20 Temmuz 2012 Cuma

NEWS Bir Döndü Pir Döndü!


Yamapi ve Ryo'nun ayrılmasıyla 4 kişilik bir gruba dönüşen NEWS bu haliyle çıkardığı ilk singleıyla Oricon'a 1 numaradan giriş yaptı. 121.097 adetlik satışla Yamapi'nin çıkardığı son iki singledan çok daha iyi ilk gün satış rakamına ulaşan grup bugün yani 2. günkü satışta 50.632 adet satarak Yamapi'nin son singleı " LOVE CHASE " in 2 haftalık toplam satış rakamı olan 130.932 adetlik rakamını bile geçerek toplamda 171.729 adete ulaşmayı başardılar. Hafta sonu toplamda 200 bini rahatlıkla geçeceklerini düşünüyorum. Böylelikle kendilerinden ayrılan Yamapi ve Ryo'ya ihtiyaçları olmadan da varlıklarını devam ettirebileceklerini göstermiş oldular! ;)

Çıkış parçaları Chankapaana'nın değişik programlardaki performanslarından örnekler vereyim, bayağı promosyon yaptılar.



Öte yandan Yamapi hakkında da ilginç haberler geliyor. Bilindiği üzere kendisinin Avrupalı (söylenenlere göre Fransız) bir kız arkadaşı vardı. İlişkileri ciddi bir şekilde ilerliyordu hatta birlikte yaşadıkları söylentileri çıkmıştı. Yamapi kızın etrafında kendini rahat hissettiğini çünkü kızın onu bir ünlü gibi görmediğini söylemiş arkadaşlarına ve ne kadar yoğun olursa olsun kıza yemek yapmaya vakit ayırdığından bahsetmiş. Ancak 2011 in sonunda ikili ayrılmışlar. Nedeni de kültür farklılıklarıymış her iki taraf için de. 

Yamapi'nin bu ayrılıktan sonra eski aşkı Kitagawa Keiko'ya ( Piko Pikoooooo :D ) döndüğünü söyleyenler çıktı. Bu sene sonunda birlikte yemekte görüldükleri iddia edilse de Yamapi'nin arkadaşlarından biri bunun doğru olmadığını çünkü çoktan yeni bir kız arkadaşı olduğundan bahsetmiş.  Kız bir restoranda çalışıyormuş ve bu kez Yamapi ilişkisini oldukça gizli yaşamaya çalışıyormuş. Normalde kız arkadaşlarını gizlemeden ilişkilerini yaşar Yamapi bu bana da oldukça ilginç geldi. Kış tatilinde birlikte Okinawa'nın küçük adasına gitmişler. 

Yamapi'yi sonbaharda yeni bir diziyle izleme şansını bulacağız. SMAP grubunun üyelerinden Katori Shingo ile baş rolü paylaşacağı dizi polisiye bir dizi. Shingo deneyimli ve diğer polislerin fark etmediği detayları bularak olayları çözen bir dedektifi, Yamapi ise zengin bir adamın çaylak polis dedektifi oğlunu canlandırıyor. Çok çok klasik bir konu ama bakalım Yamapi'yi bir kez de polis olarak seyredelim, buna fanları olarak asla itiraz etmeyiz :)

Yamapi ayrıca bir de korku dramasında rol almış. Sanırım bölümlerden birinde kurbanlardan birini oynuyor. Tanıtımı izlediğimde şoke oldum çünkü cidden çok kalitesiz bir yapıma benziyor. Makyaj ve çekimler berbat. " 赤い爪 (Red Claw) " adındaki dramanın " Hontou ni Atta Kowai Hanashi (scary stories show) " bölümünde yayınlanacakmış. 18 Ağustosta yayınlanacak bölümü merakla beklediğimi söyleyemeyeceğim maaalesef.



Ardından beklenen albümü " Ero " nun klibinden görüntüler yayınlandı. Erotik olunmaya çalışılmış bir kliple karşı karşıyayız anlaşılan. Özellikle Pi'nin duş sahneleri pek sevilecek gibi görünüyor ehehehe :D Ama şarkı pek sarmıyor adamı yaa :(



Akanishi Jin'in eşi Meisa Kuroki özel blogunda kendisinin bir resmini yayınladı. Kendisinin aynadaki yansımasını çekip bloga koymuş, böylelikle yeni tartışmaların da fitilini ateşlemiş bulunmakta. Birincisi gündüz vakti Jin nerede? İkincisi orası yatak odaları mı öyleyse yatak neden tek kişilik yatağa benziyor? Söylentilere göre Jin ve Meisa daha bebeğin doğmasını beklemeden yollarını ayırdılar mı yoksa ve neden Meisa hiç hamile gibi görünmüyor? Jin'in hayranları enine boyuna bunu konuşurlarken bence hatun hamile görünüyor yani belinin artık kıvrımını kaybettiği kalçayla bütünleştiği bariz seçiliyor. Ama resmi önden ve güzel bir açıyla çektiği için karnı belli olmuyor. Bekleyip göreceğiz sanırım :)


Bir hamile haberinden diğerine geçelim. Geçtiğimiz aylarda evlendiğini ve bebek beklediğini duyurduğum Koda Kumi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bebeği küçük olmasına rağmen oldukça sağlıklıymış. Kendisi blogundan attığı sevinçli haberde böyle söylüyor. Ne de çabuk geçti zaman yahu! Tebrik ederiz ve evladıyla mutlu bir hayat dileriz kendisine. 


SMAP grubu geçen sene programlarında ağırladıkları Justin Bieber ile tekrar bir araya geldi. Geçen sene Justin grubu o kadar sevmişti ki twitterinde defalarda Smap! Smap! Smap! kelimesini yazınca hayranları arasında yayılmış ve grubun adı trend listesine girmişti. Yine Justin'in şarkılarından birine düet yaptılar. Smap'ı bu yüzden seviyorum hiç kasmıyorlar kendilerini, 40 yaşında adamlar bu veledin etrafında dans edip şarkı söylüyorlar ve hiç umurlarında değil. Önemli olan bunun onlara getirecekleri. 



KAT-TUN dan fazla haberlerim yok şu sıralar grup elemanları dizi ve filmlerinin çekimlerine gömülmüş durumdalar. Ueda boks konulu dizi de yardımcı rolde yer alıyor ve gayet iyi iş çıkarıyor doğrusu. Sonunda official olarak saçlarına veda etti. Yakında 2013 te gösterime girecek filminin çekimleri başlıyor ve o bir askeri canlandırdığı için saçlarını yeniden sıfıra vurmak zorunda kaldı. Üyelere göre grubun en meşgul üyesi Kame, Junno onun arabasında gerçek bir yastık gördüğünü ve uykuya zaman yaratamadığı için fırsat bulduğunda arabasında uyukladığını söyledi. Koki ise Kame'nin genellikle çok stilist giyinmesine rağmen şu sıralar üzerindeki terli tişörtü değiştirecek kadar bile vakti olmadığını söyledi. 

Ore Ore'den Kame'nin ilk görüntüleri nete düştü. Ama çok net değiller. Çok merak ediyorum yav filmi :)


Ore Ore'nin çekimlerinin bitmesiyle birlikte Youkai Ningen Bem'in çekimlerine başladı. BEM stafı twitterde kendilerine bir hesap açarak güzel detayları paylaşmaya başladılar. Şimdiden binlerce takipçileri var. Bunlar çekim alanlarından düşenler ve ayaklar da sanırım BEM in yeni rakibinin ayakları olsa gerek.

Bu da BEM in resmi sitesi burada trailer de seyredebilirsiniz  : http://bem-movie.jp/index.html

Bem staff twitter : https://twitter.com/bemstaff


Elbette Kame bir yandan da sporu ihmal etmemeye çalışıyor. Birkaç gün önce yine bir beysbol maçında açılık atışını yaptı. Seyircilerin ilgisi, Kame'nin sevimli tepkileri karşısındaki tepkileri, atışlarını övmeleri ve mutlu bir şekilde tebrik etmelerini duyabileceğiniz bir fancamla bu haftaki haberlerimi noktalıyorum efem, sağlıcakla kalın ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder