1 Mart 2012 Perşembe

KAT-TUN Break The Records Again!



Güzel mi güzel haberlerle postumu açayım. KAT-TUN un 6. albümü bir rekora imza atarak Oricon charttı 1 numarada tamamladı. Toplamda 110.055 adet satarak 1. sırada yer aldılar ama bu rakam aynı zamanda en düşük 1. hafta satış rakamı olarak kaydedildi. İkinci ve üçüncü hafta satışlarıyla bu rakamı arttıracakları kesin. Konser turları nedeniyle fazla tanıtım yapamadılar denilebilir. Dome konserleri başlayınca satışlar biraz daha ivme kazanır diye umut ediyorum. Mart 2-3-4 de Osaka Kyocera Dome' da sahne alacaklar. Bu albümle birlikte ard arda 6. albümleri Oricon'u 1 numara tamamlamayı başardı. Böylece The Ceckers isimli rock grubunun 24 yıllık kuruluşlarından itibaren 5 albümlük ard arda 1 numara rekorunu kırdılar. KAT-TUN rekorları kırmayı seviyor anlayacağınız. :D Albümün değerlendirmesini de kısmetse yarın diğer blogda postalayacağım.

Daha albüm sıcaklığını kaybetmemişti ki yeni singlelarının müjdesi geldi bile. " Say Now the Your Tomorrow " adını taşıyacak single Nisan'ın 11 inde piyasada olacak. Sanırım bu sene beş değil ama dört single çıkarabilecekler. Umarım CHAIN konser turunun DVD si de çıkar. Çünkü bu albümü canlı olarak dinlemeyi çok istiyorum. Son konserlerinden düşen güzellikleri paylaşayım,





* Kame'nin doğum gününden bir gün sonra verdikleri konserlerinde KAT-TUN un diğer üyeleri ona sürpriz bir pasta kesmişler. Üzeri tam da Kame'nin sevdiği gibi bol bol ichigo (çilek) dolu olan pasta diğer favorisi beysbolla süslenmiş. Kame elbette hemen ichigolara saldırıyor, dikkat ettim de bu anlar kameraya alınmış, belki DVD ye eklenir *crossfingers* Pastayı Junno getiriyor, sonra hepsi stadla birlikte doğum günü şarkısı söylüyorlar ve Kame'de mumları üflüyor.

* Kame Maru'nun inanılmaz derecede sıradan bir insan olduğundan bahsetmiş. Onun sahne arkasında daha canlı ve konuşkan olduğunu ve sahne arkası Maru'yu daha çok sevdiğini söylemiş. Bir gün Maru'yu bir arkadaşına hediye alması için arabasıyla alışveriş merkezlerinin bulunduğu alana götürmüş. Maru arabadan indiğinde Kame onun için endişelendiğinden bir süre orada durarak beklemiş. Ama endişelenecek bir durum yokmuş çünkü kimse Maru'yu FARK etmemiş! Kimse yolunu kesip onu rahatsız da etmemiş, zor durumda bırakmamış. Kame bir an içindeki şeytana uyup pencereyi indirmeyi ve Maru'ya seslenmeyi düşündüyse de son anda vazgeçmiş hahaah olsa ne süper olurdu ama :D

* Kame solosunda giydiği sağ göğsünde kuş işlemesi olan beyaz gömleği kendisinin aldığını söylemiş. Çünkü konser hazırlıklarına baktığında herkesin çok meşgul olduğunu görmüş ve bunu kendisi halletmeye karar vermiş. Kendi seçip kendisi almış. Gömleğin bir anda moda olduğundan bahsetmeme gerek yok herhalde.

* Junno ilk konser günlerinde stada geldiğinde içeri giremediğini anlatmış. Çünkü dosdoğru yürüyüp özel bölüme geçmek istediğinde güvenlikler onu durdurmuş. Ne için içeri girmek istediğini sormuşlar. O da " Uhm... Ben bugün konser verecek şarkıcılardan biriyim. " demiş. HAHAHA!

* Kame grubun önceden çok mücade eden, çarpışan bir grup olduğunu ama artık sakinleştiklerini, çok daha iyi anlaştıklarını ve eskisine oranda birbirlerine daha bağlı olduklarını söylemiş. " Asıl şimdi debut yaptık gibi hissediyorum " dedikten sonra bundan sonraki amaçlarını da açıklamış, daha çok bilinir olmak.

* HYPHENS artık tüm KAT-TUN elemanlarınca tanınıyor. İlk önce Koki tarafından 2010 yılında söylenen ve CHAIN konser turunda ise tüm üyelerin fanlara HYPHENS diye seslenmeleriyle artık hayranların adı official olarak HYPHENS! YAY! Fanlar 2009 un sonunda bu ismi benimsedikten sonra grubun da kabul etmesi için ellerinden geleni yapmışlardı. Congrats HYPHENS!

* Bu konserde sahne arkasında geçen hayranlardan biri Kame'nin elini sıkmak, bir diğeri de kafasına dokunmak istemiş. Kame her ikisini de kabul etmiş. İkinci gün bir hayran doğum gününü kutlamış. Kame teşekkür ettikten sonra " E bugün ne renk külot giyiyorsun? " diye sormuş. Kame de aynı rahatlıkla kıza " Hayır. Bugün külot giymiyorum. " diye cevap vermiş. HAHAHA!

* Bir taksi şoförünün anlattığına göre stadın önünden aldığı bir kız evine gidene kadar durmadan ağlamış. Nedeni de Kame'nin eline dokunmuş olmasıymış.

* Koki konser sonunda fanlarından şöyle bir ricada bulunmuş, " Lütfen KAT-TUN u benim sevdiğimden daha çok sevin! " Canım yaaaa onun KAT-TUN u ne kadar çok sevdiğini bilmeyen mi var? Grup içinde KAT-TUN a en bağlı kişi kendisi.


KAT-TUN un CHAIN albümündeki ONE DAY şarkısının Suzuki Solio reklamlarında kullanılacağı açıklanmıştı. Reklam dün yayınlandı. Suzuki BIRDS serisinin tanıtımında kullanılmış.



Haftaya Jin'in albümü piyasada olacak. Peki bir PV gelecek mi? Şu ana kadar yapılmış bir açıklama olmadı. Yani albümü PV siz çıkartacaklarına hiç ihtimal vermiyorum, vermek de istemiyorum. California Rock öne çıkan parçalarından biri oldu ama PV hangi şarkıya gelir henüz bilemiyorum. Gelelim Jin'in Japonya'daki durumuna... Gidişinin ardından sular durulmak bilmedi. Her gün bir başka dedikodu patlak veriyor. Fanlar arasında espri kaynağı oldu, Jin'in hayatı gerçekleşen bir fanfic gibi, merakla sıradaki capteri bekliyoruz diyorlar :D

En önemli haber Kame'nin suskun Panasonic basın toplantısından iki gün sonra Jin'den çekildiğini daha önceden size haber verdiğim dizinin başrol teklifi Kame'ye götürülmüş. Dizi de " Great Teacher Onizuka " nın yeniden çevrimiymiş meğersem. Ama fanlar şimdiden Kame'ye kabul etmemesi için baskı yapıyorlar. Çünkü kabul ederse yine suçlanacak olan o olacak, Jin'in elinden işini aldı diye. Halbuki alakası yok. Adamlar sadece profesyonel birini tercih ettiler o kadar. Bir de zaten dizinin orjinali gayet güzeldi, Kame'nin bu rolün üzerine çıkabilecek bir iş çıkarması zor, hayır onun çok iyi oynayacağından eminim ama dizi zaten kendi çapında bir efsane, gerek yok yani yeniden çevrime falan. Daha orjinal çalışmalar bekliyoruz kendisinden. Ha illa öğretmen olmak istiyorsa bir Gokusen movie daha çevirsin izlerim bak. Ona Ryu rolü feci yakışıyordu ve Yankumi ile birlikte tekrar dövüşmesini izlemek hoş olurdu. Hele bir de Shin/Yankumi/Ryu aşk üçgeni yaptılarmıydı demeyin keyfime Yummm!

Patlak veren en kötü iddia tabloid gazetelerinden birinden geldi. İddiaya göre bebek aslında Jin'in değilmiş. Meisa Jin'den önce Nishikido Ryo ve Yamapi ile birlikte olmuş. Bu yüzden bebek ikisinden birinden olabilir diye iddia ediyorlar. Şahsen Jin'in bu kadar salak olacağına inanmıyorum. Yani bir başkasının bebeğinin kendisine kakalanmasına izin vermez. Kendisinin koruma kullanmayarak seks yaptığını dünya alem biliyor. Defalarca kez bu yüzden başı belaya girdi. Amerika'ya ilk gönderilmesinin arkasında da 15 yaşında bir kızı hamile bırakmasının olduğu söylentisinin çıktığını hatırlatırım.

İşin garibi şimdi Ryo yeni bir dramada rol alacağını açıkladı. Dramanın konusu üç çocuklu bir kadına aşık olup onunla evlenen sonra da evliliğini şirketinden, fanlarından saklaması için grup arkadaşlarının da yardımıyla uğraşan bir idolü canlandıracakmış. Kendini canlandıracağı ve grubu Kanjani8 inde dizide konuk oyunculuk yapacağı açıklandı. Bu kadar da tesadüf...


 Bir de üstüne Jin biseksüelliğiyle tanınan ünlü fotoğrafçı Leslie Kee' ye poz verdi mi :D Pozları çoğu hayranı gibi yarı yarıya beğendim. Bazıları hoş bazıları çok saçma. Bize kazandırdığı en güzel şey sanırım Jin'in yukarıdaki  resminde görüleceği üzere poposuna dövme yaptırmış olduğunu fark etmemiz oldu. Bu sadece çekim için yapılmış bir şeye benzemiyor çünkü verdiği poz aman popomu açayım da dövmem gözüksün pozu değil. Tesadüfen gözlerimize serilmiş belli ki . Bütün resimler bir photobookta toplanıp satılacak. Fanlar dövmenin Donald Duck olduğunu iddia ediyorlar. Gerçekten de anımsatıyor ama bana daha çok bir çiçekmiş gibi geldi. Tamamını görmeden bilemeyeceğiz sanırım. Aç poponu JİN! :D


Ardından Jin kendisinden daha erkeksi görünen bir bayan mankenle poz verdi. Çoğunluğun ortak fikri resimler adeta ben gayim diye bağırıyormuş. Kame'nin kadın kılığında verdiği pozlardan bile daha gay denilmesi beni çok güldürdü. Taktığı incik boncuktan tutun da başındaki o file gibi şeye kadar pek çok şeyin kadın kıyafetlerinden oluşması bir yana mankenin yanında daha erkeksi durması bütün çekimi alt üst etmiş görünüyor. Amann yaaa adam çekim yapmaz ortadan kayboldu dersiniz çekim yapar beğenmezsiniz, ne tatminsiz fanlarsınız yahu! Ama beni asıl şaşırtan fanların bu çekimde fark ettikleri detaylar sonrası Jin çok yaşlandı, neden birden bire bu kadar yaşlandı diye konuşmaları oldu. Derileri sarkmış ve bazı yerlerindeki kılları *burun kıllarını işaret eder* aşırı uzamış görünüyor. Özellikle bu iki resimde bunları fark edebilirsiniz.


Ancak ben bunu yaşlanmasına felan bağlamıyorum. Aşırı derecede zayıflaması yüzünden derisi doğal olarak sarkmış. Spor yapmıyor, eminim Kazucuğumuz gibi cildine özen gösteren bakımlar da uygulamıyordur. Bunun sonucu olarak da derisinde sarkmalar meydana geldi. Parmaklarına baksanıza bir çift kemiğin üzerine eldiven geçirilmiş gibi duruyor. Göğüs kasları da dikkat ederseniz sarkmış, dik durduğunda da kaburgalarını görebiliyorsunuz. Eğer kilo alırsa veya cildine bakım yaparsa toparlanır tahminimce. Ama eskisi gibi kendine bakmadığı ve saldığı bir gerçek.

Bunlardan sonra gelen haber Jin'in menajeriyle büyük bir kavga ettiği, adamın önünde yarı beline kadar eğilip özür dilemesine rağmen menajerinin kendisini affetmeyerek çekip gittiğiydi. Sanırım Jin artık menajersiz kalmış. Jin'in kızdırdığı insan sayısı gün geçtikçe artıyor sanırım. Jin'in skandalının ardından Johnny'nin Yamapi ve Ryo'ya ondan uzak durmalarını söylediğini biliyorsunuz. Bu kararın ardından şirket içinde idollerinden bir süre gece hayatından uzak durmaları istenmiş. Herhangi bir dedikoduya mahal vermemek için partilere katılmaları da yasaklanmış. Bu da en çok komedyen arkadaşlarıyla gece içmelerine gitmeyi çok seven, parti çocuğu olarak bilinen Arashi'nin Nino'sunu kızdırmış. Şu anda deyim yerindeyse Jin'e ateş püskürüyormuş. Onun yüzünden hayatlarının kısıtlanmasının haksızlık olduğunu her yerde dile getiriyormuş.

Sadece bu da değil, uzun zaman önce ajansına bu sene evleneceği bilgisini vermiş, hayranlarını buna hazırlayan ve hazırlıklarını yapan TOKIO grubunun üyelerinden Kokubun Taichi'nin evliliği de askıya alınmış. 2008 yılından beri çıktığı kız arkadaşı olan aktrist Saki Aibu ile evliliğinin bu şekilde ertelenmesini kesinlikle kabullenmeyeceği yönünde iddialar olsa da evlilik tarihini bir yıl daha sonraya alınma ihtimali yüksek. Zira bu zaten kritik bir karardı. Size daha önce Johnnys de gruplarda genellikle popülaritesi diğerlerine oranla daha az olan bir üyenin evlenmesine izin veriliyor. Ama TOKIO da zaten bir üye evli olduğu için Taichi bu izni zar zor koparmıştı. Yazık oldu adama. :(

Tepkiler demişken en güzel tepki eski grup arkadaşlarından Tanaka Koki'den gelmiş. Söylenenlere göre haberleri arkadaş grubuyla seyreden Koki'nin ağzından " Is he stupid? " kelimesi dökülmüş. Hayranlar Koki'nin herkesin aklında olanı açıkça dile getirme cesareti göstermesi dolayısıyla onu kutluyorlar. Tabii bu teyit edilmiş bir duyuru değil.


Jin Lo Que Te Pica isimli bir programın sunucusuyla Skype üzerinden görüştü. Gayet rahat ve çocuksu tavırlarla hareket eden Jin'in başında epey etkilendiği anlaşılan Grammy ödüllerinin hatıra şapkalarından biri vardı. Yani adam Dance chartta 1. olduğunu görünce bunun telefonundan resmini çekmiş biri ne bekliyorsunuz? :D İspanyolca öğrenmeye başladığını sağda solda söylüyordu. Sunucu da ondan en sevdiği lanet kelimesini sorunca Jin " O..pu çocuğu " dedi kadına İspanyolca. hahaha :D

VİDEO : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7YHOJEeliRY

Tur hazırlıkları da son hız devam ederken hiçbir dansçısının konu hakkında tweet geçmemesi dikkat çekici bulunuyor. Twitter demişken sonunda Jin'in neden aylardır tek bir tweet atmadığı da ortaya çıktı. Devamlı olarak sarhoşum, adımı bile hatırlayamayacak kadar sarhoşum, bu gece de partideyim gibi twitler atmasının ardından bir gece " Bu gece çok uçtum. Yüksekteyim! " şeklinde bir mesaj atınca işin rengi değişmiş. Deyimler uyuşturcu alanların kullandığı deyimler olduğu için hayranların şoke haldeki twitlerini fark ettiği anda Jin mesajını silmiş, ardından da " TwitleriM kendi kendine siliniyorlar " diye mesaj atmıştı. Ancak artık iş işten geçmişti. Warner twitterini Jin'in elinden almış. Bu yüzden belirsiz bir süre -muhtemelen akıllanana kadar- twitterini kullanamayacak.

Jin'e tepkiler sadece sempaileriyle sınırlı değil. Anlaşılan insanlar eğer boş anını yakalarlarsa çantasına, ceketlerinin ceplerine hatta cep telefonu kılıfının bile içine prezarvatif koyuyorlarmış eheueuehe. Hayranları da konserleri esnasında sahnele prezervatif atmayı planlıyorlar. Bir grup hayranı ise sutyenlerini atacaklarmış. Neden diye soracak olursanız geçen Japonya'daki fan meetinginde bir hayranı o sahnedeyken şapkasını çıkarmasını isteyince Jin " O halde sen de sutyenini çıkar " diye cevap vermişti. " Nasıl ki siz sutyensiz sokağa çıkamıyorsanız ben de şapkasız sahneye çıkamıyorum " dedi. Şimdi hayranlar sutyensiz kalarak Jin'e senin de şapkalara ihtiyacın yok mesajını vermek istiyorlarmış. Yapsalar ne eğlence olur ama en azından haber olur orada burada reklamı olur yahu! Yapsınlar bence de ;) Jin'in 6 Mart'ta Amerika'da 7 Martta Japonya'da albümü çıkacak. Sonuçları yine buradan öğreneceksiniz. Şimdilik Jin cephesinden bu kadar.


Japonya'nın en sevilen bayan gruplarından biri olan Perfume atağa geçti. Öncelikle grubun artık official bir youtube kanalı var artık. Hayranları kliplerine buradan silinme korkusu olmadan erişebilirler.

PERFUME CHANNEL : http://www.youtube.com/perfume

Ardından da global bir web sitesi açtılar. Böylelikle yurt dışındaki hayranları da grubun haberlerine ulaşabilecekler.

PERFUME WEB SİTE : http://www.perfume-global.com/

Haberlerimi her zamanki gibi Kame'ciğimle bitiriyorum. By Byyyyy :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder