21 Kasım 2011 Pazartesi

Postaların Yeni Vatanı!

Bildiğiniz üzere bu blogda önceleri sadece dizi, müzik grupları, kitaplar vs gibi ilgilendiğim değişik alanlarla ilgili tanıtımlar hazırlıyordum. Daha sonraları Japon müzik piyasasıyla ilgili fazla bilgi veren mekan olmadığını görerek bu açığı gidermek, JPop'a yeni hayranlar kazandırmak için " Uzakdoğu Postası " dizisine başladım. Bu belki böyle devam da ederdi ama baktım ki on yirmi derken bu seri uzadıkça uzayacak, benim yaptığım diğer tanıtım ve yazılar arada kaynayıp gidecekti. Bu yüzden " Uzakdoğu Postası " na ayrı bir yuva açmaya karar verdim. Bu mekanı ayarlanması ve düzenlenmesi çok daha kolay, aynı zamanda kullanışlı da olan blogspotta açtım. Bundan sonra Uzakdoğu Postalası haberlerini oradan alacaksınız. Üzerine basarak söylüyorum ki bu haber postaları sadece Japon sanatçılar, gruplar, aktrist ve aktörler, aynı zamanda Japonya'da faaliyet gösteren diğer sanatçı ve gruplarla ilgili olacaktır. Eh ne bekliyorsunuz? Yeni mekanıma bir göz atıp yorumlarınızla neler düşündüğünüzü benimle paylaşın. ;)

2 yorum:

  1. Hayırlı olsunnn^^
    Burayı açmakla iyi yapmışsın gerçkten, uzakdoğu postası bloğunu tamamiyle kaplamıştı böyle daha açık seçik olmuş:)ee sen ve caponlar başka birşey düşenemezdim zaten:D
    Burayıda takip listeme alıyorum hemen...

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım bence de karmaşıklık en azından çözülür, neyin nerde olduğu belli olur. Dizilerim, tanıtımlarım hep birbirine girmişti. Hem böyle her gün güncelleme de yapabilirim haberleri biriktirmem gerekmez :)

    YanıtlaSil