16 Şubat 2012 Perşembe

Kuroki Meisa'nın Kariyeri Bitiyor mu?


Haberlerime en güncel haber olan Akanishi Jin ve Kuroki Meisa'nın evlilikleriyla başlamak istiyorum. Bomba gibi düşen haberin sarsıntıları hala devam ediyor, üstelik ana bombayı aratmayacak sarsıntılarla. Öncelikle Meisa'nın Okinawa'daki aile evine giden tv muhabirleri burada amcası ve büyük annesiyle rop yapıyorlar ve yaşlı kadının ağzından Meisa'nın 2 veya 3 aylık hamile olduğunu doğruluyorlar efendim. Yani evlilik faxlarında belirtilmemiş olsa da bebek var.

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=Nrp7QIY1wsc&list=FLSTqZnkO4Y1Fy_YV5Zm0sEA&index=3&feature=plpp_video

Haber sadece fanları sarsmadı. Bizzat Johnny's ENT. in sahibi ve patronu 80 yaşındaki Johnny Kitagawa'yı da sarstı. Neden mi? Sevgili Akanishi Jin bi zahmet telefon açıp " babam gibidir " dediği patroncuğunu evleneceği konusunda bilgilendirmemiş de ondan :D Johnny şöyle diyor,

" I hadn't heard anything about it before, so I was shocked. I wish he had contacted me beforehand. Akanishi has a way of doing things his own way. As a man he has to take responsibility. As the person in charge, I have to consider it. I have to do something. "

Jin haberler patladıktan sonra onu arayarak "From the start I've always been someone who doesn't contact people. I'm not concerned about private life... " demiş. Üzerine bir de benzin dökseymiş daha iyi olurmuş. Johnny Jin'i cezalandıracağını açıkladı. Peki bu ceza ne olabilir? Sigara içti diye bir gencin bütün geleceğini saniye düşünmeden çöpe atabilen bir adam bu ama söz konusu Amerika'ya ayak basmış tek Johnny elemanı olduğunda bu kadar sert olabilecek mi? Hiç sanmıyorum. Ama ilk yaptırım Jin'e değil onun en yakın arkadaşlarına geldi.


Jin'in gece hayatındaki vazgeçilmez kankaları Yamashita Tomohisa ve Nishikido Ryo bundan sonra Akanishi Jin ile yan yana bile görülmemeleri konusunda uyarı aldılar. Yamapi'nin yeni dizisinin reytinglerinin beklentilerin çok altında seyretmesi (hiç de şaşırtıcı değil), Ryo'nun da Kanjani8 içinde üyelerle bazı sıkıntılar yaşadığı yolunda dedikoduların patlak vermesinin ardından bir de Jin'in skandalına karışmalarını istememiş olmaları normal. Artık Jin'in artık Japonya'da Shirota Yu gibi şirketin dışından olan birkaç kişi dışında desteği kalmadı denilebilir. Johnny Jin'in ardından Ryo ve Pi'nin adını bu skandallarda görmemek konusunda kesin kararlı. Bu ilk yaptırım. Yaşlı adamın Jin'in Japonya'daki faaliyetlerini askıya alarak en önemli geçim kaynağını baltalayacağı yönündeki iddiaların ise gerçekleşmemesi için dua ediyorum. 

Neden derseniz Meisa'nın kariyeri çöktü diyerek açıklayayım. Yukarıdaki resim yeni değil, ikisinin Disneyland'dan bile daha önce çekilmiş bir resimleri. O resim bir blogda paylaşıldıktan sonra büyük tartışmalara neden oldu. Nedeni de Meisa ne içiyor? Bira mı meyve suyu mu? Çünkü kendisi Kirin'in biralarının reklam yüzüydü. Meisa'nın hamilelik haberi ve resim düştükten sonra Kirin koskoca kampanyayı çöpe atmak zorunda kaldı. Çünkü hamile bir kadının bira içerek reklamlarında görünmesi onlar için büyük bir skandal olurdu. Bu hamileliğin reklam çekimlerinden sonra gerçekleşmiş olması bile bir şeyi değiştirmiyor. İmaj her şeydir. Üstelik Meisa bu olay yüzünden milyonlarca yen tazminat ödemek zorunda kalabilir. Kirin'in haricinde Seiko, Epson, the Morinaga Milk Industry, the UNIQLO, Fuji ve Lipton'la kontratı olan Mesia için UNIQLO ve SEIKO bekleme kararı alırken, Morinaga Milk Industry anlaşmasını fesh etti. Lipton'la ise Mart ayında bitecek olan sözleşmesinin yenilenmeyeceği açıklandı.

Olaylar bununla da bitmiyor. Jin'in KAT-TUN dan ayrıldıktan sonra kaybettiği reklam anlaşmaları vs nedeniyle gelirinde zaten belirgin bir düşme olmuştu. Şu anda Japonya'da çıkardığı singlelardan ve KAT-TUN a dahil olduğu albümlerden gelen telif haklarından başka bir geliri yok. Anlaşılan " Araba alacağım " deyip girdiği, beş dakikada alıp çıktığı araç kendisinin değil Warner'in kendisine tahsis ettiği bir araçmış. Kaldığı dairede şirkere aitmiş. Gelirinin şu anda ayda sadece 100.000 yen civarında olduğu söyleniyor. Bir de Meisa'yla alışveriş yaptıkları birkaç mağazadan bütün hesapları Meisa'nın ödediği açıklanınca millet Jin'le bundan sonra karı parası yiyecek diye dalga geçmeye başladı. :P Ancak Meisa'nın da durumu iyi değil ki ona baksın. Reklam anlaşmalarının iptalleri yetmiyormuş gibi bugün çıkan albümünün sonucu da bu.


7. olmuş aman hiç de kötü değil diye düşünmeyin. Çünkü 3. sıra sadece 7.700 adet satmış. Düşünün Meisa ne kadar satmıştır? Haftalık sonucu önümüzdeki çarşamba size iletebileceğim. Ama 10 bin adeti bulacak mı bakalım göreceğiz. Ajansı albümü tanıtmak için katılacağı tv programlarını iptal etti. Ayrıca belirsiz bir süre için faaliyetlerine de ara verildi. Nedeni olarak da " fiziksel ve psikolojik " durumu gösterildi. Dolaylı yoldan hamilelik doğrulandı yani. Jin'in de ayrıca Japonya'da popüler bir mangadan uyarlanacak bir dizi için aldığı teklif geri çekilmiş. Bütün bu fırtına koparken Jin ne mi yaptı? Amerika'ya gitti. :D Hem de nasıl koşa koşa :D Bir de millet saçıyla çok dalga geçiyor çocuğun yaaa hangi hayvanı öldürüp giymiş falan diyorlar :D Biraz tarasa da yüzü gözü gözükse hehehe :D



Kendisinin önceden bir tv ile Grammy Awards'ta kırmızı halı üzerinde spikerlik yapmak üzere bir anlaşması vardı. Düşünebiliyor musunuz? Jin ve spikerlik? Düşünemiyorsunuz biliyorum. :D Zaten kendisi de spikerlik yapmaktan çok mikrofonu kavrayıp sevimli sevimli dudaklarını bükmekten başka bir şey yapmıyor. Onun birileriyle rop yapmasından çok onunla rop yapmayı tercih ediyorlar onlar da :D Parmağındaki evlilik yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı.



Sun Burns Down'un 1.liği söylendiğindeki sevinci.


Jin ayrıca official sitesinden de hayranlarına bir mesaj yayınladı. Ancak bu mesaj çok samimiyetsiz bulundu pek çok hayranı tarafından. İnsan böyle ani bir evlilikten sonra en azından hayranlarına eşine duyduğu sevgiyi ifade eden birkaç cümleye yer vermesini bekliyor ama cık...

Mart ayında Amerika ve Japonya'da çıkacak albümünün tanıtım turu dolayısıyla iki ay Amerika'da kalacak olan Jin bu sene Japonya ile Amerika arasında mekik dokuyacağa benziyor. Meisa'nın şu durumundan sonra para kazanabilecek tek kişi o kaldı. Çabalaması gerekiyor. Şahsen ben Jin'i takdir ediyorum. KAT-TUN dan ayrılarak solo kariyer istedi, yaptı. Amerika'da bir kariyer istedi, yapmak için uğraşıyor. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istedi, bunları da yaptı. İstediğini yapmak konusunda Johnny içinde kimse Jin'le boy ölçüşemez. 

Ancaaaaaak takdir etmediğim hatta hiç hoşlanmadığım tarafı Jin'in bu " istediklerini yaparken " bundan etkilenecek olanları hiç düşünmemesi. KAT-TUN dan ayrılabilmek için bıkmadan usanmadan koca bir yıl somurtmuş, diğer üyelerin onun açığını kapatmak için çırpınmalarına yol açmış, hayranları bile artık gitsin diyecek kadar usandırmıştı. KAT-TUN a kafes muamelesi yaparak grubun imajına da büyük zarar verdi. KAT-TUN u da turları öncesinde bırakarak çok büyük bir sıkıntıya soktu. Amerika'daki kariyeri uğruna Japonya'daki kariyerini bir kenara attı, bu yüzden popülaritesi hızla düşmeye başladı. Hayranlarının bütün desteğini almışken onların yüzüne birden evlilik ve bebek haberini çarpıverdi. Evlenirken şirketinin başkanını bile haberdar etme zahmetine girmedi. Bütün Johnny's i zor durumda bıraktı, güvenilirliğini sarstı. Yetişkin bir adamın sergileyebileceği bütün sorumsuzluğu sergiledi. Gösterdiği tek sorumluluk örneği bebeğine sahip çıkmasıydı.

Peki bunun KAT-TUN a yankıları neler oldu? İlk yorum Nakamaru'dan geldi. Çünkü kendisinin yardımcı sunucularından olduğu programda en sıcak gelişmeler bölümünde bu konu gündeme gelince dolayısıyla ondan yorum istediler. Maru haberi TV den öğrendiğini, ilk tepkisinin "  Gerçekten mi? " olduğunu söyledi. Anlaşılan onun da herkes gibi olaydan haberi yokmuş. Herkesin öğrenmek için ölüp ölüp dirildiği tepki aslında Maru'nunki değildi elbette. KAT-TUN da Jin'le birlikte liderlik yapan Kamenashi Kazuya'dan yorum bekliyordu herkes. Onu yakaladıkları yerde sıkıştıracaklarını herkes tahmin ediyordu ama bu öyle zamansız bir yerde oldu ki herkesi kızdırdı.


Panasonic'in yeni reklam kampanyasından bahsetmiştim size. Kame'yle reklam anlaşmasını genişletmişlerdi. Kame bu kez saç diplerine masaj yapan bir cihazın tanıtımını yapıyor. Reklamlar Nisan'da yayınlanmaya başlayacak ama basın toplantısı  bu hafta düzenlendi. Adeta basın ordusu tarafından basılan tanıtım toplantısında Kame onu seven sevmeyen herkesin takdirini kazanan bir olaya imza attı. Tam poz vermek için tanıtım standında durduğu sırada basın ona Jin'le ilgili sorular sormaya başladılar. Acaba Jin'in evleneceğini biliyor muydu? Tepkisi ne oldu? Onları kutladı mı? Şaşırdı mı? 

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?v=BI3_2K9EP3E&list=FLSTqZnkO4Y1Fy_YV5Zm0sEA&index=1&feature=plpp_video

VİDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=nVdZ0TMtNI4&list=FLSTqZnkO4Y1Fy_YV5Zm0sEA&index=2&feature=plpp_video


Peki Kame ne yaptı? Hiçbir şey. Kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey! Öylece durup soruların bomba gibi üzerine yağmasına izin verdi, yüzündeki ifade bile değişmedi, zaten birkaç saniye içinde görevli toplantının bittiğini açıklayınca herkesi gülümseyerek selamladı, ondan hala yorum isteyen basına pas vermeden dönüp gitti. Aslında basının yaptığı yanlış bir değil bin. Birincisi bu sorular belki KAT-TUN la ilgili bir basın toplantısında sorulabilir ama Panasonic'le ilgili bir toplantı ne yeri ne de zamanıydı. İkincisi adama madem illa bu konuda soru sormak istiyorsunuz o zaman elinde mikrofonla konuşma yaptığı zaman sorun. Elinde mikrofon bile yokken sadece poz vermek için durduğu standda soru sormak ne kadar mantıklıdır? Üçüncüsü de Kame neden Jin'le ilgili bir açıklama yapmak zorunda ki? Madem Jin onu ve grubunu zerre kadar umrusamıyor, istediğini yapıp bütün rezaletin pisliğini -hala- KAT-TUN a ve Kame'ye bırakıyor, neden cevap versin? KAT-TUN a kafes muamelesi yapıp daha iyi! geleceklere uçan JinJin'i neden umursasın ki? Basının yaptığı tek şey onu " tebrik ederim " demeye zorlamaktan başka bir şey değil. 

Hayır basın bile " AKAME " nin büyüsüne kapıldığı için amaç orada Kame'yi pişman, üzgün, kalbi kırık, terk edilmiş falan görüp olayı dramatize etmek. Akame efsanesini devam ettirerek kendilerine iş çıkarmak. Jin bir kadınla evlenmiş ama onlar hala Kame'den bir reaksiyon bekliyorlar. Anlayın Akame'nin gücünü ve neden bu kadar kolay ölmeyeceğini söylediğimi, evliliğe ve çocuğa rağmen LOL!

Bunun sonucunda herkes Kame'nin profesyonelliğini ayakta alkışlarken kendisini böyle kötü bir şekilde soru yağmuruna tutan basın mensuplarını eleştirdiler. Toplantı sonrası Panasonic yetkililerinden biri şöyle dedi,

" Today a GREAT DEAL of media came like flies swarming the food. A bunch of unrelated questions were thrown in. But at the atmosphere like that, Kamenashi-kun still thought of sponsors and his role at the time and chose not to speak. He's such a smart kid. People who can overcome the situation is really cool "


Zaten Panasonic'in şu anda Kame'nin profesyonelliğinden müthiş derecede etkilendiği, onunla anlaşma imzaladıklarını için son derece hoşnut oldukları dillerden düşmüyor. Çünkü adamlar hem Kame'den laf alabilecekleri ümidiyle adeta konferansı basan basın ordusuna bir sürü tanıtım yapma fırsatı buldular. Ki basit bir reklam tanımının bu kadar ilgi görmesi görülmüş şey değildir, Kame'nin her tanımı büyük ilgi görüyor ama bu kez çok fazlaydı. Hem de tanıtım için güvenip seçtikleri kişi onları hayal kırıklığına uğratmayarak tanıtımı batırmadı, profesyonelce konuyla alakası olmayan kişileri konu dışında bıraktı ve kimseyi kırmadan dönüp gitti.

Kame'nin bu yaptığı sanırım onu reklam dünyasında daha da yükseltecek, daha fazla istenir hale getirecek. Şimdi merakla KAT-TUN un turlarıyla ilgili yapacakları basın toplantısını bekliyorum. Orada da kesin bu konuyla ilgili sorular gelecektir. Cevapları Maru veya Koki'ye mi bırakacak yoksa bir cevap verecek mi göreceğiz. Ama ne derse desin her zaman suçlanan kişi olacak. Kame konuştu aman neden konuştu sanki onu ilgilendiriyordu denecek. Kame sustu neden adam gibi çıkıp tebrik edemiyorsun bu kadar mı kıskançsın denecek. Adam konuşsa kabahat sussa kabahat bazı insanlar için. Ve o profesyonelliğiyle onları çatır çatır çatlatıyordur eminim. 

KAT-TUN un konser turu CHAIN start aldı. Herkes hangi şarkıları seslendireceklerini merakla bekliyordu. B side şarkıları bu kez de es geçilmesin isteniyordu. KAT-TUN beklentileri boşa çıkarmadı. Ağırlıklı olarak B side şarkılarına yer verdi. Konser programı şöyle,

KAT-TUN Live tour 2012 Chain Complete Setlist :

* Opening
* BIRTH
* STAR RIDER
* CHANGE UR WORLD
* Keep the faith
* ONE DROP
* WHITE
* LOCK ON
* COSMIC CHILD
*FINALE(Junno Solo)
*STEP BY STEP(Yuichi Solo)
*VTR
*ULTIMATE WEELS
*ONE DAY
*PERFECT
*MC
*SMILE FOR YOU
*RUN FOR YOU
*SMILE FOR YOU
*RUN FOR YOU
*Introduce the band members
*ボイパ×バンド
*DANGEROUS CAT ~MAKE ME WET~(Koki Solo)
*ずっと (Zutto)(Kame Solo)
*~again(Tatsuya Solo)
*SOLDIER
*儚い指先 (Hakanai Yubisaki)
*歩道橋 (Hodoukyou)
*VTR
*NEVER×OVER~「-」IS YOUR PART~
*GIVE ME,GIVE ME,GIVE ME
*LIPS
*喜びの歌(Yorokobi no Uta)
*Peaceful days
*勇気の花(Yuki no HanaX
@encore@
*REAL FACE
*Going!

Kame'nin solosu Zutto oldukça sakin ve sıcak bir şarkıymış ve Kame bunu oldukça nazik bir ses tonuyla söylemiş. Düşen fan kaydı çok muhteşem ya gayet net kayıt etmeyi başarmış. Bana Matsujun'un " La Familia " sını anımsatan bir söyleyiş tarzı var.


Her grubun konser turları öncesi o konserlere ait hatıra eşyalar piyasaya sürülür. KAT-TUN un CHAIN turu için yaptıkları güzellikler bütün fanların hoşuna gitmiş. Özellikle de üzerinde gülümseyen bir yüz olan beş toptan oluşan anahtarlık, tırnak baskıları, saç bantları ve tişörtler çok ilgi görmüş. Ben de tişörtlerden ve o anahtarlıktan sipariş vermeyi planlıyorum. Çok şekerler yaaa :)


Konserler önce Nigata olmak üzere başladı. Düşen fan raporlarından en hoşuma giden detayları sizlerle paylaşmak istiyorum. Sahnede KAT-TUN un adını çevreleyen zincirler mevcutmuş. Ancak solo performanslarına zincir dahil eden sadece Koki'ymiş. Zaten zincirin buradaki yeri manevi bir destek. Kame geçen sene konserlerinin iptan edilmesinden sonra fan meetingler düzenlemeyi çok istediklerini ama yapamadıklarını, bunun için çok üzgün olduklarını söyleyerek hayranlardan özür dilemiş. Maru da özellikle Tailand'da gitmek istediklerini ve bunu Johnny'e bizzat kendisinin ilettiğini ama Johnny'nin " You! not going to Tailand " diyerek teklifi ret ettiğini söylemiş. Sanırım bu açıklamayı konser biletlerinin büyük kısmını tüketen Tailandlı hayranları için söyledi çünkü destekleriyle bu açıklamayı hak etmişlerdi.


MC sırasında Kame o kadar çok su içmiş ki sonunda su şişesinin ağzını kırmış o da dudağını yaralamış. Bunun üzerine Koki kurnazca bir girişimle hani parmağımız kanadığında her zaman yaptığımız şeyi hemen Kame'ye önermiş. " Dudağını emebilir miyim? " hahaha :D Junno samuray, Ueda ayıcık, Koki pantolonunun üzerine geçirdiği bir külot, Nakamaru ve Kame de bundan önceki konser serilerindeki favori karakterler olan dişçi ve Drakula olarak sahneye çıkmışlar :D Fanlarla balon yarışı oynamışlar ve kazanan takımım bulunduğu bölümden seçilecek 5 kişiye imzalı poster hediye edilmiş. Perfect şarkısı esnasında Kame kendi solo partının tam ortasında birden mikrofonu seyirciye doğru uzatıp " Say! " deyince boş bulunan seyirci şoke bir şekilde şöyle söylemiş " “£$%& ikitemo shouganaiiiii.... " HAHAHA İlk başta her kafadan ayrı ses çıkınca oldukça komik olmuş ama seyirci kısa sürede toparlayınca Kame " Shankyuuuu " diyerek teşekkür etmiş. BIRTH singleının içinde sahne arkasını gezme ve grupla tanışma fırsatı sunan biletler bulunduğundan bahsetmiştim. Nigata da bu rakam tam 150 kişiymiş ve içlerinde yabancı hayranlar da varmış.

Bu arada henüz pv leri yayınlanmadı ama KAT-TUN ikş ayrı programda albümlerinin çıkış parçası olan LOCK ON u seslendirdi bile. İlk olarak İchiban no 1 song showda sahne aldılar. Dans koreografilerini beğendim. Ama benim en çok hoşuma giden Ueda ve Koki'nin bu sene çok istekli olmaları. Özellikle de Ueda'nın dans hareketlerini sallamadığını biliriz ama Run For You'dan beri giderek daha fazla çabalıyor. Ayrıca ilk defa Maru'ya da hayran kaldım. Bu adam bu kadar iyi dans edebiliyor muydu yahu? Jin gitti farkına bile varmadığım adamları fark etmeye başladım :D Resmen kendini veriyor dansa ve çok istekli. Kame'den sonra kesinlikle en iyi dans eden kişi performansta.


Ardından sevilen eğlence programı Hey Hey Hey e katıldılar. Burada hem White'tan kısa bir bölüm hem de LOCK ON u söylediler. Özellikle ön taraftaki amcaya dikkat etmenizi istiyorum. White esnasında onları şevkle alkışlarken daha sert parça olan LOCK ON a geçildiğinde, dans part başladığında yüzündeki ifade süüüüüppper komik hahaha :D


Haberlerim şimdilik bu kadar. Aslında söylenecek daha çok şey var ama mesaj kutum yeterince doldu sanırım. Bir de bu blogu takip edenler, lütfen yorumlarınızla haberlere tepkilerinizi gösterin ki ben de hangi haberlerle ilgilendiğinizi bileyim. Benden haberdar olmak istediğiniz bir ünlü, oyuncu, şarkıcı, grup varsa istemeniz yeter. Onların da haberlerini takibe alırım. Ama böyle sadece benim ilgilendiklerimle yetinmek zorunda kalırsınız. Haberleri Kame'nin CHAIN foto serisinden resimlerle kapatıyorum. AMAN KALBİNİZE DİKKAT EDİN!!!


5 yorum:

  1. Haber için teşekkürler.Açıkçası Jin evlendiğinden beri tek merak ettiğim Kame'nin tepkisi...
    Bebek olayına gelirsek şahsi fikrim olması yönünde yoksa neden yangından mal kaçırırcasına evlensinler ki;ama umarım bu acele evlilik zamanla daha iyi sonuçlar getirmeye başlar...
    Jin demek ki bazı sebeplerden dolayı şirketine çok kinlenmiş olmalı ki böyle önemli bir haberi kariyerini yerle bir edebilecek bir adama vermemiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Olabildiğince detaylı ve her yerden topladığım bilgileri derleyerek yayınlamaya çalışıyorum. Umarım hoşunuza gidiyordur :) Herkes Kame'nin tepkisini bekliyordu, basın da o kadar sabırsızdı ki adamın elinde mikrofon bile yokken soru sordular :P Jin'in birine kini varsa da en çok kendisine zarar veriyor. Ee ne demişler keskin sirke küpüne zarar...

      Sil
  2. Jine iş konusunda o akdar güvenmeme rağmen resmen hayalkırıklığına uğrattı beni.Yinede onu sevmey devam ediyorum ama bu haliyle
    ne yapacak ben anlamıyorum artık buçocuğu.Amerikada yapamayacağı tam olarak belliydi bir derece.Ama birde şimdi Japonyadaki
    durumunuda sarstı.E böylesine apar topar resmen yangından mal kaçırır hesabı yapılan bir evlilik ve birde üstüne çocuk bunu
    iyice zora sokacak.Yanlış anlaşılma olmasın tabi.Evlenip çocuk yapmasında bir sorun yok ama bu şekilde mantıklı bile değil
    Ve şok oldğum şirketinin başkanına bile söyleme gereği duymamış olması.İnanılmaz bir çocuk bu ya.Ona Lee Soo Man gibi başkan
    gellmediğine şükretsin o.Valla normalde bu Johnnyide hiç sevmiyorum ama bu bile iyi tepki yani.Ve ilk yasağıda ağır oldu.Hadi
    Yamapiyle zaten uzak gibilerdi ama şimdi her zaman yanında olan Ryoda olamayacak.Kendi eliyle yaptı bunu.Umarım katlanabili
    Üstüne şu para sıkıntısıda moral bozuucu.Adına böyle haberler çıkması helede bir aile babası olacak bir adam için ne kada
    kötü birşey.Meisanında işleri madem bu kadar bozuk ben bu bebeğin ilerde ne yapacağını merak ediyorum.Umarım bu apraızlık ve sorunlar
    şu evliliği sarsmazda bebek doğduğunda onlarının yaptıklarının cefasını çekmez.Haberler cidden okudğumda dehşete düşüyorum.Fan
    sayfalarında bayağı dolanıyor T.T KAT-TUN adına gerçekten sevinerek takip ediyorum konser raporlarını falan.Turu adamakıllı
    takip etmeyi çok istiyorum.Videolara bakamasamda yazılardan hep okuyorum.Hele bir rahata ereyim şu videoları izleyip özlem
    gidermek sitiyorum.Danseden KAT-TUN görüntüsü dahada hoşuma gidiyor artık.Şu Lock on cidden hoş ya :D Takıldı kafama biraz :D
    Ve şu Panasonic olayını ilk gördüğümde inanamadım sayfalara baktımda.Böyle birşey olamaz ya bu aptalca şeyi nasıl yaparlar
    Her açıdan büyük bir saçmalık bu.Kameye helal olsun valla.Ben daha okurken çıldırırdım birde hem o yaşayan hemde soruyu duyan kişi
    olarak nasıl bu kadar sakin ve ifadesiz kaldı şaşırıyorum ve takdir ediyorum.AKAMEnin gücü lafna güldüm bayağı :D Anlaşılan
    bu cidden bir efsane olacak :D

    Bu arada takip etmemi istediğiniz birileri varsa söyleyin demişsin ya biraz tuhaf olacakta SHINee istesem mesele olur mu? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Jin'in bir gün evleneceğini biliyordum çünkü çok çocuk istiyor ama şahsen bundan önceki postlarımda da yazdığım gibi en azından Amerika'daki kariyerinin oturması için birkaç yıl bekler diye düşünüyordum, yanılmışım. Gerçi Amerikan fanlar pek sallamıyorlar artistin evli olmasını ama aile dramlarını seviyorlar, Jin'in şu olayı bir yansısa bence birden patlama yaşayabilir haha :D Ancak Japonya'da durum tam tersi. Evlilik idoller için en kritik kararlardan biri ve maalesef her ünlü bu kararın ardından kariyerini kurtarmayı başaramıyor. Örnekler çok nadir. Bknz KimuTaku.

      Arkadaşlarını kaybetti, sempailerinin artık bütün saygısını kaybetti, şirketini kızdırdı, Meisa'nın kariyeri bitti, para sıkıntısı kapıda... Ne olacak bu çocuğun hali merak ediyorum :( Foruma da uğra arada sırada ya orada çok kaynatıyoruz bu konuları ;)

      Kame'nin o duruşunu, mimiksizce soruları göğüsleyişini izlerken koşup sarılmak istedim adama yaa. Mükemmeldi. Başka ne diyim. :)

      Sil
  3. Harika bi blogunvar ayrıca Bu yazın İçinde çookk teşekkürederim Çok aydınlatıcı oldu kamenin bu şekilde Ağır karşılıycağını tahmin etmiştim ama bu tahmin ettiğimden Dha havalıydı ^^ Kattun la ilgili Haberlerini 4 gözle bekliyorum ^^

    YanıtlaSil