16 Mart 2014 Pazar

Akanishi Jin Nereye Sürükleniyor?


Öncelikle merhabalarrr~ KAT-TUN dan yeni haberler beklerken Johnnys'den ayrılışıyla gündeme oturmuş Akanishi Jin'den ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Öncelikle Jin tarafındaki gelişmelerden bahsedeyim sonra hakkında çıkan dedikodulardan kısaca bahsedeceğim. Son güncellemede Johnnys'den ayrılır ayrılmaz Twitter ve Facebook faaliyetlerine geri döndüğünden ve ayrıca bir de instagram hesabı açtığından bahsetmiştim. Jin bir hafta önce de kendisine bir Weibo hesabı açtı. Weibo Youtube benzeri Çin video sitesi. Jin kendi ülkesinde olmadığı kadar meşhur ve seviliyor Çin'de. Hatta geçenlerde Çin'deki bir ankette en yakışıklı sıralamasında 8. sırada yer almıştı.


Jin haberi twitterinden ve facebook sayfasından duyurdu. Merak ediyor ve ilgileniyorsanız önce üye olmanız gerekiyor maalesef,

Akanishi Jin Weibo Hesabı

Weibo hesabı 1 haftada 102 bin takipçi kazanarak Jin'in Çin'deki popülaritesini bir kere daha gözler önüne serdi. Gerçi diğer hayranları üye olarak takip ediyorlar ama olsun :) Jin internete geri döndükten sonra 186 bin civarındaki takipçi sayısı hızla artarak 223 bine ulaştı. Hala Koki'nin gerisinde, çok hızlı bir kazanımı oldu ama şu sıralar bu durulmuş durumda. Bu durumda şirketinden ayrıldıktan sonraki 3 haftada 37 bin yeni takipçi kazandığını gösteriyor. Instagram hesabı da an itibariyle 31 bin takipçiyi aşmış durumda. Facebook hesabını ise yaklaşık 90 bin kişi takip etmekte.
Jin sitelerinde biraz geç de olsa Ocak ayında bir site tarafından 2013 yılının en yakışıklı 100 erkeği listesinde 83. olması dolayısıyla hayranlarına teşekkür etti. Benim burada haber yapmaya bile değer görmediğim bir listeden bahsetmesi aslında beni çok şaşırttı. Zira liste o kadar saçmaydı ki ben gülüp geçtim valla. Ama merak ediyorsanız listenin tamamı şu şekilde,

The 100 Most Handsome Faces of 2013


Sonrasında Jin bir kozmetik firması olan HQ da görüldü. Çalışanların isteklerini kırmayarak onlarla resim çektiren -artık bunu gönlünce yapabiliyor XD - Jin'in neden orada olduğu konusunda bir bilgimiz yok. Belki geri dönüşü için kendine bakım yaptırmış veya belki reklam anlaşması için görüşmeye gitmiştir. Her iki türlü de onun için iyi gelişmeler.

Gelelim Jin hakkında giderek yoğunlaşan bazı dedikodu ve spekülasyonlara... Öncelikle ilk iddia Jin ve Meisa'nın boşanmak için gün saydığı yönünde. Hatta iddiaya göre evlendikleri günden beri boşanacakları gün belliymiş ve evlilikleri tamamen çocuk için yapılmış anlaşmalı bir evlilikmiş. Şu sıralarda Jin'in geri dönüş hazırlıklarıyla ilgilenmesi ve Meisa'nın da yeni başlayacak dizisi ve yeni filminin çekimleriyle meşgul olması yüzünden çocukları Theia ile geçirdikleri zaman oldukça azmış. Çocuk çoğunlukla Meisa'nın annesinin bakımında Okinawa'daymış. 

Bu duruma bağlı olarak ortaya atılan ikinci iddia Jin'in Amerika'da kalıcı mekan arayışına girdiği söyleniyor. Özellikle de okyanus kenarından ev bakan Jin kalıcı olarak L.A. ye yerleşmeyi planlıyormuş. Jin'in maddi olarak pek iyi durumda olmadığını biliyorduk. Peki Jin nasıl oluyor da okyanus kenarından ev alabilecek kadar çok paraya sahip oluyor? Akılları kurcalayan bu sorunun en mantıklı açıklaması tıpkı Koki'ye yapıldığı gibi Johnnys'in ona da bir sus payı ödemesi yapmış olması. Elbette Jin bir Koki değil adı ve şanı daha büyük dolayısıyla aldığı sus payı da daha büyük olmalı, o kadar ki böyle bir ev alabilmesini sağlayacak kadar. 

Diğer bir iddia da Jin'in geçtiğimiz sene Kore'ye yaptığı geziler ve gittiği konserler sonucunda Kpop'a olan ilgisinin arttığı ve müzik tarzını Kpop'a çevirmeye karar verdiği yolunda. Hatta kankisi Yamapi'nin çok yakın bir arkadaşı olan Kim Jae Jong ona gerekli bağlantıları sağlamakta yardımcı oluyormuş. Ancak bu haber Jin'in fanları arasında pek hoş karşılanmadı. Hala Jin'in KAT-TUN daki gibi ya da en azından Eternal tarzında işler ortaya koyma umudu taşıyan kitle büyük hayal kırıklığına uğramış görünüyor. Yine de bu sadece bir dedikodu ancak Jin'in Kpop'a ilgi duymaya başladığı konusundaki dedikoduları ben sizlere daha önceden de aktarmıştım hatırlarsanız. Jin'in bir sonraki singleı daha çok Kpop'a yakın bir tarzda olursa hiç şaşırmam açıkçası. Yine de bekleyip göreceğiz.

Bir diğer dedikodular silsilesi de Jin'in Amerika'da işlerini yoğunlaştırması konusunda kendi arkadaşlarının da endişeli oldukları yönünde. Söylenenlere göre Jin'in Amerika'da listelere girmesini sağlayan ana kitlenin Japonya'daki fanları olduğunu unuttuğunu ve kendini ciddi anlamda başarılı görmesi yüzünden çok kötü hayal kırıklığına uğrayabileceğini düşünüyorlarmış. Jin hala Amerika'lı bazı sanatçılarla collab yapma isteğinde ve ayrıca bir de orada gece kulübü açma veya çalışma hayalleri kurmaktaymış. Bu uğurda L.A ye taşınma isteğinde olan Jin'in bu isteğini eşi Meisa kabul etmiyormuş. Bu yılki bütün programı dolu olan ve yavaş yavaş yeniden iş almaya başlayan Meisa'nın Japonya'daki kariyerini kurtarmak istediği ve bu yüzden ikilinin yollarının ayrıma gittiği iddia ediliyor. Her iki iddia da ayrılacaklarının söylenmedi ilginç yalnız. Hatırlıyorum da taa evlendikleri ilan edildiği zamanlarda Çin forumlarında 3 sene veriyorlardı evliliklerine onu bile dolduramayacaklar mı yoksa?



Kame'nin yeni AOKİ reklamı yayınlandı. Super slim modelin tanıtımını yapmaya başlayacağından bahsetmiştim ilk reklamı da geldi sonunda. Kame haricinde herkesin dans ettiğini görmek garip gelse de güzel olmuş reklamı. Bizimki yine pek şeker pek yakışıkı <3 Ancak onu böyle sıska görmeye henüz alışamadığımdan olsa gerek reklamdan bile zevk alamadım. :(

AOKİ SİTESİNDE CM

AOKİ CM

CM MAKİNG

Ancak Kame cephesinden gelen kötü haber artık Panasonic reklamlarının yüzü olmayacağı yönünde. Çok fazla kilo kaybeden ve bir yetişkinden çok artık bir ergen vücuduna sahip izlenimi veren Kame'nin artık Panasonic'in sağlıklı ve kaslı reklam yüzü olarak görülemeyeceği zaten bariz bir şekilde ortadaydı. Benim beklediğim bir gelişme oldu bu insanlar neden hayret edip şaşırıyorlar bilmem. Sonuçta adamlar bir hizmet satın alıyorlar. Nasıl ki Kame sağlıklı ve kaslı bir haldeyken onların 4 yıl boyunca reklamlarını başarıyla yürütebilmişse şu anda imajlarına uymayan biriyle kontrat yenilemeleri gerçekten saçma olurdu. Lamdash traş serisi ve Panasonic Beauty serisinin reklamları artık Kame'ye ait değil. Panasonic Nisan ayında yeni reklam yüzünü açıklayacağını duyurdu. Şu saatten sonra Panasonic reklamlarına en uygun kişi bana göre Yamapi'dir. Hem sağlıklı hem de kaslı, kendine de bakıyor. Hem belki bu saçlarını koyu renge döndürmesinde bir erken olup şu anki renginden ben pek memnun değilim açıkçası. :P


KAT-TUN un sevilen ve son zamanlarda popülaritesi iyice yükselen Junnosuke Taguchi sonunda bunların getirisini almaya başladı. KAT-TUN un son konserlerinde ve fan eventlerinde ona ait fan eşyaları yok satınca dikkatleri üzerine çekmişti. Son güncellemede harmonika kullanmayı öğrenmeye çalıştığından bahsetmiş ve bunun yeni bir butai (sahne showu) nun söylentilerine neden olduğunu söylemiştim. Gerçekten de bu söylenti doğru çıktı ve Junno'nun sahne showu onaylandı. " Forrest Gump " adlı sahne showu aynı adlı filmi konu ediniyor.

KAT-TUN un bir diğer üyesi Nakamaru Yuichi de yeni bir dizide yardımcı rollerden birini canlandıracak. " First Class " isimli dizinin baş rolünde Erika Sawajiri var ve Nakamaru onun erkek arkadaşını canlandıracak. Bir öpücük sahnesi görecek miyiz aceba kih kih XD

KAT-TUN cephesinden gelen son önemli haber Shounen Club'un sunuculuğunu KAT-TUN un üstleneceğine dairdi. Hali hazırda zaten ücretli kanalda yayınlanan ve düşük reytinglere sahip bu programın sunuculuğunu KAT-TUN a vermeyi kim akıl ettiyse kafasına hsfgdhsj%&%6/%/!!!

Yamapi cephesinden bir kötü haber bir de ilginç dedikodu getirdim efenim. Yamapi'nin sunucusu olduğu " Generation Tengoku " isimli eğlence programı iptal edilmiş. Yamapi'nin tutuk yapısı, reytinglerin sayfaların en altında gelmesi, sponsorların verdikleri reytingler yükselsin yoksa çekiliriz ikazına rağmen reytinglerde bir değişiklik olmaması neticesinde programın iptal edildiği söyleniyor. Aslında Fuji TV bu programı Yamapi'nin potansiyeline bakarak 3 yıl yayınlamayı planlarken bu gelişmeler sonrasında programı iptal etmekle kalmamış söylentilere göre yerine de başka bir Johnnys üyesi birinin sunuculuğunda olduğu başka bir programa yer vermeme kararı da almış.

Bu iptalin hemen ardından Arashi üyesi Sakurai Sho'nun programı "Ima Kono Kao Ga Sugoi " da iptal edildi. Ancak Yamapi'nin aksine Sho hemen hemen aynı konsepte bir başka programla yeniden sunuculuk yapmaya devam edecek. Arkadaş anlamıyorum madem programın konsepti tutmadı ne diye bir programı iptal ettiniz neden yerine hemen hemen aynısı başka bir programı yayınlamaya başlıyorsunuz ki? O_o Geçen sezonki düşük reytingli diziler ve bu iki iptal neticesinde Johnnys yeteneklerine iş verme konusunda kanalların eskisi kadar istekli olmayacakları yönünde bir izlenim oluşmuş durumda.

Yamapi konusundaki ilginç dedikodu da bu sene sonuna kadar kariyerini düzeltme uyarısı aldığı yönünde. Eğer inişli çıkışlı durumunu düzeltmez ise solo kariyer çalışmaları iptal edilerek yeniden NEWS grubuna geri gönderileceği söyleniyor ki bu çooook çok ilginç bir iddia. Bence Yamapi şu anda Johnnys yetenekleri içinde solo çalışmalarda en başarılı kişi durumda. Her singleı 100 bin sınırını aşıyor. Reklam anlaşmaları getiriyor. Geçen sezon bütün Johnnys yetenekleri içinde en yüksek reytinglere sahip kişi oydu. Nasıl başarısız olduğunu düşünebilirler ki? O_o Adam daha ne yapsın? Yamapi'nin zaten potansiyeli belliydi. İlk solo çalışmalarında bile 200-300 bin satmadı ki bu adam yani :P Bu dedikodu bence boşa çıkacak bir dedikodu olacak ama bana düşen size iletmek. Yamapi hayranlarından da teoriler bekliyorum bu konuyla ilgili ;)


Johnnys şu sıralar ardı ardına single ve albüm çıkarmakla meşgul olduğu için satışlar konusundaki haberleri de topluca vereceğim. Bu arada Kpop grupları da üst sıralara bayağı bayağı oynamaya başladılar. Onlardan da bahsetmemek olmaz.

Öncelikle Super Junior'un sevilen üyelerinden Donghae & Eunhyuk ikilisinin çıkardığı " Ride Me " isimli single toplamda 40.065 adetlik satışla Oricon'u 3. sırada tamamladı. Kıyasıya mücadele ile geçen haftanın galibi ise Japonya'nın sevilen ancak evlenip ilk çocuğunu dünyaya getirdikten sonra yeniden popülaritesini yükseltmeye çalışan Koda Kumi oldu. Koda Kumi toplamda 46.091 adetlik bir satış yakaladı.

Kanjani8 in " King Of Otoko " singleı 2. haftasında 20.761 ve 3. haftasında 5.505 adetlik bir satışla toplam satışını 379.154 adete yükseltti.

Arashi'nin Bittersweet'i ise 3. haftasında 13.201 ve 4. haftasında da 5.680 adetlik bir satışla toplam satışını 573.473 adete ulaştırmış oldu. Hala Johnnys'in en fazla satış yapan grubu olma unvanını taşıyorlar. ;)

Hey! Say! Jump! grubunun yeni singleı ise yine Oricon'u 1. sırada tamamladı. Toplam satışı 3 haftanın sonunda 229.050 adete ulaşmış bulunuyor.

Sexy Zone grubunun da 2. albümleri Yuzu ile girdikleri çetin çekişme sonrasında Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardı. 2 haftalık satış sonrasında ulaştıkları rakam 130.670 adet.

Kis-My-Ft2 nun yeni singleı ilk gun 113.834  satarak Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardı ancak bu satış rakamı grubun şimdiye kadarki en düşük açılış rakamı oldu. Aynı şekilde haftayı da toplamda 202.878 adetlik satışla 1. şekilde bitirse de bu single şimdiye kadarki en düşük satışla kapanan singleları oldu. Bundan sonra da 2. ve 3. hafta satışlarının da eklenmesiyle 220-230 civarı bir satış rakamıyla kapatacaktır diye düşünüyorum. Kis-My-Ft2 hayranlarından konuyla ilgili değerlendirmeleri bekliyorum. Neredeyse ilk kez tam bir grup gibi göründükleri müzik videoları bile gelmişken bu düşüşün nedeni ne olabilir? Şarkılar mı zayıftı yoksa promosyon mu?


【KisMy】  シグナル(4  スノド(5   キセキ(4  キスウマ(3  マイレジ(5  アイノビ(4
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
月      ---,---  ---,---  ---,---  ---,---  ---,---  ---,---
火      113,834  127,326  125,070  116,033  164,846  132,895
水      *44,151  *43,777  *41,334  *52,095  *79,964  *67,980
木      *14,677  *16,424  *19,743  *16,510  *18,971  *21,432
金         **9,785  *10,719  *29,079  *11,757  *13,363  *11,475
土      **8,976  *12,453  *10,533  **8,491  *14,234  **9,200
日      **6,829  *23,580  *18,856  **7,394  *10,963  **8,897
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
推定売上 202.878  234,279  244,615  212,280  302,341  251,879
週間枚数 ***,***  267,913  261,159  214,422  316,313  258,90


Kpop'un öncü gruplarından ve Japonya'da da en fazla fana sahip olan Kpop grubu olan TVXQ grubunun yeni albümü " Tree " çok güzel bir satış sonrasında toplamda 224.796 adetlik satışla Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardı. TVXQ bir kez daha Japonya'daki yerinin oldukça sağlam olduğunu göstermiş oldu.

AKB48 in Oshima Yuko'nun son kez merkezde yer aldığı singleı " Mae Shika Mukanee " ise toplamda 1.091.406 adetlik satışla haftayı 1. sırada bitirdi. Soundscan verilerine göre ise AKB48 in handshake ve poster hediyesi olan tiyatro versiyonu dahil edilmediğinde AKB48 in satış rakamı 236.005 olarak gerçekleşti.  Ancak elbette ki çoğunluk Oricon'u tek merci olarak kabul ettiği için benim de bu şekilde belirtmem gerekiyor. Fark şu şekilde,


*236.005 Soundscan Total

*1.091.406 Oricon

*854.995 Theater ed. estimation

Single 2. haftasında 24.210 adet satarak toplam rakamını 1.115.616 adete çıkarmış oldu.


JRock'un en sevilen gruplarından biri olan L'Arc~en~Ciel'in Mart ayının 21 ve 22 sinde Japonya'nın Olimpik stadyumu olan " Kokuritsu Kyogijō " da vereceği konserin biletleri 9 Mart'a satışa çıkmış ve birkaç gün içerisinde tükenmiş. Normalde Johnnys gruplarından Arashi bile konser verse konserden 15 gün önce biletlerin bitmesi görülmemiş şey olduğundan heyecan yaratmış durumda. Daha önce de burada 2 gün konser veren grup 110.00 seyirci toplamayı başarmıştı. Şimdi ise iyileştirilen koltuk kapasitesi ile bir günde 80.000 kişi ile 160.000 kişilik bir neticeye ulaşmayı hedefliyorlar. L'Arc~en~Ciel bu konserinin hemen ardından Amerika konser turuna çıkacak. Ayrıca VAMPS grubu da resmi twitter hesabı açtı. Grup hakkında gelişmeleri de bizzat Hyde'dan öğreneceksiniz. ;)

Japon popunun kraliçesi Ayumi Hamasaki bir kere daha yabancı uyruklu biriyle evlendi. 25 yaşında henüz yeni mezun olmuş bir üniversite öğrencisiyle evlenen Ayumi bunu resmi fan sayfasından duyurdu. Önceki yabancı evliliği çok kısa süren sanatçının yeni evliliğinin uzunluğu konusunda iddiaların başladığını görmek pek şaşırtıcı olmadı ne yazık ki. Ne diyelim mutluluklar :)


2NE1 grubu üyelerinden CL geçtiğimiz haftalarda şiddetli eleştirilerin odak noktasındaydı. Yeni albümlerinde yer alan solosunda arka planda bir kuran ayeti kullanılması bütün müslüman hayranların tepkisini çekti. Şarkının 1. dakikasından itibaren kısa bir kuple ve sanırım bir tekrarı var. Dikkatli dinlenince duyuluyor. 


İddialara göre KULLANILAN BÖLÜM

Günler süren tepkiler ve eleştiriler sonrasında " Kore İslam Federasyonu " resmi bir bildiri yayınlayarak şarkının kaldırılması veya düzenlenmesi gerektiğini belirtti. YG Entertainment sonunda tepkileri dikkate almış olacak ki CL'in solo parçası MTBD'yi düzenleyerek yeniden yayınladı. Ancak her nedense YG'den resmi bir açıklama gelmedi. Fakat Chosun'un yaptığı habere göre şirket tartışma yaratan o kısmı kaldırmaya karar vermiş. Bu haberden birkaç saat sonra şarkının temizlenmiş versiyonu 2NE1'ın resmi kanalına yüklendi. 

CL adından PSY nin geri dönüş şarkısının klibinde de birkaç saniye görünerek bahsettirecek. PSY nin bu beklenen geri dönüş şarkısının klibinde CL haricinde dünyaca ünlü Snoop Lion'ı ve Big Bang grubunun üyelerinden G-Dragon'u da göreceğiz.

Öte yandan G-Dragon ve CL Amrikalı ünlü elektro müzik sanatçısı Skrillex ile bir düete imza attı. İlgi çekici düeti BURADAN dinleyebilirsiniz.


Jang Geun Suk'un baş rolünde olduğu " You Are Beautiful " dizisi 2013 yılında Çin'in CCTV video kanalında en fazla aranan ve izlenen Japon/Kore draması olmuş. Yayınlanmasının ardından bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen hala izlenme oranının bu kadar yüksek olması dizinin önümüzdeki yıllarda daha fazla uyarlamasının gündeme geleceğini düşünmemize neden oluyor. Zaten Japon ve Tayland versiyonu gelmişti. Bakarsınız Çin versiyonu da gelir. XD Sıralamayı oluşturan diğer diziler ise şu şekilde,

2) Hear Your Voice (K drama) 
3) Love in Tokyo (J drama)
4) Princess Aurora (K drama)
5 ) The Heirs (K drama)

Öte yandan Jang yeni biten dizisi " Pretty Man " in Japonya'daki fanları için bir fan evente katılacak. 14 Haziran'da Tokyo'da düzenlenecek evente dizinin diğer oyuncuları IU ve Lee Jang Woo da bulunacak. Oldukça ses getireceğini düşünüyorum. Çünkü bu dizi sadece Jang'a değil Lee Jang Woo'ya da epey fan kazandırmıştı. Merakla takip edeceğim. 10 bin yen civarındaki bilet fiyatlarının ise konser biletlerinden pahalı olması ilginç genelde 8.500 veya 9.000 yen civarında olurdu. 

Ayrıca " Heirs " dizisi de yakında Japonya'nın KNTV kanalında yayınlanmaya başlayacak. Bu da sanırım çok yakında bu dizinin de Japon versiyonun çekileceğini gösteriyor. :P Lee Min Ho Weibo'da 20 Milyon takipçiye ulaşan ilk Kore'li sanatçı olma başarısını göstermiş bu arada, tebrik edelim. :)

Toplu bilgilendirmelere devam B.A.P grubunun 3. Japonca singleı " No Mercy " nin Japonca versiyonu olacak. Şarkının klibi çoktan yayınlandı,


E-Girls grubunun 19 Martta yayınlanacak yeni albümlerinin çıkış parçası büyük ilgi topladı. Latin esintilerin elektro popla çok güzel kaynaştığı bir parça olmuş. Şarkı 1980 yılında yayınlanan " Yellow Magic Orchestra " nın " RYDEEN " adlı parçalarının remixi. Ayrıca genel olarak masum kız imajlarını öyle bir silkip atmışlar ki neredeyse Kpop grubu kızlara parmaklarını ısırtacaklar o derece güzel bir klip olmuş. Klibin şimdiden 1 milyondan fazla izlendiğini belirteyim. 


Dikkat ettiyseniz dinleme listesinde de güncelleme yaptım. Buradaki haberleri okurken birbirinden güzel parçalarla güzel zaman geçireceğinizi umuyorum. Eğer listeye eklenmesini istediğiniz bir parça var ise bana iletin lütfen, dinleyip olumlu görürsem eklerim. Japonca olması tercihimdir. ;)


Şimdilik haberlerim bu kadar. Biliyorum çok geciktim ama memleketim öyle kötü durumda ki inanın şu ekranın karşısına geçip haberlerle uğraşmayı hiç istemedim. Vatandaşı iç savaşa sürüklemeye çalışan, paracıklarının hesabı sorulmasın diye dinin üzerinden yaptığı yetmiyormuş gibi ölmüş çocuklar üzerinden bile kışkırtıcı ifadeler kullanmaya devam eden, koltuğu ve paraları uğruna ateşe atmayacağı kimse olmadığını gösteren diktatöre karşı herkesi oy kullanırken iki kere düşünmeye davet ediyorum. Özgürlüklerimiz giderek kısıtlanıyor, daha ne kadar kısıtlanmasını bekleyeceksiniz?... Bu gün müdahale etmezsen yarın senin için de çok geç olabilir... Sadece kendin için değil, çocuğun için de oy kullan.



11 yorum:

  1. YamaPi ne yapsa bir türlü yaranamıyor. Bu güne kadar ne dedilerse yaptı. Olur da News' e geri dönerse 'Ben tek başıma başarısız oldum News adının ününe ihtiyacım var. ' diye bağırmış olur. Umarım bu boş bir dedikodudur. Yoksa YamaPi'nin imajını zedeler. Ya da Jin'in izinden gitsin. Zamanında onun gibi Amerikalara gitmişti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen valla çocuk emir kulu gibi davrandı hatta çok sevdiği Keiko Kitagawa'dan bile şirket istiyor diye zorla ayrıldı adam. Aslında Jin'den çok daha önce solo projelere adım atsa da hep Jin'in adımlarını takip etmekle suçlandı. Yamapi ile Jin arasında büyük benzerlikler olduğunu kabul ediyorum. Yamapi de söyleşiler sırasında çekingen, eğlence programlarında hep tedirgin olan biri. Yamapi de seyircileriyle birebir etkileşime girmemeyi tercih eden biri. Yamapi de solo çalışma yapmayı ve kendi ayakları üzerinde durmayı isteyen biri. Ancak Jin'in aksine o kariyerini Amerika'da değil Japonya'da devam ettirmek istiyor, adam akıllı ve kendi kapasitesinin farkında. Belki de hala ciddi anlamda çakılmamış olmasının tek nedeni aklını kullanmasına ve kendisine verilen tavsiyeleri dinlemesine borçlu. Yamapi bence güzel ilerliyor. Biraz daha SMAP ın gölgesinden çıkarsa çok daha iyi olacak. Tek başına getirdiği reklam anlaşmalarından bahsetmiyorum bile. Şirket artık başlarında Johnny olmayınca iyice zıvanadan çıkmaya başladı galiba XD

      Sil
    2. Smap dedin de aklıma geldi. Hani ben demiştim ya dokushin kizoku dizisinde YamaPi oynamıştı diye. Ben de diyorum bu çocuk böylesine küçük bir rolü niye kabul etti diye... Orada Smap grubunun bir üyesi başroldeydi. Menerjerler aynı olunca YamaPi'yi o role sokmak kolay olmuştur.

      Bu arada YamaPi Keiko'dan ayrılmayacaktı. Dokushin kizoku'da Keiko da başrolde belki bir umut bir şey olur diye bekledim ama olmadı işte...

      Sil
  2. News'e geri dönmek mi?? o_O...Newsi tanımadan önce Pi'yi tanımıştım ve sonra grubu tanıdım.Konser videolarını falan izlemeye koyuldum.O zamanlar izlerken bi tuhaf olmuştum keşke ayrılmasaymış falan diye..Ama şuan dönmesini konuşmak bile saçma geliyo bana..Pi gördüğüm kadarıyla şuan elinden geleni yapıyo..Daha yeni iki reklamı çıktı(.Panasonic bence de Pi'yi düşünebilirsin:P )
    Programa gelince..Pi' dediğin gibi çekingen bi yapıya sahip ve o programda öyle çok eğlence içerikli değil şahsen..Sürekli geçmiş-gelecekte olan ürünleri inceleyen videolar izleyip duruyolar yani bunda bi insan ne yapabilirki...Bi kaç kere izledim programı ve gerçekten çok az konuşuyo.Birde o kadar konuk var ki.herkes elbet bişey konuşucak..Bi de atılgan biri lafa giripte konuşur, yani bu çok şaşılıcak bi durum değildi.Bende bi kaç laf edem dedim yorumlarınızı görünce^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ne kadar Yamapi'yi yeniden NEWS in bir parçası olarak görmek istesem de adama başarısız damgası vurulacak diye istemez oldum ben de. Çünkü başarısız değil. Elinden geleni yapıyor. Son satışlarında biraz düşüş olabilir ama Yamapi her zaman dalgalı bir satış grafiğine sahip oldu. Onu terk etmeden takip eden sadık bir hayran kitlesi var. Reklam yüzü olarak çok iyi işler getiriyor. Çoğu grupların aldığı anlaşmaları o tek başına alabiliyor mesela bu bakımdan Kame ve Kimitaku ile aynı kefede. Konserleri de Jin'in gibi ilgisiz değil. Şimdi sen bu adama bir tek program iptalinden yola çıkıp NEWS e geri döneceksin ültimatomu akıl sağlığından şüphe ederler. XD Johnnys de eskisi gibi değil ki sağları solları belli olmaz oldu. :( Senin de katıldığın gibi umarım Panasonic Yamapi'yi dikkate alır. Onun Kame'ninki gibi yarı çıplak reklamlarına hayır demeyiz hane <3

      Sil
  3. Smap dedin de aklıma geldi. Hani ben demiştim ya dokushin kizoku dizisinde YamaPi oynamıştı diye. Böyle küçük bir rolü niye kabul etti diye merak etmiştim. Dokushin kizoku dizisinde Smap grubunun bir üyesi başroldeydi. Menerjerler aynı olunca YamaPi'yi diziye sokmak kolay olmuştur.
    Dizide bir de Keiko oynuyordu. Belki bir şey olur diye bekledim ama olmadı işte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte dediğim gibi eğer SMAP ın gölgesinden kurtulursa böyle ufacık rollerde görünüp kendini kullandırmaz. Michi'nin bence en büyük yanlışı bu. Aynısını Kis-My-Ft2 ya da yapıyor bakın satışları düştü çocukların. Keiko şu sıralar Ryo ile yeni filmi dolayısıyla pek Yamapi'nin yamacında görünmeyecektir diye düşünüyorum. Malum o filmde Ryo ile sevgiliyi oynuyor. :P

      Sil
  4. Akanashi fanı değilim, bir tek Anego'da izlemiştim onu. Hakkında hayırlısı olsun ama Meisa'dan ayrılmasın. Çok güzel bir kadın, çocukları da var. Hayranları ayrılmalarını istiyorlarsa gerçek hayran değillerdir bence. Johnny's şirketi 80ler kafasıyla çalışıyor. İnterneti iyi şekilde kullanamıyor. Adam gibi bir klip bile youtube da zor bulunuyor. Kore dalgasını bu yüzden geçemezler bu 80ler kafasıyla. Fotoğraf yasağına da kıl oldum. Yahu her şey para mı? Hem maaşla eleman çalıştırıryorsun hem de ufak şeylerin hesabını mı yapıyorsun derler adama. Hem ne demek zorla kız arkadaştan ayrılmasını istemek ya?! Kızlar söylemek isterim ki çoğunun sevgilisi var. Sadece ortaya çıkmıyorlar. Arashi fanı olarak o kadar çok isterdim ki onları sevdikleri kadınla el ele görmek, beraber röportajlarını okumak. Ya da istiyorlarsa evlenmelerini görmek. Johnny's tekel oluşturmasaydı Arashi'nin bağımsız olmasını isterdim. Varsın her hafta variety show a çıkmasınlar, bir iki reklamda oynamasınlar ama özgür yaşasınlar. Hayranları da kötü etkiliyor bu kafa yapısı. Bir kadın oyuncuyla adları çıktığında hemen kadını kötülüyorlar. Yahu adamlar 30 yaşlarında, bekar hayatı yaşadıklarını mı sanıyorlar nedir. Johnny's tümden reform geçirmeli. Artık yıl 2014.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Bence de Jin Meisa'dan ayrılmamalı. Meisa belki de Jin'in bu savruk aklına rağmen evlenebileceğin en iyi kadınlardan biriydi Japonya'da. Belli bir vizyonu olan, biraz skandallara karışmış olsa da en azından sevilen, güzel bir oyuncu. Bir de bebeğin var. Bir insan sırf kendi hayatını ve kendi isteklerini yaşamak için yaşamaz. Jin'in artık bencilliğe bir dur demesi ve planlarını ailesini de gözeterek yapmasını istiyorum. Aksi takdirde ne yazık ki bu evliliğin başlaması gibi bitmesi de onun yüzünden olacak, arada kaynayan da yavru olacak. :(

      Elbette hepsinin sevgilileri var. Bunu göz önünde yaşayamasalar da onlar da insan yahu! Hele Matsujun/Mao çıkmazı var ya tam bir kaos. Adamcağız belki de gerçekten evlenmek istiyor ama engelleniyor, olasıdır Johnnys'de diye düşünüyorum. Johnnys Julie ve Michi ile bir yerlere gelemeyecek bu belli. Dediğin gibi şirkete vizyon katacak ve çağın en büyük gelişimi internetin nimetlerinden faydalanmalarını sağlayacak liderlere ihtiyaçları var. Bir youtube kanalı bile çok büyük gelişmedir. Kpop grupları Youtube olmasa bu kadar tanınabilirler miydi? Ama Johnnys kazanacağı her kuruşun hesabını yapan ve bu yüzden çok büyük kayıplar veren bir şirket. Bugün AKB nin bile video kanalı varken Johnnys eski parıltısını kaybetmeye başladı. Sen teknolojide lider bir ülkenin vatandaşı ol ama o teknolojinin olanaklarından kaçın var mı böyle saçmalık yav XD

      Sil
  5. Arkadaş "kızlar dediğin için üstüme alındım biraz:) İster sevgilisi olsun,ister karısı,çocuğu .İlgili bir baba,ilgili bir eş ,mutlu bir aile olduklarını görmek benim daha çok hoşuma gider ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çılgın fangirllerle kendini bir tutma sen ;)

      Sil