23 Şubat 2016 Salı

KAT-TUN da Duraklama Dönemi!


Merhabalarrrr~ Bakmayın siz böyle neşeli bir giriş yaptığıma aslında içim kan ağlıyor desem yeridir. KAT-TUN cephesinde hala kötü haberler gelmeye devam ediyor ve bu durum daha ne kadar böyle devam edecek bilemiyorum. Her zamanki gibi olayları kronolojik olarak işleyeceğim.^^

Öncelikle KAT-TUN un yeni singleı " Tragedy " olaylara cuk oturan ismiyle piyasaya çıktı. İlk haftasında 129.008 adet satarak Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardılar. Bu satış rakamı KAT-TUN un şimdiye kadar ki single bazında en düşük satış rakamı oldu. Tragedy ikinci haftasında 7.549 adet satarak toplam satışını 136.557 adete yükseltmeyi başardı.


Bakın bu tablo bir " Tragedy " dir arkadaşlar. (*˙꒳˙*) Debut singleıyla 1 Milyon satan bir grubun ardı ardına yaşadığı üye kayıpları sonucunda düştüğü durum budur. KAT-TUN yine kuruluşundan itibaren 1 numarada yer almayı başaran gruplar sıralamasında Kinki Kids (35 single) in ardından 25 single ile 2. liğini korumaya devam ediyor. Onları da zaten 19 single ile NEWS izliyor. O büyük potansiyelin böylesine rezil edilmesi bir fan olarak beni çok üzüyor. Ama KAT-TUN u bırakan fanlara da kızamıyorum çünkü favorileri olan üye gittikten sonra içlerine sinmeyen bir grubu takip etmelerinin mantıksızlığını anlayabiliyorum. Eğer giden ilk kişi Kame olsaydı belki ben de KAT-TUN u bu kadar yakından takip etmeyebilirdim. Çünkü ister istemez grubun tarzı ve stili giden her üyeyle birlikte değişiyor. Değişmek zorunda kalıyor. Jin'den sonra yüksek notalı şarkılara pek yönelmemeleri, Koki'den sonra rap partların oluşturduğu eksikliğin bariz bir şekilde hissedilmesi yadsınamaz gerçekler. Junno dan sonra grubun neşeli havasını kaybedeceği kesin zaten. Şimdi durum böyle olunca eski sevdiği grubu artık bulamayarak uzaklaşan fanları açıkçası suçlayamıyorum.


KAT-TUN Mart ayında çıkaracakları son singleları Unlock'a hazırlanadursun diğer bilgiler de yavaş yavaş kesinleşmeye başladı. Öncelikle Junno Mart ayı sonu itibariyle artık KAT-TUN un bir parçası olmayacak. Bizler Nisan sonu gibi gruptan ayrılacağını düşünüyorduk ama beklentilerimizin aksine tarihin Mart ayı sonu olacağı açıklandı. Böylelikle Junno KAT-TUN un son konser turunun da bir parçası olamayacak ne yazık ki. Oysa fanlar ona düzgün bir şekilde veda edebilecekleri için seviniyorlardı resmen hevesimiz kursağımızda kaldı. Halbuki eğer konser turlarının tarihleri ayarlansa Junno da bu konserlerin bir parçası olabilirdi. En azından sadece birine bile katılsa yeterdi ama işte şirket konserleri sadece 3 kişinin vereceğini açıkladı ne yazık ki. (*˙꒳˙*)


KAT-TUN un konser turunun adı da belli oldu. KAT-TUN 10TH ANNIVERSARY "10Ks" adıyla düzenlenecek konserler kapsamında KAT-TUN aynı isimle bir de Best Albüm çıkaracak. 10ks nin anlamı " Tenks" yani teşekkürler imiş. XD Japonlar ve İngilizce kelimeleri kendilerine uyarlama hastalıkları. XD Unlock Mart ayının 2 sinde piyasada olacak. Best Albüm ise Mart ayının 22 sinde yani KAT-TUN un debut gününde piyasada olacak. Aslında salı günü albüm piyasaya sürmez KAT-TUN ama bu kez debut tarihiyle kesişsin diye böyle yapmışlar anlaşılan.^^ Albümün kapaklarında büyük ihtimalle üyeler yer almayacak diye düşünüyorum. Çünkü albüm konseptinde kuruluşlarından itibaren orijinal kayıtlarıyla şarkıları derleyecekler. Yani bu albümde 6, 5 ve 4 kişilik haldeyken çıkardıkları bütün şarkılardan seçmece yapılmış. Ayrıca Hypenler de bu albüme oylamalarla katkıda bulundu. 5 gün süren oylama sonucunca seçtikleri 15 şarkı albümün 3. CD sinde bir araya toplanacak. Bu şarkılar arasında piyasaya sürülmemiş " Bounce Girl " gibi bir şarkı dahi olabilir eğer oylamada yeterince çok oy alırsa ki inanın çok güzel şarkılar vardı ve seçmek çok zordu. Ama umarım Bounce Girl albümün bir parçası olur, piyasaya çıkmamasına çok üzülmüştük zamanında ve fanlar da çok seviyorlar zaten parçayı. Bu albümden gelecek paranın bir kısmının eski üyelere gidecek olması gerçeği bazı fanları alımdan caydırıyor duyduğum kadarıyla ama kardeşim o adamlar da olmasa grup zaten bugünlerine gelemezdi, az saygı yav.

Konser tarihleri şu şekilde,

Nagoya Dome 3 Nisan

Kyoreca Dome 20 Nisan

Tokyo Dome 30 Nisan - 1 Mayıs 


1 Mayıs tarihinden sonra ise KAT-TUN grup aktivitelerine ara vereceğini açıkladı. Şu anda geleceklerine dair hiçbir planları olmayan ve nasıl devam edeceklerine karar vermeleri gereken grup üyeleri belirsiz bir süre boyunca grup aktivitelerine ara vermeye ve geçen sürede solo çalışmalarına ağırlık vererek şarjlarını doldurmaya karar vermişler ya da birileri onların adına bu kararı verdi. Belki de Kame'nin bu sene için kariyerinde daha önce hiç yapmadığı özel bir şey yapacağını söylediği olay budur yani solo debut yapacak olmasıdır. Çünkü en az 1 veya 2 sene olabileceği söylenen bu arada Kame'nin boş duracağını hiç sanmıyorum. Nakamaru Shuichi programına devam edecek. Ayrıca Junno'nun  Tokoro-san no nippon no deban programından ayrılmasından sonra Nisan 4 itibariyle onun yerini alarak sunucularından biri haline gelecek. Ueda sanırım şu anda en belirsiz üye ama belki ona da bir solo konser turu falan ayarlarlar. Nakamaru Shuichi programında kendi kişisel olarak ara vermeden 3 kişi olarak çalışmalarına devam etmelerinin en iyisi olacağını düşündüğünü açıkça belirtti. Aslında ben de bu şekilde düşünüyorum. Piyasadan 2 yıl gibi hiç de az sayılmayacak bir süre boyunca kaybolduğunuz da herkesin oturduğu yerden sizi bekleyeceklerini garanti edemezsiniz. KAT-TUN adını daha önce duymayan Japonlar varken hepten adlarını unutturmanın çok mantıksız bir karar olduğunu düşünüyorum.

Ama diğer yandan Kame açısından bakıyorum adam grubunun karıştığı skandallar yüzünden elindeki bütün reklam anlaşmalarını tek tek kaybetti. Dizilerinin promosyonlarını yapmak için katıldığı programlarda kendini kovduran üyeler yüzünden özür dilemek zorunda kaldı. Reklamını yaptığı ürünün tanıtım toplantısında eski üyenin evlenmesiyle ilgili soru yağmuruna tutuldu. Her zaman solo projeleri grubunun karıştığı olayların gölgesinde kaldı ki Kame zaten solo çalışmalarını grubunu gözeterek yapar. Adamın yaptığı fedakarlıkların haddi hesabı yok KAT-TUN için ve karşılaştığı şey hep hayal kırıklığı oldu. Kame açısından düşünürsek sonunda sadece ve sadece kendisini düşüneceği ve kendisi için hareket edeceği bir döneme giriyor oluşu heyecan verici. Kame bir takım oyuncusudur. İnanın bu solo çalışmalarda kazanacağı her bir fan KAT-TUN un yararına olacaktır. Grubun marka adı gibi bir şeye dönüştü zaten. Eğer eninde sonunda KAT-TUN dağılacaksa bunun nedeni artık Kame'nin devam etme isteğinin olmaması olacaktır ki onu da başardılar yani sonunda. Kame hakkında daha fazla bilgi almak için blogumda yazdığım DOĞUM GÜNÜ POSTUNA göz atmanızı tavsiye ederim. ;)

Grubun fan kulübüne gönderdiği videoda verdikleri bu aranın dağılma anlamına gelmediğini ard arda özellikle vurguladıkları dikkatlerden kaçmadı. Ueda oldukça pozitif, Nakamaru kızgın, Kame ise bıkkın görünüyordu. Bahsi geçen bu şarj etme olayı sanırım her bir üyenin kendi imajlarını parlatarak adlarını daha çok duyurmaları ve birleştiklerinde daha güçlü bir şekilde geri dönme planlarını kapsıyor. Ben şirket yöneticisi olsam eğer bu 3 üyenin artık ses bakımından konser verme kapasitesi olmadığını düşünüyorsam gruba yeni üyeler alırım. İster juniorlar arasında seçme yapsınlar isterse ülke genelinde bir yarışma gibi bir şey düzenlesinler bence oldukça etkili bir şey olabilir. Hem fiziksel olarak idol olmaya uygun hem de ses bakımından yetenekli 2 kişi almaları bu grubu yeniden ayaklarının üzerine diker. Üstelik yeni  fanlarla birlikte daha da büyürler. Ne yazık ki Johnnys'in şirket politikasında rastlanmış bir olay değil bu da. (*˙꒳˙*)

Bu solo projeler kapsamında grubu dağıtmadan önce bakalım tek başlarına ayakta kalabilecekler mi diye test edeceklermiş gibime geliyor. Eğer solo olarak da başarılı olabilirlerse belki de grubu bir daha asla bir araya getirmeyecekler. Ama solo projelerde sadece Kame ayakta kalabilirse, diğerlerine ne olur, grubun geleceği hakkında nasıl bir karara varılır hiç kestiremiyorum açıkçası. :/  Zaten daha şimdiden dedikodu gazeteleri ve dergileri Kame'nin yakında solo debut yapacağını yazmaya başladılar. Şirketin aslında KAT-TUN u dağıtmaya karar verdiğini ama Kame'nin imajını zedelememek için böyle bir araya girmiş gibi gösterip önce onun solo sanatçı imajını sağlamlaştırmaya karar verdiklerini yazıyorlar. Doğru olabilecek bir taktik sonuçta bunu ben de yukarıda olasılıklar dahilinde belirtmiştim. Her şey olacağına varacak. KAT-TUN için en iyisini dilemekten başka bir şey yapamayız.


KAT-TUN Tragedy singleı tanıtım kapsamında Music Station programına katılarak oldukça başarılı bir performans sundu. Program başında Kame'nin daha önceden defalarca kez bahsettiği X Japan'ın lideri Yoshiki ile bir araya geldikleri anın bir de resmini gösterdiler. Kame ve Yoshiki X Japan'ın sembol işaretini yapıyorlar birlikte^^ Kame grubun zaten büyük bir fanı ( ayyyy ne kadar da kafayız (✪∀✪)  Eminim hayatı boyunca saklayacaktır bu resmi. XD Nakamaru da grubun sunucusu Tamori için özel bir dijital çizim hazırlamış. Çizimde KAT-TUN u yukarıdaki gibi betimlemiş. Kimin kimi temsil ettiğini sanırım anlamak hiç de zor değil. XD Boks eldivenleri, bir bacağı bükük öne düşmüş saç ,büyük burun yerindeki boşluk ve sırıtkan bir yüz yeterince önemli ip uçları zaten XD  Üstelik Nakamaru sadece takım elbisesinin rengi değişik 2 versiyon halinde hazırlamış, millet koptu. Sunucu Tamori çok beğendi ama adamın çok hoşuna gitti bu jest.^^


KAT-TUN un performansı gerçekten harikaydı. Özellikle sahne dekoruna bayıldım. Şarkıyla mükemmel bir uyum yakalamışlardı. Her birinin ayaklarındaki spor ayakkabılarla bir uyum yakalamaları da dikkatlerden kaçmadı. Kame'nin performansa çıkarken şapka takması ilginçti. Şapka Kame'ye çok yakışıyor, tıpkı Jin'e çok yakıştığı gibi. Ben böyle bir şapka taksam kafama gemi giymişim gibi olurdum kesin XD Programın bir diğer konuğu olan rock grubu Man With a Mission grubu üyesine Kame'nin bakışına hepimiz koptuk. Bu grup hep böyle çıkıyor sahneye hatta kliplerinde falan da hep böyle kostümlü takılıyorlar. Sitemizin soundtrack listesinde de bir şarkıları var hatta severim bu grubu. Ama Kame çok şeker di mi bakışlara bakın XD ♥ Yabancılarla yapılan sokak roplarında kızın birinin Arashi'nin programına katılan Kame'den bahsetmesi Kame'yi pek bir mutlu etti. O programda görüp onun çok cool olduğunu düşünen kız daha sonra dizilerini izlemeye başlamış. Kame küçük ekrandan taze hayranına öpücük atmayı ihmal etmedi. (✪∀✪)




Beklendiği üzere KAT-TUN grup olarak üstlendikleri neredeyse bütün programları teker teker bırakıyorlar. Bunlardan biri de her ay birbirinden keyifli performanslara imza attıkları SC Premium Show oldu. 2 yıla yakın sürdürdükleri bu programda bizlere yüzlerce güzel hatıra ve birbirinden güzel performanslar bıraktılar. Belki de en üzüldüğüm şeylerden biri KAT-TUN un en sevdiğim iki programı birden kaybetmesi oldu. KAT-TUN Sekaiichi Tame ni Naru Tabi'nin de Mart 25 te son bölümünün yayınlanacağı açıklandı. 2 yıl boyunca grup olarak birbirinden eğlenceli bölümlere imza attıkları ve Cartoon KAT-TUN dan sonra en sevdiğim grup programları olan Tame Tabi'nin bitecek olmasına gerçekten çok üzülüyorum. Bir tek bu kalsaydı keşke ama bütün grup aktiviteleri durmuşken buna devam etmeleri de absürd olurdu sanırım. :/

Son bölümden önce yayınlanmış olan bu özel bölümde düzmece bir ödül töreni düzenlemişler. Yayınlanan programlar içinde en iyi performanslara ödül veriyorlar. İlk olarak en iyi sürpsiz tepki ödülünü yılandan yapılmış bir içeceği zorlukla içebilen Junno kazandı. Ödül olarak ise aynı içkiden bir kadeh XD Zavallım zorla da olsa içmeyi başardı, neredeyse öğürecekti ama kendini tutmayı başarması bile başarıdır. Bir sonraki ödülü yemek yeme konusundaki sabırsızlığıyla Ueda kazandı. Kendisine hediye olarak bir kase ramen verildi ve yemeden önce de bol bol lafı kesilerek sinir edildi. XD Bir sonraki ödülü rezil keman çalmasıyla Kame kazandı. Ödül olarak da bir performans daha sunmasını istediler. Kame gelen kemanı eğilerek bir inceledi ki sanırsınız birazdan şaheser ortaya koyacak. XD İlk seferki kadar rezil bir keman çalışıyla sahnede Kame'yi izlerken herkes gülmekten öldü. Bizimki de hiç bozuntuya vermiyor tabii. Orkestra şefi gibi havalar falan XD Bir sonraki ödülü Fortune Cookie'deki kötü dansıyla Nakamaru kazandı ve tabii kendisinden sahnede bir performans sunması istendi. Bu bölüm boyunca zaten yanaklarım gülmekten ağrıdır o kadar söyleyebilirim sadece XD 

En büyük ödülü de kazanan yaptığı fan servislerle Kame oldu. Kocaman bir oscar ödül plaketi tarzı ucunda pero arması olan bir ödül alan Kame sahnenin havasına uygun olarak ağlamaklı bir tavırla kürsüden evinde onu bekleyen köpeklerine dahi teşekkür etti.(*^^*) Spikerler dahi gülmekten kendilerini alamadılar o derece XD Masada kalan KAT-TUN üyeleri de fake gözyaşlarını sildiler bu arada eheueh XD Kame'nin öpücük fan servisinden iki versiyon halinde yapmalarını istedikten sonra ona sürpriz bir de doğum günü kutlaması yaptılar. Pastasını üfleyen Kame'ye KAT-TUM Premium Show hatıra albümü, Nakamaru'nun çizdiği Kame portresi, üzerinde Pero amblemleri olan bir şişe şarap ve iki kadeh ile birlikte iki versiyon halinde pero küpesi hediye edildi. Kame uzun versiyonu taktı ama ciddi bir konuşma yaparken küpenin sallanıp durması bütün dikkatleri dağıttı bunu belirtmeden geçemeyeceğim. XD Ne yazık ki Mart ayında yayınlanacak bölümle birlikte KAT-TUN bu programın sunuculuğundan ayrılıyor. Henüz onların yerine kimin sunucu olacağı açıklanmadı ama sanırım yakında öğreniriz. Sayanora SC Premium Show ;_; 






Kame'nin yeni dizisi Yamaneko'ya sürpriz bir isim konuk oldu, Horikita Maki.^^ NTV kanalında şu anda devam eden 3 dizinin kadroları bir ilke imza atarak birbirlerinin dizilerinde kısacık sahnelerde görünerek akıllı bir reklam taktiği uyguladılar. Yamaneko'ya da konuk olan kişi sürpriz evliliğiyle adından epey söz ettiren Horikita Maki oldu. Maki ve Kame tam 10 yıl önce Yamapi'nin de dahil olduğu muhteşem bir kadroyla Nabuta Wo Produce dizisinde oynamışlardı. Aradan geçen 10 yıl içinde Yamapi ve Maki birlikte başka bir dizide daha oynasalar da (Kurasagi) Kame ve Maki bir daha hiç aynı dramada rol almadılar. 10 yıl sonra gelen bu birleşme çok kısa olsa da çok tatlıydı. Kame'nin karakteri Yamaneko merdivenleri çıkarken Maki'nin karakteriyle karşılaşıyor ve meşhur " Nobuta Power Chuuun-yuuu! " hareketini yapıyor. Ardından Maki de yapıyor ve sonra yaptığına şaşırıyor. Kame de yine Nobuta dizisindeki epic sözlerinden birini " Bycleeee~" ı söyleyerek koşarak yanından ayrılıyor. (✪∀✪) Bu kadarcık bir sahne ama inanılmaz tatlılardı. Keşke onları bir kere daha dramada izleme şansını bulsak diye düşünmedim değil. Ne bileyim Nobuta 2. sezona kimse hayır demezdi yane XD Dizi yayınlandığı saatte Japonya trendinde Nobuta Power, Bycle ve Yamaneko listelerin başını çekti. Özellikle de Nobuta Power'a gelen 60 binden fazla tweet gazetelere dahi konu olarak fanların çok mutlu olduklarından bahsetti. Tabii bu reytinglere de yansıdı. KAT-TUN haberlerinden sonra Yamaneko'nun reytingi sert bir düşüş yaşamıştı. Bu bölümle birlikte yine eski düzeyine yükseldi.


1  14.3% 
2  13.6% 
3  11.1% 
4  10.0%
5  07.9%
6  12.4%

Average : 11.71 % 

Çekim sonrasında Maki Kame'ye bir paket hediye etti. Kame hazırlıksız yakalandığı için hediye veremeyince arka planda dolanan güvencini hediye etmeye kalkıştı. (*^^*) Baka ya XD Nobuta dizisindeyken Maki daha 17 yaşındaymış, Kame ise 19. Şimdi biri evli diğeri 30 una girdi. Hey gidi günler hey!


Nobuta demişken Yamapi de radyo programında Kame'nin doğum gününü kutladı. Ayrıca güzel bilgiler de öğrendik. Yamapi Countdown konserinden sonra Kame'yle birlikte Kame'nin evine gittiklerini ve içtiklerini söyledi. Kame'nin ailesi de countdown konserini izlemeye geldikleri için onlar da konserden sonra Kame'nin evine gelince epey bir kalabalık olmuşlar^^ Kame'yle Shuji to Akira'nın yeniden birleşmesinin ne kadar güzel ve nostaljik olduğundan bahsetmişler ve yeniden birlikte şarkı söylemenin güzel olacağını düşünmüşler. Kame de bir dergi ropunda Yamapi ile Countdown konseri öncesinde bir kere prova yapabildiklerini ve provadan sonra şirketin kafeteryasında birlikte yemek yediklerinden bahsetti. Yemek sırasında da sadece ikisinin bildiği sırlardan bahsetmişler ama bunları bize söyleyemezmiş. (*^^*) Shuji to Akira performansının insanları mutlu etmesinden memnun olduğunu söylemiş.Ne dersiniz? Bizlere gelecekte yeni bir Shuji to Akira birleşmesi olabileceğinin sinyallerini mi veriyorlar yoksa? (✪∀✪) Sonuçta artık Kame solo çalışmalar yapabileceği bir döneme girdi. İstediği kişiyle düet çalışmalar da yapabilir. İkisini yeniden aynı dramada birlikte görmeyi gerçekten çok isterim ve birlikte yine dramanın them parçasını seslendirebilirler^^ 

Yamapi'nin yeni albümünün çıkış parçası Dreamer için Music Japan da sergilediği kısa performans için, 




Zoom Sata programının sevimli sunucusu Mocci Yamaneko'da konuk oyuncu oldu. Kame tarafından ayarlanan bu olayda Maocci tamamen hazırlıksız bir şekilde stüdyoya geldi ve Kame'nin zarflarla gönderdiği talimatlarıyla teker teker sürprizlerini öğrendi. Kame daha önce de Mocci'yi haber spikeri rolünde bir başka dizisinde daha oynatmıştı bir kere daha haber spikeri rolünde Yamaneko'da rol aldı.^^ Daha sonradan ise Kame Mocci'ye pastalı sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı. Aynı ay doğmuş olmalarından mı nedir bilmiyorum Kame ve Mocci her zaman çok iyi anlaşan iki kişi olmuşlardır. Kame cidden bu kadına karşı çok sıcak ve samimi yaklaşıyor. Böyle de bir sürprizi herkese yapmaz yani^^




Gelelim diğer Johnnys haberlerine~ HSJ grubunun yeni DVD si bir önceki DVD satışını ikiye katlayarak bir ile imza attı. Böylelikle HSJ grubunun patlama yılına ulaştığı söylentileri bir kere daha kanıtlanmış oldu. (Önceki DVD 76 bin, son DVD 154.382 satmış) DVD nin şimdiye dek en fazla fan servisin yer aldığı konser DVD si olarak gösteriliyor. Grubun ön plandaki ismi Yamada Ryosuke şu sıralar yoğun bir şekilde yeni filmi  " Assassination Classroom ~ Graduation " un promolarına başlamış durumda. Bakalım 2. film ilk filmin başarısını aşabilecek mi?^^ Ayrıca HSJ de yeni film içinde yeni bir single çıkaracak. " Sayounara Sensation " isimli single Mart 23 te piyasada olacak.


Kis-My-Ft2 grubunun popüler isimlerinden Fujigaya Taisuke şu sıralar yeni dizisiyle gündemde ama dizi çok başarılı diye değil çünkü reytinglerde sürünüyor. Aksine dizide gerçekleşen öpücük sahnesi yüzünden. Mars isimli aynı adlı mangadan uyarlanan dizide baş roldeki çekişen iki erkek karakter arasında gerçekleşen bu öpücük sahnesi bayağı bir konuşuldu. Gerçi sahnede Fujigaya'nın karakteri kendinde değil, Kubota Masataka'nın canlandırdığı diğer karakter onu haberi olmadan öpüyor ama olsun neticede kaç Johnnys üyesini bir dizi veya filmde erkekle dudak dudağa görebiliyoruz ki di mi? (*^^*) Yeni bölümde de Fujigaya'nın karakteri öbürkünü öpüyormuş hadi bakalım! Ay resmen BL drama! (✪∀✪) Fujigaya Taisuke, Kubota Masataka ve Iitoyo Marie'nin birlikte rol aldığı Mars dizisi kötü reytinglerine rağmen bu öpücüklü bölümden sonra finalini film olarak yapacağı açıklandı. Filmin Haziran ayında gösterime girmesi bekleniyor. Bence reytinglerde batınca daha çok para kazanmak için böyle bir yola başvuruyorlar. Umarım yine de izleyeni çok olur, en azından Fujigaya'nın hayrı için. Çünkü bu sene hem Fujigaya'nın hem de Tamamori'nin dizileri çok kötü reytingler aldı. Ancak Kis-My-Ft2 grubunun bu dizinin them parçası olarak seçtikleri ve yeni singlelarının da çıkış parçası olan " Gravity " i beğendim ben. Iijima'dan sonra ilk singleları olarak umarım çok satar^^

Mars reytingleri

Ep 1 - 3.1% 
Ep 2 - 3.3% 
Ep 3 - 3.6%




Arashi grubu bir ilke imza atarak ilk kez kliplerinde bir başka Johnnys üyesini konuk ettiler. Hepsinin özellikle de Matsujun'un yakın arkadaşı olan Ikuta Toma Arashi'nin yeni singleının çıkış parçasının müzik videosunda rol aldı. Zaten bir süredir Arashi'nin asıl üyelerinden biri olmasıyla ilgili espriler yapılıp duruyor Ikuta için bu da üzerine gelince çok yerinde oldu^^ Bakalım Arashi bu sene EXILE grubu ile yapacağı çekişmeden galip ayrılmayı başarabilecek mi? Zira yakın bir zamanda SJB grubunun 5 versiyon halinde çıkacak yeni albümleri geliyor. 


SMAP grubu fanlarının düzenledikleri " Sekai Ni Hitotsu Dake No Hana " singleını Ekim ayına kadar 3 Milyon'a ulaştırma kampanyası halen devam etmekte. Ayrıca bazı SMAP fanları KAT-TUN un başına gelen onca olaydan sonra hem Unlock singleını hem de best albümü alarak yardım etmeye karar vermişler. Johnnys tarafından ezilenin yanında yer alacaklar herhalde bundan sonra ne diyelim, teşekkürler^^

Sekai Ni Hitotsu Dake No Hana kampanyasıdaki son durum güncellememden sonraki hafta 6.631 adet, geçtiğimiz hafta 6.133 adet ve bu hafta da 3.944 adet satarak toplam satışını 2.660.176 adete yükseltmeyi başardı. 

SMAP Vest albümü de 1.236 adetlik satışla toplam satışını 1.794.745 adete yükseltti.


Big Bang grubu yeni albümlerinin tanıtımı dolayısıyla Music Station programında medley yaptı. Kısa sürede Twitterin zirvesine yerleşen Music Station ve Big Bang ibareleriyle de tüm dünyadaki fanların performansı izleme şansı oldu. 11 versiyon halinde çıkan albümleri ilk haftasında 128.230 adet satarak Oricon'u 1. sırada tamamlamayı başardı. Albüm 2. haftasında 20.286 adet ve 3. haftasında 10.355 adet satarak toplam satışını 158.871 adete yükseltti. Big Bang zaten güçlü bir grup ne diye 11 tane versiyon yapıyorsunuz öyle oha EXO dan ne farkı kaldı şimdi bu grubun? Biz şişirilmiş satışlar istemiyoruz artık daha kaç kere söyleyeceğiz? Gerçek satışlarınız neyse o kadar satın kardeşim, koy 3 versiyon diğer bütün sanatçılar gibi herkes görsün akla karayı. Cıks cıksss....


Haberlerim şimdilik bu kadarrr~Bir sonraki güncelleme KAT-TUN un 4 kişilik çıkaracağı son singleı Unlock'un satış sonuçlarını elde etmiş olacağız.^^  Her şeye rağmen optimistik kalmaya devam edelim olur mu? Önümüzde hala grubumuzun gerçekleştireceği konserler var. Onlara bol bol destek olalım^^ Bysssss~


Kame'nin Youkai Ningen Bem dizisindeki rol arkadaşı Fuku-kun hala sıkı bir Kame fanı :) Kame'nin son dizisi Yamaneko için kendi blogunda verdiği poza bakın yav XD


Bütün kedilerin dostu o LOL!


Geçenlerde Johnnys grupları Music Station'u işgal ettiklerinde  (*^^*) Şirket sanki gücünü göstermeye çalışıyor. Bu gruplardan bazıları birkaç yıl içinde debut yapacak.^^


Olur da bir yerden ödül falan alırsa demek ki böyle teşekkür edecek beyimiz XD Dramanın da dibine vurmuş ama di mi? (*^^*)


Karşınızda dahi keman virtüözü Kamenashi Kazuya! (✪∀✪)  Bir kere daha doğrum günün kutlu olsun ♥ 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder