28 Temmuz 2012 Cumartesi

Johnny's de İç Savaş!


Güzel haberlerim var bu hafta özellikle NEWS ve KAT-TUN fanları için :) Önce KAT-TUN dan başlayalım. KAT-TUN un daha önce iki kere konuk olduğu ve benim de sizlere detaylıca anlattığım komedi programı " KAT-TUN's Sekaiichi Dame na Yoru ni! " özel programlarının 3. sü geliyor. TBS kanalı bir süredir bu özel programlarla KAT-TUN un reyting kalitesini ölçüyordu. 3. programdan sonra programının adının " KAT-TUN's Dame na Yoru " (The World Night in The World of KAT-TUN) olacağı ve Ağustos'un 24 ünden başlayarak her Cuma günü ekrana geleceği açıklandı. Üstelik ilk bölüm 1 saatlik özel bölüm olarak yayınlanacakmış. YAY! Sonunda KAT-TUN un bir TV programına kavuşmuş olacağız. Programın içeriğinde yarışmaların olacağı söyleniyor. Şarkı yarışmaları vs gibi ve KAT-TUN grup olarak ya jüri olacak ya da karşı takımmış gibi yarışacak. CARTOON KAT-TUN dan beri şöyle uzun soluklu ve eğlenceli TV programlarına hasrettik. Haber açıklandığında Japonya'da trend listesine girdi. Umarım bu program tutar ve kalıcı olur.

Kame'nin filme uyarlanan dizisi Youkai Ningen Bem Tayland'ın Work Point TV isimli bir kanalı tarafından alınmış ve yayınlanmaya başlayacakmış. Anlaşılan Kame'nin Tayland'daki popüleritesi yükselişe geçecek. :)

NEWS grubu beklendiğini gibi Yamapi ve Ryo'nuın ayrılışından sonra çıkardıkları ilk single ile Oricon Charttı 1 numarada tamamlamayı başardı. 244.710 adetlik satışla beklentilerin üzerinde gayet güzel bir satış rakamı elde ettiler. Yamapi'den sonra grubun liderliğini alan Keiichiro Koyama rakamları öğrendiğinde kendine engel olamadığını ama ağladığını söylemiş. " Bu harika bir başlangıç. Bundan sonra da bizimle sevgiyi paylaşın. " demiş hayranlarına. Bu singlela birlikte NEWS kuruluşlarından itibaren 1 numarada yer alan single serisini bozmadı ve Kinki Kids (38 adet) ve KAT-TUN (18 adet) ardından üçüncü sıradaki yerini 14. singlelarıyla korumayı başardılar. Tebrik ediyoruz hem onları hem de desteklerini esirgemeyen hayranlarını.


Şimdiiiii dedikodu havasına bürüneyim ama sanırım bu haberi duyduğumda ve yazarken yüzümdeki tepkileri ancak Kame'ciğimin bu gifi anlatabilirdi. :D Ben de bu yüzden başlığa bunu koydum. Efenim Johnny's ENT. adı üzerinde Johnny Kitagawa yönetiminde olan bir şirket bildiğiniz gibi ancak 2010 yılından sonra bir sıradaki başkan olma kavgasıdır aldı gidiyor. Giderek de şiddetleniyor sonuçta Johnny geldi 80 yaşına yakında ya emekli olur ya da geberir. Hoş Japonlar 100 yaşına kadar yaşayabiliyorlar ama Johnny bbrrrrrrrrr düşünmesi bile insanı güldürüyor ve aynı zamanda ürkütüyor. :)  

Sonuç itibariyle giderek kızışan yönetimi ele geçirme çekişmelerinde iki isim öne çıkmaya başladı. Özellikle 2010 dan sonra Johnny'nin kız kardeşi Mary Kitagawa'nın kızı Julie Keiko Fujishima ve Smap'ın menajeri Michi Iijima arasında yükselen bu rekabetin yakında neticeye ulaşacağı gelen dedikodular arasında. Julie VS Iijima arasındaki rekabete ek olarak zayıf bir kısım da " Shonentai " grubunun üyesi Higashiyama'nın veya TACKEY in başkanlığa gelmesini istiyor. Stratejik olarak Julie ve güç olarak Iijima oldukça güçlü rakipler olsalar da Higashiyama'nın hayran desteğini aldığını, TACKEY in ise yıllardır bizzat Johnny tarafından eğitilerek nasıl bir lider olunacağını öğrendiğini ve bütün rakiplerini geride bırakarak lider olacağını iddia edenler de var. 

Şimdi bu liderlik meselesi neden önemli? Çünkü seçilecek liderin gruplar üzerindeki tavırları şirketin geleceğini  oluşturacak. Julie sadece NEWS ve Arashi seven bir kadın. Diğer gruplar umurunda bile değil. Annesi Mary'nin izinden gidiyor - ki bu kadın KAT-TUN un Arashi'nin rekorlarını tarihe gömen inanılmaz başarılı debutu sonrası grubu bitirmeye yemin etmiş, bu uğurda çabalayıp başarısız olmuş biri- bu yüzden de benim tercih etmediğim biri. Iijama ise benim takdirimi kazanmış bir kadın. 1990 lı yıllarda Smap'ın bittiği düşünülürken, Johnny bile onları gözden çıkarmışken, basit bir masa elemanı olan Iijama birden Smap'ın menajerliğine getirilir. Aslında deneyimsiz bir elemanı bu önemli göreve vererek şirket grubu gözden çıkardığını göstermiştir ama gelin görün ki bu deneyimsiz kadın grubu adeta küllerinden yeniden doğdurur. Iijama ilk ve tek bayan menajerdir Johnny's içinde. Iijama'nın başarısını Smap'tan sonra üstlendiği ve çok başarılı debutlarla kariyerlerine başlayan Kis-My-Ft2, Tomohisa Yamashita ve Sexy Zone ile devam eder. Gerçi şahsen Yamapi'nin solo kariyerindeki yönlendirmeleri başarılı bulmuyorum ve bu konuda onun yanlış yolda ilerlediğini düşünüyorum. Ayrıca Kis-MY-Ft2 daki 3/4 tarzındaki grup yapılanmasından da hiç hoşnut değilim. Ancak sonuçta gösterdiği performans başarılı sayılır. Julie gibi zaten başarılı olan Arashi'yi temsil ederek kendini başarılıymış gibi göstermiyor. 

Bu iki güçlü kadın arasındaki rekabet 2010 dan sonra daha da şiddetlenince bu Johnny's içinde grupların da bölünmesine yol açtı. Mesela Julie tarafından temsil edilen Ikıta Toma ve Arashi Iijama tarafından temsil edilen SMAP grubunun veya üyelerinin sunduğu hiçbir programa katılmamaya başladılar. Yamapi ise solo kariyerinin başlangıcı dışında katılım göstermedi. KAT-TUN istisna. İlginçtir hem Smap'ın Nakai'sinin sunduğu Coming Soon programına hem de Arashi'nin TV programına katılım gösterdiler.  Bunda en etkili neden elbette Kamenashi Kazuya'nın varlığı. Çünkü Kame 2011 yılındaki geleneksel yeni yıl tebriği sırasında Julie'ye eşlik etmiş, ardından Smap grubunun en popüler elemanı Kimura Takuya ve ailesiyle birlikte geziye gitmiştir. Kimura'nın junior zamanlarından beri Kame'ye ayrı bir düşkünlüğü olduğu, çalışkanlığını takdir ettiği ve onu koruduğu biliniyor. Kame çok kritik bir noktada, onun liderliğindeki KAT-TUN her iki tarafa da kötü olmamaya çalışıyor. ANCAK son zamanlarda Julie KAT-TUN üzerindeki baskısını arttırmaya başlamış görünüyor zira son çıkan singleları TO THE LIMIT şimdiye kadar yapılan en az promosyonla piyasaya sürülen singleı oldu KAT-TUN un. Buna rağmen 1 numarada yer alması tamamen hayranlarının birbirlerini haberdar eden fan siteleri ve destekleri sayesinde. Bakalım KAT-TUN kimin tarafında yer alacak ve kim liderliği kazanacak? Kim kazanırsa kazansın şirket için en iyi olanın kazanmasını umalım.


Yamapi'nin ülke çapında düzenlediği ve LOVE CHASE singleının bütün versiyonlarını alanların ücretsiz olarak katıldıkları fan eventleri başladı. Güzel fan raporları geliyor. Mesela son eventte hayranlar Pi'ye " Jin yaşıyor mu? " diye sormuşlar. :D Yamapi de gülerek yaşadığını hatta birkaç gün önce bir araya geldiklerinde bilek güreşi yaptıklarından bahsetmiş. Eheheh tipik PİN :) Arkadaşlıklarının yeniden düzelmeye başladığını duymak çok güzel çünkü küçüklüklerinden beri birbirlerine destek olmuşlardı. Yamapi'nin Jin'e şu durumunda hiç destek göstermemesi hayranlarını üzmüştü. Bir mesaj bile yayınlamadı. 


Ayrıca Avrupalı kız arkadaşı ve yeni kız arkadaşı hakkındaki soruları da yalanladı. Okinawa'ya gitmediğini, buna zamanı olmadığını, bahsi geçen restoranda çalışan kız hakkında bir şey bilmediğini ve yeni bir kız arkadaşı olmadığını söylemiş. Şu anda sadece kendine ve çalışmalarına zaman ayırıyormuş. Ayrıca NEWS in başarılı 1 numarada yer alan singleı için de çok sevindiğini, Massu ve Koyama'ya tebrik mesajı gönderdiğini söylemiş. 


Yeni albümü ERO nun da PV si yayınlandığından bu yana Yamapi ağır eleştirilerin hedefi oldu. PV Yamapi'nin seksiliğine odaklansa da PV deki fetiş öğeler ve aynı zamanda kızın tekini elbise dolabında hapis tutması hayranlar da tiksinti uyandırdı. Hatta PV bittiğinde nefes alamadığını, çok boğucu bir sapkınlık duygusu hissettiğini söyleyenler bile oldu. Şahsen ne şarkıyı beğendim ne de klibi. Şarkı kulaklarda yer etmeyen çok basit bir parça. Klip deseniz çok ucuz, Yamapi'nin kariyerini yükselteceği yerde baltalayabilecek bir klip. Kısacası beğenmedim.



Bu da albümdeki bir başka şarkı


Yamapi her ne kadar Jin'le arkadaş olup ona desteklerini göstermese de bir sürpriz yapıp Kame'ye destek mesajı iletti. Zoom Sata'nın Kame'yle çok iyi anlaşan sunucusu Mochi Youkai Ningen Bem setini ziyaret ederek Anne, Fuku-kun ve Kame'yle rop yaptı. Videonun sonunda ise Kame'ye sürpriz yaparak bir mesajı olduğunu söyledi ve Yamapi'nin video mesajını izlettirdi. Kame hem çok şaşırdı hem de oldukça memnun oldu. Yamapi Kame'ye filmin çekimlerde başarılar diliyor ve çok iyi iş çıkardığından bahsediyor. Kame teşekkür etti. :) İkisinin en son bir Zoom Sata programında bir araya geldikleri an Nobuta Wa Produce zamanındaymış. :)

Kame''nin ropu ve Yamapi'nin sürprizi : http://www.youtube.com/watch?v=QAN48pmXE-0&feature=youtu.be


Super Junior grubunun üyelerinden DongHae'nin üzerinde İstanbul baskılı tişörtle görünmesi günün olayı haline geldi. En güzeli de tişörtün Türkiye'deki hayranlar tarafından gönderilmiş olması. Mavi Jeans markalı tişörtü hayranları göndermiş ve DongHae de tişörtü giymiş halde görüntülenmiş. Elbette ki bu grubun Türkiye'deki hayranlarını çok mutlu etti. Umarız bir gün grubu ülkemizde bir konserde izleme şansı da elde ederiz. 

Ayrıca buradan bütün müzik kanallarına sesleniyorum. Tüm dünyada KPOP ve JPOP atağa geçmişken, kendi müzik kanallarında apayrı programlar yapıp dikkatleri çekerlerken bizimkilerin sağır sultanı oynaması, dünyadan bi haber bir görüntü çizerek bu türlerin ülkemizdeki hayranlarını üzmeleri kabul edilebilir bir şey değil. Bir sürü müzik kanalı var. Ahanda şuraya yazıyorum eğer bu formatta bir program yapıp, sadece KPOP ve JPOP örneklerini yayınlayan, istek kabul eden bir program yapan ilk kanal parsayı götürecektir. O zaman gelecek ilgiyi, reytingi görecekler çünkü. Ama o zamana kadar kaybeden onlar, üzülen bizler olacağız. Birilerinin kürekle enselerine vurup zihinlerini açması gerek bu vatandaşların. KPOP un en ünlü simalarından biri ülkemize gelip fanmeeting düzenler kanallarımızın ve gazetelerimizin haberi bile olmaz. Dünyaca tanınan sanatçıları ülkemize gelip program çekerler ruhları duymaz. Ama Yalan Rüzgarı'nın kıytırıktan bir elemanı ülkemize geldiğinde Ana Haberlere bile çıkarmışlardı. Dümbelekler :P

Haberlerimi Yamapi'nin " giyinik " olamadığı son AnAn pozlarıyla noktalıyorum efemm. Bir hafta yokum, tatilden dönünce biriken haberleri postlarım artık by by :)



12 yorum:

  1. haberler için çok teşekkürler.

    özellikle iktidar savaşı kısmına bayıldım doğrusu. işlerin bu derece çetrefilli olduğunu bilmiyordum. ayrıca "Nakai'nin yeni programa neden Arashi katılmıyor" sorusunun yanıtını da öğrenmiş oldum sonunda ^-^.

    affına sığınarak küçük bir düzeltme yapmak istiyorum Higahsiyama-san için TOKIO üyesi demişsin. Fakat Higashiyama-san "Shonentai" üyesidir. pek faaliyet göstermeyen eski bir gruptur.

    bir de eklemek isterim ki, her ne kadar bir Arashi hayranı olarak Julie-san'ın tarafını tutmam gerekiyormuş gibi dursa da, ben Higashiyama'nın, hatta hiç haz etmesem de Takky'nin yönetimi ele almasını tercih ederim. muhtemelen gruplara daha insaflı liderlik edeceklerdir. iki kadının didişmesi ve gruplar arasında tercih yapması pek yakışıksız görünüyor. bu çekişmeden KAT-TUN gibi yararlanan bir diğer ekipte Kanjani8 oldu sanırım, zira 2 senede katettikleri yol inanılmaz. üstelik her yerdeler diyebiliriz. onlarla ilgili de bir bilgin ya da görüşün varsa bilmeyi gerçekten çok isterim ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler düzeltme için benim haberi çevirdiğim Çin sitesinde bu şekilde yazıyordu, bu yüzden aynen bende öyle yazdım. Ama düzelttim şimdi. Kaynaklarım genellikle Çin siteleri oluyor çünkü Japonya'da bir olay gerçekleşmeden haftalar önce Çin forumlarına dedikoduları düşüyor, aceyip bir haber alma ağları var.

      KAT-TUN aslında bu didişmeden yararlanmıyor, Kame gibi politik ve her iki tarafta da sevenleri olan birine sahip oldukları için idare ediyorlardı. Ancak bu sene özellikle Julie'nin KAT-TUN üzerindeki baskısını onlara zarar verecek boyutlara ulaştırmaya başladığı söyleniyor. Son singlelarındaki tanıtımı minimum düzeyde tutması buna yoruldu.

      Kanjani 8 belki de bu muamelelerden etkilenmeyen tek grup diyebilirim. Nedeni de kimsenin pek önemsemediği bir grupken 2008 den sonra tamamen kendi çabalarıyla satışlarını arttırmaları. Zaten bunu ayrılan üye RYO dan anlayabilirsin. Kanjai8 2008 yılında tükenmiş haldeyken Ryo onları hiç önemsemez parlayan yıldız NEWS e tapardı. Sonra ne oldu? Yamapi'Nin ayrılacağını ve NEWS in yıldızının söneceğini, üzerine de Yamapi'den kalan yükün bineceğini anlayınca anında NEWS ü satarak şimdi parlayan yıldız haline gelmiş Kanjani8 e adadı kendini. Böylelikle Julie NEWS i severken bu muameleden kurtuldu, şimdiyse Kanjani8 kendi gücüyle ayaktayken yine bu muameleden kaçmış oldu.

      Sil
    2. Çin fan ağının gücünü bi kaç kez duymuştum, gerçekten süperlermiş. ayrıca bu haberleri bu kadar düzenli aktarmana hayranım.

      sanırım (söyledikleri den yola çıkarak) sonuç ne olursa olsun KAT-TUN için çok değişmeyecektir. belkide tüm ajansın en zeki grubu ya da en temkinli hareket eden elemanları olan grubu da diye biliriz. bu nedenle toparlayacaklarını düşünüyorum. senelerce debut yapamadıklarında yılmadılarsa bu iktidar savaşının da üstesinden geleceklerdir bence. ^-^

      açık olmam gerekirse News hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum. bana biraz soğuk geliyolar hep. bu nedenle Ryo beni hep şaşırtıyordu. Kanjani8 gibi deli bozuk bir ekiple, News gibi sakin bir ekibi aynı anda nasıl idare eder insan hiç anlamadım. sonuçta Ryo'nun Kanjani8'yi seçmesi bana çok normal gözükmüştü. Fakat şu anda senin söylediklerini düşününce Ryo iki yüzlü davranmış denebilir. Ryo için en acı taraf hem Kanjani8'nin hem de News'in o olmadan bir şey kaybetmeyişi sanırım. en azından ben öyle düşünüyorum.

      bu arada Kanjani8'nin bütün bu olaylardan etkilenmeden aradan sıyrılması hatta beklenmeyen bir yükselişe geçmesi kulağa gerçekten çok hoş geliyor.

      cevabın için çok teşekkür ederim ^-^.

      Sil
    3. Zaten her taraf Korecanlarla dolu ama japon eğlence dünyasıyla ilgili haberleri aktaran çok fazla kişi yok. Oysa ben Japon gruplar içinde de çok iyi gruplar olduğunu düşünüyorum. Burada da insanlara onların tanıtımını yapmak, hayran kazandırmak, ilgilerini çekmek istiyorum. Daha çok KAT-TUN ağırlı yazıyorum evet çünkü benim hayranı olduğum grup ama hemen her japon grup ve sanatçı hakkında düşen ilginç haberlere, Japonya'da faaliyet gösteren Koreli saatçılara yer vermeye çalışıyorum.


      Çin haber ağı çok korkunç, düşün Jin'in KAT-TUN dan resmen ayrılacağı haberini ilk veren bir Çin gazetesiydi ve tam 3 ay önce haber yapmıştı. Yamapi'nin de ayrılacağını sizlere aylar önce söylemiştim. Bu yüzden o forumları takip etmek önemli, burada pek çok haberi bu sayede gerçekleşmeden öğrenebildiniz ;)


      NEWS aslında hayranlarıyla çok iyi iletişimleri olan bir gruptur, onlarda soğuk olan sadece Yamapi ve Ryo'dur bana göre. Sesleri yoktur ama fanları çoktur. Şimdi grup bence gerçek halini aldı, üzerlerindeki yüklerden kurtuldu. Ryo'yu sevmediğimi açıkça yazmıştım, onun bu iki yüzlü, içten pazarlıklı tavırlarına ilk kez şahit oluşum değil. Ueda'yı zorlayıp alay etmeye çalıştığı an benim için bitti ama Kame'yi kıskandığı için onunla dalga geçmeye kalkıştığında gözümde sıfır oldu. Kıskançlığı adeta yüzünden okunan biri, ifadeleri çok açık.

      Kanjani8 çok deli dolu ve zıpır bir grup ama fanları onları böyle seviyor. Ryo onların içinde kaynıyor desek daha doğru olur. NEWS içindeyken ön plandaydı ama bu Kanjani8 de aynı değil. Kanjani8 de ondan daha popüler üyeler var, şu sıralar Ryo'nun mutsuzları oynamasının nedeni de belki budur. :)

      KAT-TUN Kame'ye sahip olduğu sürece her iki tarafa da direnebilir diye düşünüyorum. Onun grubunu bir arada tutmak için gösterdiği inanılmaz direnç bundan sonra grubunu korumak için de devam edecektir. Kame gibi bir kalkanları olduğu sürece grup bu iktidar savaşını en az kayıpla atlatır diye umut ediyorum.

      Sil
    4. kesinlikle muhteşem bir iş başardığını düşünüyorum.

      Bu arada merak ettim Çince mi takip ediyorsun bu haberleri acaba?

      Yamapi'yi boş ver zaten onun ki kadar harcanmış bir güzellik olamaz her halde. çok yakışıklı fakat gerçekten ciddi olarak salak. konserdeki mektup komedisini görmüşsündür.

      Kanjani8'nin konsepti gereği, Ryo hakikaten çokta önemli bi konumda değil. bu nedenle daha çok kıskanacaktır herkesi ^-^ . ama açıkçası onu hiç böyle düşünmemiştim. ayrıca Ueda ile nasıl alay edebildiğini merak ettim. zira Ueda'yı hazır cevap ve kolay kolay altta kalacak biri gibi düşünüyordum. Ueda, Takky'den sonra belkide en sevmediğim Johnny's üyesidir. bana hep çok kibirli gelmiştir. (fakat belirtmek isterim ki hem yazdıklarını okuduktan sonra hem de "Boys on the Run"ı izlemeye başladıktan sonra en azından katı tavrımı yumuşatmayı başarabildim. ^-^)

      Dediğim gibi KAT-TUN'un zeki adamlardan oluştuğunu düşünüyorum. eminim ki bu çalkantılı dönemi en az hasarla kapatacaklardır.

      ve son olarak iyi tatiller ^-^

      Sil
    5. Kusura bakma tatilim nedeniyle bir süre cevaplardan uzak kaldım. Bugün en azından dedim cevapları atayım da aradan çıksın :)

      Ben ÇİN forumlarını üç türlü takip ediyorum, birinci google translate desteğiyle, ona güvenmeyip Tayland'ı fanların bunları kaynak alıp çevirdikleri haberleri bir kere daha translate ederek, artı Japon dedikodu siteleri 2ch.net gibi mesela mutlaka takip ediyorum. Özellikle 2ch.net sizi şoke edebilir. O sevimli Japonların ne büyük nefret taşıdıklarına, ne kadar öfke kusup hakaret edebildiklerine şaşarsınız. 2ch.net aynı zamanda ihbar sitesi olarak da geçiyor, Japon polisi takibe bile almış. Bazı ünlüleri uyuşturucu, alkol veya suçlu pozisyonda görüp ihbar edenler olursa dikkate alınıyor o kadar yane.


      Ueda ailesinden gelen bir zenginliğe sahip olmasına rağmen oldukça içine kapanık bir yapıya sahipti geçmişte. O kadar ki bazen var olduğunu teyit etmek için üyeler Ueda orada mısın falan diye dönüp soruyorlardı. Bu yüzden Ryo kendine hedef belirledi onu, neymiş efendim bu kadar içine kapanıki sıkılgan, sahnede rahat olamayan biri idol olamazmış. Onunla daşge geçip durdu hatta bir keresinde Shonen club oyunlarında Ueda'yı sahnede rezil etmek bile istedi. Tea o zamanlar buna engel olan Kame'nin varlığıydı, Ueda'ya hemen sarıldı ve onu ortamdan uzaklaştırdı, sonra güzelce onu hazırladıktan sonra birebir aynı şekilde Ueda'nın Ryo'dan intikam almasını sağladı. Ahh o Ryo'nun yüz ifadesi o kadar muhteşemdi ki... Ueda'cım ona cevap verecek diye o kadar heyecanlıydı ki kafasını mikrofona vurdu ahaha :D Bulup izle mutlaka :) Hatta ben sana buldum bile ;) Birinci part ve intikam partı ;)


      http://www.dailymotion.com/video/x62re3_ueda-ryo-yyy2y_music

      http://www.veoh.com/watch/v1741500tedPeYsW

      Sil
    6. sorun değil tatilde olduğun için yazamadığını tahmin ettim. bu aralar bende iş nedeniyle pek uğrayamadım. ancak görebildim yazdıklarını ^-^

      2ch'ı daha önce duymuştum hatta sırf nasıl bir site olduğunu biraz anlamak umuduyla "densha otoko"yu bile izlemeye başladım ^-^. fakat bu denli etkili bir site olduğunu bilmiyordum doğrusu. oldukça ilginçmiş.

      ahahahahaha videolar süpermiş. özellikle Yoko'nun ve Hina'nın Ueda gülünce verdiği tepkiye çok güldüm. aşırı keyif almış şebek. Ryo'nun sert hatta rahatsız edici bir kişiliği olduğunu biliyordum ama bana çokta batmıyordu. (hâlâ da pek batmıyor sanırım)fakat işi bu kadar sertleştirdiğini düşünmemiştim. resmen pis liseli bir ergen gibi davranmış. hoş bir görüntü değil. ayrıca Ueda'nın tavrı da oldukça enteresanmış. Johnny'nin önde olması için seçtiği isimlere ve onların karakterlerine bakınca Ueda açık ara farklı bir tavra sahip. bu kadar sıkılgan olmasını beklemiyordum açıkçsı. ben o sessiz halini ukalalığını yordum çoğunlukla. gereksiz bir "cool" olma çabası olduğunu düşünüyordum.

      böylece "hiç haz etmediğim Johnny's üyleri" listesi bir kişi daha kaybetti. listem gittikçe kısalıyo sanırım. hatta o kadar ki şu aralar açık ara lider olan Takky ve huzursuz edici derecede gerzek olduğunu düşündüğüm Yamapi dışında kimseler kalmadı.

      videolar ve açıklamalar için tekrar teşekkür ederim ^-^

      Sil
    7. Yoko'ya zaten bayılıyorum ben çok manyak bir adam :) Akame'ye takılması, eline hem Kame'nin hem de Jin'in uchiwalarını alıp onlara tezerruhat yapacak kadar ileri gitmesi felan aceyip eğlendirmişti beni :)

      Ben de birine karşı soğuduğum zaman bir daha ısınamıyorum arkadaş. Bu yüzden Ryo'ya karşı da bu saatten sonra ısınabileceğimi hiç sanmıyorum. Kaldı ki vakası sadece Ueda ile noktalanmıyor Kame'ye bulaştı çok kere. Benim Johnny's de haz etmediğim birkaç isim var başta Ryo olmak üzere Arashi'nin Nino'su, Kis-My-Ft2 un bir elemanı, Domoto ve biraz fazla egoya sahip birkaç sempai :)


      Ueda çok terbiyeli bir şekilde klas bir ailede yetişmiş. Özel dersler ve özel okullarla gelecekte özellikle annesi tarafından avukat olması istendiği için çok sıkı bir eğitim almış. Hatta notları biraz düştüğünde ailesi onu dağ başındaki bir villada bir hafta tek başına bırakmışlar. Böyle baskıyla yetişip sonra Johnnys içinde bir yerlere geldiğini düşündüğümde ben çok takdir ediyorum Ueda'yı.

      Sil
    8. Hum Nino'yu da sevmediğini söyleyince, Ryo'yu sevmeme nedenini sanırım daha iyi anladım. ikisinin tarzları çok benziyor çünkü. sanırım fazla cool takılan tsukomileri pek sevmiyorsun ^-^. sonuçta Hina ve Jun tarzı tsukomiler daha bir softlar. fakat Nino, Ryo ve Domotolar'ın çok sert bir tavırları var. resmen, terbiyesizce bir sivri dilliliğe sahipler.

      ben başlarda Nino'dan korkuyordum sanki ekrandan bile benimle dalga geçebilirmiş gibi geliyordu. ^-^.

      Ben daha çok kendini "fasülye gibi nimetten sanan"lara kıl oluyorum. bu nedenle Takky ve Ueda dışında bir de Yamada'yı hiç sevmiyordum. küçücük bir çocukta o kadar ego birikmesi çok rahatsız etmişti beni. fakat büyüdükçe toparladı kendini kerata. ayrıca aynı şekilde ben de Domotoları pek sevmiyorum.

      Ueda'nın böyle bir ailesi olacağını hiç düşünmezdim doğrusu. bildiğin ortamın beyaz atlı prensiymiş. hoşuma gitti. ^-^ aslında Hikayesi baya baya Sho'yu andırıyo fakat kişilik farklılığı çok ciddi bir faktör. Sho gibi atik ve ukala olmayınca garibim baya yanlış anlaşılmış.en azından benim tarafımdan öyle olmuş ^-^

      Sil
    9. Evet aynen sivri dilliğiyle ortamı karıştıran insanları sevmiyorum sanırım. Nino'yu al Ryo'ya çarp o derece :D Tackey konusunda ben orta kararım. Zamanında elde ettiği şöhretin büyük kısmını kaybetse de juniorlarla en fazla zaman geçiren ve gelecekte Johnnyste önemli bir yerde olacağından hiç kuşku duyulmayan biri. Bu yüzden tavırlarını dikkatle inceliyorum. Önceden Jin'in konserlerine gidip ona destek olan bir adamken son skandalı patlamadan önce Jin'in katıldığı programda tek bir sözüyle adama gözlüklerini çıkarttığı sahnede nedense içim ısınıverdi ona :) Biraz törpüleme yapmayı biliyor sanırım.

      Ueda söz verildiğinde ne kadar komik, konuşkan ve sıcakkanlı biri olduğunu gösteriyor. Jin'in ayrılışından sonra grupta daha fazla özgürlüğe kavuştuğundan beri çok daha açıldı ve rahatladı. Üyelerle arası ne kadar iyi olursa o kadar rahat oluyor. Psikolojisi çok kırılgan ve alıngan biri. :)

      Sil