23 Haziran 2013 Pazar

Akanishi Jin Müziğe Geri Dönüyor!!!


Haberlerime Akanishi Jin'i sevenler için getirdiğim güzel haberlerle başlıyorum. Kızının ortaya çıkmasının üzerinden bir hafta geçmişti ki Akanishi Jin cephesinden sürpriz! bir geri dönüş haberi geldi. (Danışıklı dövüş dememiş miydim? :D )Nikkan Sports'un yazdığına göre Jin Ağustos ayında yeni bir single ile piyasalara dönecek. 1 yıl 5 ay sonra gelen bu yeni haberle elbetteki hayranları sevince boğulmuş durumdalar. Jin ne kadar çok hata yaparsa yapsın bu onun iyi bir müzisyen olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben onu Japonicana albümündeki yetersiz ve açıkçası kalitesiz materyaller ile değil Care, Eternal, Murasaki gibi şarkılarla değerlendirerek geri dönüşünü bekliyorum. Gazetenin yazdığına göre single yaz temposunda hazırlanmış yani hareketli parçalar olacak. Jin'in bundan önce çıkardığı iki japonca singleı da ballad parçalardan oluşuyordu. Bu yüzden onu dans edişini izleyebileceğimiz hareketli bir parça ile izlemek bence çok güzel bir değişiklik olacak.

7 Ağustos'ta piyasada olacak " HEY, WHAT'S UP " adını taşıyan single da kaç parça olacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak Jin'den gelen açıklamaya göre kendisi uzun zamandır sabırsızlıkla geri dönmeyi beklerken bu arada şarkılar yapmış. Zaten yapmasa ayıplardım o kadar boş vakit yani :D Ancak söylenenlere göre bu single tam bir geri dönüş değil çünkü singledan sonraki zaman dilimlerinde programı hala tamamen boş. Anlaşılan bu single aile babası Jin imajını deneme amaçlı çıkarılacak. Sakin su bulanacak mı, fırtınalar mı kopacak yoksa hiçbir etki yaratmayacak mı anlamak istiyorlar. Jin'in geri dönüşünü uzun zamandır bekleyen hayranlarının tepki alışlarıyla bence iyi bir satış rakamı yakalayabilir. Bekleyip göreceğiz.


Geçtiğimiz hafta NEWS grubundan Tegoshi Yuya'nın bir kadınla oldukça samimi bir şekilde görüldüğünden bahsetmiştim. Nedendir bilinmez birden bire Friday dergisi kadının kimliğini açıklamamaya kadar verdi. Bu da elbette spekülasyonlara neden oldu. Yüzü tam olarak görülmeyen bu kadının Johnnys'in başkan adaylarından ve pek çok grubun da menajeri olan Julie Keiko Fujishima (Kitagawa) olduğu iddia ediliyor. Kimilerine göre resim photoshop ve bu yüzden orantısızlıklar mevcut. Kimilerine göre ise resimdeki kişi Tegoshi değil. Oldukça ilginç iddialar dolanırken hedefteki kişilerden hiçbir açıklama gelmedi. En çok ses getiren iddia elbette kadının Julie olması. Yorumlarda eğer kadın Julie ise olanların seksüel tacize gireceğini çünkü emri altındaki kişiyle birlikte olmasının doğru olmayacağını söylüyorlar. Tegoshi'nin yükselmek için Julie'yi yatak arkadaşı olarak kullandığını söyleyenler de var. Hatta ileri gidip Johnnys'in bünyesindeki yetenekleri yüksek paralara pazarladığını ve birer eskort gibi kullandığını iddia edenler de mevcut. Pek çok yeteneğin aldığı işleri yataktaki becerileri sayesinde aldığını söylüyorlar. Aslında bu iddialar neredeyse Johnnys kurulduğundan beri var yeni değil.

Eskiden bu iddiaları Kame, Jin, Yamapi ve Arashi'nin bazı üyeleri için de yaparlardı. Özellikle Kame çok fazla hedefe konulurdu. Güzel olması, kırılgan görüntüsü, neşeli yapısı insanları çektiği ve bu yüzden yatağı kullanarak kariyerinde ilerlediğini söyleyenler oldu. Tabe bunlar Kame'nin yükselişini çekemeyen kıskanç hayran kitlesiydi. Aynı şeyler Jin, Yamapi ve Matsumoto için de zaman zaman gündeme getirilmiştir. Ama Tegoshi'nin böyle bir skandala bulaşmasını ben bile beklemiyordum. Hani gay olduğu ortaya çıksa bu kadar şaşırmam çünkü adamda bu potansiyel var. Bakalım bekleyip göreceğiz herhangi bir açıklama gelecek mi?



KAT-TUN grubu Shounen Club Premium da sahne aldı. Shounen Club'te normalde oldukça büyük bir salonda seyirciler eşliğinde gösteri yapıp şarkı söylerler. Ancak son birkaç yıldır özel premium showlar düzenliyorlar. Bunda seyirciler olmuyor, bazen de sunuculuğu Tokio grubundan birisi üstleniyor. KAT-TUN bu kez 3 şarkıyla programa konuk oldu. Face to Face, Ano hi no Mama ve Junno da solo parçası " Flash " ı ilk kez performans olarak sundu.


Kame saçları uzadı ya bir afet oldu afettttttt  <3 Biliyorum bu genellikle erkeklere kullanılmaz ama karşınızdaki Kame gibi güzelliğin ve yakışıklılığın bir potada erimiş hali olunca kullanılır arkadaş! :D Ben onun böyle uzun saçlarına hasssta oluyorum ama daha şimdiden bazı hayranların saçlarını kesmesi yönünde bik biklendiğini görünce çok sinirlendim. Zaten yıllardır saçları kısa yav bi bırakın adam uzatsın zaten biliyorum ki Kame de kendi saçlarını uzun seviyor. Her fırsatta uzatmaya çalışıyor. Şu anki hali harika hatta daha da uzasa hiç problem etmem   <3


Diğer üyeler de oldukça hoşlardı. Ben her iki performansta da giydikleri kıyafetlere bayıldım. Hele de Ano hi no Mama'daki beyaz/krem/mavi ağırlıklı yaz kıyafetleri gerçekten bir harika. Koki'ye de yeni saç şekli çok yakışmış. Tam Korecanlara benzemiş. :D Onun saç kestirme macerasından da haberlerimin sonunda yer verip bu haberleri onunla kapatmak istiyorum zaten ;) Kame Junno'nun performansından önce kendisinin onun klibinde görünmesinden bahsediyor. Çekimler bittikten sonra sahneyi seyreden Junno Kame için " Çok lezziz görünüyor. Umarım ben de böyle olabilirim (konuk olduğunda) " demiş. :D Junno'nun Kame için leziz demesi de bayağı konuşuldu bizim Junno yine kendini ifade etmek için ilginç kelimeler kullanmaya devam ediyor. :D







Kame bir dergi ropunda her zaman iyi bir görme yeteneğine sahip olduğunu ama son zamanlarda balkonundan baktığında artık Tokio Dome'un tepesindeki topu görmekte zorlandığını fark ettiğini ve bu yüzden de uzağı görmek için artık gözlük kullandığını söylemiş. Zaten Japon'ların pek çoğu çok küçük yaştan gözlük kullanmaya başlıyor. Bu genetik mi yoksa o yaşlardan itibaren teknolojik aletlerle dikkatli bir şekilde çalışmaya başladıklarından dolayı mı böyle bilemiyorum. Kame de zaman zaman gözlük takıyordu ama sanırım bu artık gündelik yaşamının bir parçası haline gelmeye başladığı için dergide bundan bahsetmiş. Olsun ben seni gözlüklü de severüm  <3


Panasonic'in web sayfasına Kame'nin poster ve panolarını yan bir şekilde asmamalarını isteyen yüzlerce mail geliyormuş. Hayranlar bakmak isterken boyunlarını incittiklerini veya ağrımaya başladığından dert yanıyorlarmış. Puhahaha duyunca komiğime gitmişti ama şu yukarıdaki hayranlar haklılıklarını göstermek için bu resmi post edince onlara hak verdim hani :D Kolay değil Kame'nin taş gibi vücuduna bakcez derken şekilden şekile giriyor hayrancıklar :D 


Kame'nin Variey sitesindeki haberinden sonra oldukça güzel gelişmeler oldu. Haberin Japonya'da oldukça olumlu karşılandığını söyleyebilirim. Ancak bundan hoşlanmayanlar da var biliyorsunuz. Akanishi Jin'in hayranları tarafından Kame'nin haberine gelen kötü tepkiler vardı. Tam da bunun üzerine Kame'nin haberini gören ve daha önceden Jin ile Skypie üzerinden bir görüşme de yapan New York'lu radyo programcısı Ralphie Aversa'nın attığı twit her şeye tuz biber ekti.


Yukarıdaki twitiyle Jin'in hayranlarına Kame'nin radarına girip girmemesini sorma gafletinde bulununca geçen seneden beri kendisini Jin'in ropu yüzünden takibe almış Jin hayranlarının hışmına uğradı. Neden bunu Kame'nin hayranları yerine onlara sorduğundan, Kame ve Jin arasında ezeli bir rekabet varken neden bu soruyu sorduğuna dair pek çok şey. Çoğu da saçma sapan nedenler öne sürmüş Kame'ye olan nefretlerine dair. Kimi Kame ve Jin arasında dedikodusu edilen romantik veya seksüel ilişki (kast ettikleri Akame) hakkında yazılanlar çizilenler nedeniyle Kame'ye karşı mesafe aldıklarını, Akame'den hiç hoşlanmadıklarını ve Akame taraftarlarının Jin'i devamlı taciz! ettiğini falan yazmışlar. Sanırsınız ki Jin bir melek. 

Halbuki Akame pazarlamasında tek ayak sadece Kame değildi bu ayağın öteki ucunda da Jin vardı. Ne kadar onun gönülsüz olduğunu iddia etseniz de bal gibi de gönüllü bir şekilde Kame'yle yakınlaştı. Hatta herkes bilir ki Kame Jin'in bakış ve tavırlarına karşı tepkisiz kalan taraftır. Jin'in bir konuda gerçekten gönülsüz olduğunda nasıl davrandığını sanırım artık herkes biliyor. Bu yüzden kimse de çıkıp gerçekten ikisi arasında neler olup bittiğini bilmedikleri halde kafalarından senaryo yazmasın. Belki her zaman birbirlerini sevdiler, belki nefret ettiler, belki rakip olarak gördüler ama bunu biz bilemeyiz. İkisinden biri bu konuda açık ve dürüst bir açıklama yapmadıkça bu ilişkinin ardındaki gerçekleri kimse bilemeyecek. Zaten onları da sinirlendiren gerçek olma olasılığı. Jin şimdi evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış olabilir ama Kame onun  geçmişi, bunu onlar da herkes gibi farkında. Bu yüzden de Jin'in popülaritesini kaybetmesinden her zaman Kame'yi suçladılar halbuki bütün hataları yapan tek kişi hep Jin'di. Kame tutup onu Meisa'nın yatağına sokmadı herhalde. 

Ayrıca kimisi de KAT-TUN hayranlarının Jin'in gruptan ayrılmasını kabul edemediklerini ve bu yüzden Jin'i kıskandıklarını falan söylemiş. Buna ancak gülerim. Çünkü zaten Jin'in KAT-TUN da bulunduğu o son sene gitse de kurtulsak moduna girmişti hayranlar. Evet gidişi herkesi üzdü, KAT-TUN daki varlığı gerçekten de önemliydi ama yeri doldurulmaz değildi. KAT-TUN onsuz 3 yıldır gayet iyi bir şekilde ilerliyor ve hala 1 numara. Satışları düşmüş olabilir, bu beklenen bir şeydi ama şu anda bütün üyeler eşit derecede promosyon alıyor ve iş kapıyor. Sadece CHAIN konser turunu bir kere seyreden KAT-TUN un Jin'i artık geride bırakmış olduğunu anlayacaktır. Hala onun gruba dönmesini isteyenlerimiz de var çünkü biz Jin'in hayranlarının aksine onu destekliyoruz, kıskanmıyoruz, başarılı olmasını istiyoruz. 

Gelen tepkiler üzerine radyocu da yukarıdaki twiti atmış. Açıkçası Jin hayranları Kame veya KAT-TUN la ilgili bir şeyler yapacağı korkusuyla dört buçuk atıp adamı vazgeçirmeye çalışmışlar. Ancak radyocu bu çekişmeyi çok eğlenceli bulduğunu yazarak heveslerini kursaklarında bırakmış. :D Jin'in hayranları elbette hemen Jin'le yeni filmi 47 Ronin için rop yapmasını istemeye ve Kame'yi unutturmaya çalışmışlar. Yani Kame'ye gelen ilgiyi kendilerine çevirmeye çalışacak kadar düşmüşler :P Umarım adam bu çalışmalara prim vermez ve Kame ile KAT-TUN a da eşit bir şans verir. Zaten  Kame'nin filmi New York'ta festivalde gösterilecek. İşte güzel bir fırsat. :) En sevindiğim şeyde artık Jin geri döneceği için belki hayranları da başka idoller ve onun hayranlarıyla uğraşmayı bırakıp kendi işleriyle ilgilenirler :P

İncelemek isterseniz radyocunun twitteri : https://twitter.com/ralphieaversa


Japonya'nın sevilen seslerinden Ken Hirai hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Efendim iddiaya göre Ken Hirai çok gizli bir düğünle erkek arkadaşıyla evlenmiş! Ulen ben onun gay olduğunu bile bilmiyordum!!! Zaten açıkça kabul ettiği bir durum değilmiş anladığım kadarıyla ancak radyo programında pek çok kez şaka yollu olarak erkek arkadaşı olduğundan bahsetmiş. Hayranları onun şaka mı yaptığını yoksa gerçeği mi söylediğini bilemiyorlarmış. İddialar da Ken'in her zaman yanında olan ve hep birlikte fotoğraflandığı yukarıdaki şahısla evlendiği yönündeymiş. 

Japonların ünlü dedikodu sitesi 2ch de yapılan yorumlara baktım o kadar da kötü değil ki bu site ünlüleri linç etmeye heves eden nefret dolu binlerce kişi barındırmakta. Genellikle kız kardeşim Ken şeklinde takılmalarda bulunmuşlar, bazıları yazık olmuş felan demiş ama çoğu kişi tebrik etmiş. Ken çok fazla popüler olmamasının nimetlerini alacak sanırım. Eğer bu açıklama Arashi üyelerinden birinden gelmiş olsa mesela Japonya karışırdı yeminle :D Ken tarafından bir doğrulama veya yalanlama gelmedi iddialar hakkında. 


Oricon 2013 yılının ilk yarısında gerçekleşen satışlardan oluşan listeyi açıkladı efendim. Yılın ilk yarısında albüm satışlarında NBM48 grubu 1. olurken single satışında AKB48 1.liği kimselere kaptırmadı. DVD satışında ise galibiyet açık ara Arashi grubunun oldu. Ayrıca CD + ALBUM + DVD satışları toplamında Arashi birinci sırada yer adlı.

Albüm satışı listesinde ilk sırada NBM48 grubu var. Ufukta acaba bir 48 çarpışması mı görünüyor? :D Listede ilk 10 içine girme başarısını göstermiş tek Kore'li sanatçılar ise Tohoshinki olmuş. Bu da grubun Japonya'daki popülaritesini bir kere daha ispatlıyor. Geçtiğimiz hafta çıkardıkları " Oceans " singleı 140 binden fazla satarak Oricon charttı Kanjani8 in arkasından 2. sırada tamamladı. Ama eğer rakipleri Kanjai8 gibi 250binden fazla satabilen bir grup olmasaydı kolayca birinci sırada yer alabilirlerdi.

ALBUM SATIŞINDA İLK 10

1. "Teppen Tottande!" - NMB48 : (411,800)
2. "FUNKY MONKEY BABYS LAST BEST" - FUNKY MONKEY BABYS : (365, 021)
3. "EXILE BEST HITS -LOVE SIDE / SOUL SIDE-" - EXILE : (313, 493)
4. "TIME" - Tohoshinki : (292,623)
5. "MIRACLE" - Sandaime J Soul Brothers : (262,933)
6. "Good Ikuze!" - Kis-My-Ft2 : (260,324)
7. "Balladon" - Ikimonogakari : (256,822)
8. "5TH DIMENSION" - Momoiro Clover Z : (223,192)
9. "Take Me Home" - One Direction : (221,978)
10. "Matsutoya Yumi 40 Shunen Kinen Best Album Nihon no Koi to, Yuming to." - Matsutoya Yumi : (203,950)

DVD listesine baktığımızda ilk 10 a girebilen bir Kore'li grup yok ama Big Bang 11. sırada kendine yer bulmuş. Bu da grubun yavaş yavaş popülaritesini arttırmaya başladığını gösteriyor. ;)

MUSIC DVD SATIŞINDA İLK 10

1. "ARASHI AraFes" - Arashi : (785,949)
2. "ARASHI LIVE TOUR Popcorn" - Arashi : (680,798)
3. "Namie amuro 5 Major Domes Tour 2012 ~20th Anniversary Best~" - Amuro Namie : (213,085)
4. "KANJANI8 LIVE TOUR!! 8EST ~Minna no Omoi wa Dounandai? Bokura no Omoi wa Mugendai!!~" - Kanjani8 : (208,949)
5. "YOSHIO -new member-" - Kis-My-Ft2 : (140,948)
6. "Mr.Children TOUR POPSAURUS 2012" - Mr.Children : (93,613)
7. "NEWS LIVE TOUR 2012 ~Utsukushii Koi ni Suruyo~" - NEWS : (86,129)
8. "BUMP OF CHICKEN GOLD GLIDER TOUR 2012" - BUMP OF CHICKEN : (71,736)
9. "Twinkle Twinkle A.B.C-Z" - A.B.C-Z : (70,393)
10. "B'z LIVE-GYM 2005 -CIRCLE OF ROCK-"- B'z : (69,291)
11. "BIGBANG ALIVE TOUR 2012 IN JAPAN SPECIAL FINAL IN DOME -TOKYO DOME 2012.12.05-" - BIGBANG : (64,621)

Single satışında ilk 2 sırayı AKB48 alıyor ancak 3. sırayı Arashi kapmış. Yakında AKB48 grubu ile SKE48 ve NMB48 gruplarının kıyasına mücadelelerine tanık olacağız gibi bir his var içimde. Keşke olsa da birbirlerini imha etseler :D Listede ağırlığın Johnnys şirketi ve 48 kız gruplarında olduğu görülüyor. İlk 25 içine girebilen Kore'li sanatçılar Tohoshinki ve 2PM. 2PM in de listeye girmesinin nedeni single ile birlikte konser bileti hediye etmesiydi bunu da not düşelim :) KAT-TUN bu sene 2 single çıkardır ve ikisi de ilk 25 içinde yer almayı başarmış, satış rakamlarına biraz eklendiğini gördüm kendi tuttuğum listede düzelttim, bu da hoşuma gitti :)

SİNGLE SATIŞINDA İLK 25

1. "Sayonara Crawl" - AKB48 : (1,926,445)
2. "So long!" - AKB48 : (1,126,674)
3. "Calling/Breathless" - Arashi : (879,129)
4. "Choco no Dorei" - SKE48 : (671,623)
5. "EXILE PRIDE ~Konna Sekai wo Aisurutame~" - EXILE : (582,525)
6. "Endless Game" - Arashi : (516,216)
7. "My Resistance -Tashikana Mono-/Unmei Girl" - Kis-My-Ft2 : (373,149)
8. "Hesomagari/Koko ni shika nai Keshiki" - Kanjani8 : (328,538)
9. "Joy!!" - SMAP : (327,505)
10. "Seifuku no Mannequin" - Nogizaka46 : (303,474)
11. "Kimi no Na wa Kibou" - Nogizaka46 : (300,749)
12. "Suki! Suki! Skip!" - HKT48 : (288,167)
13. "Ki•Su•U•Ma•I ~KISS YOUR MIND~/S.O.S (Smile On Smile)" - Kis-My-Ft2 : (251,738)
14. Mistake!/Battery" - SMAP : (224,949)
15. "Mystery Virgin" _ Yamada Ryosuke : (219,871)
16. "Dance My Generation" - Golden Bomber : (177,565)
17. "EXPOSE" - KAT-TUN : (173,400)
18. "Real Sexy!/BAD BOYS" - Sexy Zone : (161,119)
19. "Catch Me -If you wanna-" - Tohoshinki : (156,537)
20. "Preserved Roses" - T.M. Revolution ×Mizuki Nana : (152,038)
21. "Tanjoubi ni wa Masshiro na Yuri wo/Get the groove" - Fukuyama Masaharu : (151,393)
22. "WORLD QUEST/Pokopon Pekorya" - NEWS : (148,348)
23. "GIVE ME LOVE" - 2PM : (148,242)
24. "FACE to Face" - KAT-TUN : (147,247)
25. "Eien Pressure" - AKB48 : (132,230)

Gelelim en çok kazananlar listesine. Listenin ilk sırasında Arashi yerleşiyor single olarak daha az satmasına rağmen DVD olarak AKB48 kızlarının neredeyse 5 katı satış yapmasının bu listede ilk sırayı kapmasında çok büyük bir etkisi var. Momoiro Clover Z ise önceleri kimsenin iplemediği küçük bir kız grubuyken (hem de AKB kızları gibi aman aman güzel de değiller) tamamen hayranlarının desteğiyle, küçük küçük konserlerle kendilerini tanıtarak bugünlere gelen bir grup olduğu için onları gerçekte tebrik etmek gerek. 

EN ÇOK SATAN VE KAZANAN İLK 5 (Single + album + music DVD + music BD)

#1 - Arashi (10.95 billion yen, 3.022mil sales) - 2 DVDs, 2 singles
#2 - AKB48 (6.86 billion yen, 3.582mil sales)
#3 - Momoiro Clover Z (3.92 billion yen, 868k sales)
#4 - Kis-My-Ft2 (2.61 billion yen, 1.129mil sales)
#5 - Kanjani∞ (2.55 billion yen, 665k sales)


Şimdilik haberlerim bu kadar. Güzel gelişmeler olduğu için daha fazla haberin ve dedikodunun birikmesini beklemeden yayınlamak istedim. Haberlerimi KAT-TUN un Koki'si ile bitirmek istiyorum. Neredeyse 1 senedir saçlarını uzun bir şekilde kullanarak kendi rekorunu kıran Koki sonunda saçlarını AnAn dergisinin sponsorluğunda kestirdi. Aşama aşama saçlarının kesilip yeniden şekil verilmesi, öncesi ve sonrasıyla dergide yer aldı. Koki şimdi tam bir Korecan :D Uzun saçlı halini de beğeniyordum ama bence bu saç şekli de ona gerçekten de yakıştı  <3

Öncesi...


Sonrası...


12 yorum:

  1. Daha geçen hafta Jin'in dönüşünü konuştuktan sonra bu hafta "Jin geri dönüyor" başlığını görünce harika bir sürpriz oldu bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tahmin etmiştim ama yazımda da demiştim :) Hayranlarına hayırlı olsun şimdiden :)

      Sil
  2. Bu yaz çok güzel haberlerle başlıyor sayende D-sama. :D Umarım Jin'in şu single'ı iyi satar da artık adam akıllı bir geri dönüş yapma şansına sahip olur. Çook özledik, çok. T.T

    Tegoshi'nin o fotoğrafı photoshop bence, inanmak istemiyorum, nayır nolamaz! :D

    Ayrıca şu birbirlerini imha etseler yorumuna bayıldım, hepimizin ortak dileği bu. *.* Momoiro Clover Z'i de gerçekten tebrik etmek gerek.

    Koki'nin saçı yakışmış, yakışmış ama cidden Hallyu duruyor ya. -_-

    Teşekkür ederiz haberler içinn :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey şarkılara bağlı şu noktada. Jin'in de sahnede özgüvenini yeniden kazanması gerekiyor. Aksi durumda düşüş devam edebilir.

      Tegoshi konusu öyle dallanıp budaklandı ki ben bile meraklardayım yahu! :D Bakalım daha neler olacak :)

      Önce Junno Korecan saç stilleri yapmaya başlamıştı şimdi de Koki yapmış ama gerçekten de yakışmış yani :)

      Sil
  3. bu yazdiklarini sindirip geleyim yoksa bogazimda kaldi...

    YanıtlaSil
  4. Tegoshi'yle ilgili dedikodu gittikçe çirkefleşmeye başladı. Tamam, resim doğrudur belki, bir kadınla birlikte olabilir. Daha önce dediğim gibi koskoca adam. Çok normal. Ama Tegoshi'nin yükselmek için böyle bir şey yapacağını söylemek düpedüz şerefsizlik. Tegoshi ses konusunda muhteşem bir yetenek. Oyunculuğu mükemmel değil belki ve zaten ben hiç öyle en kral rolü aldığını falan görmedim. Hani nerede bu yükseliş? Gruplarıyla beraber aktiviteleri var evet, o zaman tüm grup mu o kadınla yattı? Yoksa Tego'yu kurban mı seçtiler?

    Tegoshi hırslı biri, kaybetmeye tahammül edemiyor. Ama kazanmak için gerçekten çaba sarfediyor. Böyle bir şeyi söylemek onun emeğine saygısızlıktır ve bunu kesinlikle kabul edemem.

    Peki Tego kişiliği mükemmel biri mi? Hayır, hiç öyle düşünmüyorum. Onun da kötü yanları var. Pek çok kadınla ilişki yaşamış/yaşıyor olabilir. Çapkındır belki, hatta Ero derler kendisine. Ama bunlar asla onun ve grubunun hayatıma kattığı güzellikleri silemez. O yüzden bu kadın Julie bile olsa asla Tego'dan soğumam. O hala benim bebeğim. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla hiç sorma kediciğimizi neden bu dedikodulara bulaştırırlar bilemiyorum. Meyve veren ağaç taşlanır derler bu da öyle olsa gerek. Kimi öpüyorsa öpüyor arkadaş belli ki karşılıklı olarak alan da memnun veren de yane ;) Japonlar bu fiskos olayınca aceyip aşmışlar bacım ;) sinirlenmekte sonuna kadar haklısın. Umarım kısa sürede olaylar söner zira albümlerinin çıkmasına da fazla kalmadı ;)

      Sil
  5. Jin'in haberini okurken 7 ağustos bi yerden tanıdık geliyo diyorum(Kendi doğum gününü unutan tek insan benimdir heralde :DD)


    Tego'nun resmi banada çok photoshop gibi geliyo ..olaylar da gitgide farklı yere kaymış bakalım sonunda ne çıkıcak?:)
    Detaylar Çok Yakında Darkangel'da! :))

    Koki saç konusunda bu sefer tam not aldı benden:D

    Haberler için teşekkürler,emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LOL! Bu da güzelmiş :)) Koki özellikle son birkaç yıldır saç konusunda giderek daha iyi oluyor. O sıfıra vurulmuş saçlarından vazgeçtiğinden beri hem daha yakışıklı hem de daha hoş oldu aynen böyle devam Koki'ciğim diyorum ;)

      Sil
  6. Neden çok fazla SMAP, Perfume, MomoClo, Scandal hakkında yazmıyorsunuz, sanki J-Popun üvey evlat grupları gibi jafasfgsf

    SMAP zaten en popüler erkek gruplarından biri, eski bir grup olsa da hala fanları fazladır MM gibi düşmemiştir, Perfume en çok sevilen kız grubu Japonyada (en çok singleleri satılan değil, en çok saygı gören, sevilen) MomoClo kızlarının yıldızı parlıyor, Scandalı anlatmaya cümleler yetmez sanırım, idol değiller, müzikleri sıradan japon şarkıları değil ama yine de belli bir popülerliğe erişmiş

    AKBSKEHAGSFSF48 görmekten gına geldi, Oriconlarda gereksiz gereksiz gruplar var, ama neyse ki Kat-tun ve Arashi de var japonya müziğinde, Oricon sıramalarında 1. gelen yoksa hiç çekilmez

    YanıtlaSil
  7. Elbette yazarım bana sadece ilgi duyduğunuzu belirtmeniz yeter. Zamanında Yamapi, Arashi, Kis-My-Ft, AKB48, NEWS gibi grupların hayranları gelip burada ve takipte olduklarını belirttikleri için onlar hakkında haberlere yer veriyorum ;) Smap, Perfume ve MomoClo hakkındaki haberleri kendim zaten takip ediyordum yukarıdaki haberlerde MomoClo kızları hakkında yazdıklarımdan bellidir sanırım :) Bundan sonra bu gruplar hakkındaki haberlere de yer vermeye çalışacağım o zaman ;)


    Diğer takipçilere de bir mesaj vermiş olayım buradan ;) Lütfen takipçisi olduğunuz grup veya sanatçı varsa bana belirtin aksi halde sadece belirtilmiş olanlar ve benim ilgi alanıma girenler hakkında gelmeye devam edecektir ;)

    YanıtlaSil