8 Aralık 2011 Perşembe

Noooldu Sana JinJin?




Arashi grubunun son albümü  " Beautiful World " ün satış rakamlarının beklentilerin altında gerçekleşip 500 bin sınırlarında kaldığından bahsetmiştim. Gelen eleştri ve endişe yüklü mesajlardan sonra Arashi hayranları atağa geçtiler. Amaçları yeni yıla kadar albümün satışlarını 1 milyona ulaştırmak ve bu başarıyı gruba hediye etmek. Sonuç ne mi? Bu haftaki satışla birlikte toplam rakam tamı tamına 903. 336 ya yükselmiş durumda. İnanılmaz değil mi? Arashi'nin hayranları asla küçümsenmemeli. Bakalım yeni yıla girene kadar amaçlarına ulaşabilecekler mi?  


Japonların tartışmalı bayan pop idollerinden Namie Amuro da facebooklananların arasına katıldı. Şarkıcının resmi facebook sayfasında ayrıca ücretsiz şarkılarını dinleme imkanı da bulabiliyorsunuz. Ziyaret etmek isteyenler için, 





Hey! Say! Jump! ın en sevilen ve kuşkusun en ünlü üyesi Yamada Ryosuke tarihi bir dizide rol almaya başlıyor. Anlaşılan Jin'in filmi gösterime girene kadar Johnny's' te samurayı oynamayan kalmayacak. :D Shinshun Rekishi Special Shirarezaru no Bakumatsu no Shishi Yamada Akiyoshi Monogatari” manyak uzun bir ada sahip olan dizi yeni yılın ilk dizilerinden biri olacak.




Jin demişken Akanishi Jin'in 2012 sonbaharında gösterime girecek filmi 47 Ronin'den ilk görüntüsü nete düştü.   Yukarıdaki resmi ilk gördüğümde itiraf ediyorum fena güldüm. Yani çok çirkin çıkmakla kalmamış yanı zamanda bakışlar da çok boş, o kadar da kötü göründüğü bir sahne bulup sızdırmaya ne gerek vardı şimdi :D Bu arada Jin'in adının devamlı yanlış telaffuz edilmesine de sinir olmaya başladım. Önce katıldığı fan toplantısında " Akanashi " diye anons ettiler, sonra da gıcık Bieber'in iştirak ettiği videoda " Bu adam JEN, kendisi Japonya'dan " diyerek tüm dünyayı adamın adının JEN olduğuna inandırdı ya pessssss :D Fan toplantısı demişken güzel bir fan raporu düştü onu sizinle paylaşayım,




Kızın biri hem KAT-TUN un hem de Jin'in hayranı olarak imza almak istemiş ve Jin'e hem onun resmini hem de kendisinin KAT-TUN dayken çekilmiş bir grup resmini imzalatmak istemiş. Jin önce duraklamış, bir süre resme bakmış, ardından imzalamış, hayran teşekkür ettiğinde yine bir süre durakladıktan sonra o da teşekkür etmiş. Belki pek çok hayranı Jin gruptan ayrıldığı andan beri KAT-TUN u desteklemeyi bırakmış olabilir ama  benim gibi pek çok HYPEN Jin'i desteklemeye devam ediyor.




Bugün Jin'in Japonya'daki ilk mini albümü piyasaya çıktı. " TEST DRIVE FT JASON DERULO " albümü ilk sırada yer almayı başarmış olmasına rağmen hayranları üzerinde adeta soğuk duş etkisi yaratan bir sonuç alındı. Çünkü albüm piyasaya çıktığı bu ilk gün sadece 55.547 adet satmıştı. Hadi KAT-TUN dan böyle bir sonuç beklenebilir grup bir iniyor bir çıkıyor henüz dengesini bulamadı. Ama Eternal'le ilk gün 180 binin üzerinde satış yapan birinden bu sonucu asla beklemezdim. Umudum diğer günlerdeki satışlar ve online satışların yüksek gelmesiyle rakamın yükselmesinde. Gerçi rakiplerde epey güçlü ama japonların SHINee yerine Jin'i destekleyeceklerini umalım. Gambatte JinJin!



Kame hakkındaki bu kadar dedikodunun patlak verdiği bir ay bilmiyorum ben. İki ayrı kadınla çıkan dedikodularına yer verelim. Birincisi Kame'nin Jin Amerika'ya ilk gidişinde çıkmaya başladığı ve yaklaşık iki yıllık bir birliktelikten sonra basın açıklamasıyla ayrıldığı, kendisinden 20 yaş büyük sevgilisi Kyoko Koizumi ile yeniden bir araya geldiği iddia edildi. Japonya'nın ünlü paparazzi dergisi " Friday " Kame ve Kyoko'yu aynı düğün resepsiyonunda görüntülemiş. Ama bu dergi zaten amacı sansasyon yaratmak olan bir dergi olduğu için Kame ve Kyoko'yu birlikte gösteren bir resme yer vermemiş daha doğrusu verememiş. Onları ayrı ayrı ayrı görüntüleyip işte bu kadar yıl sonra yeniden başladılar diye haber yapmış. Ama açıklamalara göre Kame cuma günkü programı biter bitmez elinde bir demet çiçekle Kyoko'dan tam iki saat sonra resepsiyona gelmiş ve Kyoko ile bir araya geldikleri görülmemiş. Birkaç kişi ve dergi onları resepsiyondan sonra aynı arabaya binip hasretle kucaklaşırken gördüklerini iddia etse de derginin ikisini ayrı ayrı fotoğraflayıp birbirlerine sarıldıkları anı boş geçmesi bana hiç inandırıcı gelmedi. Ya size? Bu arada Kame'deki poz da nedense çok erkeksi geldi bana yahu!



Bir diğer dedikodu da Kame ve yeni dizisindeki rol arkadaşı Anne Watanabe'nin bir hamburgercide görüntülenmiş olmaları. Ancak gelen duyumlara göre yanlarında Fuku-Kun da varmış ama ufaklık resimde görünmüyormuş. Bemunashi ailesinin birlikte yemek yediklerini söyleyenler çoğunlukta. Bi de Anne Kame'den ne kadar uzun ya dizide çekim tekniği falan, Anne da kendini biraz kamburlaştırıyor, boy farkını azaltıyorlardı ama gerçek yaşamda şak diye ortaya çıkıyor işte :D Bu Kame de bir orta karar bulamadı ya çok yaşlı, ya çok uzun olmuyor yane Kame :D

Youkai Ningen Bemu'dan söz açılmışken şu sıralar dedikodu sütunlarında dolaşan en heyecan verici şey film projesinin gündeme gelmiş olması. Yapımcının iki farklı yerde gerçek finali bir filmle yapmak istediğini söylemesi üzerine bu dedikodular başlamış, hayranlarını bir heyecan almıştır.

Ayrıca henüz doğrulanmamış ama Oricon'da yayınlanmış bir habere göre KAT-TUN un 6. albümü 2012 konser turlarının başlayacağı Şubat ayında yayınlanacakmış. Ayrıca Jin gruptan ayrıldıktan sonra popüleritesi hızla yükselen Nakamaru bir dramada daha rol alamaya hazırlanıyor.  Hayami-san to Yobareru Hi! adını taşıyacak dizi Ocak ayında Fujitv de başlayacak.


Bu kadar dedikodu yeter size by-by-cyle! Her zamanki gibi Kame'ciğimle ;)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder