1 Şubat 2012 Çarşamba

Kim Jae Joong Türkiye'ye Geliyor!!!


Haberlerime bu önemli gelişmeyle başlamasam olmazdı. Gerçi şimdiye kadar dünya alemin haberi oldu ama olsun,Japon olmasa da kendisini eski grubundan dolayı sevdiğimden habere yer vereceğim. DBSK dan ayrılan Junsu, Yoochun ve Jae Joong'nun JYJ grubunu oluşturduklarını biliyorsunuz. İşte bu gruptan Jae Joong nam-ı diğer Hero fan meetingine katılmak üzere ülkemize geliyor. Kore'li birkaç bakanla birlikte İyi Niyet Elçisi unvanıyla Ankara'ya gelecek ve burada seminere katılacak olan Jae Joong daha sonra hayranları için imza dağıtacak. Salona katılacak ilk 500 kişi çoktan seçildi. Ama diğer şehirlerde oturan hayranları şimdiden organize olarak Ankara'ya gitmenin yollarını düşünmeye başladılar bile. İstanbul'daki hayranları Hundai'nin sponsorluğunda sadece 5 tlye gelecek biletlerle şimdiden 2 otobüslük insan toplamışlar. Ama kar nedeniyle iptaller olacağını düşünüyorum. Organizasyon Milliyet gazetesine haber olmuş.


Hayranlar şimdiden neler yapsak diye düşünmüşler güzel de fikirler bulmuşlar. Mesela grubun hayranlarının rengi kırmızı ve beyaz olduğu için bu iki renkte balonlarla buluşmaya gitmeyi planlıyorlar. Bu buluşmanın ülkemiz medyasını ülkemizde ne denli büyük bir KPOP hayranı olduğu konusunda uyandırır diye umut ediyorum. Böylelikle çok daha fazla grubun ülkemize gelme şansı artar. Umarım saçmalanmaz ve sanatçıya sorun yaşatmadan güzel bir buluşma olmasını sağlarlar. Japon sanatçılar da keşke bu tür organizasyonlarla ülkemize gelseler. Hele X Japan neden hiçbir rock konserine davet edilmiyor ben gerçekten çok merak ediyorum. Jae Jong'la buluşmaya gidecek olanlara şimdiden iyi şanslar. Aman kalplerinize dikkat edin. :)

Japonya'da geçen sene fırtına gibi esip geçen ve hemen her ünlünün yapmak zorunda kaldığı Mori Mori dansı sonunda Kore'li sanatçıları da ele geçirdi. Geçenlerde Japonya'da bulunan ve bu şarkının seslendiricilerinden biri olan Ashida Mana ile yan yana gelen Jang Geun Suk da bu dansın kurbanları arasına girmiş bulunmakta. Ha sevimli görünüyor orası ayrı ama cidden bıkkınlık vermedi mi? 
Kore'nin sevilen şarkıcılarından eski SS501 grubu üyesi Kim Hyun Joong un Japonca çıkardığı son single bundan öncekilerden çok daha başarılı bir sonuç elde etti. Oricon chartta toplamda 100.110 adet satmayı başararak 2. sırada yer aldı. Bundan önceki singlelarda ilk beşe bile girememişti. Bu da onun Japonya'daki popülaritesinin giderek yükseldiğini gösteriyor. Dizileri sağolsun. :) Kiss Kiss in japonca versiyonu aynı zamanda bir reklamda da kullanıldı. Bu da PV si,


 JpopAsia'nın kardeş sitelerinden Ituned.com dünya çapında düzenlenen JpopAsia ile aynı anda başlayan ama ondan birkaç gün sonra bittiği için sonuçları da biraz daha geç açıklanan oylamaların neticelerini yayınladı. Toplamda 132.511 oyun kullanıldığı awardsta Malezya'nın ünlü şarkıcılarından Siti Nurhaliza sevenlerinin desteğiyle pek çok dalda birinciği kucakladı. Beni asıl şaşırtan ise Itunes katagorisinde KAT-TUN un da pek çok dalda ilk üçe girebilmiş olmasıydı. Sanırım HYPHEN ler bu sene çok iyi çalıştılar :) Hele Kame'nin Kim Hyun Joong ve Siwon'un önünde Sexiest Male Singer katagorisinde birinci olduğunu görünce bi hoşuma gitti ki sormayın gitsin :D ilk üçe girenler şöyle,

Favorite Artist/Band: 1) Siti Nurhaliza 2) Agnes Monica 3) Super Junior


Best Male Solo : 1 ) Kazuya Kamenashi  2 ) Kim Hyun Joong  3 ) Jin Akanishi

Best Female Solo : 1) Siti Nurhaliza 2) Agnes Monica 3) YUI

Best Single 2011 : 1 ) Super Junoior - Bijin(Bonanama) 2 ) KAT-TUN - BIRTH 3 ) U-Kiss - Tick-Tack

Best Albüm : 1) Siti Nurhaliza - All Your Love 2) Agnes Monica - Agnes Is My Name 3 ) Super Junior - Mr. Simple

Best Boyband : 1 ) Super Junior 2 ) KAT-TUN  3 ) U-Kiss

Best Girlband :  1 ) Girl's Generation  2) 2NE1 3) Wonder Girls

Most Promising Artsit/Band : 1) Siti Nurhaliza 2) Agnes Monica 3) KAT-TUN

Best Musical Ability : 1 ) Agnes Monica 2 ) Kazuya Kamenashi 3 ) Kyuhyun

Best Use Of Social Media : 1) Siti Nurhaliza 2) Agnes Monica 3) Siwon

Best MV 2011 :  1 ) Siti Nurhaliza - Falling In Love 


                                 2 ) Agnes Monica - Paralzed      3) KAT-TUN - Star Rider


Sexiest Female Singer : 1 ) Siti Nurhaliza 2 ) Agnes Monica 3 ) Hyuna


Sexiest Male Singer : 1 ) Kazuya Kamenashi 2 ) Kim Hyun Joong 3) Siwon 


Derginin teki KAT-TUN dan bahsetmiş ama bayağı bad boys falan diye yansıtmış onları yahu. Amerika'da dergi editörlerinin bildiği tek şey Jin'in skandalları mı merak ediyorum :P 


KAT-TUN un adı mangalara konu olmaya devam ediyor. Son olarak " Switch Girl " isimli mangada adları geçti. Kame de mangalara model olmaya devam ediyor. Bu adam manga karakterlerine hayat verdiği kadar onlara ilham da oluyor. Nasıl olmasın ki?


KAT-TUN un merakla beklenen konser turu CHAIN in biletleri çoktan tükendi üstelik karaborsaya bile düşmüş ve çok faiş fiyatlara satılıyormuş. Bunun en büyük nedeni elbette Johnnys'in KAT-TUN un bu sene Asya turu yapıp yapmayacağı konusunda bir açıklama yapmamış olması. Bu yüzden Tayland ve Taiwan'lı hayranlar internet üzerinden veya Japonya'daki tanıdıklarına aldırdıkları biletlerle kısa sürede biletlerin tükenmesine neden oldular. Bu bence hem Japon hayranlara hem de biletleri almak, ülkeye gidip gelmek konusunda yapacakları masraflarla diğer hayranlara büyük haksızlık oldu. Neden bir Asya türü planlamıyorlar anlamış değilim. Çok sinir bozucu bir durum.

Konserlerde kullanılmak ve daha sonra hatıra olarak saklanmak üzere çıkarılan ve Johnny shoplarda satılan bazı şeyler olur. Lamba, tişört, çanta, şemsiye (buna sahip tek gruptur KAT-TUN), incik boncuk vs gibi güzellikler CHAIN turu için de hazırlanmış ve piyasaya sürülmüş durumda. Merak edenler için de hemen belirteyim son single BIRTH un satışları şu anda 228.036 ya yükselmiş durumda. Grup üyeleri de aktivitelerine hız verdiler. Maru'nun yeni dizisi start aldı. Aynı zamanda Koki de " Hissatsu Shigotonin " dizisinin bu sene başlayacak yeni sezonunda 2009 dan beri oynadığı Ren karakteriyle geri dönüş yapıyor. Aslında dizi final yapmıştı ama yoğun ilgi nedeniyle özel birkaç bölüm yayınlanmasına karar verildi. Uzun bir film tadında ilerleyecek kısa sezon diyebiliriz. Koki bu dizide bir suikastçıyı canlandırıyor. Ayrıca Kame de çok yakında bizi yeni reklamlara boğacak. Önce Panasonic için yeni bir reklam çekecek, ardından grupça Suzuki için bir reklam daha çekecekler, onun da ardından Kame bir çay reklamında rol alacak. " Kirin Afternoon Tea " reklamlarında Kame'ye Kirin'in rol modeli olan model Aoi Yu eşlik edecek. Sanırım bu Kame'nin bir bayanla birlikte rol alacağı ilk reklam olacak. (Panasonic'teki parmakları saymazsak eheheh) 


Akanishi Jin'in Mart ayında Amerika ve Japonya'da birer gün arayla piyasaya sürülecek albümünün track listi açıklandı. Buna göre Jin'in bol bol düet yapmış olduğunu görüyoruz. Sanırım bu albüme ilgi çekmek için yaptığı bir şey ama ben açıkçası bundan hoşlanmıyorum. Ne kadar Jin o kadar başarı bana göre. Diğer herkes fazlalık. Şimdiye dek bu tespitimde de hiç şaşmadığımı gördünüz. Bkz Test Drive hemen hemen hiç beğenilmedi ama Sun Burns Down daha fazla kişi tarafından beğenildi ve ilgi çekti. 


Limited Edition (CD+DVD)
DISC1: 3 Bonus Tracks
DISC2: DVD Album making of video clip (scheduled) 
1. Sun Burns Down
2. California Rock (feat.Prophet)
3. That's What She Said
4. Like You
5. Set Love Free
6. Aphrodisiac (feat.Static Revenger)
7. Oowah
                                             8. Test Drive (feat.Jason Derulo) (7th Heaven Mix)
                                                 9. Tell Me Where *Bonus Track
                                                10. Pin Dom *Bonus Track
                                                11. Bass Go Boom *Bonus Track

Regular Edition (CD)
4 Bonus Tracks
Special Photo Booklet
1. Sun Burns Down
2. California Rock (feat.Prophet)
3. That's What She Said
4. Like You
5. Set Love Free
6. Aphrodisiac (feat.Static Revenger)
7. Oowah
                                           8. Test Drive (feat.Jason Derulo) (7th Heaven Mix)
                                                9. Tell Me Where *Bonus Track
                                                10. Yellow Gold *Bonus Track
                                                11. Magnitude *Bonus Track
                                                12. Body Talk *Bonus Track

US Edition
1. Sun Burns Down
2. California Rock (feat.Prophet)
3. That's What She Said
4. Like You
5. Set Love Free
6. Aphrodisiac (feat.Static Revenger)
7. Oowah
8. Test Drive (feat.Jason Derulo)(7th Heaven Mix)

Sun Burns Down ilk iki gün Dance Chartta 1 numarada kaldıktan sonra 3. gün üçüncülüğe, 4. gün yedinciliğe geriledi ve haftayı da 7. sırada tamamladı. Bugünkü yeni listede yoktu. Genel Top Album sıralamasında ise ilk gün 13. sırada yer aldıktan sonra ikinci gün 22. sırada, üçüncü gün 47. sırada yer aldıktan sonra maalesef dördüncü gün liste dışına çıktı. Umutlar albüme kaldı. 21 Martta piyasaya sürülecek. Ama Jin'in ülkesinde büyük bir rakip var karşısında. Aynı gün Japon Pop star Ayumi Hamasaki'nin de yeni albümü piyasaya sürülecek. Çetin bir mücadele olacağa benziyor.

Haberlerimi bir değişiklik yapıp bu kez ülkemize gelecek olan Jae Joong ve birbirinden çekici resimleriyle bitirmek istiyorum. Sağlıcakla kalın efem :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder