22 Haziran 2012 Cuma

Akanishi Jin Yokai Ningen Bem'in Kadrosunda mı?


Başlığı görünce şoke mi oldunuz bir de benim gibi bu dizinin hayranı olanların ne hale geldiğini bir düşünün. Ortalıkta dolaşan dedikodulara göre Jin'in BEM in kadrosuna katılma ihtimali varmış. Fikrin sahibi de kimmiş bilin bakalım? Kame. Eh? Nasıl yani? İddiaya göre Kame ve Jin gerçekten birbirlerinden nefret etmiyorlarmış ve Kame Jin'in içinde olduğu bu kötü durumda ona yardımcı olmak için dizide ufak bir rol verilmesini istemişmiş. Ancak gelin görün ki Jin için düşünülen rol şuymuş, Amerika'da istediği çıkışı yakalayamadığı için kariyeri ölmüş eski bir idolün canavara dönüşmesiyle gelişen bir takım olaylar. HAHAHA! Bu ciddi anlamda Jin'le dalga geçmek için ortaya atılmış bir habere benzemiyor mu arkadaşlar? Yani karakterle Jin'i gerçek hayatının bu kadar benzeşmesi bir yana eğer Jin teklifi kabul ederse siz görün o zaman kopacak kıyametleri. Ama neyse ki bu sadece bir söylenti. İlk olarak Kame'nin asla böyle aptala bir şey yaparak kendi showu olan bir diziyi Youkai Ningen Jin haline getirmez :P İkincisi Jin'in varlığı filmin kalitesini ciddi anlamda düşürecektir. Her ne kadar Gokusen'den sonra bir kere daha Kame ve Jin'i birlikte oyunculuk yaparken izlemek güzel olurdu ama bu dizi Kame'nin dizisi, Jin'in peşine taktığı kötü şansı peşinden getirmesini istemiyorum. Üçüncüsü de Jin kendisiyle böylesine dalga geçen bir karakteri oynamayı zaten kabul etmez.

Neyse ki dedikodular çabucak yalanlandı. Dizinin senaryo yazarı " By the way, a shocking rumor is going around, but none of these facts are true, without exception. I am carefully talking with the director and the producers to give birth to a story that the audience who watched the drama can immerge completely in. Please look forward to it! " diyerek söylentileri yalanladı.


Jin ve Meisa evliliğinden de dedikodular gelmeye devam ediyor. Nerden başlasam bilemiyorum puufff! :D Öncelikle yukarıdaki resimde Jin'in kilolu görünmesinin ardından söylentiler hızla yayıldı. Efenim eşi çalışırken evde pinekleyen ve zaten büyük bir alkol problemi olan Jin artık sabahtan akşama kadar içtiği için 8 kilo kadar kilo almış. Ancak bu bira göbeği dediğimiz içkiden kaynaklanan göbeklerdenmiş. Meisa ile alışverişe çıktıklarında hesabı karısının ödemesi, onun sayesinde karnının doyması gururuna dokunduğu için kendini içkiye vermiş :P Sonunda işe yaramamaktan bıkan Jin bir restoran veya bar yada restoran/bar gibi bir şey açmak için yer bakmaya karar vermiş. Bunun üzerine Jin'in eğlence sektörünü tamamen bırakacağı, sadece söz yazarlığı olarak para kazanmaya devam edeceği teorileri ortaya atılmaya başlamış.

Son gelen söylenti ise Jin'in kariyeri dibe vurmadan Johnny's ten ayrılma peşindeymiş. Eşinin ajansına geçmeyi planlıyormuş. Böylece eşi ve kendini bir ajansın çatısı altında çalışabilirler ve çocuklarına da vakit ayırabileceklermiş. Ancaaaak bu kadar da kolay değil. Öncelikle Meisa'nın ajansının Jin'in kontratının bozulmasından doğacak zararı Johnny's e ödemesi gerek. Zaten şimdiye dek çok şey kaybetmiş ajans bunu göze alabilecek mi bilemiyoruz. İkincisi de Johnny-san Jin'i bu kadar kolay bırakır mı, bırakırsa bunun intikamını almaz mı, kara listelere sokmaz mı? Bütün bu endişeler içinde Jin'in neler yapacağını merakla bekliyoruz. 







KAT-TUN şu sıralar en yorun dönemlerini yaşıyor desem yeridir. Yeni singleları TO THE LIMIT in piyasaya çıkmasına bir hafta kala sponsorları olan SUZUKI nin yeni reklamında boy gösterdiler. Genellikle her single bir kampanya ve reklam serisine konu oluyor. Bu kez reklamlarda KAT-TUN un TO THE LIMIT i kullanılmış hem de konser havasında. Şahsen çok beğendim reklamı, TO THE LIMIT in rock havasını hissedebileceğimiz bir CM olmuş.

VIDEO 1 : http://www.youtube.com/watch?v=zmwZ6jNMWeg&feature=youtu.be

VIDEO 2 : http://www.youtube.com/watch?v=5dbBhy38SU8&feature=youtu.be

VIDEO 3 : http://www.youtube.com/watch?v=CEaIL4LB0dM&feature=youtu.be




MAKING


27 sinde çıkacak olan singleın en büyük rakibi Girl's Generation'un yeni singleı " PAPARAZZI " Japonya'da şu sıralar bayan grupların liderliği hüküm sürmekte bakalım KAT-TUN bu G.Kore'nin dünyaca tanınmış grubuna karşı kazanabilecek mi? Girl's Generation'un en büyük avantajı da zaten bu. Online satış listelerine bile yansımış durumda bu mücadele ancak ben kızların bu konuda ağırlıklarını koyduklarını düşünüyorum, dünya üzerindeki fanlarının alım gücü daha yüksek bir grup dolayısıyla. Merakla sonucu bekleyeceğiz. Hem KAT-TUN un TO THE LIMIT hem de Girl's Generation'un PAPARAZZI performanslarını izlemek istiyorsanız 22 Haziran da her iki grup da Japonya'nın en bilinen müzik programı Music Station'a katılacaklar. Bu programın önemli bir konuğu daha olacak, ünlü rock grubu LINKIN PARK aynı programda sahne alacak.

Geçenlerde bazı sitelere Gir's Generation LINKIN PARK la aynı sahnede, aynı programda felan fıstık diye reklamlar yapıldı, gerçekten saçma buldum. Sanki bu kızların başarısıymış gibi haber hazırlanmış, sanırsınız ki LINKIN PARK la düet yapacaklar. :P Elbette amaç grubun promosyonunu yapmak ama bir de kalkıp bu saçma haberi aynen çevirip hayranlara servis etme gafletine düşenler var tabii... Dolayısıyla bol bol tepki ve alayın hedefi oldular sitelerinde. Neyse biz 22 Haziran da ekranımızın karşısına geçip bu müzik ziyafetinin keyfini çıkaralım efem :)


AKB48 grubu kızlarından Sashihara Rino ayrıldığı erkek arkadaşının birlikte çektirdikleri samimi resimleri basına sızdırmasının ardından iki gün bile geçmeden anında alt gruplarından HKT48 grubuna transfer edildi. Böylelikle pastanın büyük dilimlerinden de sonsuza dek uzaklaşmış oldu. Bu tarz skandallara asla izin vermeyen grup üyenin suçlu olma duruma göre ya tamamen ilişkisini kesiyor ya da bir başka gruba transfer ediyor. Rino kendini şanslı saymalı bence.


Kanjani8 in 25 Temmuz da gösterime girecek filmi " Eito Ranger " için özel bir single çıkarmaya hazırlanıyor. Filmdeki kahramanların adıyla çıkacak single " Eito Ranger " ilk ve tek singleı olacak. Saçmasapan ve komik kıyafetler giyip klip çekmeyi çok sevdikleri için daha şimdiden nasıl bir klibin geleceğini hayal edebiliyorum :D


Bu kez Yamapi'den biiiiir sürü haberim var. Hayranları umarım sevinecekler :) Öncelikle Yamapi yeni reklamıyla karşımıza çıktı. Notebook reklamında gayet hoş ve yakışıklı görünüyor, şahsen çok beğendim. Jean Reno'lu reklamlardan bir versiyon daha yayınlandı ama o saçlara bir kere daha katlanamayacağım için koymayacağım öğğğh :P

Yamapi yeni singleı Love Chase in them parça olarak kullanılacağı anime olan " Toriko " animesine konuk anime karakter olarak katılacak. 24 Haziran'da yayınlanacak bölümde Yamapi'nin karakteri görünecek, ayrıca Yamapi bizzat kendisi karakteri seslendirmiş. Bu aynı zamanda Yamapi'nin ilk kez ses sanatçısı olarak seslendirme yaptığı çalışması oldu.

Yamapi yeni singleı LOVE CHASE için fan eventleri turnesine çıkmaya başladı. Tokyo, Yokohama, Nagoya, Kobe, Hiroshima, Fukuoka, Sapporo ve Sendai şehirlerinde hayranlarıyla buluşacak ve onların singlelarını imzalayacak. Ancaaaaak gelelim fasülyenin faydalarınaaaaa bu eventlere giriş öyle bedava değil elbette. LOVE CHASE in en az üç ayrı versiyonunu birden satın almış olanlar içeri alınacak. Bu durum birçok fanın tepki göstermesine neden oldu. Kötü bir satış arttırma taktiği olarak görülen bu durum Yamapi'yi zor durumda bırakacak gibi görünüyor. Bazı fanların " Bu kadar çaresiz mi? " " NEWS ten ayrılması belki de gerçekten kötü bir fikirdi? " " Bu çok ucuz bir numara değil mi? "  tarzında yorumlarına neden oldu. 



Yine de ben burada Yamapi'nin tarafını tutmak istiyorum. Çünkü en az üç versiyonun toplam tutarı 3.700 yene denk geliyor yani normal bir fan event bilet fiyatıyla aynı. Yamapi'nin hayranlarına bilet aldırmak yerine cdlerini aldırarak başarısına katkıda bulunmalarını sağlamaya çalışması bence iyi bir taktik. Özellikle de singleı Kim Hyun Joong un yeni singleı " HEAT " ile aynı gün piyasaya sürülecek. Karşısında son zamanlarda Japonya'da giderek yükselen, çıkaracağı yeni singleında JROCK un efsane gruplarından B'Z ile düet yapmış, ayrıca sadece bir CD alan herkesin ücretsiz olarak konserlerine girmesine izin vermeyi vaat etmiş biri var. Elbette değişik satış taktiklerine başvurması normal. AKB48 kızları oylama biletleri, handshake biletleri vererek milyonlarca satıyor garipsenmemesi gerek bu tarz promosyonların. Ha hayranlara haksızlık değil mi? Sonuna kadar. Ama zaten bunu göze alanlar girebilecekleri için alan memnun, satan memnun demekten başka bize bir şey demek düşmez :D Merak edenler için bence Kim'in şarkısı Yamapi'nin Love Chase'inden kat kat iyi. Hak eden kazansın diyelim :)

KIM HYUN JOONG & B'Z - HEAT


Haberlerimi sevgili BEM ciğimle noktalamak istiyorum. Kame'nin canlandırdığı ve benim en sevdiğim karakter. Aslında güncellemeyi yarın atarak Music Station performanslarına da yer vermek istiyordum ama neyse sizi daha fazla bekletmek istemedim. ;)




2 yorum:

  1. başlığı görünce gerçekten şok oldum ama hevesimde kursağımda kaldı yani,küçük bir rol de olsa kame desteği iyi olurdu ama bu senaryo ile değil tabi ki... ben hala bir ümit besliyorum jin için kendini toparlıycaktır yoksa yazık olur sesi çok güzel gerçekten de,prensimin sıngle heat çıkar çıkmaz anında çeviri yapıldı ekibim tarafından haklısın yamapi nin şarkısından güzel gerçekten de ama o sıngle alıpta o konsere gitmek isterdim.KAT-TUN pv sinin teasırı yayınlandı. tamamı yayınlansın artık merak ediyorum :) news hakkında bir şeylerde paylaşırmısın zahmet olmazsa ... ve son olarak kore ve japonya da çıkan skandallar sanatçının mesleğini düşüşe geçiriyor aynı olaylar bizde ya da amerikada çıksa paraya para demiyorlar. ...göz önünde olanlar topluma ahlaki yönden de örnek olmak zorunda ilkesi çok güzel işliyor,d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de her ne kadar Kame ve Jin'i bir kere daha birlikte rol yaparken izlemek isterdim ama YNB de değil hele de Jin'e biçilmiş bu rolde hiç değil. Neyse ki hemencecik bu söylentiler yalanlandı da rahatladık. Zaten o kadar büyük bir tepki gelmişti ki niyetleri vardıysa da vazgeçmişlerdir :D Temmuzun ilk haftasında belli olacak Yamapi ve Kim arasındaki rekabetin sonucu bakalım ben de merak ediyorum. ;) NEWS hakkında güzel haberlerim vardı aslında ama Yamapi hakkındakiler araya girince onları bir sonraki güncellemeye bıraktım ;) Aynen ben de Japonların bu özelliğini seviyorum aslında. Evli ise seks ve cazibe satamazsın bu kadar basit.

      Sil