19 Şubat 2014 Çarşamba

Kamenashi Kazuya'dan Süpriz Film!


Merhabalar~ Bendeniz Darkangel yeni bir haber güncellemesi ile daha karşınızdayım. KAT-TUN ve Kamenashi Kazuya cephesi sessizliğe bürününce benim de güncellemeri hazırlama hevesim biraz sönüyor haliyle ama nihayetinde biraz güncelleme yapmam gerek :) Efenim yukarıdaki resimde Kame'yi Joker Game filminde birlikte rol aldığı yardımcı yabancı aktörlerle görüyoruz. İliklenmemiş beyaz gömlek, yeni saç stili ve dudaklarda çarpık bir gülümseme ppfgfgfğfğhpf <3 Tabii bu yine de sıskalığını ve küçücük kalmış yüzünün halini bana unutturmuyor ne yazık ki. :( Öğrendiğimize göre Joker Game'de son çekim haftalarındalar. Bu ay sonunda çekimlerin bitmiş olması gerekiyor planlara göre. Belki de bu yüzden Junno ve Nakamaru dans ve ses çalışmala programlarına katıldıklarından bahsettiler geçen gün. Yavaş yavaş KAT-TUN un geri dönüş aktivitelerine hazırlıklar başlıyor öyle sanıyorum ve heyecanla bekliyorum. Zira bu single Kame'nin solosunun olacağı single olacak büyük ihtimalle <3


Yukarıdaki resimlerde de Kame'yi Joker Game'in çekimleri için Singapur hava alanından ülkesi Japonya'ya giderken görülüyor. Anlaşılan Kame eğer Japonya'ya gidecekse gece 3 teki bir uçağa biniyormuş. Bunu çözen fanlar da gece pusuya yatıyorlar ve resimlerini çekiyorlar XD Son düşen pek net olmayan görüntülerde yukarıdakilerin ve bundan öncekilerin aksine yanında bir de bavul vardı. Bu yüzden artık en azından Kame'nin çekimlerinin bittiğini düşünüyorum. Filmin bu kadar kısa sürede çekilmesi beni gerçekten şaşırttı. Acaba yaza doğru bir çekim planı daha mı yapılacak? Kapalı mekan çekimleri veya Japonya çekimleri olacak mı? Çünkü çekimi bu kadar kısa sürede biten filmin 2015 te gösterime girmesini başka nasıl açıklayabiliriz bilemiyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz. :)


Tam Joker Game heyecanı sakinleşmişti ki Kame'nin başka bir filmde daha baş rol oynayacağı haberiyle çalkalandık. Birkaç gündür devam eden söylentiler bugün iyice ayyuka çıktı. Kame'nin " No Vancouver no Asa " İngilizce adıyla " Morning in Vancouver " adlı beysbol konulu bir filmde baş rollerden birini oynayacağı söyleniyor. Üstelik en güzeli Kame'nin filmde bir atıcıyı canlandıracak olması.

Filmin konusu adı üzerinde Kanada'nın Vancouver eyaletinde geçiyor. Kanadalı Japonların oluşturduğu takımın herkesi şaşırtarak liglerde şampiyon olmasını ardından Pearl Harbor saldırısı sonrasında Japon asıllı herkesin kamplara yerleştirilmesiyle oyuncuların besybola karşı soğumaları işlenecek. Tamamen gerçek bir hikayeden uyarlamada olacak bu filmde oyuncular kamplarında yavaş yavaş eski hallerine gelip takımlarını yeniden kuruyorlar ve kamp alanının gardiyanlarına karşı oynamaya başlayarak iki millet arasındaki köprülerin yeniden kurulmasında büyük etken oluyorlar.

Sanıyorum ki ciddi anlamda çok güzel bir film olacak hatta ben bunu Joker Game'den daha ilgi çekici buldum. Çünkü çekimlerin bazı kısımları gerçekten de Vancouver'de yapılacakmış. Kame'yi de daha fazla İngilizce konuşurken duyacağız anlamına geliyor bu durum. Ayrıca Joker Game için verdiği kiloları da atıcı rolü için geri alması gerekecek ki sanırım benim açımdan eeeeeeen güzel avantajı bu olacak filmin. Uluslararası gösterim imkanı da bulacağını düşünüyorum bu güzel konulu filmin. Filmin Aralık ayında gösterime gireceği söyleniyor. Henüz bir TV filmi mi olacak yoksa sinema filmi mi olacak o bile kesin değil ama Kame'nin Ace Pitcher lakaplı Roy isimli birini canlandıracağı söyleniyor. Kame'ye eşlik edecek diğer oyunculardan bazıları Tsumabuki Satoshi, Yusuke Uechi ve Katsuji Ryo olacakmış. Şimdiden detayların gelmesi için sabırsızlanmaya başladım.

Gerçek takımla ilgili bilgileri bulabileceğiniz bazı linkler,

WİKİ

Link 2

Link 3

Link 4


Kame'nin yeni Kirin reklamı saçlarının Joker Game için değiştirilmesinden önce çekilmiş ancak şimdi gösterilmeye başlandı. Japonya Milli takımının teknik direktörü Alberto Zaccheroni'nin de yer aldığı reklamda ilk kez Kame'yi futbolla alakalı bir reklamda izlemiş olduk. Kirin Japonya'da pek çok spor dalının ana sponsoru durumunda, beysboldan basketbola, futbola ve daha birçok dala sponsor oluyor. Kame'nin şu Kirin reklamlarını seyrettikçe Onigiri veya Kimbap yiyesim geliyor *ağzınınsularınısiler* Sevimli bir reklam olmuş her zamanki gibi.

KİRİN REKLAM


Ancak AOKİ reklam panoları çoktan Kame'nin yeni saç stilini taşıyan pozlarıyla süslenmeye başladı bile. Super slim modelini tanıyor Kame zaten şu anki durumuyla ancak bunu tanıtabilirdi. Şu bele bakar mısınız? O geniş omuzları bile küçülmüş. :( Hoş görünmesine görünüyor ama eski haline dönmesini tercih ederim.


GOING programı da olmasa Kame'nin yeni saç stilinin keyfini çıkaramayacağız. Cidden uzun zamandır o büyük anne saçı dediğim tarzı kullanıyordu. 2011 den beridir büyük ihtimalle arada ufak değişiklikler yapmasına rağmen hep aynı stili kullanıyordu. Şimdi yeni saç stili adeta yeni bir nefes gibi geldi itiraf etmek gerekirse. Üstelik ne kadar yakışmış, ne kadar yakışıklı olmuş <3 Junno'nun son zamanlardaki saç stiline de çok benziyor aslında. Yan yana gelirlerse ağabey kardeş gibi olacaklar pgfhgfghf XD Sabırsızlıkla KAT-TUN un yeni aktivitelerini bekliyorum.


Bir derginin anketinde " İlk Görüşte Aşık Olduğunuz İdol? " oylamasında Junno birinci olmuş. Onu Ueda ve Nakamaru takip ederken Kame sonuncu olmuş. Aslında buna hiç şaşırmadım çünkü kendimden biliyorum ben bile ilk gördüğümde Kame'den hiç hoşlanmamıştım. Özellikle kaşları beni çok irrite etmişti. Ama sonra ne oldu bilmem eleman kanıma sızdı adeta <3 Kame de sanki ilk görüşte değil ama gördükçe ve tanıdıkça aşık olunacak bir tip var. Junno'nun da yükselen popülaritesi artık kendini anketlerde göstermeye başlayacak sanırım. Junno aynı zamanda bir show programında devamlı konuk olmaya başladı. Nakamaru ve Kame'den sonra bir KAT-TUN üyesi daha devamlı bir programa katılmış oluyor. Son gelen bilgilere göre de armonika çalma dersleri almaya başlamış. Bunun bir sahne showu için olduğu söylentileri var ama henüz doğrulanmadı. Belki de yeni singleları içindir.


Sato Takeru son romantik filmi " Kanojo wa Uso wo Aishisugiteiru " nun Tayvan'daki premierine katıldı. Yaklaşık olarak 200 kadar fanın hava alanında karşıladığı sanatçı oldukça yoğun ilgi gördü. Her tarafta ne kadar Kame'ye benzediğine dair yorumlar okuyorum. Sadece göz altı torbaları ve burnu Takeru'yu farklı gösteriyormuş. XD Ciddi anlamda herkes bu ikisini bu kadar benzetiyor bence eğer kardeşi oynamalarına dair bir teklif gelirse hemen kabul etsinler. Bize de çifte seyir zevki çıkar ppfgphfhfg <3 Filmin premieri için ayrılmış 650 koltuk 3 dakikada satılıp bitmiş efenim O_o


Eien no Zero filmi üst üste 8. hafta Japonya sinemalarında 1 numarada kalmayı başardı. Şimdiye dek 128.400 bilet satılmış ve bundan 7 billionu aşkın bir gelir elde edilmiş durumda. Elbette Japonya'da şu sıralar yoğun kar yağışının olması, haftalardır kar altındaki ülkede vatandaşların daha çok kapalı mekan aktivitelerine yönelmelerinin de etkisi var. Üstelik bu durumun daha birkaç hafta devam edeceği söyleniyor. Eğer 12 billion kazanırsa bir rekora imza atmış olacak. Tabii ayrı bir kategori de 1. olma sayısı. Gelen yorumlarda seyircilerin çoğunluğunun göz yaşları içinde izlediği söyleniyor. Merakla takip ediyorum filmin başarısını.


Kyary Pamyu Pamyu ikinci dünya turuna başladı. " NANDA COLLECTION WORLD TOUR 2014 " adındaki turunun ilk ayağı Amerika'nın Seattle semti oldu. Burada bir kulüpte 1.500 kişiye konser veren Pamyu'nun bundan sonraki konserleri de benzer kulüplerde olacak. Konsere başlamadan önce hem çarpık İngilizcesiyle hem de Japonca hayranlarına teşekkür ediyor.


Bundan sonraki konser ayakları ise şöyle,

2/15 (Sat) San Francisco / The Regency Ballroom
2/16 (Sun) LA / Club Nokia LA Live
3/5 (Wed) Chicago / House of Blues
3/7 (Sat) Toronto / Sound Academy
3/8 (Sat) NY / Best Buy Theater
3/23 (Sun) Sydney / Metro Theatre
4/5 (Sat) Hong Kong / ROTUNDA 3, KITEC
4/25 (Fri) Paris / Bataclan
4/27 (Sun) Cologne / Gloria
4/29 (Tue) London / Shepherd’s Bush Empire
5/17 (Sat), 18 (Sun) Tokyo / ZEPP TOKYO
5/30 (Fri) Taipei / Taipei International Convention Center
6/21 (Sat) Singapore / Venue TBA
6/28 (Sat) Bangkok / Bangkok Convention Centre, Central Plaza Ladprao (BCC HALL)



Arashi'nin sevilen üyelerinden Matsumoto Jun ve daha önceden Hana Yori Dango dizisinde birlikte rol aldığı Inoue Mao hakkında çıkan evlenecekler dedikodusu bir türlü ölmek bilmiyor. Yılan hikayesine dönen ilişkide son olarak bir dedikodu dergisinin iddiasına göre Johnny-san artık Matsujun'dan gelen istekleri geri çevirmekten bıkmış ve ikilinin evliliğini bomba bir şekilde açıklamayı planlıyormuş. Ancak bundan önce Matsujun'un ve Mao'nun dizilerinin ve şu andaki kontratlarının bitmesi gerekiyormuş. Otuz yaşına varmış olan Mao'nun ailesinin evlenmesi yönündeki baskısının da bu kararı almalarında büyük etken olduğu yazılmış. Ama ben sanmıyorum ki böyle bir şey gerçekleşsin. En azından Matsujun 35 yaşına gelene kadar böyle bir girişime Johnny'nin onay vereceğini hiç sanmıyorum. Bırakın Johnny'i Julie çıldırır böyle bir şey olursa XD Büyük ihtimalle şu sıralar Matsujun'un yeni dizisinin tanıtımı için yapılan spekülasyonlardan biri diye düşünüyorum. İlginç bir şekilde Matsujun Mao'dan, Kame Kyon Kyon'dan bir türlü kurtulamadı. XD


Akanishi Jin'in eşi Meisa Kuroki elinde tutmayı başardığı birkaç kontrattan biri olan Kate kozmetikleri için yeni reklamını çekti. Şimdi Allah için kadın gerçekten birkaç güzel Japon aktristten biri. Melez kan onu sıra dışı yapıyor. Biraz gözlerinde dengesizlik var ama olsun yine de güzel kadın ve bence Kate onu reklamlarına seçmekte son derece haklı. Jin totosunun üzerinden kalkamadı daha bari Meisa para kazansın. :)

REKLAM


Arashi'nin merakla beklenen yeni singleı " Bittersweet " Matsujun'un dramasının da them parçası olarak piyasaya çıktı. Oricon chartı 511.696 adetlik satışla 1. sırada bitirmeyi başardılar. Bu Arashi'nin single satışlarında bazen istenileni veremediğini gösteriyor. Her ne kadar yarım milyon satmış olsalar da bundan önceki singleları " Calling/Breathles " ilk haftasında 756.000 satarken " Endless Game " 477.000 satmıştı. Bundan sonra üç hafta daha satışlarına eklemeler yaparak belki 600kt sınırını geçerler.

Bugün de Kanjani8 in yeni singleı " King of Otoko " piyasaya çıktı ve ilk gün 172.360 adetlik bir satış gerçekleştirdi. Bundan önceki singlelarından çok çok daha iyi bir satış. Büyük ihtimalle 300kt yakın bir satış elde edecekler. Arashi ve Kanjani singlelarını böyle ardı ardına haftalara koyma zekası da Julie kitagawa'ya ait. :P


F.T.Island 27 Martta 3. Japonca albümünü piyasaya sürecek. Bu da demektir ki yakında konser turları başlayacak. Zaten şu sıralar pek çok Kpop grubunun Japonya'da verecekleri konser turları ilan ediliyor. Bunlar hakkında da alt alta bilgi vermek istiyorum. Ama önce F.T.Island'ın albümlerinin çıkış parçası olan " You Are My Life " isimli muhteşem Japonca şarkılarıyla sizleri baş başa bırakıyorum. Bu ne güzel bir parçadır, günlerdir dinliyorum hala bıkmadım. <3



Big Bang grubunun üyelerinden Daesung da Japonca albüm çıkarmaya hazırlanıyor. 16 Temmuz'da çıkarmayı planladığı albümle birlikte ilk kez solo konser turları da verecek olan Daesung sonrasında Big Bang'in yaz dönüşüne yetişecek.


CNBLUE grubu üyelerinden Yonghwa, Jonghyun ve Jungshin kişisel Twitter hesapları açtı. Grubun ülkemizde de büyük bir takipçisi olduğunu biliyorum. Bu yüzden eğer takip etmek isterseniz, Yonghwa Twitter , Jonghyun Twiter ve Jungshin Twitter hesaplarıdır.



Askerlik sonrası çalışmalarına son hız geri dönen Rain Japonya'daki hayranlarını da unutmadı. 5.000 kişilik bir event için Japonya'ya giden Rain'i hava alanında yaklaşık 500 kişilik bir hayran kitlesi karşıladı. Kendisinin dudak izi basılı biletlerin satıldığı eventte şarkılar seslendiren Rain sonrasında fanları high five eşliğinde uğurlamış. Bildiğim kadarıyla eski KAT-TUN üyesi Koki bile seviyor Rain'i :)

Evettt şimdilik birikmiş haberlerimiz bu kadar. Umarım önümüzdeki hafta Kame'nin film çekimleri biteceği için KAT-TUN la ilgili haberler alırız. Bir sonraki güncellemeye kadar byss~

Bu kez sizlere ilginç bir şekilde veda edeceğim. KAT-TUN elemanlarının şebeklikleriyle XD

Dediğine göre Kame işine giderken böyle giyiniyormuş dikkat çekmemek için. Evet canım gerçekten de hiç dikkat çekici değilsin ppfgğfğhfpg XD Eleman sapık/dedektif arası bir şeye dönmüş farkında değil.


Bizim ciddi boksörümüze bakın hele aslında içine çocuk kaçmış bir yetişkindir de çaktırmıyor XD


Demişler ki KAT-TUN a kız arkadaşınızın ellerinin üşüdüğünü fark ettiniz. Nasıl ısıtırdınız? Diğerlerinin tipleri geçtim Kame'ye bakın. Kızın elini kendi cebine sokarak ısıtırmış. <3 Bir de adama gay diyorlar XD


Bizimkilere grupça poz verin dediklerinde yaptıkları ppfphgpfhfg XD


Son olarak muhabir rolüne büründüklerinde kimse ellerinden kurtulamaz XD


8 yorum:

  1. Kamenin yeni film haberine çok sevindim.Kadroda satoshi'nin olmasıda ayrı bi heyecan yaptı:))
    Kame'yi ilk başta kaşlarından sebeb bende sevmemiştim hatta onun yüzünden nobutayı izlememiştim sonra iltifatlara dayanamayıp izledim.İyiki izlemişim:)) Bazıları gerçekten tanıdıkça kendini sevdiriyo^^
    Takeru ve Kame dizi veya film farketmez ikiside tadından yenmez valla:DD

    Kızın elini cebine sokmak..Çok sevdim bu cevabı ki ben bu yöntemi genellikle babamın üzerinde kullanıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detayları yavaş yavaş geliyor filmin. Genç yeteneklerle aynı filmde olacak olması, beysbolun Amerika'dan sonra en çok sevilen ülkesi olan Japonya'da bile efsane olmuş bir takımı anlatıyor olması zaten başlı başına çekici bir de üstüne Kame eklenince değmeyin keyfimize <3

      Kame farkını yine ortaya koydu. Ne kadar efemine olursa olsun tam bir erkek gibi düşünüyor pfpgohfphfg <3

      Sil
  2. Vayy Kame vayyy...Vakti zamanında bir erkek arkadaşımda aynı yöntemi denemişti ama cebinden eve götürmek için aldığı limonlar çıkınca romantizm sekteye uğramıştı...Yine de süper fikir.Bizi habersiz bırakmayan ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah gerçekten durumunuz gülmelik ve hatırlanmalık bir durum olmuş XD Kame'ciğim de pek ince düşüncelidir <3 Haber fazla olmayınca güncelleme gecikiyor ama yine de doldurmayı başardım :)

      Sil
  3. Ben bu Johhny's bünyesinde çalışan idollerin maaşla çalışmasını hazmedemiyorum. Popülerliğe göre artıyormuş ama yine de idoller katıldıkları reklamlardan parayı direkt almıyorlarmış, para jimusholarına gidiyormuş. Böyle saçma şey mi olur ya! Emeğe haksızlık. Bazı idollerin özel hayatı yok resmen, yok cm yok variety show yok drama yok konser derken. Sonra da sadece maaşla yetinsinler. Üzüldüm durumlarına. Başka jimushoya geçince de işleri azalıyormuş arkadan iş çeviren büyük jimusholar tarafından. Sanırım Japon olduklarından çalışmayı seviyorlar yoksa hangi ülkenin ünlüsü maaşla çalışmak ister? İdollerin temiz, ailemizin çocuğu imajının da jimusholara sponsor ve reklam geliri bulmak olduğunu okudum. Hatta yetenek önemli sayılmıyormuş, idollerin pazarlanabilir özelliklerde olmaları gerekiyormuş. Dramaların bazıları bir oturuşta çekiliyormuş, drama-müzik sadece idollerin tanıtımı için, adamlar reklamlar da oynayıp para kazanma peşinde. Sonra da neden japon drama oyuncuları kötü diyorlar. Halbuki iyi oyuncular var, ama seri üretim idol sürdüklerinden sonuç bu oluyor. Yanlış anlaşılmasın ben de Arashi yi beğeniyorum ve gerçekten yetenekliler ama maaşla çalışmalarını hazmedemedim. Evet mutlu görünüyorlar ama iyi işler dönmüyor bence. Sömürüdür bu. Admin, ben de dolup dolup sana yazıyorum :) Yazı için sağol bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş olayını yeni mi öğrendin? :((( Maalesef ki gerçek. Denilenlere göre Koki'yi ek iş yapmaya iten etkenlerin başında geliyormuş aldığı maaşın kendisine yetmemesi gibi bir durum nedeniyle ek iş arayışlarına girmiş. Johnny's yapılan bütün kontratlarda hak sahibi. Ancak her idol aynı maaşı almıyor. Mesela Kame ve Ueda aynı maaşı almıyorlar. Matsujun ve Kame de aynı maaşı almıyorlar. Popülaritelerine göre maaş yükseliyor. Sanırım iş kendi kontratlarında bitiyor. Her bir idolün şirketle yaptığı kişisel kontratı olmalı. Getirdiği her reklam anlaşmasından şu kadar pay, filmden bu kadar pay, konserden şu kadar diye. Yoksa işleri cidden yaş. Mesela Arashi en fazla satan grup ama zengin değiller, bildiğin değiller ya. Bahse girerim bir kpop idolü kadar bile kazanamıyorlardır. Ancak bildiğim kadarıyla 30 yaşını aşan her idole daha fazla maaş ödeniyormuş. Çan eğrisi gibi bir şey mi var bunlarda nedir? Aşağıdakiler kazansın, yukarıdakiler yesin gibi :P

      Sil
    2. Maaş olayını biliyordum da junior kısmına vardır, doğru değildir diye kendimi avutuyordum. Şu jimusho olayını araştırayım dedim şok oldum. Johnny beyin Amerika'da bile bu kadar güçlü dengi yokmuş. Sanırım kıyafet de falan yardım ediyorlar çünkü arashi üyeleri bazen louboutin ayakkabı giyiyor. Ya da maaşları lüks ürünlere yetecek kadar iyi bilemedim. Aiba Masaki bir ev almıştı da evlenecek herhalde haberi çıkmıştı nette. Adamcağız bir ev almış yahu, ne evlenmesi. Diğer ülke ünlülerinin yatları, jetleri, katlarının maşallahı var. İsyaeen edip johnny's ünlüler sendikası kuracağım :P

      Sil
    3. Bazen bunları alışverişe veya yemeğe, pazar gibi yerlere götürdüklerinde fiyatları duyduklarında verdikleri tepkilerden belli zaten. XD Bence o markalarla da anlaşma falan yapıyorlardır giymeleri karşılığında bedava kıyafet sponsorluğu falan, her ülkede olduğu gibi. Yoksa Kame her Going programında ayrı Aoki takımını nasıl giyebilecekti ki? XD Kame'nin iyi kazanıyor evet, kazandığı parayı da kendisi için güzel harcıyor. Kolundaki marka saatine belki binlerce dolar ödemiş ama emin olduğum tek şey o saati yıllarca giyecektir. Böyle de bir durumları var :)

      Sil