaplarla oluşturulmuş liste şu şekilde,

1.Ohno Satoshi - 12777 votes
2. Domoto Tsuyoshi - 4519 votes
3. Kimura Takuya - 2109 votes
4. Shibutani Subaru - 1474 votes
5. Tegoshi Yuya - 1466 votes
6. Sakurai Sho - 1212 votes
7. Sakamoto Masayuki - 1192 votes
8. Kamenashi Kazuya - 844
9. Nishikido Ryo - 745 votes
10. Masuda Takahisa - 704

Birinci sıradakinde zaten şüphem yoktu Johnny'sin en güçlü sesine sahiptir Ohno ama Ryo? Cidden? :P Ayrıca Kame'yi de orada görmek güzel bir sürpriz oldu ama onun Perfect ve Yuki no Hana'daki acapaella performansını izledikten sonra buna şaşırmadım. 


News'in beklenen singleından önce Chankapaana şarkısının klibi yayınlandı. Fena değil NEWS hala karmaşık el hareketli danslar yapmaya devam ediyor eh zaten biz de onları böyle sevdik. Ancak tek beğenmediğim şey Massu'nun o eteğiydi. Abi ne kadar saçmalamış ve üzerinde de çok komik durmuş. Bir de Shige olduğundan daha seksi göründü gözüme nedense :D Ama en sevdiğim üyeleri hala Tegoshi ve Koyama :)


Big Bang de son zamanlarda Japonya'daki faaliyetlerine ağırlık veren Kore'li gruplar arasına girdi. Son olarak bir eğlence programına katıldılar. Bir diğer grup olan F.T. Island'ın yeni japonca singleının çıkış parçası TOP SECRET ın da PV si yayınlandı. Hem şarkıyı hem de PV yi beğenmedim. Tamam PV şarkının konseptine uygun ama şarkı baştan kaybettiği için PV de kendini kurtaramıyor. F.T. Island Japonya'da faaliyet göstermeye başladıktan sonra Rocka yönelen Koreli gruplar veya şarkıcılardan biri daha olacak diye korkuyorum. Çünkü bu ne Jang Geun Suk'a yakışmıştı ne de Kim Hyun Joong'a.

BİG BANG : http://www.dailymotion.com/video/xs0oir_show-120620-big-bang-on-p-c3-h0w3r-r3_music?start=0


KAT-TUN un Maru'nun dizisi için them parça yapmayacağı kesinleşti çünkü bir başka dizi için şarkı yapmışlar. Başrolünde Kanjani8 grubu üyelerinden Yasuda Shota'nın olduğu " Dragon Seinendan " isimli dizi için them parça yapmışlar. Bu haber fanları oldukça şaşırttı çünkü KAT-TUN ilk defa kendi grup üyelerinden birinin oynamadığı bir dizi için them parça hazırlamış oluyor. Dizi bir kapıyla günlük hayatından başka dünyalara geçen bir gencin maceralarını konu alan fantastik bir diziymiş. Şarkının adı " Fumetsu no Scrum " ve fanlardan gelen yorumlara göre KAT-TUN un debutundan önce söylediği şarkılarını hatırlatan bir şarkıymış bu yüzden epey iyi tepkiler aldı. Sadece kısacık bir öndinleme var. Bununla yetineceğiz şimdilik. Şimdiden iki şarkı hazır bakalım yeni single ne zaman çıkacak? :) Dizi 14 Temmuzda yayınlanmaya başlayacak.


Kamenashi Kazuya yüksek reytinglerle biten dizisi Youkai Ningen Bem'in çekimlerine başladı. Kasım ayında gösterime girecek film için spoiler düşmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bu hafta bir basın tanıtımı vardı ve bu yüzden YNB kadrosu Kame, Anne ve Fuku çeşitli programlara demeçler verdiler. Kame ve Fuku'ya bitiyorum ya o kadar iyi anlaşıyorlar ki. Ufaklık Kame'den bahsederken ağzından Kame için kibar ve çok müthiş kelimelerini düşürmüyor. :) Çekimlerden gördüğümiz kadarıyla Kame yine metrelerce yükseklikten atlayı zıplıyor ve bu adamın yükseklik korkusu var ey ahali! :D

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=gr4L6DadKvo&feature=youtu.be


Gelecek hafta daha fazla haberle buluşmak üzere :) Postu Kame'nin son dergi çekiminden pozlarıyla bitiriyorum.

Kame + kimono + kadın : fhfhgfgphf............................


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder