7 Ocak 2012 Cumartesi

Japonya'da 2012 Etkinlikleri


Oofff bir haftada ne kadar çok gelişme oldu, ne kadar çok haber birikti yahu! Hemen başlasam iyi olacak :D Her sene sonunda yeni yıla giriş etkinliği olarak düzenlenen Johnny's Coutdown yine neşeli ve eğlenceli geçti. Johnny's e bağlı hemen hemen bütün grup ve sanatçıların sahne aldıkları program seyircilerden çok ilgi gördü, üstelik Fuji tv de canlı olarak yayınlanmasına rağmen Tokıo Dome tamamen doluydu. Ikuta Toma ve birkaç solo sanatçıyı göremedik ama sanırım çekimlerde olsa gerek. Akanishi Jin ülkesinde olmasına rağmen geçen seneki gibi programa katılmayarak Johnny-san tarafından bu organizasyondan banlandığına dair dedikoduları güçlendirmiş oldu. Anlaşılan Johnny daha uzun bir zaman KAT-TUN ve Jin'i yan yana getirmemeye kararlı. Programı izlemek isteyenler için,

JOHNNY'S COUNTDOWN 2011-2012 :

 http://www.tudou.com/programs/view/FYtH4O5i2OU/

 Alternatif link : http://www.tudou.com/programs/view/5-CK30h-tTg/

KAT-TUN un Performanslarından bir bölüm :

http://www.tudou.com/programs/view/IUEL5Kjxdk4/

Bu şarkıya neredeyse bütün eeen sevilenler katılmış yahu! Ben de çok beğendim çünkü İspanyol ezgilerinde KAT-TUN üyelerini izlemek çok zevkli. :

http://www.tudou.com/programs/view/izUykYo4GZE/


KAT-TUN gösteride BIRTH ve STAR RIDER ı canlı olarak seslendirdi. Ayrıca eski popüler parçalardan da birkaçında katılım gösterdi. NEWS üyeleriyle dans kolajları yaptıkları dikkatlerden kaçmadı. İki grubun birbirine destek olmaları zaten beklenen bir şeydi. Ayrıca Kame gösteriye ağabeyi, eşi ve yeğenini de getirmişti. Boş kaldığı zamanlarda VIP bölümüne gidip onlarla birlikte eğlenirken Koki de Kame ve ailesine katıldı.

Yamapi Japonya'daki Countdown'a katılmadı çünkü Şangay'da düzenlenen Johnnys Countdown'da sahne aldı. Seyircilerin isteği üzerine Kame'yle birlikte söyledikleri ve gerçek çıkış parçası olan Seishun Amigo'yu, ardından da grubundan ayrı olarak seslendirdiği  ilk solo parçası Daite Seniorita'yı seslendirdi. Pi'yi böyle durumlarda çok takdir ediyorum yahu! Adam belli ki konuşulanlardan hiçbir şey anlamıyor, çevirmen de tek tük yardımcı olmasına rağmen nasıl da idare ediyor sahnesini, bu tür durumlardaki soğukkanlılığını takdir ediyorum. Çat pat bildiği şangay dilinde cevap vermeye bile çalıştı. Daha önceki Uzakdoğu Postaları'nda bahsettiğim üzere Çin'de en sevilen japonlar sıralamasında 1. sırada Jin, 2. sırada Yamapi ve 3. sırada da Kame var. Bu yüzden hayranlarını görünce şaşırmayın. Zahmet edip bir de canlı söyleseymiş süper olurmuş. :P Ama Pi böyle maalesef sahnede çok tutuk, hayranlarıyla etkileşiminde her zaman kopukluklar var. Ya dans edecek ya şarkı söyleyecek, ikisini birden yapmakta her zaman zorlanıyor, sesi yetmiyor zaten.

YAMAPI PERFORMANS : http://vimeo.com/34433860


Yamapi ayrıca Smap üyesi Nakai'nin sunduğu CDTV New Year special programına katıldı ve burada hem yeni dizisinin (boooooooriiiiinngggggggg) tanıtımını yaptı hem de bir başka solo parçası One in a Million'u seslendirdi. Kıyafetinin aynı olması sizlerin de dikkatini  çekti mi? Yine ve elbette playbackti.

YAMAPI - ONE IN A MILLION : 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=McR-wy4IeuE

Aynı programda birçok sanatçı sahne aldı ama benim için en önemlisi Akanishi Jin'in performansıydı. Çünkü Eternal'i canlı olarak söyleyip, detone olmasıyla hatırlanan Music Station performansından beri bir programda çıkmamıştı. Herkes meraklardaydı. Bilin bakalım neler oldu? Öncelikle aktarmak istediğim bir detay var, Yamapi ve Jin aynı programda sahne almalarına rağmen bir kere bile yan yana görülmediler. Genelde BF takıldıkları için ya Jin'in ya da Pi'nin diğeri konuşurken gelip şakalaşması ve ona destek olmasını bekliyordu hayranları. Ama tam tersi oldu. Birlikte görülmediler ve gelen duyumlara göre program boyunca da birbirlerini tamamen görmezden gelmişler. Umarım bu sadece dedikodudur. Zaten deli kızın tekinin çıkardığı salaksaçma yazılar yine milleti kırdı geçirdi. Geçen ay Kame hakkında yazılanlardan bahsetmiştim. Şimdi de kızın biri şunları iddia etmiş,

Fransız asıllı ve adının Celine olduğunu iddia eden bu hatun japonya'da öğretmenlik okurken bir gece klübünde Jin'le tanışmış, sonra iki ay çıkmış, iki kere birlikte olmuşlar ve Jin ikisinde de koruma kullanmamış, üstelik erken boşalma! sorunu varmış. Jin'in çevresinde uyuşturucu satışından ona devamlı asılan arkadaşlarına kadar değişik tiplerin olduğunu ama bir gün Yamapi ile tanışınca hayatının değiştiğini yazmış. Yamapi akıllı!!! ymış ve onunla da bilikte olmuş. Sonra bam ne gariptir ki hamile kalmışmış. Jin bebeği aldırmasını, Yamapi doğurmasını söylemiş. Birileri de gelip onu ülkeden ayrılmaya zorlamış. Bebeği aldırdıktan sonra elbette. Bu yüzden de Yamapi Jin'i asla affetmeyecekmiş.


Evet ağzınızla değil başka tarafınızla da gülebilirsiniz hahahahh :D Neyse bu saçmalığı da aktardıktan sonra en kısa sürede sahne arkasında veya orada burada birlikte görüntülenip arkadaşlıklarının bozulduğu yönündeki dedikoduları bitirmeleri dileklerimi tekrarlıyorum. Gerçi Jin son basın toplantısında Yamapi'ye solo aktivitelerinde başarılar diledi ama nedense Ryo-chan derken Yamapi için Yamashita dedi. Aynı zamanda yeni yıl kutlamaları için de Ryo ve Shirota Yu ile birlikte Kore'ye eğlenmeye gittiklerini söyledi. Kendisinin 8 metrelik dev bir resminin önünde epey tedirgin bir şekilde poz verirken etraftaki gazeteci azlığı beni çok şaşırttı doğrusu.

Jin PROMO : http://www.tudou.com/programs/view/LkTa1grcGfE/?resourceId=0_06_02_99?fr=1

Üstelik o bunlardan bahsederken öğrendik ki Yamapi yeni dizisi " Saikou no Jinsei no Owarikata~Ending Planner " them parçasını seslendirecekmiş. " Ai, Texas " isimli parça Yamapi'nin 6 yıl önceki " Daite Seniorita " dan beri seslendireceği ilk dizi them parçası olacak. Ama asıl haber bu değil, haber bu singleın Warner Music Japan tarafından piyasaya sürülecek olması! Artık Jin ve Yamapi aynı şirketin çatısı altındalar. İsteseler de birbirleri hakkında kötü konuşamazlar. Haha var ya haklı çıkmayı çok seviyorum gerçekten de :D Ben arkadaşlıklarının bozulmadığına inanıyorum. Böyle basit kıskançlıklarla bozulacak kadar kırılgansa arkadaşlıkları daha önce hiç arkadaş olmamışlar demektir. Şarkının ve dizinin tanıtımına kısa bir bakış,



Gelelim CDTV deki Jin'in performansına... Eğer Jin'in Eternal performansının kötü olduğunu düşünüyorsanız kendinizi bu şoka hazırlasanız iyi olur. Çünkü Jin kelimenin tam anlamıyla dibe vurmuş durumda. Bunu KAT-TUN veya Kamenashi Kazuya fanı olduğum için söylemiyorum, söylüyorum çünkü gerçek bu. Bu performansı neresinden evirseniz de çevirseniz de övmeniz mümkün değil. Zaten benim gibi AKAME ye tapan, onları çok seven birinin Kame'yi sevip Jin'den nefret etmesi düşünelemez bile. Beni sadece buradan değil forumlarımdan da takip edenler bunu gayet iyi biliyorlar. Yeri geldiğinde KAT-TUN u da Kame'yi de eleştiriyorum ama Jin maalesef çok fazla hata yaptığı ve bunları tekrarladığı için hep onu eleştriyormuşum gibi geliyor olabilir. Kimse kusura bakmasın ama gözümün gördüğünü yazmazsam asıl o zaman hilekarlık yapmış olurum.

Jin'in bu performansına gelince, önyargı falan değil gerçekten ama gerçekten tek kelimeyle ber-bat-tı! Ne sesi çıktı, ne kendini şarkısına adapte edebildi, seyirciler bile sıkılmış görünüyordu. Jin eminim kendini berabat hissetmiştir. Böyle bir peformansla cdsinin satışını sağlayabileceğinden ciddi şüphelerim var. Playback mi yaptı canlı mı söyledi o bile anlaşılmıyor. Japonca bölümleri canlı, ingilizce bölümleri playback söylemeye çalıştı olmadı, şarkısı çok ekolu olduğu için sözler birbirine girdi, playback ve canlı olayı tam bir karmaşaya dönüştü. Pi gibi bütün şarkıyı playback söyleseydi çok daha iyi olurdu. Ama o ne yaptı bazı yerlerde mikrofonu ağzına götürmeye bile zahmet etmedi. Şarkının sonundaki gülümsemesine dikkat edin. Bence kendisi bile ne berbat bir performans sunduğunun farkında kendi acınası haline gülüyor, gözlerinin tıpkı Eternal'deki dolu dolu olduğu da dikkatlerinizden kaçmasın. O saçları gözlerini örtmese çok daha net görülebilirdi. Ah Jin ahhhh... Ne zaman akıllanacaksın, ne zaman kendine çeki düzen vereceksin bilemiyorum. Hayranları bu kez ne mazeretler uyduracaklar, neyi suçlayacaklar çok merak ediyorum? Mikrofonu? Seyirciyi? Ses düzenini? Jin'in hasta oluşunu? Zaten bu son mazerete sığınmaya başladılar bile. En iyisi mi Jin canlı performanslardan önce hep hasta olsun bari elimizde onun için her daim hazır bir kılıfımız olur.

AKANISHI JIN - SEASONS : http://www.tudou.com/programs/view/9P3Gb8DgfQc/

Alternatif Link : http://www.tudou.com/programs/view/z0jZVOt9psw/

O saçlarını da beğenmedim. Biz yüzü gözü açılacak diye sevinmiştik saçını kestirdiğini duyduğumuzda ama bu kahkül yapıp saçlarıyla gözlerini yarısına kadar kapattığını görmeden önceydi. Hoş duruyor özellikle de gözlerini kapatmadığında bir harika görünüyor. En azından şapka ve güneş gözlüğü yok. :) Yine de erken sevinmeyelim zira kendisinin yeni singlelının video klip çekimlerinden düşen resimlerine baktığımda Test Drive imajını aynen koruduğunu görerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Kukelatasından güneş gözlüğüne kadar hem de...


Jin'in beklenen ikinci singleının coverı düştü. Anlaşılan bu vatandaş tek bir foto çekiminde dört beş singlellık resim çektirmiş, taksit taksit kullanıyor. Bir sonrakinde de balonlu resimlerini kullanacağını tahmin ediyorum bakalım tutacak mı? :D Ama olsun ben beğendim yukarıdaki coverı, en azından yüzü gözü gözüküyor biraz. 24 Ocak'ta yayınlanacak singlela birlikte Jin üç ay ard arda single çıkarmış olacak. Açıkçası Test Drive'a albüm diyesim yok, albüm kapasitesinde değil çünkü. Üstelik yeni albümünü de Mart ayında çıkaracağı şimdiden açıklandı. Bu da Şubat ayını neden pas geçtiği sorusunu akıllara getiriyor?

【Tracklist】

1.Sun Burns Down
2.Sun Burns Down (Bill Hamel & Meaux Green Remix)
3.Sun Burns Down (7th Heaven Club Mix)
4.Sun Burns Down (Razor & Guido Main)

Albümüne gelince Jin ilk albümü için " JAPON " ve " AMERICAN " isimlerini birleştirerek " JAPONICANA " koymuş. Tam da ona yakışan bir isim olmuş bence. Ne tam anlamıyla Japon, ne de tam anlamıyla Amerikan. İkisinden de biraz, ama dengesiz henüz. Gelecekte kıvamını tutturabilecek mi göreceğiz :)  6 Martta Amerika'da bir Japonya'yla gün farkı yüzünden de 7 Martta Japonya'da piyasaya sürülecek albümü. Elbette İtunes olarak satın alınabilecek ama ayrıca bu kez sınırlı sayıda da olsa hayranları albümü müzik marketlerden alma şansını bulacaklar. Ancak sadece tek bir versiyon Amerika'da yayınlanırken Japon versiyona büyük ihtimalle Japonca olacak 2 şarkının da eklenmesiyle iki farklı versiyonun yayınlanacağı açıklandı. Albümüyle birlikte Kuzey Amerika turuna çıkıp promo yapacak. Takvimi,

Friday, March 9th: Los Angeles, CA (Club Nokia)
Saturday, March 10th: Vancouver, Canada (Centre For Performing Arts)
Monday, March 12th: Honolulu, HI (Hawaii Theater)
Thursday, March 15th: New York, NY (Best Buy Theater)
Saturday, March 17th: San Francisco, CA (Warfield)


Bir haftada beş şehir bu kez bazı şehirlerin listeden çıkarıldığı dikkatlerinizden kaçmasın. Seyirci azlığı yüzünden 3500 kişilik salonda 500 kişiye şarkı söylediği şehirler listede yok bu kez. Bakalım şimdi de Japon aileler çocukları, büyükanne ve babalarıyla gidip Jin'i destekleyecekler mi merak ediyorum. Warner'in ilk hedefinin Amerika'daki Asya kökenli vatandaşlar olduğunu dikkate alırsak ne kadar çok kişiye ulaşabilirlerse o kadar iyi olur, yeter ki yeterli promosyon yapılsın. Jin'in zaten bilinen parçalarından ard arda albüm çıkarmak ya da zaten daha önceden birileri tarafından seslendirilmiş parçaları yeniden söylemek yerine taze, canlı ve tamamen kendisine ait şarkılarla çıkış araması gerek diye düşünüyorum. Evet Yellow Gold turundaki parçaları güzeldi ama bu demek değil ki hazırda var nasıl olsa mantığıyla o şarkıları taksit taksit piyasaya sürmek iyi. Görünen o ki hiç de iyi değil.



Yeri gelmişken belirtelim, geçen haberlerimizde Jin'in Oricon listelerine 3. sıradan giriş yapmasının kötülüğünden bahsetmiştim. Seasons haftalık listeyi yine kıl payı gelen internet satışlarının farkıyla birinci sırada tamamlamayı başardı. Bunun bir diğer nedeni de haftaya ilk sırada giriş yapan kız grubunun satışlarının beklenmedik bir şekilde bıçak gibi kesilmesi, kimse çözemedi ama ilk günün ardından satışları dank diye duruverdi grubun. Bu da Jin'in işine geldi yoksa hayatta 1. olamazdı. Çok şanslı bu kereta ;) Yine de gidişat hiç iyi değil. Jin'in bir an önce bu gidişatın önüne geçmesi gerek. 

ETERNAL 217.000 > TEST DRIVE 109.000 > SEASONS 97.000


Oricon Weekly - Singles (26/12/2011~1/1/2012)

*1 97,148 *97,148 Akanishi Jin - Seasons
*2 85,660 *85,660 No Sleeves - Pedicure Day
*3 67,018 *67,018 SDN48 - Kudokinagara Azabujuban duet with Mino Monta



X JAPAN rock grubunun lideri, gitaristi, bateristi, söz yazarı ve, ve işte her şeyi olan Yoshiki 2012 Golden Globe Award ın them müziğini yapması için teklif almış ve seve seve kabul etmiş. Bu konuda oldukça heyecanlı olan Yoshiki grubunun tanıtımını ve reklamını tek başına büyük bir başarıyla yapıyor bence. Her gruba onun gibi liderler lazım. Müthiş bir adam tek kelimeyle, çok takdir ediyorum. Bir de bu kadar sıkılgan ve utangaç olmasa, İngilizce konuşurken kırılıverecekmiş gibi davranmasa çok süper olacak. Böyle çok gay yahu! :D

**** Asian Pop Addict Radio programı Japonya'da 2011 e damgasını vurmuş sanatçılarla ilgili bir oylama yapmış. Melo Awards olarak bilinen ödüller dinleyicilerin oylarıyla sahiplerini bulmuş. Ueda'ya yazık ya nelere malzeme oldu çocuk :D Sonuçlar şöyle,

Biggest WTF of the Year Japanese: Earthquake/Tsunami

Twitter whore of the year Japanese: Gackt

Artist Who Needs More Airplay Japanese: Daichi Miura

Best comeback Japanese: Koda Kumi

Worst comeback Japanese: Anything from AKB48

Most Improved Artist or Group Japanese: KAT-TUN


The ultimate BAMF of the year Japanese: Koda Kumi

Worst dressed of the year Japanese: Jang Geun Suk

Worst hair style Japanese: Ueda (KAT-TUN) "shaved head"

Most rigid award show Japanese: MTV "VMA's"

Most “FABULOUS” male Japanese: Matsumoto Jun (Arashi)

Best Drama Japanese: Ikemen Desu Ne

Best Crossover Artist or Group Into Japan : Kara

Song of the Year Japanese: Koda Kumi "KO SO KO SO"



KAT-TUN'un 2012 konser turunun başlamasına çok az kaldı ancak kötü haberler geliyor. Anlaşılan o ki bu yaz Asia turu olmayacakmış. Bunun nedeni tam olarak açıklanmadı ancak büyük ihtimalle yine Kame'yle alakalı bir şeyler olmalı diye düşünüyorum. 2011 de Home Run vuracağım diye işlerini az aksatmadı ama ona da hak vermek lazım adam ufacıklığından beri hayalini kurduğu şeylere GOING sayesinde kavuştu, daha fazlasını istemesi normal. Ama hem bir beysbol oyuncusu hem de bir idol olamazsın. İkisini şimdiye dek bir arada çok iyi yürüttü ama işini aksattığı zamanlar da olmadı değil. GOING in ona getirisi olduğu kadar götürüsü de oldu. Yine de bu işler belli olmaz bakalım durumlar bir kesinleşene kadar bekleyelim hele. Zira official olarak teyit edilmiş değil. Umarım beklentileri boşa çıkarmazlar ve 2010 dakinden de daha geniş bir tura çıkarlar.


" KAT-TUN 2012 TOUR CHAIN " ın başlamasına az bir zaman kaldı. Albümleri hakkında da detaylar gelmeye başladı. Öncelikle albümde promosyon yapacakları şarkının " Smile For You " adını taşıdığını ve " Entag " oyun sitesinin ve oyunlarının tanıtımında kullanılacağı açıklandı. Bunun için çekilecek reklamlar da bildiğiniz reklamlardan olmayacak. KAT-TUN üyelerinden oluşacak anime karakterlerinin 5 bölüm boyunca yaşayacakları maceraları anlatacak bir anime serisi yayınlanacakmış. Müthiş ya bunu duyunca aceyip heyecanlandım. İlk önce AKB48 kızlarının böyle bir reklam çalışması olmuştu, şimdi de KAT-TUN un ki bence anime karakteri olacak kişiler hepsi. Özellikle de Kame kendisi istemese de sık sık mangalara, animelere konu olmakta :D Anime serisi 13 ocaktan itibaren başlayacak. Bilgi için,

Entag : http://logtomo.jp/

http://japan.cnet.com/release/30013062/


2012 müzikal programı açıklandığında herkes çok şaşırdı. Çünkü 2011 deki Dream Boys'un son senesi olduğu ve Kame'nin de bir daha bu müzikalde yer almayacağı söyleniyordu. Ancak 2012 takviminde Dream Boys yeniden listeye alınmış, Kame de yine baş rolde gösterilmişti. Bu Johnny-sanın bu sene Dream Boys'u Amerika ve Avrupa'da sahnelemeyi çok istediği yönündeki açıklamalarını akıllara getirdi. Üstelik tam da bu zamanda Kame bir dergideki ropunda Avrupa'da bir şeyler yapmayı çok istediğinden bahsedince hayranlarını bir heyecan aldı. Aman fazla heyecanlanmayalım, bekleyip görmek en iyisi. Üstelik yukarıdaki resmin fake olma olasılığı da var. Zira Japon fanlar bu haberi görmediklerini iddia ediyorlar.

KAT-TUN un son singleı BIRTH hakkındaki son gelişmeleri de aktarayım. 5. Haftasında hala ilk 30 içinde yer almayı başaran single 2,883 adet satarak toplam satışta 223.095 adete ulaştılar. Böylelikle KAT-TUN un 2011 sonuçları şu şekilde gerçekleşti,

BIRTH 223.095 >  ULTIMATE WHEELS 210.749 > RUN FOR YOU 179.296 > WHITE 174.332

2011 TOTAL SALES : 787.432




KAT-TUN grubu yılbaşı özel programı için TBS ekranlarındaydı. Program milleti kırdı geçirdi vallahi benim yanaklarım gülmekten ağrıdı bu kadar olur. Önce bunlar çekime başlıyorlar ve başlar başlamaz Kame adamları biraz mort ediyor. Diyor ki " Bu program TBS için çekiliyor değil mi? O halde biz neden Fuki TV nin önündeyiz? " Meğersem arkalarındaki ışıldaklı bina Fuji TV nin binasıymış herkes kopuyor, sunucular biraz bozuluyor tabe :D Sonra hep birlikte görev alanına gidiyorlar. Önce bir vatandaşı baştan aşağı pisliğe buladıktan sonra, bir grup vatandaşı içki masasında rahatsız ediyorlar -elbette bunlar anlaşmalı komedyenler- Bunlardan biri feci komik bir amca. Başına da bağlamış tülbenti :D Sunuculardan biriyle aşk kavgası yapma oyunu oynuyorlar. Önce kavga başlıyor sonra tam kavganın ortasında öpüşüveriyorlar. Bu örnekten sonra sunucu hemen Kame'yi kolundan çekiştiriyor. " Şimdi sıra Kamenashi-kun da " diyerek. Bizimki önce şoke oluyor tabi geri geri kaçıyor falan. Ama bakıyor ki kaçış yok mecburen oyuna uyup adamı öpüyor. Tam anlamıyla dudaklarını dokundurmaktan kaçınıyor ama fena utanıyor yani. Sonra zaten Koki bunu kaçırmak istercesine kolundan tutup geri çekiyor. Bu sefer de sen de mi istiyorsun o halde sen de yap diye Koki'yi oyuna çekiyorlar. Ama bizimki sanki dünden razı hop diye öpüveriyor adamı bayağı bayağı dudaklarını kullanarak yani :D


Öpücük oyununa Kame çekildiğinde kendisi çekilmekten kurtulduğu için sevinen Maru.


Önce Kame'nin öpücüğü ardından Koki'ninki,

Sonrasında efendim cosplay oyunu oynuyorlar. Üzerlerine değişik kıyafetler geçiriyorlar. Maru'nunki bayağı komik ama Kame'nin ki evlere şenlik. Bir insan evladı nasıl olup da takım elbisenin üzerine bu saçma kıyafeti geçirdiği halde bu kadar sevimli görünebilir ki? Kaplumbağa olmuş kedicik :D


Kame'yi bu şekilde gördüklerinde KAT-TUN elemanlarının yüzünde beliren ifade açıkça *kawaiiiii* modundalar yani hele Koki bayılmış, canıııım der gibi. :D


Bunu da atlattıktan sonra asıl eğlenceli oyuna geçiyorlar, iki takıma ayrılıp birbirlerine kaynak çorba fırlatmaca HAHAHA! Üç tencere kaynak çorbayı kepçelerle alıp karşı takıma atma tek kural. KAT-TUN takımı siyah atlet ve aynı renk şortlar içinde enfes görünüyorlardı. Hele Kame, bir zamanların o sıska Kame'si şimdi grubun en iri ve kaslı elemanı oldu ya nasıl da gururlanıyorum vallahi. Neyse oyun başlıyor, ama Kame'yi göreceksiniz resmen kendini kaybediyor. Hani bir çocuk uzun süre oyun parkından uzak durup sonunda gittiğinde kendini kaybeder ya aynen öyle. Öyle ki bir yerde Junno kendi atmayı bırakıyor tencereyi kaldırıyor ki Kame fırlatsın. :D Hem karşı takımı hem de bu arada kaynak çorbaya karşı dayanıksız olduğu ispatlanan Maru'yu bir güzel haşlıyor.

Zavallı Maru'cuk önce karşı takımın arasına düşüyor sudan kaçacağım derken, orada arada kalınca Kame'nin tarafına kaçmaya çalışıyor ama Kame bunu fark edince kazanın dibindeki kaynak çorbayı başından aşağı boca ediveriyor. Ama cidden çocuğun canı çok feci yanıyor. Diğer takım elemanları da Kame'nin arkasına saklanmaya çalıştıklarında Kame'yi göreceksiniz kollarından tutup tutup atıyor adamları karşıya. Yaşlı amca arkasına sızmayı becerip buna sarıldığında, tuzağa düşürüp hep birlikte intikam almak istiyorlar ama Ueda hemen Kame'nin imdadına yetişiyor. Kazanlardan birini adamın üzerine boşaltıyor, tabii bu arada Kame'yi de biraz haşlıyor. Beyimiz kurtuluyor ama bir de kalkıp Ueda'yı azarlıyor onu da haşladı diye. Kusura bakma Kame ama Maru'ya yaptığı hainlikten sonra bunu hayda hayda hak etmiştin. Oh canıma değsin! :D

Dünyanın sonu gelmiş gibi herkesi haşlayan Kame


Arada kaynak çorba canavarının kurbanı olan zavallı Maru


Kame'ye arkadan saldırıyla kurulan çifte tuzak


Kame'yi kurtaran ama bu arada haşladığı için azarlanan Ueda :D



Bu oyun tamamlanınca bu kez de kaynak suyla dolu bir havuza girmeleri gerekiyor. Görüyoruz ki canı freci yanmış olan Maru boynuna bir eşarp bağlamış. Diğer takımdan yaşlı amca seçiliyor ve bayağı da iyi dayanıyor yani. KAT-TUN da çekilişi Kame yapıyor ve bilin bakalım kimi seçiyor, elbette Maru'yu hahaah :D Maru merdivenleri çıktığında bir anda bir avuç kaynak suyu Kame'ye doğru kaynak suyu atıyor, çok da iyi oluyor. Neyse bir punduda Kame tutup Maru'yu havuzun içine atıveriyor. Ardından hızını alamayıp Junno'yu da atıyor.  Diğerleri Ueda ve Koki'yi atarken Kame'yi diğer takımdan üç kişi zorlukla havuzun içine atmayı başarıyor :D Ama adı tospi olmasına rağmen daha havuza girişinden on saniye sonra fırlayıp çıkan ve kendini buz leğenine atan da bizim Kame'den başkası değil. Canın tatlı di mi canımmm başkasına gelince oooh sana gelince ay ay :D

Havuzdan sonra KAT-TUN un hali :D


Canı tatlı kaplumbağa :D


KAT-TUN YILBAŞI ÖZEL : http://www.youtube.com/watch?v=N39EGwlRFoY&feature=share

iki Part Halinde :  Part 1:    http://www.twitvid.com/KXHXN
                                   
                                      Part 2 :   http://www.twitvid.com/UTT2U

2 yorum:

  1. ya yazını okurken çok eğlendim arigatou :) jin-yamapi dedikosu hakkaten çok komik zaten en çok ona güldüm. haşlamalı oyun ne ya bu japonların mizah anlayışı hakketen tuhaf. bir de yamapi büyüdükçe yakışıklılaşıyor. önceleri de bayağı hoş bulsam da son aylarda resmen havası değişti. izleyeyim de bir daha okuyayım yazını :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler yazıyı beğenmene sevindim. Biraz haber birikince güncelleme yapmaya ve olabildiğince çok şeyden bahsetmeye çalışıyorum. Yamapi daha ne kadar büyüyecek yahu adam gelmiş 27 yaşına yani :D Artık tam kıvamında daha büyümez bence :) Oldum olası beğenmişimdir adamı ama evet son zamanlarda kas yapmasının da katkısıyla epey bir çekici hale geldi. Oyun çok komik ya arada arada sırf eğlenmek için açıp izliyorum :)

    YanıtlaSil